Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρη εγω δεν ξερω αν  εχεις δει το ιδιο ατομο  ή καποιον αλλον.
αλα δεν εχει νοημα να τρωγεσε  μαζι του.... δεν βγαζει πουθενα      ανουσιες εγγραφες και επειτα μην ξεχνας ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικα κριτηρια  οποτε .....

Ο πιτσης τοτε ηταν 23 ετων παιδι τι να συγκριθει με εμενα που ειμουν 43 +  ;;;;;  φυσικα θα ξεσχιζε μονο που εγω πηδουσα και πηδαω και Ελλαδα αυτος δυστηχως Ελλαδα μονο σε  μπουρδελα δεν ειχε επαφες με Ελληνιδες δεν ειχε επιτυχια.. επρεπε να παει Ανατολικο μπλοκ...χαχαχαχααααααααααααααα.

Σχινος :  αν εξαιρεσης τα κιλα του  γυρω στο 1,70 υψος  δεν τον λες ασχημο αλα οκ ουτε ελκυστικος για γκομενες που γουσταρουν  αθλητικους τυπους στις ανατολικες ομως εχει μεγαλη επιτυχια  .αντε πες μου πως το καταφερνει ..... εχει ταχτικες εισαγωγες οταν δεν ταξιδευει ...
Η ηλικια δεν ειναι το πιο σημαντικό και τώρα ο Πιτσι το ίδιο μετράει.Οσο για το Σινοχάρα τα είπε όλα ο Χάρης  :2funny:.Τον εδειξα σε μια γκόμενα οταν ετρωγε και πηγε να ξεράσει  :2funny:σα να της εδειχνα σκατά έκανε  :2funny:...Ναι αν χάσει 50 κιλά....αν πλυθεί....αν παει σε στιλίστα να τον ντύσει...και να του μαθει καποιος να εχει στυλ σιγουρα θα γινει πολυ καλητερος.Και μπορει να εχει επυτηχίες γιατι δεν ειναι Τουρκόφατσα ο Σινοχάρας εχει Σλαβικά χαρακτηριστικά θα έλεγα βέβαια τωρα πιά είναι λιγάκι αργά γιά το Σινοχάρα.Ο ψεύτης όμως είναι κωλόφατσα,έχει φάτσα χωριάτη.
 Εγώ σε ότι είπα έπεσα μέσα,απο το οτι με τα κάμπριο αυτοκίνητα δεν τα κοιταει κανενας εκεί,μέχρι την αποτυχία του Πιρφόρου.Και ο RED είναι 1,90 και γεροδεμένος και τι μ'αυτό?γαμάει τίποτα? :2funny:Αλλο τι μας γράφει  :jerking: :2funny:Παρτε και τους διαλόγους για να πεθάνετε στα γέλια  :2funny:Σε λίγο θα ακολουθίσει το καλήτερο κομμάτι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• vk1.jpg
    vk1.jpg
    106,5 KB · Εμφανίσεις: 54
  • vk2.jpg
    vk2.jpg
    82,1 KB · Εμφανίσεις: 54

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Η ηλικια δεν ειναι το πιο σημαντικό και τώρα ο Πιτσι το ίδιο μετράει.Οσο για το Σινοχάρα τα είπε όλα ο Χάρης  :2funny:.Τον εδειξα σε μια γκόμενα οταν ετρωγε και πηγε να ξεράσει  :2funny:σα να της εδειχνα σκατά έκανε  :2funny:...Ναι αν χάσει 50 κιλά....αν πλυθεί....αν παει σε στιλίστα να τον ντύσει...και να του μαθει καποιος να εχει στυλ σιγουρα θα γινει πολυ καλητερος.Και μπορει να εχει επυτηχίες γιατι δεν ειναι Τουρκόφατσα ο Σινοχάρας εχει Σλαβικά χαρακτηριστικά θα έλεγα βέβαια τωρα πιά είναι λιγάκι αργά γιά το Σινοχάρα.Ο ψεύτης όμως είναι κωλόφατσα,έχει φάτσα χωριάτη.
 Εγώ σε ότι είπα έπεσα μέσα,απο το οτι με τα κάμπριο αυτοκίνητα δεν τα κοιταει κανενας εκεί,μέχρι την αποτυχία του Πιρφόρου.Και ο RED είναι 1,90 και γεροδεμένος και τι μ'αυτό?γαμάει τίποτα? :2funny:Αλλο τι μας γράφει  :jerking: :2funny:Παρτε και τους διαλόγους για να πεθάνετε στα γέλια  :2funny:Σε λίγο θα ακολουθίσει το καλήτερο κομμάτι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τα κιλά μπορεί κάποιος να τα χάσει η εγκεφαλική αναπηρία είναι όμως παντοτινή και μη αναστρέψιμη  :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
δεν ξερουμε ρωσσικα ρε τυπε....και τι μας δειχνεις... καποια με σβησμενο προφιλ;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στις παραπανω φωτογραφίες σας οι γκόμενα τσαντίστηκε γιατι της είπα οτι στο δωμάτιο έχει κάμερες  :2funny: έιχε πλάκα που της εδειξα τον πολυέλεο και ανέβηκε σε ενα σκαμπο και εψαχνε την κάμερα  :2funny:.
  Σχετικα με το αν θα την ξανασυναντίσω....θα περιμένω 2-3 μέρες να της περάσει και θα ξαναβρεθουμε την αλλη βδομάδα  :2funny:Της ειπα οτι δεν εχω κανενα οικονομικό συμφέρον να τραβιξω τσοντα και να την βάλω στο ιντερνετ τσάμπα...θα το κάνω αυτο για να βγάλω λεφτα.Και οτι δεν την εχω για τόσο χαζή να νομιζει κατι τέτοιο  :2funny: (οτι θα βαλω τσοντα τσαμπα στο ιτερνετ).Της εγραψα (σε sms) όσο πι εξυπνη εισαι τοσο πιο γρηγορα θα καταλαβεις οτι λες βλακειες.
  Στην τρίτη φώτο μου λεει να συναντηθουμε νωρίτερα...της ειπα βαζοντας φωτογραφία οτι θελω να βαλω κλίσμα για να αδυνατίσω και μου είπε μην βάλεις για να συναντηθούμε νωρίτερα  :2funny:Μου λέει για χάρη μου μπορεις να μην βάλεις κλισμα (για να συναντηθουμε πιο νωρις) της απαντάω,ναι για χάρη σου δεν θα βάλω κλίσμα  :2funny: βλέπεις πόσο σ'αγαπώ? :2funny:.Τρώω μου γράφει  :2funny:μη μου χαλάς την όρεξη :2funny:Οταν της είχα δειξει φωτογραφία του Σινοχάρα της είχε ερθει εμμετός  :2funny:.
  Το οτι εδω μέσα συναναστρέφομαι με τέρατα της φύσεως μου δίνει δύναμη να μην φάω ,να κάνω της δίαιτες που κάνω και να κάνω κλίσμα για να αδυνατίσω  :2funny: για να μην καταντίσω σαν κ'αυτούς  :2funny: :2funny: :2funny:.
   Αυτους τους διαλόγους σας τους έβαλα για να καταλάβετε πως μπορεις να φέρεσαι στις γυναίκες αν μετράς (εχεις ολα αυτα που εχω γραψει παραπανω),αν εισαι εμφανησιμος και αν φυσικά γαμάς και γλύφεις καλά  :)και ξερεις τη γυναικια ψυχολογια.Αν τα εχεις αυτα οτι και να τους κανεις να τρεχουν απο πισω σου.
  Αυτην την βαρεθηκα,αλλα δεν βλεπω να ξεκολαει απο πάνω μου,σε 3-4 μέρες θα της περάσει και θα ξανανοιξει τη σελίδα της.Σημερα ανταλλάξαμε μερικα sms ασχτου περιεχομενου τι κανεις?για τον καιρο και τέτοια.

Συνημμένα

• vk3.jpg
    vk3.jpg
    91 KB · Εμφανίσεις: 53

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Στις παραπανω φωτογραφίες σας οι γκόμενα τσαντίστηκε γιατι της είπα οτι στο δωμάτιο έχει κάμερες  :2funny: έιχε πλάκα που της εδειξα τον πολυέλεο και ανέβηκε σε ενα σκαμπο και εψαχνε την κάμερα  :2funny:.
  Σχετικα με το αν θα την ξανασυναντίσω....θα περιμένω 2-3 μέρες να της περάσει και θα ξαναβρεθουμε την αλλη βδομάδα  :2funny:Της ειπα οτι δεν εχω κανενα οικονομικό συμφέρον να τραβιξω τσοντα και να την βάλω στο ιντερνετ τσάμπα...θα το κάνω αυτο για να βγάλω λεφτα.Και οτι δεν την εχω για τόσο χαζή να νομιζει κατι τέτοιο  :2funny: (οτι θα βαλω τσοντα τσαμπα στο ιτερνετ).Της εγραψα (σε sms) όσο πι εξυπνη εισαι τοσο πιο γρηγορα θα καταλαβεις οτι λες βλακειες.
  Στην τρίτη φώτο μου λεει να συναντηθουμε νωρίτερα...της ειπα βαζοντας φωτογραφία οτι θελω να βαλω κλίσμα για να αδυνατίσω και μου είπε μην βάλεις για να συναντηθούμε νωρίτερα  :2funny:Μου λέει για χάρη μου μπορεις να μην βάλεις κλισμα (για να συναντηθουμε πιο νωρις) της απαντάω,ναι για χάρη σου δεν θα βάλω κλίσμα  :2funny: βλέπεις πόσο σ'αγαπώ? :2funny:.Τρώω μου γράφει  :2funny:μη μου χαλάς την όρεξη :2funny:Οταν της είχα δειξει φωτογραφία του Σινοχάρα της είχε ερθει εμμετός  :2funny:.
  Το οτι εδω μέσα συναναστρέφομαι με τέρατα της φύσεως μου δίνει δύναμη να μην φάω ,να κάνω της δίαιτες που κάνω και να κάνω κλίσμα για να αδυνατίσω  :2funny: για να μην καταντίσω σαν κ'αυτούς  :2funny: :2funny: :2funny:.
   Αυτους τους διαλόγους σας τους έβαλα για να καταλάβετε πως μπορεις να φέρεσαι στις γυναίκες αν μετράς (εχεις ολα αυτα που εχω γραψει παραπανω),αν εισαι εμφανησιμος και αν φυσικά γαμάς και γλύφεις καλά  :)και ξερεις τη γυναικια ψυχολογια.Αν τα εχεις αυτα οτι και να τους κανεις να τρεχουν απο πισω σου.
  Αυτην την βαρεθηκα,αλλα δεν βλεπω να ξεκολαει απο πάνω μου,σε 3-4 μέρες θα της περάσει και θα ξανανοιξει τη σελίδα της.Σημερα ανταλλάξαμε μερικα sms ασχτου περιεχομενου τι κανεις?για τον καιρο και τέτοια.
Να και το κλυσμα σε λίγο έρχεται και το στραπον.  :2funny: :2funny: :2funny: Όλα σιγά σιγά τα βγάζεις στην φορά  :2funny: :2funny: :2funny: Οπισθογεμής είσαι πουτσοσυλέκτη  πορνοπεπονία φιρφιρίκουλα  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• sima22.jpg
    sima22.jpg
    20 KB · Εμφανίσεις: 30

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω το κάνω το κλίσμα για να αδυνατίσω για να μην καταντίσω σαν τον Σινοχάρα! :2funny:Δεν σημαινει οτι μου αρέσει.
ο Σινο  μου εστειλε αυτό τον διαλογο....δεν ξερω αν λεει αληθεια αλλα λεει η γκομενα μονη της αγορασε το εισητηριο να ερθει...
ασε τα φαντάσματα που βλέπεις  σε ολους.

ααααα  και ειναι 177 λεει  με τα χερια στην αναταση... χαχαχααα

Σινο εδω η γκομενα λεει αγορασα εισητηριο να ερθω  ;;;;;;;;
Με τη διαφορά οτι ο Χάρης αποκάλυψε ολα τα ψέματα του Σινοχάρα  :2funny: καθως και εγω καταλαβα οτι μας λεει  :jerking:
  Οσο για το διάλογο ειναι κομμένος και ραμμένος λιγα καταλαβαινει κανεις.Εγω εβαλα πληρη διάλογο.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Εγω το κάνω το κλίσμα για να αδυνατίσω για να μην καταντίσω σαν τον Σινοχάρα! :2funny:Δεν σημαινει οτι μου αρέσει.
Ξέρω,ξέρω και σίγουρα τον παίρνεις για να είσαι κωλόφαρδος και νάχεις τύχη, όχι όμως ότι σου αρέσει κιόλας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
Εγω το κάνω το κλίσμα για να αδυνατίσω για να μην καταντίσω σαν τον Σινοχάρα! :2funny:Δεν σημαινει οτι μου αρέσει.Με τη διαφορά οτι ο Χάρης αποκάλυψε ολα τα ψέματα του Σινοχάρα  :2funny: καθως και εγω καταλαβα οτι μας λεει  :jerking:
ελα μουνι στον τοπο σου, ρε δωδεκαθειστη μου, ποιος σου ειπε οτι με κλυσμα αδυνατιζεις;;

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ξέρω,ξέρω και σίγουρα τον παίρνεις για να είσαι κωλόφαρδος και νάχεις τύχη, όχι όμως ότι σου αρέσει κιόλας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εεεε Δεν προκειτε να κοιμηθω σημερα.....εχω πεθανει στα γελια ρε  πλακα εχετε εσεις εδω....

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εεεε Δεν προκειτε να κοιμηθω σημερα.....εχω πεθανει στα γελια ρε  πλακα εχετε εσεις εδω....
τελικα ποια ειναι η αληθεια ρε συ Αλαν γιατι το θρεντ εχει γινει σινοχαριαδα.... να μας απαντησει και ο χαρης...που τον ειδε ποσες φορες τον ειδε για ποση ωρα τον ειδε
γαμαει αυτος ή οχι
πασσαρει γκομενος η οχι
μπορει να περπατησει η οχι;
μπορει να γαμησει η οχι;

η Σινοχαριαδα συνεχιζετε

ρε περικλη πρεπει να ψιλοκατουρηθηκα απο τα γελια  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ελα μουνι στον τοπο σου, ρε δωδεκαθειστη μου, ποιος σου ειπε οτι με κλυσμα αδυνατιζεις;;
Αδυνατίζεις,και εχει φοβερά αποτελέσματα!Αν ειστε τόσο άσχετοι μη γράφετε  :jerking:.Απο προσωπική εμπειρία χάνεις βάρος.Αν με δίαιτα χωρις κλίσμα χάνεις 2 κιλα τη βδομαδα με κλίσμα χάνεις 3-5 κιλά.Προκειμένου να μην καταντίσω σαν το σίχαμα και να αηδιάζουν οι γυναίκες βλεποντας τη φωτογραφία μου  :2funny: όλα τα κάνω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
Αδυνατίζεις,και εχει φοβερά αποτελέσματα!Αν ειστε τόσο άσχετοι μη γράφετε  :jerking:.Απο προσωπική εμπειρία χάνεις βάρος.Αν με δίαιτα χωρις κλίσμα χάνεις 2 κιλα τη βδομαδα με κλίσμα χάνεις 3-5 κιλά.Προκειμένου να μην καταντίσω σαν το σίχαμα και να αηδιάζουν οι γυναίκες βλεποντας τη φωτογραφία μου  :2funny: όλα τα κάνω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δημητρακη πολυ σε παμε
μετα την σινοχαριαδα κανε την ντερτιαδα και την κμανιαδα
με υπερτιτλο μονο ο πορνομεταναστης γαμαει στην αν, ευρωπη  :2funny:
θα πουμε και στον αλλαν και στον νυκτερο να πεισει τον σινοχαρα να τα τυπωσει στο τυπογραφειο του  :2funny:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
Να μου φύγει το μεράκι

γαμάω κανα πεπονάκι

για την τύχη και το γούρι

θέλει ο κώλος μου αγγούρι

να χω το πακέτο όλο

τρώω και ένα μαύρο ψωλο

Συνημμένα

• aggouri.jpg
    aggouri.jpg
    34 KB · Εμφανίσεις: 52

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάλι οι κλώνοι πλακώσανε  :jerking: :2funny:.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Όταν αποκηρύξεις την κτηνοβασία  :zfuck: δεν θα σου ξαναγράψω ποίημα
Και δεν γράφεις? :jerking: :2funny:
Εεγω σας έβαλα αυτους του διαλόγους όχι για να κρίνετε εμένα αλλά για να καταλάβετε οτι αν ξερεις την ψυχολογία τους,εχεις το στυλ που γουστάρουν της κάνεις ότι θέλεις  :2funny:
  Οι γκόμενες ειναι μεγαλοι ψυχολόγοι η ίδια γκόμενα αν βρει εναν κακομοίρη σαν τον ψεύτη (κακομοίρη,φτωχομπινέ και με εμφάνιση που μοιάζει με Τατζίκο) θα του βγάλει τ'αποθημένα της θα του κάνει χάρη οτι είναι μαζί του  :headbang:.Μιλαω υποθετικά γιατι 25χρονη μαζι του δύσκολο να πάει.Γ΄αυτό και βγαζει 35αρες

D

dude901123

Επισκέπτης
Χαίρομαι που συνεχίζεις να μιλάς για το Chernivcy. Κάποια καινούργια πληροφορία ή ερώτηση έχεις? Ξέχασα είσαι ο Ντέντεκτιβ του σίτε και θέλεις να αποκαλύψεις όλους τους άσχημους, αμόρφωτους, απένταρους που τολμούν να γράφουν εδώ. Γιατί? Σου έχει ζητήσει κάποιος να γίνεις κριτής? Όταν κάποιοι συμφωνούν με όσα λες γίνονται αξιόπιστοι, ειλικρινείς, κολητοί. Όταν κάποιος διαφωνεί μπαίνει στη μαύρη λίστα και προσπαθείς να τον ξεσκεπάσεις. Και τελικά αν η προσπάθεια να τον ξεσκεπάσεις σου δείξει κάτι άλλο από αυτό που πίστευες, εσύ συνεχίζεις να λες τα ίδια. Γιατί πιστεύεις πως αν λες τα ίδια για μεγάλο χρονικό διάστημα.. δεν μπορεί κάποιος θα τα πιστέψει. Πραγματικό λάθος ποτέ δεν έχεις παραδεχτεί. Και ακόμη και τώρα που ακούγονται κάποιες φωνές ανθρώπων που λένε ότι έχεις άδικο ή ακόμη και μπροστά στο φόβο να ακούσεις κάτι αντίθετο από το Χάρη.. τον ανθρωπο που σε πιστεύει και σε υποστηρίζει.. εσύ εκεί.. δίνεις οδηγίες πως αν ο Χάρης πει κάτι άλλο τότε θα είναι.. χαζός, αφελής και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.. Τώρα που ξέρεις πως έμειναν λίγες ώρες πριν τον συναντήσω άρχισες την καθοδήγηση. Αυτό λέγεται πατρονάρισμα.. και δεν χρειάζεται να το κάνεις.

Συνημμένα

• Carolina_opt.jpg
    Carolina_opt.jpg
    66,4 KB · Εμφανίσεις: 59

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Χαίρομαι που συνεχίζεις να μιλάς για το Chernivcy. Κάποια καινούργια πληροφορία ή ερώτηση έχεις? Ξέχασα είσαι ο Ντέντεκτιβ του σίτε και θέλεις να αποκαλύψεις όλους τους άσχημους, αμόρφωτους, απένταρους που τολμούν να γράφουν εδώ. Γιατί? Σου έχει ζητήσει κάποιος να γίνεις κριτής? Όταν κάποιοι συμφωνούν με όσα λες γίνονται αξιόπιστοι, ειλικρινείς, κολητοί. Όταν κάποιος διαφωνεί μπαίνει στη μαύρη λίστα και προσπαθείς να τον ξεσκεπάσεις. Και τελικά αν η προσπάθεια να τον ξεσκεπάσεις σου δείξει κάτι άλλο από αυτό που πίστευες, εσύ συνεχίζεις να λες τα ίδια. Γιατί πιστεύεις πως αν λες τα ίδια για μεγάλο χρονικό διάστημα.. δεν μπορεί κάποιος θα τα πιστέψει. Πραγματικό λάθος ποτέ δεν έχεις παραδεχτεί. Και ακόμη και τώρα που ακούγονται κάποιες φωνές ανθρώπων που λένε ότι έχεις άδικο ή ακόμη και μπροστά στο φόβο να ακούσεις κάτι αντίθετο από το Χάρη.. τον ανθρωπο που σε πιστεύει και σε υποστηρίζει.. εσύ εκεί.. δίνεις οδηγίες πως αν ο Χάρης πει κάτι άλλο τότε θα είναι.. χαζός, αφελής και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.. Τώρα που ξέρεις πως έμειναν λίγες ώρες πριν τον συναντήσω άρχισες την καθοδήγηση. Αυτό λέγεται πατρονάρισμα.. και δεν χρειάζεται να το κάνεις.
Να σου δώσω και μια ιδεα γιατι το μυαλό σου δεν φτάνει να το σκεφτείς  :2funny:.Αν σου έκωβε δεν θα ησουν σ'αυτην την κατάντια  :2funny:
 Πάρε μιά βίζιτα και δωστης 600 Γκρίβνια για να ερθει μαζι σου να κάθεται δίπλα σου,να σε αγκαλιάζει και να σου λέει γλυκόλογα  :2funny:.Ετσι θα μας πείσεις οτι λες αλήθεια  :2funny:.Δεν εχω καταλαβει τι θα δωσει αυτη η συνάντιση? :think:θα δειξεις στο Χάρη φωτογραφίες? :jerking:Θα του πεις οτι μετράς :think:.Με μένα κώλοσες να συναντιθεις τότε γιατι μετά θα έβγαζα στη φορα ολη την αληθεια για σένα με κάθε λεπτομέρια οπως την έβγαλα και για τους φίλους σου της Μολδαβίας που λεγανε ιστοριες για αγριους  :2funny:.π.χ. για το Γιάννη του ΟΠΑ που χρεωκόπισε και έφυγε νύχτα  :2funny: ενω μας το έπαιζε μεγιστάνας  :2funny:.
 Η φώτο που μας έβαλες πάλι δεν δειχνει τίποτα  :jerking: μια κουνημένη φωτογραφία με μια γυναικα σε ενα δωματιο ξενοδοχειου  :jerking: τετοιες φωτογραφιες μας εβαζε και ο φιδέμπορας ο Red  :think: :2funny:
  Σχετικά με τα τέρατα αν αυτό εδώ το Σύχαμα,καθως και ολοι οι αλλοι κακομοιρηδες του σά'ι'τείναι γιά σένα ανθρωπος του επιπέδου σου και πηγαινεις και τον συναντάς και δεν τον κράζεις εγω τι να πω? :2funny:
 Ο Χάρης όταν σε ειδε στη φωτογραφία χωρις να του πω τίποτα είπε οτι εισαι σαν τον φίλο του τον Αζερμπα'ι'τζάνο.
 Το ποιός μετράει ή όχι φένεται απο της πράξεις του.Εμένα εχουν ερθει δεκαδες ατομα απο το σά'ι'τ και με εχουνε δει και εχουν γραψει αν μετράω ή όχι δεν κρύβομαι όπως εσύ :2funny: εβαλα χτες το διάλογο πως τους φέρομαι και παρόλαυτα έρχονται μαζί μου.Δεν κάθομαι να παρακαλάω καμία τελειωμένη Ουκρανή για να μου κάτσει  :2funny:.
 Της φωτο θα της χαρακτηρισω Οι Ποντικοί και οι Αετοί  :2funny: απο τη μια το συχαμένο τέρας,το έκτρωμα της φύσεως  :2funny: και απο την αλλη εγω ο χοντρος ο ασχημος ο αγάμητος  :2funny:.Ας βγάλει ο αναγνώστης τα συμπερασματα του. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤΕΡΑΤΟΡ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΓΩΝΡΙΣΙΜΟ
 Αν θέλει το Σύχαμα ας παει να κανει μυνηση που λέει  :jerking:.Μας τα εχει ζαλίσει αυτος και οι κλώνοι του.

Συνημμένα

• teras.jpg
    teras.jpg
    74,9 KB · Εμφανίσεις: 47
  • Super.jpg
    Super.jpg
    191,1 KB · Εμφανίσεις: 74

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom