Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και για σένα και για το χάρη
Κάτσε Ελλάδα φουκαρά να τραβάς  :jerking: ακόμα και ο ψεύτης είναι καλήτερος απο σένα αυτος μπορει να πάει Ουκρανία (θα φανουν οι κινησεις του απο το ιντερνετ :2funny:) θα σπιτώσει μια τελειωμένη 35χρονη θα που με πολλά παρακάλια μπορεί να του κάτσει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Ενώ εσύ που είσαι εκεί που είσαι γαμάς τόσο πολύ που όταν έρχεσαι Αθήνα δεν βγαίνεις από τα μπουρδέλα. Πληρώνεις και καμία μπαζοκινεζα να βγεις καμία φωτογραφία μια φορά τον χρόνο και νομίζεις ότι έκανες κάτι. Ούτε με λεφτά σου κάθετη όμορφη πουτάνα,χειρότερος και από τον Πιρφορο είσαι . Η μαύρες της Πατησίων είναι πολύ καλύτερες  Πουτσοσυλέκτη 29.  :shit: Να το χέσω όλο το σκηνικό σου αν είναι να ζεις έτσι.  

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Με έχεις μπερδέψει κιόλας και δεν ξέρω με ποιο όνομα να σε φωνάζω γμτ  :think: Πορνοπεπονία 29 ,Γαριδάκι 29, Πουτσοσυλέκτη 29, γιατί όλα σου ταιριάζουν πολύ 

D

dude901123

Επισκέπτης
γεια σας παιδια ειμαι ο χαρης,εχασα τον κοδικο μου και ετσι μου εφτιαξε ο διμητρακις νεο προφαιλ.οδυσσο εχω ειδη γκομενα 22 χρονον που την γνωρισα μεσο φιλου.της δυο πρωτες μερες οσες καμακωσα ηρθανε μονο φαγητο και εφυγαν.στο σαιτ εχουμε να κανουμε με ενα μεγαλο ψευτη τον derty 7.δεν ηθελα να του μιλησω γιατι δεν εχω τιποτα να πω με ενα αγαμητο ψευτη,που μοια κοπελες ζει με τατζικο.σημερα πριν ακομα διαβασω τι εγραψε,τον εβαλα στο σκαυπ η ωρα 5 απογευμα να δει λαιφ οτι παντα εχω κοπελα αλλα μεχρι τωρα δεν απαντησε τα 3 μυνηματα μου.του ειπα να μιλησουμε απο καμερα,καμια ανταποκριση.ενω εγραφε οτι ειναι βουλγαρια και περιμε οδυσσονει την γυμναστρια,στο μαιλ ρθ εδειχνε ειναι σαλονικη!θα χαρω πολυ να τον δω οδυσσο να μου δειξει τις γκομενες του χαχαχαχ.καμια κοπελα εδω δεν θα πηγαινε με αυτον τον γυφτο που μοιαζει με τατζικο.οδυσσο κεντρο το βραδι βλεπω τις ιδιες αθλιες βιζιτες.την μερα πιο πολυ πιτσιρικια βολταρουν.πεμπτη με κυριακη φευγει η κοπελα μου 3 μερες ετσι θα φερω την σαρανταρα που γνωρισα κυπρο απο χερσον.θα περιμενω ακομα λιγες μερες τον βλακα τον ψευτη να δω αν θα εμφανιστει στο σκαυπ.σιγουρα εξαφανιζολ,ουτε καμερα θα ανοιξει.θα προσπαθησω να στειλω τα μθνηματα στο σκαυπ που του εστειλα,ο ψευτης με φωνη με ακροαση.πλακα θα εχει να τον συναντουσα χαχαχαχαχ.για τον κλωνο του σινοχαρα τον σλαβιανι που βγαζει κακια γιατι τον ξεσκεπασα εχω να πω οτι ποτε με ειδε με βιζιτες?τελευτεα φορα που πηρα βιζιτατα τελευτεα 5 χρονια ηταν που ηρθε ο διμητρακις και πηγαμε μαζι στο σαλον,ενω ειχα γκομενα τις διδιμες που γνωρισε ο διμητρακις.ο ψευτης απο τις σινομιλιες που γραφει δειχνει οτι ειναι απειρος,σαχλος και αγαμητος με οσα γραφει.μονο παραμυθια πουλα και διασκεδαζουμε μαζι του. σημερα μιλησα με τον ρολογα απο καμερα.

Στις 29 το απόγευμα φτάνω Οδησσό από Chernivcy? Θα είσαι εκεί? Αν ναι στείλε με π.μ. το τηλέφωνο που χρησιμοποιείς επάνω να σε πάρω να πιούμε ένα καφέ και να τα πούμε από κοντά. Μηνύματά σου δεν πήρα στο Skype. Όπως και να έχει ούτε φασαρίες ψάχνω, ούτε τέτοιες καθυστερημένες μαλακίες. Πίνουμε ένα καφέ και τα λέμε απλώς να λυθούν όλες οι μαλακίες. Απλά μετά, επειδή με έχεις αποκαλέσει πολλές φορές ψεύτη, θέλω να μπεις εδώ και να μιλήσεις σαν άντρας για όλα αυτά που ακούγονται και επαναλαμβάνεις και εσύ.. Και μια χάρη Χάρη.. ας αφήσουμε της εξυπνάδες και τους χαρακτηρισμούς.. μετά θα υπάρχει χρόνος να πεις όσα πιστεύεις, αλλά πριν δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
γεια σας παιδια ειμαι ο χαρης,εχασα τον κοδικο μου και ετσι μου εφτιαξε ο διμητρακις νεο προφαιλ.οδυσσο εχω ειδη γκομενα 22 χρονον που την γνωρισα μεσο φιλου.της δυο πρωτες μερες οσες καμακωσα ηρθανε μονο φαγητο και εφυγαν.στο σαιτ εχουμε να κανουμε με ενα μεγαλο ψευτη τον derty 7.δεν ηθελα να του μιλησω γιατι δεν εχω τιποτα να πω με ενα αγαμητο ψευτη,που μοια κοπελες ζει με τατζικο.σημερα πριν ακομα διαβασω τι εγραψε,τον εβαλα στο σκαυπ η ωρα 5 απογευμα να δει λαιφ οτι παντα εχω κοπελα αλλα μεχρι τωρα δεν απαντησε τα 3 μυνηματα μου.του ειπα να μιλησουμε απο καμερα,καμια ανταποκριση.ενω εγραφε οτι ειναι βουλγαρια και περιμε οδυσσονει την γυμναστρια,στο μαιλ ρθ εδειχνε ειναι σαλονικη!θα χαρω πολυ να τον δω οδυσσο να μου δειξει τις γκομενες του χαχαχαχ.καμια κοπελα εδω δεν θα πηγαινε με αυτον τον γυφτο που μοιαζει με τατζικο.οδυσσο κεντρο το βραδι βλεπω τις ιδιες αθλιες βιζιτες.την μερα πιο πολυ πιτσιρικια βολταρουν.πεμπτη με κυριακη φευγει η κοπελα μου 3 μερες ετσι θα φερω την σαρανταρα που γνωρισα κυπρο απο χερσον.θα περιμενω ακομα λιγες μερες τον βλακα τον ψευτη να δω αν θα εμφανιστει στο σκαυπ.σιγουρα εξαφανιζολ,ουτε καμερα θα ανοιξει.θα προσπαθησω να στειλω τα μθνηματα στο σκαυπ που του εστειλα,ο ψευτης με φωνη με ακροαση.πλακα θα εχει να τον συναντουσα χαχαχαχαχ.για τον κλωνο του σινοχαρα τον σλαβιανι που βγαζει κακια γιατι τον ξεσκεπασα εχω να πω οτι ποτε με ειδε με βιζιτες?τελευτεα φορα που πηρα βιζιτατα τελευτεα 5 χρονια ηταν που ηρθε ο διμητρακις και πηγαμε μαζι στο σαλον,ενω ειχα γκομενα τις διδιμες που γνωρισε ο διμητρακις.ο ψευτης απο τις σινομιλιες που γραφει δειχνει οτι ειναι απειρος,σαχλος και αγαμητος με οσα γραφει.μονο παραμυθια πουλα και διασκεδαζουμε μαζι του. σημερα μιλησα με τον ρολογα απο καμερα.
Χάρη μην εκφράζεσαι με άσχημους χαρακτηρισμούς και προσβλητικά σχόλια για άτομα τα οποία δεν γνωρίζεις πολύ περισσότερο αν δεν σε έχουν προσβάλει η θίξει οι άλλοι πρώτα.  Μια παρέα είμαστε όλοι και δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε. Και επιτέλους ανέδειξε  τον δικο σου χαρακτήρα και οντότητα στα ποστ σου. Εκτός και αν δεν έχεις δική σου προσωπικότητα και σου αρέσει να είσαι το υποχείριο του κάθε αυτιστικού.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
Έλα ρε Χάρη που είσαι ;;;;; Χάθηκες τόσες μέρες  :huh: Όχι τίποτα άλλο αλλά πήγε ο νους μου στο κακό, νόμισμα πάλι σε κλείσαν στο ψυχιατρείο.  :2funny:
Εσύ Περικλή παιδί μου έχω την εντύπωση ότι σου αρέσει να ρίχνεις λάδι στην φωτιά

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
Στις 29 το απόγευμα φτάνω Οδησσό από Chernivcy? Θα είσαι εκεί? Αν ναι στείλε με π.μ. το τηλέφωνο που χρησιμοποιείς επάνω να σε πάρω να πιούμε ένα καφέ και να τα πούμε από κοντά. Μηνύματά σου δεν πήρα στο Skype. Όπως και να έχει ούτε φασαρίες ψάχνω, ούτε τέτοιες καθυστερημένες μαλακίες. Πίνουμε ένα καφέ και τα λέμε απλώς να λυθούν όλες οι μαλακίες. Απλά μετά, επειδή με έχεις αποκαλέσει πολλές φορές ψεύτη, θέλω να μπεις εδώ και να μιλήσεις σαν άντρας για όλα αυτά που ακούγονται και επαναλαμβάνεις και εσύ.. Και μια χάρη Χάρη.. ας αφήσουμε της εξυπνάδες και τους χαρακτηρισμούς.. μετά θα υπάρχει χρόνος να πεις όσα πιστεύεις, αλλά πριν δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω.
Κάπου έχασες τον σκοπό του ταξιδιού σου, φρόντισε να μην χάσεις και τον προορισμό σου. Τι θες να αποδείξεις και σε ποιον? Και ποιος είναι ο Χάρης που θα σου πει αν μετράς η όχι??? Εσύ δεν το ξέρεις??? Έχεις ανασφάλειες  και χρειάζεσαι επιβεβαίωση????  Όσοι σε αμφισβητούν θα τους επισκεφτείς να πιεις καφέ μαζί τους και να τους αποδιξεις το αντίθετο???Δεν σε ενοχλεί καθόλου που ο ζηλόφθων αυτιστικός σε κατευθυνει???? Εκτός και αν δεν κατάλαβες ότι και την μισή Ουκρανία να πηδήξεις εδώ πάλι δεν θα μετράς. Κοίτα να περάσεις καλά εκεί που πας γιατί είναι και το μόνο πράγμα που έχει σημασία.
Αν σε πιστεύουν η δεν σε πιστευουν οι άλλοι ............

Συνημμένα

• κατάλογος.jpg
    κατάλογος.jpg
    19,9 KB · Εμφανίσεις: 60

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
Την ώρα που βγήκε η φώτο όχι...Το ΓΚΟΛ μπήκε μετά το βράδι :rockon: :rockon: :rockon:
Πάμε καλά φέτος!!!
Ευγε Glock παιδι μου  :thumbsup: Μ αυτά που διαβάζω από σένα πιστευω ότι σύντομα θα βάλεις τα γυαλιά σε δασκάλους και διδάκτορες 

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πηρα και χτες και σημερα τηλεφωνο τον ντερτι αλλα συνεχεια κλειστος,ουτε σκαυπ απαντησε μυνηματα.29 θα ειμαι εδω ακομα στελνω πμ τωρα το κινητο μου λαιφ οπερετορ.σημερα ειδα πολλες βιζιτες οπερα στο πριμορκι και ντιριπασοσκαγια.εκτος απο μια πολυ ομορφη που σιγουρα θα ζητησει 2000 οι αλλες δεν ειναι καλες.αυριο ερχεται η σαρανταρα απο χερσον,θα παει στην αδερφη της και θα βρεθουμε μετα.η μικρη με ξενερωσε και σημερα της ειπα δεν θελω γιατι μου συμπεριφερθηκες ασχημα.ειπε και εγω γιατι την πηδηξα απο την πρωτη μερα και δεν περιμενα να μου φαει και αλλα μαλλον ενοουσε και την αλλη μερα βολτες χαχαχαχ.μου ειπε μπορεις να με βοηθεισεις 800 γριβνα να παω και να ερθω πισω με το λεοφορειο?ειπα οχι,χτες οταν ηθελες ακριβα ποτα δεν σκεφτοσουν,αυτα τα λεφτα θα μπορουσα να στα εδινα εσενα.ειπε βοηθα με και αν θελεις μην εισαι φιλος μου,ειπα οχι.ελπιζω ο ντερτυ να μην πει δεν του εστειλα μυνημα το κινητο για αυτο το γραφω εδω 00380635386184

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
η κοπελα που γνωρισα απο επαρχια ειναι,κοντα ντονετσκ.αυτο για να μην νομιζεται εχει διαφορα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν μπορω να στειλω μυνημα στο πμ σου δεν ξερω μαλλον επιδει  εισαι κλειστοσ.0635386184 λαιφ το νουμερο μου.στειλε το δικο σου και τι ωρα θα εισαι

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ευγε Glock παιδι μου  :thumbsup: Μ αυτά που διαβάζω από σένα πιστευω ότι σύντομα θα βάλεις τα γυαλιά σε δασκάλους και διδάκτορες 
Τα γυαλιά εμένα μου τα έβαλε η Λιθουανή...Την πρώτη φορά τη πήρα στο Μπαλκόνι του δωματίου της με τη φίλη της στο Δωμάτιο!!!Χτές ήταν πιο χαλαρή και απελευθερωμένη από τη πρώτη φορά και ήταν για τσόντα... Έχετε δει όλοι εδώ μουνιά και μουνιά αλλά φορούσε το πιο γκαυλωτικό στριγκάκι που έχω δεί! Μια χορδούλα με δαντελένια διαφάνεια :rockon: :rockon: :rockon:  

Δεν περίμενα τόση θερμότητα σε όλα από μια Λιθουανή! Για την ιστορία είναι 24 ετών απόφοιτος νομικής.. και "καλό" :jerking: κοριτσάκι στα μέρη της όπως δηλώνει! Πλέον λατρεύει Ελλάδα και θα έχει συνέχεια

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγώ πάλι θα το κάνω ακόμη πιο απλό. Έφτασα απόγευμα στο Κισινάου με αεροπλάνο μέσω Κων/πολης αν θυμάμαι καλά. Στο αεροδρόμιο ήρθε η Corina 32αρα χωρισμένη με ένα παιδί που είχε γενέθλια δύο ημέρες μετά. Τη γνώρισα στο προηγούμενο ταξίδι μου εκεί και είχαμε ήδη προχωρήσει. Περάσαμε το βράδυ μαζί και το πρωί πήγε στη δουλειά της, με σκοπό να ξαναβρεθούμε το επόμενο βράδυ και να κάνουμε μαζί τα γενέθλια της. Το πρωί λοιπόν βρέθηκα με την Ana λογίστρια σε γερμανική εταρεία (ασχολείται με επιχειρήσεις που απασχολούν προσωπικό). Βγήκαμε το πρωί και δεν είχα στο μυαλό μου να κάνω κάτι μαζί της. Της είχα πει πως φεύγω την επόμενη. Ήταν απλά μια έξοδος χωρίς προσδοκίες. Τελικά μόλις έφυγε με άρχισε στα μηνύματα.. κάτσε άλλη μια μέρα κτλ. Της είπα θα σε ενημερωσω αν καταφέρω να αλλάξω το εισιτήριο μου. Το απόγευμα συναντήθηκα με τη Milla, την πρώτη που συνάντησα στο πρώτο μου ταξίδι στο Κισινάου και τότε δεν μου είχε κάτσει κι όλας, αλλά μου έκατσε στο δεύτερο ταξίδι. Αυτή ήταν η τρίτη φορά που ανέβαινα. Ο σκοπός ήταν να κλάσω την Corina, είχα σκοπό να το σταματήσω και να περάσω με την Milla. Έρχεται απ' ευθείας στο ξενοδοχείο η Milla γαμιόμαστε και μετά απο λίγο αρχίζει να μου λέει ότι πρέπει να γυρίσει σπίτι το βράδυ γιατί κάτι έγινε με τον πατέρα της και τέτοιες μαλακίες. Μου είχε ζητήσει κάτι αρώματα και φυσικά πήρε τα 3 μου. Ξενερώνω την καληνυχτώ και κανονίζω να βρεθώ με Corina. Η Corina όμως έχει πρόβλημα με το γιό της και πάω στην τέταρτη επιλογή μια Anna που δεν την έχω συναντήσει ποτέ. Αυτή δουλεύει σε Super Market. Αγγλικά ελάχιστα και αφού τριγύρισα όλα τα πάρκα την βρίσκω μπροστά στο Addy's. Αρχίζουμε να περπατάμε και να μπαίνουμε από μαγαζί σε μαγαζί και να μην της αρέσει πουθενά. Συννενόηση μπουζούκι και αφού έχουμε πάει σε όλα τα καταστήματα στο κέντρο της λέω πάμε στο hotel που έχω laptop να πιούμε εκεί ένα κρασί και να χρησιμοποιήσουμε και translator. Τελικά καταλήγουμε Hotel και μέσω μεταφραστή προσπαθούμε να μιλήσουμε.. λίγα πράγματα όμως. Μετά από κανένα μισάωρο αρχιζω να της την πέφτω και να μου κάνει τη δύσκολη. Κοντή, σχετικά αδύνατη, με τεράστια βυζιά. Μόλις πιάνω βυζιά και αρχίζουμε να βγάζουμε μπλούζες γίνεται το έλα να δεις και καταλήγουμε να κοιμηθεί σπίτι μου και το πρωί να την πάω στη στάση του λεωφορείου. ΄Ηταν το ρεκόρ στο Κισινάου.. 5 τεμάχια σε ένα βράδυ από 22.00 έως 07.00. Πορνό ταινία, μουγκαφόν. Της λέω πως αύριο φεύγω Ελλάδα και αποχαιρετιόμαστε στη στάση του λεωφορείου. Την επόμενη και τελευταία μέρα το σχέδιο είχε Corina και μόνο στο μυαλό μου. Μεσημέρι στο διάλειμμα από τη δουλειά της πάμε στο Ουζμπέκικο, περνάμε από Opa όπου είναι και το απόσπασμα που έγραψα και κατάληγουμε hotel για ένα τεμάχιο πριν επιστρέψει πάλι δουλειά. Δικιά της επιχείρηση όπου κατασκευάζει φορέματα και νυφικά και έχει άλλες 2 κοπέλες υπαλλήλους. Τη χαιρετώ και ανανεώνουμε για το βράδυ. Το απόγευμα μου ξαναστέλνει άλλο ένα μήνυμα η Ana που την είχα ξεγραμμένη και δεν περίμενα τίποτα. Της στέλνω πως είμαι ακόμη Κισινάου στην αγροτική έκθεση, έχω αλλάξει εισιτήρια, αλλά δεν βλέπω νόημα να βρεθούμε καθώς αυτή ήθελε χρόνο για να προχωρήσει και χρόνος δεν υπάρχει αφού αύριο πρωί φεύγω. Μου απαντάει πως θα είναι με φίλες σε ένα υπόγειο εναλλακτικό Bar μετά το Hotel Jazz (τώρα έχει κλείσει αυτό το μαγαζί και έχει γίνει κανονικό caffee). Τελικά παίρνω ταξί, πηγαίνω στην Corina βγαίνουμε για ένα ποτό εκεί στη Russian Street και της λέω καληνύχτα, αύριο πρωί εσύ έχεις δουλειά και εγώ αεροπλάνο στις 8. Φεύγοντας πηγαίνω στο bar όπου είναι δίπλα στη Puskin street, εκεί που έχω νοικιάσει και συναντάω τέσσερις κοπέλες από τη δουλειά της Anas μαζί με αυτήν να πίνουν μπύρες και να χορεύουν. Το μέρος εντελώς εναλλακτικό όπως είπα και η μπύρα στοίχιζε 0,80 λεπτά. Οπότε γαμηθήκαμε να πίνουμε μπύρες μέχρι τις 2.00 όπου φεύγουμε από το μαγαζί και είμαστε όλοι μεθυσμένοι. Το hotel είναι δίπλα και η ana έρχεται μαζί μου. Μετά από αρκετά θα έρθω, δεν θα έρθω, θα έρθω αλλά απλά θα κοιμηθούμε.. γαμιόμαστε και όπως είναι μεθυσμένη τη βγάζω και μερικές γυμνές φώτο. Ευτυχώς μου έκοψε και της είπα να πάρουμε να ζητήσουμε ταξί και να μας ξυπνήσει η εταιρεία στις 6.30. Το πρωί πηγαίνουμε μαζί αεροδρόμιο και πετάω παρέα με άλλους 2 έλληνες που πήγαν εκεί όντως για την αγροτική έκθεση και αυτοί μου λένε ιστορίες για το πόσο μαλακία ήταν το Dejavu και εγώ για το πόσο τυχερός ήμουν με τις γκόμενες. Άλλωστε τις 2 τις είχαν δει όταν φτάσαμε Κισινάου και όταν φεύγαμε.
Όποιος θέλει πιστεύει.. όποιος θέλει όχι. Εγώ για όσα γράφω έχω συνομιλίες κρατημένες, φωτογραφίες.. όσο μπορεί κάποιος να κρατήσει για πριν από 2 περίπου χρόνια.
Αν τα έλεγες αυτά από την αρχή εγώ τουλάχιστον θα το βούλωνα...Αν και στο σημείο που λες πως έφυγε η άλλη στα παιδιά της και μετά έφερες το ίδιο βράδι άλλη....Πως μπορεί να ήταν τόσο stand by μια γκόμενα στη Μολδαβία που περιμένει πως και πως να δει ξένο...????Anyway... εγώ πήρα τις εξηγήσεις που ήθελα κρατώντας τις επιφυλάξεις μου..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ενώ εσύ που είσαι εκεί που είσαι γαμάς τόσο πολύ που όταν έρχεσαι Αθήνα δεν βγαίνεις από τα μπουρδέλα. Πληρώνεις και καμία μπαζοκινεζα να βγεις καμία φωτογραφία μια φορά τον χρόνο και νομίζεις ότι έκανες κάτι. Ούτε με λεφτά σου κάθετη όμορφη πουτάνα,χειρότερος και από τον Πιρφορο είσαι . Η μαύρες της Πατησίων είναι πολύ καλύτερες  Πουτσοσυλέκτη 29.  :shit: Να το χέσω όλο το σκηνικό σου αν είναι να ζεις έτσι.  
Πηγαινω συνεχεια μπουρδέλα γιατι εχω συνηθίσει να γαμάω.Οχι οπως εσεις που γαμάτε 2 φορές το χρόνο  και αυτές στα μπουρδέλα  :2funny:.Το πως ζω το εχουνε δει άτομα απο το σά'ι'τ που έχουν ερθει με τελευταίο ενα φίλο του ρολογά που ειχε ερθει την ανοιξη για μερικες μέρες.
Ξέρω θα του δείξεις φωτογραφίες  :jerking: :2funny: και διαλόγους  :2funny: είδαμε το διάλογο που μας έβαλες  :2funny:.
  Τώρα γλύφεις τον Χάρη  :2funny: πας να τον καλοπιάσεις :).Παντος ο Σκυλοχάλιας ειχε το αντιθετο αποτέλεσμα ο Χάρης αποκάλυψε όλα τα ψέματα του  :2funny:.Στο Σκά'ι'π μυνηματα σου εστειλε μου τα έδειξε χτες,οπότε άστα ψώφια  :2funny:Δε φοβασαι μην βάλει καμιά κάμερα και σε φωτογραφίσει? :2funny:
δεν μπορω να στειλω μυνημα στο πμ σου δεν ξερω μαλλον επιδει  εισαι κλειστοσ.0635386184 λαιφ το νουμερο μου.στειλε το δικο σου και τι ωρα θα εισαι
με τα ΠΜ δεν ξέρω τι παίζει,κ'εγω οταν σου έφτιαξα το λογαριασμό δοκίμασα να στείλω σε μένα αλλά δεν έστελνε.Ρώτα τον Αντισθένη ή κάποιο Μοντεράτορ σχετικά μ'αυτό.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
Τα γυαλιά εμένα μου τα έβαλε η Λιθουανή...Την πρώτη φορά τη πήρα στο Μπαλκόνι του δωματίου της με τη φίλη της στο Δωμάτιο!!!Χτές ήταν πιο χαλαρή και απελευθερωμένη από τη πρώτη φορά και ήταν για τσόντα... Έχετε δει όλοι εδώ μουνιά και μουνιά αλλά φορούσε το πιο γκαυλωτικό στριγκάκι που έχω δεί! Μια χορδούλα με δαντελένια διαφάνεια :rockon: :rockon: :rockon:  

Δεν περίμενα τόση θερμότητα σε όλα από μια Λιθουανή! Για την ιστορία είναι 24 ετών απόφοιτος νομικής.. και "καλό" :jerking: κοριτσάκι στα μέρη της όπως δηλώνει! Πλέον λατρεύει Ελλάδα και θα έχει συνέχεια
Αν είναι τόσο προοδευτική και απελευθερωμένη παίζει να σε πάρει και μαζί με την φιλί της.  :rockon: Από εμένα συγχαρητήρια  

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αν είναι τόσο προοδευτική και απελευθερωμένη παίζει να σε πάρει και μαζί με την φιλί της.  :rockon: Από εμένα συγχαρητήρια  
Όχι αυτό μου το ξεκαθάρισε...Μπροστά στη φίλη της τίποτα, ούτε φιλί...Αυτή φέτος είναι η τρίτη καινούργια και όλες στο ίδιο ποιοτικά επίπεδο...Μια Πολωνή, μια Ρωσίδα και τώρα αυτή...
Με αυτά που διαβάζω εδώ δεν είναι και κανένα κατόρθωμα ! Αν αναλογιστείς ότι 20 μέρες ήμουν Τσεχία-Πολωνία και ζώ και σε ένα τόσο Τουριστικό μέρος...Εδώ άλλοι παίρνουν 3 σε τέσσερις μέρες...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
Αν θέλεις να μην αμφιβάλλει κανείς ανεβάζεις και την φάτσα σου, αλλιώς μην κανείς καν τον κόπο.
ότι λέει ο Glock είναι 100% αλήθεια για μενα , είναι άλλωστε και ο μόνος (προς τιμήν του) που είχε το θάρρος να παραδεχτεί και τις νίκες και τις  ηττες που είχε με της ντεβόυσκες    

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
αλλα αν θες πας το πρωι καθοτιν εργαζομενος κι οχι τουριστας και καμαλωνεις στη παλια πολη....ασχετα αν δεν θες να το κανεις
Έχεις μείνει πίσω... Το πιο άκυρο μέρος για καμάκι ... Έχει γεμίσει Αλβανούς κράχτες που "τραμπουκίζουν" τους περαστικούς στα καφέ , πακιστανούς στα ρεστοράν, τσιγγάνους στο δρόμο έκτος τον κάθε 60άρη παππού που όποια γκόμενα δεί τις σφυρίζει και κάνει σαν λιγούρι ενθυμούμενος παλαιότερες δεκαετίες ...Όλα αυτά κάνουν το παιχνίδι στη Π. Πόλη αδύνατο!!!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
Όχι αυτό μου το ξεκαθάρισε...Μπροστά στη φίλη της τίποτα, ούτε φιλί...Αυτή φέτος είναι η τρίτη καινούργια και όλες στο ίδιο ποιοτικά επίπεδο...Μια Πολωνή, μια Ρωσίδα και τώρα αυτή...
Με αυτά που διαβάζω εδώ δεν είναι και κανένα κατόρθωμα ! Αν αναλογιστείς ότι 20 μέρες ήμουν Τσεχία-Πολωνία και ζώ και σε ένα τόσο Τουριστικό μέρος...Εδώ άλλοι παίρνουν 3 σε τέσσερις μέρες...
Κοίτα αν θέλω 35-40 ετών και είμαι στην Ουκρανία άνετα θα μπορώ να έχω και 2-3  κάθε μέρα,και εσύ το ίδιο και περισσότερες, και αυτό το γράφω χωρίς καμία δόση υπερβολής. Εσύ όμως κυνηγάς πολύ πιο δύσκολα θηράματα  :tits: Η ποιότητα είναι το δύσκολο όχι η ποσότητα.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom