Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
κανω διαφορες σκεψεις για το πως θα συνδιασω το ταξιδι οδυ σσο μεσα η τελος σεπτεβριου.ειμαι μεταξυ αθηνας,σαλονικης,κισινιοβ.θα ηθελα να μας πει ο ντερτι αν ειχε αυστηρο ελεγχο η καπειο ελεγχο οταν περασε τα συνορα και μπηκε ουκρανια και οδυσσο.με προβληματιζει αν με το λεωφορειο μου κανουν μαλακιες και να μου αρπαξουν και χρημα.ισως και να παω στο τελος μολδαβια να δω τι παιζει και νιοβρη οδυσσο ωστε να αποφυγω τα προβληματα και τα λεωφορεια,για αυτο παω σεπτεβριο που θα εχω χρονο να παω και καπου εκτος οδυσσου.

Απολύτως κανένα πρόβλημα.. Έχω περάσει με το αυτοκίνητο 10 φορές και το μόνο που είναι εκνευριστικό είναι το γεγονός πως μόλις βλέπουν ευρωπαικό αυτοκίνητο σου παίρνουν ενα 20αρικο για να σου κάνουν όλα τα χαρτιά. Τα λεωφορεία περνάνε άνετα.. ή κατεβάζουν τον κόσμο πριν τα σύνορα, περνάς τα σύνορα με τα πόδια και στην άλλη άκρη σε περιμένει άλλο λεωφορείο.

D

dude901123

Επισκέπτης
Νάι μόνο μούφα φωτογραφίες μας βάζεις  :2funny:η διαφορά μας είναι οτι εμένα ειναι αποδεδηγμένο οτι οι κοπέλες που βαζω είναι μαζι μου.
   Αν αυτή είναι κακάσχημη στ'αλήθεια εγω τι να πω  :2funny:.Οσο για την πρώτη θα την ξανασυναντησω αυτες της μέρες...με πάει για σοβαρά οπως καταλαβα  :rockon: και δεν ξερω τι να κάνω?
   Εσυ μας βάζεις δωμάτια ξενοδοχειων και ο κλώνος του Σκυλοχάλια μπαλκόνια  :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτες οι φωτογραφίες έπιασαν μούχλα.. τις ανεβάζεις 3 μήνες τώρα.. Την πουτάνα και την άλλη που σε έκλασε. Βάλε τώρα πάλι και την άλλη από το Super Market να ξαναγελάσουμε..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτες οι φωτογραφίες έπιασαν μούχλα.. τις ανεβάζεις 3 μήνες τώρα.. Την πουτάνα και την άλλη που σε έκλασε. Βάλε τώρα πάλι και την άλλη από το Super Market να ξαναγελάσουμε..
Ναι με έκλασε και καθε μέρα ή μιλαμε στο τηλεφωνο ή γράφουμε στο ιντερνέτ.Η πουτάνα πριν λιγο μου έσειλε κατι ποιηματάκια στο Viber ,Δε νομιζω οτι μια πουτάνα που πληρώνεις σου γράφει ποηματάκια :think:.Αυτη την εχω γκομενα και συναντιόμαστε που και που.Το κακο ειναι οτι αποβλέπει να ερθει να μένει μαζι μου! :rockon:Εγω οτι ειναι να αποδειξω το εχω αποδειξει,και εχουνε ερθει ατομα και εχουνε γραψει για μένα αν μετράω ή όχι.Αλλα δεν εχω προβλημα για μια ακομα φορά να βαλω ακομα μια αποδειξη.
  Εσυ έχεις καμιά γκόμενα να μας δείξεις? :2funny: όλο μούφα φωτογραφίες μας ανεβάζεις  :2funny:ολο λόγια είσαι  :jerking: :2funny:

Συνημμένα

• 11749349_1065967313415958_667238789_n.jpg
    11749349_1065967313415958_667238789_n.jpg
    65,1 KB · Εμφανίσεις: 25

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
dimitrakis29,είσαι σκληρός χύστης λέμε  :rockon:
Προσπαθώ  :2funny:.Απλός οτι γράφω το αποδυκνίω.Σχετικα με της γκόμενες δεν της πιέζω να της φωτογραφίσω γιατι ξενερώνουν.
  Πάντος ο Πορνορεπόρτερ ο Gangxza (που δεν γραφει μαλακίες) οταν ειχε ερθει ξετρελάθηκε!Τα εχει γραψει αλλωστε με καθε λεπτομέρια :)
  Σχετικά με τον ψεύτη τα εγραψε είπε όλα ο Χάρης :2funny:
  Αν ειναι να ειμαι εδω για να  :knockinb: 50αρες και ασχημες 35αρες  :2funny:θα πηγαινα Ελλάδα,τετοιες και εκει θα πήδαγα  :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
κανω διαφορες σκεψεις για το πως θα συνδιασω το ταξιδι οδυ σσο μεσα η τελος σεπτεβριου.ειμαι μεταξυ αθηνας,σαλονικης,κισινιοβ.θα ηθελα να μας πει ο ντερτι αν ειχε αυστηρο ελεγχο η καπειο ελεγχο οταν περασε τα συνορα και μπηκε ουκρανια και οδυσσο.με προβληματιζει αν με το λεωφορειο μου κανουν μαλακιες και να μου αρπαξουν και χρημα.ισως και να παω στο τελος μολδαβια να δω τι παιζει και νιοβρη οδυσσο ωστε να αποφυγω τα προβληματα και τα λεωφορεια,για αυτο παω σεπτεβριο που θα εχω χρονο να παω και καπου εκτος οδυσσου.

στειλε ημερομηνιες ισως παμε μαζι -   θα παμε και στις δυο πολεις .......
Κισινεφ & Οδησσο ενοω.

δες skype  κατι σου εγραψα...

Σημ.:  Θελω  να παρω και Σινο μαζι μου ετσι για την παρεα...

D

dude901123

Επισκέπτης
Ναι με έκλασε και καθε μέρα ή μιλαμε στο τηλεφωνο ή γράφουμε στο ιντερνέτ.Η πουτάνα πριν λιγο μου έσειλε κατι ποιηματάκια στο Viber ,Δε νομιζω οτι μια πουτάνα που πληρώνεις σου γράφει ποηματάκια :think:.Αυτη την εχω γκομενα και συναντιόμαστε που και που.Το κακο ειναι οτι αποβλέπει να ερθει να μένει μαζι μου! :rockon:Εγω οτι ειναι να αποδειξω το εχω αποδειξει,και εχουνε ερθει ατομα και εχουνε γραψει για μένα αν μετράω ή όχι.Αλλα δεν εχω προβλημα για μια ακομα φορά να βαλω ακομα μια αποδειξη.
 Εσυ έχεις καμιά γκόμενα να μας δείξεις? :2funny: όλο μούφα φωτογραφίες μας ανεβάζεις  :2funny:ολο λόγια είσαι  :jerking: :2funny:

Το ξέχασες.. το παραμύθι με τις μούφα ακυρώθηκε πριν μερικές βδομάδες.
Τώρα είσαι στο άλλο ποιηματάκι.. είναι άσχημες, γριες, 50 αρες από τα ΚΑΠΗ. Μη μπερδεύεσαι και μας μπερδευείς και μας και δεν ξέρουμε σε ποιο επεισόδιο της βλακέιας σου βρισκόμαστε.
Πάλι φάπες σήμερα.. μήπως είσαι ο Βασιλάκης ο Καΐλας?
Είσαι παμέγιστος..
Πρέπει όμως να γράφεις σε άλλο Forum

Συνημμένα

• Peponakis.jpg
    Peponakis.jpg
    164,4 KB · Εμφανίσεις: 33

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
στειλε ημερομηνιες ισως παμε μαζι -   θα παμε και στις δυο πολεις .......
Κισινεφ & Οδησσο ενοω.

δες skype  κατι σου εγραψα...

Σημ.:  Θελω  να παρω και Σινο μαζι μου ετσι για την παρεα...

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
xaxaxax οραια θα ειναι να σας συναντησω,αν δεν τα βολεψω με κισινεβ σας περιμενω οδυσσο.θα δω ποτε παω στρατο 4 ωρες τον οχτωβριο και ερχομαι αρχες οχτωβριου.χειμωνα μεχρι ανοιξη κινουμαι οποτε μου πειται,καλοκαιρι απο φετος δυσκολεψε να πετω καθε μηνα λογο δουλειας

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Απολύτως κανένα πρόβλημα.. Έχω περάσει με το αυτοκίνητο 10 φορές και το μόνο που είναι εκνευριστικό είναι το γεγονός πως μόλις βλέπουν ευρωπαικό αυτοκίνητο σου παίρνουν ενα 20αρικο για να σου κάνουν όλα τα χαρτιά. Τα λεωφορεία περνάνε άνετα.. ή κατεβάζουν τον κόσμο πριν τα σύνορα, περνάς τα σύνορα με τα πόδια και στην άλλη άκρη σε περιμένει άλλο λεωφορείο.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
χαχαχαχ,αυτο φοβαμαι! απο μικρο παιδι μεχρι που πηγα πρωτες μερες στο κεν στρατο οταν με βλεπουν ολοι ελεγαν εισαι φατσουλα για κολλημα και εκαναν μαγκιες.αν σου πω παντα τοσα χρονια που πειγαινα ουκρανια μεσω βιεννης,βαρσοβια,βουδαπεστη παντα οι ιδιοι τελωνιακοι που ηξεραν την φατσα μου ολοκληρη πτηση μονο σε μενα εκαναν ερευνα τα λεφτα,αποσκευες.μια μερα ρωτησα τον τελωνειακο γιατι καθε μηνα ολοκληρη πτηση μονο εμενα σταματαται και τα ανοιγεται ολα.απαντησε ειρωνικα τι σαμι ιντερεσνι χαχαχαχ,ειμαι ο πιο ενδιαφερων.παντα αστυνομια,τελωνειο στα χιλιαδες ατομα μου εκαναν προβλημα οπου περνουσα κιεβο,μοσχα με σταματουσαν και ηθελαν λεφτα.γραφει στο μετωπο μου μαλακας φενεται και δολλαρια.ασε θα σκεφτω.αν παω μολδαβια θα μεινω οδυσσο στα σιγουρα.πολλες φορες κινδυνεψα να μου παρουν ολα τα χρηματα με μαλακιες οι τελωνιακοι αλλα τους εκανα ρομπα,ηξερα κανονισμους,διαβαζα ρωσικα,φωναζα αστυνομια και στο τελος μαλλωναν με την αστυνομια και γλιτωνα.

.απριλιο παλι μονο σε μενα προβλημα στο τρενο απο κροατια-σλοβενια.ειπα στους κινεζους αμεσως εδωσες πισω το πασπορτ μια ματια εμενα ευρωπαικο το ελεχεις μιση ωρα και απειλεις να με κατεβασεις για ελεχο.στην επιστροφη μου ειπαν ολα καλα,απλα η μια χωρα δεν ειναι σεγεν.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ρε φιλε μια σωστή παράθεση δεν θα μπορέσεις να κανεις;Απλα γράφεις μετά το [/quote]

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
δεν γαμιοσαστε να ασπρισετε λεο εγο  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: μου το κανατε το θρεντ κολοχανειοοο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  καμια πληροφορια κανενασ ?? λιπον κιρ μαλακεσ οποιος παει στο τσερνεουτσι με αυτοκινιτο ασ παρει γκομενακια απο το τσερνεουτσι και ασ ανεβει στο χιονοδρομικο χειμονα καλοκαιρη ολοι εκει ανεβενουν παμφηνα πανεμορφαα και μουνια να πινεις και να γαμας ευκερα απο ολον τον νομο    μιγκοβο τεζα λεμε!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:  ΤΟ ΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΛΕΜΕ ΤΕΖΑΑΑΑ ΕΥΡΟΠΑΙΚΟ!!!! το χειμονα δε ειναι τιγκα στο μουνι και ολα τα χαι μορα εχει καθε πσκ!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  επισης πολησ κοσμος απο το κισινεου το ιασι και την σουτσαβα καθε πσκ :rockon: :rockon: :rockon:  μιλα ο για καλο κοσμο :tits2: :tits2: :tits2: summer/swming_pool/ [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=oz6vwgXk0sI[/video] [/video]

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
  migkobo leme !! τσερνεουτσι πλεον στην πολη πανε μονο οι ασχετηλες και οσοι ειναι παραολιμπιαδες και δεν ξερουν απο ουκρανικους δρομους  κτλ  :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon: :rockon: απλα η διασκεδαση ολου του νομου << μιλαο για την χαι διασκεδαση οχι για τους απλητους και της χαζοφιτιτριοσαβουρες >> εχει ανεβει στο χιονοδρομικο χειμονα καλοκαιρη καθε πσκ!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

D

dude901123

Επισκέπτης
δεν γαμιοσαστε να ασπρισετε λεο εγο  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: μου το κανατε το θρεντ κολοχανειοοο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  καμια πληροφορια κανενασ ?? λιπον κιρ μαλακεσ οποιος παει στο τσερνεουτσι με αυτοκινιτο ασ παρει γκομενακια απο το τσερνεουτσι και ασ ανεβει στο χιονοδρομικο χειμονα καλοκαιρη ολοι εκει ανεβενουν παμφηνα πανεμορφαα και μουνια να πινεις και να γαμας ευκερα απο ολον τον νομο    μιγκοβο τεζα λεμε!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:  ΤΟ ΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΛΕΜΕ ΤΕΖΑΑΑΑ ΕΥΡΟΠΑΙΚΟ!!!! το χειμονα δε ειναι τιγκα στο μουνι και ολα τα χαι μορα εχει καθε πσκ!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  επισης πολησ κοσμος απο το κισινεου το ιασι και την σουτσαβα καθε πσκ :rockon: :rockon: :rockon:  μιλα ο για καλο κοσμο :tits2: :tits2: :tits2: summer/swming_pool/ [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=oz6vwgXk0sI[/video] [/video]

Θα είσαι στην περιοχή στα τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου? Εγώ θα ανέβω για τρίτη φορά πλέον..
Τι πληροφορίες να δώσεις εδώ? θα σε φάνε οι κότες.. έρχεται ο καθυστερημένος και βγάζει διαγγέλματα βλακείας..

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Θα είσαι στην περιοχή στα τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου? Εγώ θα ανέβω για τρίτη φορά πλέον..
Τι πληροφορίες να δώσεις εδώ? θα σε φάνε οι κότες.. έρχεται ο καθυστερημένος και βγάζει διαγγέλματα βλακείας..
πανο θαμε αλλα θαλασσα μερια μπορει το φθινοπορο απο εκει!!! :rockon: :rockon: :rockon: Υ.Γ ελα ρε με τον μιτσουμ :2funny: :2funny: :2funny: πλακα κανουμε ξεκολατε λογο μαλακιας στην ελλαδα ολα συνχορεμενα!!!  :rockon: :rockon: :rockon: και ο μιτσακος βγαζει γελιο το εχουν αναγκη στην ελλαδα αδερφεεε ξεκολα και εση!!!!! παντοσ παρε γκομενα και ανεβα στο χιονοδρομικο θα παθεισ πλακα!!!! :rockon: :rockon: :rockon: και σοστα γραφεις κατα την γνομη μου αλλα σιγουρα ειναι τα τεμαχια σπονσοριζε ολε!! απλα ανεβα λιγο κατηγορια χοσε χρημα αν εχεις πραγματικα αξιζει εκει!!!! λογο πολεμου αξιζει τερμα ολε λεμε!!! και οποια βλαχα πας εκει θα κανει μπιλαλαδεςς!!!!!  ασε που θα γουστρεις τεζα λεμε!!!:rockon: :rockon: :rockon:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Ο πορνοπεπονίας  ο χάρης και εσύ πρέπει να είστε από τους διανοούμενους του σάιτ  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom