Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Σ αυτήν την τρώγλη μένεις  :2funny: σαν προσφυγικός καταυλισμός είναι.  :2funny:  Μου θυμίζει την Ελλάδα στα χρόνια της  μικρασιατικής καταστροφής το σπίτι σου.  Και λες εμάς φουκαράδες. Να χαιρεσαι  τα μεγαλεία σου   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε το χαλι ειναι απο την εποχη του Μπρεζνιεφ?  :2funny: :2funny: :2funny:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Με τη διαφορά οτι αυτή η τρώγλη κάνει πάνω απο 100.000 Ευρώ τα σπίτια στη Ρωσσία ειναι πανακρυβα.
Και η σεισμόπληκτη ζουν σε κοντέινερ αλλά δεν κάνουν έτσι ούτε μιλάν για μεγαλεία.  :2funny:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 1762.jpg
    1762.jpg
    124,3 KB · Εμφανίσεις: 51

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Μιλάς εσύ που κάνεις τσιμπούκια στο Ρωσσοπόντιο τον Κκωστάκη :2funny:.Εσυ μουνιά δεν έχεις για να γλυψεις και να γαμίσεις  :2funny:.Θα του δείξεις τι? :2funny:φωτογραφίες  :2funny: Μπορεί να πήρες πουτάνες με την ώρα σαν το τέρας και να του δείξεις της φωτογραφίες  :jerking:.Γιατί δεν μας της βάζεις εδω της φωτογραφίες απο της γκόμενες?Τόσο άσχημες είναι? :2funny:
 Ο Χάρης έχει το θάρρος να πει την αλήθεια οτι στην Οδησσό κυνηγάει 35αρες και δεν του κάθονται.Κ'εγω οταν πηγα Μολδαβία την αληθεια είπα οτι μία μετρια 20χρονη  :knockinb: και άλλη μια που ειχα απο πριν και ηρθε απο το Μπεντέρι.
  Θα κώψεις και θα ραψεις φωτογραφίες  :2funny: Εγω αν μου εδειχνες φωτογραφίες απο 35χρονες Ουκρανές θα  :2funny: γ'αυτό και δεν ηρθες να με συναντίσεις τότε στο Κισινιώφ για να μην  :2funny:αν τωρα του Χάρη του αρέσουν οι 35χρονες Ουκρανες που θα του δείξεις στις φωτογραφίες εγω τι να πω?Τωρα πια δεν εχει ενδιαφέρον μαζι σου εχουμε δει ποιός είσαι.Καλητερα κανε αυτο που είπα διάλεξε μια ομορφη πουτανα δωστης 600 γκριβνια και πηγαινε να συναντισεις το Χάρη και πες της να σε αγκαλιάζει  :2funny:.Με πολυ λιγα λεφτα θα μας αποδειξεις οτι εχεις γκόμενες  :2funny:
  Εγω αποδεικνυω πάντα οτι λεω αν βαλω φωτογραφια απο γκόμενα τη βάζω ή διπλα σε κατι δικο μου ή μέσα στο αμάξι μου ή σπίτι μου.Και δεν βάζω φωτογραφίες μούφα ουτε λεω οτι  :knockinb: στο Ντόνετσκ Ουγγαρέζες Πορνοστάρ.

Με τη διαφορά οτι αυτή η τρώγλη κάνει πάνω απο 100.000 Ευρώ τα σπίτια στη Ρωσσία ειναι πανακρυβα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
διμητρακι δεν κυνηγω 35,την γνωρισα κυπρο την κοπελα με καβλωσε και ειπα να βρεθουμε οδυσσο.μετα γνωρισα την αδερφη της.στην πριμορκι που βολταρω μονο μικρες εχει ως 35 αλλα οι μικρες δεν πιανονται,χτες προτιμουσαν να μιλανε και να γελανε στα παγγακια απο το να παμε βολτα η να της κερασω.με αυτες που νομιζα θα της γαμουσα ευκολα με λεφτα τελικα εφαγα 3 μερες τον χρονο μου και λεφτα για το τιποτα ενω η αλλη ηρθε την γαμησα και εφυγε

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αν είναι πάνω από 28 δε χρειάζεται να πληρώσεις Ουκρανία.Προφανώς ο  Dirty έχει δίκιο.Νόμιζα οτι μιλάγαμε για μικρές.
Εγω απορώ πως Γαμάτε και γράφετε και στο Site...Εγώ όπωτε έχω καινούργιο μουνί μου φευγει κάθε όρεξη να ασχοληθώ μαζί σας... Είσουν Πολωνία και είναι και ο άλλος Ουκρανία και είστε όλη την ώρα να ασχολείστε με το Δημητράκη! :headbang: :headbang: :headbang: Μέγιστη η Χάρη του!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Τα βάζει με όλους σας και δεν έχετε  τι να του πείτε και του λέτε ιστορίες από τα 15...
Καλά σας λέει άμοιρους και φουκαράδες!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητράκη μου θυμίζεις λίγο Τσίπρα!! :rockon: :rockon: :rockon: Που πολεμάς με τους υποχθόνιους κλώνους και κερδίζεις! Διότι είσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Πες μας λίγο για την πολιτική κατάσταση!!! Πως τα βλέπεις τα πράγματα??

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω απορώ πως Γαμάτε και γράφετε και στο Site...Εγώ όπωτε έχω καινούργιο μουνί μου φευγει κάθε όρεξη να ασχοληθώ μαζί σας... Είσουν Πολωνία και είναι και ο άλλος Ουκρανία και είστε όλη την ώρα να ασχολείστε με το Δημητράκη! :headbang: :headbang: :headbang: Μέγιστη η Χάρη του!!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Τα βάζει με όλους σας και δεν έχετε  τι να του πείτε και του λέτε ιστορίες από τα 15...

Δημητράκη μου θυμίζεις λίγο Τσίπρα!! :rockon: :rockon: :rockon: Που πολεμάς με τους υποχθόνιους κλώνους και κερδίζεις! Διότι είσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Πες μας λίγο για την πολιτική κατάσταση!!! Πως τα βλέπεις τα πράγματα??
Σχετικά με την πολιτικη κατασταση όλα στημένα είναι τρομοκρατούνε τον κόσμο για να δεχτεί τα νέα μέτρα.
  Αν θυμαστε σας είχα βάλει το διάλογο με την γκόμενα που με είχε στείλει γιατι της είπα οτι έγραψα το  :knockinb: σε κάμερα  :2funny:.Ειχε πολυ πλάκα πως είχε ανέβει σε ενα σκαμπό και έψαχνε να βρει την  κάμερα  :2funny:.

Στις παραπανω φωτογραφίες σας οι γκόμενα τσαντίστηκε γιατι της είπα οτι στο δωμάτιο έχει κάμερες  :2funny: έιχε πλάκα που της εδειξα τον πολυέλεο και ανέβηκε σε ενα σκαμπο και εψαχνε την κάμερα  :2funny:.
  Σχετικα με το αν θα την ξανασυναντίσω....θα περιμένω 2-3 μέρες να της περάσει και θα ξαναβρεθουμε την αλλη βδομάδα  :2funny:Της ειπα οτι δεν εχω κανενα οικονομικό συμφέρον να τραβιξω τσοντα και να την βάλω στο ιντερνετ τσάμπα...θα το κάνω αυτο για να βγάλω λεφτα.Και οτι δεν την εχω για τόσο χαζή να νομιζει κατι τέτοιο  :2funny: (οτι θα βαλω τσοντα τσαμπα στο ιτερνετ).Της εγραψα (σε sms) όσο πι εξυπνη εισαι τοσο πιο γρηγορα θα καταλαβεις οτι λες βλακειες.
  Στην τρίτη φώτο μου λεει να συναντηθουμε νωρίτερα...της ειπα βαζοντας φωτογραφία οτι θελω να βαλω κλίσμα για να αδυνατίσω και μου είπε μην βάλεις για να συναντηθούμε νωρίτερα  :2funny:Μου λέει για χάρη μου μπορεις να μην βάλεις κλισμα (για να συναντηθουμε πιο νωρις) της απαντάω,ναι για χάρη σου δεν θα βάλω κλίσμα  :2funny: βλέπεις πόσο σ'αγαπώ? :2funny:.Τρώω μου γράφει  :2funny:μη μου χαλάς την όρεξη :2funny:Οταν της είχα δειξει φωτογραφία του Σινοχάρα της είχε ερθει εμμετός  :2funny:.
  Το οτι εδω μέσα συναναστρέφομαι με τέρατα της φύσεως μου δίνει δύναμη να μην φάω ,να κάνω της δίαιτες που κάνω και να κάνω κλίσμα για να αδυνατίσω  :2funny: για να μην καταντίσω σαν κ'αυτούς  :2funny: :2funny: :2funny:.
   Αυτους τους διαλόγους σας τους έβαλα για να καταλάβετε πως μπορεις να φέρεσαι στις γυναίκες αν μετράς (εχεις ολα αυτα που εχω γραψει παραπανω),αν εισαι εμφανησιμος και αν φυσικά γαμάς και γλύφεις καλά  :)και ξερεις τη γυναικια ψυχολογια.Αν τα εχεις αυτα οτι και να τους κανεις να τρεχουν απο πισω σου.
  Αυτην την βαρεθηκα,αλλα δεν βλεπω να ξεκολαει απο πάνω μου,σε 3-4 μέρες θα της περάσει και θα ξανανοιξει τη σελίδα της.Σημερα ανταλλάξαμε μερικα sms ασχτου περιεχομενου τι κανεις?για τον καιρο και τέτοια.
Τι σας είπα οτι θα κάνει?  :2funny: η σελίδα ανοιξε σημερα το πρω'ι' και μου έστειλε μυνημα να συναντηθούμε  :2funny:Οπως ακριβως σας είχα πει οτι θα γίνει .Ηταν σα βρεγμενη γάτα στο τηλέφωνο  :2funny:μου έγραψε να παμε βόλτα με τ'αμάξι Θέλω να την φέρω εδώ να τη βάλω να ψαχνει να βρει την κάμερα  :2funny:.Δεν ξερω αν θα τη συναντισω γιατι πρεπει να συναντιθω με το 19χρονο.Θα του πάω και δώρο εναν αμφορέα (3 Ευρώ ) απο το Μοναστηράκι.Μετα πιθανον να τη συναντισω.
  Αν δεν είσαι Τέρας της φύσεως σαν τον Σκυλοχάρα,Συχαμερός σαν τον Ρωσσοπόντιο που βάζει την πούτσα του στα γκέ'ι' σά'ι'τ και φέρεται σαν ζώο ή φουκαράς μπατίρης σαν τον ψεύτη.Αν μετράς,εισαι εμφανησιμος και εχεις και στάτους οι γκόμενες τρέχουν μόνες τους απο πίσω σου και σου λένε να βρεθείτε.
  Εγώ πάντα μιλάω με αποδειξεις δεν κρύβομαι σαν τον ψεύτη  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• vk1.jpg
    vk1.jpg
    106,5 KB · Εμφανίσεις: 34
  • vk4.jpg
    vk4.jpg
    125,1 KB · Εμφανίσεις: 56

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σχετικά με την πολιτικη κατασταση όλα στημένα είναι τρομοκρατούνε τον κόσμο για να δεχτεί τα νέα μέτρα.
   Αν θυμαστε σας είχα βάλει το διάλογο με την γκόμενα που με είχε στείλει γιατι της είπα οτι έγραψα το  :knockinb: σε κάμερα  :2funny:.Ειχε πολυ πλάκα πως είχε ανέβει σε ενα σκαμπό και έψαχνε να βρει την  κάμερα  :2funny:.

Τι σας είπα οτι θα κάνει?  :2funny: η σελίδα ανοιξε σημερα το πρω'ι' και μου έστειλε μυνημα να συναντηθούμε  :2funny:Οπως ακριβως σας είχα πει οτι θα γίνει .Ηταν σα βρεγμενη γάτα στο τηλέφωνο  :2funny:μου έγραψε να παμε βόλτα με τ'αμάξι Θέλω να την φέρω εδώ να τη βάλω να ψαχνει να βρει την κάμερα  :2funny:.Δεν ξερω αν θα τη συναντισω γιατι πρεπει να συναντιθω με το 19χρονο.Θα του πάω και δώρο εναν αμφορέα (3 Ευρώ ) απο το Μοναστηράκι.Μετα πιθανον να τη συναντισω.
  Αν δεν είσαι Τέρας της φύσεως σαν τον Σκυλοχάρα,Συχαμερός σαν τον Ρωσσοπόντιο που βάζει την πούτσα του στα γκέ'ι' σά'ι'τ και φέρεται σαν ζώο ή φουκαράς μπατίρης σαν τον ψεύτη.Αν μετράς,εισαι εμφανησιμος και εχεις και στάτους οι γκόμενες τρέχουν μόνες τους απο πίσω σου και σου λένε να βρεθείτε.
  Εγώ πάντα μιλάω με αποδειξεις δεν κρύβομαι σαν τον ψεύτη  :2funny: :2funny: :2funny:

Ο πιο τραγικός από όλους είναι ο Dirty που είτε λέει ψέματα είτε όχι κάθεται και γράφει όλη την ώρα εδώ μέσα  :jerking:
Είχε Πολωνέζα λέει στο δωμάτιο που τον τσιμπούκωνε και σταματούσε για να γράψει εδω :rockon: :rockon: :rockon: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τουλάχιστον ο Σίνο έσβησε το προφίλ του...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
διμητρακι δεν κυνηγω 35,την γνωρισα κυπρο την κοπελα με καβλωσε και ειπα να βρεθουμε οδυσσο.μετα γνωρισα την αδερφη της.στην πριμορκι που βολταρω μονο μικρες εχει ως 35 αλλα οι μικρες δεν πιανονται,χτες προτιμουσαν να μιλανε και να γελανε στα παγγακια απο το να παμε βολτα η να της κερασω.με αυτες που νομιζα θα της γαμουσα ευκολα με λεφτα τελικα εφαγα 3 μερες τον χρονο μου και λεφτα για το τιποτα ενω η αλλη ηρθε την γαμησα και εφυγε

Χαρισμενο στην τροικα  ο νοων νοητο.........

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16

Στα μεταξύ σας παιχνίδια ποιος είναι ο ενεργητικός και ποιος ο παθητικός ;; γιατί κάπου άκουσα ότι ο πορνοπεπονίας γαμάει που και που, μπορείς να μας επιβαιβαιωσεις αυτή την πληροφορία ;;;;;

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
  Αν θυμαστε σας είχα βάλει το διάλογο με την γκόμενα που με είχε στείλει γιατι της είπα οτι έγραψα το  :knockinb: σε κάμερα  :2funny:.Ειχε πολυ πλάκα πως είχε ανέβει σε ενα σκαμπό και έψαχνε να βρει την  κάμερα  :2funny:.

Τι σας είπα οτι θα κάνει?  :2funny: η σελίδα ανοιξε σημερα το πρω'ι' και μου έστειλε μυνημα να συναντηθούμε  :2funny:Οπως ακριβως σας είχα πει οτι θα γίνει .Ηταν σα βρεγμενη γάτα στο τηλέφωνο  :2funny:μου έγραψε να παμε βόλτα με τ'αμάξι Θέλω να την φέρω εδώ να τη βάλω να ψαχνει να βρει την κάμερα  :2funny:.Δεν ξερω αν θα τη συναντισω γιατι πρεπει να συναντιθω με το 19χρονο.Θα του πάω και δώρο εναν αμφορέα (3 Ευρώ ) απο το Μοναστηράκι.Μετα πιθανον να τη συναντισω.
 Εγώ πάντα μιλάω με αποδειξεις δεν κρύβομαι σαν τον ψεύτη  :2funny: :2funny: :2funny:
Ο ΔΕΚΆΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΤΑΚΤΗΤΗ
Απαραίτητη προυπόθεση για να είσαι επιθυμητός στις γυναίκες είναι :  
1  Να έχεις γκόμενες γκόμενο,  τραβεστί και αυτό από νεαρή ηλικία
2 Να είσαι κοντός, καραφλός  και άσχημος μεσήλικας με πολύ μικρό πέος [ Γαριδάκι ]
3 Να την πέφτεις σε νεαρά αγόρια και να κανείς πολλαπλά καθημερινά κλύσματα
4 Να γαμάς πεπόνια και όλα τα κηπευτικά είδη
5 Να είσαι κτηνοβάτης , με τουλάχιστον 50 διαφορετικά είδη ζώων  
6 Να έχεις σοβαρές ψυχολογικές διαταραχές και να είσαι καθυστερημένος ταυτόχρονα
7 Να διαμενείς σε κοντέινερ
8 Να είσαι άνω τον 45 και να σε συντηρούν όι γονείς σου και να μην έχεις εργαστεί ούτε μια ώρα στην ζωή σου  
9 Να είσαι κοπρολάγνος σε υπερθετικό βαθμό
10  Να ντυνεσαι καθημερινά όπως οι καρναβαλιστές τις απόκριες.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 07.09 (1).jpg
    07.09 (1).jpg
    212,5 KB · Εμφανίσεις: 50

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Στα μεταξύ σας παιχνίδια ποιος είναι ο ενεργητικός και ποιος ο παθητικός ;; γιατί κάπου άκουσα ότι ο πορνοπεπονίας γαμάει που και που, μπορείς να μας επιβαιβαιωσεις αυτή την πληροφορία ;;;;;
Εσένα οι πεινασμένοι Σύριοι πρόσφυγες που παίρνουν τα καράβια για το Πειραιά σε κάναν ομαδικώς να ξεχάσεις το πραγματικό σου nick..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
2 Να είσαι κοντός, καραφλός  και άσχημος μεσήλικας με πολύ μικρό πέος [ Γαριδάκι ]
6 Να έχεις σοβαρές ψυχολογικές διαταραχές και να είσαι καθυστερημένος ταυτόχρονα
8 Να είσαι άνω τον 45 και να σε συντηρούν όι γονείς σου και να μην έχεις εργαστεί ούτε μια ώρα στην ζωή σου  
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φιλε εχω λιωσει στο γελιο με τις ατακες σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Εσένα οι πεινασμένοι Σύριοι πρόσφυγες που παίρνουν τα καράβια για το Πειραιά σε κάναν ομαδικώς να ξεχάσεις το πραγματικό σου nick..
Ευτυχώς τυπε που έχουμε σαν κυματοθραύστη [ψωλοθραύστη] την Ρόδο όπου τα δροσερά αγόρια,εραστές του πορνοπεπονία σβήνουν τους πόθους νιγηριανών και λοιπόν αφρικανών μεταναστών και βρίσκουν και χαρά στα σκέλια τους.Θα μας τα πεις και αυτά αργότερα, πως υποδέχεσται και τι είδους φιλοξενια προσφέρεται στους υποσαχάρειος αφρικανούς εκεί στην πρώτη γραμμή.  Άλλο σε ρώτησα εγώ,μαζί σου είναι ενεργητικός η παθητικός ο πορνοπεπονίας ;;;;  

lkjhgfdsazxcvbytre

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
1
:2funny:  :2funny:  :2funny:
Αυτά που λέει ο Δημητράκης και ο ιδιος δεν τα πιστεύει.Τα λέει για πλάκα.
Με τέτοιο μόριο πιο μικρό και από γαριδάκι μονο θα σε χλευάζουν οι γκόμενες.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
πω ρε πουστη μου...βαρεθηκα....γινεστε κι εσεις σαν τον δημητρακη...κουραστικοι τα ιδια και τα ιδια
λεει ο ενας λεει ο αλλος και διαβαζουε 200 σελιδες τα ιδια πραγματα :idiot:

lkjhgfdsazxcvbytre

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
1
πω ρε πουστη μου...βαρεθηκα....γινεστε κι εσεις σαν τον δημητρακη...κουραστικοι τα ιδια και τα ιδια
λεει ο ενας λεει ο αλλος και διαβαζουε 200 σελιδες τα ιδια πραγματα :idiot:
Δεν καταλαβα τι θες να πεις ; Θα μας βάλεις και χέρι  :tickedoff:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
Ο πιο τραγικός από όλους είναι ο Dirty που είτε λέει ψέματα είτε όχι κάθεται και γράφει όλη την ώρα εδώ μέσα  :jerking:
Είχε Πολωνέζα λέει στο δωμάτιο που τον τσιμπούκωνε και σταματούσε για να γράψει εδω :rockon: :rockon: :rockon: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τουλάχιστον ο Σίνο έσβησε το προφίλ του...
τωρα λες μαλακιες φιλε μου ρολογα....το ανεκδοτο το ξερεις με τον ναυαγο και την αντζελινα ζολι που την εβλαε 2 μηνες αξυριστη ατημελιτη και να κοψει τα μαλλια της ωστε να φαινετε σαν αντρας και να γυρισει να της πει....φιλαρακι δεν φανταζεσε ποια γαμαω

ε! το εχουμε εμεις οι αντρες να δειχνουμε τι γαμαμε και πως
κι εσυ ακομα οταν βγαζεις κανα καλο μουνι εδω το ανεβαζεις....εχει σημασια το ποτε η το γιατι;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom