D
dude901123
Επισκέπτης
Γεμάτο είναι το ιντερνετ με φωτογραφίες σου και βιντεάκια με σένα γιατί δεν πας να κάνεις μύνηση να .Πηγαινε ρε γελοίε τι μας ζαλίζεις
Οτι είχα πει βγηκε αληθινο εισαι ενα ανθρωπάκι ενας κακομοίρης
Η γκόμενα αυτή είναι απο Αγία Ππετρούπολη,είναι ενα απλο κοριτσάκι,φένεται απο τη φωτογραφία οτι ειναι μια απλη κοπελιτσα που δεν εχει καμια σχεση με αυτα που λες.Δε νομιζω οτι με καποιον σαν κ'εσένα θα πηγαινε .
Δεν πιστευω οτι καλές κοπελες είναι αυτές που πάνε με το Σινοχάρα Ο Σινοχάρας σε αυτό δεν λεει ψέματα,λεει ειμαι ασχημος και πληρώνω για να .Εσυ μας το παιζεις μάγκας και γκόμενος .ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΙΝΟΧΑΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Οταν ο Χάρης σου ειπε να καμακώσετε εσυ του είπες οτι ψαχνεις μονο οικονομικα αδυνατες και φτωχες κοπελες πανω απο 30 ετων .
Σε ενα εχεις δικιο οτι ειμαστε σε αλλη κατηγορία εγω ειδες τι κυνηγάω.Τωρα που εγινες ρεζιλι και είδαμε οτι εμφανησιακα εισαι σκατά και οτι δεν μετράς και οτι ολα οσα μας έλεγες είναι ψέματα λες να σταματίσουμε .
Οσο για της πουτανες που παρακαλάω σας βάζω τον διάλογο.Ο Χάρης μου ειπε οτι με χωρις λεφτα δεν θα ερθει μια φιλη μου Ιερόδουλος απο την Οδησσό.Της εγραψα για λεφτά και η απάντηση της ηταν Нет я не прошу у тебя денег δεν σου ζητάω λεφτα (για να ερθω).Αυτό για να μη λεει ο κάθε ηλίθιος οτι θέλει.
Καλά όλοι είδαμε.. έχεις στενές επαφές με την επαρχία από Καζακσταν, Ουζμπεκιστάν.. και είναι κρίμα γιατί εσύ ζεις εκει. Εγώ πάω για 3,4,5 ημέρες σε κάθε πολη.. Ούτε χρόνο έχω, ούτε τις κάνω γκόμενες μου να τις κυκλοφορώ στο σπίτι μου.
Τώρα γιατί με προκαλείς? Θέλεις να πω τι μου είπε ο Χάρης για εσένα? Πως πήγες Οδησσό και γυρνούσες σαν το βλάκα? Η μόνη που πήδηξες ήταν η πουτάνα στο Sallon με την κυτταρίτιδα που την παρακαλούσες να γίνει γκόμενά σου και να βγείτε και αυτή σε έκλασε? Που πας στις Disco και κάθεσαι σαν το βλάκα και συνήθως δεν μιλας με καμία και όλοι γελάνε μαζί σου? Πως κάνεις καμάκι δείχνοντας τα βιντεάκια σου? Για ήρωας σε εκπομπή της Πάνιας μια χαρά είσαι? Ξεφτιλίζομαι που σου απαντάω. Αχ σε παρακαλώ, δεν έχω ενδιαφέρον πλέον να συνεχίζουμε αυτό το διάλογο.. μη με βάζεις σε αυτή τη θέση. Δεν είχα σκοπό να πω τίποτα αλλά εσύ το έχεις χάσει. Κοίταξε.. ο Χάρης σε συμπαθεί, είναι μαζί σου, αλλά σε αυτό που πιστεύει.. σωστό, λάθος είναι ειλικρινής. Τι να κάνω?
Αν έχει ανέβει βιντεάκι ή φωτογραφία ετοιμάσου, αρχίζουν τα όργανα. Θα περάσουμε ωραία.