Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
καλο παιδι ο ντερτι,χαμογελαστο αλλα δικαιωμα μου να τον αμφισβητω.ο σινοχαρας που του εστειλε την κοπελα ειναι ολες βιζιτες του διπλανου σαλον χαχαχχα και δεν θα πηγαιναν με κανενα τσαμπα

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Ψιλο απογοητευμένος ακούγεται ο Χάρης, ίσως περίμενε να πάει μαζί του στο ξενοδοχείο αλλά ο Ντερτιλής προτίμησε να πάει με την γκόμενα.   :2funny: Ηθικό δίδαγμα,για να ακούσεις καλή κουβέντα από πορνοπεπονία η τρελόχαρη πρέπει να έχεις κάνει αλαξοκωλιες  :gay: μαζί τους  :2funny: 

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ξεχασα να αναφερω οτι οταν ειπα θα προτεινω τηςγκομενας 700-1000 γριβνα να δω αντιδραση ειπε αν δεκτει παρε την.του ειπα πληρωσε την εσυ αν δεκτει χαχαχαχ.εγω ειμαι εδω οπειος κλωνος θελει τον αντιμετωπιζω παντου καταμουτρα.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
καλο παιδι ο ντερτι,χαμογελαστο αλλα δικαιωμα μου να τον αμφισβητω.ο σινοχαρας που του εστειλε την κοπελα ειναι ολες βιζιτες του διπλανου σαλον χαχαχχα και δεν θα πηγαιναν με κανενα τσαμπα
μου φενεται οτι εισαι επηρεασμενος 48 χρονων γκομενα;;;;
τελικα μονο χαμογελαστος ειναι οκ
ειναι σαν τατζικος που ντυνεται ασχημα;ψηλος, κοντος, χοντρος αδυνατος;;;
αμα ειναι απο διπλανα σαλον που λες τοτε ο ντερτι ειναι ψευτης η τα πληρωσε ο σινοχαρας;
κατι δεν μας λες σωστα

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
ξεχασα να αναφερω οτι οταν ειπα θα προτεινω τηςγκομενας 700-1000 γριβνα να δω αντιδραση ειπε αν δεκτει παρε την.του ειπα πληρωσε την εσυ αν δεκτει χαχαχαχ.εγω ειμαι εδω οπειος κλωνος θελει τον αντιμετωπιζω παντου καταμουτρα.
Δεν μου λες ρε χάρη τι περιλαμβάνει η δικιά σου συλογη,πουτσες οι αρχίδια ;;;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 89e4a62a8e8c107c8ccc-1428189398.jpg
    89e4a62a8e8c107c8ccc-1428189398.jpg
    34,7 KB · Εμφανίσεις: 27

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Για βαστα λιγο ρε Χάρη εδω εχεις ξοδεψει χιλιαδες ευρω για την τρελη πηγαινε -ελα και αποτελεσμα μηδεν,  τι θες να πεις  οτι η γκομενα δεν τα αξιζει τα 1000 γριβνα και να μεινη μαζι σου ολο το βράδυ;;;; (Αν σε θελει  ισως και να μην σε γουσταρη) απαντησε μου.

και εχω τα ιδια ερωτηματα με τον Σταβιανι πως τον λενε παραπανω ερωτησεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλά τον φρενοβλάβη πιστεύεις εσύ  :2funny:  :2funny:  :2funny: καμία φίλη της κόρης του είναι αν δεν είναι και η ίδια η κόρη του. Για αυτό δεν θα την δεις ποτέ γυμνή ούτε με λουράκι  :2funny: Δεν βλέπεις ότι είναι σε πάρκινγκ από σούπερ μάρκετ  :2funny: λες να έβγαλε τέτοια γκόμενα και να την πήγε στο συπερ μάρκετ  :2funny: :2funny: :2funny: και η γκόμενα βγήκε σε ραντεβού εντελώς αβαφη και πρόχειρα ντυμένη   :2funny: :2funny: :2funny: Να πούμε ότι είναι και μέρα μεσημέρι αν δεν είναι και πρωί έξω ντάλα ο ήλιος  :2funny: :2funny: :2funny:  Εκτός και αν τα ραντεβού στην Ρωσία τα κλείνουν στις 12.00 το μεσημέρι η 8.00 το πρωί   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλά η αγαμία σου  :jerking: :jerking: σε έχει τρελλάνει  :2funny:και γράφεις τελείως μαλακίες :jerking: :2funny:.
 Ποιά κόρη μου ρε βλάκα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ΕΛΕΟΣ  :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:.
 Ο Βλάκμαν είπε το πιο ωραιο  :jerking: την έβγαλες λεει απο το ιντερνετ!Λες και είναι κακό να βγάζει κανεις γκομενάκια απο το ιντερνετ  :2funny:.
 Η γκομενίτσα είναι ενα απλό δεκαοκτάχρονο κοριτσάκι και εχει αυτό το απλό στυλ,πολλές κοπελες στην Ρωσσία ντύνονται έτσι απλά και εχουν τέτοιο στυλ.Η προχτεσινή ηταν εντελως αλλο στυλ.Η συναντιση εγινε κατα της 17.30 χτες στο εμπορικο κεντρο στοκμαν στην Βοστάνια.Μένει στο κεντρο (σε παλιο διαμερισμα ή σε δωματιο με κοινοχρηστη κουζίνα,δεν την ρωτησα ουτε και με ενδιεφερε) και γ'αυτο συναντιθηκαμε εκει,με βολευει παρα πολυ γιατι εχει υπογειο πάρκινγκ (100 ρουβλια οι τρεις πρωτες ωρες και μετα η καθε ωρα απο 100 ρουβλια).Αν ειχα (σπορ) αμάξι σαν του ψεύτη δεν θα ειχα προβλημα να το αφήσω στο δρόμο  :2funny:.Αυριο ειναι πολυ πιθανον να την ξανασυναντισω,σημερα εχω ραντεβου με μια απο της παλιές,θα παμε σινεμα,σούσι και μετα θα ρθουμε σπίτι μου (το κλασικο).
  Αυτό που εγινε με της τραπεζες στην Ελλάδα ειναι θετικό γιατι οι Πιρφόροι φέτος δεν θα πάνε πουθενά  :2funny: και δεν θα μας ξεφτιλιζουνε :2funny: :2funny: :2funny:

βρεθηκε χτες με ντερτι για καφε οπου μου εδειξε της φοτο που λεει οτι ειναι ολη μερα και νυχτα με της κοπελες.εδειξε φοτο και την πολωνεζα,κοντο μαυρο μαλλι κοντα στα 48-50.οι κοπελες απο μολδαβια μια χαρα ειναι η ηλικια,η μια κακασχημη οι αλλες 2 συμπαθητικες.ο ντερτι παιζει με μαμπα που ολες ειναι πουτανες,κρυφοβιζιτες η ψαχνουν σπονσορα.οτι ειδα της φοτο δεν σημαινει πιστευω οτι γαμα τζαμπα ισως μια ασχημουλα αφραγγη ναι θα ερχοταν μονο με φαι.περιμενε μια γκομενα που του κανονισε ο αλλαν μεσω σινοχαρα,του ειπα τοτε σιγουρα βιζιτα ηταν και δικαιωθηκα οταν την ειδα.απλα ντραπηκα να την ρωτησω ποσα παιρνει μπροστα του,λαθος μου.μολις ηρθε αυτη η καραπουταναρα συστηθηκε και αμεσως εκατσε και χαζογελουσε σαν ηλιθια παιζοντας με το κινητο της να στελνει μυνηματα.ειπα στον ντερτι οτι βιζιτα ειναι και αν θελει παιρνω την διδιμη που με επρηξε αλλα αρνηθηκε.δικαιολογησε την κοπελα οτι ειδε 2 φιλους και ντραπηκε,λεξη που δεν ξερουν αυτοι εδω.αυτη συνεχισε να χαζογελα και να παιζει με τηλεφωνο ετσι εφυγα και τους αφησα,μου ειπε να συνενοηθουνε.ρωτησα την κοπελα με τι ασχολησε λεει ραμποτα-ραμποτα,αμεσως καταλαβα,λεει συμερα ειμαι οφφ χαχαχαχ.δεν ρωτησα ποσα παιρνει η κατι αλλο.μετα απο 1-2 ωρες με πηρε ο ντερτι και μου ειπαι οτι πηγαν ξενοδοχειο,του ορμηξε,αρχισε τσιμπουκια και την γαμησε αγρια χωρις να δωσει τιποτα.μετα αυτη του προτεινε τριο σημερα με φιλη της μοντελο,του εδειξε φοτο και θα της γαμησει τριο τζαμπα χαχαχαχαχ.τετεια δεν υπαρχουν ουκρανια,τελος.
Δηλαδη ολα ηταν οπως τα έλεγα,βλάκας,απειρος με της γκόμενες και ψεύτης  :2funny:.Χτες ειδατε με τι μωράκι συναντηθηκα.Οι Πιρφόροι πάθανε ΣΟΚ και πρέπει να κυλιόντουσαν χτες απο τη  :jerking: :2funny: :2funny:.
 Σχετικα με τον ψεύτη εγινε οτι σας είπα  :2funny: εφερε μια βίζιτα και έλεγε οτι είναι γκομενα του.Απο που αποδεικνύεται αυτό:Του εδωσε το τηλεφωνο της ο Αλλαντάλον και του Αλλαντάλον του τη γνώρισε ο Σινοχάρας που ο οπως ο ιδιος λέει όλες οι γκόμενες που έχει είναι με λεφτά.Οποτε βγάλτε τα συμπεράσματα σας  :think:.
 Σχετικά με την Πολωνέζα τι να πω  :jerking: :2funny: 48-50 ετών  :2funny: :2funny: :2funny: δεν θα το σχολιάσω καν  :2funny: :2funny:.Γ'αυτό και δεν εχει φωτογραφίες να μας βάλει γιατι ή με πουτάνες ή με 48-50 ετών  :2funny:.
 Μ'αρέσει που ο ψεύτης αμφισβιτεί της φωτογραφίες με το κοριτσάκι που έβαλα  :jerking: :2funny: (για να είναι διπλα και μέσα στο αυτοκινητό μου σημαίνει οτι ηταν μαζι μου).Οταν αυτός βάζει εντελώς μούφα φωτογραφίες  :2funny: που δεν αποδεικνύουν τίποτα  :jerking:.
 Τελικά είχα δίκιο οτι είναι το επίπεδο του σαν τα ζώα της Μολδαβίας  :2funny: γ'αυτό και ντρεπόταν να με συναντίσει στο ΟΠΑ.Τελικά ο Χάρης εγραψε οτι θα εγραφα κ'εγω αν τον συναντουσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για βαστα λιγο ρε Χάρη εδω εχεις ξοδεψει χιλιαδες ευρω για την τρελη πηγαινε -ελα και αποτελεσμα μηδεν,  τι θες να πεις  οτι η γκομενα δεν τα αξιζει τα 1000 γριβνα και να μεινη μαζι σου ολο το βράδυ;;;; (Αν σε θελει  ισως και να μην σε γουσταρη) απαντησε μου.

Για όλο το βράδυ λιγακι δυσκολο να μείνει.Σιγουρα αξίζει,το θεμα δεν ειναι αυτό αν αξιζει ή όχι.Το θέμα είναι οτι ο ψεύτης για μια ακόμα φορά πιάστηκε να λέει ψέματα  :2funny: είπε οτι δεν έχει πληρώσει ποτέ στην Ουκρανία και εδω αποδεικνύεται οτι εφερε μια βίζιτα (ο Χάρης την χαρακτηρισε καραπουτάνα) που του ειχες δωσει το τηλεφωνο της εσύ.Τελικά γίνεται αυτό που είπα και επιβεβαιωσε και ο Χάρης.Ο ψεύτης  :knockinb: ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΕΦΤΑ.Δεν ειναι κακό αλλα μην μας λέει ψέματα όμως.
  Γ΄αυτό και φοβηθηκε να με συναντισει γιατι θα εγραφα οτι και ο Χάρης και φυσικα θα τον έκραζα για τη βλαχαδερή εμφάνιση του  :2funny: :2funny: :2funny:.Οπως έκραξα τον Παναγιώταρο και τα αλλα αγάμητα ζωα του ΟΠΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Ουτε ο Χάρης όμως του τη χάρισε  :2funny: είπε όλη την αλήθεια :2funny:Ο ψευτης λεει προσπαθουσε να τον πείσει οτι ολα οσα λεει ειναι αληθεια αλλα τελικα η αληθεια παλι αποκαλυφθηκε  :2funny:
  Παντος έριξα πολύ γέλιο  :2funny:κριμα που δεν ημουν εκει να τον δω να  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:θα σας εδινα πιο λεπτομερη περιγραφή με περισσότερες λεπτομέριες οπως εκανα με τα ζώα της Μολδαβίας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
Όταν λέμε κολημμένη τυρόπιτα εσύ είσαι η επιτομή.. Το ερώτημα ήταν ποτέ αν θέλω να κάνω παγκόσμια διαδικτυακή καριέρα ηλιθίου που όποια γαμάει την ανεβάζει με φάτσα στο δίκτυο να μπαίνουμε σε Super Market και να κάνουμε βόλτες σε πλατείες ή αν αυτά που γράφω και περιγράφω σαν ιστορίες είναι αληθινά? Μήπως πρέπει να βάλω και μπέρτα Superman από σαλάχι? Για 2 χρόνια επέμεινες ότι κρύβομαι, ότι φοβάμαι, ότι είμαι μπαρμπά-Θωμάς, ότι είμαι ψεύτης. Σήμερα είναι η μέρα που μπορείς να μιλήσεις με το Χάρη και να κάνεις 2 τινά. Αν έχεις αρχίδια να πεις ότι έκανες λάθος, ότι καμιά φώτο δεν ήταν από το ίντερνετ (και πως μπορεί να είναι όταν με κάθε κοπέλα υπάρχουν φώτο να βγαίνουμε, να τρώμε, να κάνουμε βόλτες και μετά να είναι γυμνές στο δωμάτιο), και γενικά να ζητήσεις έστω μια έμεση συγνώμη, να υπερβείς τον εαυτό σου για 3 λεπτά διαύγειας. Η μπορείς να συνεχίσεις να είσαι ο ίδιος και απαράλαχτος ασυνάρτητος ψεύτης. Γιατί πλέον ο ψεύτης είσαι εσύ που ανεβάζεις κοινωνικές φωτογραφίες με κορίτσια στο αμάξι σου και σε δρόμους ή φωτογραφίες με ασιάτισσες πόρνες (αφού πρώτα μας είπες πως δεν πας με μεγαλύτερες από 25 χωρίς καταγωγή από Μόσχα και Αγ. Πετρούπολη) στο σπίτι σου και μας το παίζεις μπρούκλης.
ρε φιλε σε παρακαλω...μια που εισαι εκει μαθε τον χαρη να κανει παραθεση σε ενα κειμενο

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ναι αλλα ο δικος σας  λεει τσαμπα της γαμα και με προσκαλεσε να παω στο τοπ καφε που πανε μονο βιζιτες να τις δω και αν τους προτεινω λεφτα και τα θελουν δεν εχει προβλημα ας της παρω.δηλαδη μαζι μου ερχονται γιατι ειναι βιζιτες,με τον αλλο πανε χωρις λεφτα τι να πω.ο νοβας ειναι αρχιδη αν ειναι μαγκας γιατι δεν λεει ποιος ειναι?να τον παρω για κολυμπι κοντα ειναι η θαλασα.ξερετε το ανεκδοτο με τον ελεφαντα και το ποντικι?καπως ετσι θα γινει με τον κλωνο του περικλη.γιατι δεν λες ποιος εισαι?κρυβεσαι  μεκλωνους.οι κοπελες που συναντα ο ντερτι ειναι μεσο το ψευτοσινοχαρα και ειναι βιζιτες.τι να δω αλλο.μου ειπε αν ζητησουν λεφτα για το τριο θα φυγει και να της παρω,η χτεσινη δεν ζητησε επιμενει.προστα του πλισιασα νορμαλ κοπελες και προτεινα καφε,ετσι κανουν εδω στην πεφτουν ετσι δεν πανε να αλληλοβλεπωνται,καμια δεν δεκτηκε η εδωσε σημασια.ο ιδιος στοχευει μονο οσες δειξουν ενδιαφερον απο ιτερνετ.παντως μια που εδειξε την ξερω απο μαιλ ρυ επαιζα μεχρι πριν ενα μηνα.ειναι ικανοι να μας παντρεψουν με αντρα.οταν ερθει ο ρολογας χειμωνα θα δει τι παιζει αληθεια να σας μεταφερει.παντως θα παω στο καφε και δεν εχω προβλημα να πληρωσω την βιζιταχαχαχαχα.προκαλω τον ντερτι να βγει να παιξει με νορμαλ κοπελες,του προτεινα να παμε βολτα οπερα.ας μου δειξει τι θα βγει με καμακι,αν μιλησει καμια ισως αρχισω να πηγαινω και με πουστηδες ανικανους σαν τον περικλη.ενας λογος που θα παω με την γνωστη βιζιτα τους ειναι να ρωτησω ποσα δινουν,300 την μερα χαχαχαχκαι να μαθω αν τους περνα να γαμανεγιατι κατι ακουω για σιαλις χαχαχαχ.πες μας περικλη ποιος εισαι και μην κρυβεσαι.οτι εισαι σεξουαλικα ανικανος και παιδοφιλοσ το ειδαμε σε φοτο

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
ναι αλλα ο δικος σας  λεει τσαμπα της γαμα και με προσκαλεσε να παω στο τοπ καφε που πανε μονο βιζιτες να τις δω και αν τους προτεινω λεφτα και τα θελουν δεν εχει προβλημα ας της παρω.δηλαδη μαζι μου ερχονται γιατι ειναι βιζιτες,με τον αλλο πανε χωρις λεφτα τι να πω.
γιατι το κουραζεις;
σου λεει ο ανθρωπος αν δεχτουν την προσφορα σου πηγαινε μαζι τους και ξεμπροστιασε τες, ισως γλυτωσεις και τον ντερτι....

ο ιδιος στοχευει μονο οσες δειξουν ενδιαφερον απο ιτερνετ.
και τι κακο ειναι; κι ο δημητρακης και ολοι μας ψαχνουμε στο ιντερνετ

προκαλω τον ντερτι να βγει να παιξει με νορμαλ κοπελες,του προτεινα να παμε βολτα οπερα.ας μου δειξει τι θα βγει με καμακι

θα ρισκαρεις αυτο το πραγμα; ανισος ανταγωνισμος εσυ ξερεις ρωσσικα....γιατι δεν πατε στην παραλια καλυτερα να μιλησετε εκει σε γκομενες;

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
 Ο Βλάκμαν είπε το πιο ωραιο   την έβγαλες λεει απο το ιντερνετ!Λες και είναι κακό να βγάζει κανεις γκομενάκια απο το ιντερνετ  

ας βγαζεις γκομενες κι ας ειναι και απο εφημεριδα, αρκει να βγαζεις

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η ποιότητα από τις γκόμενες στο δρόμο και στα κλαμπ είναι 3 φορές ανώτερη από αυτές που βρίσκεις στο ίντερνετ.Το ίντερνετ είναι καλό όταν είσαι εκτός χώρας για να οργανώσεις επαφές.Οταν είσαι εντός χώρας με τις μουνάρες γύρω και είσαι στο ίντερνετ σημαίνει οτι έχεις πρόβλημα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ρε φιλε σε παρακαλω...μια που εισαι εκει μαθε τον χαρη να κανει παραθεση σε ενα κειμενο
Χαίρομαι που αυτές τις δύσκολες ώρες το σπέρμα του εθνικογαμησμού ρέει άφθονο παντού σε Αγ. Πετρούπολη , Οδυσσό,Αθήνα, Ρόδο , Μεσσολόγγι κτλ κτλ.. :rockon: :rockon: :rockon:

Όλοι με τον ένα η τον άλλο τρόπο  :knockinb::rockon: :rockon:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    47 KB · Εμφανίσεις: 34
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
Χαίρομαι που αυτές τις δύσκολες ώρες το σπέρμα του εθνικογαμησμού ρέει άφθονο παντού σε Αγ. Πετρούπολη , Οδυσσό,Αθήνα, Ρόδο , Μεσσολόγγι κτλ κτλ.. :rockon: :rockon: :rockon:

Όλοι με τον ένα η τον άλλο τρόπο  :knockinb::rockon: :rockon:
ετσι λεμε οχι στην μερκελ
λεμε ναι στα μουνια του ανατολικου μπλοκ
δοκιμαστριες ελληνικου σπερματος  :)

D

dude901123

Επισκέπτης
ναι αλλα ο δικος σας  λεει τσαμπα της γαμα και με προσκαλεσε να παω στο τοπ καφε που πανε μονο βιζιτες να τις δω και αν τους προτεινω λεφτα και τα θελουν δεν εχει προβλημα ας της παρω.δηλαδη μαζι μου ερχονται γιατι ειναι βιζιτες,με τον αλλο πανε χωρις λεφτα τι να πω.ο νοβας ειναι αρχιδη αν ειναι μαγκας γιατι δεν λεει ποιος ειναι?να τον παρω για κολυμπι κοντα ειναι η θαλασα.ξερετε το ανεκδοτο με τον ελεφαντα και το ποντικι?καπως ετσι θα γινει με τον κλωνο του περικλη.γιατι δεν λες ποιος εισαι?κρυβεσαι  μεκλωνους.οι κοπελες που συναντα ο ντερτι ειναι μεσο το ψευτοσινοχαρα και ειναι βιζιτες.τι να δω αλλο.μου ειπε αν ζητησουν λεφτα για το τριο θα φυγει και να της παρω,η χτεσινη δεν ζητησε επιμενει.προστα του πλισιασα νορμαλ κοπελες και προτεινα καφε,ετσι κανουν εδω στην πεφτουν ετσι δεν πανε να αλληλοβλεπωνται,καμια δεν δεκτηκε η εδωσε σημασια.ο ιδιος στοχευει μονο οσες δειξουν ενδιαφερον απο ιτερνετ.παντως μια που εδειξε την ξερω απο μαιλ ρυ επαιζα μεχρι πριν ενα μηνα.ειναι ικανοι να μας παντρεψουν με αντρα.οταν ερθει ο ρολογας χειμωνα θα δει τι παιζει αληθεια να σας μεταφερει.παντως θα παω στο καφε και δεν εχω προβλημα να πληρωσω την βιζιταχαχαχαχα.προκαλω τον ντερτι να βγει να παιξει με νορμαλ κοπελες,του προτεινα να παμε βολτα οπερα.ας μου δειξει τι θα βγει με καμακι,αν μιλησει καμια ισως αρχισω να πηγαινω και με πουστηδες ανικανους σαν τον περικλη.ενας λογος που θα παω με την γνωστη βιζιτα τους ειναι να ρωτησω ποσα δινουν,300 την μερα χαχαχαχκαι να μαθω αν τους περνα να γαμανεγιατι κατι ακουω για σιαλις χαχαχαχ.πες μας περικλη ποιος εισαι και μην κρυβεσαι.οτι εισαι σεξουαλικα ανικανος και παιδοφιλοσ το ειδαμε σε φοτο

Λοιπόν ας πούμε τώρα ψύχραιμα πως έχουν τα πράγματα. Συνάντησα το Χάρη χθες και αφού του έδειξα βιαστικά κάποιες φώτο μετά από λίγο ήρθε η Σβέτα. Γνωριμία που προέκυψε ως γνωστή μιας φιλης, φίλων από εδώ μέσα και τελικά έκατσε να είμαστε μαζί όλο το βράδυ μέχρι σήμερα πρωί που ξανασυναντήθηκα με το Χάρη. Τι να πω? Αν είναι βίζιτα? Για καμία γυναίκα που δεν γνωρίζω καλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Όλες μπορεί να είναι πουτάνες. Εμένα χρήματα δεν μου ζήτησε.. ένα βραδυνό και ένα πρωινό πλήρωσα και πήγε στη δουλειά της. Τώρα μου έστειλε μήνυμα.. i want you, i miss you.. Αν μου ζητήσει χρήματα θα της ρίξω ένα σουτ στο δεξί γάμα. Θα βρεθούμε όντως σήμερα το βράδυ και θα φέρει και μια φίλη της που της έδειξε φωτογραφία μου και της άρεσα όπως μου είπε. Τώρα για να τις κεράσω θα είναι, να τις γαμήσω.. ότι και να είναι καλά θα περάσουμε ελπίζω. Μακάρι ο Χάρης να φάει τη μία, να γαμήσει και αυτός γιατί τα κορίτσια είναι πολύ sexy και είναι και μικρά για εμένα 19 και 23. Όλες οι γυναίκες σε όλο το κόσμο έχουν μια τιμή. Μακάρι ο Χάρης να βρει την τιμή της γκόμενας και να τη πηδήξει. Εμένα η τιμή μου είναι ο τρόπος μου και η εμφάνισή μου. Χρήματα για πουτάνες έδωσα κάποτε πριν 4 χρόνια σε 6,7 εμπειρίες που είχα, δεν πέρασα καλά και το σταμάτησα το άθλημα και άρχισα τα ταξίδια.
Για να ανακεφαλαιώσουμε ο καθένας κρίνει τι κάνει ο άλλος με γνώμονα τον εαυτό του και τις εμπειρίες του. Ο Χάρης έκρινε με βάση τις εμπειρίες του και δεν τον αδικώ. Είναι καλό παιδί. Εγώ του έδειξα φωτογραφίες από όλες τις γκόμενες που έχω κατά καιρούς συναντήσει και γράψει εδώ. Γκόμενες με τις οποίες βρεθήκαμε στις χώρες τους, βγήκαμε, πήγαμε για φαγητό, κάναμε ταξίδια, μετά ήρθαν στην Ελλάδα. Δηλαδή τι είμαι να πληρώνω και συνοδεία? Άντε να πληρώσεις το κρεβάτι. Αν μια γυναίκα την πληρώνεις γιατί να την πληρώνεις να κάνετε ταξίδια? Είναι extra υπηρεσίες? Κάποιες από αυτές για τα δικά μου γούστα είναι πολύ όμορφες, κάποιες είναι όμορφες, κάποιες είναι μέτριες. Τώρα να πάω Ουκρανίες, Μολδαβίες, Βουλγαρίες, Ρουμανίες για να πηδάω πουτάνες το βρίσκω ανόητο και βλακώδες. Πουτάνες μπορείς να βρεις παντού. Γιατί να κάνεις ταξίδι? Όσο για την ηλικία της Πολωνής έφερα το Χάρη και μετά το ποστάρισμα του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένω και του έδειξα και άλλες φώτο και αυτός επέμεινε ότι τόσο του μοιάζει. Τι να πω?  Αν μια γυναίκα Σλάβα 33 χρονών, 1,78 72 κιλά με αδύνατα πόδια, χωρίς κυτταρίτιδα και καθαρό πρόσωπο χωρίς εμφανείς ρυτίδες είναι 50αρα τότε πάω πάσο. Αυτό είδε, αυτό είπε. Και οι κρίνοντες κρίνονται. Πραγματικά νομίζω πως τελικά έπεσα και εγώ στη λούμπα να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας και από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει κανένας να το πιστοποιήσει. Όλοι έχουμε τα κολλήματά μας και δεν μπορούμε να κάνουμε βήμα πέρα από αυτά.  

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εγω  χαρη στον Σχινο πληρωνω αλα οχι τοσσα πολλα 1000....... τα μισα,
_ φοιτητριες ειναι  η και εργαζόμενες (λογιστριες -κομωτριες κλπ) αλα δεν ειναι εππαγγελματιες βιζιτουδες  αυτο δεν σημαινει οτι καποια γκομενα δεν θα παει χωρις χρηματα γιατι μπορει να γουσταρη.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Όταν λέμε κολημμένη τυρόπιτα εσύ είσαι η επιτομή.. Το ερώτημα ήταν ποτέ αν θέλω να κάνω παγκόσμια διαδικτυακή καριέρα ηλιθίου που όποια γαμάει την ανεβάζει με φάτσα στο δίκτυο να μπαίνουμε σε Super Market και να κάνουμε βόλτες σε πλατείες ή αν αυτά που γράφω και περιγράφω σαν ιστορίες είναι αληθινά? Μήπως πρέπει να βάλω και μπέρτα Superman από σαλάχι? Για 2 χρόνια επέμεινες ότι κρύβομαι, ότι φοβάμαι, ότι είμαι μπαρμπά-Θωμάς, ότι είμαι ψεύτης. Σήμερα είναι η μέρα που μπορείς να μιλήσεις με το Χάρη και να κάνεις 2 τινά. Αν έχεις αρχίδια να πεις ότι έκανες λάθος, ότι καμιά φώτο δεν ήταν από το ίντερνετ (και πως μπορεί να είναι όταν με κάθε κοπέλα υπάρχουν φώτο να βγαίνουμε, να τρώμε, να κάνουμε βόλτες και μετά να είναι γυμνές στο δωμάτιο), και γενικά να ζητήσεις έστω μια έμεση συγνώμη, να υπερβείς τον εαυτό σου για 3 λεπτά διαύγειας. Η μπορείς να συνεχίσεις να είσαι ο ίδιος και απαράλαχτος ασυνάρτητος ψεύτης. Γιατί πλέον ο ψεύτης είσαι εσύ που ανεβάζεις κοινωνικές φωτογραφίες με κορίτσια στο αμάξι σου και σε δρόμους ή φωτογραφίες με ασιάτισσες πόρνες (αφού πρώτα μας είπες πως δεν πας με μεγαλύτερες από 25 χωρίς καταγωγή από Μόσχα και Αγ. Πετρούπολη) στο σπίτι σου και μας το παίζεις μπρούκλης.
Έχει ,έχει από αρχίδια και πουτσες την πιο μεγάλη συλογη.  :2funny: :2funny: :2funny:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Είσαι κοντός ρε χάρη, θα χρειαστεί να φέρεις κανα δύο τούβλα να φτάσεις το πούτσο μου να μου κανείς πίπα.  :2funny: Παραλίες, κολύμπι δεν γουστάρω, κρατά τις ρομαντικές ιδέες σου για τον ρολόγα. Είμαι σίγουρος θα περάσετε τα δύο σας φανταστικά το χειμώνα. Μην παραλείψετε να πάτε και στο φεστιβάλ.   :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• A0E3DFF81C05305661F014455CA29BB8 - Αντίγραφο - Αντίγραφο.jpg
    A0E3DFF81C05305661F014455CA29BB8 - Αντίγραφο - Αντίγραφο.jpg
    40,6 KB · Εμφανίσεις: 47

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom