Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
θα επαναλαβω για τον ντιμ29...οτι λεει γενικα για μερη που εχει παει κ το κλιμα ισχυει κ δεν εχει καποιος κατι να χασει αν τον διαβασει πριν
οσα για λεει για τον εαυτο του ετσι κι αλλιως δεν εχουν σημασια ουτε ενδιφερουν καποιον ταξιδιωτη
συμπερασμα,διαβαστε τις πληροφοριες κ τ αλλα αφηστε ατ για να γινεται ο πολεμος στο φορουμ   ;)
:2funny:  Ναι ότι για να μετράς στην Ρωσία πρέπει να ντυνεσαι με αποκριάτικα κουστούμια  :2funny:  Η Ρωσια μεσα απο τα μάτια ενος ψυχασθενη.  :2funny: Αν σου λείπουν οι πληροφορίες από ψυχικά διαταραγμένα άτομα πάω πάσο.  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• E27ACDFD_5293_F760_EADB_37A7D806F8EA.jpg
    E27ACDFD_5293_F760_EADB_37A7D806F8EA.jpg
    156,2 KB · Εμφανίσεις: 57

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
το παρακανατε ολοι με τον διμητρακι.ποτε θα σταμαατησει αυτο?γραψετε καμια πλιροφορια οπειος εχει παει καπου και αστε τον διμητρακι.ζει ρωσια τοσα χρονια,τι εχεται δει η ξερεται περισοτερα απο αυτον?τοσα χρονια μας δινει σωστες πλιροφοριες και μας κανει να γελαμε
  :thumbsup: Αυτό είναι το πιο σημαντικό που είπες, μόνο για να γελάμε μαζί του αξίζει 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτή η φωτογραφία έχει ανέβει πάνω από 10 φορές σε όλα τα Forum. Είσαι καθυστερημένος? Πόσες φορές θα ανεβάσεις την μέτρια Ουζμπεκο-καζακσταν-κιργιστάν που πήγατε Super Market? Δηλαδή ζεις Αγ. Πετρούπολη και ένα μήνα μιλάς στο τηλέφωνο με αυτήν χωρίς να την έχεις γαμήσει? Έλεος.. πόσο αποτυχημένος είσαι?????
Εσυ είσαι αποτυχημένος που πηγαινεις με της 50χρονες Πολωνές και της συχαμερές Βουλγάρες  :2funny: τέτοιο κοριτσάκι ούτε στα όνειρα σου δεν βλέπεις κακομοίρη  :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εσυ είσαι αποτυχημένος που πηγαινεις με της 50χρονες Πολωνές και της συχαμερές Βουλγάρες  :2funny: τέτοιο κοριτσάκι ούτε στα όνειρα σου δεν βλέπεις κακομοίρη  :2funny:

Δημητρακη αστους να τραγουδάνε,
μολις ποσταρης το μωρό γυμνο με τις βυζάρες του και φοντο το δωματιο σου θα το βουλωσουν ολοι..............
Εγω αναμένω να το χαζεψω με τους βύζους εξω.........

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
μολις ποσταρης το μωρό γυμνο με τις βυζάρες του και φοντο το δωματιο σου θα το βουλωσουν ολοι..............
Ναι αν δεις πίσω στα ποστ είναι ένας μήνας που πέρασε από τότε που ανέβασε της φωτογραφίες της. Είπε το παραμύθι ότι πήγε διακοπές  :2funny: και αν την κοιτάξεις θα καταλάβεις ότι καλά καλά δεν έχει να φάει  :2funny:  Ο πορνοπεπονίας  χαζός είναι μπορεί να τρώει τα παραμύθια εμείς όμως;;;;;;;;; 

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Πάρε ρε αρρωστε να δεις τη μουνάρες έχει η Ελλάδα  :2funny: 

ΜΟΥΝAΡΑ

Συνημμένα

• proionta-lesvos-mitilini.jpg
    proionta-lesvos-mitilini.jpg
    55,9 KB · Εμφανίσεις: 98
D

dude901123

Επισκέπτης

Και μετά θα ανεβάσει φωτογραφία ως αστροναύτης, δικηγόρος σε εταιρεία της Νέας Υόρκης, ειδικός επιστήμονας του Cern... Άντε το πολύ, πολύ να πάει σε κάνα Sallon να μεταμφιέσει καμία prostitutka σε κανονική κοπέλα και να την πληρώσει να πάνε Super Market για καμιά φώτο.
Πραγματικά τόσο ξύλο και τόση φάπα εδώ μέσα.. εεεεεεε δεν βρέχει.. ξύπνα.. σε φτύνουν!

D

dude901123

Επισκέπτης
το παρακανατε ολοι με τον διμητρακι.ποτε θα σταμαατησει αυτο?γραψετε καμια πλιροφορια οπειος εχει παει καπου και αστε τον διμητρακι.ζει ρωσια τοσα χρονια,τι εχεται δει η ξερεται περισοτερα απο αυτον?τοσα χρονια μας δινει σωστες πλιροφοριες και μας κανει να γελαμε

Ρε Χάρη στο Forum Chernivcy είμαστε.. έχει δώσει καμιά πληροφορία? Έχει ανεβάσει 10 φορές τη φίλη της κόρης του στο Super Market στο St. Petersburg και μας μιλάει για το μεγαλείο του να πηδάει τελειωμένες πουτάνες. Και άντε να το έκανε αυτό κανένας ταξιδιώτης που πήγε εκεί για 5 μέρες οκ. Αυτός όμως ζει εκεί 20 χρόνια και μιλάει ρώσικα. Σύμφωνα με όσα λέει θα έπρεπε να ανεβάζει γκομενάρες, όχι σαβούρες πόρνες. Ακόμη και αυτός που βρίζετε όλη μέρα αν δεις τις φωτογραφίες από τις γκόμενες που έχει ανεβάσει είναι διαστημικές σε σχέση με αυτές που βάζει ο Πορνοηλίθιος. θα πρέπει να τον παρακαλέσουμε να αρχίζει να ξαναγράφει μήπως δούμε τίποτα που να αξίζει.
Όσο για πληροφορίες σε 10 ημέρες εγώ θα είμαι πάλι Chernivcy. Τι να ανεβάσω εδώ? Για να ακούω ηλιθιότητες όλη μέρα από κάποιον που δεν πήγε ποτέ στην περιοχή?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δυστηχως βυζια δεν έχει,μακαρι να είχε,δεν μπορεις να τα εχεις όλα στη ζωη :2funny:!Φοβερά Βυζιά έχει η κακάσχημη (την ελεγε ετσι ενας Ελληνας γιατι δεν τον ηθελε καθολου)  :2funny:Οτι και να βάλω ο Σκυλοχάρας,οι κλώνοι του και ο ψεύτης θα γράφουνε  :jerking:.Εδω εβαλα την άλλη με λουράκι και γράφανε  :jerking:.Για την άλλη που δεν ηθελε να φωτογραφίθει πάλι  :jerking: γράφανε.Γ'αυτήν οτι είναι φίλη της κόρης μου  :jerking:.Οπως γραφω και παρακάτω αν είχαν γκόμενα θα την είχαν βάλει 1.000.000 φορες.Εεδω ο Σινοχάρας έβαλε φωτογραφία του 2003  :2funny:

Ρε Χάρη στο Forum Chernivcy είμαστε.. έχει δώσει καμιά πληροφορία? Έχει ανεβάσει 10 φορές τη φίλη της κόρης του στο Super Market στο St. Petersburg και μας μιλάει για το μεγαλείο του να πηδάει τελειωμένες πουτάνες. Και άντε να το έκανε αυτό κανένας ταξιδιώτης που πήγε εκεί για 5 μέρες οκ. Αυτός όμως ζει εκεί 20 χρόνια και μιλάει ρώσικα. Σύμφωνα με όσα λέει θα έπρεπε να ανεβάζει γκομενάρες, όχι σαβούρες πόρνες. Ακόμη και αυτός που βρίζετε όλη μέρα αν δεις τις φωτογραφίες από τις γκόμενες που έχει ανεβάσει είναι διαστημικές σε σχέση με αυτές που βάζει ο Πορνοηλίθιος. θα πρέπει να τον παρακαλέσουμε να αρχίζει να ξαναγράφει μήπως δούμε τίποτα που να αξίζει.
Όσο για πληροφορίες σε 10 ημέρες εγώ θα είμαι πάλι Chernivcy. Τι να ανεβάσω εδώ? Για να ακούω ηλιθιότητες όλη μέρα από κάποιον που δεν πήγε ποτέ στην περιοχή?
Αν είχες καμια γκόμενα που να βλεπόταν θα την είχες βάλει να τη δουμε.Οχι 10 φορές 1.000.000 φορές θα μας την έβαζες  :2funny: αλλα οι μόνες που μπορεις να βάλεις ειναι η 50χρονη Πολωνή,η 35χρονη άσχημη Βουλγάρα,αν της βάλεις αυτες θα γελάει ό΄λο το σά'ι'τ με την κατάντια σου  :2funny:συγγνώμη ξέχασα την πουτάνα που σου έδωσε ο Σινοχάρας  :2funny:.
  Ακόμα και η γκόμενα που έφερες να δείξεις στον Χάρη πουτάνα του Σινοχάρα ηταν  :2funny: Σαν τον Τσίπρα είσαι αχρηστος και κουραδόμαγκας  :2funny: :2funny: :2funny:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Δυστηχως βυζια δεν έχει,μακαρι να είχε,δεν μπορεις να τα εχεις όλα στη ζωη :2funny:!Φοβερά Βυζιά έχει η κακάσχημη (την ελεγε ετσι ενας Ελληνας γιατι δεν τον ηθελε καθολου)  :2funny:Οτι και να βάλω ο Σκυλοχάρας,οι κλώνοι του και ο ψεύτης θα γράφουνε  :jerking:.Εδω εβαλα την άλλη με λουράκι και γράφανε  :jerking:.Για την άλλη που δεν ηθελε να φωτογραφίθει πάλι  :jerking: γράφανε.Γ'αυτήν οτι είναι φίλη της κόρης μου  :jerking:.Οπως γραφω και παρακάτω αν είχαν γκόμενα θα την είχαν βάλει 1.000.000 φορες.Εεδω ο Σινοχάρας έβαλε φωτογραφία του 2003  :2funny:
  Αν είχες καμια γκόμενα που να βλεπόταν θα την είχες βάλει να τη δουμε.Οχι 10 φορές 1.000.000 φορές θα μας την έβαζες  :2funny: αλλα οι μόνες που μπορεις να βάλεις ειναι η 50χρονη Πολωνή,η 35χρονη άσχημη Βουλγάρα,αν της βάλεις αυτες θα γελάει ό΄λο το σά'ι'τ με την κατάντια σου  :2funny:συγγνώμη ξέχασα την πουτάνα που σου έδωσε ο Σινοχάρας  :2funny:.
  Ακόμα και η γκόμενα που έφερες να δείξεις στον Χάρη πουτάνα του Σινοχάρα ηταν  :2funny: Σαν τον Τσίπρα είσαι αχρηστος και κουραδόμαγκας  :2funny: :2funny: :2funny:
Τι λες ρε μπούφο  :uglystupid: Πήρες μια βίζιτα [που μόνος σου είπες ότι είναι εκδιδόμενη και κακάσχημη όπως εσύ πάλι ο ίδιος λες ] την πλήρωσες τράβηξες 3 φωτογραφίες και νομίζεις ότι έκανες κάτι. Εκτός και αν έχεις την εντύπωση ότι όποια την παιρνεις βίζιτα γίνετε και γκόμενα σου. :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Κάποια που πήγε μαζί σου δεν είναι δικιά σου, δικιά σου θα είναι αν πάει μόνο μαζί σου. Και μιας και δεν υπάρχει περίπτωση πουτάνα να πάει μόνο μαζί σου σταματά να μας πρήζεις με της μαλακίες σου.  :orchestra: 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με τη διαφορά οτι την έχω 10 χρόνια και την συναντάω.Εχουν ερθει ατομα απο το σά'ι'τ και την εχουνε δει μαζι μου.Και ξέρουν αν την πλρώνω ή όχι.
  Εσυ μονο το μπαλκόνι έχεις φωτογραφίες  :2funny:Σσυγγνώμη ξέχασα τη φωτογραφία του 2003  :2funny:.....και φυσικά το γάμο των μεγιστάνων στη Μόσχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 03aa.jpg
    03aa.jpg
    56,9 KB · Εμφανίσεις: 73

mihla

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Κριτικές
194
Like
7.184
Πόντοι
30.298
δημητρακη το ξερεις οτι εχεις γινει βιραλ στο φβ??  :grin: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να και ο γάμος των μεγιστάνων  :2funny:
 Οι φωτογραφίες είναι με κρυμμένα χαρακτηριστικα και τα πρόσωπα δεν είναι αναγνωρίσιμα
  Να μου κάνεις μύνηση γιατι στη δεύτερη φωτογραφία φένονται τα πρόσωπα  :2funny: :2funny: :2funny:
 Μου φένεται οτι έχετε τάσεις μαζοχισμού  :2funny: σας αρέσει να σας ξεφτηλίζουν  :think:

Συνημμένα

• gamos skylohara.jpg
    gamos skylohara.jpg
    127,6 KB · Εμφανίσεις: 78
  • 10155196_615058311903275_1038243751877682474_n.jpg
    10155196_615058311903275_1038243751877682474_n.jpg
    22,3 KB · Εμφανίσεις: 25

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Να και ο γάμος των μεγιστάνων  :2funny:
 Οι φωτογραφίες είναι με κρυμμένα χαρακτηριστικα και τα πρόσωπα δεν είναι αναγνωρίσιμα
  Να μου κάνεις μύνηση γιατι στη δεύτερη φωτογραφία φένονται τα πρόσωπα  :2funny: :2funny: :2funny:
 Μου φένεται οτι έχετε τάσεις μαζοχισμού  :2funny: σας αρέσει να σας ξεφτηλίζουν  :think:
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Τοτε ήμουν αδύνατος τώρα είμαι δύο φορές πιο χοντρός  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Με τη διαφορά οτι την έχω 10 χρόνια και την συναντάω.Εχουν ερθει ατομα απο το σά'ι'τ και την εχουνε δει μαζι μου.Και ξέρουν αν την πλρώνω ή όχι.
  Εσυ μονο το μπαλκόνι έχεις φωτογραφίες  :2funny:Σσυγγνώμη ξέχασα τη φωτογραφία του 2003  :2funny:.....και φυσικά το γάμο των μεγιστάνων στη Μόσχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι είναι η φωτογραφία από το λύκειο στην εκδρομή που έκανα με την τάξη μου το 2003  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
 Αν είχες καμια γκόμενα που να βλεπόταν θα την είχες βάλει να τη δουμε.Οχι 10 φορές 1.000.000 φορές θα μας την έβαζες  :2funny: αλλα οι μόνες που μπορεις να βάλεις ειναι η 50χρονη Πολωνή,η 35χρονη άσχημη Βουλγάρα,αν της βάλεις αυτες θα γελάει ό΄λο το σά'ι'τ με την κατάντια σου  :2funny:συγγνώμη ξέχασα την πουτάνα που σου έδωσε ο Σινοχάρας  :2funny:.
 Ακόμα και η γκόμενα που έφερες να δείξεις στον Χάρη πουτάνα του Σινοχάρα ηταν  :2funny: Σαν τον Τσίπρα είσαι αχρηστος και κουραδόμαγκας  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ βάζω κάθε μέρα καινούρια.. καροτσάκια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να δείτε με αποδείξεις.. ως σαν Πορνοηλίθιος  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Συνημμένα

• Ο Πορνοηλίθιος.jpg
    Ο Πορνοηλίθιος.jpg
    55,9 KB · Εμφανίσεις: 24

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
κανω διαφορες σκεψεις για το πως θα συνδιασω το ταξιδι οδυ σσο μεσα η τελος σεπτεβριου.ειμαι μεταξυ αθηνας,σαλονικης,κισινιοβ.θα ηθελα να μας πει ο ντερτι αν ειχε αυστηρο ελεγχο η καπειο ελεγχο οταν περασε τα συνορα και μπηκε ουκρανια και οδυσσο.με προβληματιζει αν με το λεωφορειο μου κανουν μαλακιες και να μου αρπαξουν και χρημα.ισως και να παω στο τελος μολδαβια να δω τι παιζει και νιοβρη οδυσσο ωστε να αποφυγω τα προβληματα και τα λεωφορεια,για αυτο παω σεπτεβριο που θα εχω χρονο να παω και καπου εκτος οδυσσου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ βάζω κάθε μέρα καινούρια.. καροτσάκια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να δείτε με αποδείξεις.. ως σαν Πορνοηλίθιος  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Νάι μόνο μούφα φωτογραφίες μας βάζεις  :2funny:η διαφορά μας είναι οτι εμένα ειναι αποδεδηγμένο οτι οι κοπέλες που βαζω είναι μαζι μου.
  Αν αυτή είναι κακάσχημη στ'αλήθεια εγω τι να πω  :2funny:.Οσο για την πρώτη θα την ξανασυναντησω αυτες της μέρες...με πάει για σοβαρά οπως καταλαβα  :rockon: και δεν ξερω τι να κάνω?
  Εσυ μας βάζεις δωμάτια ξενοδοχειων και ο κλώνος του Σκυλοχάλια μπαλκόνια  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• hbEbz12wxd8.jpg
    hbEbz12wxd8.jpg
    33,8 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Elviga6.jpg
    Elviga6.jpg
    393 KB · Εμφανίσεις: 71

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom