Μπουλης Αγαμηδης
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 217
- Πόντοι
- 1
Κατά το άρθρο 12 του νόμου 13Αυτα να τα πεις στο αφεντικό σουΟταν ο δικηγόρος θα έρθει στην δουλεια σου στο αφεντικό σου
![]()
Δεν εχει σημασία απειλη είναι με την ίδια λογική μπορεί κάποιος να πει οτι θα με σκοτώσει αν ξαναμιλήσω εναντίον του.
Οσο για την δημοσιευση προσωπικων δεδομένων θα πρέπει να κανει μυνηση κατα αγνώστων (νομιζω κοστίζει 100 Ευρώ) και η δίωξη να βρει την ip διευθυνση του παραβάτη να τον ταυτοποιήσει και να τον παραπέμψει σε δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση.Η ποινή που προβλέπει ο νόμος είναι πρόστιμο μεχρι 200 Ευρώ.Το δικαστήριο θα γίνει σε 3-4 χρόνια (αν δεν παραγραφει το αδικημα μεχρι να γινει η δίκη
).Η πλάκα είναι οτι η δίωξη δει ξένη ip διευθυνση και δεν υπαρχουν λόγοι απειλών κατά της ζωής ή παιδική Πορνογραφία τότε σταματάει να ψάχνει.Αυτά περι ιντερπόλ ειναι για
![]()
![]()
.Οπότε μην κάνεις όνειρα
![]()
.Βεβαια πρωτα πρεπει να βρουνε ποιός είναι και να ταυτοποιήσουν οτι αυτός στην έκανε (ip διευθυνση και καποιες αποδειξεις οτι αυτός ηταν στο κομπιούτερ τη στιγμη που έγινε το αδίκημα.Συνηθως γίνεται με κατάσχεση του σκληρού δίσκου) με υποθέσεις και υποψίες δεν γίνεται τίποτα
Εισαι τυχερός που δεν έρχεσαι Ρωσσία γιατι θα σου έκωβα τη βίζα θα εστελνα το κειμενο με της απειλες σου μεταφρασμένο και θα εδειχνα ποιος είσαι σ το ιντερνετ και θα σε βάζανε στη μαύρη λίσταΙσως είναι μια καλη ιδεα για να βρω ποιός είσαι
η Ρωσσία θα ειδοποιησει της Ελληνικές αρχες και θα σε βρούνε και θα μου πούνε ποιός είσαι
.
Σχετικά με την Πολωνέζα που μας λες![]()
ειναι και αυτη της φαντασίας σου
![]()
.Σημερα εχω ραντεβου με μια απο της παλιές μου,σπίτι μου θα ερθει αν θελει και τη βγάλω καμιά φωτογραφία θα σας την βάλω για να δείτε πραγματικές γκόμενες και όχι μούφα
.
Εγω οποτε θέλω γαμάω δεν χρειάζεται να πηγαινω μια φορα στα 2 χρόνια στα χωριά της Ουκρανίας για να κυνηγάω 35χρονες.Ουτε να ξυπναω στις 7 το πρω'ι' για να πάω για το μεροκάματο
ξυπνάω στις 12.30 , πηγαινω κανενα ραντεβου με καμια καινούργια ή σκέφτομαι ποιά θα συναντίσω απο αυτές που έχω για να την
.Μακάρι όλοι οι κακομοίρηδες να ήταν σαν κ'εμένα
Παρε και μια φωτογραφία που σου ταιριάζει
![]()
![]()
![]()
![]()
της γαμικής ενώσεως
και της κωλομπαρίας
καταδικάζω το μουνί
τον κώλο αθωώνω
τον πούτσο βάζω νικητή
στον κώλο σου τον χώνω.