kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
καλα ρε δημητρακη πως ανεχεσε να σε κοροιδευουν; βγαλε μια φωτο σου καβλωμενος να τους αποστομωσεις....ολοι οι αγαμητοι με εσενα τα εβαλαν γιατι σε ζηλευουν
Ελα ρε αυτή που ανέβασες εσύ είναι με φωτομοντάζ και φαίνεται απο μακριαΜε τη διαφορα οτι τη φωτογραφία την έβαλες με φωτομοντάζ η αληθινή αυτή είναι.Τοτε ημουν και 15 κιλα παραπάνω βέβαια με το σίχαμα καμία σχέση
Δεν ειναι καβλωμένη στη φωτογραφία.Τη βάζω για να μη γράφετε βρειτε κατι άλλο να γράφετε γιατι με την πούτσα αποτύχατε .
Βλέπω τώρα που φτωχίντατε κακέψατε ακόμα περισσότερο φουκαράδες
Το αν εχει φωτομοντάζ φένεται.Απλός οτι γραφατε για την πούτσα μου αποδειχτηκε οτι είναιΕλα ρε αυτή που ανέβασες εσύ είναι με φωτομοντάζ και φαίνεται απο μακρια
Άσε μας ρε ψεύτη με τα μοντάζ σου,σε πιστέψαμε τώρα Τα περισσότερα κλικ έχει η γνήσια φωτογραφία,αυτή που έκανες μοντάζ σχεδόν κανείς δεν την βλέπειΤο αν εχει φωτομοντάζ φένεται.Απλός οτι γραφατε για την πούτσα μου αποδειχτηκε οτι είναι
Σκεφτειτε κατι αλλο τίποτα καινούργιο .
καλά ρε πόσες εκδοχές της κάθε μιας φωτογραφίας έχεις δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοπιστέψη Το μόνο που αποδεικνύεται είναι ότι είσαι ψεύτηςΤο οτι η δικη σου ειναι μονταρισμένη φένεται απο χιλιόμετρα.Δεν εχει καθολου καθαρότητα και ενα κομματι ειναι κολλημένο.
Να και στην πραγματική της έκδοση χωρις φωτομοντάζ.
Αυτη η εκδοχή εχει μπει στο σά'ι'τ τοτε που ετοιμαζα υποδοχη στο αεροδρόμιο.Το μόνο που διαφέρει είναι οτι ειχα γραψει όλοι στο αεροδρόμιο.Το οτι δεν εχουν φωτομονταζ φενεται.Το οτι η δικη σου ειναι μονταρισμένη φένεται απο χιλιόμετρα.Δεν εχει καθολου καθαρότητα και ενα κομματι ειναι κολλημένο.
Ραντεβού με την χούφτα σου έχεις η θα κυνηγάς προβατα σε σταύλοΑυτη η εκδοχή εχει μπει στο σά'ι'τ τοτε που ετοιμαζα υποδοχη στο αεροδρόμιο.Το μόνο που διαφέρει είναι οτι ειχα γραψει όλοι στο αεροδρόμιο.Το οτι δεν εχουν φωτομονταζ φενεται.
Αντε στο ΑΤΜ (περιμένοντας στην ουρά 1-2 ώρες) να βγαλεις 50 Ευρώ να πας να φας εγω έχω να παω ραντεβού .
τζον χολμςΡον Τζερεμυ
ο γες......Δεν ειναι καβλωμένη στη φωτογραφία.
να μιλησουμε για την πλουσια κωμμη σου;Το αν εχει φωτομοντάζ φένεται.Απλός οτι γραφατε για την πούτσα μου αποδειχτηκε οτι είναι
Σκεφτειτε κατι αλλο τίποτα καινούργιο .
Βρήκα που πήγε ο Γαριδάκις και έχει χαθεί τις τελευταίες μέρες.. Ψάχνει τον επόμενο μεγάλο έρωτα.. όπως Chisinau, Odessa που έκανε θραύση και τον ξέρουν σε όλα τα Sallon.
GARIDAKIS επειδή εδώ μιλάμε για ταξίδια στην Μολδαβία, Ουκρανία, PMR, και καμιά φορα μιλάω μόνος μου για Chernivcy, μήπως έχεις να μας δείξεις κάτι από τις κατακτήσεις σου σε αυτά τα μέρη? Γιατί εσύ όλο ανεβάζεις με ποια πήγες Super Market και ποια πόρνη πλήρωσες να έρθει σπίτι σου στο Πετροχώρι.. Όμως για να είσαι εντός θέματος έχεις κάτι να μας δείξεις από το Επιτυχημένο ταξίδι σου σε Odessa, PMR, Chisinau ώστε να κάνουμε σύγκριση? Δωμάτιο που έμενες? Γκόμενες που γάμησες? Γυναίκες έστω που βγήκες? Τι κάνεις στο Πετροχώρι.. δεν μας αφορά εδω.. Με εκτίμηση πάντα στις ιδιαιτερότητες σου και τα προβλήματα κατανόησης και συγκέντρωσης που έχεις. Ελπίζω πως δεν σου έβαλα κάτι δύσκολο ε? Το πιάνεις αυτό φαντάζομαι.. είναι μέσα στις δυνατότητές σου? Γιατί βαριέμαι πάλι να ακούω ασυναρτησίες..
Τα κορίτσια στα Sallon σου κάνουν ειδική έκπτωση λόγω μεγέθους? Κάτι κατά το γνωστό όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά. Για αυτό πηγαίνεις μπαγάσα.. 1/3 της κανονικής ψωλής, 1/3 της τιμής πληρώνεις.
Να και στην πραγματική της έκδοση χωρις φωτομοντάζ.Το οτι η δικη σου ειναι μονταρισμένη φένεται απο χιλιόμετρα.Δεν εχει καθολου καθαρότητα και ενα κομματι ειναι κολλημένο.
Η πραγματικη της εκδοση ειναι αυτη εδω που εβαλα εγω.Το οτι ειναι γνησια φενεται.Η φωτογραφια αυτη εχει μπει στο σαιτ πριν απο 3 χρονια.Με τη διαφορα οτι τη φωτογραφία την έβαλες με φωτομοντάζ η αληθινή αυτή είναι.Τοτε ημουν και 15 κιλα παραπάνω βέβαια με το σίχαμα καμία σχέση
Δεν ειναι καβλωμένη στη φωτογραφία.Τη βάζω για να μη γράφετε βρειτε κατι άλλο να γράφετε γιατι με την πούτσα αποτύχατε .
Βλέπω τώρα που φτωχίντατε κακέψατε ακόμα περισσότερο φουκαράδες