Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν θα ασιναχοληθω αλλο με τον περικλη,τελος.παραξενο οτι τον ενδιαφερει το θεμα τσερνικοβ.ο περικλης ειναι για γκινες,εχει την ιδια γκομενα 6 χρονιαχαχαχαχαχαχαχαχα.αρα 6-7 δεσμους που ειχε ειναι απο το νηπιαγωγειο μεχρι  τωρα που λεει ειναι κατω των 30.μην το μαθει η κοπελα οτι πας με βιζιτες περικλη,θα νιωσει πιο ξεφτηλισμενη απο οσο ειναι.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
εσυ  γραφε για το μεταξουργιο,ουκρανια δεν εχεις σχεση.ουκρανια παρατησανν πλεον να ερχονται τουλαχιστον κυπριοι οι αθλιοι που ερχοντανμ εδω και 12-15 χρονια.οι μονοι κυπριοι που πανε ειναι δικηγοροι,λογιστες,τραπεζιτες για πελατες.οι μονες ρωσιδες που ειδες ηταν κατι τελειωμενες στα μπαρ και εσυ  τους εβαλες στο ιδιο επιπεδο.προσγειοσου λιγο,κυπρο ερχονταν ελληνιδες πριν 20 χρονια σε διαμερισματα εδω και γαμουσαμε με 30 λιρες,50 ευρο χαχαχα.αρα οι ελληνιδες ειναι πουτανες ολες.αν θες να τα βαλεις με καπειον αληθινα τρελο πες μου να συναντηθουμε και ασε ησυχο τον διμητρακι.ανην  εχεις αδερφη φερτην να την κανονισω με 20 ευρο γιατι ειμαι κυριος,οι μαυροι αθηνα την γαμανε τσαμπα χαχαχα.
Έλα ρε σου θίξαμε την γκόμενα [Ρούλα 2,9] και είσαι έτοιμος να βάλεις τα κλάματα.Έλα ρε έτσι σχέδιο ήταν η ελληνίδες στην Κύπρο πάλι καλά που σας τα περνάνε. Εδώ στο πανεπιστήμιο ειχαμε βαρεθεί να παρτουζώνουμε κύπριες και τσάμπα.  Μια μάλιστα σου έμοιαζε πολύ δεν ξέρω τι βαθμό συγγένειας έχει με σένα αλλά μιλάμε για μεγάλο πουτανάκι , με κάτω από τρεις άντρες δεν γαμιόταν. Σου το είχα πει όταν σε πρωτοείδα στα βίντεο της γκόμενας σου [Ρούλα 2,9] ότι κάποια μου θυμίζεις.  Αδερφή δεν έχω αλλά αν κανείς καλές πίπες να ερθω εγω μόνος η με τον αδερφό μου.
Χάρη θέλει ο κώλος σου παπάρι  :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Έλα ρε σου θίξαμε την γκόμενα [Ρούλα 2,9] και είσαι έτοιμος να βάλεις τα κλάματα.Έλα ρε έτσι σχέδιο ήταν η ελληνίδες στην Κύπρο πάλι καλά που σας τα περνάνε. Εδώ στο πανεπιστήμιο ειχαμε βαρεθεί να παρτουζώνουμε κύπριες και τσάμπα.   Μια μάλιστα σου έμοιαζε πολύ δεν ξέρω τι βαθμό συγγένειας έχει με σένα αλλά μιλάμε για μεγάλο πουτανάκι , με κάτω από τρεις άντρες δεν γαμιόταν. Σου το είχα πει όταν σε πρωτοείδα στα βίντεο της γκόμενας σου [Ρούλα 2,9] ότι κάποια μου θυμίζεις.  Αδερφή δεν έχω αλλά αν κανείς καλές πίπες να ερθω εγω μόνος η με τον αδερφό μου.
Χάρη θέλει ο κώλος σου παπάρι  :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αχ η αγαμια σας δεν εχει ορια.βλεπω και τους ελδικαριους και τους ελληνες εδω ποσο εμφανισημοι και καμακια ειναι χαχαχαχχα.περπατανε 10 μαζι και οπεια περασει λενε ο ενας του αλλου να την κοιταξει.πανεπιστημιο κυπρου δεν εχει περιπτωση κοπελα να σε κοιταξει ετσι αθλιος που εισαι χαχαχα.ειμαι σιγουρος αν σου πω να τα πουμε απο κοντα θα κρυφτεις.η μονη σχεση που εχεις με κυπρο θα γαμουσε την μανα σου κανας φοιτητης εκει η κανενου κυπριου εισαι ατυχημα

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
αχ η αγαμια σας δεν εχει ορια.βλεπω και τους ελδικαριους και τους ελληνες εδω ποσο εμφανισημοι και καμακια ειναι χαχαχαχχα.περπατανε 10 μαζι και οπεια περασει λενε ο ενας του αλλου να την κοιταξει.πανεπιστημιο κυπρου δεν εχει περιπτωση κοπελα να σε κοιταξει ετσι αθλιος που εισαι χαχαχα.ειμαι σιγουρος αν σου πω να τα πουμε απο κοντα θα κρυφτεις.η μονη σχεση που εχεις με κυπρο θα γαμουσε την μανα σου κανας φοιτητης εκει η κανενου κυπριου εισαι ατυχημα
Πάντως εσύ σίγουρα είσαι το παιδί απο της παρτούζες που έκανε η μάνα σου. Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς πως βγήκες τόσο ηλίθιος,μόνο από σάπια σπέρματα βγαίνουν τέτοιοι στοκοι.  :uglystupid: 

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
το ποσο ψευτης εισαι φενεται που γραφεις στον αντισθενη σε παλιο μυνημα οτι εισαι απο θεσαλονικη.μιλω μονο με αληθινους αντρες και οχι κλωνους.οπωτε θες συναντηση και οπου θες.φερε την γκομενιτσα να παρει κανα οργασμο που θα την γαμω 3 ωρες,σταματω λιγο για καμια ανασα χαχαχα,γερασα πια.εισαι ενας ψευτης,αρχιδι,μουνακι περικλη χαχαχαχα.θα εχει πλακα να την γαμησω,αλλο να σε γαμα ενας βρωμιαρης ελληνας και αλλο ενας πορνοκομαντο χαχαχαχισκει η μανα.θα σε αφηνω να παιρνεις ματι οπως εκανε η μανα σου με τον κουμπαρο που φωναζες θειο.το μπανιστιρι και η μαλακια ειναι το μονο που σας εμεινε.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
το ποσο ψευτης εισαι φενεται που γραφεις στον αντισθενη σε παλιο μυνημα οτι εισαι απο θεσαλονικη.μιλω μονο με αληθινους αντρες και οχι κλωνους.οπωτε θες συναντηση και οπου θες.φερε την γκομενιτσα να παρει κανα οργασμο που θα την γαμω 3 ωρες,σταματω λιγο για καμια ανασα χαχαχα,γερασα πια.εισαι ενας ψευτης,αρχιδι,μουνακι περικλη χαχαχαχα.θα εχει πλακα να την γαμησω,αλλο να σε γαμα ενας βρωμιαρης ελληνας και αλλο ενας πορνοκομαντο χαχαχαχισκει η μανα.θα σε αφηνω να παιρνεις ματι οπως εκανε η μανα σου με τον κουμπαρο που φωναζες θειο.το μπανιστιρι και η μαλακια ειναι το μονο που σας εμεινε.
Ρε πανιβλακα  :uglystupid: Χάρη  :uglystupid:  ποια Θεσσαλονικη,  :think: Διδυμότειχο είπα που είναι και 400 χιλιόμετρα μακριά από την Θεσσαλονικη. Γαμω τις γνώσεις που έχεις πανηλίθιε  :idiot: Φαντάρος έκανα εκεί όταν έγγραφα. Το ξέρω ότι γουστάρεις να έχεις δουλειά μόνο με άντρες μια που είσαι πούστης  :effemine: ο ίδιος  :2funny: . Σου είπα παιδί της παρτούζας ότι θα πονάει ο κώλος σου από το πολύ γαμήσι. Χαιρετίσματα στην πουτάνα την μάνα σου και ρώτα την αν δουλεύει ακόμα στο μπουρδέλο    

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
θα ενιωθε μοναξια η μανα σου που ησουν τοσο μακρια.τωρα πες μας τι σε ενδιαφερει το τσερνικοβ,αφου μεχρι το δυδιμοτηχο πηγες χαχαχαχ.ομως γιατι γραφεις και σε σαιτ με τραβεστι αλλο φετιχ ειναι αυτο?φανταζομαι σου εμεινε τραυμα να βλεπεις την μανα σου και θα γουσταρεις να βλεπεις και την καριολα σου μπρωστα σου,ψυχολογος ειμαι οχι δασκαλος για αυτο συχωρα με για την ορθογραφια χαχαχαχ.οπωτε θες να μιλησουμε σκαυπ και θα κανονισουμε να βρεθουμε να δουμε ποσο μαγκας εισαι χαχαχαχ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
θα ενιωθε μοναξια η μανα σου που ησουν τοσο μακρια.τωρα πες μας τι σε ενδιαφερει το τσερνικοβ,αφου μεχρι το δυδιμοτηχο πηγες χαχαχαχ.ομως γιατι γραφεις και σε σαιτ με τραβεστι αλλο φετιχ ειναι αυτο?φανταζομαι σου εμεινε τραυμα να βλεπεις την μανα σου και θα γουσταρεις να βλεπεις και την καριολα σου μπρωστα σου,ψυχολογος ειμαι οχι δασκαλος για αυτο συχωρα με για την ορθογραφια χαχαχαχ.οπωτε θες να μιλησουμε σκαυπ και θα κανονισουμε να βρεθουμε να δουμε ποσο μαγκας εισαι χαχαχαχ
Σε μισει κ'εσένα γιατι εχεις οικονομικη άνεση και καθε 2 μηνες εισαι διακοπες στο εξωτερικο ενω αυτός τη βγάζει Ελλάδα :jerking: :2funny:.Ο μάγκας ο πλούσιος με τα μεγάλα μέσα που τον στειλανε στο Διδυμότειχο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Βρήκα που πήγε ο Γαριδάκις και έχει χαθεί τις τελευταίες μέρες.. Ψάχνει τον επόμενο μεγάλο έρωτα.. όπως Chisinau, Odessa που έκανε θραύση και τον ξέρουν σε όλα τα Sallon.
GARIDAKIS επειδή εδώ μιλάμε για ταξίδια στην Μολδαβία, Ουκρανία, PMR, και καμιά φορα μιλάω μόνος μου για Chernivcy, μήπως έχεις να μας δείξεις κάτι από τις κατακτήσεις σου σε αυτά τα μέρη? Γιατί εσύ όλο ανεβάζεις με ποια πήγες Super Market και ποια πόρνη πλήρωσες να έρθει σπίτι σου στο Πετροχώρι.. Όμως για να είσαι εντός θέματος έχεις κάτι να μας δείξεις από το Επιτυχημένο ταξίδι σου σε Odessa, PMR, Chisinau ώστε να κάνουμε σύγκριση? Δωμάτιο που έμενες? Γκόμενες που γάμησες? Γυναίκες έστω που βγήκες? Τι κάνεις στο Πετροχώρι.. δεν μας αφορά εδω.. Με εκτίμηση πάντα στις ιδιαιτερότητες σου και τα προβλήματα κατανόησης και συγκέντρωσης που έχεις. Ελπίζω πως δεν σου έβαλα κάτι δύσκολο ε? Το πιάνεις αυτό φαντάζομαι.. είναι μέσα στις δυνατότητές σου? Γιατί βαριέμαι πάλι να ακούω ασυναρτησίες..
Τα κορίτσια στα Sallon σου κάνουν ειδική έκπτωση λόγω μεγέθους? Κάτι κατά το γνωστό όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά. Για αυτό πηγαίνεις μπαγάσα.. 1/3 της κανονικής ψωλής, 1/3 της τιμής πληρώνεις.

Συνημμένα

• DSC02329.JPG
    DSC02329.JPG
    181,4 KB · Εμφανίσεις: 56

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Δεν πρόκειται να απαντήσει επειδη βρίσκεται στην γερμανία και κτηνοβάτει επί σκηνής.  Κάνει πίπες και τον παίρνει από σκύλους και τράγους.  :vomit:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Σε μισει κ'εσένα γιατι εχεις οικονομικη άνεση και καθε 2 μηνες εισαι διακοπες στο εξωτερικο ενω αυτός τη βγάζει Ελλάδα :jerking: :2funny:.Ο μάγκας ο πλούσιος με τα μεγάλα μέσα που τον στειλανε στο Διδυμότειχο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Υπηρέτησα την πατρίδα και είναι τιμή μου.Ντροπή ειναι για σένα που ήσουν λιποτάκτης τόσα χρόνια.  Εκεί καταντήσαμε να μας κράζουν οι ξεφτιλισμένοι  :headbang: 

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
xaxaxaxa,εγω εχω απορια αν γλειφομουνιαζει και την κατσικα χαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
perikli απο που παιρνεις πλιροφοριες για διμητρακι?μερες εχω να του μιλησω ,φεισπουκ δεν εχω να βλεπω τι αναρτηζει.σου εστειλα πμ διαβασε το

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Βρήκα που πήγε ο Γαριδάκις και έχει χαθεί τις τελευταίες μέρες.. Ψάχνει τον επόμενο μεγάλο έρωτα.. όπως Chisinau, Odessa που έκανε θραύση και τον ξέρουν σε όλα τα Sallon.
GARIDAKIS επειδή εδώ μιλάμε για ταξίδια στην Μολδαβία, Ουκρανία, PMR, και καμιά φορα μιλάω μόνος μου για Chernivcy, μήπως έχεις να μας δείξεις κάτι από τις κατακτήσεις σου σε αυτά τα μέρη? Γιατί εσύ όλο ανεβάζεις με ποια πήγες Super Market και ποια πόρνη πλήρωσες να έρθει σπίτι σου στο Πετροχώρι.. Όμως για να είσαι εντός θέματος έχεις κάτι να μας δείξεις από το Επιτυχημένο ταξίδι σου σε Odessa, PMR, Chisinau ώστε να κάνουμε σύγκριση? Δωμάτιο που έμενες? Γκόμενες που γάμησες? Γυναίκες έστω που βγήκες? Τι κάνεις στο Πετροχώρι.. δεν μας αφορά εδω.. Με εκτίμηση πάντα στις ιδιαιτερότητες σου και τα προβλήματα κατανόησης και συγκέντρωσης που έχεις. Ελπίζω πως δεν σου έβαλα κάτι δύσκολο ε? Το πιάνεις αυτό φαντάζομαι.. είναι μέσα στις δυνατότητές σου? Γιατί βαριέμαι πάλι να ακούω ασυναρτησίες..
Τα κορίτσια στα Sallon σου κάνουν ειδική έκπτωση λόγω μεγέθους? Κάτι κατά το γνωστό όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά. Για αυτό πηγαίνεις μπαγάσα.. 1/3 της κανονικής ψωλής, 1/3 της τιμής πληρώνεις.

Συνημμένα

• V0s2y-YqPpw.jpg
    V0s2y-YqPpw.jpg
    94,1 KB · Εμφανίσεις: 64
  • h5Vec9BBecA.jpg
    h5Vec9BBecA.jpg
    49,3 KB · Εμφανίσεις: 84

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
perikli απο που παιρνεις πλιροφοριες για διμητρακι?μερες εχω να του μιλησω ,φεισπουκ δεν εχω να βλεπω τι αναρτηζει.σου εστειλα πμ διαβασε το
Πηγαινω σε μαγισσες και χαρτορίχτρες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
xaxaxaxa,εγω εχω απορια αν γλειφομουνιαζει και την κατσικα χαχαχαχ
Οταν ερθω Κύπρο εγω θα την  :zfuck: .Μου έδωσες μια καλή ιδέα  :think: θα γραψω στο Γιάννη να πει στους μπράβους να σου φέρουνε μια κατσικούλα για να την γλύψεις  :2funny: :2funny: :2funny:
  Μ'αρέσει που γραφει και ο ψεύτης  :2funny: που τον έκανες ρεντίκολο  :2funny: Αυτο δειχνει την κατάντια οταν καποιος περιφανευετε οτι εχει μια 50χρονη Πολωνή και μια 35χρονη ασχημη Βουλγάρα εγώ τι να πω? :2funny:
  Παντος είσαι κοτούλα κώλοσες να τον βγάλεις φωτογραφία  :2funny:.Εγω τον πριόνη τον κυνηγούσα να του βάλω λουράκι στο σκάφος  :2funny:.
  Μετα τη γελοιότητα που είδα με τους Ελληνες της Μολδαβίας αγώρασα αυτή την μικρή κάμερα οπότε τιποτα δεν μου ξεφευγει πιά :2funny:.
  Γυρισα Αγία Πετρούπολη αλλα ξαναφεύγω.Οι Πιρφόροι τώρα που φτωχεύσανε θα κυλιούντε απο τη  :jerking:.

Συνημμένα

• 10389538_989430787736278_6708433120906284537_n.jpg
    10389538_989430787736278_6708433120906284537_n.jpg
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 20

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom