Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Την ώρα που βγήκε η φώτο όχι...Το ΓΚΟΛ μπήκε μετά το βράδιτο γαμησες ή οχι το λιθουανακι;
Πάμε καλά φέτος!!!
Την ώρα που βγήκε η φώτο όχι...Το ΓΚΟΛ μπήκε μετά το βράδιτο γαμησες ή οχι το λιθουανακι;
δεν εχει σημασια το ποτε μπηκε το γκολ αρκει που μπηκεΤην ώρα που βγήκε η φώτο όχι...Το ΓΚΟΛ μπήκε μετά το βράδι
Πάμε καλά φέτος!!!
καλά πόσοι κλώνοι πια? ο ανάπηρος Σκυλοχάλιας δεν μπορεί να περπατήσει και κάθεται και φτιάχνει κλώνουςBIG BANG "THEORY" σου ταιριάζει καλύτερα.. περίεργε κλώνε!!!
καλά πόσοι κλώνοι πια? ο ανάπηρος Σκυλοχάλιας δεν μπορεί να περπατήσει και κάθεται και φτιάχνει κλώνους
Και ο ψεύτης πάλι τα ίδια πάλι ανέβασε φωτογραφικά μουφα μια κοπέλα σε μια πλατεία μετά λέει γιατί τον λέμε ψευτη ο Χάρης είναι τώρα Οδησσο μίλησα σήμερα μαζί του.Μου είπε για πλάκα χτες ότι γαμησε τρεις σε μια μερα .
Για να μην κοροιδευουμε τον αναγνώστη στο κέντρο έχει αυτές της 5-6 τελειωμενες πουτανες που είναι πάντα από γκομενες έχει μόνο κάτι πιτσιρίκια 16-17 ετών προσπάθησε να καμακωσει αλλά δεν έδειξαν ενδιαφέρον. Αυτά για να μην λένε μερικοί
Αν πάτε Αρκαδια σύμφωνα με το Χάρη και καμακωσετε καποια γκομενα εκει θασας πάει στο Ιμπιζα που πρέπει να ανοίξεις μπουκάλι με 150 Ευρώ και το πιθανότερο είναι να μην σας κάτσει μετα.
Κούνα λίγο το κεφάλι σου και διάβαζε σωστά!!!! Τα νούμερά σου δεν βγαίνουν!!!!!!!! Ο μοναδικός τρόπος να πεις πως σε 3 μέρες πήρες 4 γκόμενες σε ταξίδι είναι τις τρεις τουλάχιστον να τις πήρες μαζί!!! Αν το έγραφες αυτό τότε θα ήταν πιο ρεαλιστικό ψέμα!!!!! Τα υπόλοιπα όλα είναι ιστορίες για αγρίους που όσο τα υποστηρίζεις ξεφτιλίζεσαι ... Διότι δεν είσαι καν παράδειγμα για το πως μπορεί να παίξει κάποιος και να κάνει το ίδιο...Πως θα ξεφορτωθεί τη πρώτη που θα έρθει? Αν έχεις ήδη τάξει 3 μέρες μαζί αν σου κάτσει??? Όλο μαγκιά πως γαμάς είσαι σε κάθε ταξίδι...Άκουσες να είπα για παρτούζα στα ταξίδια μου? Έχεις χάσει τα μπούτια σου.. διαβάζεις, διαβάζεις και ακόμα δεν ξέρεις για ποιο πράγμα μιλάμε.
εγω προσπαθω να δω το θεμα ψυχραιμα και προσπαθω να μην εχω αντιπαραθεσεις με κανεναν, ουτε δημιουργω....το προβλημα που δημιουργουν αντιπαραθεσεις και κατινιασμα και βλεπουν φαντασματα και κλωνους το εχουν αλλοι και ο νοων νοειτωΚούνα λίγο το κεφάλι σου και διάβαζε σωστά!!!! Τα νούμερά σου δεν βγαίνουν!!!!!!!! Ο μοναδικός τρόπος να πεις πως σε 3 μέρες πήρες 4 γκόμενες σε ταξίδι είναι τις τρεις τουλάχιστον να τις πήρες μαζί!!! Αν το έγραφες αυτό τότε θα ήταν πιο ρεαλιστικό ψέμα!!!!! Τα υπόλοιπα όλα είναι ιστορίες για αγρίους που όσο τα υποστηρίζεις ξεφτιλίζεσαι ... Διότι δεν είσαι καν παράδειγμα για το πως μπορεί να παίξει κάποιος και να κάνει το ίδιο...Πως θα ξεφορτωθεί τη πρώτη που θα έρθει? Αν έχεις ήδη τάξει 3 μέρες μαζί αν σου κάτσει??? Όλο μαγκιά πως γαμάς είσαι σε κάθε ταξίδι...
Και βλέπω από τα νικ που σε υποστηρίζουν πως όλα είναι νέα και κλώνοι που πιο πολύ τα έχουν με το πορνομετανάστη παρά πιστευουν αυτά που λες....
Ακόμα και ο Νύχτερος που είναι σοβαρός το θεώρησε ως κάτι πολύ δύσκολο και ο Κμαν αδύνατο χωρίς λεφτά!
Ο Slaviani που είναι μάλλον κάποιος από τη παρέα της Μολδαβίας το βλέπει ρεαλιστικά αλλά δεν παίρνει θέση ότι μπορεί να γίνεται όπως το κάνεις εσύ! Και θέλω να μας πει αν πιστευει πραγματικά ότι μπορείς να κλείσεις 5-6 ραντεβού σε 3 μέρες και να σου κάτσουν οι 4.....
Όταν πριν μια βδομάδα έγραψα ποιος είναι πάνω να πιούμε καφέ.. εσείς ξεκινήσατε κουβέντα για Οδησσό και Ουκρανία. Εγώ ανέβηκα Chisinaou Τρίτη βράδυ με Turkish και γύρισα σήμερα το μεσημέρι. Ο απολογισμός ήταν 4 γκόμενες σε 3 μέρες. Να διευκρινήσω πως η προεργασία είχε γίνει από πριν και τα 3 από τα 4 τα είχα ξαναπάρει και είχαμε κρατήσει μια επικοινωνία μέσω Skype. Στο OPA χθες νωρίς το απόγευμα ήταν ένας ευγενικός κυριούλης υπάλληλος-ιδιοκτήτης που πήγε να μιλήσει ελληνικά με κάποια που μάλλον ήξερε μόνο τα βασικά(καλημέρα,καλησπέρα κτλ.) και περνώντας του λέω.. δεν ξέρει καλά ελληνικά ε? Ήμουν με μια γκόμενα και μόλις είχαμε φάει στο Ουζμπέκικο εστιατόριο που είναι εκεί απέναντι στην προηγούμενη διασταύρωση μέσα στο στενό. Αν θέλεις Pilaf είναι καλό μαγαζάκι. Αν πας στην αγροτική έκθεση που είναι εκεί στη λίμνη έχει 3 ελληνικά περίπτερα και θα φας κάτι τεράστια σουβλάκια. Και επειδή πολλά λόγια και λέμε..
Η παρακάτω είναι η υπάλληλος του Super Market.. λίγο πριν φύγει το πρωί για δουλειά.
στο σημειο που τονισα με μαυρο δεν ειναι παραλογοΟ απολογισμός ήταν 4 γκόμενες σε 3 μέρες. Να διευκρινήσω πως η προεργασία είχε γίνει από πριν και τα 3 από τα 4 τα είχα ξαναπάρει και είχαμε κρατήσει μια επικοινωνία μέσω Skype.
Σεβαστό ότι δεν θέλεις να αποκαλύψεις ποιο το παλιό σου νικ, αλλά εμείς που γράφουμε με τα πραγματικά μας και έχουν συνδυαστεί με ταξίδια φωτογραφίες και γεγονότα, με στα γραφόμενά σου θα κρατάμε την "πισινή μας"...εγω προσπαθω να δω το θεμα ψυχραιμα και προσπαθω να μην εχω αντιπαραθεσεις με κανεναν, ουτε δημιουργω....το προβλημα που δημιουργουν αντιπαραθεσεις και κατινιασμα και βλεπουν φαντασματα και κλωνους το εχουν αλλοι και ο νοων νοειτω
τωρα αν ειχα καποτε αλλο νικ το οποιο εσβησα και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ δεν θελω να το επαναφερω ειναι δικο μου θεμα
και οπως δικο μου θεμα ειναι αν θελω να πω με ποιο ημουν
επειδη τοτε απειχα καθησα κι εψαξα τι ειπε ο ντερτι τοτε και υπαρχει αυτη η ηλθια αντιπαραθεση
στο σημειο που τονισα με μαυρο δεν ειναι παραλογο
αν τις ηξερε απο πριν τοτε δεν δυσκολευτηκε να τις ξαναπαει στο κρεβατι
δεν βαζω το χερι μου στην φωτια, αλλα οπως τονιζω δεν ειναι και αδυνατον ετσι οπως το εξηγει και τις ηλικιες που κυνηγαει να το καταφερει
αρα φιλε ρολογα μαλλον το ξεπερασες το τονισμενο κομματι οτι οι 3 απο τις 4 ηταν απο προηγουμενες γνωριμιες
Βγάλε από το πούτσοαρχείο σου φωτογραφία της πούτσας του κλώνου να δούμε σε ποιον ανήκει.καλά πόσοι κλώνοι πια? ο ανάπηρος Σκυλοχάλιας δεν μπορεί να περπατήσει και κάθεται και φτιάχνει κλώνους
Και ο ψεύτης πάλι τα ίδια πάλι ανέβασε φωτογραφικά μουφα μια κοπέλα σε μια πλατεία μετά λέει γιατί τον λέμε ψευτη ο Χάρης είναι τώρα Οδησσο μίλησα σήμερα μαζί του.Μου είπε για πλάκα χτες ότι γαμησε τρεις σε μια μερα .
Για να μην κοροιδευουμε τον αναγνώστη στο κέντρο έχει αυτές της 5-6 τελειωμενες πουτανες που είναι πάντα από γκομενες έχει μόνο κάτι πιτσιρίκια 16-17 ετών προσπάθησε να καμακωσει αλλά δεν έδειξαν ενδιαφέρον. Αυτά για να μην λένε μερικοί
Αν πάτε Αρκαδια σύμφωνα με το Χάρη και καμακωσετε καποια γκομενα εκει θασας πάει στο Ιμπιζα που πρέπει να ανοίξεις μπουκάλι με 150 Ευρώ και το πιθανότερο είναι να μην σας κάτσει μετα.
θα κανω για τελευταια φορα τον δικηγορο του διαβολου.... και επαναλαμβανω οτι δεν με νοιζει τι γαμησε και πως γαμησε ο καθενας.....Σεβαστό ότι δεν θέλεις να αποκαλύψεις ποιο το παλιό σου νικ, αλλά εμείς που γράφουμε με τα πραγματικά μας και έχουν συνδυαστεί με ταξίδια φωτογραφίες και γεγονότα, με στα γραφόμενά σου θα κρατάμε την "πισινή μας"...
Πάλι τα νούμερα δεν βγαίνουν κι ας είχε πάρει τις 3 πιο πριν +1 καινούργια! Εκτός αν κάποια ήταν εκδιδόμενη και πήγε με συνεννόηση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, μιας ή δυο ωρών για να ακολουθήσει η επόμενη! Θα ήταν όλα πιο πειστικά αν μας έλεγε πως τις έδιωχνε! Το μισό γαμήσι είναι το φλίρτ και το άλλο μισό είναι το διώξιμο της γκόμενας!!!!!!!!!!!!!!!!!
Διότι γάμησες επιδή έδιωξες κάποια άλλη!
Εγώ αυτές τις μέρες είμαι "δεσμευμένος" με τη Λιθουανή! Αν δεν φύγει δεν μπορώ να πάω για την επόμενη...Αν της το ξεκόψω δεν θα θέλει να ξαναέρθει ή να με καλέσει στη χώρα της... Μπορεί και τα τηρεί ο άλλος αυτά?????
Και στο Chernivtsi πάλι τα ίδια?? 3 σε 4 μέρες?? Όλες με γνωριμία από το ίντερνετ?? Που συνήθως έρχεται 1 στις 3 και θέλει απίστευτο ψήσιμο για να τον φάει? Και μετά πως φευγει? Αναλογίσου λίγο σαν ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ!
θα κανω για τελευταια φορα τον δικηγορο του διαβολου.... και επαναλαμβανω οτι δεν με νοιζει τι γαμησε και πως γαμησε ο καθενας.....
για να σου πω ενα σεναριο που βγαινουν τα νουμερα.....
η <πρωινη> πηγε εφαγε μαζι του , αλλα το βραδυ επρεπε να παει στο παιδι γιατι δεν ειχε καποιον να το φυλαξει
βγηκε με την <βραδυνη> οπου εκατσε το βραδυ και το πρωι επρεπε να παει στην δουλεια
ε οι αλλες 2 απο μια μερα η καθε μια
οκ....απιθανο....αλλα οχι αδυνατο σεναριο
κι εσυ με την λιθουανη σου παιζεις λαβ-στορυ αλλα αν θες πας το πρωι καθοτιν εργαζομενος κι οχι τουριστας και καμαλωνεις στη παλια πολη....ασχετα αν δεν θες να το κανεις
δικαιολογιες για να τις διωξεις υπαρχουν πολλες...αεκει να τις πεις εξυπνα
χτες πλακα ειχε.πειραξα 2 μικρες τσιγανοτσετσενες και ηρθαν 2 16 χρονα ψηλος ο ενας.μου λεει ακουσε,δεν προλαβε να πη δευτερη λεξη ορμηξα αγριεμενος και χεστηκαν οςχαχαχαχ.δωσε μου καμια απο τις βιζιτες σου να γαμησω,ειμαι καβλωμενος παλι χαχαχαχ.αυριο την μικρη πακετο,δεν μου αρεσε που ηρθε μια φορα και λει παω σπιτι,ενιωσα σαν να γαμω βιζιτα,θα μου στοιχηζε λιγοτερα η βιζιτα απο να την ντατευω ολη μερα εδω εκει.δεν της εκανε ενα κρασακι 30 γριβνα ηθελε 2 μπουκαλες μπειλις 900 γριβνα!μισο λιτρο η μια.αυριο λεει παμε για ψαρι με την φιλη μου,το ψαρι θελει 3 ατομα 2000 γριβνα.ο δασκαλος προτεινε να της ανοιξω μια κονσερβα με σαρδελες 15 γριβνα χαχαχαχ.τρελος ο διμιτρακις αλλα τις γαμα οχι με σουσι αλλα με πιρασκι.δεν ντρεπεσαι ρε τσαρο,εσυ τρως τα πανακριβα μαρουλια πετρουπολης για να δειχνεις στατους και αυτα τα καυμενα τα ζεις με πιρασκι.καβλωσα με την μογγολα που εβαλες φοτο που σκεφτομε να την αφησω να με κατουρησει χαχαχαχ
Και για σένα και για το χάρηΕτσι ειναι οι αγάμητοι Πιρφόροι βγάζουνε κακία για τους άλλους .Ειστε φουκαράδες και τη βγάζετε Ελλάδα με φρέσκο ψαράκι,στη θαλασσίτσα .Ενώ ο Χάρης είναι Οδησσό.Εμένα κανα χρόνο δεν με πιστεύατε οτι μένω Ρωσσία!Και νομίζατε οτι γραφω απο Ελλάδα!
Σχετικα με τον ψεύτη τι να πω? το μόνο που εχει βάλει για αποδειξη ειναι μούφα φωτογραφίες ειδηκα η μια ποιος ξερει τι αναλυση εχει γιατι ειναι 2χ3 πόντους τιποτ'αλλο δεν μας έβαλε!Τωρα πηγε να πει οτι συναντηθηκε με άτομα απο το σά'ι'τ με τους κλώνους άραγε?
Κισινιώφ ημουν κοντα ενα μήνα οδησσό δεν ημουν πανω απο 4 μέρες.Μ'αρέσει που ο ψεύτης πέρναγε απο το El Greco και το ΟΠΑ τα εβγαζε φωτογραφίες αλλα δεν εμπαινε να μου δειξει ποιός ειναι ή να μου δείξει της γκόμενες του γιατι το πιθανότερο ειναι οτι δεν υπήρχαν .Η φάτσα του είναι σαν Αζέρου γ'αυτό και δεν βγαζει γκόμενες Πιο πολυ γέλασα με τη φωτογραφία με της παντόφλες γ'αυτο και δεν ηθελε να με συναντίσει γιατι ειναι ενας σαν τους κακομοιρηδες της Μολδαβίας
Σχετικα με το Κισινιώφ ειδατε τα καμάκια του ΟΠΑ γελάσατε με την κατάντια τους τι να συζητάμε τωρα
Σχετικα με το Χάρη ηθελε να πληρωνει αλλα δεν τον άφηνα προσπαθουσα να πληρώσω εγώ πρώτος συνηθως προλάβαινα.Αυτες οι που λένε ειναι γιατι δεν έχουν τι άλλο να γράψουνε .Του είπα ποιά ειναι τα λάθη του δεν θελει να με ακουσει αυτός χάνει.Επιτηδες εβαλα τη φωτογραφία με τη λουκανόπιτα για να δειτε τι της τα'ί'ζω για να μη λέτε .Αν δεν γουστάρανε δεν θα ρχόντουσαν απλα πραγματα.Αν η γκομενα δε γουστάρει όσα και να της δωσεις καποιο διαστημα θα ειναι μαζι σου,μετα θα συνηθισει τα λεφτα...θα ζηταει ολο και περισσότερα και καποια στιγμη θα σηκωθει και θα φυγει.
Τωρα για έναν ηλίθιο που είπε οτι οι φώτο ειναι παλιές ας δει το βιντεάκι που η γκόμενα με το λουράκι ειναι η ίδια με της φωτογραφίες.Απλος εχουμε γεμίσει φουκαράδες πιρφόρους