Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Δεν πάτε καλά ρε, ο πουτσοσυλέκτης 29 ανέβασε φωτογραφίες από της συλογές του με πουτσες και άλλοι πουτσοσυλέκτες  έχουν κατεβάσει πάνω από 200 φορές τις φωτογραφιες. Ούτε γυμνή η Μενεγάκη να ήταν.  :headbang:  Εκτός από πουστρες υπάρχει κάτι άλλο εδώ μέσα.  :gay: Ουστ από εδώ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
BIG BANG "THEORY" σου ταιριάζει καλύτερα.. περίεργε κλώνε!!!
καλά πόσοι κλώνοι πια? :2funny:ο ανάπηρος Σκυλοχάλιας δεν μπορεί να περπατήσει και κάθεται και φτιάχνει κλώνους  :jerking:
  Και ο ψεύτης πάλι τα ίδια  :jerking: πάλι ανέβασε φωτογραφικά μουφα  :jerking: μια κοπέλα σε μια πλατεία  :2funny: μετά λέει γιατί τον λέμε ψευτη :2funny: ο Χάρης είναι τώρα Οδησσο μίλησα σήμερα μαζί του.Μου είπε για πλάκα χτες ότι γαμησε τρεις σε μια μερα :2funny:.
  Για να μην κοροιδευουμε τον αναγνώστη στο κέντρο έχει αυτές της 5-6 τελειωμενες πουτανες που είναι πάντα από γκομενες έχει μόνο κάτι πιτσιρίκια 16-17 ετών προσπάθησε να καμακωσει αλλά δεν έδειξαν ενδιαφέρον. Αυτά για να μην λένε μερικοί  :jerking:
    Αν πάτε Αρκαδια σύμφωνα με το Χάρη και καμακωσετε καποια γκομενα εκει θασας πάει στο Ιμπιζα που πρέπει να ανοίξεις μπουκάλι με 150 Ευρώ  και το πιθανότερο είναι να μην σας κάτσει μετα.

D

dude901123

Επισκέπτης
καλά πόσοι κλώνοι πια? :2funny:ο ανάπηρος Σκυλοχάλιας δεν μπορεί να περπατήσει και κάθεται και φτιάχνει κλώνους  :jerking:
  Και ο ψεύτης πάλι τα ίδια  :jerking: πάλι ανέβασε φωτογραφικά μουφα   :jerking: μια κοπέλα σε μια πλατεία  :2funny: μετά λέει γιατί τον λέμε ψευτη :2funny: ο Χάρης είναι τώρα Οδησσο μίλησα σήμερα μαζί του.Μου είπε για πλάκα χτες ότι γαμησε τρεις σε μια μερα :2funny:.
  Για να μην κοροιδευουμε τον αναγνώστη στο κέντρο έχει αυτές της 5-6 τελειωμενες πουτανες που είναι πάντα από γκομενες έχει μόνο κάτι πιτσιρίκια 16-17 ετών προσπάθησε να καμακωσει αλλά δεν έδειξαν ενδιαφέρον. Αυτά για να μην λένε μερικοί  :jerking:
   Αν πάτε Αρκαδια σύμφωνα με το Χάρη και καμακωσετε καποια γκομενα εκει θασας πάει στο Ιμπιζα που πρέπει να ανοίξεις μπουκάλι με 150 Ευρώ  και το πιθανότερο είναι να μην σας κάτσει μετα.

Το Χάρη τον πιστεύεις ε? Ανήκει στην προστατευόμενη ομάδα σου μαζί με τα άλλα τα τσιράκια. Αν μπορεί ο Χάρης να γαμήσει 3 με το χαρακτήρα (αφελής) και την εμφάνιση που έχει τότε ποιο είναι το πρόβλημα σου να πιστέψεις τον οποιοδήποτε? Μήπως ανέβασε καμιά φωτογραφία να τις έχει με λουράκια? Η μήπως τον είδες online? Άσε μας ρε Πορνοπεπόνια.. αυτοαναιρείσαι όλη την ώρα και δεν έχεις το επίπεδο να καταλάβεις πόσο αντιφατικός είσαι. Για αυτό όλοι γελάνε μαζί σου. Έχεις τελειώσει (πληρώσει) και πανεπιστημίο και δεν έχεις τη στοιχειώδη γνώση να αντιλαμβάνεσαι τι λες. Τα γυρίζεις όλη την ώρα.. απλά θέλεις χαζούς να σου λένε πόσο μεγάλος είσαι. Κρύβεται τώρα στην Οδησσό ο Χάρης? Γιατί όταν του είπα να τον συναντήσω Οδησσό και να μιλήσουμε με camera στο Skype την έκανε με ελαφρά. Και όχι μόνο σε εμένα αλλά και σε άλλο συμπαίχτη. Πήρε από εσένα.. ακολουθεί τις συμβουλές σου.. Λέγε μαλακίες και μετά κρύψου να μη φανεί πόσο μαλάκας είσαι. Μέσα στο Chat όλοι αυτοί που κρύβονται αποκτούν οντότητα και κάνουν μαγκιές. Και μην επαναλάβεις τη μαλακία για Κισινάου.. έλεος.. Ήσουν Οδησσό όταν εγώ ημουν Κισινάου και σε φιλοξενούσε και πλήρωνε ο Χάρης για να μην πληρώνεις και κάνεις βόλτες στο Κισινάου σαν καημένος. Έχεις αφήσει όνομα σε όλα τα ελληνικά καφενεία. Αν ρωτήσεις για εμένα κανείς δεν με ξέρει. Εσένα σε μάθανε όλοι. Πρωταθλητής στη βλακεία.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Άκουσες να είπα για παρτούζα στα ταξίδια μου? Έχεις χάσει τα μπούτια σου.. διαβάζεις, διαβάζεις και ακόμα δεν ξέρεις για ποιο πράγμα μιλάμε.
Κούνα λίγο το κεφάλι σου και διάβαζε σωστά!!!! Τα νούμερά σου δεν βγαίνουν!!!!!!!! Ο μοναδικός τρόπος να πεις πως σε 3 μέρες πήρες 4 γκόμενες σε ταξίδι είναι τις τρεις τουλάχιστον να τις πήρες μαζί!!! Αν το έγραφες αυτό τότε θα ήταν πιο ρεαλιστικό ψέμα!!!!! Τα υπόλοιπα όλα είναι ιστορίες για αγρίους που όσο τα υποστηρίζεις ξεφτιλίζεσαι ... Διότι δεν είσαι καν παράδειγμα για το πως μπορεί να παίξει κάποιος και να κάνει το ίδιο...Πως θα ξεφορτωθεί τη πρώτη που θα έρθει? Αν έχεις ήδη τάξει 3 μέρες μαζί αν σου κάτσει???  Όλο μαγκιά πως γαμάς είσαι σε κάθε ταξίδι...
Και βλέπω από τα νικ που σε υποστηρίζουν πως όλα είναι νέα και κλώνοι που πιο πολύ τα έχουν με το πορνομετανάστη παρά πιστευουν αυτά που λες....
Ακόμα και ο Νύχτερος που είναι σοβαρός το θεώρησε ως κάτι πολύ δύσκολο και ο Κμαν αδύνατο χωρίς λεφτά!
Ο Slaviani που είναι μάλλον κάποιος από τη παρέα της Μολδαβίας το βλέπει ρεαλιστικά αλλά δεν παίρνει θέση ότι μπορεί να γίνεται όπως το κάνεις εσύ! Και θέλω να μας πει αν πιστευει πραγματικά ότι μπορείς να κλείσεις 5-6 ραντεβού σε 3 μέρες και να σου κάτσουν οι 4..... 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μη νομίζεις και εγώ το 2005 στο Λβωφ έβγαλα 4 γκόμενες σε 4 μέρες χωρίς λεφτά.Ηταν μαγεία.Για τη μία θυμάμαι αγόρασα μισό κοτόπουλο και με δύο ξαδέρφες 183 μουνάρες είχα βγει ραντεβού ταυτόχρονα για καφέ και όταν πλήρωσα τους καφέδες με χαιδεύανε και οι δύο.Τότε όμως ήμουν 10 χρόνια μικρότερος.Τώρα οικονομικά η Ουκρανία είναι όπως το 2005 και χειρότερα.Οπότε αν κάποιος είναι 30-35 ετών δεν αποκλείεται καθόλου να γαμάει πολλές γκόμενες τζάμπα ειδικά στην επαρχία της δυτικής Ουκρανίας.Αν έλεγε οτι πήδηξε τζάμπα στο Ντονέτσκ ή στο Ντνιπροπετρόφσκ θα το αμφισβητούσα.
Μάλιστα τότε δεν υπήρχε ίντερνετ dating ψάρευες απλώς γκόμενες από το δρόμο και από τα κλαμπ.Περπατούσαν στην πλατεία στολισμένες και τους έκανες πρόταση να μπουν μαζί σου στο μαγαζί.Ωραίες εποχές.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
854
Κούνα λίγο το κεφάλι σου και διάβαζε σωστά!!!! Τα νούμερά σου δεν βγαίνουν!!!!!!!! Ο μοναδικός τρόπος να πεις πως σε 3 μέρες πήρες 4 γκόμενες σε ταξίδι είναι τις τρεις τουλάχιστον να τις πήρες μαζί!!! Αν το έγραφες αυτό τότε θα ήταν πιο ρεαλιστικό ψέμα!!!!! Τα υπόλοιπα όλα είναι ιστορίες για αγρίους που όσο τα υποστηρίζεις ξεφτιλίζεσαι ... Διότι δεν είσαι καν παράδειγμα για το πως μπορεί να παίξει κάποιος και να κάνει το ίδιο...Πως θα ξεφορτωθεί τη πρώτη που θα έρθει? Αν έχεις ήδη τάξει 3 μέρες μαζί αν σου κάτσει???  Όλο μαγκιά πως γαμάς είσαι σε κάθε ταξίδι...
Και βλέπω από τα νικ που σε υποστηρίζουν πως όλα είναι νέα και κλώνοι που πιο πολύ τα έχουν με το πορνομετανάστη παρά πιστευουν αυτά που λες....
Ακόμα και ο Νύχτερος που είναι σοβαρός το θεώρησε ως κάτι πολύ δύσκολο και ο Κμαν αδύνατο χωρίς λεφτά!
Ο Slaviani που είναι μάλλον κάποιος από τη παρέα της Μολδαβίας το βλέπει ρεαλιστικά αλλά δεν παίρνει θέση ότι μπορεί να γίνεται όπως το κάνεις εσύ! Και θέλω να μας πει αν πιστευει πραγματικά ότι μπορείς να κλείσεις 5-6 ραντεβού σε 3 μέρες και να σου κάτσουν οι 4.....  
εγω προσπαθω να δω το θεμα ψυχραιμα και προσπαθω να μην εχω αντιπαραθεσεις με κανεναν, ουτε δημιουργω....το προβλημα που δημιουργουν αντιπαραθεσεις και κατινιασμα και βλεπουν φαντασματα και κλωνους το εχουν αλλοι και ο νοων νοειτω
τωρα αν ειχα καποτε αλλο νικ το οποιο εσβησα και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ δεν θελω να το επαναφερω ειναι δικο μου θεμα
και οπως δικο μου θεμα ειναι αν θελω να πω με ποιο ημουν

Όταν πριν μια βδομάδα έγραψα ποιος είναι πάνω να πιούμε καφέ.. εσείς ξεκινήσατε κουβέντα για Οδησσό και Ουκρανία. Εγώ ανέβηκα Chisinaou Τρίτη βράδυ με Turkish και γύρισα σήμερα το μεσημέρι. Ο απολογισμός ήταν 4 γκόμενες σε 3 μέρες. Να διευκρινήσω πως η προεργασία είχε γίνει από πριν και τα 3 από τα 4 τα είχα ξαναπάρει και είχαμε κρατήσει μια επικοινωνία μέσω Skype. Στο OPA χθες νωρίς το απόγευμα ήταν ένας ευγενικός κυριούλης υπάλληλος-ιδιοκτήτης που πήγε να μιλήσει ελληνικά με κάποια που μάλλον ήξερε μόνο τα βασικά(καλημέρα,καλησπέρα κτλ.) και περνώντας του λέω.. δεν ξέρει καλά ελληνικά ε? Ήμουν με μια γκόμενα και μόλις είχαμε φάει στο Ουζμπέκικο εστιατόριο που είναι εκεί απέναντι στην προηγούμενη διασταύρωση μέσα στο στενό. Αν θέλεις Pilaf είναι καλό μαγαζάκι. Αν πας στην αγροτική έκθεση που είναι εκεί στη λίμνη έχει 3 ελληνικά περίπτερα και θα φας κάτι τεράστια σουβλάκια. Και επειδή πολλά λόγια και λέμε..
Η παρακάτω είναι η υπάλληλος του Super Market.. λίγο πριν φύγει το πρωί για δουλειά.

επειδη τοτε απειχα καθησα κι εψαξα τι ειπε ο ντερτι τοτε και υπαρχει αυτη η ηλθια αντιπαραθεση

Ο απολογισμός ήταν 4 γκόμενες σε 3 μέρες. Να διευκρινήσω πως η προεργασία είχε γίνει από πριν και τα 3 από τα 4 τα είχα ξαναπάρει και είχαμε κρατήσει μια επικοινωνία μέσω Skype.
στο σημειο που τονισα με μαυρο δεν ειναι παραλογο
αν τις ηξερε απο πριν τοτε δεν δυσκολευτηκε να τις ξαναπαει στο κρεβατι

δεν βαζω το χερι μου στην φωτια, αλλα οπως τονιζω δεν ειναι και αδυνατον ετσι οπως το εξηγει και τις ηλικιες που κυνηγαει να το καταφερει
αρα φιλε ρολογα μαλλον το ξεπερασες το τονισμενο κομματι οτι οι 3 απο τις 4 ηταν απο προηγουμενες γνωριμιες

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
εγω προσπαθω να δω το θεμα ψυχραιμα και προσπαθω να μην εχω αντιπαραθεσεις με κανεναν, ουτε δημιουργω....το προβλημα που δημιουργουν αντιπαραθεσεις και κατινιασμα και βλεπουν φαντασματα και κλωνους το εχουν αλλοι και ο νοων νοειτω
τωρα αν ειχα καποτε αλλο νικ το οποιο εσβησα και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ δεν θελω να το επαναφερω ειναι δικο μου θεμα
και οπως δικο μου θεμα ειναι αν θελω να πω με ποιο ημουν

επειδη τοτε απειχα καθησα κι εψαξα τι ειπε ο ντερτι τοτε και υπαρχει αυτη η ηλθια αντιπαραθεση
στο σημειο που τονισα με μαυρο δεν ειναι παραλογο
αν τις ηξερε απο πριν τοτε δεν δυσκολευτηκε να τις ξαναπαει στο κρεβατι

δεν βαζω το χερι μου στην φωτια, αλλα οπως τονιζω δεν ειναι και αδυνατον ετσι οπως το εξηγει και τις ηλικιες που κυνηγαει να το καταφερει
αρα φιλε ρολογα μαλλον το ξεπερασες το τονισμενο κομματι οτι οι 3 απο τις 4 ηταν απο προηγουμενες γνωριμιες
Σεβαστό ότι δεν θέλεις να αποκαλύψεις ποιο το παλιό σου νικ, αλλά εμείς που γράφουμε με τα πραγματικά μας και έχουν συνδυαστεί με ταξίδια φωτογραφίες και γεγονότα, με στα γραφόμενά σου θα κρατάμε την "πισινή μας"...
Πάλι τα νούμερα δεν βγαίνουν κι ας είχε πάρει τις 3 πιο πριν +1 καινούργια! Εκτός αν κάποια ήταν εκδιδόμενη και πήγε με συνεννόηση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, μιας ή δυο ωρών για να ακολουθήσει η επόμενη! Θα ήταν όλα πιο πειστικά αν μας έλεγε πως τις έδιωχνε! Το μισό γαμήσι είναι το φλίρτ και το άλλο μισό είναι το διώξιμο της γκόμενας!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon:
Διότι γάμησες επιδή έδιωξες κάποια άλλη!
Εγώ αυτές τις μέρες είμαι "δεσμευμένος" με τη Λιθουανή! Αν δεν φύγει δεν μπορώ να πάω για την επόμενη...Αν της το ξεκόψω δεν θα θέλει να ξαναέρθει ή να με καλέσει στη χώρα της... Μπορεί και τα τηρεί ο άλλος αυτά?????
Και στο Chernivtsi πάλι τα ίδια?? 3 σε 4 μέρες?? Όλες με γνωριμία από το ίντερνετ?? Που συνήθως έρχεται 1 στις 3 και θέλει απίστευτο ψήσιμο για να τον φάει? Και μετά πως φευγει? Αναλογίσου λίγο σαν ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ!

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
καλά πόσοι κλώνοι πια? :2funny:ο ανάπηρος Σκυλοχάλιας δεν μπορεί να περπατήσει και κάθεται και φτιάχνει κλώνους  :jerking:
   Και ο ψεύτης πάλι τα ίδια  :jerking: πάλι ανέβασε φωτογραφικά μουφα   :jerking: μια κοπέλα σε μια πλατεία  :2funny: μετά λέει γιατί τον λέμε ψευτη :2funny: ο Χάρης είναι τώρα Οδησσο μίλησα σήμερα μαζί του.Μου είπε για πλάκα χτες ότι γαμησε τρεις σε μια μερα :2funny:.
   Για να μην κοροιδευουμε τον αναγνώστη στο κέντρο έχει αυτές της 5-6 τελειωμενες πουτανες που είναι πάντα από γκομενες έχει μόνο κάτι πιτσιρίκια 16-17 ετών προσπάθησε να καμακωσει αλλά δεν έδειξαν ενδιαφέρον. Αυτά για να μην λένε μερικοί  :jerking:
    Αν πάτε Αρκαδια σύμφωνα με το Χάρη και καμακωσετε καποια γκομενα εκει θασας πάει στο Ιμπιζα που πρέπει να ανοίξεις μπουκάλι με 150 Ευρώ  και το πιθανότερο είναι να μην σας κάτσει μετα.
Βγάλε από το πούτσοαρχείο σου φωτογραφία της πούτσας του κλώνου να δούμε σε ποιον ανήκει.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο παμμεγιστος Ιεραπόστολος είχε γράψει (Για να έχεις  επιτυχίες με  με τις γυναίκες χρειαζεται 80% εξυπνάδα ,ευφυια και 20% εμφάνιση ) Εσύ και ο Χάρης μου θυμίζετε το έργο ο Ηλίθιος   :idiot: και ο Πανηλίθιος.  :uglystupid: Γεγονός είναι ότι καμία γκόμενα δεν πάει με ΑΜΕΑ και είστε καταδικασμένοι να πληρώνετε πόρνες.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
854
Σεβαστό ότι δεν θέλεις να αποκαλύψεις ποιο το παλιό σου νικ, αλλά εμείς που γράφουμε με τα πραγματικά μας και έχουν συνδυαστεί με ταξίδια φωτογραφίες και γεγονότα, με στα γραφόμενά σου θα κρατάμε την "πισινή μας"...
Πάλι τα νούμερα δεν βγαίνουν κι ας είχε πάρει τις 3 πιο πριν +1 καινούργια! Εκτός αν κάποια ήταν εκδιδόμενη και πήγε με συνεννόηση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, μιας ή δυο ωρών για να ακολουθήσει η επόμενη! Θα ήταν όλα πιο πειστικά αν μας έλεγε πως τις έδιωχνε! Το μισό γαμήσι είναι το φλίρτ και το άλλο μισό είναι το διώξιμο της γκόμενας!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon:
Διότι γάμησες επιδή έδιωξες κάποια άλλη!
Εγώ αυτές τις μέρες είμαι "δεσμευμένος" με τη Λιθουανή! Αν δεν φύγει δεν μπορώ να πάω για την επόμενη...Αν της το ξεκόψω δεν θα θέλει να ξαναέρθει ή να με καλέσει στη χώρα της... Μπορεί και τα τηρεί ο άλλος αυτά?????
Και στο Chernivtsi πάλι τα ίδια?? 3 σε 4 μέρες?? Όλες με γνωριμία από το ίντερνετ?? Που συνήθως έρχεται 1 στις 3 και θέλει απίστευτο ψήσιμο για να τον φάει? Και μετά πως φευγει? Αναλογίσου λίγο σαν ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ!
θα κανω για τελευταια φορα τον δικηγορο του διαβολου.... και επαναλαμβανω οτι δεν με νοιζει τι γαμησε και πως γαμησε ο καθενας.....
για να σου πω ενα σεναριο που βγαινουν τα νουμερα.....
η <πρωινη> πηγε εφαγε μαζι του , αλλα το βραδυ επρεπε να παει στο παιδι γιατι δεν ειχε καποιον να το φυλαξει
βγηκε με την <βραδυνη> οπου εκατσε το βραδυ και το πρωι επρεπε να παει στην δουλεια
ε οι αλλες 2 απο μια μερα η καθε μια
οκ....απιθανο....αλλα οχι αδυνατο σεναριο
κι εσυ με την λιθουανη σου παιζεις λαβ-στορυ αλλα αν θες πας το πρωι καθοτιν εργαζομενος κι οχι τουριστας και καμαλωνεις στη παλια πολη....ασχετα αν δεν θες να το κανεις
δικαιολογιες για να τις διωξεις υπαρχουν πολλες...αεκει να τις πεις εξυπνα

D

dude901123

Επισκέπτης
θα κανω για τελευταια φορα τον δικηγορο του διαβολου.... και επαναλαμβανω οτι δεν με νοιζει τι γαμησε και πως γαμησε ο καθενας.....
για να σου πω ενα σεναριο που βγαινουν τα νουμερα.....
η <πρωινη> πηγε εφαγε μαζι του , αλλα το βραδυ επρεπε να παει στο παιδι γιατι δεν ειχε καποιον να το φυλαξει
βγηκε με την <βραδυνη> οπου εκατσε το βραδυ και το πρωι επρεπε να παει στην δουλεια
ε οι αλλες 2 απο μια μερα η καθε μια
οκ....απιθανο....αλλα οχι αδυνατο σεναριο
κι εσυ με την λιθουανη σου παιζεις λαβ-στορυ αλλα αν θες πας το πρωι καθοτιν εργαζομενος κι οχι τουριστας και καμαλωνεις στη παλια πολη....ασχετα αν δεν θες να το κανεις
δικαιολογιες για να τις διωξεις υπαρχουν πολλες...αεκει να τις πεις εξυπνα

Εγώ πάλι θα το κάνω ακόμη πιο απλό. Έφτασα απόγευμα στο Κισινάου με αεροπλάνο μέσω Κων/πολης αν θυμάμαι καλά. Στο αεροδρόμιο ήρθε η Corina 32αρα χωρισμένη με ένα παιδί που είχε γενέθλια δύο ημέρες μετά. Τη γνώρισα στο προηγούμενο ταξίδι μου εκεί και είχαμε ήδη προχωρήσει. Περάσαμε το βράδυ μαζί και το πρωί πήγε στη δουλειά της, με σκοπό να ξαναβρεθούμε το επόμενο βράδυ και να κάνουμε μαζί τα γενέθλια της. Το πρωί λοιπόν βρέθηκα με την Ana λογίστρια σε γερμανική εταρεία (ασχολείται με επιχειρήσεις που απασχολούν προσωπικό). Βγήκαμε το πρωί και δεν είχα στο μυαλό μου να κάνω κάτι μαζί της. Της είχα πει πως φεύγω την επόμενη. Ήταν απλά μια έξοδος χωρίς προσδοκίες. Τελικά μόλις έφυγε με άρχισε στα μηνύματα.. κάτσε άλλη μια μέρα κτλ. Της είπα θα σε ενημερωσω αν καταφέρω να αλλάξω το εισιτήριο μου. Το απόγευμα συναντήθηκα με τη Milla, την πρώτη που συνάντησα στο πρώτο μου ταξίδι στο Κισινάου και τότε δεν μου είχε κάτσει κι όλας, αλλά μου έκατσε στο δεύτερο ταξίδι. Αυτή ήταν η τρίτη φορά που ανέβαινα. Ο σκοπός ήταν να κλάσω την Corina, είχα σκοπό να το σταματήσω και να περάσω με την Milla. Έρχεται απ' ευθείας στο ξενοδοχείο η Milla γαμιόμαστε και μετά απο λίγο αρχίζει να μου λέει ότι πρέπει να γυρίσει σπίτι το βράδυ γιατί κάτι έγινε με τον πατέρα της και τέτοιες μαλακίες. Μου είχε ζητήσει κάτι αρώματα και φυσικά πήρε τα 3 μου. Ξενερώνω την καληνυχτώ και κανονίζω να βρεθώ με Corina. Η Corina όμως έχει πρόβλημα με το γιό της και πάω στην τέταρτη επιλογή μια Anna που δεν την έχω συναντήσει ποτέ. Αυτή δουλεύει σε Super Market. Αγγλικά ελάχιστα και αφού τριγύρισα όλα τα πάρκα την βρίσκω μπροστά στο Addy's. Αρχίζουμε να περπατάμε και να μπαίνουμε από μαγαζί σε μαγαζί και να μην της αρέσει πουθενά. Συννενόηση μπουζούκι και αφού έχουμε πάει σε όλα τα καταστήματα στο κέντρο της λέω πάμε στο hotel που έχω laptop να πιούμε εκεί ένα κρασί και να χρησιμοποιήσουμε και translator. Τελικά καταλήγουμε Hotel και μέσω μεταφραστή προσπαθούμε να μιλήσουμε.. λίγα πράγματα όμως. Μετά από κανένα μισάωρο αρχιζω να της την πέφτω και να μου κάνει τη δύσκολη. Κοντή, σχετικά αδύνατη, με τεράστια βυζιά. Μόλις πιάνω βυζιά και αρχίζουμε να βγάζουμε μπλούζες γίνεται το έλα να δεις και καταλήγουμε να κοιμηθεί σπίτι μου και το πρωί να την πάω στη στάση του λεωφορείου. ΄Ηταν το ρεκόρ στο Κισινάου.. 5 τεμάχια σε ένα βράδυ από 22.00 έως 07.00. Πορνό ταινία, μουγκαφόν. Της λέω πως αύριο φεύγω Ελλάδα και αποχαιρετιόμαστε στη στάση του λεωφορείου. Την επόμενη και τελευταία μέρα το σχέδιο είχε Corina και μόνο στο μυαλό μου. Μεσημέρι στο διάλειμμα από τη δουλειά της πάμε στο Ουζμπέκικο, περνάμε από Opa όπου είναι και το απόσπασμα που έγραψα και κατάληγουμε hotel για ένα τεμάχιο πριν επιστρέψει πάλι δουλειά. Δικιά της επιχείρηση όπου κατασκευάζει φορέματα και νυφικά και έχει άλλες 2 κοπέλες υπαλλήλους. Τη χαιρετώ και ανανεώνουμε για το βράδυ. Το απόγευμα μου ξαναστέλνει άλλο ένα μήνυμα η Ana που την είχα ξεγραμμένη και δεν περίμενα τίποτα. Της στέλνω πως είμαι ακόμη Κισινάου στην αγροτική έκθεση, έχω αλλάξει εισιτήρια, αλλά δεν βλέπω νόημα να βρεθούμε καθώς αυτή ήθελε χρόνο για να προχωρήσει και χρόνος δεν υπάρχει αφού αύριο πρωί φεύγω. Μου απαντάει πως θα είναι με φίλες σε ένα υπόγειο εναλλακτικό Bar μετά το Hotel Jazz (τώρα έχει κλείσει αυτό το μαγαζί και έχει γίνει κανονικό caffee). Τελικά παίρνω ταξί, πηγαίνω στην Corina βγαίνουμε για ένα ποτό εκεί στη Russian Street και της λέω καληνύχτα, αύριο πρωί εσύ έχεις δουλειά και εγώ αεροπλάνο στις 8. Φεύγοντας πηγαίνω στο bar όπου είναι δίπλα στη Puskin street, εκεί που έχω νοικιάσει και συναντάω τέσσερις κοπέλες από τη δουλειά της Anas μαζί με αυτήν να πίνουν μπύρες και να χορεύουν. Το μέρος εντελώς εναλλακτικό όπως είπα και η μπύρα στοίχιζε 0,80 λεπτά. Οπότε γαμηθήκαμε να πίνουμε μπύρες μέχρι τις 2.00 όπου φεύγουμε από το μαγαζί και είμαστε όλοι μεθυσμένοι. Το hotel είναι δίπλα και η ana έρχεται μαζί μου. Μετά από αρκετά θα έρθω, δεν θα έρθω, θα έρθω αλλά απλά θα κοιμηθούμε.. γαμιόμαστε και όπως είναι μεθυσμένη τη βγάζω και μερικές γυμνές φώτο. Ευτυχώς μου έκοψε και της είπα να πάρουμε να ζητήσουμε ταξί και να μας ξυπνήσει η εταιρεία στις 6.30. Το πρωί πηγαίνουμε μαζί αεροδρόμιο και πετάω παρέα με άλλους 2 έλληνες που πήγαν εκεί όντως για την αγροτική έκθεση και αυτοί μου λένε ιστορίες για το πόσο μαλακία ήταν το Dejavu και εγώ για το πόσο τυχερός ήμουν με τις γκόμενες. Άλλωστε τις 2 τις είχαν δει όταν φτάσαμε Κισινάου και όταν φεύγαμε.
Όποιος θέλει πιστεύει.. όποιος θέλει όχι. Εγώ για όσα γράφω έχω συνομιλίες κρατημένες, φωτογραφίες.. όσο μπορεί κάποιος να κρατήσει για πριν από 2 περίπου χρόνια.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό τον λογαριασμό τον έφτιαξα γιά τον Χάρη έγραψα αυτό το μύνημα γιά να ενεργοποιηθεί,γιατί ο Χάρης δεν θα ξέρει να τον ενεργοποιήσει.Από αύριο θα γράφει ο Χάρης από αυτό το λογαριασμό  :)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
γεια σας παιδια ειμαι ο χαρης,εχασα τον κοδικο μου και ετσι μου εφτιαξε ο διμητρακις νεο προφαιλ.οδυσσο εχω ειδη γκομενα 22 χρονον που την γνωρισα μεσο φιλου.της δυο πρωτες μερες οσες καμακωσα ηρθανε μονο φαγητο και εφυγαν.στο σαιτ εχουμε να κανουμε με ενα μεγαλο ψευτη τον derty 7.δεν ηθελα να του μιλησω γιατι δεν εχω τιποτα να πω με ενα αγαμητο ψευτη,που μοια κοπελες ζει με τατζικο.σημερα πριν ακομα διαβασω τι εγραψε,τον εβαλα στο σκαυπ η ωρα 5 απογευμα να δει λαιφ οτι παντα εχω κοπελα αλλα μεχρι τωρα δεν απαντησε τα 3 μυνηματα μου.του ειπα να μιλησουμε απο καμερα,καμια ανταποκριση.ενω εγραφε οτι ειναι βουλγαρια και περιμε οδυσσονει την γυμναστρια,στο μαιλ ρθ εδειχνε ειναι σαλονικη!θα χαρω πολυ να τον δω οδυσσο να μου δειξει τις γκομενες του χαχαχαχ.καμια κοπελα εδω δεν θα πηγαινε με αυτον τον γυφτο που μοιαζει με τατζικο.οδυσσο κεντρο το βραδι βλεπω τις ιδιες αθλιες βιζιτες.την μερα πιο πολυ πιτσιρικια βολταρουν.πεμπτη με κυριακη φευγει η κοπελα μου 3 μερες ετσι θα φερω την σαρανταρα που γνωρισα κυπρο απο χερσον.θα περιμενω ακομα λιγες μερες τον βλακα τον ψευτη να δω αν θα εμφανιστει στο σκαυπ.σιγουρα εξαφανιζολ,ουτε καμερα θα ανοιξει.θα προσπαθησω να στειλω τα μθνηματα στο σκαυπ που του εστειλα,ο ψευτης με φωνη με ακροαση.πλακα θα εχει να τον συναντουσα χαχαχαχαχ.για τον κλωνο του σινοχαρα τον σλαβιανι που βγαζει κακια γιατι τον ξεσκεπασα εχω να πω οτι ποτε με ειδε με βιζιτες?τελευτεα φορα που πηρα βιζιτατα τελευτεα 5 χρονια ηταν που ηρθε ο διμητρακις και πηγαμε μαζι στο σαλον,ενω ειχα γκομενα τις διδιμες που γνωρισε ο διμητρακις.ο ψευτης απο τις σινομιλιες που γραφει δειχνει οτι ειναι απειρος,σαχλος και αγαμητος με οσα γραφει.μονο παραμυθια πουλα και διασκεδαζουμε μαζι του. σημερα μιλησα με τον ρολογα απο καμερα.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16

Έλα ρε Χάρη που είσαι ;;;;; Χάθηκες τόσες μέρες  :huh: Όχι τίποτα άλλο αλλά πήγε ο νους μου στο κακό, νόμισμα πάλι σε κλείσαν στο ψυχιατρείο.  :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
γαμησα πριν μια ωρα,εστειλα την κοπελα σπιτι της γιατι δεν ηθελε να μεινει.ο ντερτυ ακομα τιποτα,μαλλον θα κοιματε αυτη την ωρα,αυριο θα μας διηγηθει τι ονειρευτηκε.η αλεπου στον υπνο της βλεπει πετιναρια χαχαχαχα.σερβα μοντελο,βουλγαρα  γυμναστρια,εισαγγελεα ουκρανιδα?εχουμε να κανουμε με μεγαλο ζιγολο.του αφηνουνε και 200 γριβνα στο κομονδηνο.ξεχασα την πολωνη χαχαχαχα,λετε να ειναι η ιδια που γαμησε ο κμαν στον υπνο του?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
χτες πλακα ειχε.πειραξα 2 μικρες τσιγανοτσετσενες και ηρθαν 2 16 χρονα ψηλος ο ενας.μου λεει ακουσε,δεν προλαβε να πη δευτερη λεξη ορμηξα αγριεμενος και χεστηκαν οςχαχαχαχ.δωσε μου καμια απο τις βιζιτες σου να γαμησω,ειμαι καβλωμενος παλι χαχαχαχ.αυριο την μικρη πακετο,δεν μου αρεσε που ηρθε μια φορα και λει παω σπιτι,ενιωσα σαν να γαμω βιζιτα,θα μου στοιχηζε λιγοτερα η βιζιτα απο να την ντατευω ολη μερα εδω εκει.δεν της εκανε ενα κρασακι 30 γριβνα ηθελε 2 μπουκαλες μπειλις 900 γριβνα!μισο λιτρο η μια.αυριο λεει παμε για ψαρι με την φιλη μου,το ψαρι θελει 3 ατομα 2000 γριβνα.ο δασκαλος προτεινε να της ανοιξω μια κονσερβα με σαρδελες 15 γριβνα χαχαχαχ.τρελος ο διμιτρακις αλλα τις γαμα οχι με σουσι αλλα με πιρασκι.δεν ντρεπεσαι ρε τσαρο,εσυ τρως τα πανακριβα μαρουλια πετρουπολης για να δειχνεις στατους και αυτα τα καυμενα τα ζεις με πιρασκι.καβλωσα με την μογγολα που εβαλες φοτο που σκεφτομε να την αφησω να με κατουρησει χαχαχαχ

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
χτες πλακα ειχε.πειραξα 2 μικρες τσιγανοτσετσενες και ηρθαν 2 16 χρονα ψηλος ο ενας.μου λεει ακουσε,δεν προλαβε να πη δευτερη λεξη ορμηξα αγριεμενος και χεστηκαν οςχαχαχαχ.δωσε μου καμια απο τις βιζιτες σου να γαμησω,ειμαι καβλωμενος παλι χαχαχαχ.αυριο την μικρη πακετο,δεν μου αρεσε που ηρθε μια φορα και λει παω σπιτι,ενιωσα σαν να γαμω βιζιτα,θα μου στοιχηζε λιγοτερα η βιζιτα απο να την ντατευω ολη μερα εδω εκει.δεν της εκανε ενα κρασακι 30 γριβνα ηθελε 2 μπουκαλες μπειλις 900 γριβνα!μισο λιτρο η μια.αυριο λεει παμε για ψαρι με την φιλη μου,το ψαρι θελει 3 ατομα 2000 γριβνα.ο δασκαλος προτεινε να της ανοιξω μια κονσερβα με σαρδελες 15 γριβνα χαχαχαχ.τρελος ο διμιτρακις αλλα τις γαμα οχι με σουσι αλλα με πιρασκι.δεν ντρεπεσαι ρε τσαρο,εσυ τρως τα πανακριβα μαρουλια πετρουπολης για να δειχνεις στατους και αυτα τα καυμενα τα ζεις με πιρασκι.καβλωσα με την μογγολα που εβαλες φοτο που σκεφτομε να την αφησω να με κατουρησει χαχαχαχ

Συνημμένα

• images (2).jpg
    images (2).jpg
    6,8 KB · Εμφανίσεις: 30

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ετσι ειναι οι αγάμητοι Πιρφόροι  :jerking: βγάζουνε κακία για τους άλλους  :2funny:.Ειστε φουκαράδες και τη βγάζετε Ελλάδα με φρέσκο ψαράκι,στη θαλασσίτσα  :jerking: :2funny:.Ενώ ο Χάρης είναι Οδησσό.Εμένα κανα χρόνο δεν με πιστεύατε οτι μένω Ρωσσία!Και νομίζατε οτι γραφω απο Ελλάδα!
 Σχετικα με τον ψεύτη τι να πω? :2funny:το μόνο που εχει βάλει για αποδειξη ειναι μούφα φωτογραφίες  :jerking:ειδηκα η μια ποιος ξερει τι αναλυση εχει γιατι ειναι 2χ3 πόντους  :2funny: τιποτ'αλλο δεν μας έβαλε!Τωρα πηγε να πει οτι συναντηθηκε με άτομα απο το σά'ι'τ  :jerking: :2funny:με τους κλώνους άραγε? :2funny:
 Κισινιώφ ημουν κοντα ενα μήνα οδησσό δεν ημουν πανω απο 4 μέρες.Μ'αρέσει που ο ψεύτης πέρναγε απο το El Greco και το ΟΠΑ τα εβγαζε φωτογραφίες αλλα δεν εμπαινε να μου δειξει ποιός ειναι ή να μου δείξει της γκόμενες του  :2funny: γιατι το πιθανότερο ειναι οτι δεν υπήρχαν  :jerking: :2funny:.Η φάτσα του είναι σαν Αζέρου  :2funny:γ'αυτό και δεν βγαζει γκόμενες  :jerking: :2funny:Πιο πολυ γέλασα με τη φωτογραφία με της παντόφλες  γ'αυτο και δεν ηθελε να με συναντίσει γιατι ειναι ενας σαν τους κακομοιρηδες της Μολδαβίας  :2funny: :2funny: :2funny:
  Σχετικα με το Κισινιώφ ειδατε τα καμάκια του ΟΠΑ  :2funny: γελάσατε με την κατάντια τους  :2funny: τι να συζητάμε τωρα  :2funny: :2funny: :2funny:
 Σχετικα με το Χάρη ηθελε να πληρωνει αλλα δεν τον άφηνα προσπαθουσα να πληρώσω εγώ πρώτος συνηθως προλάβαινα.Αυτες οι  :jerking: που λένε ειναι γιατι δεν έχουν τι άλλο να γράψουνε  :jerking: :2funny:.Του είπα ποιά ειναι τα λάθη του δεν θελει να με ακουσει αυτός χάνει.Επιτηδες εβαλα τη φωτογραφία με τη λουκανόπιτα για να δειτε τι της τα'ί'ζω  :2funny:για να μη λέτε  :jerking:.Αν δεν γουστάρανε δεν θα ρχόντουσαν απλα πραγματα.Αν η γκομενα δε γουστάρει όσα και να της δωσεις καποιο διαστημα θα ειναι μαζι σου,μετα θα συνηθισει τα λεφτα...θα ζηταει ολο και περισσότερα και καποια στιγμη θα σηκωθει και θα φυγει.
  Τωρα για έναν ηλίθιο που είπε οτι οι φώτο ειναι παλιές  :jerking: ας δει το βιντεάκι που η γκόμενα με το λουράκι ειναι η ίδια με της φωτογραφίες.Απλος εχουμε γεμίσει φουκαράδες πιρφόρους  :jerking: :jerking: :jerking:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Ετσι ειναι οι αγάμητοι Πιρφόροι  :jerking: βγάζουνε κακία για τους άλλους  :2funny:.Ειστε φουκαράδες και τη βγάζετε Ελλάδα με φρέσκο ψαράκι,στη θαλασσίτσα  :jerking: :2funny:.Ενώ ο Χάρης είναι Οδησσό.Εμένα κανα χρόνο δεν με πιστεύατε οτι μένω Ρωσσία!Και νομίζατε οτι γραφω απο Ελλάδα!
 Σχετικα με τον ψεύτη τι να πω? :2funny:το μόνο που εχει βάλει για αποδειξη ειναι μούφα φωτογραφίες  :jerking:ειδηκα η μια ποιος ξερει τι αναλυση εχει γιατι ειναι 2χ3 πόντους  :2funny: τιποτ'αλλο δεν μας έβαλε!Τωρα πηγε να πει οτι συναντηθηκε με άτομα απο το σά'ι'τ  :jerking: :2funny:με τους κλώνους άραγε? :2funny:
 Κισινιώφ ημουν κοντα ενα μήνα οδησσό δεν ημουν πανω απο 4 μέρες.Μ'αρέσει που ο ψεύτης πέρναγε απο το El Greco και το ΟΠΑ τα εβγαζε φωτογραφίες αλλα δεν εμπαινε να μου δειξει ποιός ειναι ή να μου δείξει της γκόμενες του  :2funny: γιατι το πιθανότερο ειναι οτι δεν υπήρχαν  :jerking: :2funny:.Η φάτσα του είναι σαν Αζέρου  :2funny:γ'αυτό και δεν βγαζει γκόμενες  :jerking: :2funny:Πιο πολυ γέλασα με τη φωτογραφία με της παντόφλες  γ'αυτο και δεν ηθελε να με συναντίσει γιατι ειναι ενας σαν τους κακομοιρηδες της Μολδαβίας  :2funny: :2funny: :2funny:
  Σχετικα με το Κισινιώφ ειδατε τα καμάκια του ΟΠΑ  :2funny: γελάσατε με την κατάντια τους  :2funny: τι να συζητάμε τωρα  :2funny: :2funny: :2funny:
 Σχετικα με το Χάρη ηθελε να πληρωνει αλλα δεν τον άφηνα προσπαθουσα να πληρώσω εγώ πρώτος συνηθως προλάβαινα.Αυτες οι  :jerking: που λένε ειναι γιατι δεν έχουν τι άλλο να γράψουνε  :jerking: :2funny:.Του είπα ποιά ειναι τα λάθη του δεν θελει να με ακουσει αυτός χάνει.Επιτηδες εβαλα τη φωτογραφία με τη λουκανόπιτα για να δειτε τι της τα'ί'ζω  :2funny:για να μη λέτε  :jerking:.Αν δεν γουστάρανε δεν θα ρχόντουσαν απλα πραγματα.Αν η γκομενα δε γουστάρει όσα και να της δωσεις καποιο διαστημα θα ειναι μαζι σου,μετα θα συνηθισει τα λεφτα...θα ζηταει ολο και περισσότερα και καποια στιγμη θα σηκωθει και θα φυγει.
  Τωρα για έναν ηλίθιο που είπε οτι οι φώτο ειναι παλιές  :jerking: ας δει το βιντεάκι που η γκόμενα με το λουράκι ειναι η ίδια με της φωτογραφίες.Απλος εχουμε γεμίσει φουκαράδες πιρφόρους  :jerking: :jerking: :jerking:

Και για σένα και για το χάρη

Συνημμένα

• images (2).jpg
    images (2).jpg
    6,8 KB · Εμφανίσεις: 25

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom