Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
Αυτα να τα πεις στο αφεντικό σου  :2funny:Οταν ο δικηγόρος θα έρθει στην δουλεια σου στο αφεντικό σου  :2funny:
  Δεν εχει σημασία απειλη είναι με την ίδια λογική μπορεί κάποιος να πει οτι θα με σκοτώσει αν ξαναμιλήσω εναντίον του :2funny:.
  Οσο για την δημοσιευση προσωπικων δεδομένων θα πρέπει να κανει μυνηση κατα αγνώστων (νομιζω κοστίζει 100 Ευρώ) και η δίωξη να βρει την ip διευθυνση του παραβάτη να τον ταυτοποιήσει και να τον παραπέμψει σε δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση.Η ποινή που προβλέπει ο νόμος είναι πρόστιμο μεχρι 200 Ευρώ  :2funny:.Το δικαστήριο θα γίνει σε 3-4 χρόνια (αν δεν παραγραφει το αδικημα μεχρι να γινει η δίκη  :2funny:).Η πλάκα είναι οτι η δίωξη δει ξένη ip διευθυνση και δεν υπαρχουν λόγοι απειλών κατά της ζωής ή παιδική Πορνογραφία τότε σταματάει να ψάχνει.Αυτά περι ιντερπόλ ειναι για  :2funny: :2funny: :2funny:.Οπότε μην κάνεις όνειρα  :jerking: :2funny:.Βεβαια πρωτα πρεπει να βρουνε ποιός είναι και να ταυτοποιήσουν οτι αυτός στην έκανε (ip διευθυνση και καποιες αποδειξεις οτι αυτός ηταν στο κομπιούτερ τη στιγμη που έγινε το αδίκημα.Συνηθως γίνεται με κατάσχεση του σκληρού δίσκου) με υποθέσεις και υποψίες δεν γίνεται τίποτα  :jerking:
   Εισαι τυχερός που δεν έρχεσαι Ρωσσία γιατι θα σου έκωβα τη βίζα θα εστελνα το κειμενο με της απειλες σου μεταφρασμένο και θα εδειχνα ποιος είσαι σ το ιντερνετ και θα σε βάζανε στη μαύρη λίστα  :2funny:Ισως είναι μια καλη ιδεα για να βρω ποιός είσαι  :think: η Ρωσσία θα ειδοποιησει της Ελληνικές αρχες και θα σε βρούνε και θα μου πούνε ποιός είσαι  :think:.
  Σχετικά με την Πολωνέζα που μας λες  :jerking: :2funny: ειναι και αυτη της φαντασίας σου  :jerking: :2funny:.Σημερα εχω ραντεβου με μια απο της παλιές μου,σπίτι μου θα ερθει αν θελει και τη βγάλω καμιά φωτογραφία θα σας την βάλω για να δείτε πραγματικές γκόμενες και όχι μούφα  :jerking:.
   Εγω οποτε θέλω γαμάω δεν χρειάζεται να πηγαινω μια φορα στα 2 χρόνια στα χωριά της Ουκρανίας για να κυνηγάω 35χρονες  :2funny:.Ουτε να ξυπναω στις 7 το πρω'ι' για να πάω για το μεροκάματο   :2funny: ξυπνάω στις 12.30 , πηγαινω κανενα ραντεβου με καμια καινούργια ή σκέφτομαι ποιά θα συναντίσω απο αυτές που έχω για να την  :knockinb:.Μακάρι όλοι οι κακομοίρηδες να ήταν σαν κ'εμένα  :2funny:Παρε και μια φωτογραφία που σου ταιριάζει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κατά το άρθρο 12 του νόμου 13

της γαμικής ενώσεως

και της κωλομπαρίας

καταδικάζω το μουνί

τον κώλο αθωώνω

τον πούτσο βάζω νικητή

στον κώλο σου τον χώνω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κ'εσύ φιλόζωος είσαι?  :2funny:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=89638.msg6342476#msg6342476 date=1434669631]
Κατά το άρθρο 12 του νόμου 13

της γαμικής ενώσεως

και της κωλομπαρίας

καταδικάζω το μουνί

τον κώλο αθωώνω

τον πούτσο βάζω νικητή

στον κώλο σου τον χώνω.
[/quote]

Μυτιληνιός τύπε;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
M,αρέσει που 2 άτομα γράφουνε οι υπολοιποι είναι κλωνοι.Πηρατε ενα κακομοίρη  στο λαιμό σας γιατι αυτός θα την πληρώσει  :2funny:΄παίρνεται ενα αγάμητο,φουκαρά τον βάζετε μπροστά γελάτε εσεις δεν σας νοιάζει να γίνεται ρεζίλι γιατι ειστε κραγμένοι  :2funny: .Αυτός ομως δεν εχει γινει ρεζιλι των σκυλιών οπως ο Σινοχάρας και ο Νυκτερος  :2funny:Και μπορεί το μαλάκα να τον διώξουνε και απο τη δουλειά του.Αλλα τόσο βλάκας είναι που δεν το καταλαβαίνει οτι τον εκμεταλευονται τα ζώα  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
M,αρέσει που 2 άτομα γράφουνε οι υπολοιποι είναι κλωνοι.Πηρατε ενα κακομοίρη  στο λαιμό σας γιατι αυτός θα την πληρώσει  :2funny:΄παίρνεται ενα αγάμητο,φουκαρά τον βάζετε μπροστά γελάτε εσεις δεν σας νοιάζει να γίνεται ρεζίλι γιατι ειστε κραγμένοι  :2funny: .Αυτός ομως δεν εχει γινει ρεζιλι των σκυλιών οπως ο Σινοχάρας και ο Νυκτερος  :2funny:Και μπορεί το μαλάκα να τον διώξουνε και απο τη δουλειά του.Αλλα τόσο βλάκας είναι που δεν το καταλαβαίνει οτι τον εκμεταλευονται τα ζώα  :2funny:

Είσαι ότι πιο βαρετό έχω συναντήσει. Και μεγάλος κωλοτούμπας. Για μήνες απειλούσες πως θα με εκθέσεις και θα ανεβάσεις φωτογραφίες μου, τώρα όταν κατάλαβες πως αυτά τα πράγματα πληρώνονται, λες πως θα ανεβάσουν άλλοι τις φωτογραφίες. Νομίζεις πως μιλάς με κάποιον μεθυσμένο από το Μπλοκ που ζεις? Τα γραπτά μένουν και υπάρχουν. Με κανέναν άλλο πέρα από εσένα και τα γιουσουφάκια, σερβιτόρους, ψιλικατζίδες σου δεν είχα απειλές, διαφωνίες ή κόντρες Αν ανέβει το παραμικρό από οποιοδήποτε profile ξέρω ποιος το έκανε. Όσο για το αφεντικό μου.. να ήξερες τι λες.. Περιμένω το δικηγόρο σου και αν δεν εμφανιστεί είσαι μεγάλη κότα. Όταν απειλείς να υλοποιείς την απειλή σου, ειδικά όταν αυτή είναι νόμιμη. Κάποιος από τη φιλοζωική Θεσσαλονίκης με ρωτούσε αν γνωρίζω ποιο νομικό έχεις. Νομίζω πως είπες πάρα πολλά και τώρα δεν μαζεύονται. Κρίμα είσαι... όπως έλεγε και μια γνωστή μου από το Πετροχώρι..

Μήπως θα πάρεις τηλέφωνο στο αεροδρόμιο να πεις και ότι μεταφέρω τίποτα? Όπως έκανες.. ξέρεις με ποια.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
μαλλον απο τον ρυθμο μου γραφεις καλοκαιριατικα στο μπου εχεις ξεσκιστει στην πουτσα΄βαση της δικιας σου λογικηςβλεπω ζητας λινκ, για δειξε μας ρε μεγαλε ποσο βαρια αρχιδια εχεις, και βαλε μας δικο σου λινκ απο φεις απο μαμπα και 5-6 πραγματικες σου φωτο....αλλα οταν το ζηταμε για αλλον ειμαστε πολυ βαρυμαγκες...αντε ντε....να <γελασουμε> οπως λες κι εσυ
εγω δεν εχω βαρια αρχιδια σαν και σενα και δεν γουσταρω να δημοσιευουν δικες μου φωτος ή στοιχεια
Ορέ Γκιαούρη ... έχεις δίκιο πως έπεσα έξω! Δεν είσαι ο Μίδας! Κάτι σαν Ιεραπόστολο μου θυμίζεις...
Έχω βάλει κάποιες φώτο μου στο παραπάνω θρέντ ανα τα χρόνια που γράφω! Σπέσιαλ για εσένα δεν ποστάρω.... :birdman:
Ιστορίες για αγρίους δεν λέω! Τι πιο ευκολο να αρχίσω να λέω ιστορίες για αγρίους από τη Ρόδο... Αλλά δεν είμαι ψευτης να παίρνω 2-3 κάθε βράδι :2funny:

Και τέλος μην μου χαλάσετε τον Dirty στο Skype που τα λέτε και σταματήσει να γράφει!!!
Χαρίστε γέλιο στο κόσμο$$$$$$$$$!! Είστε το αντίδοτο στη κρίση!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Παλιά και αινιγματική μορφή του φόρουμ,κατ άλλους αχθοφόρος σε ξενοδοχειο της Ρόδου  :badair: κατ εμε πιρφοροπεπονίας  :jerking:
Πλέον έκανα εταιρία που αφήνεις τη Βαλίτσα και πληρώνεις για τη φύλαξη! Και παρέχω και έξτρα κουβάλημα στη πλάτη με προσδοκία κανένα σεντ για τιπς... Με το γέλιο όμως που μου παρέχει το σάιτ είμαι χαμογελαστός και με χαρτζιλικώνουν παραπάνω :2funny: :2funny: :2funny: 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είσαι ότι πιο βαρετό έχω συναντήσει. Και μεγάλος κωλοτούμπας. Για μήνες απειλούσες πως θα με εκθέσεις και θα ανεβάσεις φωτογραφίες μου, τώρα όταν κατάλαβες πως αυτά τα πράγματα πληρώνονται, λες πως θα ανεβάσουν άλλοι τις φωτογραφίες. Νομίζεις πως μιλάς με κάποιον μεθυσμένο από το Μπλοκ που ζεις? Τα γραπτά μένουν και υπάρχουν. Με κανέναν άλλο πέρα από εσένα και τα γιουσουφάκια, σερβιτόρους, ψιλικατζίδες σου δεν είχα απειλές, διαφωνίες ή κόντρες Αν ανέβει το παραμικρό από οποιοδήποτε profile ξέρω ποιος το έκανε. Όσο για το αφεντικό μου.. να ήξερες τι λες.. Περιμένω το δικηγόρο σου και αν δεν εμφανιστεί είσαι μεγάλη κότα. Όταν απειλείς να υλοποιείς την απειλή σου, ειδικά όταν αυτή είναι νόμιμη. Κάποιος από τη φιλοζωική Θεσσαλονίκης με ρωτούσε αν γνωρίζω ποιο νομικό έχεις. Νομίζω πως είπες πάρα πολλά και τώρα δεν μαζεύονται. Κρίμα είσαι... όπως έλεγε και μια γνωστή μου από το Πετροχώρι..

Μήπως θα πάρεις τηλέφωνο στο αεροδρόμιο να πεις και ότι μεταφέρω τίποτα? Όπως έκανες.. ξέρεις με ποια.
Aν ανέβει απο το δικό μου προφίλ κάτι τότε μπορείς να κανεις καταγγελια.Αν καποιος κλώνος του Σινοχάρα σου ανεβάσει κάτι εγω τι σχέση θα έχω? :2funny:Μιλάω με ένα ανθρωπάκι σε κώβω για υπάλληλο του Σκλαβενίτη  :2funny:.Σε κατι τετοιο θα δουλεύεις  :2funny:.Για να στειλω δικηγόρο στο αφεντικό σου πρεπει πρωτα να ξερω ποιός είσαι.Ασε που και να γίνει δεν θα το μάθεις απλός θα σε καλέσει το αφεντικό σου σκεφτεσαι να σε απολύσει? :2funny:
 Σε εχουνε βάλει μπροστά ο Σινοχάρας και οι κλώνοι τους γιατι αυτοι γινανε σούργελο  :2funny:.Οσο για τους φιλόζωους πες τους οτι έφαγα άλογο  :2funny: και οτι αυριο μπορει να παω με μια καινουργια γκόμενα στις σκυλομαχίες που γίνονται εξω απο την πόλη εδω δεν ειναι σαν την Ελλάδα να τους διωκονται ασε που αυτοι που μαζευονται εκει ειναι λεφτάδες μια φορα ειχανε παει κατι οικολόγοι να κανουν διαμαρτηρια και φάγανε πολυ ξυλο απο τους μπράβους  :2funny:.Ειδες η Γκρινπίς τι έπαθε?Πως τους κλεισαν στα μπουντρούμια  :2funny:Πες στους φιλόζωους να έρθουν εδω στη Ρωσσία που μένω  :2funny: προηδοποιησε τους πρωτα οτι τους πουστηδες εδω του κυνηγάνε  :2funny:.
  Εγω μιλάω με φωτογραφίες ενω εσυ λες μόνο  :jerking: πηγα.... :knockinb: 4 Μολδαβές με τα λόγια  :jerking: :2funny: μια πραγματικη φωτογραφία δεν εχουμε δει ακόμα  :2funny:.Παντος είσαι πολυ κωλόφατσα αν εισαι εσυ  :2funny:στο βίντεο που μου στείλανε :2funny: σαν Αζέρος,σαν Τατζίκος  :2funny:Το δε ντυσιμο σου τι να πω? :2funny:δεν εχω λόγια  :2funny: :2funny: :2funny:
  Εισαι τόσο  :jerking:.Πως είναι δυνατόν να πάρω τηλέφωνο σε αεροδρόμιο να πω γιά κάποιον οταν στην Ελλάδα είμαι πολυ γνωστός!Ειδηκα τη φωνη μου την αναγνωρίζουν παρα πολλοί.Παλι  :jerking: είπες  :2funny:.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πλέον έκανα εταιρία που αφήνεις τη Βαλίτσα και πληρώνεις για τη φύλαξη! Και παρέχω και έξτρα κουβάλημα στη πλάτη με προσδοκία κανένα σεντ για τιπς... Με το γέλιο όμως που μου παρέχει το σάιτ είμαι χαμογελαστός και με χαρτζιλικώνουν παραπάνω :2funny: :2funny: :2funny: 
K'εγω γ'αυτό μπαίνω στο σά'ι'τ για να γελάω με το Σκυλοχάλια,τον Ρωσσοπόντιο τους αλλους φουκαράδες και τον ψεύτης  :2funny:Επρεπε να βλεπες στο ΟΠΑ τι γέλοιο έριχνα  :2funny: :2funny: :2funny:αξιζει να πας εκει για να γελάς μαζι τους  :2funny: :2funny: :2funny:
  Είχε γέλιο που με απειλούσαν κιόλας αλλά οταν τους ειπα να ερθουνε να συναντηθουμε  :shit: μην τους πάρουνε φωτογραφία  :2funny: :2funny:
  Παντος χτες ειχανε παει εγγληματικά στοιχεια εξω απο το γραφειο του Σκυλοχάρα στους Αμπελοκηπους  :2funny: με βιντεοκάμερα και φωτογραφικές μηχανές  :2funny: ο Σκυλοχάρας έβαλε μάσκα για να μην τον φωτογραφίσουν και κάλεσε την Αστυνομια.Αμεσως σταλθηκαν ολες οι δυναμεις της αστυνομιας και μοτοσυκλετιστες της ομάδας Ζ στο σημειο οπου εγινε το τηλεφωνημα,σηκωθηκε και ελικόπτερο της αστυνομίας  :2funny:.
  Οι κακοποιοι τραπηκαν σε φυγη αλλα συνεληφθησαν απο την αστυνομία,πανω τους βρέθηκε ενοχοποιητικο υλικό φωτογραφίες και βίντεο με το Σινοχάρα που προλαβαν να τραβήξουν  :2funny:.
  Εγινε ερευνα στο διαμερισμα τους και βρεθηκε και κατασχέθηκε ενοχοποιητικο υλικό (πληθος φωτογραφιων και βιντεο με τον Σινοχάρα στον σκληρο δισκο του υπολογιστη τους)  :jerking: :2funny:.
  Δικάστηκαν στο αυτοφωρο και καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 6 ετων  :2funny: :2funny: :2funny:
  Η ασφάλεια τους ανακρίνει ακόμα για να βρει τον αρχηγό της οργάνωσης  :2funny: συμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγος της οργάνωσης είναι Ελληνας που μένει μόνιμα στη Αγία Πετρούπολη Ρωσσίας ειναι ηδη γνωστός και θα συλληφθει με ενταλμα της ιντερπόλ και θα εκδωθει στην Ελλάδα  :2funny: ο υπαρχηγός της οργάνωσης διαμένει στην Ρόδο.Εστάλη δυναμη των ΕΚΑΜ στη  Ρόδο για να τον συλλάβει  :2funny:.Είναι πιθανόν ο υπαρχηγος να προσπαθισει να διαφυγει στα παράλια της Τουρκίας  :2funny: εχει ειδοποιηθει και η Τουρκική Αστυνομία μεσω της ιντερπόλ  :2funny:.
  Μιλάμε για μεγάλα ζώα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Ειχα πει κατι σοφό:Tα σκουλίκια ή τα αφηνεις να ζουνε αλλα αν σηκωσουν κεφάλι τα πατάς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Δεν σε ξέρω και προσωπικά αυτά έχουν γράψει στο φόρουμ για σένα,στα αρχίδια μου κιόλας ποιος είσαι και τι κάνεις.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν σε ξέρω και προσωπικά αυτά έχουν γράψει στο φόρουμ για σένα,στα αρχίδια μου κιόλας ποιος είσαι και τι κάνεις.
Καλά κάνεις και τα πιστεύεις! ;) Έχουν γραφτεί από αξιόπιστους και ψαγμένους κλώνους... :2funny:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=89638.msg6342499#msg6342499 date=1434671677]
Άσε τα ζώα ήσυχα

και βρες καμία γυναίκα

ειδάλλως βλέπω σύντομα

να σε γαμάνε δέκα. 
[/quote]Είσαι ταλέντο στην ποίηση τυπε, σε παραδέχομαι  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλά κάνεις και τα πιστεύεις! ;) Έχουν γραφτεί από αξιόπιστους και ψαγμένους κλώνους... :2funny:
Αυτός αν δεν ειναι κλώνος καποιου  :2funny:πρέπει να έχει σχέση με τα ζώα του ΟΠΑ γιατι τα υποστηριξε οταν κραχτήκανε  :think:
  Για να γράφεις δες σε συλλάβανε ακόμα τα ΕΚΑΜ που ερχονται απο την Αθήνα  :2funny:.Κατεστρεψε αν εχεις φωτογραφίες του Σινοχάρα γιατι ειναι αποδεικτικο στοιχειο για τη δικογραφία  :2funny: σαν υπαρχηγος της οργάνωσης θα φας γύρω στα 10 χρόνια φυλακή  :2funny:αν παραδόσεις το φωτογραφικό υλικό και συνεργαστεις με της διωκτηκες αρχες μπορει να τη γλυτώσεις με 8 χρονάκια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

D

dude901123

Επισκέπτης
Αυτός αν δεν ειναι κλώνος καποιου  :2funny:πρέπει να έχει σχέση με τα ζώα του ΟΠΑ γιατι τα υποστηριξε οταν κραχτήκανε  :think:
  Για να γράφεις δες σε συλλάβανε ακόμα τα ΕΚΑΜ που ερχονται απο την Αθήνα  :2funny:.Κατεστρεψε αν εχεις φωτογραφίες του Σινοχάρα γιατι ειναι αποδεικτικο στοιχειο για τη δικογραφία  :2funny: σαν υπαρχηγος της οργάνωσης θα φας γύρω στα 10 χρόνια φυλακή  :2funny:αν παραδόσεις το φωτογραφικό υλικό και συνεργαστεις με της διωκτηκες αρχες μπορει να τη γλυτώσεις με 8 χρονάκια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

Τι έγινε βγήκες πάλι έξω και πήρες θάρρος? Ηρέμησε και πρόσεχε.. Εσύ που μιλάς όλη τη μέρα για κλώνους.. πρόσεξε μην εμφανιστεί κανένας κλώνος σου και ανεβάσει τίποτα. Εσύ άλλωστε είσαι ο μόνος που το έχεις κάνει αυτό να ανεβάσεις φωτογραφίες ερήμην, και είσαι ο τύπος που για μήνες με απειλούσε.. οπότε θα σου ξαναπώ.. Πρόσεξε οπουδήποτε δω φωτογραφία μου εσένα θα σκεφτώ και το δικό σου όνομα θα δώσω στη δίωξη είτε ως άμεσος δράστης, είτε ως υποκινητής και αυτουργός.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι έγινε βγήκες πάλι έξω και πήρες θάρρος? Ηρέμησε και πρόσεχε.. Εσύ που μιλάς όλη τη μέρα για κλώνους.. πρόσεξε μην εμφανιστεί κανένας κλώνος σου και ανεβάσει τίποτα. Εσύ άλλωστε είσαι ο μόνος που το έχεις κάνει αυτό να ανεβάσεις φωτογραφίες ερήμην, και είσαι ο τύπος που για μήνες με απειλούσε.. οπότε θα σου ξαναπώ.. Πρόσεξε οπουδήποτε δω φωτογραφία μου εσένα θα σκεφτώ και το δικό σου όνομα θα δώσω στη δίωξη είτε ως άμεσος δράστης, είτε ως υποκινητής και αυτουργός.
Και θα μου κλάσεις τ'αρχήδια  :2funny:
  Απο πότε εγω είμαι υπευθυνος για τους κλώνους των άλλων? :2funny:Μηπως και για τους κλώνους του Σινοχάρα είμαι εγω υπευθυνος? :2funny:Αντε βούρλο  :2funny: έμαθες και νομικά  :2funny: σε απειλούσανε κιόλας  :2funny: Εσυ ομως απειλησες στ'αληθεια οχι φωτογραφίες και μαλακίες  :think:.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
854
αφου εχεις φαγωθεί με την εμφανιση του ντερτι ρωτα τον βονμακουλη να σου πει....μας τα επρηξες με τον ντερτι τον νυκτερο τον σινοχαρα και τον κμαν, θεματοφυλακα του μπου σε βαλαμε;εσυ θα κανεις φεις κοντρολ ποιοι πανε τι γαμανε και πως γαμανε; εισαι στη ΕΥΠ του μπου ποιος λεει αληθεια και πιος ψεματα; σωνει και καλα να σε συναντησουν οσοι πανε ανατολικες χωρες;;; ε οχιρε φιλε....ο καθενας συνανταει οποιον γουσταρει, κι αν δεν το καταλαβες, οσο αυτοι αλλα κι εμεις οι  <κλωνοι> οπως λες δεν ειμαστε του γουστου σου....αλλο τοσο και στο τετραγωνο δεν εισαι του δικου τους και του δικου μας γουστου ετσι απλα και λογικα....τωρα αν γεμιζεις σαβουρες και μυθοπλασιες το φορουμ για το ποιος ειναι ο αλλος τι κανει τι βαζει που τον βαζει σε ποιον το βαζει, και χαιρεσε, κανε το...απλα εισαι κουραστικος και γραφικος...αυτα απο μενα

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
854
Ορέ Γκιαούρη ... έχεις δίκιο πως έπεσα έξω! Δεν είσαι ο Μίδας! Κάτι σαν Ιεραπόστολο μου θυμίζεις...
σε αυτο το γαμημενο φορουμ πρεπει οπωσδηποτε να ειναι καποιος απο τα παλια;;; ελα μουνι στον τοπο σου...οποιος γραφει στην ανατολικη ευρωπη πρεπει να ειναι και καποιος <κλωνος> ;;; δηλαδη μονο εσυ και οι γνωστοι σου εχουν ακομα λεφτα και μπορουν να πανε ή να εχουν αποψη για την ΑΝ. Ε?

Έχω βάλει κάποιες φώτο μου στο παραπάνω θρέντ ανα τα χρόνια που γράφω! Σπέσιαλ για εσένα δεν ποστάρω.... :birdman:
βαλε με την μουτσουνα σου οχι καλημενη αν εχεις τα @@, οπως επιτακτικα ζητας για τους αλλους αλλιως εισαι κοτουλα τσαμπικα
Ιστορίες για αγρίους δεν λέω! Τι πιο ευκολο να αρχίσω να λέω ιστορίες για αγρίους από τη Ρόδο... Αλλά δεν είμαι ψευτης να παίρνω 2-3 κάθε βράδι
κι αυτο ειναι το σωστο...εδω συμφωνουμε...του κυνηγου και του ψαρα το πιατο δεκα φορες ειναι αδειανο και μια φορα γεματο, αλλα υπαρχουν και μερες οπου φορτωνεις και καργα..τυχη ειναι...κμαν στυλ...χτυπας οτι βρεις και απο αυτο που θα κατσει θα παρεις το καλυτερο που νομιζεις.....εγω διαφωνω μαζι σου για τα παραπανω

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16

Ναι κλώνος με 500 κάτι ποστ  :uglystupid: Με τα ζώα  :zfuck: που αναφέρεις έχεις σχέσεις μόνο εσύ. Οποιος δεν συμφωνεί με τις μαλακίες που γράφεις πρέπει να είναι κλώνος η από το ΟΠΑ. Αν έχει πρωτάθλημα η βλακεια άνετα πηγαινες για ολυμπιονίκης 

D

dude901123

Επισκέπτης
Και θα μου κλάσεις τ'αρχήδια  :2funny:
   Απο πότε εγω είμαι υπευθυνος για τους κλώνους των άλλων? :2funny:Μηπως και για τους κλώνους του Σινοχάρα είμαι εγω υπευθυνος? :2funny:Αντε βούρλο  :2funny: έμαθες και νομικά  :2funny: σε απειλούσανε κιόλας  :2funny: Εσυ ομως απειλησες στ'αληθεια οχι φωτογραφίες και μαλακίες  :think:.

Τα αρχίδια σου δεν τα γλύφει η κατσίκα σου? Όταν απειλείς και πράττεις ταυτόχρονα να προσέχεις.. Εγώ θα το ξαναπώ.. Κρίμα είσαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom