Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Δηλαδή ο Χάρης λέει  :jerking:.Τον Χάρη τον πιστεύω γιατι ειναι ουδέτερος ο Αλαν πολλές φορες υποστηρίζει τους φίλους του  :think:π.χ τον Σκυλοχάρα.Ελεγε οτι  :knockinb: βαζοντας παλιές φωτο του.Οταν ο Σκυλοχάρας δεν μπορει να περπατίσει  :2funny:πόσο μάλλον να  :knockinb: :2funny:.
 Συμφωνα με το Χάρη αντε να είναι 48 ετών  :2funny:Ωραια ο Χάρης έκανε λάθος και δεν ειναι 50 ειναι 43-43 αλλάζει τίποτα? :2funny:
 Εγω σας έβαλα πραγματικές φωτογραφίες απο 2 18χρονα γκομενάκια το τελευταιο διάστημα.Μ'αρέσει που ενω ηταν με αποδειξεις οτι οι γκομενες αυτες ηταν μαζι μου οι Πιρφόροι γράφανε  :jerking: :2funny:.
  Ο ψεύτης δεν εχει βάλει ουτε μια πραγματική φωτογραφία  :2funny: οι φωτογραφίες που εδειξε στον Χάρη ηταν μιας ασχημης 35χρονης Βουλγάρας που ο Χάρης μου ειπε οτι ειναι πιθανον να ειναι γκομενα του και μιας 50 χρονης Πολωνέζας (συμφωνα με το Χάρη πάντα).Εδω εχουμε τον κακομοιρη Ελληνα Πιρφόρο που ενω είναι για κλάμματα το παίζει οτι κάποιος είναι  :2funny:.Εγω ειδατε πως φέρομαι στις 30χρονες  :2funny: της πηγαινω βόλτα με λουράκι  :2funny:.
 Στην Ευρώπη παντος ντρέπεσαι πια να πεις οτι είσαι Ελληνας μ'αυτούς τους φουκαράδες! :rockon:Εδω για τον Τσίπρα λένε οτι ειναι κλόουν και πολιτικά νάνος :2funny:.Και οτι πηγε να κανει τον μάγκα εκει που δεν τον παίρνει και τον γαμήσανε.Ετσι κ'ο ψεύτης μας γράφει  :jerking: αλλα αποδειξεις δεν μας βάζει! :2funny:συναντησε το Χάρη και αποκαλυφθηκε η αληθεια  :2funny: :2funny: :2funny:
Φυσικά και της έβαλες λουράκι της εκδιδομένης,για αυτό άλλωστε την πλήρωσες, θα σου πω και κάτι αλλά μην το κανείς θέμα ούτε μην πεις ότι σου το είπα εγώ : μπορείς να την γαμήσεις κιόλας όταν πληρώνεις και όχι μόνο να της βάλεις λουριά.  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
φωτογραφίες που εδειξε στον Χάρη ηταν μιας ασχημης 35χρονης Βουλγάρας που ο Χάρης μου ειπε οτι ειναι πιθανον να ειναι γκομενα του και μιας 50 χρονης Πολωνέζας (συμφωνα με το Χάρη πάντα)
2 γκομενες διαβασες;;
.εδειξε φοτο και την πολωνεζα,κοντο μαυρο μαλλι κοντα στα 48-50.οι κοπελες απο μολδαβια μια χαρα ειναι η ηλικια,η μια κακασχημη οι αλλες 2 συμπαθητικες.
Μετρησα 5 σε λιγες μερες βαλε και του σινοχαρα 6 (την πολωνη στην Ελλαδα, την Βουλγαρα καθ οδον, 3 στην Μολδαβια )
απλη αριθμητικη ειναι

Τον Χάρη τον πιστεύω γιατι ειναι ουδέτερος
αρα ο Χαρης δεν λεει μαλακιες σε 10-12 μερες 6 γκομενες δεν τον λες και αγαμητο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φυσικά και της έβαλες λουράκι της εκδιδομένης,για αυτό άλλωστε την πλήρωσες, θα σου πω και κάτι αλλά μην το κανείς θέμα ούτε μην πεις ότι σου το είπα εγώ : μπορείς να την γαμήσεις κιόλας όταν πληρώνεις και όχι μόνο να της βάλεις λουριά.  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Με τη διαφορά οτι οι εκδιδόμενες δεν κάθονται να της βγάλεις φωτογραφίες,πόσο μάλλον βίντεο.Αλλα τόσα ξέρετε τόσα λέτε  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
  Οποιος εχει ερθει εχει δει αν μετράω ή όχι μην γυριζουμε στα ίδια
2 γκομενες διαβασες;;Μετρησα 5 σε λιγες μερες βαλε και του σινοχαρα 6 (την πολωνη στην Ελλαδα, την Βουλγαρα καθ οδον, 3 στην Μολδαβια )
απλη αριθμητικη ειναι
αρα ο Χαρης δεν λεει μαλακιες σε 10-12 μερες 6 γκομενες δεν τον λες και αγαμητο
Καταρχην ποιος σου ειπε οτι ηταν αυτες οι γκομενες σε 10-12 μερες το πιθανοτερο ηταν να ειναι οι γκομενες που ειχε σε ολη του τη ζωη ο ψεύτης  :2funny:Εκτος αυτου  :2funny:Ο Χάρης είπε για μιά ασχημη Βουλγάρα 35χρονη που πιθανόν είναι η γκόμενα του (εχει σχεση) και μια 50χρονη Πολωνή.Του Σινοχάρα την ειπε καραπουτανάρα ο Χάρης  :2funny:.Αν μετρισω πόσες εχω γαμισει στη Φυλής το κοντερ θα γραψει πενταψηφιο νουμερο  :2funny: :2funny: :2funny:Μιλησε για δυο Μολδαβές που ειδηκά η μία δεν βλεπόταν ηλικίας ανω των 35 συμφωνα με το Χάρη.Ο Χάρης δεν πιστεψε οτι καμια δεν πηγε μαζι του τσάμπα.Και μιλάμε για σούργελα  :2funny:.Γ'αυτό και ο ψευτης δεν τόλμισε να με συναντισει  :2funny: αν μου ρχότανε με καμιά σαβούρα φυσικα και θα τον έκραζα  :2funny:.Για τον ίδιο λόγο δεν μας της βάζει στο σά'ι'τ να της δούμε γιατι θα γελάμε με τα χάλια του  :2funny:Αυτές μπορει να της είχε σε ολη του τη ζωή  :2funny:Ο Ιωσήφ σε παλια ποστ τους ειχε κράξει που του γράφανε για κατι τέτοιες τελειωμένες που ειχαν ερωτευθει  :jerking: :2funny:
  Εγω ειδατε τι γκομενάκια βγάζω ουτε 50χρονες,ουτε 35χρονες ασχημες Βουλγάρες  :2funny:.Και ειμαι ο μόνος που βάζει αληθινες φωτογραφίες οχι μούφα :2funny:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Με τη διαφορά οτι οι εκδιδόμενες δεν κάθονται να της βγάλεις φωτογραφίες,πόσο μάλλον βίντεο.Αλλα τόσα ξέρετε τόσα λέτε  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ΕΊΠΑ ΟΤΙ ΕΊΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ Μερικές σελίδες πίσω μας έλεγες ότι η κακάσχημη δουλεύει 10 χρόνια αυτήν  την δουλειά [πουτανα] και έχει αγοράσει 2 διαμερίσματα. Τώρα το αλλάζεις η θες να βρω αυτά που έγραψες να γίνεις άλλη μια φορά ρόμπα ΨΕΥΤΗ 29 ;;;;;;

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Και σένα σε έχει ενα βιντεάκι :2funny: με το τραγούδι το μικρο σου το πέος  :2funny: λέει την έχεις 7 πόντους πρέπει να είναι αλήθεια  :2funny:Πρεπει να καποιος καλοθελητής να το στείλει στη δουλειά σου με e-mail  :2funny: τράβηξες  :jerking: με το γκομενάκι που έβαλα χτες κακομοίρη? :2funny:γλυκά 18χρονα βγάζω όχι τελειωμενες γριες σαν κ'εσένα  :2funny:
  Εσκασες που βγηκες ψευτης  :2funny:50χρονη Πολωνή και 35χρονη ασχημη Βουλγάρα  :2funny: και μας το έπαιζες και γαμιάς  :2funny:.
Έχω μια απορία γιατί σε λένε Δημητράκης 29 [σαν Σκουληκάκης 29 ακούγεται];;;;;;;  όχι ότι είναι κάτι κακό αλλά και μόνο το όνομα σε παραπέμπει σε κάτι μικρό και άνευ σημασίας .  Με τα προσόντα που έχεις θα έπρεπε να έχεις άλλο νικ
Γιγαντοτεράστιος 29
Τιτανοπελώριος  29
Τιτανομέγιστος  29
Ανακοντας 29
Γκοτζίλας 29
Σε παρακαλώ διόρθωσε αυτό το λάθος διότι το όνομα σου είναι παραπλανητικό και δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στο μεγάλειο και τα προσόντα που διαθέτεις.

Συνημμένα

• Στιγμιότυπο 2 (6-7-2015 2-28 πμ).png
    Στιγμιότυπο 2 (6-7-2015 2-28 πμ).png
    310,1 KB · Εμφανίσεις: 32

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΕΊΠΑ ΟΤΙ ΕΊΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ Μερικές σελίδες πίσω μας έλεγες ότι η κακάσχημη δουλεύει 10 χρόνια αυτήν  την δουλειά [πουτανα] και έχει αγοράσει 2 διαμερίσματα. Τώρα το αλλάζεις η θες να βρω αυτά που έγραψες να γίνεις άλλη μια φορά ρόμπα ΨΕΥΤΗ 29 ;;;;;;
Και επειδη δουλευει πρεπει κ'εγω να την πληρώνω? :2funny:Οσο για την Ιερόδουλο της Οδησσου σας εβαλα το διάλογο και τον ξαναβάζω για να μην γράφετε  :jerking:Γράφει δεν θελω λεφτα!Ο Χάρης μου ειπε οτι χωρις λεφτα δεν θα ερθει κ'εγω της το έγραψα για να δω τι θα γράψει.
  Επειδη εσεις ειστε φουκαράδες και κακομοίρηδες και φουκαράδες πρέπει να είμαι κ'εγώ σαν κ'εσάς? :2funny:
  Οσο για την πούτσα μου αν ηταν μικρή δεν θα ηταν συμφωνη να ερθει η ιερόδουλος της Οδησσού στηνΑγία Πετρούπολη.Οπως και τόσες αλλες γκόμενες που εχουν ερθει.

Συνημμένα

• vk5.jpg
    vk5.jpg
    138,7 KB · Εμφανίσεις: 70

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σας κόβω να τον κάνατε σφεντόνα  :jerking: :2funny: με το μικρό γκομενάκι που έβγαλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
διμητρακι διαβασα τωρα το διαλογο σου με την πουτανα απο την αρχη.δεν σου ειπε θα ερθει τσαμπα απλα οτι δεν ζητα.τις ειπες να συμφωνησεται για τα λεφτα και αυτη απαντησε σιγουρα χωρις τα λεφτα δεν παω πουθενα.μετα λες αν η ελλαδα δεν εχει καταρευση  οι τραπεζες δεν τσιγγουνευεσαι τα λεφτα,απαντησε δεν ζητω λεφτα δεν ειναι απαντηση οτι ερχεται τσαμπα.χτες μια με πηρε απο κιεβο ολο αγαπες,εχω αδεια 10 μερες λεει.τις ειπα σε καλεσα οδυσσο δεν ηρθες,πηγε τουρκια με χορηγια.λεει θελω να ερθω κυπρο διακοπες αλλα δεν εχω λεφτα.απαντησα και θες να σου κοψω εισιτηριο για να βρεθεις με τον προην σου εδω?δεν εχω χρονο και οδυσσο δεν ηρθες να γνωριστουμε καλυτερα χαχαχαχ.ειπε δεν σου ζητησα λεφτα και εισιτηριο!λεω γιατι τοτε μου λες θελω να σου κατεβω,με τον πρωην τελος αλλα ειμαι αφραγγη?δεν ξαναεστειλε χαχαχχ.ειπα σεπτεβρι ελλα οδεσσα,παλι μαλακιες για αδεια δεν εχει.και η αλλη οδυσσο με πηρε οτι εχει γενεθλια και δεν εχει λεφτα,χωρις να με ξερει.οτανεκανα την επιθεση που κανω παντα σε τετειες ειπε δεν σου ζητησα λεφτα,χαχαχαχ απλα περνει καπειον που ανταλαξε 3 μυνηματα να πει τον πονο της χαχαχα,αγιος βασιλη με περασαν χαχαχαχ.ετσι και εσυ διμητρακι δεν εχει περιπτωση να αφησει τσαμπα τα μπουρδελα και το χρημα για πιο λογο?να της βαλεις τσαμπα λουρακι και να την γλυψεις 4 ωρες?χαχαχαχα.ολες κλαινε για λεφτα αλλα ειναι τοσο εγωιστες που λενε δεν χρειαζομαι τα λεφτα η δεν σου ζητησα,πρεπει μονος να παιρνεις τα μυνηματα και να ενεργεις πριν σου μιλησουν για χρημα.σε βαζω στοιχημα οτι δεν ερχεται τσαμπα,ενω την περιμενεις θα την επισκεφτωμαι στην πρεοπραζενσκαγια για 700 γριβνα χαχααχ.θα προτιμισει τα 700 στο χερι απο τις μαλακιες που της πουλας.στειλε το κινητο της να παω να την βρω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διμητρακι διαβασα τωρα το διαλογο σου με την πουτανα απο την αρχη.δεν σου ειπε θα ερθει τσαμπα απλα οτι δεν ζητα.τις ειπες να συμφωνησεται για τα λεφτα και αυτη απαντησε σιγουρα χωρις τα λεφτα δεν παω πουθενα.μετα λες αν η ελλαδα δεν εχει καταρευση  οι τραπεζες δεν τσιγγουνευεσαι τα λεφτα,απαντησε δεν ζητω λεφτα δεν ειναι απαντηση οτι ερχεται τσαμπα.χτες μια με πηρε απο κιεβο ολο αγαπες,εχω αδεια 10 μερες λεει.τις ειπα σε καλεσα οδυσσο δεν ηρθες,πηγε τουρκια με χορηγια.λεει θελω να ερθω κυπρο διακοπες αλλα δεν εχω λεφτα.απαντησα και θες να σου κοψω εισιτηριο για να βρεθεις με τον προην σου εδω?δεν εχω χρονο και οδυσσο δεν ηρθες να γνωριστουμε καλυτερα χαχαχαχ.ειπε δεν σου ζητησα λεφτα και εισιτηριο!λεω γιατι τοτε μου λες θελω να σου κατεβω,με τον πρωην τελος αλλα ειμαι αφραγγη?δεν ξαναεστειλε χαχαχχ.ειπα σεπτεβρι ελλα οδεσσα,παλι μαλακιες για αδεια δεν εχει.και η αλλη οδυσσο με πηρε οτι εχει γενεθλια και δεν εχει λεφτα,χωρις να με ξερει.οτανεκανα την επιθεση που κανω παντα σε τετειες ειπε δεν σου ζητησα λεφτα,χαχαχαχ απλα περνει καπειον που ανταλαξε 3 μυνηματα να πει τον πονο της χαχαχα,αγιος βασιλη με περασαν χαχαχαχ.ετσι και εσυ διμητρακι δεν εχει περιπτωση να αφησει τσαμπα τα μπουρδελα και το χρημα για πιο λογο?να της βαλεις τσαμπα λουρακι και να την γλυψεις 4 ωρες?χαχαχαχα.ολες κλαινε για λεφτα αλλα ειναι τοσο εγωιστες που λενε δεν χρειαζομαι τα λεφτα η δεν σου ζητησα,πρεπει μονος να παιρνεις τα μυνηματα και να ενεργεις πριν σου μιλησουν για χρημα.σε βαζω στοιχημα οτι δεν ερχεται τσαμπα,ενω την περιμενεις θα την επισκεφτωμαι στην πρεοπραζενσκαγια για 700 γριβνα χαχααχ.θα προτιμισει τα 700 στο χερι απο τις μαλακιες που της πουλας.στειλε το κινητο της να παω να την βρω.
Συγγνώμη όπως και τότε που δεν κατάλαβες τι σημαίνει ПОД АРКОЙ (κατω απο την καμάρα) και περιμέναμε στο δρόμο στη βροχή οταν βγηκε η τσατσά να μας συναντίσει και τώρα δεν καταλαβαινεις την έννοια  :2funny:.  
  Как понять договоримся о деньгах? Конечно я без своих денег не поеду никуда! τι να πούμε για τα λεφτά.Λέει φυσικά χωρις δικά μου λεφτά (χωρις να εχω λεφτα) δεν πάω πουθενά....μετά της γράφω αν δεν φτωχίνει η Ελλάδα και δεν μου ζητήσεις κανενα τρελλό ποσό δεν λέω όχι δεν λυπαμαι τα λεφτα και μου απαντάει Нет я не прошу у тебя денег οχι δεν ζηταω να μου δώσεις λεφτα.Όλα είναι ξεκάθαρα οτι θέλει να ερθει έχοντας τα δικά της λεφτά και δεν ζητάει λεφτά για να έρθει (της ειχα πει και μπορει να ξερει απο αλλου οτι στην Αγία Πετρουπολη είχε γιατι τωρα δεν εχει πια πολυ μεγαλη ποικηλία σε ρουχα και πολλά πράγματα και αν ξερεις μπορουσες να τα βρεις και σε καλες τιμες.Της ειχα πει κ'εγω γ'αυτό)...αυτη η συμπεριφορα απεναντι μου γινεται γιατι θέλει κατι παραπάνω :2funny:να έρθει Αγία Πετρούπολη και να μένει μαζί μου  :) βλέπει οτι εχει προοπτική.Σας εχω πει οτι η συμπεριφαρα μιας γυναικας μπορει να ειναι εντελως διαφορετικη απεναντι σε 2 διαφορετικους αντρες....με μένα βλεπει καποιο μέλλον και με βλέπει σαν ντόπιο με εναν που ερχεται απο Ελλάδα μπορει να κοίταγε πως θα του φάει περισσότερα και να του φεροταν οπως φέρονται στον ψευτη και τους άλλους Ελληνες.Αν πρόσεξες τους φέρομαι με καποια αλλαζονία και παρόλαυτα πηγαίνουν μαζί μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εσυ καταλαβεις τα δικα της λεφτα,εγω καταλαβαινω δεν  παω πουθενα χωρις τα λεφτα μου,αυτα που θα συμφωνισεις ενοει οχι τα δικα της χαχαχα.εσυ το λες για την τσιγγουνια τους και με τα λεφτα των αλλων.εγω δεν ξερω την λεξη καμαρα,ξερω δωματιο.δεν μου ειπε κανενας τοσα χρονια παμε στην καμαρα χαχαχαχ.οτι θες καταλαμβαινεις.μαλλον δεν καταλαβα καλα και την γκομενα απο το κιεβο που λεει θελω κυπρο να ερθω αλλα ειμαι αφραγγη.θα ενοουσε οτι αν ειχε δικα της λεφτα θα μου ερχοταν με τα δικα της λεφτα.τι μαλακας που ειμαι και την παρεξηγησα,μαλλον δεν καταλαβα καλα χαχαχαχ

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Συγγνώμη όπως και τότε που δεν κατάλαβες τι σημαίνει ПОД АРКОЙ (κατω απο την καμάρα) και περιμέναμε στο δρόμο στη βροχή οταν βγηκε η τσατσά να μας συναντίσει και τώρα δεν καταλαβαινεις την έννοια  :2funny:.  
  Как понять договоримся о деньгах? Конечно я без своих денег не поеду никуда! τι να πούμε για τα λεφτά.Λέει φυσικά χωρις δικά μου λεφτά (χωρις να εχω λεφτα) δεν πάω πουθενά....μετά της γράφω αν δεν φτωχίνει η Ελλάδα και δεν μου ζητήσεις κανενα τρελλό ποσό δεν λέω όχι δεν λυπαμαι τα λεφτα και μου απαντάει Нет я не прошу у тебя денег οχι δεν ζηταω να μου δώσεις λεφτα.Όλα είναι ξεκάθαρα οτι θέλει να ερθει έχοντας τα δικά της λεφτά και δεν ζητάει λεφτά για να έρθει (της ειχα πει και μπορει να ξερει απο αλλου οτι στην Αγία Πετρουπολη είχε γιατι τωρα δεν εχει πια πολυ μεγαλη ποικηλία σε ρουχα και πολλά πράγματα και αν ξερεις μπορουσες να τα βρεις και σε καλες τιμες.Της ειχα πει κ'εγω γ'αυτό)...αυτη η συμπεριφορα απεναντι μου γινεται γιατι θέλει κατι παραπάνω :2funny:να έρθει Αγία Πετρούπολη και να μένει μαζί μου  :) βλέπει οτι εχει προοπτική.Σας εχω πει οτι η συμπεριφαρα μιας γυναικας μπορει να ειναι εντελως διαφορετικη απεναντι σε 2 διαφορετικους αντρες....με μένα βλεπει καποιο μέλλον και με βλέπει σαν ντόπιο με εναν που ερχεται απο Ελλάδα μπορει να κοίταγε πως θα του φάει περισσότερα και να του φεροταν οπως φέρονται στον ψευτη και τους άλλους Ελληνες.Αν πρόσεξες τους φέρομαι με καποια αλλαζονία και παρόλαυτα πηγαίνουν μαζί μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αστα φίδια ΨΕΎΤΗ στο μεταφραστή της γοογλε λέει ότι θέλει λεφτά, στο λέει και ο Χάρης ότι λες ψέματα. Επειδη δεν ξέρουμε ρωσικά μας έχεις  φλομώσει στο ψέμα    

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αστα φίδια ΨΕΎΤΗ στο μεταφραστή της γοογλε λέει ότι θέλει λεφτά, στο λέει και ο Χάρης ότι λες ψέματα. Επειδη δεν ξέρουμε ρωσικά μας έχεις  φλομώσει στο ψέμα   
Ουτε Ελληνικά ξέρεις ούτε Ρωσσικά  :2funny: αν το я не прошу у тебя денег σημαινει θέλω λεφτα για να έρθω εγώ τι να πω? :2funny: Τόσο άσχετοι εισαστε:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 ПОД АРКОЙ που ειπε η Τσατσά στον Χάρη στο τηλεφωνο και δεν το καταλαβε σημαίνει κατω απο την Καμάρα (και όχι κάμαρα) ή Αψίδα (λιγο τραβηγμενο) εμεις ημασταν στον δρόμο και αυτη ηταν μεσα εδω και γ'αυτό δεν μπορουσε να μας βρει.Οταν μου εδωσε το ακουστικό αμεσως καταλαβα που είναι και μπήκαμε εκει μέσα (παρομοια με τη φωτογραφία) και βρεθήκαμε.Αυτα για να μην γραφετε  :jerking:.
 Οσο για τα λεφτά που τους δείνω με ξετινάξε οικονομικά  :2funny: αναγκάστικα να της πάρω μια λουκανόπιτα γιατί πεινούσε  :2funny:
 Τελικά είστε μεγάλα ζώα και αγάμιτοι φουκαράδες πραγματικη φωτογραφία του ψευτη δεν εχω δει ακόμα ολο κατεβατα γραφει ενω εγω μιλαω με αποδειξεις  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 96800377.jpg
    96800377.jpg
    149,1 KB · Εμφανίσεις: 30
  • 11297917_1044326298913393_1121603524_n.jpg
    11297917_1044326298913393_1121603524_n.jpg
    47,4 KB · Εμφανίσεις: 24

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εσυ καταλαβεις τα δικα της λεφτα,εγω καταλαβαινω δεν  παω πουθενα χωρις τα λεφτα μου,αυτα που θα συμφωνισεις ενοει οχι τα δικα της χαχαχα.εσυ το λες για την τσιγγουνια τους και με τα λεφτα των αλλων.εγω δεν ξερω την λεξη καμαρα,ξερω δωματιο.δεν μου ειπε κανενας τοσα χρονια παμε στην καμαρα χαχαχαχ.οτι θες καταλαμβαινεις.μαλλον δεν καταλαβα καλα και την γκομενα απο το κιεβο που λεει θελω κυπρο να ερθω αλλα ειμαι αφραγγη.θα ενοουσε οτι αν ειχε δικα της λεφτα θα μου ερχοταν με τα δικα της λεφτα.τι μαλακας που ειμαι και την παρεξηγησα,μαλλον δεν καταλαβα καλα χαχαχαχ
Δεν ηξερες τη λέξη Арка και δεν κατάλαβες την έννοια под аркой στα Ρωσσικά στα Ελληνικά προσπάθισα να το μεταφράσω για να το καταλάβει ο αναγνώστης οι λεξεις που κατα τη γνωμη μου ταιριάζουν περισσότερο ειναι καμάρα,αψίδα επρεπε να ειχα βαλει αμεσως φωτογραφία για να καταλαβει ο αναγωστης.
  Το οτι δεν ηξερες την εννοια αυτη δεν ειναι κακό δεν ηταν λεξεις που χρησημοποιουντε συχνα ακόμα και καποιος Ρωσσος απο μικρη πόλη μπορεί να μην πιάσει την έννοια αυτή.
  Σχετικα με το αν ζητάνε λεφτα εχω γραψει επανελλημένα οτι αν εισαι ντοπιος αλλιως σου συμπεριφεροντε.Η Ιερόδουλος της Οδησσού και στο Σκά'ι'π μου ειπε οτι δεν μου ζητάει λεφτά για να ερθει.Το μόνο κακο ειναι οτι δεν της άρεσε η ιδέα να σε κατουρίσει  :2funny: και δεν της αρέσει καθόλου το κατούριμα  :2funny:.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Ναι πολυ σωστη ερωτιση  :).Συναντηθηκα μαζι του πριν κανα χρόνο.Το πρόβλημα δεν ηταν στα λεφτα αλλα οτι ηθελα να κανουμε μια καλητερη παραγωγη και οχι κατι φτηνιάρικο.Ηθελα να γυρίσω τον Αγιο Πορνοβασίλη ή τον πόλεμο των άστρων τσόντα με σενάριο που θα ειχε και πλάκα ή τον Πορνοπρέσβη  :2funny: οτι είμαι πρέσβης και  :knockinb:  :2funny: ή στη χειρότερη περιπτωση μια σεξοκομωδια για τη ζωη μου με γυρίσματα στην Αγία Πετρούπολη...μετα με αεροπλάνο Ελλάδα....θα με συνανταει μια γκόμενα στο αεροδρόμιο και θα  :knockinb:...μετά γύρισμα στη Φυλής (θα δίνανε σε καποια απο κάποιο μπουρδελάκι ή στούντιο λεφτα γιά να παίξει μαζι μου) όχι ομως φτηνιάρικο έργο χωρις καμια υπόθεση (συνεντευξη και  :knockinb: στο στούντιο).
 Ψαχνω να βρω κάποιο στούντιο και συνεργάτες για να τα γυρίσω αυτα τα έργα γιατί είναι τρομερά σενάρια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Από ότι κατάλαβα ο Σειρηνάκης έχει πρόβλημα να σου βρει παρτενέρ. Τρομοκρατούνται ακόμα και οι επαγγελματίες με τέτοια μεγέθη.Αλλά πιστεύω θα βρεθεί κάποια που θα θέλει να δοκιμάσει κάτι πιο extreme, Στο εξωτερικό πολλές έχουν κάνει πορνό με άλογα ευελπιστώ κάποια να βρεθεί και εδώ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Στιγμιότυπο 3 (6-7-2015 2-31 πμ).png
    Στιγμιότυπο 3 (6-7-2015 2-31 πμ).png
    312 KB · Εμφανίσεις: 35
  • images.jpg
    images.jpg
    9,3 KB · Εμφανίσεις: 23

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μη φοβασαι τσοντίτσα θα γυρίσω  :2funny:παίξε τωρα μια καλή  :jerking: με της φωτογραφίες απο της γκομενίτσες που έχω  :2funny:φουκαρά Πιρφόρε :2funny: πηγες στο ΑΤΜ να παρεις τα 60 Ευρώ (στην πράξη 50 δίνει)?  :2funny: :2funny: :2funny:
  Με την πούτσα μου δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα την έχω βάλει και στο σά'ι'τ  :2funny:.Απλος πήρατε τον πούλο φουκαράδες που είστε αγάμιτοι ενω εγω εχω νορμάλ γκόμενες που εσεις ουτε στα ονειρα σας δεν θα βρειτε  :2funny:.Δε μιλάω για 50χρονες Πολωνές,ουτε 35χρονες ασχημες Βουλγάρες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Και γράφετε  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ειστε για κλάμματα  :2funny:η αγαμία  :jerking: βαράει στο κεφάλι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
διμητρακη μια στο κιεβο πριν 5-6 χρονια την κερασα κοκτειλ και πηγαμε σπιτι,χαλασα καμια 60 ευρο κοκτειλ για αυτη και την φιλη της.μετα λεει γαμησε με,δεν συναφερε λεφτα,λεω ειδε το στατους μου χαχααχα.μετα λεει δωσε μου τα λεφτα μου.εδωσα 50 ευρο τοσα επαιρναν οι βιζιτες.φωναζε σαν τρελη και πηγε να αρπαξει το μαχαιρι απο κουζινα και ουρλιαζε.προλαβα και το πηρα.δεν εφευγε,επαιρνε τηλεφωνο κατι μπατσους,ουρλιαζε σαν τρελη φερε τα λεφτα μου ,σαν μαλακας εδωσα αλλα 50 να φυγει να μην γινει καμια μαλακια.τωρα θα την εσπαζα στο ξυλο,αλλαξα πολυ τα τελευταια 3-4 χρονια με αυτα τα ζωα εκει.ο αδερφος του αζερπαιζαν με ειδε πως πουλησα τσαμπουκα σε καπειους και χεστηκαν,πεθανε στα γελια.λεει οταν γνωριστηκαμε και βολταραμε πριν 7 χρονια δεν εισουν τετειος και φοβοσουν.πλακα ειχε που πηγα στο παρτυ γενεθλιων και ειπα ειναι οι μπραβοι μου οι 2 αζερπαιζαν.τους δινω 200 γριβνα την ωρα.μετα ο μαλακας κλωτσησε στο ποδι τον εορταζοντα και ειπε εχω ονομα μην με λες μπραβο χαχαχαχ.τσακωθηκαν,φωνες,εφεραν οι γειτονες αστυνομια και φυγαμε.μετα λεει φερε τα 200 γριβνα που καθομουν μια ωρα να ακουω τον μαλακα να με λεει μπραβο και να με νευριαζει χαχαχαχ.μια αλλη στην κυπρο φωναζε στον φιλο μου που την γαμησε που ειναι το δωρο μου,θελω τα λεφτα μου χαχαχαχ.ο φιλος μου λεει σε παιρνω τωρα αστυνομια για να πω κανεις βιζιτες αντι τουρισμο και φοβηθηκε.ο δασκαλος λεει κατι σοφο,ουκρανια γαμας η σε γαμανε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διμητρακη μια στο κιεβο πριν 5-6 χρονια την κερασα κοκτειλ και πηγαμε σπιτι,χαλασα καμια 60 ευρο κοκτειλ για αυτη και την φιλη της.μετα λεει γαμησε με,δεν συναφερε λεφτα,λεω ειδε το στατους μου χαχααχα.μετα λεει δωσε μου τα λεφτα μου.εδωσα 50 ευρο τοσα επαιρναν οι βιζιτες.φωναζε σαν τρελη και πηγε να αρπαξει το μαχαιρι απο κουζινα και ουρλιαζε.προλαβα και το πηρα.δεν εφευγε,επαιρνε τηλεφωνο κατι μπατσους,ουρλιαζε σαν τρελη φερε τα λεφτα μου ,σαν μαλακας εδωσα αλλα 50 να φυγει να μην γινει καμια μαλακια.τωρα θα την εσπαζα στο ξυλο,αλλαξα πολυ τα τελευταια 3-4 χρονια με αυτα τα ζωα εκει.ο αδερφος του αζερπαιζαν με ειδε πως πουλησα τσαμπουκα σε καπειους και χεστηκαν,πεθανε στα γελια.λεει οταν γνωριστηκαμε και βολταραμε πριν 7 χρονια δεν εισουν τετειος και φοβοσουν.πλακα ειχε που πηγα στο παρτυ γενεθλιων και ειπα ειναι οι μπραβοι μου οι 2 αζερπαιζαν.τους δινω 200 γριβνα την ωρα.μετα ο μαλακας κλωτσησε στο ποδι τον εορταζοντα και ειπε εχω ονομα μην με λες μπραβο χαχαχαχ.τσακωθηκαν,φωνες,εφεραν οι γειτονες αστυνομια και φυγαμε.μετα λεει φερε τα 200 γριβνα που καθομουν μια ωρα να ακουω τον μαλακα να με λεει μπραβο και να με νευριαζει χαχαχαχ.μια αλλη στην κυπρο φωναζε στον φιλο μου που την γαμησε που ειναι το δωρο μου,θελω τα λεφτα μου χαχαχαχ.ο φιλος μου λεει σε παιρνω τωρα αστυνομια για να πω κανεις βιζιτες αντι τουρισμο και φοβηθηκε.ο δασκαλος λεει κατι σοφο,ουκρανια γαμας η σε γαμανε.
Συγγνώμη εγω την ξέρω πάνω από ένα χρόνο και μιλάμε στο Σκά'ι'π κάθε 7-10 μέρες.Επειδη εσυ μου ειπες να της πω για λεφτα της το έγραψα και ειδες τι μου απάντησε.Δεν με βλέπει σαν καποιο αγάμητο που έρχεται απο την Ελλάδα να  :knockinb:.Εσυ εχεις το στάτους του τουρίστα που θα ερθει και θα φύγει εμένα αυτή ειδικα με βλέπει πιό σοβαρά...γ'αυτό και στράβωσε οταν εκανα την γκριμάτσα οταν μου ειπε για παιδιά  :2funny:.
  Κ'εδω αν ερθει καποιος σαν τον Βλάκμαν θα φανε θα πιούνε και θα τον στείλουνε μετά  :2funny:
  Οπως σου εχω πει το συστημα μου ειναι διαφορετικό,δεν της κυνηγάω να της  :knockinb:Μετα την τρίτη τέταρτη συνάντηση απο μόνες τους μου λένε να της καλέσω σπίτι μου...βλέπουν οτι εχω διαμέρισμα σε καινουργιο σπιτι που μετράει,υπόγειο πάρκινγκ για το αμάξι (εχουν δει απο πριν σιδερένιο άλογο και πως ντύνομαι) και απο μόνες τους θέλουν να  :knockinb: για να είναι μετά γκόμενες μου.Βέβαια για να το κάνεις αυτό δεν πρέπει να είσαι φουκαράς σαν τον ψεύτη  :2funny:οι γκόμενες ειναι μεγάλοι ψυχολόγοι και ειναι δυσκολο να της ξεγελάσεις.
  Σχετικά με την Ουκρανία αν ειχα εκει οτι εχω εδω θα γάμαγα πολυ πιο εύκολα οποια γκομενα ηθελα και αν ακόμα πληρωνα θα πληρωνα οσα δινουν και οι Ουκρανοί.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Μη φοβασαι τσοντίτσα θα γυρίσω  :2funny:παίξε τωρα μια καλή  :jerking: με της φωτογραφίες απο της γκομενίτσες που έχω  :2funny:φουκαρά Πιρφόρε :2funny: πηγες στο ΑΤΜ να παρεις τα 60 Ευρώ (στην πράξη 50 δίνει)?  :2funny: :2funny: :2funny:
 Με την πούτσα μου δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα την έχω βάλει και στο σά'ι'τ  :2funny:.Απλος πήρατε τον πούλο φουκαράδες που είστε αγάμιτοι ενω εγω εχω νορμάλ γκόμενες που εσεις ουτε στα ονειρα σας δεν θα βρειτε  :2funny:.Δε μιλάω για 50χρονες Πολωνές,ουτε 35χρονες ασχημες Βουλγάρες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Και γράφετε  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ειστε για κλάμματα  :2funny:η αγαμία  :jerking: βαράει στο κεφάλι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μπράβο,θα γελάσουμε με την ψυχή μας  :2funny:  καλού κακού κάντε καμία ασφάλεια στην κοπέλα για εργατικό ατύχημα γιατί προβλέπω να της δώσεις την μήτρα στο χέρι.  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    9,3 KB · Εμφανίσεις: 31
  • 0.jpg
    0.jpg
    25,7 KB · Εμφανίσεις: 88

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Συγγνώμη εγω την ξέρω πάνω από ένα χρόνο και μιλάμε στο Σκά'ι'π κάθε 7-10 μέρες.Επειδη εσυ μου ειπες να της πω για λεφτα της το έγραψα και ειδες τι μου απάντησε.Δεν με βλέπει σαν καποιο αγάμητο που έρχεται απο την Ελλάδα να  :knockinb:.Εσυ εχεις το στάτους του τουρίστα που θα ερθει και θα φύγει εμένα αυτή ειδικα με βλέπει πιό σοβαρά...γ'αυτό και στράβωσε οταν εκανα την γκριμάτσα οταν μου ειπε για παιδιά  :2funny:.
  Κ'εδω αν ερθει καποιος σαν τον Βλάκμαν θα φανε θα πιούνε και θα τον στείλουνε μετά  :2funny:
  Οπως σου εχω πει το συστημα μου ειναι διαφορετικό,δεν της κυνηγάω να της  :knockinb:Μετα την τρίτη τέταρτη συνάντηση απο μόνες τους μου λένε να της καλέσω σπίτι μου...βλέπουν οτι εχω διαμέρισμα σε καινουργιο σπιτι που μετράει,υπόγειο πάρκινγκ για το αμάξι (εχουν δει απο πριν σιδερένιο άλογο και πως ντύνομαι) και απο μόνες τους θέλουν να  :knockinb: για να είναι μετά γκόμενες μου.Βέβαια για να το κάνεις αυτό δεν πρέπει να είσαι φουκαράς σαν τον ψεύτη  :2funny:οι γκόμενες ειναι μεγάλοι ψυχολόγοι και ειναι δυσκολο να της ξεγελάσεις.
  Σχετικά με την Ουκρανία αν ειχα εκει οτι εχω εδω θα γάμαγα πολυ πιο εύκολα οποια γκομενα ηθελα και αν ακόμα πληρωνα θα πληρωνα οσα δινουν και οι Ουκρανοί.
Συγγνώμη εγω την ξέρω πάνω από ένα χρόνο και μιλάμε στο Σκά'ι'π κάθε 7-10 μέρες. Πάνω από ένα χρόνο την παρακαλάω να έρθει γιατί έχω πήξη στην μαλακία και δεν μου κάθετε ούτε κατσίκα και αυτή με κλάνει .Επειδη εσυ μου ειπες να της πω για λεφτα της το έγραψα και ειδες τι μου απάντησε.Ότι θέλει τα λεφτά της Δεν με βλέπει σαν καποιο αγάμητο που έρχεται απο την Ελλάδα να  :knockinb:  Με βλέπει σαν διανοητικά ανάπηρο που έρχεται από την Ρωσία .Εσυ εχεις το στάτους του τουρίστα που θα ερθει και θα φύγει εμένα αυτή ειδικα με βλέπει πιό σοβαρά... από τον τουρίστα άντε να πάρει 50-100 ευρώ,εγώ που θα την καλέσω για μερικές ημέρες θα πάρει 2000 η πολλά περισότερα γ'αυτό και στράβωσε οταν εκανα την γκριμάτσα οταν μου ειπε για παιδιά  2funny.
  Κ'εδω αν ερθει καποιος σαν τον Βλάκμαν θα φανε θα πιούνε και θα τον στείλουνε μετά  2funny Θα γαμήθη θα ξεκωλιάστη με κάτι τέτοιους σαν τον KMAN και μετά θα μου ρθει να την γλύψω ένα τρίωρο
  Οπως σου εχω πει το συστημα μου ειναι διαφορετικό,δεν της κυνηγάω να της  :knockinb:  Έτσι και αλλιώς μόνο γλύφω Μετα την τρίτη τέταρτη συνάντηση απο μόνες τους μου λένε να της καλέσω σπίτι μου...βλέπουν οτι εχω διαμέρισμα σε καινουργιο σπιτι κοντέινερ δεκαπενταετίας  που μετράει στο ζεφύρι και στα άνω λιόσια  ,υπόγειο πάρκινγκ για το αμάξι (εχουν δει απο πριν σιδερένιο άλογο και πως ντύνομαι σαν μασκαράς της αποκριάς) και απο μόνες τους θέλουν να  Knockin' Boots να της γλύψω και να τις πληρώσω για να είναι μετά γκόμενες μου.[ Να γίνω ο σπόνσορας τους ]Βέβαια για να το κάνεις αυτό δεν πρέπει να είσαι φουκαράς σαν τον ψεύτη [Εμένα]   :2funny:οι γκόμενες ειναι μεγάλοι ψυχολόγοι και ειναι δυσκολο να της ξεγελάσεις.και εγώ δυστυχώς είμαι πολύ χαζός και με παίρνουν πρεφα αμέσως
  Σχετικά με την Ουκρανία αν ειχα εκει οτι εχω εδω θα γάμαγα πολυ πιο εύκολα Θα έβρισκα πόλους χαζούς όπως τον Χάρη να πληρώνουν τα γλυψίματα μου  οποια γκομενα ηθελα και αν ακόμα πληρωνα θα πληρωνα οσα δινουν και οι Ουκρανοί. Η όσα δίνει ο Χάρης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου ο Ανακοντας 29  :2funny: :2funny: :2funny:  θα ήταν ειλικρινής το ποστ θα ήταν κάπως έτσι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλά απο την αγαμία κάθεσαι και γράφεις  :jerking: :2funny: πρέπει να σε έχει βαρέσει η αγαμία στο κεφάλι  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom