Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
Δεν καταλαβα τι θες να πεις ; Θα μας βάλεις και χέρι  :tickedoff:
χερι γιατι να σου βαλω...γκομενα εισαι;;;
απλα βαρεθηκα να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια απο τον γκαου...το παραληρημα του

εισαι κοντος εισαι τατζικος εισαι αφραγκος κανεις τσιμπουκια, πουλας στην λαικη πραματια και τα λοιπα και τα λοιπα

τωρα αν τα ιδια και τα ιδια σε διασκεδαζουν οκ κανω πασο

lkjhgfdsazxcvbytre

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
1

εισαι κοντος εισαι τατζικος εισαι αφραγκος κανεις τσιμπουκια, πουλας στην λαικη πραματια και τα λοιπα και τα λοιπα

Λες μαλακίες τυπε . Έχω προφίλ στο bourdela 8 χρόνια και εσύ ενα μήνα και θα μου υποδείξεις τι να σχολιάζω .  :jerking:

lkjhgfdsazxcvbytre

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
78
Πόντοι
1

Δεν θυμαμαι να έχω γράψει άλλη φορά για τον τρελοδημητράκη οπότε πες τα αυτά στους άλλους. 

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο πιο τραγικός από όλους είναι ο Dirty που είτε λέει ψέματα είτε όχι κάθεται και γράφει όλη την ώρα εδώ μέσα  :jerking:
Είχε Πολωνέζα λέει στο δωμάτιο που τον τσιμπούκωνε και σταματούσε για να γράψει εδω :rockon: :rockon: :rockon: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τουλάχιστον ο Σίνο έσβησε το προφίλ του...
Με τη διαφορά ότι ενώ οι κλώνοι σήμερα γράφανε σελίδες με  :jerking: από την αγαμία τους  :2funny: Εγώ σήμερα ήμουν ραντεβού με αυτό τι υπέροχο 18χρονο κοριτσάκι.Δεν χρειάζεται να πάω στα χωριά της Ουκρανίας γιά να κυνηγάω 35χρονες και να της παρακαλάω να μου κάτσουνε  :2funny:.Και δεν σας βάζω μούφα φωτογραφίες όπως ο Σκυλοχάρας ή ο Ψεύτης  :2funny:.Ουτε σας λέω ιστορίες γιά αγρίους όπως αυτά τα ζώα.Δεν ήθελε να φωτογραφίθεί στην αρχή αλλά το σιδερένιο άλογο της άρεσε πάρα πολύ  :).

Συνημμένα

• 20150629_191901a.jpg
    20150629_191901a.jpg
    248,8 KB · Εμφανίσεις: 59
  • 20150629_191904a.jpg
    20150629_191904a.jpg
    160,8 KB · Εμφανίσεις: 31

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για να μην ακούω  :jerking: απο ηλιθίους  :2funny: σας την βάζω και σε φωτογραφία που φένεται η πινακίδα του αυτοκινήτου μου για να μη νομίζετε οτι οπως εσεις της κατέβασα της φώτο απο το ιντερνετ  :2funny:.Ουτε σαν του ψεύτη φωτογραφίες απο δωμάτια ξενοδοχειων  που δεν φένεται τίποτα  :jerking: :2funny:.
  Σημερα οι Πιρφόροι θα έχουνε πολύ καλό υλικό για  :jerking: :2funny:.Δεν της εδειξα το Σκυλοχάρα γιατί θα ξέρναγε και θα αηδίαζε όπως και η άλλη  :2funny:.
  Σκέφτομαι το Σκυλοχάρα ή τον ψεύτη με την κωλόφατσα του να πηγαινει να μιλησει σε ενα τέτοιο κοριτσάκι  :2funny: θα έφευγε τρέχοντας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 20150629_192042a.jpg
    20150629_192042a.jpg
    373,8 KB · Εμφανίσεις: 56
  • 20150629_193006a.jpg
    20150629_193006a.jpg
    78,7 KB · Εμφανίσεις: 57

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Με τη διαφορά ότι ενώ οι κλώνοι σήμερα γράφανε σελίδες με  :jerking: από την αγαμία τους  :2funny: Εγώ σήμερα ήμουν ραντεβού με αυτό τι υπέροχο 18χρονο κοριτσάκι.Δεν χρειάζεται να πάω στα χωριά της Ουκρανίας γιά να κυνηγάω 35χρονες και να της παρακαλάω να μου κάτσουνε  :2funny:.Και δεν σας βάζω μούφα φωτογραφίες όπως ο Σκυλοχάρας ή ο Ψεύτης  :2funny:.Ουτε σας λέω ιστορίες γιά αγρίους όπως αυτά τα ζώα.Δεν ήθελε να φωτογραφίθεί στην αρχή αλλά το σιδερένιο άλογο της άρεσε πάρα πολύ  :).

Καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο  Ευγε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αλα πολυ μικρο ρε φιλε παιδι ειναι ακομαααα  σε τρεια χρονια  οταν γινει 21 να μου την συστησεις..................

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Για να μην ακούω  :jerking: απο ηλιθίους  :2funny: σας την βάζω και σε φωτογραφία που φένεται η πινακίδα του αυτοκινήτου μου για να μη νομίζετε οτι οπως εσεις της κατέβασα της φώτο απο το ιντερνετ  :2funny:.Ουτε σαν του ψεύτη φωτογραφίες απο δωμάτια ξενοδοχειων  που δεν φένεται τίποτα  :jerking: :2funny:.
  Σημερα οι Πιρφόροι θα έχουνε πολύ καλό υλικό για  :jerking: :2funny:.Δεν της εδειξα το Σκυλοχάρα γιατί θα ξέρναγε και θα αηδίαζε όπως και η άλλη  :2funny:.
  Σκέφτομαι το Σκυλοχάρα ή τον ψεύτη με την κωλόφατσα του να πηγαινει να μιλησει σε ενα τέτοιο κοριτσάκι  :2funny: θα έφευγε τρέχοντας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οχι ρε φιλε δεν το περιμενα απο σενα τωρα τελος δεν λεω τιποτα.......
εμενα με εστειλες  αν την δω και με λουρακι στο σπιτι σου να κανει το οικοσιτο τελος με εχεις στειλη αδιαβαστο.................respect

ΥΓ.¨το γουστο σου βελτιωνετε σταδιακα καλο αυτο...

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
ουτε ο χαρης σημερα εγραψε ουτε ο ντερτι
το κωβω τελικα ο δημητρακης να εχει δικιο με τον ψευτη της μολδαβιας

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851

ευγε δημητρακη
επιτελους ενα γαμευσιμο εργαλειο
αντε και σ ανωτερα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εμενα με εστειλες  αν την δω και με λουρακι στο σπιτι σου να κανει το οικοσιτο τελος με εχεις στειλη αδιαβαστο.................respect

Η χτεσινή ηταν πολυ πιο καβλιάρα ηθελα να την φωτογραφίσω με φοντο το αμάξι αλλα πλακωθηκαμε στα φιλιά και δεν είχα χρόνο για φωτογραφίσεις :2funny: :2funny:.
  Σπίτι μου μπορεί να την δεις με λουράκι δύσκολο  :2funny:δεν νομιζω να δεχτεί να φωρέσει λουράκι :2funny:.

ουτε ο χαρης σημερα εγραψε ουτε ο ντερτι
το κωβω τελικα ο δημητρακης να εχει δικιο με τον ψευτη της μολδαβιας
Ο Χάρης μου έγραψε στο Βά'ι'μπερ πιθανόν να μιλήσουμε σήμερα,το Σκά'ι'π του είναι κλειστό,μου έγραψε οτι συναντήθηκε με τον ψευτη.
  Αυτη η συναντιση δεν εχει καμια σημασία όποιος εχει γκομενες της βάζει και της δειχνει δεν βάζει κουνημένες φωτογραφίες που δεν καταλαβαινει κανεις τι είναι? :2funny:ουτε κατεβασμενες απο το ιντερνετ! :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
Η χτεσινή ηταν πολυ πιο καβλιάρα ηθελα να την φωτογραφίσω με φοντο το αμάξι αλλα πλακωθηκαμε στα φιλιά και δεν είχα χρόνο για φωτογραφίσεις :2funny: :2funny:.
  Σπίτι μου μπορεί να την δεις με λουράκι δύσκολο  :2funny:δεν νομιζω να δεχτεί να φωρέσει λουράκι
και με εσωρουχα σκετα καλα θα ειναι...αντε να ανεβεις λεβελ με την μογγολα πια
αυτο μαλιστα

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
εμενα με εστειλες  αν την δω και με λουρακι στο σπιτι σου να κανει το οικοσιτο τελος με εχεις στειλη αδιαβαστο.................respect

Καλά τον φρενοβλάβη πιστεύεις εσύ  :2funny:  :2funny:  :2funny: καμία φίλη της κόρης του είναι αν δεν είναι και η ίδια η κόρη του. Για αυτό δεν θα την δεις ποτέ γυμνή ούτε με λουράκι  :2funny: Δεν βλέπεις ότι είναι σε πάρκινγκ από σούπερ μάρκετ  :2funny: λες να έβγαλε τέτοια γκόμενα και να την πήγε στο συπερ μάρκετ  :2funny: :2funny: :2funny: και η γκόμενα βγήκε σε ραντεβού εντελώς αβαφη και πρόχειρα ντυμένη   :2funny: :2funny: :2funny: Να πούμε ότι είναι και μέρα μεσημέρι αν δεν είναι και πρωί έξω ντάλα ο ήλιος  :2funny: :2funny: :2funny:  Εκτός και αν τα ραντεβού στην Ρωσία τα κλείνουν στις 12.00 το μεσημέρι η 8.00 το πρωί   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
και με εσωρουχα σκετα καλα θα ειναι...αντε να ανεβεις λεβελ με την μογγολα πια
αυτο μαλιστα
Πιο χαζοί  από τον χαζό  :2funny: είστε ρε εσείς   :2funny: Αν με οποία εμπαινε στο αυτοκίνητο μου ήταν και γκόμενα μου θα ημουν παγκόσμιος  πρωταθλητής  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: στο γαμήσι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
  Σπίτι μου μπορεί να την δεις με λουράκι δύσκολο  :2funny:δεν νομιζω να δεχτεί να φωρέσει λουράκι :2funny:.
  Ο Χάρης μου έγραψε στο Βά'ι'μπερ πιθανόν να μιλήσουμε σήμερα,το Σκά'ι'π του είναι κλειστό,μου έγραψε οτι συναντήθηκε με τον ψευτη.
  Αυτη η συναντιση δεν εχει καμια σημασία όποιος εχει γκομενες της βάζει και της δειχνει δεν βάζει κουνημένες φωτογραφίες που δεν καταλαβαινει κανεις τι είναι? :2funny:ουτε κατεβασμενες απο το ιντερνετ! :2funny:

Όταν λέμε κολημμένη τυρόπιτα εσύ είσαι η επιτομή.. Το ερώτημα ήταν ποτέ αν θέλω να κάνω παγκόσμια διαδικτυακή καριέρα ηλιθίου που όποια γαμάει την ανεβάζει με φάτσα στο δίκτυο να μπαίνουμε σε Super Market και να κάνουμε βόλτες σε πλατείες ή αν αυτά που γράφω και περιγράφω σαν ιστορίες είναι αληθινά? Μήπως πρέπει να βάλω και μπέρτα Superman από σαλάχι? Για 2 χρόνια επέμεινες ότι κρύβομαι, ότι φοβάμαι, ότι είμαι μπαρμπά-Θωμάς, ότι είμαι ψεύτης. Σήμερα είναι η μέρα που μπορείς να μιλήσεις με το Χάρη και να κάνεις 2 τινά. Αν έχεις αρχίδια να πεις ότι έκανες λάθος, ότι καμιά φώτο δεν ήταν από το ίντερνετ (και πως μπορεί να είναι όταν με κάθε κοπέλα υπάρχουν φώτο να βγαίνουμε, να τρώμε, να κάνουμε βόλτες και μετά να είναι γυμνές στο δωμάτιο), και γενικά να ζητήσεις έστω μια έμεση συγνώμη, να υπερβείς τον εαυτό σου για 3 λεπτά διαύγειας. Η μπορείς να συνεχίσεις να είσαι ο ίδιος και απαράλαχτος ασυνάρτητος ψεύτης. Γιατί πλέον ο ψεύτης είσαι εσύ που ανεβάζεις κοινωνικές φωτογραφίες με κορίτσια στο αμάξι σου και σε δρόμους ή φωτογραφίες με ασιάτισσες πόρνες (αφού πρώτα μας είπες πως δεν πας με μεγαλύτερες από 25 χωρίς καταγωγή από Μόσχα και Αγ. Πετρούπολη) στο σπίτι σου και μας το παίζεις μπρούκλης.

D

dude901123

Επισκέπτης
Και επαναλαμβάνω μια και το Forum εδώ λέγεται Chernivcy.. Συνάντηση το απόγευμα 27/6 με την Car(i)olina. Μέτριο πρόσωπο 32αρα με ένα κοριτσάκι. Δουλεύει ως λογίστρια σε κάποια εταιρεία από ότι κατάλαβα. Συνάντηση στο Hotel στις 19.00.. συνεννόηση μπουζούκι με ελάχιστα αγγλικά, γιου λικε με, αμ λικε μαι φοτο, γιου χαβε γουαιφ.. και μετά από λίγο επειδή είχα βαρεθεί τη συζήτηση.. γιου σεε με λικε φριεντ ορ μποιφριεντ.. φιλιά, ανεβαίνει από επάνω μου και κάνει σαν να έχει να γαμηθεί χιλιάδες χρόνια.. μαματσια, μαματσιουκια και κάτι τέτοια έλεγε καθώς τριβόταν και δύο εκπλήξεις.. 1. Ενώ φαινόταν άβυζη και έχω ένα κόλημα με το συγκεκριμένο θέμα, μια χαρά 2αρια βυζιά είχε κρυμένα κάτω από το πουκάμισο και 2. Για πρώτη φορα στη ζωή μου πέτυχα Squrting.. εκεί που παίζω με το μουνί της και βάζω το δάχτυλο βαθειά.. βγάζει μια κραυγή και πετάγονται υγρά παντού σαν να άνοιξε καμιά βρύση.. όλο το σώμα της γεμάτο χύσια.. πλυμμύρα λέμε. Μετά από 2 τεμάχια συνολικά έξοδος για φαγητό, επιστροφή Hotel ένα τεμάχιο για καληνύχτισμα και μετά άλλο ένα Γκουντ μόρνινγκ με πιπούλα και το τελευταίο τεμάχιο.. πρωινό στο hotel, καφές έξω και Bye, bye ι γουιλ ρετερν μπακ ιν Γκρεεσε τουντει. Τώρα που είμαι Οδησσό έχει γαμηθεί στα μηνύματα αρε γιου οκ, γιου αρε ιν Γκρεεσε?
Bye, bye

Συνημμένα

• Carolina_opt.jpg_thumb.png
    Carolina_opt.jpg_thumb.png
    126,8 KB · Εμφανίσεις: 34

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
βρεθηκε χτες με ντερτι για καφε οπου μου εδειξε της φοτο που λεει οτι ειναι ολη μερα και νυχτα με της κοπελες.εδειξε φοτο και την πολωνεζα,κοντο μαυρο μαλλι κοντα στα 48-50.οι κοπελες απο μολδαβια μια χαρα ειναι η ηλικια,η μια κακασχημη οι αλλες 2 συμπαθητικες.ο ντερτι παιζει με μαμπα που ολες ειναι πουτανες,κρυφοβιζιτες η ψαχνουν σπονσορα.οτι ειδα της φοτο δεν σημαινει πιστευω οτι γαμα τζαμπα ισως μια ασχημουλα αφραγγη ναι θα ερχοταν μονο με φαι.περιμενε μια γκομενα που του κανονισε ο αλλαν μεσω σινοχαρα,του ειπα τοτε σιγουρα βιζιτα ηταν και δικαιωθηκα οταν την ειδα.απλα ντραπηκα να την ρωτησω ποσα παιρνει μπροστα του,λαθος μου.μολις ηρθε αυτη η καραπουταναρα συστηθηκε και αμεσως εκατσε και χαζογελουσε σαν ηλιθια παιζοντας με το κινητο της να στελνει μυνηματα.ειπα στον ντερτι οτι βιζιτα ειναι και αν θελει παιρνω την διδιμη που με επρηξε αλλα αρνηθηκε.δικαιολογησε την κοπελα οτι ειδε 2 φιλους και ντραπηκε,λεξη που δεν ξερουν αυτοι εδω.αυτη συνεχισε να χαζογελα και να παιζει με τηλεφωνο ετσι εφυγα και τους αφησα,μου ειπε να συνενοηθουνε.ρωτησα την κοπελα με τι ασχολησε λεει ραμποτα-ραμποτα,αμεσως καταλαβα,λεει συμερα ειμαι οφφ χαχαχαχ.δεν ρωτησα ποσα παιρνει η κατι αλλο.μετα απο 1-2 ωρες με πηρε ο ντερτι και μου ειπαι οτι πηγαν ξενοδοχειο,του ορμηξε,αρχισε τσιμπουκια και την γαμησε αγρια χωρις να δωσει τιποτα.μετα αυτη του προτεινε τριο σημερα με φιλη της μοντελο,του εδειξε φοτο και θα της γαμησει τριο τζαμπα χαχαχαχαχ.τετεια δεν υπαρχουν ουκρανια,τελος.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
βρεθηκε χτες με ντερτι για καφε οπου μου εδειξε της φοτο που λεει οτι ειναι ολη μερα και νυχτα με της κοπελες.εδειξε φοτο και την πολωνεζα,κοντο μαυρο μαλλι κοντα στα 48-50.οι κοπελες απο μολδαβια μια χαρα ειναι η ηλικια,η μια κακασχημη οι αλλες 2 συμπαθητικες.ο ντερτι παιζει με μαμπα που ολες ειναι πουτανες,κρυφοβιζιτες η ψαχνουν σπονσορα.οτι ειδα της φοτο δεν σημαινει πιστευω οτι γαμα τζαμπα ισως μια ασχημουλα αφραγγη ναι θα ερχοταν μονο με φαι.περιμενε μια γκομενα που του κανονισε ο αλλαν μεσω σινοχαρα,του ειπα τοτε σιγουρα βιζιτα ηταν και δικαιωθηκα οταν την ειδα.απλα ντραπηκα να την ρωτησω ποσα παιρνει μπροστα του,λαθος μου.μολις ηρθε αυτη η καραπουταναρα συστηθηκε και αμεσως εκατσε και χαζογελουσε σαν ηλιθια παιζοντας με το κινητο της να στελνει μυνηματα.ειπα στον ντερτι οτι βιζιτα ειναι και αν θελει παιρνω την διδιμη που με επρηξε αλλα αρνηθηκε.δικαιολογησε την κοπελα οτι ειδε 2 φιλους και ντραπηκε,λεξη που δεν ξερουν αυτοι εδω.αυτη συνεχισε να χαζογελα και να παιζει με τηλεφωνο ετσι εφυγα και τους αφησα,μου ειπε να συνενοηθουνε.ρωτησα την κοπελα με τι ασχολησε λεει ραμποτα-ραμποτα,αμεσως καταλαβα,λεει συμερα ειμαι οφφ χαχαχαχ.δεν ρωτησα ποσα παιρνει η κατι αλλο.μετα απο 1-2 ωρες με πηρε ο ντερτι και μου ειπαι οτι πηγαν ξενοδοχειο,του ορμηξε,αρχισε τσιμπουκια και την γαμησε αγρια χωρις να δωσει τιποτα.μετα αυτη του προτεινε τριο σημερα με φιλη της μοντελο,του εδειξε φοτο και θα της γαμησει τριο τζαμπα χαχαχαχαχ.τετεια δεν υπαρχουν ουκρανια,τελος.
αμαν παλι ο σινοχαρας;; τι διαολο προαγωγος στην οδησσο ειναι;;;
τελικα πληρωσε τιποτα για ρωτα τον ντερτι;;;
δηλαδη αν καποιος παει οδησσο πρεπει να βρει γκομενα απο τον σινοχαρα και τον αλλαν;
καλη η γκομενα;; ποσο το μαλι τελικα ρωτησες;
τελικα πως ειναι εμφανησιακα ο ντερτι;
ειναι ο κωστας του μειλ.ρου;;;

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
η γνωμη μου ειναι ο ντερτι νομιζε εχει να κανει με κανενα βλακα.σημερα μου ειπε η κοπελα δουλευει απο το ιτερνετ σε πρακτορεια που κοροιδευουν ξενους.την αφησε να φυγει μεχρι της 9 βραδι σημερα που θα την δει παλι.αυτα φιλοι μου τα εκανα πριν 16-18 χρονια,εδειχνα της γκομενες φοτο αγγαλια μερα νυχτα και πιστευαν οι φιλοι μου γαμω τσαμπα αυτες χαχαχαχ.μια φορα πριν 10 χρονια εδειξα στο κινητο καπειου ρωσου την γκομενα μου και ειπε ποσα εδωσες ετσι σταματησα να το κανω χαχαχαχ.μου αρεσε αντι να δινω 100 παλλια να γαμησω να δινω 300-400 δολαρια και να κανω φιγουρα μαζι τους,ακομα και κυπρο ειχα τετειες και οταν εφευγα μαζι τους νομιζαν ολοι ειναι γκομενες μου δεν ηξεραν τι παιζει εδω απο απο σπονσορινκ.χτες γαμησα παλι την φαρμακοπειο και της πηρα απο μονος κατι σαμπουαν απο καταστημα,εσωρουχα 200 γριβνα και μια κρεμα 40 γριβνα.πηγαμε και σε μαχαζι με παπουτσια και μου ειπε περιμενε εξω κατι αφησα εδω,ειχε αγορασει απο μονη τα παπουτσια για να μην πληρωσω.μετα βρεθηκαμε μακτοναλτς που εφυγα απο ντερτι,κερασα το παιδι της και την πηρα σπιτι της να την συνοδευσω.ευτυχως με αφησε ησυχο,δουλευει το πρωι.το βραδι πηγα στον αδερφο της τανιας,γυρισε η 40 απο χερσον ειχε γενεθλια αυτος.πηγα με 2 μπραβους και ειπα οτι το βραδι με αυτους βγαινω για πλακα και φιγουρα χαχαχαχ,τους εδωσα απο 200 γριβνα για 2 ωρες που κατσαμε.ο εορταζον ηταν μευθσμενος και αρχισε να μιλα ασχημα στον μπραβο που τα πηρε χαχαχαχ.τελικα μετα απο μιση ωρα τα βρηκανε,ελεγα στον μπραβο και ο αλλος ηρεμα καλεσμενοι ημαστε λογομαχουσαν συνεχεια,ντραπηκα που τους πηρα.ελεγα φυγαμε,ο αδερφος της τανιας ελεγε οχι,εσυ και ο σεκουριτι μεινετε ο αλλος δεν θελω να με βλεπει.του ειπα φυγε δεν εφευγε γαμωτο μετα ηρθε αστυνομια απο τους γειτονες για την φασαρια.ειπα στην τανια οτι γαμω αλλη γιατι δεν ηρθε αυτη και οτι η αλλη θελει μονογαμηση.δεν με πιστευει και λεει τζαμπα δεν παω με κανενα.σημερα την καλεσα σπιτι,με αποφευγει.αν δεν πω καθαρα 1000 γριβνα δεν ερχεται χαχαχαχ αυτο καταλαβα.παω να βρω τον ντερτι τωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom