εχεις πλακα και γελαμε μαζι σου αλλα πρεπει ολοι να σταματησεται να κοντραρεται τον διμητρακι.μονο απο πλιροφοιες δεν λεμε.ιδικα εσυ που δεν σε τιμα το γεγονος οτι κρυβεσαι.αληθεια θελουν οι ελληνιδες τετειον αντρα σαν και σενα?χαχαχα.καλυτερα να ερχομαι ελλαδα τοτε που δεν θα εχω ανταγωνισμο,το εδειξα θεοσαλονικη τον μαιο.οι ουκρανοι,ρωσοι ειναι σκληροι καμια σχεση με τα παιδακια ελλαδα.αληθεια γαμανε ελλαδα?χαχαχαεγω εβλεπα 10 ανδροπαρεα στο καφε μουσατους να περνουν ματι,κανενας να πλισιασει καμια γυναικα. ο γιαννης μου ελεγε δεν σου μιλα καμια,ολες τις επαιρνα κουβεντα οπως κανω ουκρανια.φυσικα αν βλεπουν τετειους αντρες στην ελλαδα θα πρωτιμανε τους αλβανους χαχαχα.πως να προσφερει ασφαλεια ενας χεστης σαν εσενα που κρυβεσαι πισω απο πληκτρολογια και κοροιδευεις.οι γυναικες ιδικα ουκρανια θελουν να εισαι ετοιμος να παιξεις ξυλο για αυτες.βεβαια που γνωρισατε γκομενες?,ολοι μονο απο ιτερνετ και πληκτρολογια μιλατε.σιγουρα με τις καταστασεις ελλαδα μοονο το σεξ σκεφτωνται οι ελληνιδες χαχαχαχα,ολοι ξεσκιζεσται,εισται η χωρα με τους ιδανικοτερους αντρες.στο μονο που εισται καλοι ειναι το μπλα μπλα και το μπανιστηρι,βασιλιαδες του αυνανισμου.ο διμητρακις τελειοποιησε τις μεθοδους αυνανισμου τον καιρο που ηταν χομοερεκτους χαχαχαχ,καβλωμενος δηλαδη τοτε που ζουσε απελπισμενος με τους κακομηρηδες αγαμητους στην ελλαδα.τραβατε μυκονο για ματακι,μπανιστιρι,αυνανησμους και αστε τον τσαρο διμητριο στο βασιλειο του πετρουπολη.κατι μπαζα γαμαται στην ελλαδα,αλλα τωρα με το επιπεδο σας δυσκολο να ανταγωνιστηται τους,πακιστανους,ρομα,αλβανους.την αθηνα ολοι μου λενε οι ελληνες την χαλανε.τραβα μυκονο με την ανδροπαρεα σου και ασε την ουκρανια και ρωσια για τους πραγματικους πορνοκομαντο,ακου γαμα ελληνιδες χαχαχαχ σκεφτου τι αθλιες ειναι για να πανε μαζι σου.