Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν ειναι οπως τα παρουσιαζεται,,δηλαδη εγω που ερχομαι 30 χρονια δεν ειμαι ικανος,ο δασκαλος μενει χρονια μονιμα παλι τον αμφισβητατε.ποσα ειναι η μισθοι ελλαδα?200-300 να ερχομαι εκει τοτε να βρισκω ελληνιδες ,δεχονται με 20 ευρο την μερα να καθονται με τις φιλες τους μαζι μου?χαχαχαχ.εδω ζουνε χιλιεςφορες καλητερα απο την ελλαδα.εδιωξα την αλλη στην παραλια βραδι και λεω ας παει με τα ποδια,σε 10 λεπτα εφευγε με μαυρο range rover,δεν ξερετε ποσα βλεπω καθε μερα εδω.τα παραμυθια ας τα αφησουν ολοι στο χωριο με τους φιλους τους που δεν πηγαν πουθενα.
Σε αυτό οτι ζούνε 1000 φορές καλήτερα απο την Ελλάδα συμφωνω.Βεβαια μη νομιζεις οτι ολοι στην Ελλάδα ειναι σαν τους κακομοιρηδες που γράφουνε σ'αυτό το Thread  :2funny:
  Ο ψεύτης και ο Σινοχάρας ειναι οι πιό γελοίοι.Σου έφτιαξα λογαριασμό γιατι ο ψευτης το'χε παρακανει ειχε αρχισει να λεει οτι κωλόνεις να τον συναντισεις.Αυτα σχετικα με το Σκά'ι'π δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα και με μενα οταν του έλεγα να συναντηθουμε οταν ερχοταν και εβγαζε φωτογραφιες το El Greco και δεν ερχοταν να μου μιλησεις παρόμοιες μαλακιες μου έλεγε  :jerking: :2funny:.
  Αφου ειναι τόσο μεγάλος γαμιάς όπως μας γράφει ας σου δειξει της γκόμενες του.
  Με μένα δεν τόλμισε να συναντιθει γιατι μετά θα ετρωγε πολυ κράξιμο.Με σένα ισως τολμίσει να σε συναντίσει και να σου δειξει φωτογραφίες  :2funny:.
  Σημερα ειχε πολυ πλάκα η ψιλή γκόμενα νομιζε οτι εχω βιντεοκάμερες στο δωμάτιο  :2funny: έψαχνε να της βρει  :2funny: της έλεγα οτι ειναι στις λάμπες της ντουλάπας,πηρε ενα σκαμπό και ανέβηκε και κοίταγε μετα σε μια μαλακία που έχει και κανονικα πρεπει να σφυριζει αν πιασει φωτιά  :2funny:Για να δουμε θα παρεξηγηθει για πάντα ή το πιθανοτερο ειναι για 1-2 μέρες  :think:.

D

dude901123

Επισκέπτης
Σε αυτό οτι ζούνε 1000 φορές καλήτερα απο την Ελλάδα συμφωνω.Βεβαια μη νομιζεις οτι ολοι στην Ελλάδα ειναι σαν τους κακομοιρηδες που γράφουνε σ'αυτό το Thread  :2funny:
  Ο ψεύτης και ο Σινοχάρας ειναι οι πιό γελοίοι.Σου έφτιαξα λογαριασμό γιατι ο ψευτης το'χε παρακανει ειχε αρχισει να λεει οτι κωλόνεις να τον συναντισεις.Αυτα σχετικα με το Σκά'ι'π δεν ξερω αν ειναι αληθεια αλλα και με μενα οταν του έλεγα να συναντηθουμε οταν ερχοταν και εβγαζε φωτογραφιες το El Greco και δεν ερχοταν να μου μιλησεις παρόμοιες μαλακιες μου έλεγε  :jerking: :2funny:.
   Αφου ειναι τόσο μεγάλος γαμιάς όπως μας γράφει ας σου δειξει της γκόμενες του.
   Με μένα δεν τόλμισε να συναντιθει γιατι μετά θα ετρωγε πολυ κράξιμο.Με σένα ισως τολμίσει να σε συναντίσει και να σου δειξει φωτογραφίες  :2funny:.
  Σημερα ειχε πολυ πλάκα η ψιλή γκόμενα νομιζε οτι εχω βιντεοκάμερες στο δωμάτιο  :2funny: έψαχνε να της βρει  :2funny: της έλεγα οτι ειναι στις λάμπες της ντουλάπας,πηρε ενα σκαμπό και ανέβηκε και κοίταγε μετα σε μια μαλακία που έχει και κανονικα πρεπει να σφυριζει αν πιασει φωτιά  :2funny:Για να δουμε θα παρεξηγηθει για πάντα ή το πιθανοτερο ειναι για 1-2 μέρες  :think:.

Για να δούμε ποιος κρύβεται.. τελικά!!
Γκόμενες Οδησσό δεν είπα ποτέ ότι έχω.. θα έρθει στις 3 η εισαγγελέας. Αν είναι ακόμη πάνω ο Χάρης θα τη γνωρίσει. Αν θελει κάποιος να δει live τις γκόμενες πρέπει να βρεθούμε Chisinau, Tiraspol, Chernivcy. Αλλιώς μπορεί να δει σε φώτο όλες τις περιγραφές που είχα κάνει σε όλα αυτά τα μέρη. Τώρα αν κάτι κάτσει τελευταία στιγμή Odessa.. ίσως. Πάντως ποτέ δεν έγραψα ότι έχω γκόμενες Οδησσό. Έχω πάει 2,3 φορές αλλά πάντα πήγαινα με παρέα από Chisinau..
Όσο για τα υπόλοιπα ο Χάρης θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει όσα τόσο καιρό έλεγες.. Πρόσεξε.. ο Χάρης εσένα υποστηρίζει συνήθως, εσένα γνωρίζει, όχι εμένα. Τι θα πεις μετά αν ο Χάρης δει τις φώτο τις γκόμενες στο Κισινάου? Τι θα πεις? Πραγματικά θα έχει πλάκα αν ο Χάρης αποφασίσει να μιλήσει μετά.. Έχεις βρει καμιά πεταμένη ασιάτισσα να πληρώσεις μήπως σε κάνει να χαλαρώσεις? Γιατί εγώ στα Sallon δεν πηγαίνω.. και ούτε πλήρωσα ποτέ μέχρι τώρα στα ταξίδια μου.
Καληνύχτα αγόρια..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ενας μεγάλος γαμιάς σαν κ'εσένα και να μην μπορεί να βρει γκόμενα στην Οδησσό?Που είναι 1.000.000 πιό εύκολο από το Κισινιώφ  :think:
Με μένα δεν τόλμισες να συναντιθείς γιατί θα σε έκραζα μετά όπως έκραξα και τους άλλους ρεζίλιδες  :2funny:Και μπροστά τους τους την είχα πει παιζαν μόνο τάβλι και χαρτιά  :2funny: τους έλεγα που είναι οι γκόμενες?  :2funny: γαμάτε τίποτα? :2funny:.
Το ποιός γαμάει μόνο με λεφτά φένεται απο τα ποστ του  :2funny:
Βρήκες τον Χάρη και θα πας να τον πείσεις οτι εισαι μεγάλος γαμιάς  :2funny:Δεν τον έχω γιά τόσο μαλάκα το Χάρη :think: Ενας μεγάλος γαμιάς που στη Μολδαβία γάμησε τεσσερις σε τρεις μέρες,που του έρχεται γκόμενα απο τη Σερβία για να περάσει μαζι του όμορφες στιγμές,που μια Πολωνέζα έρχεται σαν τρελλή μετα απο λίγα μυνηματα στην Ελλάδα για να είναι μαζι του καιοταν ολοι οι Ελληνες στη Μολδαβία ειναι αγάμητοι μήνες  :2funny: δεν μπορει να βρει μια γκόμενα στην Οδησσό? :2funny: :2funny: :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οι νορμαλ κοπελες εχουν νορμαλ δικους τους,ο ξενος μπαινει στην κατηγορια πορνοτουριστας.σημερα καλεσα 3-4 νορμαλ κοπελες για καφε,φαγητο.φενονταν οτι ειναι καλες απο ντυσιμο,συμπεριφορα,τροπο που περπατανε ολες με μια φιλη συντροφια να ηγορια τρεκρατανε βιβλια η να μιλανε και να βολταρουν με φωτογραφικες.παντα παω με καλο τροπο και καλοντυμενος με επονυμα ρουχα.με λυπει που ο νυχτερος εχει σχηματισει λαθος ειχει και τωρα μπηκα σπιτκονα και δινει λαθος εντυπωσεις.ακριβος επιδει ειναι νορμαλ οι κοπελες δεν δεχτηκαν να γνωριστουν με καπειο της κλαση μου.αν εβλεπαν τους πανεμορφους και καλοντημενους ελληνες σιγουρα θα τους εφτυναν και θα ετρωγαν βρισιες χαχαχα.μονο μια πλισιασα σημερα κριφοβιζιτα,τρομαξε οταν την πλισιασα να της κανω κοπλιμεντο.φενοτατν οτι ειναι στην κατηγορια τρελες 30-35 που λεω,οπως αντεδρασε πορεςουτης προτεινα καφε,μετα θα ελεγα παμε διπλα σπιτι 700 με ξενερωσε.τις ειπα εισαι και εσυ αρωστημενη τρελη,ειμαι ψυχολογος αν θες βοηθεια.τελικα δεν εκατσε η φαση με την σαρανταρα,ηρθε με την κορη της απο χερσον στην αδερφη της,μετα πανε χωριο κοντα.σημερα μπορει να ερθει μονη αργοτερα.εφαγα χρονο σε διαφορες ασχολιες και μαλακιες σημερα,αρχισε να βρεχει και γυρισα σπιτι.οι διδιμες μαλλον θα μενουν σε καπειον,γραφουν μυνηματα αλλα δεν λεμε να συναντηθουμε ουτε εγω τις εχω αναγγη.

D

dude901123

Επισκέπτης
Και επειδή κοντεύουμε να ξεχάσουμε πως το Forum εδώ λέγεται Chernivcy.. Άφιξη χθες βράδυ στις 19.30 μετά απο 13,5 ώρες ταξίδι Φιλιππούπολη-Chernivcy. Η πρώτη κοπέλα που είχα ραντεβού ήρθε από τις 18.00 στο ξενοδοχείο όπως την είχα ενημερώσει να περιμένει, αλλά άργησα και έφυγε. Συνομιλία μετά μέσω Viber και τσούπ στο δωμάτιο ενώ συνομιλούσα στο Skype με συναγωνιστή που μίλησε λίγο μαζί της στη μητρική της γλώσσα. Έξοδος για δείπνο και μετά μια χαλαρωτική σπέσιαλ πιπούλα και ένα γαμησάκι.. του ταξιδιώτη. Ξέρεις που είσαι κουρασμένος και τα κάνει όλα αυτή. Εσύ απλώς ξαπλώνεις. Το πρωί αγόρασα μια κάρτα και άλλαξα χρήματα μαζί της στο Παζάρι. Την άφησα στη δουλειά και επέστρεψα ξενοδοχείο. Τώρα περιμένω μια που δεν έχω προσδοκίες, έτσι για παρέα να πάμε για μεσημεριανό και μετά στις 18.00-19.00 έρχεται η δεύτερη. Να ενημερώσω η φώτο είναι από το ίδιο ξενοδοχείο, ένα από τα τρία, που είχα μείνει την προηγούμενη φορά. Magnat Lux Hotel.

Συνημμένα

• Lyuda_opt.jpg
    Lyuda_opt.jpg
    62,3 KB · Εμφανίσεις: 48

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και επειδή κοντεύουμε να ξεχάσουμε πως το Forum εδώ λέγεται Chernivcy.. Άφιξη χθες βράδυ στις 19.30 μετά απο 13,5 ώρες ταξίδι Φιλιππούπολη-Chernivcy. Η πρώτη κοπέλα που είχα ραντεβού ήρθε από τις 18.00 στο ξενοδοχείο όπως την είχα ενημερώσει να περιμένει, αλλά άργησα και έφυγε. Συνομιλία μετά μέσω Viber και τσούπ στο δωμάτιο ενώ συνομιλούσα στο Skype με συναγωνιστή που μίλησε λίγο μαζί της στη μητρική της γλώσσα. Έξοδος για δείπνο και μετά μια χαλαρωτική σπέσιαλ πιπούλα και ένα γαμησάκι.. του ταξιδιώτη. Ξέρεις που είσαι κουρασμένος και τα κάνει όλα αυτή. Εσύ απλώς ξαπλώνεις. Το πρωί αγόρασα μια κάρτα και άλλαξα χρήματα μαζί της στο Παζάρι. Την άφησα στη δουλειά και επέστρεψα ξενοδοχείο. Τώρα περιμένω μια που δεν έχω προσδοκίες, έτσι για παρέα να πάμε για μεσημεριανό και μετά στις 18.00-19.00 έρχεται η δεύτερη. Να ενημερώσω η φώτο είναι από το ίδιο ξενοδοχείο, ένα από τα τρία, που είχα μείνει την προηγούμενη φορά. Magnat Lux Hotel.
Πάλι φωτογραφίες απο δωμάτια ξενοδοχείων μας βάζεις? :jerking: μου αρέσει η ανάλυση της φωτογραφίας  :2funny:ακόμα χειρότερη για να μην μπορει κανεις να την μεγανθυνει  :jerking::2funny:.
  Τουλάχιστον ρε ψεύτη οι φωτογραφίες που βάζω σήμερα (δώρο στους ποδολάγνους που μου της ζητήσανε απο την ψιλή γκόμενα που φωράει 40 νούμερο παπούτσι) φένονται οτι είναι απο το σπίτι μου.Εσένα πάλι μούφα μου φένονται  :think:

Συνημμένα

• 11667210_1055356211143735_1213941602_n.jpg
    11667210_1055356211143735_1213941602_n.jpg
    66 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 11120146_1055357301143626_1074713498_n.jpg
    11120146_1055357301143626_1074713498_n.jpg
    83,8 KB · Εμφανίσεις: 23
D

dude901123

Επισκέπτης
Πάλι φωτογραφίες απο δωμάτια ξενοδοχείων μας βάζεις? :jerking: μου αρέσει η ανάλυση της φωτογραφίας  :2funny:ακόμα χειρότερη για να μην μπορει κανεις να την μεγανθυνει   :jerking::2funny:.
 Τουλάχιστον ρε ψεύτη οι φωτογραφίες που βάζω σήμερα (δώρο στους ποδολάγνους που μου της ζητήσανε απο την ψιλή γκόμενα που φωράει 40 νούμερο παπούτσι) φένονται οτι είναι απο το σπίτι μου.Εσένα πάλι μούφα μου φένονται  :think:

Ρε συ σε 2 ημέρες θα συναντήσω το Χάρη.. Ακόμη αμφισβητείς τη γνησιότητα όσων φωτογραφιών έχω ανεβάσει? Θα τις δει μία, μία.. και μετά σε ποιο χαντάκι θα κρυφτείς? Για κάθε φορά που με αποκάλεσες ψεύτη θα μπαίνεις και θα ζητάς συγνώμη αν είναι αληθινές? Εγώ δεν σε αμφισβήτησα σε όσα γράφεις.. τα ακούω και τα σχολιάζω, αλλά δεν σε είπα ποτέ ψεύτη γιατί που να ξέρω αν η γκόμενα που περπατάς στο δρόμο ή ήρθε στο σπίτι σου είναι γκόμενά σου ή έχετε κάνει κάτι? Και αν δεν ξέρω δεν μιλάω μέχρι να το εξακριβώσω. Δεν θέλεις να λες λιγότερα και να σκέφτεσαι περισσότερο πριν μιλήσεις? Νομίζω θα είναι χρήσιμο για όλους μας.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ρε συ σε 2 ημέρες θα συναντήσω το Χάρη.. Ακόμη αμφισβητείς τη γνησιότητα όσων φωτογραφιών έχω ανεβάσει? Θα τις δει μία, μία.. και μετά σε ποιο χαντάκι θα κρυφτείς? Για κάθε φορά που με αποκάλεσες ψεύτη θα μπαίνεις και θα ζητάς συγνώμη αν είναι αληθινές? Εγώ δεν σε αμφισβήτησα σε όσα γράφεις.. τα ακούω και τα σχολιάζω, αλλά δεν σε είπα ποτέ ψεύτη γιατί που να ξέρω αν η γκόμενα που περπατάς στο δρόμο ή ήρθε στο σπίτι σου είναι γκόμενά σου ή έχετε κάνει κάτι? Και αν δεν ξέρω δεν μιλάω μέχρι να το εξακριβώσω. Δεν θέλεις να λες λιγότερα και να σκέφτεσαι περισσότερο πριν μιλήσεις? Νομίζω θα είναι χρήσιμο για όλους μας.

Δωσε τροφη στο λαο ρε φιλε και εσυ .............καλα σου λεει ο Πορνοτουριστας .

Τι να το κανουμε το δωματιο ;;;;;;  και μαλιστα κενο;;;;
δεν  αμφισβητουμε οτι εισαι εκει αλα εχεις παρεα ή εισαι μονος;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ετσι  θελουμε να σε δουμε  τουλαχιστον ...........χαχχαχχαααααααααααααααααααααααα

Συνημμένα

• ania2.jpg
    ania2.jpg
    59,5 KB · Εμφανίσεις: 41

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
και ετσι αν εχεις κοτσια ( που εγω δεν τα εχω)  κι ας ειναι επι χρημασι οι δικες μου..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σημ. :  Αφηστε τις μεταξυ σας μαλακιες και δωσε πληροφοριες χρησιμες για οποιον θελει να
       επισκεφθει τα μερη εκει.

Συνημμένα

• PB291173.jpg
    PB291173.jpg
    55,4 KB · Εμφανίσεις: 115

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δωσε τροφη στο λαο ρε φιλε και εσυ .............καλα σου λεει ο Πορνοτουριστας .

Τι να το κανουμε το δωματιο ;;;;;;  και μαλιστα κενο;;;;
δεν  αμφισβητουμε οτι εισαι εκει αλα εχεις παρεα ή εισαι μονος;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ετσι  θελουμε να σε δουμε  τουλαχιστον ...........χαχχαχχαααααααααααααααααααααααα
Δεν καταλαβαίνει οτι γελάνε μαζι του  :2funny:Τωρα τον αμφησβιτώ ακόμα πιό πολύ  :2funny:γιατί έχω δει τα χάλια του στο mail.ru  :2funny:Η πλάκα είναι ότι αυτη η φωτογραφία ειναι ακόμα χειρότερη απο της άλλες που είχε βάλει  :2funny:.
 Και γκόμενα να βρήκε επι χρήμασι θα είναι.
 Μ'αρέσει που λέει συναντάω το Χάρη  :2funny: θα του δειξει 3-4 φωτογραφιες μαζι με γκόμενες και θα τον πείσει  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:.
 Αν ο Χάρης είναι έξυπνος η συνάντηση μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα  :2funny: θα τον κράξει άσχημα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Παντος εμένα δεν τόλμισε να με συναντίσει  :2funny:εμένα είναι λιγάκι δύσκολο να με κορο'ι'δέψει  :think:.Αν μου έρχότανε στο Κισινιώφ με 35χρονη Μολδαβή θα πέθαινα στα  :2funny:.Αυριο εχω συνάντιση με ενα 19χρονο που χτυπισα πριν λιγο απο το ιντερνετ....δεν υποσχομαι φωτογραφίες δεν μου αρεσει να της πιεζω να φωτογραφιθουνε γιατι ξενερωνουνε.Αν απο μονη της θελει θα την παρω φωτο.Εγω αυτές κυνηγάω,δεν ειμαι κανενας φουκαράς να ψάχνω για τελειωμένες  :2funny:.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε Δημητρακη το εχεις παραγαμηση το θεμα και εσυ,..... τι σε νοιαζει αν τις πληρνει ... ή οχι;;;
Σιγα το κατορθωμα να βγαλεις γκομενα και μαλιστα ανω των 30 Μαιων με δωρακια κλπ η με χρημα..
Εγω δεν κανω καμακι πληρωνω .....παω για 5- 10 μερρες και περνώ καλα και αντε γεια σε  Μπουρδελο  σελιδες ειμαστε γραφουμε για πληρωμενες δεν ειμαστε σε σελιδες γνωριμιων για να δουμε ποιος ειναι καλυτερος στο καμακι.... τι τρελα σας εχει χτυπηση στο κεφαλι και φαγωνεστε αντι να δωσετε χρησιμες ινφο;;;;;;

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Σημ. Εγω τον εχω δει τον Ντερτυ και μεταξυ μας μετραει εμφανησιακα σε σχση με σενα 
    20 φορες καλυτερος  οποτε κρατα χαμηλα την μπαλα μην τρελενεσαι...
    αν πουληση και λιγο  LOVE ΣTORY  θα σκοραρει εκ του ασφαλους και χωρις χρημα στις οβερ 30....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε Δημητρακη το εχεις παραγαμηση το θεμα και εσυ,..... τι σε νοιαζει αν τις πληρνει ... ή οχι;;;
Σιγα το κατορθωμα να βγαλεις γκομενα και μαλιστα ανω των 30 Μαιων με δωρακια κλπ η με χρημα..
Εγω δεν κανω καμακι πληρωνω .....παω για 5- 10 μερρες και περνώ καλα και αντε γεια σε  Μπουρδελο  σελιδες ειμαστε γραφουμε για πληρωμενες δεν ειμαστε σε σελιδες γνωριμιων για να δουμε ποιος ειναι καλυτερος στο καμακι.... τι τρελα σας εχει χτυπηση στο κεφαλι και φαγωνεστε αντι να δωσετε χρησιμες ινφο;;;;;;

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Σημ. Εγω τον εχω δει τον Ντερτυ και μεταξυ μας μετραει εμφανησιακα σε σχση με σενα   
     20 φορες καλυτερος  οποτε κρατα χαμηλα την μπαλα μην τρελενεσαι...
     αν πουληση και λιγο  LOVE ΣTORY  θα σκοραρει εκ του ασφαλους και χωρις χρημα στις οβερ 30....
Κ'εγώ τον έχω δει και εχω εντελώς άλλη άποψη  :2funny: και αν εχεις προσεξει εχω πέσει μέσα σε όσα είπα :).Πρόβλεψα την επυτηχία του Πιτσιλιστή οταν όλοι γελάγανε και λέγανε οτι ένας ουτε 1,60 υψος τι να κλάσει.Είδες και μόνος σου αν μετράει ο Πιτσιλιστής.Πρόβλεψα την αποτυχία του Πιρφόρου  :2funny: όπως το είπα έγινε  :2funny:.
  Ο φίλος μας έχει μιά φάτσα χωριάτη,και θυμίζει Τούρκο,αν είναι και μαυριδερός (δεν μπορω να καταλαβω απο της φωτογραφίες) τότε είναι εντελώς καμμένος για τη Ρωσσία.Μόνο Ουκρανία αυτές οι τελειωμένες πηγαίνουν με Τούρκους.Αυτα που λέει οτι του αρέσουν οι 30+ είναι  :jerking: :2funny: αν του άρεσαν αυτές οι ηλικίες δεν θα έπαιρνε City Tour  :2funny: θα  :knockinb: 30+ .Απλός αυτό είναι το επίπεδο του  :2funny: :2funny: :2funny:
  Αν κάποιος μένει μόνιμα Ελλάδα και δεν εχει γαμίσει ποτέ του γκόμενα και δίνει 170 Ευρώ για μια ωρα γυναικίας συντροφιάς μετράει? :2funny: Αν διαβασεις παλια ποστ έλεγε οτι έχει γκόμενες στη Θεσσαλονίκη αλλά τα γραπτά τυ δείχνουν το αντίθετο! :headbang:
  Απο ντύσιμο που κατα τη γνώμη μου που ειναι παρα πολυ σημαντικό για της γκόμενες ο φίλος μας ειναι εντελώς  :shit: στις φωτογραφίες του είναι ντυμένος άθλια σε μια είναι με κάτι παντόφλες  :2funny:.Αγία Πετρούπολη δεν θα τον έπαιρνα σε καμια ντίσκο μαζι μου.
  Και ο Σινοχάρας έλεγε οτι είναι εμφανήσιμος  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
   20 50 φορες καλυτερος  οποτε κρατα χαμηλα την μπαλα μην τρελενεσαι...
φτιαξαν ενα μουφα προφιλ στο μειλ ρου και παραπλανηθηκαν καποιοι. και νομιζουν οτι ο ντερτι ειναι αυτος ο κωστας  :2funny:
εμενα το παιδι χτες που μιλησα για πρωτη φορα μαζι του μου ανοιξε καμερα και μου εδειξε τι τεμαχιο ειχε μαζι του
:cum:

μου ειπε οτι ειναι περιπου 1.90 ειναι αληθεια ρε αλλαν εσυ που τον εχεις δει;

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ναι ειναι ψηλοτερος απο εμενα εγω ειμαι 1,86 αρα αυτος πρεπει να ειναι εκει κοντα  και αθλητικος τυπος FIT.

Μην ρωτας τιποτε αλλο διοτι θελω να περιμενω τον Χαρη να δω ποσο αντικειμενικος ειναι  στην
κριση του διοτι απο τον Δημητρακη τον ξερω τοσα χρονια ξερω πως και τι αντιδρασεις εχει.

Ο χαρης ομως απο το λιγο που τον γνωρισα στην Οδησσο ......με εκπληση ο τροπος που εγραψε για ατομο που δεν γνωριζει και δεν καταλαβαινω τον λογο.  τον ειχα για ποιο σοβαρο σε σχεση με τα γραφομενα του.....οποτε θα περιμενω  να δω αν θα ειναι αντικειμενικος  και ισως παρω θεση αν και δεν αφορα κανεναν....

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Κ'εγώ τον έχω δει και εχω εντελώς άλλη άποψη  :2funny: και αν εχεις προσεξει εχω πέσει μέσα σε όσα είπα :).Πρόβλεψα την επυτηχία του Πιτσιλιστή οταν όλοι γελάγανε και λέγανε οτι ένας ουτε 1,60 υψος τι να κλάσει.Είδες και μόνος σου αν μετράει ο Πιτσιλιστής.Πρόβλεψα την αποτυχία του Πιρφόρου  :2funny: όπως το είπα έγινε  :2funny:.
  Ο φίλος μας έχει μιά φάτσα χωριάτη,και θυμίζει Τούρκο,αν είναι και μαυριδερός (δεν μπορω να καταλαβω απο της φωτογραφίες) τότε είναι εντελώς καμμένος για τη Ρωσσία.Μόνο Ουκρανία αυτές οι τελειωμένες πηγαίνουν με Τούρκους.Αυτα που λέει οτι του αρέσουν οι 30+ είναι  :jerking: :2funny: αν του άρεσαν αυτές οι ηλικίες δεν θα έπαιρνε City Tour  :2funny: θα  :knockinb: 30+ .Απλός αυτό είναι το επίπεδο του  :2funny: :2funny: :2funny:
  Αν κάποιος μένει μόνιμα Ελλάδα και δεν εχει γαμίσει ποτέ του γκόμενα και δίνει 170 Ευρώ για μια ωρα γυναικίας συντροφιάς μετράει? :2funny: Αν διαβασεις παλια ποστ έλεγε οτι έχει γκόμενες στη Θεσσαλονίκη αλλά τα γραπτά τυ δείχνουν το αντίθετο! :headbang:
  Απο ντύσιμο που κατα τη γνώμη μου που ειναι παρα πολυ σημαντικό για της γκόμενες ο φίλος μας ειναι εντελώς  :shit: στις φωτογραφίες του είναι ντυμένος άθλια σε μια είναι με κάτι παντόφλες  :2funny:.Αγία Πετρούπολη δεν θα τον έπαιρνα σε καμια ντίσκο μαζι μου.
  Και ο Σινοχάρας έλεγε οτι είναι εμφανήσιμος  :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρη εγω δεν ξερω αν  εχεις δει το ιδιο ατομο  ή καποιον αλλον.(Κωστας παντως δεν λεγεται)
αλα δεν εχει νοημα να τρωγεσε  μαζι του.... δεν βγαζει πουθενα      ανουσιες εγγραφες και επειτα μην ξεχνας ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικα κριτηρια  οποτε .....

Ο πιτσης τοτε ηταν 23 ετων παιδι τι να συγκριθει με εμενα που ειμουν 43 +  ;;;;;  φυσικα θα ξεσχιζε μονο που εγω πηδουσα και πηδαω και Ελλαδα αυτος δυστηχως Ελλαδα μονο σε  μπουρδελα δεν ειχε επαφες με Ελληνιδες δεν ειχε επιτυχια.. επρεπε να παει Ανατολικο μπλοκ...χαχαχαχααααααααααααααα.

Σχινος :  αν εξαιρεσης τα κιλα του  γυρω στο 1,70 υψος  δεν τον λες ασχημο αλα οκ ουτε ελκυστικος για γκομενες που γουσταρουν  αθλητικους τυπους στις ανατολικες ομως εχει μεγαλη επιτυχια  .αντε πες μου πως το καταφερνει ..... εχει ταχτικες εισαγωγες οταν δεν ταξιδευει ...

Για το ντυσιμο εχεις απολυτο δικιο σε ολους .........ντυνομαστε χαλια παρα τα χρηματα που διαθετουμε στις καριολες και τα ταξιδια...αυτο ειναι μεγαλο μειον  για ολους μας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φτιαξαν ενα μουφα προφιλ στο μειλ ρου και παραπλανηθηκαν καποιοι. και νομιζουν οτι ο ντερτι ειναι αυτος ο κωστας  :2funny:
εμενα το παιδι χτες που μιλησα για πρωτη φορα μαζι του μου ανοιξε καμερα και μου εδειξε τι τεμαχιο ειχε μαζι του
:cum:

μου ειπε οτι ειναι περιπου 1.90 ειναι αληθεια ρε αλλαν εσυ που τον εχεις δει;
Αστα ψώφια αυτός είναι  :2funny:.Ο Κώστας ψιλός είναι,οπως τον περιγράφεις  :2funny:.Παντος πολύ κωλόφατσα,φατσα χωριάτη έχει  :2funny:.
 Καλό είναι να λέτε αλήθεια.Αφου μιλάει μαζί σου και σε υπολογίζει γιά ανθρωπο μόνος του ρίχνει το επίπεδο του  :2funny:το οτι λες εσυ ο εμφανησιμος οτι μετράει δεν ειναι υπερ του  :2funny:.Αφου έχει καλό τεμάχιο όπως λες γιατί κωλόνει να μας το βάλει να το δούμε? :2funny: Αυτό που λέει οτι δεν θέλει να εκθέσει της Ουκρανές είναι γιά γέλια  :2funny: :2funny: :2funny:Κάτσε να σου βάλω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ διάλογο πως τους φέρομαι  :2funny:Αν μετράς και έχεις αρχήδια της κάνεις ότι θέλεις,αν είσαι Ελληνας Πιρφόρος,ανθρωπάκι και μεροκαματιάρης οι γκόμενες σε φτύνουνε :2funny:...κάτσε σε λίγο θα βάλω το διάλογο να δεις πως μπορεις να φέρεσαι στις γκόμενες αν μετράς  :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι ειναι ψηλοτερος απο εμενα εγω ειμαι 1,86 αρα αυτος πρεπει να ειναι εκι κοντα   και αθλητικος τυπος FIT.

Μην ρωτας τιποτε αλλο διοτι θελω να περιμενω τον Χαρη να δω ποσο αντικειμενικος ειναι  στην
κριση του διοτι απο τον Δημητρακη τον ξερω τοσα χρονια ξερω πως και τι αντιδρασεις εχει.

Ο χαρης ομως απο το λιγο που τον γνωρισα στην Οδησσο ......με εκπληση ο τροπος που εγραψε για ατομο που δεν γνωριζει και δεν καταλαβαινω τον λογο.  τον ειχα για ποιο σοβαρο σε σχεση με τα γραφομενα του.....οποτε θα περιμενω  να δω αν θα ειναι αντικειμενικος  και ισως παρω θεση αν και δεν αφορα κανεναν....
Αυτό που λες οτι ειναι ψηλός προδίδεις οτι είναι ο Κώστας  :2funny:.Εγω λέω τα πράγματα όπως έχουν.Και για όλους εχω πέσει μέσα...και στο Χάρη είπα τι κατα τη γνωμη μου πρέπει να διορθώσει.Οπως του είπα οτι πρέπει να παει σε στυλίστα γιατι δεν ξερω τι να τον συμβουλέψω σχετικά με το στυλ που πρέπει να ακολουθίσει.
 Αν ο ψευτης εχει αρχηδια και οι γκόμενες του μετράνε ας μας αφήσει τα ψώφια και ας μας βάλει φωτογραφίες να της δούμε....

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Αστα ψώφια αυτός είναι  :2funny:.Ο Κώστας ψιλός είναι,οπως τον περιγράφεις  :2funny:.Παντος πολύ κωλόφατσα,φατσα χωριάτη έχει  :2funny:.
 Καλό είναι να λέτε αλήθεια.Αφου μιλάει μαζί σου και σε υπολογίζει γιά ανθρωπο μόνος του ρίχνει το επίπεδο του  :2funny:το οτι λες εσυ ο εμφανησιμος οτι μετράει δεν ειναι υπερ του  :2funny:.Αφου έχει καλό τεμάχιο όπως λες γιατί κωλόνει να μας το βάλει να το δούμε? :2funny: Αυτό που λέει οτι δεν θέλει να εκθέσει της Ουκρανές είναι γιά γέλια  :2funny: :2funny: :2funny:Κάτσε να σου βάλω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ διάλογο πως τους φέρομαι  :2funny:Αν μετράς και έχεις αρχήδια της κάνεις ότι θέλεις,αν είσαι Ελληνας Πιρφόρος,ανθρωπάκι και μεροκαματιάρης οι γκόμενες σε φτύνουνε :2funny:...κάτσε σε λίγο θα βάλω το διάλογο να δεις πως μπορεις να φέρεσαι στις γκόμενες αν μετράς  :2funny: :2funny: :2funny:Αυτό που λες οτι ειναι ψηλός προδίδεις οτι είναι ο Κώστας  :2funny:.Εγω λέω τα πράγματα όπως έχουν.Και για όλους εχω πέσει μέσα...και στο Χάρη είπα τι κατα τη γνωμη μου πρέπει να διορθώσει.Οπως του είπα οτι πρέπει να παει σε στυλίστα γιατι δεν ξερω τι να τον συμβουλέψω σχετικά με το στυλ που πρέπει να ακολουθίσει.
 Αν ο ψευτης εχει αρχηδια και οι γκόμενες του μετράνε ας μας αφήσει τα ψώφια και ας μας βάλει φωτογραφίες να της δούμε....

Αυτό που χρειάζεται ο χάρης και εσύ είναι ψυχίατρος,δυστυχώς κανείς άλλος δεν μπορεί να βοηθήσει στην περίπτωση σας   :2funny:
Να και το πιο κατάλληλο ρούχο για το δικό σας στιλ  :2funny:

Συνημμένα

• _1__1_~1.JPG
    _1__1_~1.JPG
    11,9 KB · Εμφανίσεις: 29

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Να εισαι καλα  Περικλη με εκανες και γελασα βραδυατικα απο το να βλέπω τις μαλακιες στη τηλεοραση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom