Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι ρε Χαρη, τι μου λεσ τωρα και εσυ ?Τώρα είναι και πολύ πιο εύκολα από 3-4 χρόνια πριν που ήμουν εγώ εκεί.Αυτα που γραφω ισχυουν 100% για καθε φυσιολογικο ανθρωπο. Αν εισαι στοκος πουθενα δεν πηδας. Αν δεν έχεις εσύ και οι φιλοι σου επιτυχίες αναζητήστε αλλου το πρόβλημα και όχι σ αυτά που γράφω εγώ. Αν πας στην θαλασσα και δεν βρεις νερό η θάλασσα σου φταίει εσένα  :headbang:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ηρθες ποτε και με ειδες οτι δεν ειχα κοπελα?παντα καπεια εχω τα τελευταια 5-6 χρονια τουλαχιστον.πως ξερεις πως λειτουργω?με κανενα δεν βγηκα εξω αφου δεν γουσταρω παρεα,σημερα μιλησα μεχρι τωρα με 10-15 νορμαλ καλες διπλα μου βολταρουν ολες.ουτε για εστιατοριο να φανε και να φυγουνε δεν ηρθανε και μην το ριχνεται σε αλλους λογους που δεν ισχυουν επιδη δεν με ξερουν τα παιδεια.εισαι απο τους λιγους που δεν αμφισβητουν τον ψευτη που ακομα δεν λαλησε,παλι του κτυπησα 2 φορες κληστος,ουτε μυνημα μου εστειλε πισω.στο τελος θα εχει πλακα που θα γραφει οτι δεν απαντουσα η χαθηκα και θα τον πιστευεται χαχαχαχ.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
ηρθες ποτε και με ειδες οτι δεν ειχα κοπελα?παντα καπεια εχω τα τελευταια 5-6 χρονια τουλαχιστον.πως ξερεις πως λειτουργω?με κανενα δεν βγηκα εξω αφου δεν γουσταρω παρεα,σημερα μιλησα μεχρι τωρα με 10-15 νορμαλ καλες διπλα μου βολταρουν ολες.ουτε για εστιατοριο να φανε και να φυγουνε δεν ηρθανε και μην το ριχνεται σε αλλους λογους που δεν ισχυουν επιδη δεν με ξερουν τα παιδεια.εισαι απο τους λιγους που δεν αμφισβητουν τον ψευτη που ακομα δεν λαλησε,παλι του κτυπησα 2 φορες κληστος,ουτε μυνημα μου εστειλε πισω.στο τελος θα εχει πλακα που θα γραφει οτι δεν απαντουσα η χαθηκα και θα τον πιστευεται χαχαχαχ.
Άμα έχεις εσύ γκόμενες που που δεν μπορείς να αρθρώσεις σωστά ούτε μισή πρόταση,  :uglystupid:  και για να διαβάσουμε και να καταλάβουμε τι εννοεις θέλουμε διερμηνέα ψυχοερευνητη,  :S εμείς που έχουμε σώας τας φρένας θα της έχουμε πέντε,πέντε και ας μην έχουμε και καμία εμπειρία.

D

dude901123

Επισκέπτης

Ρε εσύ Χαρούλη.. μη γίνεσαι σαν τον άλλο το βλάκα. Φίλικα σου είπα να πιούμε ένα καφέ. Επαναλαμβάνω φιλικά. Δεν έχω τίποτα να χωρίσω μαζί σου. Και δεν μου έχεις στείλει πουθενά τίποτα. Σου απάντησα εδω. Στις 29 το απόγευμα θα είμαι Οδησσό και θα σε πάρω τηλ να πιούμε ένα καφέ. Δεν σε καλώ για να μαλώσουμε, ούτε για να τις μετρήσουμε. Ένα καφέ θα πιούμε και θα μιλήσουμε. Οκ. Χαλάρωσε τώρα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
με αυτο το πλευρο να κοιμασαι,αν δεις τι αυτοκινηταρες βλεπω οδυσσο να τις οδηγουν γκομεναρες χαχαχαχ,πειος πολεμος?ουτε με τον νυχτερο για αυτο που λεει για 35-40 συμφωνω,εμεινε χρονια πισω.ρωτα τον μικρο τον γρηγορακι ποσα χαλασε γιατην αθλια σποιτονυκοκηρα και τη φιλης της και τον εκλασαν.επιδει μου εκατσε αυτη πριν 4 χρονια και εκανα λαθος να του το πω νομιζε καθετε με ολους χαχαχα.35-40 εμφανισιακα αυτες που μπορεις να βρεις ανετα βρισκεις καλυτερες τσιγγανες
Αυτό είδα κ'εγώ οτι οι γκόμενες δεν πολυενδιαφέρονταν,στα τέτοια τους,δεν της πολυνοιάζει να φύγουνε απο'κει.

το στυλ του κμαν του πεσουλα ειναι κλασικη περιπτωση που θα τρωνε,να πινουν και μετα αλλου το δινουν χαχαχχ,δεν εχω χρονο χαιρετω
Αν ενοχλεί και πολύ ή την πέσει με θράσος στη γκόμενα κάποιου μπορεί να φάει και ξύλο  :2funny:.
  Στο καμάκι εχω πει οτι δεν πρεπει ποτέ να γίνεσαι ενοχλητικός!
  Τωρα σχετικα με αυτα που ακούω οτι μπορεί καποιος να  :knockinb: τρεις σε μια μέρα μου θυμίζουν κάποιους που μου λένε οτι στη Ρωσσία με 20$ πηδάς όποια θέλεις! :2funny:Και για τη Μολδαβία πριν πάω αυτά άκουγα  :jerking: :2funny: οτι οι Ελληνες εκει γαμάνε 18χρονες και πηγα και ειδα κατι κακομοιρηδες γέρους που ηταν όλοι για κλάμματα  :2funny: που είχαν για ηγέτη εναν μεταξύ Παναγιώταρου και Γερμενή  :2funny: που καυχιόταν οτι είχε μια παντρεμένη (καμια 40αρα αν όχι παραπάνω) και τη γάμαγε  :2funny:.Οι δε γκόμενες εκει πολυ λιγο καλητερες απο Ελεηνίδες,σαν Βουλγάρες θα έλεγα.
  Θα μου πείτε φταίει η Μολδαβία,γιατί οι Ελληνες της Οδησσού γαμάγανε? :2funny: :2funny: :2funny:Γ'αυτους ας σας μιλησει καλητερα ο Χάρης.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Αυτό είδα κ'εγώ οτι οι γκόμενες δεν πολυενδιαφέρονταν,στα τέτοια τους,δεν της πολυνοιάζει να φύγουνε απο'κει.
   Αν ενοχλεί και πολύ ή την πέσει με θράσος στη γκόμενα κάποιου μπορεί να φάει και ξύλο  :2funny:.
  Στο καμάκι εχω πει οτι δεν πρεπει ποτέ να γίνεσαι ενοχλητικός!
  Τωρα σχετικα με αυτα που ακούω οτι μπορεί καποιος να  :knockinb: τρεις σε μια μέρα μου θυμίζουν κάποιους που μου λένε οτι στη Ρωσσία με 20$ πηδάς όποια θέλεις! :2funny:Και για τη Μολδαβία πριν πάω αυτά άκουγα  :jerking: :2funny: οτι οι Ελληνες εκει γαμάνε 18χρονες και πηγα και ειδα κατι κακομοιρηδες γέρους που ηταν όλοι για κλάμματα  :2funny: που είχαν για ηγέτη εναν μεταξύ Παναγιώταρου και Γερμενή  :2funny: που καυχιόταν οτι είχε μια παντρεμένη (καμια 40αρα αν όχι παραπάνω) και τη γάμαγε  :2funny:.Οι δε γκόμενες εκει πολυ λιγο καλητερες απο Ελεηνίδες,σαν Βουλγάρες θα έλεγα.
  Θα μου πείτε φταίει η Μολδαβία,γιατί οι Ελληνες της Οδησσού γαμάγανε? :2funny: :2funny: :2funny:Γ'αυτους ας σας μιλησει καλητερα ο Χάρης.
Έχω δει όμορφες γυναίκες με άσχημους άντρες ,με ηλικιωμένους ,με χοντρούς αλλά ποτέ με χαζούς άντρες. Είναι γραμμένο στο γυναικειο DNA να αναπαράγετε με τους πιο ικανούς και υγιείς.Αυτό υπήρξε πάντα στο ζωικό βασίλειο μέρους του οποίου ανήκουμε και εμείς. Ο παμμεγιστος Ιεραπόστολος είχε γράψει (Για να έχεις  επιτυχίες με  με τις γυναίκες χρειαζεται 80% εξυπνάδα ,ευφυια και 20% εμφάνιση ) Εσύ και ο Χάρης  είστε  ο Ηλίθιος  και ο Πανηλίθιος στην πιο χειρότερη έκδοση. Γεγονός είναι ότι καμία γκόμενα δεν πάει με ΑΜΕΑ και διανοητικά καθυστερημένους  και είστε καταδικασμένοι να πληρώνετε παντα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Απο πότε ο Ιεραπόστολος έγινε ειδικός στις γυναίκες? :2funny:όλοι εδω μέσα γίνατε ειδικοί για την Ουκρανία  :2funny: χωρίς να έχετε πάει ποτέ  :2funny:
  Ολοι εδω μεσα ειναι επιστήμονες ας μην εχουν τελειώσει ουτε λύκειο  :2funny:
  Ειδα τους πανεξυπνους και μεγαλους γαμιάδες στη Μολδαβία που πήγα  :2funny:θαυμάσαμε και τα μεγάλα καμάκια του ΟΠΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Έχω δει όμορφες γυναίκες με άσχημους άντρες ,με ηλικιωμένους ,με χοντρούς αλλά ποτέ με χαζούς άντρες. Είναι γραμμένο στο γυναικειο DNA να αναπαράγετε με τους πιο ικανούς και υγιείς.Αυτό υπήρξε πάντα στο ζωικό βασίλειο μέρους του οποίου ανήκουμε και εμείς. Ο παμμεγιστος Ιεραπόστολος είχε γράψει (Για να έχεις  επιτυχίες με  με τις γυναίκες χρειαζεται 80% εξυπνάδα ,ευφυια και 20% εμφάνιση ) Εσύ και ο Χάρης  είστε  ο Ηλίθιος  και ο Πανηλίθιος στην πιο χειρότερη έκδοση. Γεγονός είναι ότι καμία γκόμενα δεν πάει με ΑΜΕΑ και διανοητικά καθυστερημένους  και είστε καταδικασμένοι να πληρώνετε παντα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εχω δει και εγω τετειους αντρες αλλα με πληρωμενες σαν εσενα τον ψευτη 1,αλλα βγαζεις κακια γιατι ειπατην αληθεια.αληθεια ειμαι βλακας?ποτε θα εισαι οδυσσο να σου φυγει το χιουμορ?ακου με 300 γριβνα την μερα χαχαχαχαχ.σημερα εκανα το λαθος να πω στον αζερπαιζαν να ερθει βολτα.ειναι τυπος κμαν πεφτει σε ολες,πολυ δυνατος στο καμακι αλλα οταν τον δει καπεια με το ντυσιμο και την εμφανιση του οθτε γυριζει πανω του.παραλια λογο σωματος βρισκει καμια τελειωμενη,οπως παντα οταν ειμαι μαζι του τρεχει πρωτοσ να της καλεσει για φαγητο και τρωει πορτα.αν δω παντως τον τυπο του σλαβιανι,περικλι,σλαβιανι,η σινοχαρα να κρατα ομορφη νορμαλ γκομενα θα πιστεψω στα θαυματα.ο ψευτης ντερτι αρχισε να με νευριαζει απο τα αληθεια που ψευδεται δεν ειδε τα μυνηματα μου,τον προκαλω τωρα να ανοιξη το σκαυπ,εγω εχω ιτερνετ 24 ωρες και ακομα δεν εστειλε τιποτα.αν συνεχισει να ψευδεται ισως δεν τον αντιμετοπισω φιλικα αλλα θα θελω να πει σε ολους την αληθεια για την εμπειρια συναντησης μας και θα δουμε και τον αρχηψευτη αν τολμα να ερθει.πριν 2 μηνες καπειος που γνωρισε ο σινοχαρας και ο διμητρακις πηρε μια μικρη γευση χαχαχαχα.ο ντερτι να μου στειλει μυνημα και να αφησει το κρυφτο γιατι τρελενομαι να με δουλευουν.αν εμφανιστει η στειλει μυνημα σιγουρα θα τον θποδεχτο σαν φιλοξενουμενο ουτε θα μιλησω για διαφορεσ και μαλακιες οθτε θα σχολιασω πως ειναι εμφανισιακα.απλα μην με δουλευεται οτι δεν εστειλα μυνηματα,εχω κοδικα τιμης και δεν προδιδω ποτε κανεναν

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
εχω δει και εγω τετειους αντρες αλλα με πληρωμενες σαν εσενα τον ψευτη 1,αλλα βγαζεις κακια γιατι ειπατην αληθεια.αληθεια ειμαι βλακας?ποτε θα εισαι οδυσσο να σου φυγει το χιουμορ?ακου με 300 γριβνα την μερα χαχαχαχαχ.σημερα εκανα το λαθος να πω στον αζερπαιζαν να ερθει βολτα.ειναι τυπος κμαν πεφτει σε ολες,πολυ δυνατος στο καμακι αλλα οταν τον δει καπεια με το ντυσιμο και την εμφανιση του οθτε γυριζει πανω του.παραλια λογο σωματος βρισκει καμια τελειωμενη,οπως παντα οταν ειμαι μαζι του τρεχει πρωτοσ να της καλεσει για φαγητο και τρωει πορτα.αν δω παντως τον τυπο του σλαβιανι,περικλι,σλαβιανι,η σινοχαρα να κρατα ομορφη νορμαλ γκομενα θα πιστεψω στα θαυματα.ο ψευτης ντερτι αρχισε να με νευριαζει απο τα αληθεια που ψευδεται δεν ειδε τα μυνηματα μου,τον προκαλω τωρα να ανοιξη το σκαυπ,εγω εχω ιτερνετ 24 ωρες και ακομα δεν εστειλε τιποτα.αν συνεχισει να ψευδεται ισως δεν τον αντιμετοπισω φιλικα αλλα θα θελω να πει σε ολους την αληθεια για την εμπειρια συναντησης μας και θα δουμε και τον αρχηψευτη αν τολμα να ερθει.πριν 2 μηνες καπειος που γνωρισε ο σινοχαρας και ο διμητρακις πηρε μια μικρη γευση χαχαχαχα.ο ντερτι να μου στειλει μυνημα και να αφησει το κρυφτο γιατι τρελενομαι να με δουλευουν.αν εμφανιστει η στειλει μυνημα σιγουρα θα τον θποδεχτο σαν φιλοξενουμενο ουτε θα μιλησω για διαφορεσ και μαλακιες οθτε θα σχολιασω πως ειναι εμφανισιακα.απλα μην με δουλευεται οτι δεν εστειλα μυνηματα,εχω κοδικα τιμης και δεν προδιδω ποτε κανεναν
ΨΙΤ ΧΆΡΗ .............

Συνημμένα

• mqdefault.jpg
    mqdefault.jpg
    41,8 KB · Εμφανίσεις: 69
D

dude901123

Επισκέπτης

Σου απάντησα πολλές φορές.. Θα είμαι Οδησσό 29 το απόγευμα και θα σε πάρω τηλέφωνο όταν φτάσω ξενοδοχείο να πάμε για ένα καφέ. Φιλικά πάντα. Στο Skype έχουμε κάνει αμοιβαίο αποκλεισμό και δεν μπορώ να πάρω τα μηνύματά σου, ούτε και εσύ τα δικά μου. Σε μια βδομάδα θα είμαι εκεί και θα τα πούμε. Ούτε τσαμπουκάδες θέλω, ούτε μαλακίες. Εγώ ανεβαίνω πάνω για να περάσω καλά. Μπορείς να πεις ότι θέλεις για την εμφάνισή μου, να με περιγράψεις, να πεις τι σου έδειξα στον υπολογιστή και γενικά να κάνεις ότι σχόλια θέλεις. Είναι δικαίωμά σου. Αυτό που δεν επιτρέπω είναι να βγούν στον αέρα προσωπικές πληροφορίες τύπου, όνομα, επίθετο, φωτογραφίες. Δεν το έχω κάνει σε κανέναν και δεν το επιτρέπω σε κανέναν. Δεν σου κρύβομαι. θα τα πούμε στις 29 στο τηλέφωνο. Σήμερα φεύγω Φιλιππούπολη για ένα βράδυ και μετά Chernivcy. Δευτέρα νωρίς το πρωί ξεκινάω από Chernivcy για Odessa και όπως είπα μόλις φτάσω θα μιλήσουμε να κανονίσουμε. Καλά να περνάτε.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Σου απάντησα πολλές φορές.. Θα είμαι Οδησσό 29 το απόγευμα και θα σε πάρω τηλέφωνο όταν φτάσω ξενοδοχείο να πάμε για ένα καφέ. Φιλικά πάντα. Στο Skype έχουμε κάνει αμοιβαίο αποκλεισμό και δεν μπορώ να πάρω τα μηνύματά σου, ούτε και εσύ τα δικά μου. Σε μια βδομάδα θα είμαι εκεί και θα τα πούμε. Ούτε τσαμπουκάδες θέλω, ούτε μαλακίες. Εγώ ανεβαίνω πάνω για να περάσω καλά. Μπορείς να πεις ότι θέλεις για την εμφάνισή μου, να με περιγράψεις, να πεις τι σου έδειξα στον υπολογιστή και γενικά να κάνεις ότι σχόλια θέλεις. Είναι δικαίωμά σου. Αυτό που δεν επιτρέπω είναι να βγούν στον αέρα προσωπικές πληροφορίες τύπου, όνομα, επίθετο, φωτογραφίες. Δεν το έχω κάνει σε κανέναν και δεν το επιτρέπω σε κανέναν. Δεν σου κρύβομαι. θα τα πούμε στις 29 στο τηλέφωνο. Σήμερα φεύγω Φιλιππούπολη για ένα βράδυ και μετά Chernivcy. Δευτέρα νωρίς το πρωί ξεκινάω από Chernivcy για Odessa και όπως είπα μόλις φτάσω θα μιλήσουμε να κανονίσουμε. Καλά να περνάτε.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σε εχω βαλει στους φιλους απο πριν μερεσ,σημερα εστειλα 2 μυνηματα και εισαι κλειστος.σημερα ερχεται η 40 απο χερσον,καταλαβα στην αδερφη της θα μενει και θα βρεθουμε.τα ευχαριστα ειναι οτι οι διδιμες γκομενες μου η μια ειναι οδυσσο,η αλλη ερχεται και ευχαριστος σου κανω κονε,αυτες αν βρουν καπειον με καλο διαμερισμα και μενει εκει σιγουρα θα πανε να μεινουν μαζι του,ειναι αυτες που γραφω παντα ερχονται σε γνωστους αλλα αν δουν καπειον με χρημα και διαμερισμα μπορει να της σπιτωσει.με ολους ειμαι οκ,ακομα και στον διμητρακη ειπα δεν θα πω πως εισαι εμφανισιακα αν ερθεις και τρελαθηκε χαχαχαχ,ουτε για τον σινοχαρα του ειπα ποτε μονος ανακαλυπτει φοτο.απλα εχω μια τρελα ιδικα οταν ειμαι εδω,αλλαζω σαν ανθρωπος.ναι βοηθω οταν βλεπω κοσμο πεινασμενο στα αληθεια αλλα μην με εξαπατησεις η πουλησεις παραμυθια τους μισω ολους εδω απο τα κακα που επαθα τοσα χρονια.στην κυπρο παντα κανω πλακα,μοιαζω το καλο παιδι που δεν πειραζει κουνουπι,εδω ειμαι στα νευρα συνεχεια ετοιμος να τους σκωτωσω ολους.αν ερθεις στα αληθεια θα χαρω,απλα παρασηρθηκα με την συμπεριφορα μου και να απολογηθω σε ολους σας,ειχα νευρα με την μαλακισμενη την τρελη για ψθχιατρειο ειναι αυτη αλλα φοβαται εμενα χαχαχαχ.και στον σινοχαρα να απολογηθω,αλλα ειναι μαλακας εχω νευρα,ριχνει λαδι στην φωτια με τους κλωνους.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
Όχι δεν σε έχω δει ούτε με κοπέλα ούτε χωρίς κοπέλα.  Εσύ γράφεις ότι είναι πολύ δύσκολο και εγώ σου απάντησα ότι είναι πολύ εύκολο. Για σένα είναι δύσκολο ακόμα και στην γλώσσα σου να συνενοηθεις μετά από 5-6 μηνύματα από τον Dirty και ακόμα δεν κατάλαβες ποτέ και που θα βρεθείτε.Και νευριαζεις που δεν καταλαβαινεις τι σου γράφει ο άλλος απλά και ελληνικά. Και θες να μου πεις ότι μπορείς να ψήσεις μια γκόμενα που μιλάει και σε άλλη γλώσσα. Για άλλους αρκεί ένα μήνυμα και μόνο. Άλλοι έχουν το ψηστήρι και αλλλοι οχι.Αν είσαι σπόνσορας τιμή σου και μαγκιά σου (με τα λεφτά μου γάμο και την κυρά μου ) αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να γίνουμε σπόνσορες.   Αν δεν μπορείς να κανείς κάτι εσύ δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να το κάνουν και οι αλλλοι. Δεν είμαστε όλοι για όλα ρε Χάρη, αν ήταν έτσι όλοι οι άνθρωποι θα ήταν επιστήμονες ,εφοπλιστές ,γιατροί ,δεν είναι όμως. Για τον Dirty δεν παίρνω θέση γιατί δεν τον ξέρω,ούτε γνωρίζω αν λέει αλήθεια η ψέματα. Αν αρχίζω να έχω άποψη για ότι δεν ξέρω το νήμα θα αποκτήσει ακόμα έναν σχιζοφρενή παντογνώμονα, και έχουμε ήδη αρκετούς .

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ηρθε η κοπελα απο χερσον,σε λιγο θα ερθει με την αδερφη της για φαγητο,την γνωρισα πριν 2-3 εβδομαδες κυπρο.μαλακια εκανα αλλα ισως ειναι και η αδερφη καλη.αυτη η κατηγορια που ειναι αδυνατες και μπορει να παιξεις αν δειξεις καλο πρωσωπο και χρημα σιγουρα θα φαω και την αδερφη αργοτερα.αλλα ρε τακη οπειος θελει ας εισαι υπαρχουν νορμαλ κοπελες εδω αξιοπρεπεις που και ο αλλεν ντελον με λεφτα δεν της δελεαζει.ακους μονο τον φιλο σου που δεν εχει μιλησει σε καμια νορμαλ κοπελα,μονο απο σελιδες που θελουν λεφτα.οι νορμαλ κοπελιτσες ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ.αν δεις και ποσες τρελες εχει που μιλανε μονες χαχαχα.πολλες προβληματικες.προχτες βρηκα μια στο παρκο φενοταν λιγο τρελλι πηγα να την κερασω καφε και με εδιωξε.μετα προτεινα φαι,λεει πως θα  πληρωσουμε χαχαχαχ.ειπα εχω λεφτα.μετα την πηρα σπιτι λεω ευκολα θα σκοραρω,μολις την αγγιξα αρχισε τρελες γριματσες και να τραβιεται,λεω δεν φενοταν και τοσο τρελη χαχαχαχ.μου λεει παμε βολτα,μετα παλι φαι και μετα ερχομαστε.βγαινουμε στο δρομο λεω δεν χανω χρονα γεια.δεν ειναι οπως τα παρουσιαζεται,,δηλαδη εγω που ερχομαι 30 χρονια δεν ειμαι ικανος,ο δασκαλος μενει χρονια μονιμα παλι τον αμφισβητατε.ποσα ειναι η μισθοι ελλαδα?200-300 να ερχομαι εκει τοτε να βρισκω ελληνιδες ,δεχονται με 20 ευρο την μερα να καθονται με τις φιλες τους μαζι μου?χαχαχαχ.εδω ζουνε χιλιεςφορες καλητερα απο την ελλαδα.εδιωξα την αλλη στην παραλια βραδι και λεω ας παει με τα ποδια,σε 10 λεπτα εφευγε με μαυρο range rover,δεν ξερετε ποσα βλεπω καθε μερα εδω.τα παραμυθια ας τα αφησουν ολοι στο χωριο με τους φιλους τους που δεν πηγαν πουθενα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
ηρθε η κοπελα απο χερσον,σε λιγο θα ερθει με την αδερφη της για φαγητο,την γνωρισα πριν 2-3 εβδομαδες κυπρο.μαλακια εκανα αλλα ισως ειναι και η αδερφη καλη.αυτη η κατηγορια που ειναι αδυνατες και μπορει να παιξεις αν δειξεις καλο πρωσωπο και χρημα σιγουρα θα φαω και την αδερφη αργοτερα.αλλα ρε τακη οπειος θελει ας εισαι υπαρχουν νορμαλ κοπελες εδω αξιοπρεπεις που και ο αλλεν ντελον με λεφτα δεν της δελεαζει.ακους μονο τον φιλο σου που δεν εχει μιλησει σε καμια νορμαλ κοπελα,μονο απο σελιδες που θελουν λεφτα.οι νορμαλ κοπελιτσες ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ.αν δεις και ποσες τρελες εχει που μιλανε μονες χαχαχα.πολλες προβληματικες.προχτες βρηκα μια στο παρκο φενοταν λιγο τρελλι πηγα να την κερασω καφε και με εδιωξε.μετα προτεινα φαι,λεει πως θα  πληρωσουμε χαχαχαχ.ειπα εχω λεφτα.μετα την πηρα σπιτι λεω ευκολα θα σκοραρω,μολις την αγγιξα αρχισε τρελες γριματσες και να τραβιεται,λεω δεν φενοταν και τοσο τρελη χαχαχαχ.μου λεει παμε βολτα,μετα παλι φαι και μετα ερχομαστε.βγαινουμε στο δρομο λεω δεν χανω χρονα γεια.δεν ειναι οπως τα παρουσιαζεται,,δηλαδη εγω που ερχομαι 30 χρονια δεν ειμαι ικανος,ο δασκαλος μενει χρονια μονιμα παλι τον αμφισβητατε.ποσα ειναι η μισθοι ελλαδα?200-300 να ερχομαι εκει τοτε να βρισκω ελληνιδες ,δεχονται με 20 ευρο την μερα να καθονται με τις φιλες τους μαζι μου?χαχαχαχ.εδω ζουνε χιλιεςφορες καλητερα απο την ελλαδα.εδιωξα την αλλη στην παραλια βραδι και λεω ας παει με τα ποδια,σε 10 λεπτα εφευγε με μαυρο range rover,δεν ξερετε ποσα βλεπω καθε μερα εδω.τα παραμυθια ας τα αφησουν ολοι στο χωριο με τους φιλους τους που δεν πηγαν πουθενα.
Οι ΝΟΡΜΑΛ ΚΟΠΕΛΕΣ ψαχνονται για ΝΟΡΜΑΛ ΑΝΤΡΕΣ. Όταν βλέπεις όλους τους άλλους δίπλα σου προβληματικούς να είσαι σίγουρος ότι το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος το αποτελείς εσύ. Η ο γιαλός είναι στραβός η εμείς στραβά αρμενίζουμε.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση χωρις παρεξηγηση,,,,τα ελληνικα της Κυπρουν εχουν διαφορετικη ορθογραφια απο τα νεο-ελληνικα που γραφοντε στην Ελλαδα;
οκ ξερω μερικες διαφορες πχ τεννις με 2 τ ξερω το τζ αντι του κ.... τζαι κι οχι και....αλλα ειναι τοσο διαφορετικη η ορθογραφια;

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
ριχνει λαδι στην φωτια με τους κλωνους.
ερωτηση....ξερεις τι σημαινει κλωνος; ή διαβαζεις της μαλακιες του δημητρακη;
κλωνος= 1 ενα( ατομο γραφει με πολλαπλα ψευδονυμα.....το ατομο με το nick shinoharas, RED, Μιδας κ.ο.κ εχει σβηστει....αρα δεν επανερχετε με το ιδιο ψευδωνυμο, οποτε στην καλυτερη τον περιπτωσεων ειναι ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ λογαριασμος...τωρα ο φιλος σου βλεπει 7 στα 6 ατομα που γραφουν σαν κλωνους και κυριως οσους τον κραζουν (αντι να πατησει και να δει ημερομηνια εγγραφης του καθε χρηστη)...με την λογικη του δημητρακη κι εσυ κλωνος εισαι αφου εχεις 2 λογαριασμους ασχετα αν το δηλωσες οτι εχασες τον 1

και για να τελειωνουμε μια και καλη με το θεμα......κι εγω καποιος απο παλια ειμαι αλλα οχι ο shinoharas ο ρολογας με καταλαβε σχεδον, απλα δεν του επιβεβαιωνω ποιος απο τους 2 νομιζει οτι ειμαι...ετσι για πλακα....κι ασε τον δημητρακη να σκουζει και να με λεει οπως θελει... αυτο ειναι το λιγοτερο που με ενοχλει απο τον πορνομεταναστη στα γραφομενα του
αλλωστε η παρανοια του ειναι γνωστη κι οταν ξεκινησε να γραφει ο shinoharas  εγω ειχα σβησει το λογαριασμο μου κι αυτος ελεγε οτι ο shinoharas  ειμαι εγω...

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
γαμους ρε ταζεις παλι;;; και μετα κοροΙδευεις του αλλους;;  :2funny: :2funny:
μαλλον στον νου σου αντι να γαμησεις θες να παντρευτεις  :grin:
ο δαίμων του τυπογραφείου  :grin:  Σχεδόν παντρεμένος είμαι ρε ,με το ένα πόδι στον τάφο.    

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom