Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 851
ΕΒΡΙΜΠΟΝΤΙ ΙΝ ΔΙΣ ΚΑΟΥΝΤΡΙ ΦΑΚ ΕΞΕΠΤ ΧΙΜαν δεν είσαι παππούς και καθυστερημένος δεν είναι δύσκολο να βγάλεις γκόμενα στην Ελλάδα
ΕΒΡΙΜΠΟΝΤΙ ΙΝ ΔΙΣ ΚΑΟΥΝΤΡΙ ΦΑΚ ΕΞΕΠΤ ΧΙΜαν δεν είσαι παππούς και καθυστερημένος δεν είναι δύσκολο να βγάλεις γκόμενα στην Ελλάδα
Σας είδα στην Ελλάδα που έχετε όλοι γκόμενες όλο στα καφενεια κάθεστε και .Μιλάς και εσύ που διαμενείς σε κοντέινερ για σεισμόπληκτους βάλε φωτογραφίες από το κοντέινερ σου να βάλω από το διαμέρισμα μου να δούμε και να γελάσουμε Εσύ έφυγες από Ελλάδα γιατί μόνο με πεπόνια,κατσίκια και τραβεστί είχες σχέσεις Δεν είμαστε όλοι σαν εσένα, αν δεν είσαι παππούς και καθυστερημένος δεν είναι δύσκολο να βγάλεις γκόμενα στην Ελλάδα
Εσυ παντος που είσαι Σιχαμένος δεν βγαζεις γκόμενα ουτε στα όνειρα σουΕΒΡΙΜΠΟΝΤΙ ΙΝ ΔΙΣ ΚΑΟΥΝΤΡΙ ΦΑΚ ΕΞΕΠΤ ΧΙΜ
εκτος οτι δεν ξερεις ποιος ειμαι απλα φανταζεσε οτι ειμαι ο σινοχαρας δεν με εχεις δει ποτε και ουτε προκειται και για θα σκασεις απο την περιεργεια σουΕσυ παντος που είσαι Σιχαμένος δεν βγαζεις γκόμενα ουτε στα όνειρα σου
Σας είδα στην Ελλάδα που έχετε όλοι γκόμενες όλο στα καφενεια κάθεστε και .
Εσυ παντος που είσαι Σιχαμένος δεν βγαζεις γκόμενα ουτε στα όνειρα σου
εχει και το βιντεο ανεβασει απο το στριπτιζΔοξάζεις την Ελλάδα στα πέρατα της γης.. Όλοι για το τσουτσούνι σου μιλάνε.. πιο μικρό δεν υπάρχει... οι κινέζοι την έχουν τεράστια μπροστά σου
Sallonογαριδακιςπεπονιαςζωακις29
Και σένα σε έχει ενα βιντεάκι με το τραγούδι το μικρο σου το πέος λέει την έχεις 7 πόντους πρέπει να είναι αλήθεια Πρεπει να καποιος καλοθελητής να το στείλει στη δουλειά σου με e-mail τράβηξες με το γκομενάκι που έβαλα χτες κακομοίρη? γλυκά 18χρονα βγάζω όχι τελειωμενες γριες σαν κ'εσέναΖοξάζεις την Ελλάδα στα πέρατα της γης.. Όλοι για το τσουτσούνι σου μιλάνε.. πιο μικρό δεν υπάρχει... οι κινέζοι την έχουν τεράστια μπροστά σου
Ζοξάζεις την Ελλάδα στα πέρατα της γης.. Όλοι για το τσουτσούνι σου μιλάνε.. πιο μικρό δεν υπάρχει... οι κινέζοι την έχουν τεράστια μπροστά σου
Καλά σαν τον Χάρη κ'εσύ ξέχασες να κάνεις παραθέσεις
Καμια γκόμενα έχεις να μας δείξεις? εκτος απο της φωτογραφίες που κατέβασες απο το ιντερνετ .Ακόμα δεν εχουμε δει καμία και του Χάρη του έδειξες μια 35χρονη άσχημη Βουλγάρα και μια 50χρονη Πολωνή Καλητερα που δεν της έβαλες γιατι θα αηδιάζαμε Καλά λέει ο Ιωσήφ οτι δεν είστε Ελληνες Οι Έλληνες εχουμε την αισθηση του ωραίου.Εσυ δεν την έχεις αυτη την αίσθηση
Να πάρε να φουκαρά γκομενάκι και αμάξι 5.000 Ευρώ .Γιά βάλε και της δικές σου να ξεράσουμεΟυζμπέκο.Καζακστάν.Sallon.γκομενό.γαριδάκης.Πεπόνιας&λοιπόζωικόβασίλειο29
Πάλι την κόρη σου ανέβασες στο σάιτ. Σου μοιάζει αρκετά πάντως και εύχομαι να είναι έξυπνη και όχι σαν εσέναΝα πάρε να φουκαρά γκομενάκι και αμάξι 5.000 Ευρώ .Γιά βάλε και της δικές σου να ξεράσουμε
Ναι ρε τι περίμενες να δεις στις καφετέριες που πας ζευγάρια να γαμιούνται. Στις καφετέριες πηγαινουν όσοι θέλουν να πίνουν καφέ και να καυλαντίσουν στα εστιατόρια και ταβέρνες πάνε όσοι θέλουν να φάνε, στα κλαμπ πάνε όσοι θέλουν να πιουν να χορέψουν και να γνωρίσουν κανα γκομενάκι και ούτω καθεξής . Μπήκες στα σπίτια του κόσμου η στα δωμάτια τον ξενοδοχείων να δεις αν γαμαν στην Ελλάδα;;;; Πόσους τόνους βλακεία κουβαλάς.,Σας είδα στην Ελλάδα που έχετε όλοι γκόμενες όλο στα καφενεια κάθεστε και .
Εσυ παντος που είσαι Σιχαμένος δεν βγαζεις γκόμενα ουτε στα όνειρα σου
Σιγά το μεγάλο κατόρθωμα να έχεις γκόμενα στην Αθήνα. Ακόμα και καποιος με την δική σου εμφάνιση θα μπορούσε να βρει, αρκεί να μην είναι διανοητικά ανάπηρος όπως εσύ. Αστα φίδια, στον Περικλή δεν περνάνε, αν δεν είναι η κόρη σου είναι κάποια φιλη της που την πηγές στο σπιτι της.Πάντως το γκομενάκι δεν έχει καμία σχέση με σένα.Δεν υπάρχει γυναίκα στον κόσμο που θα πάει ραντεβού έτσι απεριποιητη. Για να βγει μια γυναίκα έτσι μόνο στην λαϊκή αγορά η σε κανα σούπερ μάρκετ για ψώνια, σε καμία περίπτωση όμως σε ραντεβού έτσι όπως το περιγραφής. Άλλωστε αν είχατε ραντεβού έτσι όπως λες δεν θα πηγαίνατε στο συπερ μάρκετ αλλά σε εστιατόριο,κλαμπ η κάποιο νυχτερινό μαγαζί και όχι στις 12.00 το μεσημέρι που βρεθήκατε εσείς. Και αν είχες και εσύ την άνεση να βγάζεις πιτσιρίκες δεν θα παρακαλούσες τις γριές πουτάνες από τα μπουρδέλα να γίνουν γκόμενες σου. Αν βάλεις φωτογραφία δική της, γυμνή η με εσώρουχα, η έστω να σε φιλάει η να είστε αγκαλια εγώ θα σε παραδεχτώ και θα ζητήσω συγνώμη. Αυτό όμως αποκλείεται να συμβεί επειδή είσαι ο μεγαλύτερος ψεύτης του φόρουμ.Ασε είδα πως γανάνε στην Ελλάδα όλοι χωρις γκόμενες είναι Γ'αυτό ο κακομοίρης πηγαίνει στα χωριά μπας και βρει 35χρονες .Στην Ελλάδα ο φουκαράς εδινε 170 Ευρώ για μια ωρα γυναικιας συντροφιάς .Με την αγαμία που βλέπω όταν έρχομαι Ελλάδα κανενας δεν έχει γκόμενα ολοι στις καφετέριες κάθονται.
Αν είσαι τόσο ηλίθιος που νομίζεις οτι έχω βάλει την κόρη μου εγώ τι να πω είσαι πολυ .
Την κόρη μου την έχει δει ο Φιντέλ και ξέρει οτι δεν ειναι αυτή.Αλλα τόσο βλάκας είσαι
Και αυτό είναι πολύ πιθανό σενάριο,έτσι και αλλιώς το δικό σου ρεπερτόριο είναι ολές πουτάνες που τις παρακαλάς να βγείτε μαζί ραντεβού Και πουτάνες πιτσιρίκες 18-20 έχει στην Ελλάδα, στην Ρωσία πρέπει να είναι τίγκα. Οπότε άσε τα παραμύθια για γκόμενες,όποιος έχει γκόμενες δεν ξημεροβραδιάζεται στα μπουρδέλα ούτε παρακαλάει της πουτάνες να βγούνε μαζί του ραντεβούΚαι αν ερθει σπίτι μου θα πεις οτι ειναι φιλη της κορης μου και ηρθε επισκεψη Καταρχην η μια κόρη μου είναι στην Ελλάδα πολύ καιρό και η αλλη στην Ουγγαρία και εδω δεν εχουνε εδώ φίλες.Αυτο για να μην ακούω .
Σχετικα με αυτο το κοριτσάκι είναι ενα 18χρονο ειναι εντελως πιτσιρίκι ακόμα γ'αυτο και ντύνεται ετσι.Αλλα ειστε τόσο ασχετοι που γραφετε .Παλι καλα που δεν τη βγαλατε οτι είναι απο σαλόν με την ασχετοσυνη σας μπορουσατε να το γράψετε κ'αυτό .
Ραντεβου πηγαινω τα μεσημέρια,απογεύματα συνηθως σε καποιο εμπορικό κεντρο,νυχτα δεν γουσταρω να βγαινω ραντεβου.Προτιμαω να πηγαινω μονος μου ντίσκο.
Είδα τον ψεύτη που έγραφε Δε νομιζω να πιστευει κανεις οτι οι φωτογραφίες που έβαλε δεν ειναι κατεβασμενες απο το ιντερνετ Τελικα ο Χάρης τον ξεσκέπασε εγραψε για 50χρονη Πολωνη και μια ασχημη 35χρονη Βουλγάρα Δεν νομιζω οτι εχουν καμια σχεση αυτα τα εκτρώματα με της γκομενίτσες μου
Είσαι εκτός τόπου και χρόνουΚαι αυτό είναι πολύ πιθανό σενάριο,έτσι και αλλιώς το δικό σου ρεπερτόριο είναι ολές πουτάνες που τις παρακαλάς να βγείτε μαζί ραντεβού Και πουτάνες πιτσιρίκες 18-20 έχει στην Ελλάδα, στην Ρωσία πρέπει να είναι τίγκα. Οπότε άσε τα παραμύθια για γκόμενες,όποιος έχει γκόμενες δεν ξημεροβραδιάζεται στα μπουρδέλα ούτε παρακαλάει της πουτάνες να βγούνε μαζί του ραντεβού
εγω την ειδα life Χαλκιδικη, next door girl , αλα οχι και 50χρονη βαρια βαρια 33....
Δηλαδή ο Χάρης λέει .Τον Χάρη τον πιστεύω γιατι ειναι ουδέτερος ο Αλαν πολλές φορες υποστηρίζει τους φίλους του π.χ τον Σκυλοχάρα.Ελεγε οτι βαζοντας παλιές φωτο του.Οταν ο Σκυλοχάρας δεν μπορει να περπατίσει πόσο μάλλον να .Ξέχασα ο allan είναι άβγαλτος, ενώ ο Χάρης αντιλαμβάνεται εκ του μακρόθεν.. Διαβάζει φωτογραφίες..
Όταν ξεκολήσει η τυρόπιτα πες μας να σου στείλουμε καμιά σπανακόπιτα.