Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μιλάς και εσύ που διαμενείς σε κοντέινερ για σεισμόπληκτους  :2funny: :2funny: :2funny:  βάλε φωτογραφίες από το κοντέινερ σου να βάλω από το διαμέρισμα μου να δούμε και να γελάσουμε  :2funny: :2funny: :2funny: Εσύ έφυγες από Ελλάδα γιατί μόνο με πεπόνια,κατσίκια και τραβεστί είχες σχέσεις  :2funny: :2funny: Δεν είμαστε όλοι σαν εσένα, αν δεν είσαι παππούς και καθυστερημένος δεν είναι δύσκολο να βγάλεις γκόμενα στην Ελλάδα
Σας είδα στην Ελλάδα που έχετε όλοι γκόμενες  :jerking: :2funny: όλο στα καφενεια κάθεστε και  :jerking:.

ΕΒΡΙΜΠΟΝΤΙ ΙΝ ΔΙΣ ΚΑΟΥΝΤΡΙ ΦΑΚ ΕΞΕΠΤ ΧΙΜ
Εσυ παντος που είσαι Σιχαμένος δεν βγαζεις γκόμενα ουτε στα όνειρα σου  :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
  Εσυ παντος που είσαι Σιχαμένος δεν βγαζεις γκόμενα ουτε στα όνειρα σου  :2funny:
εκτος οτι δεν ξερεις ποιος ειμαι απλα φανταζεσε οτι ειμαι ο σινοχαρας δεν με εχεις δει ποτε και ουτε προκειται και για θα σκασεις απο την περιεργεια σου
απλα εγω αμα γουσταρεις βαζω και καμερα οτι ωρα θες και οποτε θες να δεις αν γαναω τι γαμαω και απο που ειναι αυτη που γαμαω

καλα ρε δεν ντρεπεσε; γραφτηκες στον διαγωνισμο του πιο μικρου φαλλου στον πλανητη;  :2funny: :2funny:
world smaller penis competition  :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Σας είδα στην Ελλάδα που έχετε όλοι γκόμενες  :jerking: :2funny: όλο στα καφενεια κάθεστε και  :jerking:.
 Εσυ παντος που είσαι Σιχαμένος δεν βγαζεις γκόμενα ουτε στα όνειρα σου  :2funny:

Ζοξάζεις την Ελλάδα στα πέρατα της γης.. Όλοι για το τσουτσούνι σου μιλάνε.. πιο μικρό δεν υπάρχει... οι κινέζοι την έχουν τεράστια μπροστά σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Sallonογαριδακιςπεπονιαςζωακις29 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
Δοξάζεις την Ελλάδα στα πέρατα της γης.. Όλοι για το τσουτσούνι σου μιλάνε.. πιο μικρό δεν υπάρχει... οι κινέζοι την έχουν τεράστια μπροστά σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Sallonογαριδακιςπεπονιαςζωακις29 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχει και το βιντεο ανεβασει απο το στριπτιζ
θεικο, την ειδες την σελιδα;
σε παραδεχομε δημητρακη δεν μασας
ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΩ ΠΙΣΩ
ηθελε τολμη να το κανεις αυτο  :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ζοξάζεις την Ελλάδα στα πέρατα της γης.. Όλοι για το τσουτσούνι σου μιλάνε.. πιο μικρό δεν υπάρχει... οι κινέζοι την έχουν τεράστια μπροστά σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και σένα σε έχει ενα βιντεάκι :2funny: με το τραγούδι το μικρο σου το πέος  :2funny: λέει την έχεις 7 πόντους πρέπει να είναι αλήθεια  :2funny:Πρεπει να καποιος καλοθελητής να το στείλει στη δουλειά σου με e-mail  :2funny: τράβηξες  :jerking: με το γκομενάκι που έβαλα χτες κακομοίρη? :2funny:γλυκά 18χρονα βγάζω όχι τελειωμενες γριες σαν κ'εσένα  :2funny:
  Εσκασες που βγηκες ψευτης  :2funny:50χρονη Πολωνή και 35χρονη ασχημη Βουλγάρα  :2funny: και μας το έπαιζες και γαμιάς  :2funny:.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλά σαν τον Χάρη κ'εσύ ξέχασες να κάνεις παραθέσεις :2funny:
  Καμια γκόμενα έχεις να μας δείξεις?  :2funny: εκτος απο της φωτογραφίες που κατέβασες απο το ιντερνετ  :2funny:.Ακόμα δεν εχουμε δει καμία  :2funny: και του Χάρη του έδειξες μια 35χρονη άσχημη Βουλγάρα και μια 50χρονη Πολωνή  :2funny:Καλητερα που δεν της έβαλες γιατι θα αηδιάζαμε  :2funny:Καλά λέει ο Ιωσήφ οτι δεν είστε Ελληνες  :2funny:Οι Έλληνες εχουμε την αισθηση του ωραίου.Εσυ δεν την έχεις αυτη την αίσθηση

D

dude901123

Επισκέπτης
Καλά σαν τον Χάρη κ'εσύ ξέχασες να κάνεις παραθέσεις :2funny:
  Καμια γκόμενα έχεις να μας δείξεις?  :2funny: εκτος απο της φωτογραφίες που κατέβασες απο το ιντερνετ  :2funny:.Ακόμα δεν εχουμε δει καμία  :2funny: και του Χάρη του έδειξες μια 35χρονη άσχημη Βουλγάρα και μια 50χρονη Πολωνή  :2funny:Καλητερα που δεν της έβαλες γιατι θα αηδιάζαμε  :2funny:Καλά λέει ο Ιωσήφ οτι δεν είστε Ελληνες  :2funny:Οι Έλληνες εχουμε την αισθηση του ωραίου.Εσυ δεν την έχεις αυτη την αίσθηση

Ουζμπέκο.Καζακστάν.Sallon.γκομενό.γαριδάκης.Πεπόνιας&λοιπόζωικόβασίλειο29

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ουζμπέκο.Καζακστάν.Sallon.γκομενό.γαριδάκης.Πεπόνιας&λοιπόζωικόβασίλειο29
Να πάρε να  :jerking:  :2funny:φουκαρά γκομενάκι και αμάξι 5.000 Ευρώ  :2funny:.Γιά βάλε και της δικές σου να ξεράσουμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 20150629_192042a.jpg
    20150629_192042a.jpg
    373,8 KB · Εμφανίσεις: 56
  • 20150629_191901a.jpg
    20150629_191901a.jpg
    248,8 KB · Εμφανίσεις: 57

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Να πάρε να  :jerking:  :2funny:φουκαρά γκομενάκι και αμάξι 5.000 Ευρώ  :2funny:.Γιά βάλε και της δικές σου να ξεράσουμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πάλι την κόρη σου ανέβασες στο σάιτ.  :jerking: Σου μοιάζει αρκετά πάντως και εύχομαι να είναι έξυπνη και όχι σαν εσένα

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Αν όλοι όσοι έβγαλαν φωτογραφίες γαμούσαν τώρα ο κάθε φωτογράφος θα είχει γαμήσει πάνω από 100.000 γυναίκες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Σας είδα στην Ελλάδα που έχετε όλοι γκόμενες  :jerking: :2funny: όλο στα καφενεια κάθεστε και  :jerking:.
Ναι ρε  τι περίμενες να δεις στις καφετέριες που πας ζευγάρια να γαμιούνται.  :headbang: Στις καφετέριες πηγαινουν όσοι θέλουν να πίνουν καφέ και να καυλαντίσουν στα εστιατόρια και ταβέρνες πάνε όσοι θέλουν να φάνε,  στα κλαμπ πάνε όσοι θέλουν να πιουν να χορέψουν και να γνωρίσουν κανα γκομενάκι και ούτω καθεξής .  Μπήκες στα σπίτια του κόσμου η στα δωμάτια τον ξενοδοχείων να δεις αν γαμαν στην Ελλάδα;;;; Πόσους τόνους βλακεία κουβαλάς., :uglystupid:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ασε είδα πως γανάνε στην Ελλάδα  :2funny: όλοι χωρις γκόμενες είναι  :2funny:Γ'αυτό ο κακομοίρης πηγαίνει στα χωριά μπας και βρει 35χρονες  :2funny:.Στην Ελλάδα ο φουκαράς εδινε 170 Ευρώ για μια ωρα γυναικιας συντροφιάς  :2funny:.Με την αγαμία που βλέπω όταν έρχομαι Ελλάδα  :2funny:κανενας δεν έχει γκόμενα ολοι στις καφετέριες κάθονται.
  Αν είσαι τόσο ηλίθιος που νομίζεις οτι έχω βάλει την κόρη μου εγώ τι να πω  :2funny: είσαι πολυ  :jerking: :2funny:.
  Την κόρη μου την έχει δει ο Φιντέλ και ξέρει οτι δεν ειναι αυτή.Αλλα τόσο βλάκας είσαι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Ασε είδα πως γανάνε στην Ελλάδα  :2funny: όλοι χωρις γκόμενες είναι  :2funny:Γ'αυτό ο κακομοίρης πηγαίνει στα χωριά μπας και βρει 35χρονες  :2funny:.Στην Ελλάδα ο φουκαράς εδινε 170 Ευρώ για μια ωρα γυναικιας συντροφιάς  :2funny:.Με την αγαμία που βλέπω όταν έρχομαι Ελλάδα  :2funny:κανενας δεν έχει γκόμενα ολοι στις καφετέριες κάθονται.
 Αν είσαι τόσο ηλίθιος που νομίζεις οτι έχω βάλει την κόρη μου εγώ τι να πω  :2funny: είσαι πολυ  :jerking: :2funny:.
 Την κόρη μου την έχει δει ο Φιντέλ και ξέρει οτι δεν ειναι αυτή.Αλλα τόσο βλάκας είσαι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Σιγά το μεγάλο κατόρθωμα να έχεις γκόμενα στην Αθήνα.  Ακόμα και καποιος με την δική σου εμφάνιση θα μπορούσε να βρει, αρκεί να μην είναι  διανοητικά ανάπηρος όπως εσύ. Αστα φίδια, στον Περικλή δεν περνάνε, αν δεν είναι η κόρη σου είναι κάποια φιλη της που την πηγές στο σπιτι της.Πάντως το γκομενάκι δεν έχει καμία σχέση με σένα.Δεν υπάρχει γυναίκα στον κόσμο που θα πάει ραντεβού έτσι απεριποιητη. Για να βγει μια γυναίκα έτσι  μόνο στην λαϊκή αγορά η σε κανα σούπερ μάρκετ για ψώνια, σε καμία περίπτωση όμως σε ραντεβού έτσι όπως το περιγραφής. Άλλωστε αν είχατε ραντεβού έτσι όπως λες δεν θα πηγαίνατε στο συπερ μάρκετ αλλά σε εστιατόριο,κλαμπ η κάποιο νυχτερινό μαγαζί και όχι στις 12.00 το μεσημέρι που βρεθήκατε εσείς. Και αν είχες και εσύ την άνεση να βγάζεις πιτσιρίκες δεν θα παρακαλούσες τις γριές πουτάνες από τα μπουρδέλα να γίνουν γκόμενες σου. :2funny:  :2funny:  :2funny:  Αν βάλεις φωτογραφία δική της, γυμνή η με εσώρουχα, η έστω να σε φιλάει η να είστε  αγκαλια εγώ θα σε παραδεχτώ και θα ζητήσω συγνώμη. Αυτό όμως αποκλείεται να συμβεί επειδή είσαι ο μεγαλύτερος ψεύτης του φόρουμ.    

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και αν ερθει σπίτι μου θα πεις οτι ειναι φιλη της κορης μου και ηρθε επισκεψη  :2funny:Καταρχην η μια κόρη μου είναι στην Ελλάδα πολύ καιρό και η αλλη στην Ουγγαρία και εδω δεν εχουνε εδώ φίλες.Αυτο για να μην ακούω  :jerking:.
  Σχετικα με αυτο το κοριτσάκι είναι ενα 18χρονο ειναι εντελως πιτσιρίκι ακόμα γ'αυτο και ντύνεται ετσι.Αλλα ειστε τόσο ασχετοι που γραφετε  :jerking: :2funny:.Παλι καλα που δεν τη βγαλατε οτι είναι απο σαλόν  :2funny: με την ασχετοσυνη σας μπορουσατε να το γράψετε κ'αυτό  :jerking: :2funny:.
  Ραντεβου πηγαινω τα μεσημέρια,απογεύματα συνηθως σε καποιο εμπορικό κεντρο,νυχτα δεν γουσταρω να βγαινω ραντεβου.Προτιμαω να πηγαινω μονος μου ντίσκο.
  Είδα τον ψεύτη που έγραφε  :jerking: Δε νομιζω να πιστευει κανεις οτι οι φωτογραφίες που έβαλε δεν ειναι κατεβασμενες απο το ιντερνετ :2funny: Τελικα ο Χάρης τον ξεσκέπασε  :2funny: εγραψε για 50χρονη Πολωνη και μια ασχημη 35χρονη Βουλγάρα  :2funny:Δεν νομιζω οτι εχουν καμια σχεση αυτα τα εκτρώματα με της γκομενίτσες μου  :2funny:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Και αν ερθει σπίτι μου θα πεις οτι ειναι φιλη της κορης μου και ηρθε επισκεψη  :2funny:Καταρχην η μια κόρη μου είναι στην Ελλάδα πολύ καιρό και η αλλη στην Ουγγαρία και εδω δεν εχουνε εδώ φίλες.Αυτο για να μην ακούω  :jerking:.
  Σχετικα με αυτο το κοριτσάκι είναι ενα 18χρονο ειναι εντελως πιτσιρίκι ακόμα γ'αυτο και ντύνεται ετσι.Αλλα ειστε τόσο ασχετοι που γραφετε  :jerking: :2funny:.Παλι καλα που δεν τη βγαλατε οτι είναι απο σαλόν  :2funny: με την ασχετοσυνη σας μπορουσατε να το γράψετε κ'αυτό  :jerking: :2funny:.
  Ραντεβου πηγαινω τα μεσημέρια,απογεύματα συνηθως σε καποιο εμπορικό κεντρο,νυχτα δεν γουσταρω να βγαινω ραντεβου.Προτιμαω να πηγαινω μονος μου ντίσκο.
  Είδα τον ψεύτη που έγραφε  :jerking: Δε νομιζω να πιστευει κανεις οτι οι φωτογραφίες που έβαλε δεν ειναι κατεβασμενες απο το ιντερνετ :2funny: Τελικα ο Χάρης τον ξεσκέπασε  :2funny: εγραψε για 50χρονη Πολωνη και μια ασχημη 35χρονη Βουλγάρα  :2funny:Δεν νομιζω οτι εχουν καμια σχεση αυτα τα εκτρώματα με της γκομενίτσες μου  :2funny:

Και αυτό είναι πολύ πιθανό σενάριο,έτσι και αλλιώς το δικό σου ρεπερτόριο είναι ολές πουτάνες που τις παρακαλάς να βγείτε μαζί ραντεβού  :2funny: :2funny: :2funny: Και πουτάνες πιτσιρίκες 18-20 έχει στην Ελλάδα, στην Ρωσία πρέπει να είναι τίγκα. Οπότε άσε τα παραμύθια για γκόμενες,όποιος έχει γκόμενες δεν ξημεροβραδιάζεται στα μπουρδέλα ούτε παρακαλάει της πουτάνες να βγούνε μαζί του ραντεβού  :2funny: 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και αυτό είναι πολύ πιθανό σενάριο,έτσι και αλλιώς το δικό σου ρεπερτόριο είναι ολές πουτάνες που τις παρακαλάς να βγείτε μαζί ραντεβού  :2funny: :2funny: :2funny: Και πουτάνες πιτσιρίκες 18-20 έχει στην Ελλάδα, στην Ρωσία πρέπει να είναι τίγκα. Οπότε άσε τα παραμύθια για γκόμενες,όποιος έχει γκόμενες δεν ξημεροβραδιάζεται στα μπουρδέλα ούτε παρακαλάει της πουτάνες να βγούνε μαζί του ραντεβού  :2funny:   
Είσαι εκτός τόπου και χρόνου  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Ναι γεμάτο Ρωσσίδες πουτάνες είναι στην Ελλάδα  :2funny: ερχονται Ελλάδα για να φυγουν απ'τη φτωχια της Ρωσσίας  :2funny:.Καλα που της είδες της πιτσιρίκες πουτάνες?Εγω ολο κατι 30αρες ταλαιπωρημενες βλεπω  :2funny: Δε λεω υπαρχει και η Πατρίτσια στη Φυλης και 2-3 αλλες που είναι πιτσιρίκες.Οι υπολοιπες ομως ειναι  :shit:.
  Αν οι φωτο απο γκομενες που είναι μαζι μου με αποδειξεις ειναι μούφα τότε του ψεύτη τι πρέπει να'ναι? :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγω την ειδα life Χαλκιδικη, next door girl , αλα οχι και 50χρονη βαρια βαρια 33....

Ξέχασα ο allan είναι άβγαλτος, ενώ ο Χάρης αντιλαμβάνεται εκ του μακρόθεν..  Διαβάζει φωτογραφίες..
Όταν ξεκολήσει η τυρόπιτα πες μας να σου στείλουμε καμιά σπανακόπιτα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ξέχασα ο allan είναι άβγαλτος, ενώ ο Χάρης αντιλαμβάνεται εκ του μακρόθεν..  Διαβάζει φωτογραφίες..
Όταν ξεκολήσει η τυρόπιτα πες μας να σου στείλουμε καμιά σπανακόπιτα.
Δηλαδή ο Χάρης λέει  :jerking:.Τον Χάρη τον πιστεύω γιατι ειναι ουδέτερος ο Αλαν πολλές φορες υποστηρίζει τους φίλους του  :think:π.χ τον Σκυλοχάρα.Ελεγε οτι  :knockinb: βαζοντας παλιές φωτο του.Οταν ο Σκυλοχάρας δεν μπορει να περπατίσει  :2funny:πόσο μάλλον να  :knockinb: :2funny:.
  Συμφωνα με το Χάρη αντε να είναι 48 ετών  :2funny:Ωραια ο Χάρης έκανε λάθος και δεν ειναι 50 ειναι 43-43 αλλάζει τίποτα? :2funny:
  Εγω σας έβαλα πραγματικές φωτογραφίες απο 2 18χρονα γκομενάκια το τελευταιο διάστημα.Μ'αρέσει που ενω ηταν με αποδειξεις οτι οι γκομενες αυτες ηταν μαζι μου οι Πιρφόροι γράφανε  :jerking: :2funny:.
  Ο ψεύτης δεν εχει βάλει ουτε μια πραγματική φωτογραφία  :2funny: οι φωτογραφίες που εδειξε στον Χάρη ηταν μιας ασχημης 35χρονης Βουλγάρας που ο Χάρης μου ειπε οτι ειναι πιθανον να ειναι γκομενα του και μιας 50 χρονης Πολωνέζας (συμφωνα με το Χάρη πάντα).Εδω εχουμε τον κακομοιρη Ελληνα Πιρφόρο που ενω είναι για κλάμματα το παίζει οτι κάποιος είναι  :2funny:.Εγω ειδατε πως φέρομαι στις 30χρονες  :2funny: της πηγαινω βόλτα με λουράκι  :2funny:.
  Στην Ευρώπη παντος ντρέπεσαι πια να πεις οτι είσαι Ελληνας μ'αυτούς τους φουκαράδες! :rockon:Εδω για τον Τσίπρα λένε οτι ειναι κλόουν και πολιτικά νάνος :2funny:.Και οτι πηγε να κανει τον μάγκα εκει που δεν τον παίρνει και τον γαμήσανε.Ετσι κ'ο ψεύτης μας γράφει  :jerking: αλλα αποδειξεις δεν μας βάζει! :2funny:συναντησε το Χάρη και αποκαλυφθηκε η αληθεια  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom