Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Καλά απο την αγαμία κάθεσαι και γράφεις  :jerking: :2funny: πρέπει να σε έχει βαρέσει η αγαμία στο κεφάλι  :2funny: :2funny: :2funny:
Ευτυχώς το μουνί δεν μου λειπει, ούτε τα 30 έχω φτάσει ακόμα δεν είμαι σαν εσένα παππούς. Το γέλιο μου λειπει  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ευτυχώς το μουνί δεν μου λειπει, ούτε τα 30 έχω φτάσει ακόμα δεν είμαι σαν εσένα παππούς. Το γέλιο μου λειπει  :2funny:
:2funny: είσαι κ'εσύ ενας απο τους μεγάλους γαμιάδες του σά'ι'τ  :2funny: :2funny: Πρεπει να'σαι πολυ αγάμητος και φτωχομπινές  :2funny: :2funny: :2funny:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
:2funny: είσαι κ'εσύ ενας απο τους μεγάλους γαμιάδες του σά'ι'τ  :2funny: :2funny: Πρεπει να'σαι πολυ αγάμητος και φτωχομπινές  :2funny: :2funny: :2funny:
Ένταξη για να είμαι ειλικρινής και όχι ψεύτης σαν εσένα έχω μια γκόμενα εδώ και 5-6 χρόνια, οπότε κάνω κέφι περνάω και από κανένα στούντιο 2-3 φορές το μήνα. Φτωχομπίνες δεν είμαι μιας και μόνο το ένα μπαλκόνι του διαμερίσματος μου είναι σαν όλο το δικό σου κοντέινερ.Αν θεωρείς ότι κάποιος που μένει σε οροφοδιαμέρισμα 170 τετραγωνικών φτωχό τότε είμαι φτωχομπίνες.  :2funny:    

Συνημμένα

• 20150607_000820.jpg
    20150607_000820.jpg
    92 KB · Εμφανίσεις: 55
  • 20150607_000830.jpg
    20150607_000830.jpg
    101 KB · Εμφανίσεις: 55

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και μένεις με τους γονείς σου  :jerking: :2funny:όπως και ο ψεύτης :2funny: και αυτό ειναι το πατρικό σου  :2funny:.Γκόμενα δυσκολο να έχεις οπως ολοι στην Ελλάδα  :jerking: :2funny:.Στούντιο οτι πηγαινεις σε πιστεύω  :2funny: :2funny: :2funny:
  Ξέρεις πόσα ακίνητα έχω εγώ στην Ελλάδα? :2funny:εκτος απο αυτα που έχω στο εξωτερικό.
  Στην Ελλάδα ποτέ δεν πενευτικα οτι έχω ακίνητα γιατι η αξία τους έιναι  :shit: σε σχέση με τη Ρωσσία.Μακάρι να μπορούσα να τα ξεφορτωθώ αλλα ποιός τα παίρνει? :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
τωρα λες μαλακιες φιλε μου ρολογα....το ανεκδοτο το ξερεις με τον ναυαγο και την αντζελινα ζολι που την εβλαε 2 μηνες αξυριστη ατημελιτη και να κοψει τα μαλλια της ωστε να φαινετε σαν αντρας και να γυρισει να της πει....φιλαρακι δεν φανταζεσε ποια γαμαω

ε! το εχουμε εμεις οι αντρες να δειχνουμε τι γαμαμε και πως
κι εσυ ακομα οταν βγαζεις κανα καλο μουνι εδω το ανεβαζεις....εχει σημασια το ποτε η το γιατι;;;
Χρεοκοπήστε να γαμήσουμε!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Παλιά μου τέχνη.... Μασχοβίτησσα  :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Ασιατικών-Ταταρικών-Καζακστανικών χαρακτηριστικών... Καμιά σχέση με της αυθεντικές...Με έβαλε κάτω αντί για να την βάλω... Άλλο πράγμα!!! Όχι τόσο ωραία όπως οι άλλες φέτος αλλά αποζημίωσε! Διευθύντρια πολυκαταστήματος στη Μόσχα!!!
Πάμε καλά φέτος

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Και μένεις με τους γονείς σου  :jerking: :2funny:όπως και ο ψεύτης :2funny: και αυτό ειναι το πατρικό σου  :2funny:.Γκόμενα δυσκολο να έχεις οπως ολοι στην Ελλάδα  :jerking: :2funny:.Στούντιο οτι πηγαινεις σε πιστεύω  :2funny: :2funny: :2funny:
 Ξέρεις πόσα ακίνητα έχω εγώ στην Ελλάδα? :2funny:εκτος απο αυτα που έχω στο εξωτερικό.
 Στην Ελλάδα ποτέ δεν πενευτικα οτι έχω ακίνητα γιατι η αξία τους έιναι  :shit: σε σχέση με τη Ρωσσία.Μακάρι να μπορούσα να τα ξεφορτωθώ αλλα ποιός τα παίρνει? :2funny:
Το πατρικό μου είναι μια ώρα ίσως και λιγότερο  από την Αθήνα.Αν και μου έχουν πάρει το διαμέρισμα όπως πήραν και στον αδελφό μου,ούτε μαζί μου μένουν ούτε με συντηρούν. Δεν ξέρω τι αξία έχουν τα κοντέινερ σπίτια στην Ρωσία εδώ είναι πάμφθηνα. Το δικό σου κοντέινερ  είναι ελεεινό και τρισάθλιο.Τα ακίνητα που έχεις στην Ελλάδα είναι της αδελφής σου,εσένα σε στείλαν τόσο μακριά για να μην τους κανείς ρεζίλι.  :2funny:  Γκόμενες στην Αθήνα έχουν όλοι [δεν καταλαβαινω για τι σου φενετε όσο απίθανο] ακόμα και οι αλλοδαποί ,χοντροί,αναπηροι κουτσοι,στραβοί όλοι εκτός από τους καθυστερημένους σαν εσένα. Δεν το παίζω κάτι η κάποιος αλλά από τα 17 μου μέχρι τα 28 έχω κάνει σχέση με 7 ελληνίδες  και έχω   :fuck1:  εκατοντάδες στούντιοκοριτσα. Αν ζούσα Ρωσία μπορεί να είχα σχέσης με 107 αλλά η διάφορα είναι ότι η ελληνίδα είναι ιδιωτικής χρήσης ενώ η ρωσίδα δημόσιας και δεν έχει καμία αξία σαν γυναίκα. Οπότε η ρωσίδες μετράνε μόνο για δύο-τρία γαμήσια και τίποτα περισοτερο.      

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Χρεοκοπήστε να γαμήσουμε!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Παλιά μου τέχνη.... Μασχοβίτησσα  :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Ασιατικών-Ταταρικών-Καζακστανικών χαρακτηριστικών... Καμιά σχέση με της αυθεντικές...Με έβαλε κάτω αντί για να την βάλω... Άλλο πράγμα!!! Όχι τόσο ωραία όπως οι άλλες φέτος αλλά αποζημίωσε! Διευθύντρια πολυκαταστήματος στη Μόσχα!!!
Πάμε καλά φέτος
Τι λες ρε γαμησες και εσύ ;;;;  :huh: απίστευτα πράγματα συμβαίνουν, πάω να παίξω τζοκερ που ξέρεις

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
καλα ρε δημητρακη  πως ανεχεσε να σε κοροιδευουν; βγαλε μια φωτο σου καβλωμενος να τους αποστομωσεις....ολοι οι αγαμητοι με εσενα τα εβαλαν γιατι σε ζηλευουν

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
καλα ρε δημητρακη 2,9  πως ανεχεσε να σε κοροιδευουν; βγαλε μια φωτο σου καβλωμενος να τους αποστομωσεις....ολοι οι αγαμητοι με εσενα τα εβαλαν γιατι σε ζηλευουν
XXL είναι ο τύπος  2,9  :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Το πατρικό μου είναι μια ώρα ίσως και λιγότερο  από την Αθήνα.Αν και μου έχουν πάρει το διαμέρισμα όπως πήραν και στον αδελφό μου,ούτε μαζί μου μένουν ούτε με συντηρούν. Δεν ξέρω τι αξία έχουν τα κοντέινερ σπίτια στην Ρωσία εδώ είναι πάμφθηνα. Το δικό σου κοντέινερ  είναι ελεεινό και τρισάθλιο.Τα ακίνητα που έχεις στην Ελλάδα είναι της αδελφής σου,εσένα σε στείλαν τόσο μακριά για να μην τους κανείς ρεζίλι.  :2funny:  Γκόμενες στην Αθήνα έχουν όλοι [δεν καταλαβαινω για τι σου φενετε όσο απίθανο] ακόμα και οι αλλοδαποί ,χοντροί,αναπηροι κουτσοι,στραβοί όλοι εκτός από τους καθυστερημένους σαν εσένα. Δεν το παίζω κάτι η κάποιος αλλά από τα 17 μου μέχρι τα 28 έχω κάνει σχέση με 7 ελληνίδες  και έχω   :fuck1:  εκατοντάδες στούντιοκοριτσα. Αν ζούσα Ρωσία μπορεί να είχα σχέσης με 107 αλλά η διάφορα είναι ότι η ελληνίδα είναι ιδιωτικής χρήσης ενώ η ρωσίδα δημόσιας και δεν έχει καμία αξία σαν γυναίκα. Οπότε η ρωσίδες μετράνε μόνο για δύο-τρία γαμήσια και τίποτα περισοτερο.      

τυπε γκρεμιζεις ολο το σκηνικο της κρισης τωρα  :S :S :S

αφου ο δημητρακης ηρθε αθηνα και τους ειδε ολους φτωχους  :2funny: ντυμενους σαν ινδους  :2funny: να δουλευουνε για 300 ευρω  :2funny:

στην ρωσσια ειναι ολοι ολιγαρχες με σιδερενια αλογα και ιδιωτικια τζετ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτά όλα είναι στον ύπνο σου  :2funny: εδω το ξέρω οτι ειστε ολοι οι πλούσιοι  :2funny:Στην Ελλάδα είναι παμφτηνα για καποιον που ερχεται απο τη Ρωσσία για κάποιον που μένει Ελλάδα δεν ειναι καθολου φτηνά.
 Στην Ελλάδα δικά μου είναι και τα έχω αφήσει στην κόρη μου πριν ενα μηνα εγιναν και τα συμβόλαια.
 Καλά αυτό που είπες για της Ελεηνίδες ηταν το καλητερο  :2funny: :2funny: :2funny:Σουργελα,συχαμένες,κακομαθημένες απο τους Πιρφόρους  :jerking: :2funny:.Ποιός ξέρει τι τέρατα είναι οι Ελληνιδες που λες οτι εχεις κάνει σχέση  :2funny:.Εγω παντος ολους τους είδα  :jerking: στις καφετεριες απο το πρω'ι' μεχρι το δράδυ κάθονταν και  :jerking:
 Αν ηταν ευκολες οι Ρωσσίδες τότε γιατί ο ψεύτης στα χωριά της Ουκρανίας κυνηγάει 35χρονες? :2funny:.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εχεις πλακα και γελαμε μαζι σου αλλα πρεπει ολοι να σταματησεται να κοντραρεται τον διμητρακι.μονο απο πλιροφοιες δεν λεμε.ιδικα εσυ που δεν σε τιμα το γεγονος οτι κρυβεσαι.αληθεια θελουν οι ελληνιδες τετειον αντρα σαν και σενα?χαχαχα.καλυτερα να ερχομαι ελλαδα τοτε που δεν θα εχω ανταγωνισμο,το  εδειξα θεοσαλονικη τον μαιο.οι ουκρανοι,ρωσοι ειναι σκληροι καμια σχεση με τα παιδακια ελλαδα.αληθεια γαμανε ελλαδα?χαχαχαεγω εβλεπα 10 ανδροπαρεα στο καφε μουσατους να περνουν ματι,κανενας να πλισιασει καμια γυναικα. ο γιαννης μου ελεγε δεν σου μιλα καμια,ολες τις επαιρνα κουβεντα οπως κανω ουκρανια.φυσικα αν βλεπουν τετειους αντρες στην ελλαδα θα πρωτιμανε τους αλβανους χαχαχα.πως να προσφερει ασφαλεια ενας χεστης σαν εσενα που κρυβεσαι πισω απο πληκτρολογια και κοροιδευεις.οι γυναικες ιδικα ουκρανια θελουν να εισαι ετοιμος να παιξεις ξυλο για αυτες.βεβαια που γνωρισατε γκομενες?,ολοι μονο απο ιτερνετ και πληκτρολογια μιλατε.σιγουρα με τις καταστασεις ελλαδα μοονο το σεξ σκεφτωνται οι ελληνιδες χαχαχαχα,ολοι ξεσκιζεσται,εισται η χωρα με τους ιδανικοτερους αντρες.στο μονο που εισται καλοι ειναι το μπλα μπλα και το μπανιστηρι,βασιλιαδες του αυνανισμου.ο διμητρακις τελειοποιησε τις μεθοδους αυνανισμου τον καιρο που ηταν  χομοερεκτους χαχαχαχ,καβλωμενος δηλαδη τοτε που ζουσε απελπισμενος με τους κακομηρηδες αγαμητους στην ελλαδα.τραβατε μυκονο για ματακι,μπανιστιρι,αυνανησμους και αστε τον τσαρο διμητριο στο βασιλειο του πετρουπολη.κατι μπαζα γαμαται στην ελλαδα,αλλα τωρα με το επιπεδο σας δυσκολο να ανταγωνιστηται τους,πακιστανους,ρομα,αλβανους.την αθηνα ολοι μου λενε οι ελληνες την χαλανε.τραβα μυκονο με την ανδροπαρεα σου και ασε την ουκρανια και ρωσια για τους πραγματικους πορνοκομαντο,ακου γαμα ελληνιδες χαχαχαχ σκεφτου τι αθλιες ειναι για να πανε μαζι σου.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
εχεις πλακα και γελαμε μαζι σου αλλα πρεπει ολοι να σταματησεται να κοντραρεται τον διμητρακι.μονο απο πλιροφοιες δεν λεμε.ιδικα εσυ που δεν σε τιμα το γεγονος οτι κρυβεσαι.αληθεια θελουν οι ελληνιδες τετειον αντρα σαν και σενα?χαχαχα.καλυτερα να ερχομαι ελλαδα τοτε που δεν θα εχω ανταγωνισμο,το  εδειξα θεοσαλονικη τον μαιο.οι ουκρανοι,ρωσοι ειναι σκληροι καμια σχεση με τα παιδακια ελλαδα.αληθεια γαμανε ελλαδα?χαχαχαεγω εβλεπα 10 ανδροπαρεα στο καφε μουσατους να περνουν ματι,κανενας να πλισιασει καμια γυναικα. ο γιαννης μου ελεγε δεν σου μιλα καμια,ολες τις επαιρνα κουβεντα οπως κανω ουκρανια.φυσικα αν βλεπουν τετειους αντρες στην ελλαδα θα πρωτιμανε τους αλβανους χαχαχα.πως να προσφερει ασφαλεια ενας χεστης σαν εσενα που κρυβεσαι πισω απο πληκτρολογια και κοροιδευεις.οι γυναικες ιδικα ουκρανια θελουν να εισαι ετοιμος να παιξεις ξυλο για αυτες.βεβαια που γνωρισατε γκομενες?,ολοι μονο απο ιτερνετ και πληκτρολογια μιλατε.σιγουρα με τις καταστασεις ελλαδα μοονο το σεξ σκεφτωνται οι ελληνιδες χαχαχαχα,ολοι ξεσκιζεσται,εισται η χωρα με τους ιδανικοτερους αντρες.στο μονο που εισται καλοι ειναι το μπλα μπλα και το μπανιστηρι,βασιλιαδες του αυνανισμου.ο διμητρακις τελειοποιησε τις μεθοδους αυνανισμου τον καιρο που ηταν  χομοερεκτους χαχαχαχ,καβλωμενος δηλαδη τοτε που ζουσε απελπισμενος με τους κακομηρηδες αγαμητους στην ελλαδα.τραβατε μυκονο για ματακι,μπανιστιρι,αυνανησμους και αστε τον τσαρο διμητριο στο βασιλειο του πετρουπολη.κατι μπαζα γαμαται στην ελλαδα,αλλα τωρα με το επιπεδο σας δυσκολο να ανταγωνιστηται τους,πακιστανους,ρομα,αλβανους.την αθηνα ολοι μου λενε οι ελληνες την χαλανε.τραβα μυκονο με την ανδροπαρεα σου και ασε την ουκρανια και ρωσια για τους πραγματικους πορνοκομαντο,ακου γαμα ελληνιδες χαχαχαχ σκεφτου τι αθλιες ειναι για να πανε μαζι σου.
ρε φιλαρακο μου συγνωμη, δεν σε εχω δει ποτε απο κοντα, αλλα επετρεψε μου να εχω τις αμφιβολιες μου για εσενα, και θα το τεκμηριωσω βασει αυτων που γραφεις
1) πας οδησσο για μια τρελη.....δεν την συναντας ποτε.....πας μιλας σε ολες μα ολες στο δρομο και στα παγκακια και το μονο που κανεις ειναι απλα να κερνας και να γαμας μονο της διδυμες και που και που καμια αλλη επι χρημασι και μαλιστα κατα δηλωση σου με τα κερασματα και ψωνια που κανεις σου κοστιζει ο κουκος αηδονι
2) μετα δυσκολιας καταλαβαινουμε τι γραφεις στα ελληνικα, γραφεις 3-4 ιστοριες ταυτοχρονα και για να βγει συμπερασμα πρεπει να αναγνωσουμε το κειμενο σου 5-6 φορες....αρα εχεις θεμα συγκροτησεως λογου, το οποιο αν ειναι ετσι γραπτος φανταζομε πως ειναι και προφορικος ο λογος σου
3) γκομενα δεν ειμαι και δεν σχολιαζω συνηθως τους αντρες εμφανησιακα, αλλα σε ενα βιντεακι που σε εχει παρουσιασει ο δημητρακης εισαι 2 κεφαλια πιο κοντος απο αυτον, κατω απο τον μεσο ορο σε υψος (1.78) ελληνα την συγχρονη εποχη, οσο και μαγκας να εισαι στο καμακι, που δεν σε αμφιβαλω μπορει και να εισαι, θελει τουλαχιστον την τριπλασια προσπαθια απο εναν μεσου εμφανισης αφραγκο ουκρανο να βγαλεις μια γκομενα της προκοπης
4) εδω θα συμφωνησω με τον πορνομεταναστη, δεν εχει σημασια αν το μπλουζακι που φορας κανει 150 ευρω, αλλα αν σου παει σαν ντυσιμο ή οχι, κι απο το βιντεακι που ειχε ο δημητρακης ο συνδυασμος μου θυμισε μια γιαγια του 1940 σε στυλ
5) παντα να κοιτας τα δικα σου κι οχι των αλων κι οπως λες εχεις κωδικα τιμης αλλα εσυ εξεθεσες οικιοθελως τον εαυτο σου σε κριτικη ανεβαζοντας φωτογραφιες σου και βινεακια, οποτε μην σκας αν καποιος ανωνυμος σε κραζει, εσυ ο ιδιος το προκαλεσες στον εαυτο σου

ελπιζω να μην σε στεναχωρισα και να διαβασεις σωστα και να σκεφτεις λιγο αυτα που σου εγραψα
ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΛΙΜΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ρε φιλαρακο μου συγνωμη, δεν σε εχω δει ποτε απο κοντα, αλλα επετρεψε μου να εχω τις αμφιβολιες μου για εσενα, και θα το τεκμηριωσω βασει αυτων που γραφεις
1) πας οδησσο για μια τρελη.....δεν την συναντας ποτε.....πας μιλας σε ολες μα ολες στο δρομο και στα παγκακια και το μονο που κανεις ειναι απλα να κερνας και να γαμας μονο της διδυμες και που και που καμια αλλη επι χρημασι και μαλιστα κατα δηλωση σου με τα κερασματα και ψωνια που κανεις σου κοστιζει ο κουκος αηδονι
2) μετα δυσκολιας καταλαβαινουμε τι γραφεις στα ελληνικα, γραφεις 3-4 ιστοριες ταυτοχρονα και για να βγει συμπερασμα πρεπει να αναγνωσουμε το κειμενο σου 5-6 φορες....αρα εχεις θεμα συγκροτησεως λογου, το οποιο αν ειναι ετσι γραπτος φανταζομε πως ειναι και προφορικος ο λογος σου
3) γκομενα δεν ειμαι και δεν σχολιαζω συνηθως τους αντρες εμφανησιακα, αλλα σε ενα βιντεακι που σε εχει παρουσιασει ο δημητρακης εισαι 2 κεφαλια πιο κοντος απο αυτον, κατω απο τον μεσο ορο σε υψος (1.78) ελληνα την συγχρονη εποχη, οσο και μαγκας να εισαι στο καμακι, που δεν σε αμφιβαλω μπορει και να εισαι, θελει τουλαχιστον την τριπλασια προσπαθια απο εναν μεσου εμφανισης αφραγκο ουκρανο να βγαλεις μια γκομενα της προκοπης
4) εδω θα συμφωνησω με τον πορνομεταναστη, δεν εχει σημασια αν το μπλουζακι που φορας κανει 150 ευρω, αλλα αν σου παει σαν ντυσιμο ή οχι, κι απο το βιντεακι που ειχε ο δημητρακης ο συνδυασμος μου θυμισε μια γιαγια του 1940 σε στυλ
5) παντα να κοιτας τα δικα σου κι οχι των αλων κι οπως λες εχεις κωδικα τιμης αλλα εσυ εξεθεσες οικιοθελως τον εαυτο σου σε κριτικη ανεβαζοντας φωτογραφιες σου και βινεακια, οποτε μην σκας αν καποιος ανωνυμος σε κραζει, εσυ ο ιδιος το προκαλεσες στον εαυτο σου

ελπιζω να μην σε στεναχωρισα και να διαβασεις σωστα και να σκεφτεις λιγο αυτα που σου εγραψα
ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΛΙΜΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αν αυτη την γνωμη σχηματισες δικαιωμα σου.αλλα δεν γινεται να κραζει ο περικλης τον διμητρακι,απο τα λεγομενα του μονο σε καμπαρε γνωρισε ρωσιδες ο συγκεγριμενος.ουκρανια-ρωσια 30 χρονια παω,ουτε τρελες ουτε διδιμες ηξερα χαχαχαχ.της συγεκριμενες τις συναφερα πριν 2 χρονια,βρεθηκαμε μετα απο 2 χρονια γιατι ηθελα να τις πλασαρω στον ντερτι.στο κιεβο οπου εχω 2 διαμερισματα απο το 1997 παντα επαιζα με 16-22.ποτε με πληρωμη χαχαχαχ,αλλα με ανταλαγματα βοτκες,δωρακια.μετα τελειωσαν αυτα κιεβο..ποτε δεν μου ζητανε,μονος μου αρεσει να ξοδευομαι πανω τους.αν δουνε οτι εισαι ανοικτοχερης τοτε αρχιζουν να ζητανε,τα ελεγε ο δασκαλος ιωσηφ λεφτα μονο οσο να περνανε γιατι οταν γεμισει το εντερο αλλαζουν χαρακτηρα.στα 30 χρονια που παω θες να σου πω ολες τις ιστοριες και ποσες εκατονταδες βιζιτες πηγα?γραφω μονο προσφατες ιστοριες η καπειες παλιες για να βλεπεται πως αλλαξανε τα πραγματα και τον τροπο σκεψης τους.ακομα και με τον συμπαθεστατο φιλο μου διμητρακι διαφωνησα για την ιεροδουλο της οδυσσου.ο δασκαλος μου ειπε χτες ειχε δικαιο η πουτανα που ουρλιαζε για τα 50 ευρο,την εκλεψα λεει χαχχαχαχ.τοτε 150 δολαρια επαιρναν οι βιζιτες στο καραβι και γενικα.λεω παντα τι παιζει στα αληθεια για να μην σας πουλανε φουμαρα οτι γαμανε με 300 γριβνα την μερα χαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
φιλε σλαβιανι εσυ εισαι αλλης σχολης.πας αποκλειστηκα για βιζιτες,δεν ξοδευεις τιποτα ουτε φαι πανω τους παρα μονο να γαμησεις.βιζιτα θα παρω αν δω καπεια  και μου αρεσει,κινουμαι συνεχεια  και κανω γνωριμιες.αν δεν μενεις μονιμα δεν  μπορεις να κρατησεις γνωριμιες για αυτο καθε φορα πρεπει να μην χανεις χρονο,οπως εχασα τις πρωτες μερες.θες συνεχεια εγρηγορση,εσυ εισαι με τις ωρες στον υπολογιστη σε καφε και περιμενεις να σου απαντησουν οι βιζιτες στο ιτερνετ.εχω και εδω με 10-20 ευρο βιζιτες τι να τρεχω ουκρανια.μου αρεσει το παιχνιδι του κυνηγου.συνεχεια γνωριζω και ψυχολογω.η 40 που γνωρισα κυπρο και εχασα 3  μερες ετσι ειναι γιατι πηγα να κανω την τακτικη σου,ελα να σε σπονσαρω και μαλακιες αλλα δεν εκατσε η φαση αν και ηταν εππαγγελματιας η κοπελα δουλευε καμπαρε κυπρο,ερχεται συχνα και σπονσαρεται.ειχε δουλειες οδυσσο,ειρθε με την κορη της και εμενε στην αδερφη της.μετα  απο 2 μερες πηγε σε χωριο 3 μερες κοντα στην οδυσσο στους γονες της.επεστρεψε βραδι,βρεθηκαμε στα γενεθλια του αδερφου της,την αλλη μερα ειχε περιοδο και την επομενη πηγε πισω χερσον,χαχαχαχκαθαρα ατυχια.οταν παω πισω θα παιξω με τις 3 μικρουλες 16,18,21.συν την αδερφη της βιζιτας 35 που τοτε θα ειναι ανεργη και θα εχει ελευθερο χρονο.αφου τρωω τοσα λεφτα που γυριζω,εστιατορια μαλακιες δεν με χαλανα καλεσω μια κοπελα να φαμε μαζι.εσυ εχεις αλλη λογικη,χαλω λεφτα μονο για την βιζιτα,οχι αλλα εξοδα.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Σιγά τις πληροφορίες που δίνει ο Γαριδάκης 2,9  :jerking:  από αυτά που γράφει το  99% είναι κραξιμο,σπαμάρισμα, ψέμα, περιαυτολογία.  Πήγε Tσερνιβτσι για να δώσει πληροφορίες;;;;;;;Αν όχι γιατί γράφει σ αυτό το θρεντ;;;;;;;;;  Μήπως πηγές εσύ ;;;;;;;; Παρόλα αυτά και αυτός και εσύ έχετε ποστάρει ένα καρό μαλακίες  :uglystupid:  τα οποια δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα του θρεντ.  Οπότε μην με ρωτάς γιατί γράφω εγώ εδώ, εκτός και αν εδώ μπορούν να γράφουν μόνο οι γκαζοτενεκέδες  :idiot: [ διανοητικά ανάπηροι ] Το ότι γράφω ανώνυμα είναι λογικό αν δεν ήσουν και τόσο χαζός  θα έβλεπες ότι από τα 146.382 μέλη του φόρουμ οι μόνοι που ανεβάσατε οικειοθελώς τα πρόσωπα σας είστε εσυ και ο γαριδάκης 2,9.  Λοιπόν τι συμβαινει  :think:  η εσείς οι δύο  είστε πολύ χαζοί  η οι  146.380 είναι δειλοί.  :2funny:  Αν κάνεις ταξίδια στην Ουκρανία μαγκιά σου αλλά αν κοιτάξεις ποιοι πάνε σ αυτά τα μέρη θα δεις ότι οι περισσοτεροι  είναι άτομα προβληματικά που ούτε η χούφτα τους τους κάνει την χάρη να τους  αυνανίσει.  Σχιζοφρενείς, καθυστερημένοι, γέροι,χοντροί και όλων τον ειδών τα  σουργελα  είναι το κόνσεπτ απο τα λιγουργία που ταξιδευουν σ αυτά τα μέρη.  Την πέφτουν στις βίζιτες να της κάνουν γκόμενες τους.  :2funny:  :2funny:  :2funny:  Εκεί που άλλοι χύνουν  οι πορνοκομαντο γλύφουν.  :2funny:  Από περηφάνια και αξιοπρέπεια άλλο τίποτα.  Τα είπαμε ρε χαρούλη-μπουλη να μην τα ξαναλέμε  εκτός από τους διανοητικά καθυστερημένους  :uglystupid: [Δημητράκης 2,9 - Χάρης ]  :uglystupid: όλοι οι υπόλοιποι λίγο πολύ κάτι  :pipa3:  όχι μόνο Ελλάδα αλλά παντού. 

Σταματά να γαμάς χαρούλη-μπουλη και κατουρα και λίγο , εεεεεεεεεεε όχι πάνω σου ρε βλακα  :uglystupid:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Inrealnews.jpg
    Inrealnews.jpg
    33,5 KB · Εμφανίσεις: 57

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Σιγά τις πληροφορίες που δίνει ο Γαριδάκης 2,9  :jerking:  από αυτά που γράφει το  99% είναι κραξιμο,σπαμάρισμα, ψέμα, περιαυτολογία.  Πήγε Tσερνιβτσι για να δώσει πληροφορίες;;;;;;;Αν όχι γιατί γράφει σ αυτό το θρεντ;;;;;;;;;  Μήπως πηγές εσύ ;;;;;;;; Παρόλα αυτά και αυτός και εσύ έχετε ποστάρει ένα καρό μαλακίες  :uglystupid:  τα οποια δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα του θρεντ.  Οπότε μην με ρωτάς γιατί γράφω εγώ εδώ, εκτός και αν εδώ μπορούν να γράφουν μόνο οι γκαζοτενεκέδες  :idiot: [ διανοητικά ανάπηροι ] Το ότι γράφω ανώνυμα είναι λογικό αν δεν ήσουν και τόσο χαζός  θα έβλεπες ότι από τα 146.382 μέλη του φόρουμ οι μόνοι που ανεβάσατε οικειοθελώς τα πρόσωπα σας είστε εσυ και ο γαριδάκης 2,9.  Λοιπόν τι συμβαινει  :think:  η εσείς οι δύο  είστε πολύ χαζοί  η οι  146.380 είναι δειλοί.   :2funny:   Αν κάνεις ταξίδια στην Ουκρανία μαγκιά σου αλλά αν κοιτάξεις ποιοι πάνε σ αυτά τα μέρη θα δεις ότι οι περισσοτεροι  είναι άτομα προβληματικά που ούτε η χούφτα τους τους κάνει την χάρη να τους  αυνανίσει.  Σχιζοφρενείς, καθυστερημένοι, γέροι,χοντροί και όλων τον ειδών τα  σουργελα  είναι το κόνσεπτ απο τα λιγουργία που ταξιδευουν σ αυτά τα μέρη.  Την πέφτουν στις βίζιτες να της κάνουν γκόμενες τους.  :2funny:  :2funny:  :2funny:  Εκεί που άλλοι χύνουν  οι πορνοκομαντο γλύφουν.  :2funny:  Από περηφάνια και αξιοπρέπεια άλλο τίποτα.  Τα είπαμε ρε χαρούλη-μπουλη να μην τα ξαναλέμε  εκτός από τους διανοητικά καθυστερημένους  :uglystupid: [Δημητράκης 2,9 - Χάρης ]  :uglystupid: όλοι οι υπόλοιποι λίγο πολύ κάτι  :pipa3:  όχι μόνο Ελλάδα αλλά παντού. 

Σταματά να γαμάς χαρούλη-μπουλη και κατουρα και λίγο , εεεεεεεεεεε όχι πάνω σου ρε βλακα  :uglystupid:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εσυ  γραφε για το μεταξουργιο,ουκρανια δεν εχεις σχεση.ουκρανια παρατησανν πλεον να ερχονται τουλαχιστον κυπριοι οι αθλιοι που ερχοντανμ εδω και 12-15 χρονια.οι μονοι κυπριοι που πανε ειναι δικηγοροι,λογιστες,τραπεζιτες για πελατες.οι μονες ρωσιδες που ειδες ηταν κατι τελειωμενες στα μπαρ και εσυ  τους εβαλες στο ιδιο επιπεδο.προσγειοσου λιγο,κυπρο ερχονταν ελληνιδες πριν 20 χρονια σε διαμερισματα εδω και γαμουσαμε με 30 λιρες,50 ευρο χαχαχα.αρα οι ελληνιδες ειναι πουτανες ολες.αν θες να τα βαλεις με καπειον αληθινα τρελο πες μου να συναντηθουμε και ασε ησυχο τον διμητρακι.ανην  εχεις αδερφη φερτην να την κανονισω με 20 ευρο γιατι ειμαι κυριος,οι μαυροι αθηνα την γαμανε τσαμπα χαχαχα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom