Εγώ πάλι θα το κάνω ακόμη πιο απλό. Έφτασα απόγευμα στο Κισινάου με αεροπλάνο μέσω Κων/πολης αν θυμάμαι καλά. Στο αεροδρόμιο ήρθε η Corina 32αρα χωρισμένη με ένα παιδί που είχε γενέθλια δύο ημέρες μετά. Τη γνώρισα στο προηγούμενο ταξίδι μου εκεί και είχαμε ήδη προχωρήσει. Περάσαμε το βράδυ μαζί και το πρωί πήγε στη δουλειά της, με σκοπό να ξαναβρεθούμε το επόμενο βράδυ και να κάνουμε μαζί τα γενέθλια της. Το πρωί λοιπόν βρέθηκα με την Ana λογίστρια σε γερμανική εταρεία (ασχολείται με επιχειρήσεις που απασχολούν προσωπικό). Βγήκαμε το πρωί και δεν είχα στο μυαλό μου να κάνω κάτι μαζί της. Της είχα πει πως φεύγω την επόμενη. Ήταν απλά μια έξοδος χωρίς προσδοκίες. Τελικά μόλις έφυγε με άρχισε στα μηνύματα.. κάτσε άλλη μια μέρα κτλ. Της είπα θα σε ενημερωσω αν καταφέρω να αλλάξω το εισιτήριο μου. Το απόγευμα συναντήθηκα με τη Milla, την πρώτη που συνάντησα στο πρώτο μου ταξίδι στο Κισινάου και τότε δεν μου είχε κάτσει κι όλας, αλλά μου έκατσε στο δεύτερο ταξίδι. Αυτή ήταν η τρίτη φορά που ανέβαινα. Ο σκοπός ήταν να κλάσω την Corina, είχα σκοπό να το σταματήσω και να περάσω με την Milla. Έρχεται απ' ευθείας στο ξενοδοχείο η Milla γαμιόμαστε και μετά απο λίγο αρχίζει να μου λέει ότι πρέπει να γυρίσει σπίτι το βράδυ γιατί κάτι έγινε με τον πατέρα της και τέτοιες μαλακίες. Μου είχε ζητήσει κάτι αρώματα και φυσικά πήρε τα 3 μου. Ξενερώνω την καληνυχτώ και κανονίζω να βρεθώ με Corina. Η Corina όμως έχει πρόβλημα με το γιό της και πάω στην τέταρτη επιλογή μια Anna που δεν την έχω συναντήσει ποτέ. Αυτή δουλεύει σε Super Market. Αγγλικά ελάχιστα και αφού τριγύρισα όλα τα πάρκα την βρίσκω μπροστά στο Addy's. Αρχίζουμε να περπατάμε και να μπαίνουμε από μαγαζί σε μαγαζί και να μην της αρέσει πουθενά. Συννενόηση μπουζούκι και αφού έχουμε πάει σε όλα τα καταστήματα στο κέντρο της λέω πάμε στο hotel που έχω laptop να πιούμε εκεί ένα κρασί και να χρησιμοποιήσουμε και translator. Τελικά καταλήγουμε Hotel και μέσω μεταφραστή προσπαθούμε να μιλήσουμε.. λίγα πράγματα όμως. Μετά από κανένα μισάωρο αρχιζω να της την πέφτω και να μου κάνει τη δύσκολη. Κοντή, σχετικά αδύνατη, με τεράστια βυζιά. Μόλις πιάνω βυζιά και αρχίζουμε να βγάζουμε μπλούζες γίνεται το έλα να δεις και καταλήγουμε να κοιμηθεί σπίτι μου και το πρωί να την πάω στη στάση του λεωφορείου. ΄Ηταν το ρεκόρ στο Κισινάου.. 5 τεμάχια σε ένα βράδυ από 22.00 έως 07.00. Πορνό ταινία, μουγκαφόν. Της λέω πως αύριο φεύγω Ελλάδα και αποχαιρετιόμαστε στη στάση του λεωφορείου. Την επόμενη και τελευταία μέρα το σχέδιο είχε Corina και μόνο στο μυαλό μου. Μεσημέρι στο διάλειμμα από τη δουλειά της πάμε στο Ουζμπέκικο, περνάμε από Opa όπου είναι και το απόσπασμα που έγραψα και κατάληγουμε hotel για ένα τεμάχιο πριν επιστρέψει πάλι δουλειά. Δικιά της επιχείρηση όπου κατασκευάζει φορέματα και νυφικά και έχει άλλες 2 κοπέλες υπαλλήλους. Τη χαιρετώ και ανανεώνουμε για το βράδυ. Το απόγευμα μου ξαναστέλνει άλλο ένα μήνυμα η Ana που την είχα ξεγραμμένη και δεν περίμενα τίποτα. Της στέλνω πως είμαι ακόμη Κισινάου στην αγροτική έκθεση, έχω αλλάξει εισιτήρια, αλλά δεν βλέπω νόημα να βρεθούμε καθώς αυτή ήθελε χρόνο για να προχωρήσει και χρόνος δεν υπάρχει αφού αύριο πρωί φεύγω. Μου απαντάει πως θα είναι με φίλες σε ένα υπόγειο εναλλακτικό Bar μετά το Hotel Jazz (τώρα έχει κλείσει αυτό το μαγαζί και έχει γίνει κανονικό caffee). Τελικά παίρνω ταξί, πηγαίνω στην Corina βγαίνουμε για ένα ποτό εκεί στη Russian Street και της λέω καληνύχτα, αύριο πρωί εσύ έχεις δουλειά και εγώ αεροπλάνο στις 8. Φεύγοντας πηγαίνω στο bar όπου είναι δίπλα στη Puskin street, εκεί που έχω νοικιάσει και συναντάω τέσσερις κοπέλες από τη δουλειά της Anas μαζί με αυτήν να πίνουν μπύρες και να χορεύουν. Το μέρος εντελώς εναλλακτικό όπως είπα και η μπύρα στοίχιζε 0,80 λεπτά. Οπότε γαμηθήκαμε να πίνουμε μπύρες μέχρι τις 2.00 όπου φεύγουμε από το μαγαζί και είμαστε όλοι μεθυσμένοι. Το hotel είναι δίπλα και η ana έρχεται μαζί μου. Μετά από αρκετά θα έρθω, δεν θα έρθω, θα έρθω αλλά απλά θα κοιμηθούμε.. γαμιόμαστε και όπως είναι μεθυσμένη τη βγάζω και μερικές γυμνές φώτο. Ευτυχώς μου έκοψε και της είπα να πάρουμε να ζητήσουμε ταξί και να μας ξυπνήσει η εταιρεία στις 6.30. Το πρωί πηγαίνουμε μαζί αεροδρόμιο και πετάω παρέα με άλλους 2 έλληνες που πήγαν εκεί όντως για την αγροτική έκθεση και αυτοί μου λένε ιστορίες για το πόσο μαλακία ήταν το Dejavu και εγώ για το πόσο τυχερός ήμουν με τις γκόμενες. Άλλωστε τις 2 τις είχαν δει όταν φτάσαμε Κισινάου και όταν φεύγαμε.
Όποιος θέλει πιστεύει.. όποιος θέλει όχι. Εγώ για όσα γράφω έχω συνομιλίες κρατημένες, φωτογραφίες.. όσο μπορεί κάποιος να κρατήσει για πριν από 2 περίπου χρόνια.