Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Τωρα που κλείσαν οι τράπεζες ουτε στη Φυλής δεν θα μπορειται να πάτε  :2funny: :2funny: :2funny:
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Χμμμμ εδώ θα διαφωνήσω.... Εμένα δεν έχει πειραχτεί καθόλου η καθημερινότητά μου.. Μπορώ να κλείσω εισητήρια και να πάω όπου θέλω και να χρησιμοποιήσω Δολάρια ή Λίρες ... Κάνω βόλτες με το χλιδάτο σιδερένιο άλογο και δεν πήγα καν τράπεζα για αναλήψη!!
Βγαίνουμε κανονικά στις Ντίσκο και τα προβλήματά είναι τα διαχρονικά με Αλβανούς Τυνήσιους και λοιπούς παρείσακτους και ΟΧΙ οικονομικής φύσης!!!!

Να λες στις Ρωσίδες πως δεν είναι όλοι οι Έλληνες πυρφόροι και πως πίσω στη Χώρα ΣΟΥ έχει κόσμο που δεν νιώθει τίποτα και τραβάει κουπί σε δύσκολους καιρούς χωρίς να λιγοψυχεί !!!!  

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Χμμμμ εδώ θα διαφωνήσω.... Εμένα δεν έχει πειραχτεί καθόλου η καθημερινότητά μου.. Μπορώ να κλείσω εισητήρια και να πάω όπου θέλω και να χρησιμοποιήσω Δολάρια ή Λίρες ... Κάνω βόλτες με το χλιδάτο σιδερένιο άλογο και δεν πήγα καν τράπεζα για αναλήψη!!
Βγαίνουμε κανονικά στις Ντίσκο και τα προβλήματά είναι τα διαχρονικά με Αλβανούς Τυνήσιους και λοιπούς παρείσακτους και ΟΧΙ οικονομικής φύσης!!!!

Να λες στις Ρωσίδες πως δεν είναι όλοι οι Έλληνες πυρφόροι και πως πίσω στη Χώρα ΣΟΥ έχει κόσμο που δεν νιώθει τίποτα και τραβάει κουπί σε δύσκολους καιρούς χωρίς να λιγοψυχεί !!!!  
Τι να λεω οταν υπαρχουν κατι κακομοίρηδες σαν τον ψεύτη  :2funny: που κυνηγάνε 50αρες,εχουν βλαχαδερές φάτσες,είναι άφραγκοι και κομπλεξικοί :jerking: :2funny:Ευτυχως που βλεπουν εμένα και ανεβάζω την εικόνα της Ελλάδας.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Τι να λεω οταν υπαρχουν κατι κακομοίρηδες σαν τον ψεύτη  :2funny: που κυνηγάνε 50αρες,εχουν βλαχαδερές φάτσες,είναι άφραγκοι και κομπλεξικοί :jerking: :2funny:Ευτυχως που βλεπουν εμένα και ανεβάζω την εικόνα της Ελλάδας.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα από εσένα,μας ντροπιάζεις την χώρα. Κακάσχημος,διανοητικά ανάπηρος και μικροψώλης το τρίπτυχο του πορνοπεπονία   

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16

ποιες ντίσκο ρε συ στο 70 ζεις  :idiot:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα από εσένα,μας ντροπιάζεις την χώρα. Κακάσχημος,διανοητικά ανάπηρος και μικροψώλης το τρίπτυχο του πορνοπεπονία   
Κατι φουκαραδες σαν κ'εσενα και οι Ελληνες της Μολδαβίας μας εχουν ντροπιάσει  :2funny:Εγω βγάζω συνέχεια γκομενάκια όχι γριές  :2funny:και δεν ειμαι κακομοιρης οπως εσεις  :2funny:.Τα λεωφορεία λεει ειναι τσάμπα τωρα στην Ελλάδα,για δεν πας στη θάλασσα να κανεις κανα μπάνιο  :2funny: γιατι δεκαρικο για το μεταξουργειο δεν σε κώβω να έχεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Κατι φουκαραδες σαν κ'εσενα και οι Ελληνες της Μολδαβίας μας εχουν ντροπιάσει  :2funny:Εγω βγάζω συνέχεια γκομενάκια όχι γριές  :2funny:και δεν ειμαι κακομοιρης οπως εσεις  :2funny:.Τα λεωφορεία λεει ειναι τσάμπα τωρα στην Ελλάδα,για δεν πας στη θάλασσα να κανεις κανα μπάνιο  :2funny: γιατι δεκαρικο για το μεταξουργειο δεν σε κώβω να έχεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σχεδόν κάθε μέρα πάω με την γκόμενα μου.  :dancing: Δεν μου χρειαζεται και λεωφορείο,η θάλασσα είναι 200-300 μέτρα από το σπίτι μου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σχεδόν κάθε μέρα πάω με την γκόμενα μου.  :dancing: Δεν μου χρειαζεται και λεωφορείο,η θάλασσα είναι 200-300 μέτρα από το σπίτι μου.
Για την θάλασσα μπορεί να λες και αλήθεια έχει θάλασσα στη Δραπετσόνα  :2funny:Πρεπει να εισαι κ'εσυ πλούσιος οπως και κάποια άλλα μέλη του σά'ι'τ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για τη γκόμενα,πιό πιθανό είναι να έχω εγώ Λίαρ τζετ (ιδιωτικο αεροπλανο) παρά εσύ γκόμενα  :2funny:
Πιό πολύ θέλω να μπουνε φωτογραφίες απο την 50χρονη Πολωνέζα του ψεύτη παρά οι φωτογραφίες του την κωλόφατσα του την έχουμε δει  :2funny: :2funny: :2funny:
Και αυτό που έγραψες ηταν φοβερό  :jerking: :2funny: αλλά αυτό που γέλασα περισσότερο ήταν που ο Ρωσσοπόντιος είπε οτι έχει δικές του  εταιρίες και είναι πάμπλουτος  :shit: :2funny: :2funny: :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αν θες να παθεις καταθληψη τραβα χαχαχαχ.πηγα και δεν ξαναπαω.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μια μερα εκατσα,πηγα απο λετονια πρωι με λεωφορειο.σεπτεβριος,βροχερος καιρος.αδεια πολη σαν πριν ενα μηνα σλοβενια.ειδα 3-5 ατομα στο κεντρο που ειναι το δημαρχειο.πηγα μολλ,καφε ολα αδεια!εκει που εμενα ειχε διπλα ερασμους φοιτητες.ολοι καθονταν μονο.βραδι δεν βγηκα,αρχισε βροχη καταρακτωδης.πρωι πισω ριγα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν ειναι πουτανουπολη σαν ριγα,κοσμος καλος,μιλα αγγλικα.νεαροκοσμος φοιτητες.ειδα μπαρακια το βραδι με φοιτητες,οι κοπελες σαν πολωνεζες περιπου,ομορφοτερες αλλα δεν μπηκα,μετα εβρεχε και ακυρωσα να παω στο προσπεκτο κλαμπ να δω τι παιζει

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Λοιπόν ας πούμε τώρα ψύχραιμα πως έχουν τα πράγματα. Συνάντησα το Χάρη χθες και αφού του έδειξα βιαστικά κάποιες φώτο μετά από λίγο ήρθε η Σβέτα. Γνωριμία που προέκυψε ως γνωστή μιας φιλης, φίλων από εδώ μέσα και τελικά έκατσε να είμαστε μαζί όλο το βράδυ μέχρι σήμερα πρωί που ξανασυναντήθηκα με το Χάρη. Τι να πω? Αν είναι βίζιτα? Για καμία γυναίκα που δεν γνωρίζω καλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Όλες μπορεί να είναι πουτάνες. Εμένα χρήματα δεν μου ζήτησε.. ένα βραδυνό και ένα πρωινό πλήρωσα και πήγε στη δουλειά της. Τώρα μου έστειλε μήνυμα.. i want you, i miss you.. Αν μου ζητήσει χρήματα θα της ρίξω ένα σουτ στο δεξί γάμα. Θα βρεθούμε όντως σήμερα το βράδυ και θα φέρει και μια φίλη της που της έδειξε φωτογραφία μου και της άρεσα όπως μου είπε. Τώρα για να τις κεράσω θα είναι, να τις γαμήσω.. ότι και να είναι καλά θα περάσουμε ελπίζω. Μακάρι ο Χάρης να φάει τη μία, να γαμήσει και αυτός γιατί τα κορίτσια είναι πολύ sexy και είναι και μικρά για εμένα 19 και 23. Όλες οι γυναίκες σε όλο το κόσμο έχουν μια τιμή. Μακάρι ο Χάρης να βρει την τιμή της γκόμενας και να τη πηδήξει. Εμένα η τιμή μου είναι ο τρόπος μου και η εμφάνισή μου. Χρήματα για πουτάνες έδωσα κάποτε πριν 4 χρόνια σε 6,7 εμπειρίες που είχα, δεν πέρασα καλά και το σταμάτησα το άθλημα και άρχισα τα ταξίδια.
Για να ανακεφαλαιώσουμε ο καθένας κρίνει τι κάνει ο άλλος με γνώμονα τον εαυτό του και τις εμπειρίες του. Ο Χάρης έκρινε με βάση τις εμπειρίες του και δεν τον αδικώ. Είναι καλό παιδί. Εγώ του έδειξα φωτογραφίες από όλες τις γκόμενες που έχω κατά καιρούς συναντήσει και γράψει εδώ. Γκόμενες με τις οποίες βρεθήκαμε στις χώρες τους, βγήκαμε, πήγαμε για φαγητό, κάναμε ταξίδια, μετά ήρθαν στην Ελλάδα. Δηλαδή τι είμαι να πληρώνω και συνοδεία? Άντε να πληρώσεις το κρεβάτι. Αν μια γυναίκα την πληρώνεις γιατί να την πληρώνεις να κάνετε ταξίδια? Είναι extra υπηρεσίες? Κάποιες από αυτές για τα δικά μου γούστα είναι πολύ όμορφες, κάποιες είναι όμορφες, κάποιες είναι μέτριες. Τώρα να πάω Ουκρανίες, Μολδαβίες, Βουλγαρίες, Ρουμανίες για να πηδάω πουτάνες το βρίσκω ανόητο και βλακώδες. Πουτάνες μπορείς να βρεις παντού. Γιατί να κάνεις ταξίδι? Όσο για την ηλικία της Πολωνής έφερα το Χάρη και μετά το ποστάρισμα του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένω και του έδειξα και άλλες φώτο και αυτός επέμεινε ότι τόσο του μοιάζει. Τι να πω?  Αν μια γυναίκα Σλάβα 33 χρονών, 1,78 72 κιλά με αδύνατα πόδια, χωρίς κυτταρίτιδα και καθαρό πρόσωπο χωρίς εμφανείς ρυτίδες είναι 50αρα τότε πάω πάσο. Αυτό είδε, αυτό είπε. Και οι κρίνοντες κρίνονται. Πραγματικά νομίζω πως τελικά έπεσα και εγώ στη λούμπα να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας και από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει κανένας να το πιστοποιήσει. Όλοι έχουμε τα κολλήματά μας και δεν μπορούμε να κάνουμε βήμα πέρα από αυτά.  

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
οι  σλαβες μεγαλοδειχνουν,εγραψα για ζαγρεπ οτι οι 30 φενονταν 40-45 σπασμενα πρωσωπα,καμια σχεση με σερβια

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Κάπου έχασες τον σκοπό του ταξιδιού σου, φρόντισε να μην χάσεις και τον προορισμό σου. Τι θες να αποδείξεις και σε ποιον? Και ποιος είναι ο Χάρης που θα σου πει αν μετράς η όχι??? Εσύ δεν το ξέρεις??? Έχεις ανασφάλειες  και χρειάζεσαι επιβεβαίωση????  Όσοι σε αμφισβητούν θα τους επισκεφτείς να πιεις καφέ μαζί τους και να τους αποδιξεις το αντίθετο???Δεν σε ενοχλεί καθόλου που ο ζηλόφθων αυτιστικός σε κατευθυνει???? Εκτός και αν δεν κατάλαβες ότι και την μισή Ουκρανία να πηδήξεις εδώ πάλι δεν θα μετράς. Κοίτα να περάσεις καλά εκεί που πας γιατί είναι και το μόνο πράγμα που έχει σημασία.
Αν σε πιστεύουν η δεν σε πιστευουν οι άλλοι ............

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εδω εχεις λαθος,ειμαι κριτης.εγω αποφασιζω ποιοι γαμανε και πειος οχι χαχαχαχ

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ναι πολυ σωστη ερωτιση  :).Συναντηθηκα μαζι του πριν κανα χρόνο.Το πρόβλημα δεν ηταν στα λεφτα αλλα οτι ηθελα να κανουμε μια καλητερη παραγωγη και οχι κατι φτηνιάρικο.Ηθελα να γυρίσω τον Αγιο Πορνοβασίλη ή τον πόλεμο των άστρων τσόντα με σενάριο που θα ειχε και πλάκα ή τον Πορνοπρέσβη  :2funny: οτι είμαι πρέσβης και  :knockinb:  :2funny: ή στη χειρότερη περιπτωση μια σεξοκομωδια για τη ζωη μου με γυρίσματα στην Αγία Πετρούπολη...μετα με αεροπλάνο Ελλάδα....θα με συνανταει μια γκόμενα στο αεροδρόμιο και θα  :knockinb:...μετά γύρισμα στη Φυλής (θα δίνανε σε καποια απο κάποιο μπουρδελάκι ή στούντιο λεφτα γιά να παίξει μαζι μου) όχι ομως φτηνιάρικο έργο χωρις καμια υπόθεση (συνεντευξη και  :knockinb: στο στούντιο).
 Ψαχνω να βρω κάποιο στούντιο και συνεργάτες για να τα γυρίσω αυτα τα έργα γιατί είναι τρομερά σενάρια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

;)  :hi:

Κάτι σε love potion α και Ελληνικά θα ήταν επίσης γαμάτο...!   :headbang2:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Για την θάλασσα μπορεί να λες και αλήθεια έχει θάλασσα στη Δραπετσόνα  :2funny:Πρεπει να εισαι κ'εσυ πλούσιος οπως και κάποια άλλα μέλη του σά'ι'τ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Για τη γκόμενα,πιό πιθανό είναι να έχω εγώ Λίαρ τζετ (ιδιωτικο αεροπλανο) παρά εσύ γκόμενα  :2funny:
Πιό πολύ θέλω να μπουνε φωτογραφίες απο την 50χρονη Πολωνέζα του ψεύτη παρά οι φωτογραφίες του την κωλόφατσα του την έχουμε δει  :2funny: :2funny: :2funny:
Και αυτό που έγραψες ηταν φοβερό  :jerking: :2funny: αλλά αυτό που γέλασα περισσότερο ήταν που ο Ρωσσοπόντιος είπε οτι έχει δικές του  εταιρίες και είναι πάμπλουτος  :shit: :2funny: :2funny: :2funny:
Μιλάς και εσύ που διαμενείς σε κοντέινερ για σεισμόπληκτους  :2funny: :2funny: :2funny:  βάλε φωτογραφίες από το κοντέινερ σου να βάλω από το διαμέρισμα μου να δούμε και να γελάσουμε  :2funny: :2funny: :2funny: Εσύ έφυγες από Ελλάδα γιατί μόνο με πεπόνια,κατσίκια και τραβεστί είχες σχέσεις  :2funny: :2funny: Δεν είμαστε όλοι σαν εσένα, αν δεν είσαι παππούς και καθυστερημένος δεν είναι δύσκολο να βγάλεις γκόμενα στην Ελλάδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom