Στις παραπανω φωτογραφίες σας οι γκόμενα τσαντίστηκε γιατι της είπα οτι στο δωμάτιο έχει κάμερες
έιχε πλάκα που της εδειξα τον πολυέλεο και ανέβηκε σε ενα σκαμπο και εψαχνε την κάμερα
.
Σχετικα με το αν θα την ξανασυναντίσω....θα περιμένω 2-3 μέρες να της περάσει και θα ξαναβρεθουμε την αλλη βδομάδα
Της ειπα οτι δεν εχω κανενα οικονομικό συμφέρον να τραβιξω τσοντα και να την βάλω στο ιντερνετ τσάμπα...θα το κάνω αυτο για να βγάλω λεφτα.Και οτι δεν την εχω για τόσο χαζή να νομιζει κατι τέτοιο
(οτι θα βαλω τσοντα τσαμπα στο ιτερνετ).Της εγραψα (σε sms) όσο πι εξυπνη εισαι τοσο πιο γρηγορα θα καταλαβεις οτι λες βλακειες.
Στην τρίτη φώτο μου λεει να συναντηθουμε νωρίτερα...της ειπα βαζοντας φωτογραφία οτι θελω να βαλω κλίσμα για να αδυνατίσω και μου είπε μην βάλεις για να συναντηθούμε νωρίτερα
Μου λέει για χάρη μου μπορεις να μην βάλεις κλισμα (για να συναντηθουμε πιο νωρις) της απαντάω,ναι για χάρη σου δεν θα βάλω κλίσμα
βλέπεις πόσο σ'αγαπώ?
.Τρώω μου γράφει
μη μου χαλάς την όρεξη
Οταν της είχα δειξει φωτογραφία του Σινοχάρα της είχε ερθει εμμετός
.
Το οτι εδω μέσα συναναστρέφομαι με τέρατα της φύσεως μου δίνει δύναμη να μην φάω ,να κάνω της δίαιτες που κάνω και να κάνω κλίσμα για να αδυνατίσω
για να μην καταντίσω σαν κ'αυτούς
.
Αυτους τους διαλόγους σας τους έβαλα για να καταλάβετε πως μπορεις να φέρεσαι στις γυναίκες αν μετράς (εχεις ολα αυτα που εχω γραψει παραπανω),αν εισαι εμφανησιμος και αν φυσικά γαμάς και γλύφεις καλά
και ξερεις τη γυναικια ψυχολογια.Αν τα εχεις αυτα οτι και να τους κανεις να τρεχουν απο πισω σου.
Αυτην την βαρεθηκα,αλλα δεν βλεπω να ξεκολαει απο πάνω μου,σε 3-4 μέρες θα της περάσει και θα ξανανοιξει τη σελίδα της.Σημερα ανταλλάξαμε μερικα sms ασχτου περιεχομενου τι κανεις?για τον καιρο και τέτοια.