Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσένα ρε Πιγκουίνο τι σε πείραξε το πόστ του ανθρώπου και ειρωνεύεσαι?
Έχεις εξελιχθεί στο μεγαλύτερο καραγκιόζη, χειρότερος και από αυτούς που κράζεις! Και είσαι ο κλασικός μαλάκας Έλληνας όπως σε λέει και ο άλλος που με αέρα και χωρίς να έχεις προσφέρει τίποτα στο φόρουμ βγαίνεις και ειρωνεύεσαι τους πάντες...
Έχω εκνευριστεί μαζί σου! Ξεκόλλα αλλιώς θα παίρνεις τις κατάλληλες απαντήσεις! 
Πράκτορες καταφεραν και φωτογράφισαν τον Σκυλοχάρα στην παραλία  :2funny:
  Αυτος εδω ο κακομοίρης κλώνος του είναι  :2funny:Κοίτα σύχαμα  :2funny:Εχει ξεχυλώσει η κοιλιά του  :2funny: σύντομα θα ψωφοκοπίσει κια δεν θα έχουμε ποιόν να ρεζιλεύουμε  :2funny:
  Δεν βαζω την κολοφατσα του γιατι την έχετε δει  :2funny:Και θα κάνετε εμμετό βραδυάτικα  :2funny:
  Η φωτογραφία αυτή δεν έχει προσωπικά χαρακτηριστικά και καθολου πρόσωπο

Συνημμένα

• U47FlZ4KhUA (1)1.jpg
    U47FlZ4KhUA (1)1.jpg
    102 KB · Εμφανίσεις: 64
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Φανταζομαι οτι εχεις κανει καποιες καβάτζες απο μαμπα γιατι μου φαινονται λιγες οι δυο μερες για καμακι. Κοιτα που συντομα θα γινει τοπ προορισμος το τσερνοβτσι  :rockon:
Δε δουλευο σε κανενα σαιτ γνοριμιον ,ο εσι πανμεγιστε κονκισταδορε,αβισαλεε κε αδισοπιτε εραστι ατακτον σλαβικον εδιον!!!
Θα ινε καθαρα επαγγελματικο ταξιδι στο φτερο.
μετα χισιναου να κουμποσο ελινικι κουζινα στα τιτανοδεσ ιπερλαμπρα ελινικα εστιατορια του χισιναου!!!
Κ εκι στο φτερο κ μετα ρομαντικο λεοφοριο(σα τα ποντικια) κ πισο πιατσα!!!

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
  Αυτος εδω ο κακομοίρης κλώνος του είναι  :2funny:Κοίτα σύχαμα  :2funny:Εχει ξεχυλώσει η κοιλιά του  :2funny: σύντομα θα ψωφοκοπίσει κια δεν θα έχουμε ποιόν να ρεζιλεύουμε  :2funny:
  Δεν βαζω την κολοφατσα του γιατι την έχετε δει  :2funny:Και θα κάνετε εμμετό βραδυάτικα  :2funny:

πσσσσ εχουμε πελορια αναγκι ατακτο λαγνο κορμακι τιτανιου σινοδιπορου σχινοχαρα!!!

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16

Γουσταρεις τα τέκνα εσύ  :pipa2:  :2funny: Το σκέφτηκες ποτέ τι θα γίνει αν σου ρίξει καμία κλανιά  :badair: ο χοντρός  :2funny:  :2funny:  :2funny: Θα σου φύγει μέχρι και το φυτευτο μαλλί που έχεις στο κεφάλι  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Δε δουλευο σε κανενα σαιτ γνοριμιον ,ο εσι πανμεγιστε κονκισταδορε,αβισαλεε κε αδισοπιτε εραστι ατακτον σλαβικον εδιον!!!
Θα ινε καθαρα επαγγελματικο ταξιδι στο φτερο.
μετα χισιναου να κουμποσο ελινικι κουζινα στα τιτανοδεσ ιπερλαμπρα ελινικα εστιατορια του χισιναου!!!
Κ εκι στο φτερο κ μετα ρομαντικο λεοφοριο(σα τα ποντικια) κ πισο πιατσα!!!
etsi mega καυλευουρα  ταλεπορια και ανατολικο μαστιγομα για να γινεις αξιος πορνοκοματαρας σπετζανσσσ  !!!! τα παλια τα χρονια des ma ti ergaleio ανεβενανε απο αθηνα στο βουκουρεστι για να γαμησουν ο ρεντ με τον στραβο δικαβαλο!!!!!  αγρια νιατα λεμε !!!! νικιαζανε και ενα παμφινο μονοκλινο τοτε οταν γαμουσε ο ενασ ο αλλος ειταν εξο για πουτανοκαμακι το πιγεναν με βαρδιες  :2funny: :2funny: :2funny: ορεα χρονια!!!!!!  γραψε τις πομποδες και ιγροδες εμπειριες καυλεουραα !!!!  
 αλλα ρε μαν 2 μερες δεν αξιζει !!! καμια βδομαδα θελης εκει διλαδη διο σαβατοκιριακα και την βδομαδα στην μεση !! και τελη αυγουστου καλητερα που εχουν γυρισει τα μορα μαυρισμενα και αφραγκα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

D

dude901123

Επισκέπτης
χερετο τουσ πορνουσ!
αυγουστο για κανα διο μερεσ θα ιμε τσερνοβτσι για πορνοεπαγγελματικο σκοπο :grin:
θα σασ πορνοενιμεροσο για τα αξιοθεατα του μικρου παρισιου(οποσ εχι καθιεροθι κε τιν λενε τιν εν λογο πολι) :rockon:
καλα πιτσιλισματα σε ολουσ τουσ τσιρτσιναμπεσ πορνουσ! :knockinb:

Λέγε ημερομηνίες.. τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου θα είμαι εκεί. Ίσως μπορούμε να κάνουμε μαζί επιτόπια ανάλυση του μορφολογικού τοπίου.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Λέγε ημερομηνίες.. τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου θα είμαι εκεί. Ίσως μπορούμε να κάνουμε μαζί επιτόπια ανάλυση του μορφολογικού τοπίου.
τυπε εισαι σιγουρος,οτι μπορεις να ακολουθησεις τον πιτσι σε εκπόρνευση μέχρις εσχάτων?  :hi:

index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ελα τσολια μου!!!
απο τισ 12-13 αυγουστου και μετα θα περιφερομε καπου εκι πανο στιν αγρια σοβιετικι στεπα!
θα γινι πορνοπανικοσ!οπιοσ γουστερνι μπορουμε να παμε σε κανα τεκε εκι να πιροδοτισουμε το λουλα!!! :wanker: :wanker: :wanker: :rockon:

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
etsi mega καυλευουρα  ταλεπορια και ανατολικο μαστιγομα για να γινεις αξιος πορνοκοματαρας σπετζανσσσ  !!!! τα παλια τα χρονια des ma ti ergaleio ανεβενανε απο αθηνα στο βουκουρεστι για να γαμησουν ο ρεντ με τον στραβο δικαβαλο!!!!!  αγρια νιατα λεμε !!!! νικιαζανε και ενα παμφινο μονοκλινο τοτε οταν γαμουσε ο ενασ ο αλλος ειταν εξο για πουτανοκαμακι το πιγεναν με βαρδιες  :2funny: :2funny: :2funny: ορεα χρονια!!!!!!  γραψε τις πομποδες και ιγροδες εμπειριες καυλεουραα !!!!  
 αλλα ρε μαν 2 μερες δεν αξιζει !!! καμια βδομαδα θελης εκει διλαδη διο σαβατοκιριακα και την βδομαδα στην μεση !! και τελη αυγουστου καλητερα που εχουν γυρισει τα μορα μαυρισμενα και αφραγκα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
τα πορνοσεωι μου γιγαντιεε πομποδεσ τιτανα τισ ανατολικισ πορνοστεπασ!!!
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
και για τους μπερδεμενους του σαιτ ακουστε σκορ  :rockon: :rockon: :rockon:  ξεκιναγε ο αλοος απο το διακοφτο οδικος και με το που εμπενε βουλγαρεια εδινε τουλαχιστον δυο πιπες πριν την σοφια και κανα γαμισακι αν εβρισκε κανα καλο στο δρομο με κοστοσ 10 ευρα εκαστο μιλαο για πληρομενεσ του δρομου που πολεσ φορες ειταν κοριτσακια στην πεινα περιστασιακα πορνες στον περιφεριακο της σοφιας ειχε καψουρες του του  δρομου  :2funny: :2funny: :2funny: πολυ αισθιμα και δεκαυρο εκει :2funny: :2funny: :2funny: τα ιδια και στο ρουσε τα ιδια κια στο περιφερειακο πριν το βουκουρεστι οποτε οταν εφθανε βουκουρεστι κουρασμενος απο τον δρομο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  την επεφτε για υπνο ετσι οστε να αρχισει τα πιοτικα γαμισια :2funny: :2funny: :2funny:  και το βουκουρεστι δεν ειταν 0υτε τα μισα του δρομου σινηθος γερμανεια πιγενε και γυρνουσεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  οποτε σε μια μερα μπορουσε να εχει πιποσει γαμισει κτλ τουλαχιστον 5 χαλαρα!! πληρομενα γαμας οσες θες  ανατολικα  και φτινα τεζα απο τα φαναρια !!!και βιζιτες πολιτελειας αν θες πανακριβα !!!  ξεμπερδευτητε!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τα πορνοσεωι μου γιγαντιεε πομποδεσ τιτανα τισ ανατολικισ πορνοστεπασ!!!
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
Παρε και την πορνοκάμερα μαζι σου  :2funny:θέλω πλουσιο φωτογραφικο υλικό απο τα ζώα  :2funny:
  Το κακό είναι οτι τα ζώα θα σε ενοχλούνε στο καμάκι  :'(.
  Θυμίσου εγώ ημουν ο μόνος που πρόβλεψα την επυτηχία σου με το που σε είδα τότε στην Αθήνα πριν καν πας Μολδαβία όταν οι αλλοί σε περυγελούσανε  :).

D

dude901123

Επισκέπτης
Παρε και την πορνοκάμερα μαζι σου  :2funny:θέλω πλουσιο φωτογραφικο υλικό απο τα ζώα  :2funny:
 Το κακό είναι οτι τα ζώα θα σε ενοχλούνε στο καμάκι  :'(.
 Θυμίσου εγώ ημουν ο μόνος που πρόβλεψα την επυτηχία σου με το που σε είδα τότε στην Αθήνα πριν καν πας Μολδαβία όταν οι αλλοί σε περυγελούσανε  :).

Πήγαινες μαζί του και καταλάβαινες πως μοιάζεις με ζώο? Καλό είναι να έχει κάποιος αυτογνωσία όπως εσύ..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πήγαινες μαζί του και καταλάβαινες πως μοιάζεις με ζώο? Καλό είναι να έχει κάποιος αυτογνωσία όπως εσύ..
Τα ζώα είσαστε εσεις οι Πιρφόροι :2funny:οι καταφαντασιαν γαμιάδες  :2funny:.
  Ο Πίτσι δεν κυνηγαγε 35χρονες οταν πηγε εκει  :2funny:σαν κάτι φουκαράδες :2funny:
  Εγω τοτε γ'αυτο δεν πηγα,με το που ακουσα οτι θα ειναι ο Πιρφόρος ειπα δεν χρειαζεται.Και ολα εγιναν οπως τα είπα  :2funny:Ειναι γραμμένα όλα

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
και λιγα λογια για τον πιτσιι λοιπον καυλεουρεςςς ο μικροσ γαμαει τεζα !!! ζει για την κορμαρα του και για υτην καυλαρα του  :rockon: :rockon: :rockon: καμια σχεση με πουστηδες και μαλακιες τουμπανα που γραφανε οι αλοι πιτσιρικαδες για αυτον εδο μεσα !!!γιατι εχει το καλητερο γυμναζμενο κορμι απο αυτους και γαμαει και τζαμπα και  τον ζιλευαν !!! και ειναι πορνοδης περιπετοιδεις και τεζαααα χιστηςςς και χαβαλες οσο παει!!!! νταβαριτσ σπικινγκ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  Υ.Γ ΒΛΕΠΟ ΤΑ ΠΑΝΗΓΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΧΟ ΚΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑΑΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: υ.γ κουφαλα χοντρεεε σε γλητοσα παλιι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
και λιγα λογια για τον πιτσιι λοιπον καυλεουρεςςς ο μικροσ γαμαει τεζα !!! ζει για την κορμαρα του και για υτην καυλαρα του  :rockon: :rockon: :rockon: καμια σχεση με πουστηδες και μαλακιες τουμπανα που γραφανε οι αλοι πιτσιρικαδες για αυτον εδο μεσα !!!γιατι εχει το καλητερο γυμναζμενο κορμι απο αυτους και γαμαει και τζαμπα και  τον ζιλευαν !!! και ειναι πορνοδης περιπετοιδεις και τεζαααα χιστηςςς και χαβαλες οσο παει!!!! νταβαριτσ σπικινγκ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  Υ.Γ ΒΛΕΠΟ ΤΑ ΠΑΝΗΓΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΧΟ ΚΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑΑΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: υ.γ κουφαλα χοντρεεε σε γλητοσα παλιι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πσσσσσσσ εχο χισι στι βρακα μου με το πορνολεγιν σου
σεξοπορνοδιαστροφικε ντεσπεραντο τισ γκαυλασ!!! :rockon:

D

dude901123

Επισκέπτης
Τα ζώα είσαστε εσεις οι Πιρφόροι :2funny:οι καταφαντασιαν γαμιάδες  :2funny:.
  Ο Πίτσι δεν κυνηγαγε 35χρονες οταν πηγε εκει  :2funny:σαν κάτι φουκαράδες :2funny:
  Εγω τοτε γ'αυτο δεν πηγα,με το που ακουσα οτι θα ειναι ο Πιρφόρος ειπα δεν χρειαζεται.Και ολα εγιναν οπως τα είπα  :2funny:Ειναι γραμμένα όλα

Εσύ που πληρώνεις 35+ πουτάνες και μετά ανεβάζεις φωτογραφίες τους εδώ για μήνες και χρόνια και που πας Οδησσό και γαμάς τελειωμένες -πάντα- πουτάνες με κυτταριτίδα τι να σου πει κανείς? Είσαι μια κατηγορία μόνος σου. Αν ανοίξεις λεξικό στην λέξη αποτυχημένος, βλάκας υπάρχουν τόμοι γραμμένοι για την περίπτωσή σου. Και άντε εμείς δεν ξέρουμε ρώσικα και έχουμε λίγες επιλογές.. και πηδάμε και καμιά μέτρια, πάντα χωρίς χρήματα. Εσύ πήγες ένα μήνα Κισινάου, Οδησσό και περιφερόσουν από καφενείο σε καφενείο και από μπουρδέλο σε μπουρδέλο. Όποιος έρχεται να σε επισκεφτεί στην Αγ. Πετρούπολη τον πηγαίνεις σε Sallon και μετά από όλα αυτά μπαίνεις και εδώ μέσα να το παίξεις καμπόσος? Στάκα ρε Πορνοπεπόνια.. εδώ μέσα γράφουν μαχητές του δρόμου, της νίκης και της ήττας, του ταξιδιού.. γιατί πάνω από όλα δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά το ταξίδι. Εσύ ούτε ταξίδια κάνεις πλέον στα μέρη για τα οποία μιλάμε, ούτε και όταν τα έκανες είχες να προσθέσεις τίποτα πέρα από τη δικαιολόγηση της αποτυχίας σου.
Για αυτό άντε βλακάκο.. τράβα καμιά βόλτα εκεί που σε παίρνει γιατί εδώ μέσα θα έχεις πάντα τα παράσημα των συναγωνιστών που σε κρίνουν... του Γαριδάκις29, Πορνοπεπόνιας29, Πορνοηλίθιος και finalist 5 mr Μαλάκας Μπουρδέλα 2014. Και ξέρεις όσοι διαβάζουν κρίνουν και σε κατατάσσουν και εσύ κατατάχθηκες.
Περαστικά!!

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Πσσσσσσσ εχο χισι στι βρακα μου με το πορνολεγιν σου
σεξοπορνοδιαστροφικε ντεσπεραντο τισ γκαυλασ!!! :rockon:
  [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=2En-FN9NRSY[/video] [/video]  αβεεε αξιεεε σινεχιστηη της γαμιστικης παραδοσης τον πορνοελληνον μας βγαζεις ασπροπροσοπους στην αγριε καυτες ανατολικες νιχτες  :rockon: :rockon: :rockon:  γραψε της πορνοιστοριες σου χιστη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Εσύ που πληρώνεις 35+ πουτάνες και μετά ανεβάζεις φωτογραφίες τους εδώ για μήνες και χρόνια και που πας Οδησσό και γαμάς τελειωμένες -πάντα- πουτάνες με κυτταριτίδα τι να σου πει κανείς? Είσαι μια κατηγορία μόνος σου. Αν ανοίξεις λεξικό στην λέξη αποτυχημένος, βλάκας υπάρχουν τόμοι γραμμένοι για την περίπτωσή σου. Και άντε εμείς δεν ξέρουμε ρώσικα και έχουμε λίγες επιλογές.. και πηδάμε και καμιά μέτρια, πάντα χωρίς χρήματα. Εσύ πήγες ένα μήνα Κισινάου, Οδησσό και περιφερόσουν από καφενείο σε καφενείο και από μπουρδέλο σε μπουρδέλο. Όποιος έρχεται να σε επισκεφτεί στην Αγ. Πετρούπολη τον πηγαίνεις σε Sallon και μετά από όλα αυτά μπαίνεις και εδώ μέσα να το παίξεις καμπόσος? Στάκα ρε Πορνοπεπόνια.. εδώ μέσα γράφουν μαχητές του δρόμου, της νίκης και της ήττας, του ταξιδιού.. γιατί πάνω από όλα δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά το ταξίδι. Εσύ ούτε ταξίδια κάνεις πλέον στα μέρη για τα οποία μιλάμε, ούτε και όταν τα έκανες είχες να προσθέσεις τίποτα πέρα από τη δικαιολόγηση της αποτυχίας σου.
Για αυτό άντε βλακάκο.. τράβα καμιά βόλτα εκεί που σε παίρνει γιατί εδώ μέσα θα έχεις πάντα τα παράσημα των συναγωνιστών που σε κρίνουν... του Γαριδάκις29, Πορνοπεπόνιας29, Πορνοηλίθιος και finalist 5 mr Μαλάκας Μπουρδέλα 2014. Και ξέρεις όσοι διαβάζουν κρίνουν και σε κατατάσσουν και εσύ κατατάχθηκες.
Περαστικά!!
  35 + ειναι επιστημονικα τεκμιριομενο οτι η γυναικα κανει τα καλητερα γαμισια γιατι ειναι φουλ ορμονικα και της εχουν φυγει και οι ηθικες αναστολες και γαμιεται για την απολαυση της !!! αν ειναι και πουτανα δε εισεε τεζααααα χισιμο συνεχεια !! τι μας λε ρε χαιβανε??? το κατεχεις το μουνι???? :2funny: :2funny: :2funny:  και δεν μας λες καλητερα της εμπειριες της δικες και του δρομου τα περιστατικα που εχεις κανει ανατολικα????? αντε μεγα φοστηρα δοσε τα προβολια σου!!!!!  ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΗ ΠΡΟ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΡΑ ΜΠΕΝΕΙ ΠΙΟ ΒΑΦΕΙΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΑς ΝΑΙ ΕΧΤΕΣΣ :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΓΕΛΑΝ ΤΑ ΣΙΜΑΝΤΡΑΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΑΑΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
 35 + ειναι επιστημονικα τεκμιριομενο οτι η γυναικα κανει τα καλητερα γαμισια γιατι ειναι φουλ ορμονικα και της εχουν φυγει και οι ηθικες αναστολες και γαμιεται για την απολαυση της !!! αν ειναι και πουτανα δε εισεε τεζααααα χισιμο συνεχεια !! τι μας λε ρε χαιβανε??? το κατεχεις το μουνι???? :2funny: :2funny: :2funny:  και δεν μας λες καλητερα της εμπειριες της δικες και του δρομου τα περιστατικα που εχεις κανει ανατολικα????? αντε μεγα φοστηρα δοσε τα προβολια σου!!!!!  ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΗ ΠΡΟ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΡΑ ΜΠΕΝΕΙ ΠΙΟ ΒΑΦΕΙΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΑς ΝΑΙ ΕΧΤΕΣΣ :2funny: :2funny: :2funny:   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΓΕΛΑΝ ΤΑ ΣΙΜΑΝΤΡΑΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΑΑΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το θέμα μου εμένα προσωπικά δεν είναι και δεν ήταν ποτέ οι ηλικίες. Όπως έχω δηλώσει επανελειμμένως δεν μου αρέσουν οι πολύ μικρές γυναίκες. Το δικό μου target group είναι 25-35. Αν μπεις στον κόπο θα δεις πως ο Πεπονάκις29 έγραφε τόμους βρίζοντας με πως συναντάω μεγάλες γυναίκες και πως Ρωσσο-ουκρανία όποιος συναντάει γυναίκες πάνω απο 25,26 είναι Παναγιώτης Καμμένος, τελειωμένος κτλ. και μετά άρχισε να ανεβάζει φώτο από αυτήν την εκδιδόμενη 35αρα και να να ακούω ιστορίες για επισκέψεις σε μπουρδελάκια στην Οδησσό όπου πήγαινε με κάτι τελειωμένες με κυταρίττιδα. Εγώ έχω πάει δεκάδες φορές σε Μολδαβο-ρουμανο-βουλγαρο-ουκρανία και πως είναι τα μπουρδέλα τους δεν γνωρίζω. Γιατί απλώς υπάρχει υλικό να φλερτάρεις, να την πέσεις, να πηδήξεις.
Τις ιστορίες μου έγραφα εδώ και αντί να ακούω χρήσιμες επισημάνσεις άρχισε μια αμφισβήτηση για τα πάντα.. για φώτο, για γκόμενες, πως κρύβομαι.. μέχρι που βγήκε όλη αλήθεια και το ρεζίλεμα του Γαριδάκι29.
Δεν σχολιάζω άλλο.. Τέλειωσα
Υ.Γ. Όταν έπαιζε δημοψήφισμα εγώ ήμουν Οδησσό και πηδουσα.. Αυτό είναι και το μυστικό της υγειούς Πορνοανάλυσης... και ευτυχώς οι τράπεζες επηρεάζουν μόνο όσους δεν μερίμνησαν.. ο νοών, νοείται.. γειά σου μάνα της Νάντιας Βαλαβάνη.. μας άνοιξες το δρόμο της επιτυχίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom