Τώρα θα οργανώσω ένα πουτσοτουρ Κίεβο Χάρκοβο και ίσως Οντέσσα.Ουκρανία είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα από Πολωνία και κάποιοι καμάκηδες λένε οτι τώρα με την πτώση του γκρίβνια λόγω πολέμου κάνεις θραύση.Θα πάω να τσεκάρω ήδη έχω ένα σωρό έτοιμα contacts αλλά όταν φτάνεις στο έδαφος μετά 2-3 μέρες τα ξεχνάς γιατί η ποιότητα έξω είναι ασύλληπτη.Ενδεικτικά το hotel Ukraina όπου είχα πληρώσει 80 ευρώ τη βραδιά το 2011 έχει τώρα 25 ευρώ!3 φορές πτώση.Εστιατόρια κλαμπ το ίδιο.Είναι η ώρα του Βαλκάνιου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
chernivtsi
- Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 104K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.309
- Πόντοι
- 506
Εγώ αυτή την απορία έχω γιατί πας στην Πολωνία όταν δίπλα έχεις την Ουκρανία ? Τα ξενοδοξία είναι πάντα ακριβά,πολύ πιο φθηνά θα σου βγει να νοικιάσεις διαμέρισμα.Τώρα θα οργανώσω ένα πουτσοτουρ Κίεβο Χάρκοβο και ίσως Οντέσσα.Ουκρανία είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα από Πολωνία και κάποιοι καμάκηδες λένε οτι τώρα με την πτώση του γκρίβνια λόγω πολέμου κάνεις θραύση.Θα πάω να τσεκάρω ήδη έχω ένα σωρό έτοιμα contacts αλλά όταν φτάνεις στο έδαφος μετά 2-3 μέρες τα ξεχνάς γιατί η ποιότητα έξω είναι ασύλληπτη.Ενδεικτικά το hotel Ukraina όπου είχα πληρώσει 80 ευρώ τη βραδιά το 2011 έχει τώρα 25 ευρώ!3 φορές πτώση.Εστιατόρια κλαμπ το ίδιο.Είναι η ώρα του Βαλκάνιου.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εγω το ξέρω μου τα είπε ο Βασίλης που είχε έρθει Αγία Πετρούπολη.Και με συμβούλεψε αν ερθω καλητερα να ερθω με γκόμενα.Έχεις μείνει πίσω... Το πιο άκυρο μέρος για καμάκι ... Έχει γεμίσει Αλβανούς κράχτες που "τραμπουκίζουν" τους περαστικούς στα καφέ , πακιστανούς στα ρεστοράν, τσιγγάνους στο δρόμο έκτος τον κάθε 60άρη παππού που όποια γκόμενα δεί τις σφυρίζει και κάνει σαν λιγούρι ενθυμούμενος παλαιότερες δεκαετίες ...Όλα αυτά κάνουν το παιχνίδι στη Π. Πόλη αδύνατο!!!
Το θέμα είναι πόση προσπάθεια χρειάζεται για να έχεις αποτέλεσμα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
novas98
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2012
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
Τι να κυνηγήσεις εσύ ρε παππού;Εγω το ξέρω μου τα είπε ο Βασίλης που είχε έρθει Αγία Πετρούπολη.Και με συμβούλεψε αν ερθω καλητερα να ερθω με γκόμενα.
Το θέμα είναι πόση προσπάθεια χρειάζεται για να έχεις αποτέλεσμα.Εγω ειμαι του εύκολου
βαριεμαι να κυνηγαω και πολυ
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
D
dude901123
Επισκέπτης
Αν τα έλεγες αυτά από την αρχή εγώ τουλάχιστον θα το βούλωνα...Αν και στο σημείο που λες πως έφυγε η άλλη στα παιδιά της και μετά έφερες το ίδιο βράδι άλλη....Πως μπορεί να ήταν τόσο stand by μια γκόμενα στη Μολδαβία που περιμένει πως και πως να δει ξένο...????Anyway... εγώ πήρα τις εξηγήσεις που ήθελα κρατώντας τις επιφυλάξεις μου..
Όταν ανεβαίνεις πάνω για 2,3 ημέρες προσπαθείς να έχεις stand by όποια έχεις μιλήσει. Άλλωστε και εμείς κλάνουμε γιατί βρήκαμε κάτι άλλο και αλλάξαμε σχέδια, και το ίδιο κάνουν και αυτές. Στην τελική λες σε κοπέλες που δεν το έχεις προχωρήσει.. π.χ. θα είμαι πάνω για δουλειά αν βρω χρόνο θέλεις να πιούμε ένα ποτό? Αυτές σχεδόν πάντα απαντάνε ναι και εννοούν.. στείλε εσύ και βλέπουμε. Μιλάω για γκόμενες που απλά τα είπατε και υπάρχει ένα σχετικό ενδιαφέρον. Δεν μιλάω για αυτές που θεωρείς στάνταρτ. Και εμένα με έκλασαν 2 για να της στείλω. Δεν έχεις κάτι να χάσεις.. μόνο να κερδίσεις. Το πολύ, πολύ να κεράσεις ένα κρασί και να χάσεις μια ώρα.
Χάρη θα είμαι στις 29 απόγευμα και θα σε πάρω τηλ κατά τις 18.00-19.00. Τηλέφωνο Ουκρανικό δεν έχω να σου δώσω.. όταν ανέβω Chernivcy θα αγοράσω μια κάρτα και θα σε πάρω.
Δεν έχω σκοπό να αποδείξω τίποτα σε κανέναν.. απλά νομίζω όταν μιλάμε εδώ καμιά φορά λόγω της απόστασης και της ανωνυμίας χάνουμε το μέτρο και λέμε όλοι βλακείες, που δεν υπάρχει λόγος να λέγονται. Στην ίδια λακούβα έχω πέσει και εγώ, όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι. Αυτό θέλω να σταματήσω, τουλάχιστον με ανθρώπους που μπορείς να κάνεις μια συζήτηση ήρεμα.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ασε κακομοίρη πριν 2 μηνες ηταν εδω ενας φίλος του ρολογά και είδε αν μετράω ή όχι και αν μπορώ να καμακώσω.Εσυ κάτσε Ελλάδα με τον Τσίπρα,τον Πατακό,τους ψεύτες και το ΜεταξουργείοΤι να κυνηγήσεις εσύ ρε παππού;Είσαι ο μόνος που ενώ πληρώνεις για ερωτικές υπηρεσίες καμακώνεις τις κοπέλες που σου της προσφέρουν.
![]()
![]()
Έχει μπουρδέλα στη Ρόδο όπου μπορείς να καμακώσεις όσες πουτάνες θες.
![]()
![]()
Γράφω και χτυπιέμαι από τα γέλια
![]()
![]()
![]()
Εγώ αυτή την απορία έχω γιατί πας στην Πολωνία όταν δίπλα έχεις την Ουκρανία ? Τα ξενοδοξία είναι πάντα ακριβά,πολύ πιο φθηνά θα σου βγει να νοικιάσεις διαμέρισμα.
Το έκανα γιατί η Πολωνία είναι δίπλα οπότε μπορώ να πετάγομαι ενώ για Ουκρανία θέλει πτήση.Και όντως κατάφερα να βγάλω μια μουνάρα στο τελευταίο τουρ που θα την έχω για μόνιμη και μια που πάει για σπόνσορινγκ(όχι οτι η άλλη δε θα ζητήσει).
Ουκρανία είναι εντελώς γελοία τα πράγματα 2 ώρες να μπω στο ίντερνετ τσιμπάω 3-4 τηλέφωνα είναι μικρές και πραγματικά ενδιαφέρονται.
Εντωμεταξύ έχει πτήσεις από Βαρσοβία για Κίεβο με 180 ευρώ είναι μεγάλος πειρασμός.
Αυτοί που είναι στο έδαφος λένε οτι τώρα Ουκρανία γαμείς και δέρνεις έχουν ευκολύνει πολύ τα πράγματα με την κρίση.Θα πρέπει να τσεκάρω.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Κίεβο είναι χαβούζα και δεν θα έλεγα οτι ειναι και τόσο φτηνά καλήτερα πήγαινε σε μια πιο μικρη πόλη.Το κακό είναι οτι χρειάζεσαι αμάξι οχι τίποτα το φανταστικό,απλός να σε πηγαίνει και να πηγαινεις της γκόμενες.Το έκανα γιατί η Πολωνία είναι δίπλα οπότε μπορώ να πετάγομαι ενώ για Ουκρανία θέλει πτήση.Και όντως κατάφερα να βγάλω μια μουνάρα στο τελευταίο τουρ που θα την έχω για μόνιμη και μια που πάει για σπόνσορινγκ(όχι οτι η άλλη δε θα ζητήσει).
Ουκρανία είναι εντελώς γελοία τα πράγματα 2 ώρες να μπω στο ίντερνετ τσιμπάω 3-4 τηλέφωνα είναι μικρές και πραγματικά ενδιαφέρονται.
Εντωμεταξύ έχει πτήσεις από Βαρσοβία για Κίεβο με 180 ευρώ είναι μεγάλος πειρασμός.
novas98
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2012
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
Ναι επειδη διαβάζω τις μαλακίες σου για αυτό γελάω.Ασε κακομοίρη πριν 2 μηνες ηταν εδω ενας φίλος του ρολογά και είδε αν μετράω ή όχι και αν μπορώ να καμακώσω.Εσυ κάτσε Ελλάδα με τον Τσίπρα,τον Πατακό,τους ψεύτες και το Μεταξουργείο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Μου θυμίζει πολύ Master21 ο τύπος... Ο φίλος μου δεν τον ήξερε από το Site τον πορνομετανάστη! Τον ήξερε από την TV και μου είπε 2 μέρες πριν πάει ότι υπάρχει ένας τέτοιος εκεί που πάει! Και μετά όταν του είπα πως μπορώ να τον φέρω σε επαφή μαζί του μου είπε δέκα φορές ευχαριστώ! Στην Αγ. Πετρούπολη ο Δημητράκης ήταν πολύ φιλόξενος και κάναν καλή παρέα με το φίλο μου και τα λένε ακόμα!Ναι επειδη διαβάζω τις μαλακίες σου για αυτό γελάω.Αυτά που γράψατε είναι ότι κάνατε τους γκόμενοβοσκους και εστιατόρια και κεράσματα και από γαμήσι τίποτα, στο τέλος οι δύο σας να τον παίζει ο ένας στον άλλων.
![]()
![]()
Έτσι καμακώνεις εσύ ρε παππού πιρφορέ
![]()
![]()
![]()
![]()
Εμείς εδώ τον έχουμε και αντί να τον αφήσουμε να κάνει τις αναλύσεις του για την Ρωσία αναλωνόμαστε σε χαμηλού επιπέδου σχόλια...
Όταν είπα στον Βασίλη..πως κρατάω επιφύλαξη για τις κτηνοβασίες.. όταν γύρισα μου λέει "αυτά τα λέει για πλάκα"
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Με το Βασίλη δεν κεράσαμε καμία τίποτα.Σχετικα με την κτηνοβασία προτιμάω της γυναίκες αλλά αν έμενα στην Ελληνική επαρχία δεν θα είχα άλλη λυση απο το να κτηνοβατίσωΜου θυμίζει πολύ Master21 ο τύπος... Ο φίλος μου δεν τον ήξερε από το Site τον πορνομετανάστη! Τον ήξερε από την TV και μου είπε 2 μέρες πριν πάει ότι υπάρχει ένας τέτοιος εκεί που πάει! Και μετά όταν του είπα πως μπορώ να τον φέρω σε επαφή μαζί του μου είπε δέκα φορές ευχαριστώ! Στην Αγ. Πετρούπολη ο Δημητράκης ήταν πολύ φιλόξενος και κάναν καλή παρέα με το φίλο μου και τα λένε ακόμα!
Εμείς εδώ τον έχουμε και αντί να τον αφήσουμε να κάνει τις αναλύσεις του για την Ρωσία αναλωνόμαστε σε χαμηλού επιπέδου σχόλια...
Όταν είπα στον Βασίλη..πως κρατάω επιφύλαξη για τις κτηνοβασίες.. όταν γύρισα μου λέει "αυτά τα λέει για πλάκα"![]()
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Ο Βασίλης έπρεπε να πήγαινε Νόβγκοροντ εκεί θα νόμιζε οτι πέθανε και είναι στον παράδεισο!
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.309
- Πόντοι
- 506
Και μένα κάτι μεταξύ Μάστερ και ΙεραποστόλουΜου θυμίζει πολύ Master21 ο τύπος... Ο φίλος μου δεν τον ήξερε από το Site τον πορνομετανάστη! Τον ήξερε από την TV και μου είπε 2 μέρες πριν πάει ότι υπάρχει ένας τέτοιος εκεί που πάει! Και μετά όταν του είπα πως μπορώ να τον φέρω σε επαφή μαζί του μου είπε δέκα φορές ευχαριστώ! Στην Αγ. Πετρούπολη ο Δημητράκης ήταν πολύ φιλόξενος και κάναν καλή παρέα με το φίλο μου και τα λένε ακόμα!
Όταν είπα στον Βασίλη..πως κρατάω επιφύλαξη για τις κτηνοβασίες.. όταν γύρισα μου λέει "αυτά τα λέει για πλάκα"![]()
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
.Αν έχεις κάβλες και δεν έχεις τίποτ'αλλο απο κατσικάκι τι θα κάνεις?
Ψητό στο φούρνο ?
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Τώρα θα οργανώσω ένα πουτσοτουρ Κίεβο Χάρκοβο και ίσως Οντέσσα.Ουκρανία είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα από Πολωνία και κάποιοι καμάκηδες λένε οτι τώρα με την πτώση του γκρίβνια λόγω πολέμου κάνεις θραύση.Θα πάω να τσεκάρω ήδη έχω ένα σωρό έτοιμα contacts αλλά όταν φτάνεις στο έδαφος μετά 2-3 μέρες τα ξεχνάς γιατί η ποιότητα έξω είναι ασύλληπτη.Ενδεικτικά το hotel Ukraina όπου είχα πληρώσει 80 ευρώ τη βραδιά το 2011 έχει τώρα 25 ευρώ!3 φορές πτώση.Εστιατόρια κλαμπ το ίδιο.Είναι η ώρα του Βαλκάνιου.
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
με αυτο το πλευρο να κοιμασαι,αν δεις τι αυτοκινηταρες βλεπω οδυσσο να τις οδηγουν γκομεναρες χαχαχαχ,πειος πολεμος?ουτε με τον νυχτερο για αυτο που λεει για 35-40 συμφωνω,εμεινε χρονια πισω.ρωτα τον μικρο τον γρηγορακι ποσα χαλασε γιατην αθλια σποιτονυκοκηρα και τη φιλης της και τον εκλασαν.επιδει μου εκατσε αυτη πριν 4 χρονια και εκανα λαθος να του το πω νομιζε καθετε με ολους χαχαχα.35-40 εμφανισιακα αυτες που μπορεις να βρεις ανετα βρισκεις καλυτερες τσιγγανες
kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
το στυλ του κμαν του πεσουλα ειναι κλασικη περιπτωση που θα τρωνε,να πινουν και μετα αλλου το δινουν χαχαχχ,δεν εχω χρονο χαιρετω
nukteros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2.309
- Πόντοι
- 506
Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι ρε Χαρη, τι μου λεσ τωρα και εσυ ?Τώρα είναι και πολύ πιο εύκολα από 3-4 χρόνια πριν που ήμουν εγώ εκεί.Αυτα που γραφω ισχυουν 100% για καθε φυσιολογικο ανθρωπο. Αν εισαι στοκος πουθενα δεν πηδας. Αν δεν έχεις εσύ και οι φιλοι σου επιτυχίες αναζητήστε αλλου το πρόβλημα και όχι σ αυτά που γράφω εγώ. Αν πας στην θαλασσα και δεν βρεις νερό η θάλασσα σου φταίει εσέναμε αυτο το πλευρο να κοιμασαι,αν δεις τι αυτοκινηταρες βλεπω οδυσσο να τις οδηγουν γκομεναρες χαχαχαχ,πειος πολεμος?ουτε με τον νυχτερο για αυτο που λεει για 35-40 συμφωνω,εμεινε χρονια πισω.ρωτα τον μικρο τον γρηγορακι ποσα χαλασε γιατην αθλια σποιτονυκοκηρα και τη φιλης της και τον εκλασαν.επιδει μου εκατσε αυτη πριν 4 χρονια και εκανα λαθος να του το πω νομιζε καθετε με ολους χαχαχα.35-40 εμφανισιακα αυτες που μπορεις να βρεις ανετα βρισκεις καλυτερες τσιγγανες
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Εγω οσες φορες πηγα Ουκρανισ γαμησα.Και δυο μερες να πηγαινα παλι γαμουσα.Μια φορα εμεινα ενα απογευμα και παλι εφερα γκομενα στο ξενοδοχειο.Εχω παει πανω απο 10 φορες.Το θεμα ειναι αν εχουν ευκολυνει τωρα τα πραγματα οσο λενε.Θα το διαπιστωσουμε εκ πρωτης οψεως.
Κιεβο καμακωνω Carribean,De Lux εκει παιζουν πολλες που σπονσοραρονται.Θα δουμε και Arena,Vodka bar.Παντως απο το ιντερνετ βλεπω οτι και Χαρκοβο ειναι καλα τα πραγματα αλλα δεν ξερω τις ντισκο εκει.
Κιεβο καμακωνω Carribean,De Lux εκει παιζουν πολλες που σπονσοραρονται.Θα δουμε και Arena,Vodka bar.Παντως απο το ιντερνετ βλεπω οτι και Χαρκοβο ειναι καλα τα πραγματα αλλα δεν ξερω τις ντισκο εκει.
Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 854
σαν παραδειγμα το εθεσα, μην πιανεσε απο το σημειο που ειπα....Έχεις μείνει πίσω... Το πιο άκυρο μέρος για καμάκι ... Έχει γεμίσει Αλβανούς κράχτες που "τραμπουκίζουν" τους περαστικούς στα καφέ , πακιστανούς στα ρεστοράν, τσιγγάνους στο δρόμο έκτος τον κάθε 60άρη παππού που όποια γκόμενα δεί τις σφυρίζει και κάνει σαν λιγούρι ενθυμούμενος παλαιότερες δεκαετίες ...Όλα αυτά κάνουν το παιχνίδι στη Π. Πόλη αδύνατο!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 749
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 161
- Εμφανίσεις