Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 851
εκει στα τυπογραφεια του shinohara θα εχετε πολλους δαιμονες προφανωςο δαίμων του τυπογραφείου Σχεδόν παντρεμένος είμαι ρε ,με το ένα πόδι στον τάφο.
εκει στα τυπογραφεια του shinohara θα εχετε πολλους δαιμονες προφανωςο δαίμων του τυπογραφείου Σχεδόν παντρεμένος είμαι ρε ,με το ένα πόδι στον τάφο.
Τη δαίμονες μου λες εκεί ζει ο ίδιος ο βελζεβούλεκει στα τυπογραδεια του shinohara θα εψετε πολλους δαιμονες προφανως
Σε αυτό οτι ζούνε 1000 φορές καλήτερα απο την Ελλάδα συμφωνω.Βεβαια μη νομιζεις οτι ολοι στην Ελλάδα ειναι σαν τους κακομοιρηδες που γράφουνε σ'αυτό το Threadδεν ειναι οπως τα παρουσιαζεται,,δηλαδη εγω που ερχομαι 30 χρονια δεν ειμαι ικανος,ο δασκαλος μενει χρονια μονιμα παλι τον αμφισβητατε.ποσα ειναι η μισθοι ελλαδα?200-300 να ερχομαι εκει τοτε να βρισκω ελληνιδες ,δεχονται με 20 ευρο την μερα να καθονται με τις φιλες τους μαζι μου?χαχαχαχ.εδω ζουνε χιλιεςφορες καλητερα απο την ελλαδα.εδιωξα την αλλη στην παραλια βραδι και λεω ας παει με τα ποδια,σε 10 λεπτα εφευγε με μαυρο range rover,δεν ξερετε ποσα βλεπω καθε μερα εδω.τα παραμυθια ας τα αφησουν ολοι στο χωριο με τους φιλους τους που δεν πηγαν πουθενα.
Σε αυτό οτι ζούνε 1000 φορές καλήτερα απο την Ελλάδα συμφωνω.Βεβαια μη νομιζεις οτι ολοι στην Ελλάδα ειναι σαν τους κακομοιρηδες που γράφουνε σ'αυτό το Thread
Ο ψεύτης και ο Σινοχάρας ειναι οι πιό γελοίοι.Σου έφτιαξα λογαριασμό γιατι ο ψευτης το'χε παρακανει ειχε αρχισει να λεει οτι κωλόνεις να τον συναντισεις.Αυτα σχετικα με το Σκά'ι'π δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα και με μενα οταν του έλεγα να συναντηθουμε οταν ερχοταν και εβγαζε φωτογραφιες το El Greco και δεν ερχοταν να μου μιλησεις παρόμοιες μαλακιες μου έλεγε .
Αφου ειναι τόσο μεγάλος γαμιάς όπως μας γράφει ας σου δειξει της γκόμενες του.
Με μένα δεν τόλμισε να συναντιθει γιατι μετά θα ετρωγε πολυ κράξιμο.Με σένα ισως τολμίσει να σε συναντίσει και να σου δειξει φωτογραφίες .
Σημερα ειχε πολυ πλάκα η ψιλή γκόμενα νομιζε οτι εχω βιντεοκάμερες στο δωμάτιο έψαχνε να της βρει της έλεγα οτι ειναι στις λάμπες της ντουλάπας,πηρε ενα σκαμπό και ανέβηκε και κοίταγε μετα σε μια μαλακία που έχει και κανονικα πρεπει να σφυριζει αν πιασει φωτιά Για να δουμε θα παρεξηγηθει για πάντα ή το πιθανοτερο ειναι για 1-2 μέρες .
Πάλι φωτογραφίες απο δωμάτια ξενοδοχείων μας βάζεις? μου αρέσει η ανάλυση της φωτογραφίας ακόμα χειρότερη για να μην μπορει κανεις να την μεγανθυνει .Και επειδή κοντεύουμε να ξεχάσουμε πως το Forum εδώ λέγεται Chernivcy.. Άφιξη χθες βράδυ στις 19.30 μετά απο 13,5 ώρες ταξίδι Φιλιππούπολη-Chernivcy. Η πρώτη κοπέλα που είχα ραντεβού ήρθε από τις 18.00 στο ξενοδοχείο όπως την είχα ενημερώσει να περιμένει, αλλά άργησα και έφυγε. Συνομιλία μετά μέσω Viber και τσούπ στο δωμάτιο ενώ συνομιλούσα στο Skype με συναγωνιστή που μίλησε λίγο μαζί της στη μητρική της γλώσσα. Έξοδος για δείπνο και μετά μια χαλαρωτική σπέσιαλ πιπούλα και ένα γαμησάκι.. του ταξιδιώτη. Ξέρεις που είσαι κουρασμένος και τα κάνει όλα αυτή. Εσύ απλώς ξαπλώνεις. Το πρωί αγόρασα μια κάρτα και άλλαξα χρήματα μαζί της στο Παζάρι. Την άφησα στη δουλειά και επέστρεψα ξενοδοχείο. Τώρα περιμένω μια που δεν έχω προσδοκίες, έτσι για παρέα να πάμε για μεσημεριανό και μετά στις 18.00-19.00 έρχεται η δεύτερη. Να ενημερώσω η φώτο είναι από το ίδιο ξενοδοχείο, ένα από τα τρία, που είχα μείνει την προηγούμενη φορά. Magnat Lux Hotel.
Πάλι φωτογραφίες απο δωμάτια ξενοδοχείων μας βάζεις? μου αρέσει η ανάλυση της φωτογραφίας ακόμα χειρότερη για να μην μπορει κανεις να την μεγανθυνει .
Τουλάχιστον ρε ψεύτη οι φωτογραφίες που βάζω σήμερα (δώρο στους ποδολάγνους που μου της ζητήσανε απο την ψιλή γκόμενα που φωράει 40 νούμερο παπούτσι) φένονται οτι είναι απο το σπίτι μου.Εσένα πάλι μούφα μου φένονται
Ρε συ σε 2 ημέρες θα συναντήσω το Χάρη.. Ακόμη αμφισβητείς τη γνησιότητα όσων φωτογραφιών έχω ανεβάσει? Θα τις δει μία, μία.. και μετά σε ποιο χαντάκι θα κρυφτείς? Για κάθε φορά που με αποκάλεσες ψεύτη θα μπαίνεις και θα ζητάς συγνώμη αν είναι αληθινές? Εγώ δεν σε αμφισβήτησα σε όσα γράφεις.. τα ακούω και τα σχολιάζω, αλλά δεν σε είπα ποτέ ψεύτη γιατί που να ξέρω αν η γκόμενα που περπατάς στο δρόμο ή ήρθε στο σπίτι σου είναι γκόμενά σου ή έχετε κάνει κάτι? Και αν δεν ξέρω δεν μιλάω μέχρι να το εξακριβώσω. Δεν θέλεις να λες λιγότερα και να σκέφτεσαι περισσότερο πριν μιλήσεις? Νομίζω θα είναι χρήσιμο για όλους μας.
Δεν καταλαβαίνει οτι γελάνε μαζι του Τωρα τον αμφησβιτώ ακόμα πιό πολύ γιατί έχω δει τα χάλια του στο mail.ru Η πλάκα είναι ότι αυτη η φωτογραφία ειναι ακόμα χειρότερη απο της άλλες που είχε βάλει .Δωσε τροφη στο λαο ρε φιλε και εσυ .............καλα σου λεει ο Πορνοτουριστας .
Τι να το κανουμε το δωματιο ;;;;;; και μαλιστα κενο;;;;
δεν αμφισβητουμε οτι εισαι εκει αλα εχεις παρεα ή εισαι μονος;;;
ετσι θελουμε να σε δουμε τουλαχιστον ...........χαχχαχχαααααααααααααααααααααααα
Κ'εγώ τον έχω δει και εχω εντελώς άλλη άποψη και αν εχεις προσεξει εχω πέσει μέσα σε όσα είπα .Πρόβλεψα την επυτηχία του Πιτσιλιστή οταν όλοι γελάγανε και λέγανε οτι ένας ουτε 1,60 υψος τι να κλάσει.Είδες και μόνος σου αν μετράει ο Πιτσιλιστής.Πρόβλεψα την αποτυχία του Πιρφόρου όπως το είπα έγινε .ρε Δημητρακη το εχεις παραγαμηση το θεμα και εσυ,..... τι σε νοιαζει αν τις πληρνει ... ή οχι;;;
Σιγα το κατορθωμα να βγαλεις γκομενα και μαλιστα ανω των 30 Μαιων με δωρακια κλπ η με χρημα..
Εγω δεν κανω καμακι πληρωνω .....παω για 5- 10 μερρες και περνώ καλα και αντε γεια σε Μπουρδελο σελιδες ειμαστε γραφουμε για πληρωμενες δεν ειμαστε σε σελιδες γνωριμιων για να δουμε ποιος ειναι καλυτερος στο καμακι.... τι τρελα σας εχει χτυπηση στο κεφαλι και φαγωνεστε αντι να δωσετε χρησιμες ινφο;;;;;;
Σημ. Εγω τον εχω δει τον Ντερτυ και μεταξυ μας μετραει εμφανησιακα σε σχση με σενα
20 φορες καλυτερος οποτε κρατα χαμηλα την μπαλα μην τρελενεσαι...
αν πουληση και λιγο LOVE ΣTORY θα σκοραρει εκ του ασφαλους και χωρις χρημα στις οβερ 30....
φτιαξαν ενα μουφα προφιλ στο μειλ ρου και παραπλανηθηκαν καποιοι. και νομιζουν οτι ο ντερτι ειναι αυτος ο κωσταςΣημ. Εγω τον εχω δει τον Ντερτυ και μεταξυ μας μετραει εμφανησιακα σε σχση με σενα
2050 φορες καλυτερος οποτε κρατα χαμηλα την μπαλα μην τρελενεσαι...
αν πουληση και λιγο LOVE ΣTORY θα σκοραρει εκ του ασφαλους και χωρις χρημα στις οβερ 30....
Κ'εγώ τον έχω δει και εχω εντελώς άλλη άποψη και αν εχεις προσεξει εχω πέσει μέσα σε όσα είπα .Πρόβλεψα την επυτηχία του Πιτσιλιστή οταν όλοι γελάγανε και λέγανε οτι ένας ουτε 1,60 υψος τι να κλάσει.Είδες και μόνος σου αν μετράει ο Πιτσιλιστής.Πρόβλεψα την αποτυχία του Πιρφόρου όπως το είπα έγινε .
Ο φίλος μας έχει μιά φάτσα χωριάτη,και θυμίζει Τούρκο,αν είναι και μαυριδερός (δεν μπορω να καταλαβω απο της φωτογραφίες) τότε είναι εντελώς καμμένος για τη Ρωσσία.Μόνο Ουκρανία αυτές οι τελειωμένες πηγαίνουν με Τούρκους.Αυτα που λέει οτι του αρέσουν οι 30+ είναι αν του άρεσαν αυτές οι ηλικίες δεν θα έπαιρνε City Tour θα 30+ .Απλός αυτό είναι το επίπεδο του
Αν κάποιος μένει μόνιμα Ελλάδα και δεν εχει γαμίσει ποτέ του γκόμενα και δίνει 170 Ευρώ για μια ωρα γυναικίας συντροφιάς μετράει? Αν διαβασεις παλια ποστ έλεγε οτι έχει γκόμενες στη Θεσσαλονίκη αλλά τα γραπτά τυ δείχνουν το αντίθετο!
Απο ντύσιμο που κατα τη γνώμη μου που ειναι παρα πολυ σημαντικό για της γκόμενες ο φίλος μας ειναι εντελώς στις φωτογραφίες του είναι ντυμένος άθλια σε μια είναι με κάτι παντόφλες .Αγία Πετρούπολη δεν θα τον έπαιρνα σε καμια ντίσκο μαζι μου.
Και ο Σινοχάρας έλεγε οτι είναι εμφανήσιμος
Αστα ψώφια αυτός είναι .Ο Κώστας ψιλός είναι,οπως τον περιγράφεις .Παντος πολύ κωλόφατσα,φατσα χωριάτη έχει .φτιαξαν ενα μουφα προφιλ στο μειλ ρου και παραπλανηθηκαν καποιοι. και νομιζουν οτι ο ντερτι ειναι αυτος ο κωστας
εμενα το παιδι χτες που μιλησα για πρωτη φορα μαζι του μου ανοιξε καμερα και μου εδειξε τι τεμαχιο ειχε μαζι του
μου ειπε οτι ειναι περιπου 1.90 ειναι αληθεια ρε αλλαν εσυ που τον εχεις δει;
Αυτό που λες οτι ειναι ψηλός προδίδεις οτι είναι ο Κώστας .Εγω λέω τα πράγματα όπως έχουν.Και για όλους εχω πέσει μέσα...και στο Χάρη είπα τι κατα τη γνωμη μου πρέπει να διορθώσει.Οπως του είπα οτι πρέπει να παει σε στυλίστα γιατι δεν ξερω τι να τον συμβουλέψω σχετικά με το στυλ που πρέπει να ακολουθίσει.Ναι ειναι ψηλοτερος απο εμενα εγω ειμαι 1,86 αρα αυτος πρεπει να ειναι εκι κοντα και αθλητικος τυπος FIT.
Μην ρωτας τιποτε αλλο διοτι θελω να περιμενω τον Χαρη να δω ποσο αντικειμενικος ειναι στην
κριση του διοτι απο τον Δημητρακη τον ξερω τοσα χρονια ξερω πως και τι αντιδρασεις εχει.
Ο χαρης ομως απο το λιγο που τον γνωρισα στην Οδησσο ......με εκπληση ο τροπος που εγραψε για ατομο που δεν γνωριζει και δεν καταλαβαινω τον λογο. τον ειχα για ποιο σοβαρο σε σχεση με τα γραφομενα του.....οποτε θα περιμενω να δω αν θα ειναι αντικειμενικος και ισως παρω θεση αν και δεν αφορα κανεναν....
Αυτό που χρειάζεται ο χάρης και εσύ είναι ψυχίατρος,δυστυχώς κανείς άλλος δεν μπορεί να βοηθήσει στην περίπτωση σαςΑστα ψώφια αυτός είναι .Ο Κώστας ψιλός είναι,οπως τον περιγράφεις .Παντος πολύ κωλόφατσα,φατσα χωριάτη έχει .
Καλό είναι να λέτε αλήθεια.Αφου μιλάει μαζί σου και σε υπολογίζει γιά ανθρωπο μόνος του ρίχνει το επίπεδο του το οτι λες εσυ ο εμφανησιμος οτι μετράει δεν ειναι υπερ του .Αφου έχει καλό τεμάχιο όπως λες γιατί κωλόνει να μας το βάλει να το δούμε? Αυτό που λέει οτι δεν θέλει να εκθέσει της Ουκρανές είναι γιά γέλια Κάτσε να σου βάλω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ διάλογο πως τους φέρομαι Αν μετράς και έχεις αρχήδια της κάνεις ότι θέλεις,αν είσαι Ελληνας Πιρφόρος,ανθρωπάκι και μεροκαματιάρης οι γκόμενες σε φτύνουνε ...κάτσε σε λίγο θα βάλω το διάλογο να δεις πως μπορεις να φέρεσαι στις γκόμενες αν μετράς Αυτό που λες οτι ειναι ψηλός προδίδεις οτι είναι ο Κώστας .Εγω λέω τα πράγματα όπως έχουν.Και για όλους εχω πέσει μέσα...και στο Χάρη είπα τι κατα τη γνωμη μου πρέπει να διορθώσει.Οπως του είπα οτι πρέπει να παει σε στυλίστα γιατι δεν ξερω τι να τον συμβουλέψω σχετικά με το στυλ που πρέπει να ακολουθίσει.
Αν ο ψευτης εχει αρχηδια και οι γκόμενες του μετράνε ας μας αφήσει τα ψώφια και ας μας βάλει φωτογραφίες να της δούμε....