Σε ευχαριστώ για τα κοπλιμέντα. Εγώ λοιπόν χρησιμοποιώ άλλη τακτική, άλλο τρόπο στις προσεγγίσεις μου και σε ότι κάνω. Και πως εσύ που κάνεις καμάκι στα πάρκα, στα Bar και δεν ξέρω και εγώ που αλλού κρίνεις πως δεν μπορεί να γίνει αυτό που περιέγραψα? Ένα ταξίδι θέλει άπειρη προετοιμασία, σωστή μέθοδο και μια καλή εμφάνιση αν δεν έχεις σκοπό να πληρώσεις. Όλα αυτά δεν σου διασφαλίζουν πως θα γαμήσεις, αλλά σου διασφαλίζουν τις συνθήκες για να προσπαθήσεις με καλές προοπτικές. Ούτε μοντέλα είπα πως κυνηγάω, ούτε 17χρονες wannabe star. Next door κορίτσια που κάτι βλέπουν και ελπίζουν, σε πόλεις που δεν έχουν τόσο μεγάλη πρόσβαση στον έξω κόσμο. Με άκουσες να στο παίξω μπρούκλης για Οδησσό?
Όταν λοιπόν συνομιλείς εδώ μέσα για λίγο πρέπει να αφήνεις το μικρόκοσμό σου και να μπαίνεις στη λογική του άλλου. Να ακούς, να διαβάζεις και να σκέφτεσαι. Δεν σου κάνει εντύπωση πως από τα 3,4 άτομα που με συνάντησαν είτε στο Κισινάου, είτε στη Θεσσαλονίκη κανείς δεν είπε πως λέω ψέματα? Συγγενής τους είμαι? Όταν ο Μακούλης πριν απο 2 χρόνια είπε στον Πεπόνια πως λέω αλήθεια και πως έχω καλή εμφάνιση ο Πεπόνιας όρμηξε να τον φάει και δεν ξαναμίλησε. Μήπως εδώ είναι χώρος που επικρατεί η άποψη της μιας παρέας και ότι λένε οι άλλοι αμφισβητείται? Εδώ συμφωνήσατε για πρωτευουσιάνες, για πάνω από 25 ότι είναι γριές, για γυναίκες που δεν κάθονται να βγούν φωτογραφία, για μιζέρια σε κισινάου και χρυσά δόντια. Αυτα όλα είναι ενάντια στην κοινή λογική. Και στη συνέχεια ανεβάζει ο άλλος φωτογραφίες μιας τελειωμένης πόρνης, αυτός που ζει στην Αγία Πετρούπολη και έχει οικονομικό-κοινωνικό status κατά τα λεγόμενά του και το κάνετε γαργάρα. Μιλάμε αντικειμενική κριτική και σχόλια. Όταν βγάλεις τα γυαλιά σου ίσως δεις και λίγο παρακάτω. Δεν είναι καλό να προσκυνάς, όταν λες κάτι να έχεις την αξιοπρέπεια να το υποστηρίζεις παντού και όχι όποτε βολεύει.
Η τακτική σου ειναι να σπιτώνεις μια 35χρονη και να ζεις μαζι της της 9 1/2 βδομάδες
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
για έναν που ειναι χωρις γυναικες στην Ελλάδα και δινει 170 Ευρώ για μια ωρα γυναικιας συντροφιάς ειναι κατι το εξωπραγματικο να εχει μια γυναικα μαζι του για τρεις μέρες!Ας είναι και 35+ ετών.Εγω ομως δεν ανήκω σε αυτην την κατηγορία
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
.Εσένα η φάτσα σου δεν σε βοηθαει να βγαλεις ποιοτική γκόμενα,γιατι εισαι σαν Αζέρος και αυτους δεν τους γουστάρουνε.
Για το Μάκη ολοι μετράνε και το γαμήσι στην ΠΜΡ ειναι πανευκολο βεβαια μετα διευκρινησε οτι μιλούσε για γυναίκες 35+ ετών.Σαραντάρες κ'εδω γεμάτο είναι
και μπορεις να βρεις και με λεφτα να σε τα'ι'ζει κιόλας
Σχετικα με σένα ειπε οτι του έδειξες φωτογραφίες απο γκόμενες παντος μαζι του στην ΠΜΡ δεν γάμησες ουτε ειχες καμια γκόμενα βολτα με τ'αμάξι στα καταπράσινα λιβάδια πηγαινατε!
Με ποιούς απο τους κλώνους συναντηθηκες?
Εγω έβαλα φωτο απο τρεις γκόμενες διαφορετικες οι δυο απο αυτες στο σπιτι μου.Οσο για την τελειωμένη πόρνη της βάζω λουράκια και την έχω σα σκυλάκι
.Και τα λέω και σε άλλες
το μόνο που μου ζήτησε αυτη η κοπέλα είναι οταν θα έρθει να αλλάξω σεντόνια
και εγω της απαντησα ετσι κ'αλλιώς σε 3-4 ωρες πάλι ψωλοχυμένα θα είναι
.Η διαφορά μας είναι οτι εσένα σε έχουνε σα σκυλάκι
και παρακαλάς για να σου κάτσουνε
ενω εγω τους βάζω λουράκια της τραβάω βίντεο σα γατούλες με τη θέληση τους,της βάζω στο ιντερνέτ και με παίρνουνε και τηλεφωνο για να ξανασυναντηθούμε
.Εσυ φωτογραφίες απο της γριες σου δεν τόλμισες να μας βάλεις
εκτος απο της μούφα φωτογραφίες απο γκομενες που κοιμούνται σε δωματια ξενοδοχειων
Το Κισινιώφ είναι μια χαβούζα και οι γκόμενες ειναι εμφανησιακα λιγο καλητερες απο Ελεηνίδες
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
την εχουνε δει κιολας οτι καποιες ειναι!Στις περισσότερες λειπουνε δόντια συνηθως στο πλά'ι'.Σχετικα με το χαρακτήρα τους πιο κακομαθημενες γυναικες δεν εχω δει!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Αυτα που τους κάνω ουτε στα ονειρα του δεν μπορει να τα κανει κανεις στο Κισινιώφ (λουράκια και να τα δειχνεις και σε άλλες γκόμενες!) εκει αν πηδήξεις μια θα σου ζητησει τα κλειδια απο το διαμέρισμα και θα πηηγαινετε χεράκι χεράκι στο πάρκο καθε μέρα!Αν την κερατώσεις θα γίνει χαμός
![Sm 2 :s&m_2: :s&m_2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_2.gif)
μιλαω για γκόμενες μεχρι 25 ετων.
Ασ μου στειλει καποιος με ΠΜ το βιντεάκι με τον ψευτη γιατι μου το ζηταει ο Χάρης για να
και δεν μπορω να το βρω?Μου ειπαν οτι υπαρχει και ενα δευτερο αν υπαρχει καποιος και ξερει ας μου το στειλει κ'αυτό.
Μυνηση στους κλώνους θα κάνεις?
Εσυ θα ερχόσουν να με δείρεις
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
θα έκανες μυνήσεις
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
απειλουσες
τωρα που σε βρήκανε χέστηκες πάνω σου?