Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σημερα απο τα γέλια δεν μπορεσα ουτε ραντεβου να πάω  :2funny: εκει που ο Ρωσοπόντιος δεν ηξερε τι να πει εψαξε να βρει καποιον να τον υποστηρίξει  :2funny: ο Σινοχάρας με τους κλώνους του έλειπε ο μόνος που βρέθηκε ηταν ο ψεύτης  :2funny:.Ο ψευτης δεν μπορει να μεινει πολυ ωρα ιντερνετ γιατι κοστίζει  :2funny:οταν ο Νυκτερος ειδε οτι εφυγε ο ψευτης εφυγε κ'αυτός  :2funny:Εχει πλάκα που τα ζώα μπαίνουν όλα μαζι με τους κλώνους τους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Σημερα απο τα γέλια δεν μπορεσα ουτε ραντεβου να πάω  :2funny: εκει που ο Ρωσοπόντιος δεν ηξερε τι να πει εψαξε να βρει καποιον να τον υποστηρίξει  :2funny: ο Σινοχάρας με τους κλώνους του έλειπε ο μόνος που βρέθηκε ηταν ο ψεύτης  :2funny:.Ο ψευτης δεν μπορει να μεινει πολυ ωρα ιντερνετ γιατι κοστίζει  :2funny:οταν ο Νυκτερος ειδε οτι εφυγε ο ψευτης εφυγε κ'αυτός  :2funny:Εχει πλάκα που τα ζώα μπαίνουν όλα μαζι με τους κλώνους τους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έχεις συλλογές και από πούτσους ζώων? Βλέπω είσαι πουτσοσυλλέκτης.

Είσαι τόσο βλάκας και ακόμη δεν το έχεις συνειδητοποιήσει.. Ποιες ψεύτικες φωτογραφίες? Ότι έχω ανεβάσει είναι 100% γνήσιο, χωρίς Photoshop. Η μόνη παρέμβαση ήταν να σβήσω το πρόσωπο της κοπέλας. Ρώτα τους γνωστούς που με έχουν δει αν μοιάζω έτσι ή οχι. Αλλά χαζός είσαι να ρωτήσεις. Να φανεί πόσο βλάκας είσαι? Έλεγες θα ψάξεις στο ίντερνετ να με ξεσκεπάσεις και να βρεις τις φώτο. Άντε τόσο καιρό περιμένω.. Αφού τις κατέβασα από ιντερνετ γιατί δεν μπορείς να τις βρεις? Έχεις ακουστά πως όταν δεν μπορείς να αποδείξεις το αναληθές κάποιου πράγματος τότε το βουλώνεις μέχρι να βρεις στοιχεία που να υποστηρίζουν τη θέση σου. Εσύ ότι έχεις βρει φωνάζει πως είσαι βλάκας και συνεχίζεις. Ήδη σου έχουν απαντήσει αλλά εσύ έκανες τον κουφό για να μην παραδεχτείς πως είσαι βλάκας. Εδώ είναι που κολάει το.. Η βλακεία είναι αήττητη!!!!!!

Όσο για τα γέλια.. λογικό είναι να γελάς αν έχεις καθρέπτη σπίτι σου. Έχεις σκεφτεί γιατί δεν σε αφήνουν οι γκόμενες να τις φωτογραφήσεις? Η ίδια απάντηση με τον καθρέπτη.. για να μην γελάνε οι φίλες τους μαζί σου. Άντε κλείνω.. έχω το Πολωνάκι στο σπίτι.. 1,75, 67kg. Το μόνο που δεν ήξερα ήταν ότι η Πολωνική πίπα είναι ανώτερη από τη ρουμάνικη. Μέχρι τώρα πίστευα λάθος πράγματα..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ακόμα και ο Βλάκμαν το γύρισε  :2funny: λεει ναι  :knockinb: αλλα με 200 Ευρώ  :2funny:Χτες με πεθάνατε στα γέλια  :2funny:δεν μπόρεσα να πάω ραντεβού απο τα γέλια  :2funny: :2funny: :2funny:.
Τον Ρωσσοπόντιο τον συνάντησες? :2funny:σου έδειξε την κωλοτρυπίδα του? :2funny:Ποιους απο τους κλώνους του σά'ι'τ συνάντησες? :2funny:
Δεν πιστευω οτι υπαρχει εστω και ενας εκτος απο τους κλώνους που να πιστευει οτι υπαρχει πιθανότητα εστω και 1% οι φωτογραφιες που κατεβασες απο το ιντερνετ ειναι πραγματικές :2funny:
Θα έχει πολυ πλάκα οταν το αφεντικό σου δει οτι γράφεις με έναν Ρωσσοπόντιο που βάζει την πούτσα του σε γκέι σάιτ  :2funny:Εγω τον κράζω  :2funny: εσυ τον έχεις φίλο  :2funny:.Ποιός είσαι το έχουνε βρει,δυστηχως μόνο φωτογραφίες,που δουλευεις δεν ξερω ακόμα  :2funny:Μακαρι να μπορεσω να το μάθω  :2funny:
Η Πολωνέζα είναι και αυτή της φαντασίας σου  :2funny:οπως και οι υπόλοιπες  :2funny:.Μονο εγω σας εβαλα πραγματικες φωτογραφίες  :2funny:
Οταν σε απολυσουν απο τη δουλεια ο Σινοχάρας θα σε πάρει να δουλευεις γ'αυτόν οπως πηρε και τον Ρωσσοπόντιο που δεν ειχε να φαει και τον μαζεψε απο το δρόμο  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Ακόμα και ο Βλάκμαν το γύρισε  :2funny: λεει ναι  :knockinb: αλλα με 200 Ευρώ  :2funny:Χτες με πεθάνατε στα γέλια  :2funny:δεν μπόρεσα να πάω ραντεβού απο τα γέλια  :2funny: :2funny: :2funny:.
Τον Ρωσσοπόντιο τον συνάντησες? :2funny:σου έδειξε την κωλοτρυπίδα του? :2funny:Ποιους απο τους κλώνους του σά'ι'τ συνάντησες? :2funny:
Δεν πιστευω οτι υπαρχει εστω και ενας εκτος απο τους κλώνους που να πιστευει οτι υπαρχει πιθανότητα εστω και 1% οι φωτογραφιες που κατεβασες απο το ιντερνετ ειναι πραγματικές :2funny:
Θα έχει πολυ πλάκα οταν το αφεντικό σου δει οτι γράφεις με έναν Ρωσσοπόντιο που βάζει την πούτσα του σε γκέι σάιτ  :2funny:Εγω τον κράζω  :2funny: εσυ τον έχεις φίλο  :2funny:.Ποιός είσαι το έχουνε βρει,δυστηχως μόνο φωτογραφίες,που δουλευεις δεν ξερω ακόμα  :2funny:Μακαρι να μπορεσω να το μάθω  :2funny:
Η Πολωνέζα είναι και αυτή της φαντασίας σου  :2funny:οπως και οι υπόλοιπες  :2funny:.Μονο εγω σας εβαλα πραγματικες φωτογραφίες  :2funny:
Οταν σε απολυσουν απο τη δουλεια ο Σινοχάρας θα σε πάρει να δουλευεις γ'αυτόν οπως πηρε και τον Ρωσσοπόντιο που δεν ειχε να φαει και τον μαζεψε απο το δρόμο  :2funny:

Περιμένω την απόλυσή μου εξ' αιτίας σου. Θα έχει τρελή πλάκα Θα γαμηθούμε όλοι στο γέλιο μόλις κάνεις τη μαλακία και ανεβάσεις φωτογραφία μου. Όσο για το αφεντικό μου σε διαβάζει και γελάει μαζί σου. Και αφού είσαι τόσο μάγκας και δεν μασάς θέλεις να μας πεις το όνομα του δικηγόρου σου? Το λέω γιατί έλεγες κάτι ιστορίες για βουλευτές σε γερμανία κτλ. και έχουν ενδιαφερθεί πολλοί φιλόζωοι να σε γνωρίζουν και να στείλουν ραβασάκι. Αν έχεις λοιπόν αρχίδια και δεν είσαι απλά λόγια περιμένω..
1. Το δικηγόρο σου στο αφεντικό μου με το εξώδικο.. θα γελάμε 2 μήνες.. θα το βιντεοσκοπήσω αυτό στάνταρτ για να παίζει σε σατιρικές εκπομπές.
2. Επειδή είσαι κότα και μόνο ρίχνεις άσφαιρες απειλές για δικηγόρους και αφεντικά, δώσε μου το όνομά του να σου στείλω εγώ και κάποιοι φίλοι τα ραβασάκια. Δώσε να δούμε ποιος είναι παπάρας και ποιος λέει αλήθεια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν θα παει με εξωδικο απλός θα του πει ποιός είναι ο υπάλληλος του  :2funny:Αφου δεν φοβασαι και μας κάνεις το μάγκα και το αφεντικό σου ξέρει ποιός είσαι και οτι κάνεις παρέα με το Ρωσσοπόντιο που βάζει την πούτσα του σε γκέι σάιτ στο ιντερνέτ γιατί δεν μας βάζεις απο μόνο σου μια φωτογραφία σου να σε δούμε?  :2funny:Οσο για το πάρτι λες να με παρακολουθήσουνε για να μάθουνε που θα γίνει? :2funny:και ποιοι βουλευτές θα είναι εκεί? :2funny:
  Σημερα δεν εχει ενδιαφέρον ειναι πολυ πληκτικοί  :jerking: χτες έπεσε πολύ γέλιο  :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Δεν θα παει με εξωδικο απλός θα του πει ποιός είναι ο υπάλληλος του  :2funny:Αφου δεν φοβασαι και μας κάνεις το μάγκα και το αφεντικό σου ξέρει ποιός είσαι και οτι κάνεις παρέα με το Ρωσσοπόντιο που βάζει την πούτσα του σε γκέι σάιτ στο ιντερνέτ γιατί δεν μας βάζεις απο μόνο σου μια φωτογραφία σου να σε δούμε?  :2funny:Οσο για το πάρτι λες να με παρακολουθήσουνε για να μάθουνε που θα γίνει? :2funny:και ποιοι βουλευτές θα είναι εκεί? :2funny:
  Σημερα δεν εχει ενδιαφέρον ειναι πολυ πληκτικοί  :jerking: χτες έπεσε πολύ γέλιο  :2funny: :2funny: :2funny:

Κάτσε εδώ να μιλάς μόνος σου με τα τσιράκια σου. Άλλωστε έχετε γαμήσει το forum με μαλακοπαπαριές από τις πρώτες σελίδες που άρχισα να δίνω πληροφορίες μάλλον γιατί σας χάλασα την πιάτσα. Άλλωστε στις 25 όλως τυχαίως θα βρεθώ σε ένα μέρος που λέγεται Chernivcy. Να ξαναδώσω πληροφορίες? Για ποιο λόγο. Για να ακούω πάλι ηλιθιότητες.. Έτσι γαμιέται ένα forum από καθυστερημένους που μπαίνουν μόνο και μόνο για να διαφημίσουν τον εαυτό τους και να μας δώσουν πληροφορίες για τα κόμπλεξ τους και την αποτυχία τους.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Άντε κλείνω.. έχω το Πολωνάκι στο σπίτι.. 1,75, 67kg. Το μόνο που δεν ήξερα ήταν ότι η Πολωνική πίπα είναι ανώτερη από τη ρουμάνικη. Μέχρι τώρα πίστευα λάθος πράγματα..
Έ ρε γλέντια χτες!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Δηλαδή είχες το Πολωνάκι σπίτι και πόσταρες εδώ μέσα??? Και μάλιστα τόσο επιθετικά?? Τόσο αποθυμένο???Μήπως δεν γίνεται τίποτα απ'οτι λές??? :think: :think: :think Και μόνο εδώ μέσα μπαίνεις και λες ιστορίες για αγρίους?????

Και τώρα που θα πας πάλι για να είναι πιο πειστικά τα ψέματά σου πες ότι θα παρτουζώσεις 3-4 μαζί για να σου βγούν τα νούμερα... ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Δηλαδή είχες το Πολωνάκι σπίτι και πόσταρες εδώ μέσα??? Και μάλιστα τόσο επιθετικά?? Τόσο αποθυμένο???Μήπως δεν γίνεται τίποτα απ'οτι λές??? :think: :think: :think Και μόνο εδώ μέσα μπαίνεις και λες ιστορίες για αγρίους?????

Και τώρα που θα πας πάλι για να είναι πιο πειστικά τα ψέματά σου πες ότι θα παρτουζώσεις 3-4 μαζί για να σου βγούν τα νούμερα... ;)
Εγω απο που πρωτοάρχισε να γραφει για τη Μολδαβία κατευθειαν σας είπα οτι ειναι της φαντασίας του  :2funny:Μετά οταν κρυβότανε ηταν 100% πια οτι γράφει  :jerking: :2funny:.
  Πριν του είχε έρθει μια Σέρβα  :jerking: τωρα Πολωνή  :2funny:την αλλη βδομαδα θα μας πει οτι του έρχεται Αμερικάνα φωτογραφίες εκτος απο 3-4 κατεβασμενες απο το ιντερνετ δεν υπαρχουν :2funny: :2funny: :2funny:
  Λες να πήρε πάλι κάνα σιτι τουτ χτες? :think: :2funny:και να λεει οτι του ηρθε γκομενα απο την Πολωνία? :2funny: :2funny: :2funny:
  Ο Ιωσήφ είπε γ'αυτόν με απορία πως μπορεί κάποιος να ξεφτιλιζεται και να συνεχίζει να γράφει? :2funny:Μ'αρεσει που λεει οτι εχει συναντιθει με άτομα απο το σάιτ  :2funny: με το Μάκη μονο ξερω που πηγαν βολτα στα χωράφια και δεν  :knockinb: ουτε καν ειχε καμια γκόμενα  :2funny: λεει φωτογραφιες του έδειχνε  :jerking:  :2funny:Μάλλον με τους κλώνους έχει συναντιθεί  :2funny:
  Η πλάκα είναι οτι εχουμε βρει ποιός είναι και μιλάμε για πολύ κωλόφατσα σαν Αζέρος είναι :2funny: :2funny: :2funny:Πολύ μίζερος,φάτσα κακομοιρη  :2funny: :2funny:
  Οποιος έχει γκόμενες δεν ειναι δυσκολο να το αποδειξει.Οπως κάνω εγω :)

Συνημμένα

• Super.jpg
    Super.jpg
    191,1 KB · Εμφανίσεις: 47
D

dude901123

Επισκέπτης

Άκουσες να είπα για παρτούζα στα ταξίδια μου? Έχεις χάσει τα μπούτια σου.. διαβάζεις, διαβάζεις και ακόμα δεν ξέρεις για ποιο πράγμα μιλάμε. Κάτσε πίστευε εσύ τον Πεπόνια.. Έτσι κι αλλιώς χθες συμπαίχτης που με ξέρει με πήρε τηλέφωνο την ώρα που ήμουν μαζί της και άκουσε. Τώρα εσύ κάτσε εκεί που είσαι και μίλα για Chernivcy. Είστε ειδικοί παπαρολόγοι.. Και φωτογραφίες να ανεβάσω πάλι το μυαλό σας δεν δουλεύει.. Σήμερα το μεσημέρι στις 14.00 στην Αριστοτέλους. Κοντούλα ε? Μήπως δεν έχει δόντια? Οπότε καθίστε εδώ να διαβάζετε και να γράφετε παπαριές. Και οι γέροι στο Μάπετ σόου το ίδιο κάνουν.. Και αύριο που θα πάμε Χαλκιδική ίσως περάσω από γνωστό συμπαίχτη να πω ένα γειά. Σσσσσσ και αυτός δεν είναι αξιόπιστος, ξέχασα. Καλημέρα κοιμησμένοι..

Συνημμένα

• Mania.jpg
    Mania.jpg
    71,6 KB · Εμφανίσεις: 37
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
854
   Οποιος έχει γκόμενες δεν ειναι δυσκολο να το αποδειξει.Οπως κάνω εγω :)
Δεν θυμαμαι ο ρολογας να εχει ανεβασει γκομενα μαζι του στο φορουμ παρα μονο κατι διαλογους απο το τηλεφωνο
δεν θυμαμαι αν το εχει κανει παλιοτερα
αλλα και να μην εχει ανεβασει δεν σημαινει οτι δεν γαμαει και σωνει και καλα πρεπει να μας βαλει να τον πιστεψουμε

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
854
Άκουσες να είπα για παρτούζα στα ταξίδια μου? Έχεις χάσει τα μπούτια σου.. διαβάζεις, διαβάζεις και ακόμα δεν ξέρεις για ποιο πράγμα μιλάμε. Κάτσε πίστευε εσύ τον Πεπόνια.. Έτσι κι αλλιώς χθες συμπαίχτης που με ξέρει με πήρε τηλέφωνο την ώρα που ήμουν μαζί της και άκουσε. Τώρα εσύ κάτσε εκεί που είσαι και μίλα για Chernivcy. Είστε ειδικοί παπαρολόγοι.. Και φωτογραφίες να ανεβάσω πάλι το μυαλό σας δεν δουλεύει.. Οπότε καθίστε εδώ να διαβάζετε και να γράφετε παπαριές. Και οι γέροι στο Μάπετ σόου το ίδιο κάνουν.. Και αύριο που θα πάμε Χαλκιδική ίσως περάσω από γνωστό συμπαίχτη να πω ένα γειά. Σσσσσσ και αυτός δεν είναι αξιόπιστος, ξέχασα. Καλημέρα κοιμησμένοι..
οταν πας χαλκιδικη βγαλε απ εξω απο το σπτι του τυπου την γκομενα απο λαιμο και κατω και να κραταει πλακατ dude901123  :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δεν θυμαμαι ο ρολογας να εχει ανεβασει γκομενα μαζι του στο φορουμ παρα μονο κατι διαλογους απο το τηλεφωνο
δεν θυμαμαι αν το εχει κανει παλιοτερα
αλλα και να μην εχει ανεβασει δεν σημαινει οτι δεν γαμαει και σωνει και καλα πρεπει να μας βαλει να τον πιστεψουμε
Χάνεις επισόδια! Σε Πολωνία και Ουκρανίδες Μουνάρες πολλές παραπάνω..

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.197
Πόντοι
726

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.197
Πόντοι
726
Μόνο ο Πορνομεταναστης βάζει πραγματικές φωτογραφίες  με πουτάνες που πληρώνει αλλά δεν παυουν οι φωτογραφίες να είναι γνησιες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μόνο ο Πορνομεταναστης βάζει πραγματικές φωτογραφίες  με πουτάνες που πληρώνει αλλά δεν παυουν οι φωτογραφίες να είναι γνησιες.
BIG BANG "THEORY" σου ταιριάζει καλύτερα.. περίεργε κλώνε!!!

GANG BANG TEAM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
3.197
Πόντοι
726

Stories

Νέο!