Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσύ που πληρώνεις 35+ πουτάνες και μετά ανεβάζεις φωτογραφίες τους εδώ για μήνες και χρόνια και που πας Οδησσό και γαμάς τελειωμένες -πάντα- πουτάνες με κυτταριτίδα τι να σου πει κανείς? Είσαι μια κατηγορία μόνος σου. Αν ανοίξεις λεξικό στην λέξη αποτυχημένος, βλάκας υπάρχουν τόμοι γραμμένοι για την περίπτωσή σου. Και άντε εμείς δεν ξέρουμε ρώσικα και έχουμε λίγες επιλογές.. και πηδάμε και καμιά μέτρια, πάντα χωρίς χρήματα. Εσύ πήγες ένα μήνα Κισινάου, Οδησσό και περιφερόσουν από καφενείο σε καφενείο και από μπουρδέλο σε μπουρδέλο. Όποιος έρχεται να σε επισκεφτεί στην Αγ. Πετρούπολη τον πηγαίνεις σε Sallon και μετά από όλα αυτά μπαίνεις και εδώ μέσα να το παίξεις καμπόσος? Στάκα ρε Πορνοπεπόνια.. εδώ μέσα γράφουν μαχητές του δρόμου, της νίκης και της ήττας, του ταξιδιού.. γιατί πάνω από όλα δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά το ταξίδι. Εσύ ούτε ταξίδια κάνεις πλέον στα μέρη για τα οποία μιλάμε, ούτε και όταν τα έκανες είχες να προσθέσεις τίποτα πέρα από τη δικαιολόγηση της αποτυχίας σου.
Για αυτό άντε βλακάκο.. τράβα καμιά βόλτα εκεί που σε παίρνει γιατί εδώ μέσα θα έχεις πάντα τα παράσημα των συναγωνιστών που σε κρίνουν... του Γαριδάκις29, Πορνοπεπόνιας29, Πορνοηλίθιος και finalist 5 mr Μαλάκας Μπουρδέλα 2014. Και ξέρεις όσοι διαβάζουν κρίνουν και σε κατατάσσουν και εσύ κατατάχθηκες.
Περαστικά!!
Εγω εβαλα φωτο απο 4 πραγματικες γκομενες το τελευταιο δυμηνο.Απο αυτες οι δυο στο σπιτι μου.Και η μία με λουράκι  :2funny:Εσυ τι μας έβαλες? :jerking:μούφα φωτογραφίες  :2funny:Μμαχητές της  :jerking: :2funny:αγάμητοι φουκαράδες  :2funny:Οπως το ειπες ΓΡΑΦΟΥΝΕ  :2funny: αλλα απο φώτο τίποτα  :2funny:
  Απο τη συναντηση σου με τον Χάρη βγηκε η αλήθεια οπως λες  :2funny: 50χρονη Πολωνη  :2funny:35χρονη ασχημη Βουλγάρα και μια πουτάνα του Σινοχάρα που του έφερες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

35 + ειναι επιστημονικα τεκμιριομενο οτι η γυναικα κανει τα καλητερα γαμισια γιατι ειναι φουλ ορμονικα και της εχουν φυγει και οι ηθικες αναστολες και γαμιεται για την απολαυση της !!! αν ειναι και πουτανα δε εισεε τεζααααα χισιμο συνεχεια !! τι μας λε ρε χαιβανε??? το κατεχεις το μουνι???? :2funny: :2funny: :2funny:  και δεν μας λες καλητερα της εμπειριες της δικες και του δρομου τα περιστατικα που εχεις κανει ανατολικα????? αντε μεγα φοστηρα δοσε τα προβολια σου!!!!!  ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΗ ΠΡΟ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΡΑ ΜΠΕΝΕΙ ΠΙΟ ΒΑΦΕΙΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΑς ΝΑΙ ΕΧΤΕΣΣ :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ΓΕΛΑΝ ΤΑ ΣΙΜΑΝΤΡΑΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΑΑΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εδω είσαι λάθος  :2funny:το καλητερο γαμήσι το κάνουν οι γυναίκες 50+ ετών  :2funny: γιατί έχουν εμπειρία και τα μουνιά τους είναι πλασμένα για τον πούτσο  :2funny:......όπως και το καλητερο τσιμπούκι το κάνουν οι 60χρονες γιατι εχουν πείρα και δεν εχουν δόντια για να σου γρατζουνάνε την πούτσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Το θέμα μου εμένα προσωπικά δεν είναι και δεν ήταν ποτέ οι ηλικίες. Όπως έχω δηλώσει επανελειμμένως δεν μου αρέσουν οι πολύ μικρές γυναίκες. Το δικό μου target group είναι 25-35. Αν μπεις στον κόπο θα δεις πως ο Πεπονάκις29 έγραφε τόμους βρίζοντας με πως συναντάω μεγάλες γυναίκες και πως Ρωσσο-ουκρανία όποιος συναντάει γυναίκες πάνω απο 25,26 είναι Παναγιώτης Καμμένος, τελειωμένος κτλ. και μετά άρχισε να ανεβάζει φώτο από αυτήν την εκδιδόμενη 35αρα και να να ακούω ιστορίες για επισκέψεις σε μπουρδελάκια στην Οδησσό όπου πήγαινε με κάτι τελειωμένες με κυταρίττιδα. Εγώ έχω πάει δεκάδες φορές σε Μολδαβο-ρουμανο-βουλγαρο-ουκρανία και πως είναι τα μπουρδέλα τους δεν γνωρίζω. Γιατί απλώς υπάρχει υλικό να φλερτάρεις, να την πέσεις, να πηδήξεις.
Τις ιστορίες μου έγραφα εδώ και αντί να ακούω χρήσιμες επισημάνσεις άρχισε μια αμφισβήτηση για τα πάντα.. για φώτο, για γκόμενες, πως κρύβομαι.. μέχρι που βγήκε όλη αλήθεια και το ρεζίλεμα του Γαριδάκι29.
Δεν σχολιάζω άλλο.. Τέλειωσα
Υ.Γ. Όταν έπαιζε δημοψήφισμα εγώ ήμουν Οδησσό και πηδουσα.. Αυτό είναι και το μυστικό της υγειούς Πορνοανάλυσης... και ευτυχώς οι τράπεζες επηρεάζουν μόνο όσους δεν μερίμνησαν.. ο νοών, νοείται.. γειά σου μάνα της Νάντιας Βαλαβάνη.. μας άνοιξες το δρόμο της επιτυχίας.
εχο χεστηη με τουσ αριστερους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  τετοια ξεφτιλα δεν εχουμε φαει ποτε στο ελλαδισταν και ουτε πουθενα αλουυ στον πλανητη εχει σιμβει στα αριστερα χρονικα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  για τον πουτσο καβαλα τελιοσσσ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   λοιπον τυπε καθοταν ο ερνεστο ντε λα σερνα  πιτσιρικας οταν ειχε χαλασει η ποντεροσα του ειχε καψει πιστονι και πανο που ειχε τα νευρα του γιατι ο τορναδορος μαλακιζοταν και ενο ειταν ετιμος να τον αρχισει στα καντιλια θιμιτηικε τον γκετε που ειχε γραψει οτι ΟΤΑΝ ΔΥΟ ΜΑΛΟΝΟΥΝ ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΦΤΕΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΠΝΟΤΕΡΟς ΑΠΟ ΤΟΥς ΔΥΟ !!!και τον αρχισε τον τορναδορο στην αναληση και την ηρεμια και καταλαβε οτι δεν μαλακιζοταν ο τορναδορος αλλα ο μαλακας ο κατασκευστης του τορνου που δεν ειχε προβλεψει οτι και ο τορνος πετσικαρει απο εληψη γρασου!!!! :rockon: :rockon: :rockon:  μεγασ ο γκετε!! αρχαιοελληνοκλεφταραςςς τεζα!!!!!! ο ερνεστο ακομα και μπροστα στον εκτελεστη του το γραφτο του γκετε εφαρμοσεε!!! βεβεα δεν ειταν σινιθιζμενοσ ανθροπος ο αργεντινος γιατρος απο την τεζα καπιταλιστηκη οικογενια <<ΟΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ>>  του που εμεινε στην ιστορια ος ΤΣΕ!!!!!!!! ΛΙΠΟΝ Ο ΜΙΤΣΟΥΣ αληθεια σου πε ετσι ειναι αν εισε ανατολικος μετα τα 25 ειναι γρια ΓΙΑ ΑΥΤΟΥς!!! αλλα ο μιτσος και εγο ειμαστε ανατολικα πανο απο 20 χρονια !!!! ξερηε τι τεραστια διαφορα νοοτροπιας και αντηληψεις υπαρχει μεταξη ανατολης και δυσης!!!!!!!! ο μιτσους γραφει την αληθεια ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΗΤΗ ΑΝΑΤΟΛΗΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Εγω εβαλα φωτο απο 4 πραγματικες γκομενες το τελευταιο δυμηνο.Απο αυτες οι δυο στο σπιτι μου.Και η μία με λουράκι  :2funny:Εσυ τι μας έβαλες? :jerking:μούφα φωτογραφίες  :2funny:Μμαχητές της  :jerking: :2funny:αγάμητοι φουκαράδες  :2funny:Οπως το ειπες ΓΡΑΦΟΥΝΕ  :2funny: αλλα απο φώτο τίποτα  :2funny:
 Απο τη συναντηση σου με τον Χάρη βγηκε η αλήθεια οπως λες  :2funny: 50χρονη Πολωνη  :2funny:35χρονη ασχημη Βουλγάρα και μια πουτάνα του Σινοχάρα που του έφερες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Εδω είσαι λάθος  :2funny:το καλητερο γαμήσι το κάνουν οι γυναίκες 50+ ετών  :2funny: γιατί έχουν εμπειρία και τα μουνιά τους είναι πλασμένα για τον πούτσο  :2funny:......όπως και το καλητερο τσιμπούκι το κάνουν οι 60χρονες γιατι εχουν πείρα και δεν εχουν δόντια για να σου γρατζουνάνε την πούτσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υποκλινομε στο γαμιστικο υπεραντλαντικο ταλεντοο  :rockon: :rockon: σε αθτε τησ ιλικιες δεν εχο κανει διατριβη!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΙΤΣΟ  ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΟΛΠΑΑ!!!!! ??? αυτο δεν το επισημενεις!!! οτι ειμαστε ανατολικα πανο απο 20 χρονια ???? και ενο νομιζουν οτι μας δουλευουν ουσιαστικα γελαμε με αυτους γιατι ποτε δεν θα καταλαβουν την ανατολικη αληθεια ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΖΙΣΑΝ!!!! :2funny: :2funny: :2funny: ειναι θεμα εμπειριας !!! εγο καταλαβενο τον μιτσο γιατι γελα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ει!!

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Και μην το περνετε προσοπικα !!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αλλα ρε μαγκιτες μου τραβιεμε ανατολικα απο το 1984 !!! και μονιμος απο το 1994  τι να λεμε τοραααα!! κανατε 10 ταξιδια τα τελευτεα χρονια !!!και νομιζετε οτι περνετε χαμπαρι  τη παιζει ανατολικα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και κανετε και κριτικη σε ανθροπους που αντεξαν στα ανατολικα δεκετιες οταν οι περισοτεροι απο εμας του διτικους που ειρθαμε στον σοσιαλησμο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  η τρελαδικο καταληξαν η πεθαναν απο μαγειες ατηχηματα  αροστιες και πουτανονηχτομαλακιες η φηλακη ειναι μεσα  κτλ κτλ ειμαι με ανατολικους δεκαετιες και στην πουστεια και στην πονηρια ειμαι ακομα μεταξεσταστεος στην δευτερα λικιου!!!!!! απο εξηπναδα βεβεα οι ανατολικοι ειναι ζοα!!! μα τελειος ζοαααααααα!!!!  αυτα για αρχη!!!!!!!! παο να γελασο με τσιφραααα τι ρεζιλικι λεμε φαγαμεε οι αριστεροι!!!!!!!!τσονταααααααα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Υ.Γ ο μιτσακος σε σχεση με τουσ ανατολικους ειναι αγιος!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:   και οι αντιδρασεις του ειναι παιδικη χαρα σε σχεση με το τι κανουν οι ανατολικοι οταν τους πατας τον καλο!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δικαιο εχει ο νταβαριτς για την νοοτροπια των ανατωλικων αλλα δεν συμφωνω με τον διμητρακι που λεει 30-35 ειναι τελειωμενες.μιλουσα και με μια ρωσιδα που δουλεοει σε εταιρια στην κυπρο για αυτο το θεμα.λεει στην ρωσια παλλια οι κοπελες ηταν να παντρευτουν απο μικρες να κανουν οικογενεια.τωρα ιδικα στις μεγαλουπολεις κοιτανε πιο πολυ την καριερα,να βρουνε δουλεια με καλο μισθο,αυτο της εχει απομακρυνει απο το αισθημα να αποκτησουν γρηγορα οικογενεια.οι περισοτερες οικογενειες που βλεπω κυπρο με μικρα παιδια ειναι ανω των 30-35.βλεπω κοπελες στην κυπρο στα 20-22 ηταν κουκλες και στα 28 να μην βλεπωνται ενω ρωσιδες 30-35 να μην εχουν τοση διαφορα.πλεον οι γυναικα δεν βασιζεται στον αντρα αποκλειστικα για αυτο πλεον αργουνε να κανουνε  οικογενεια.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
η ιδια κοπελα που περνει 3000 ευρο κυπρο μου ειπε για να αφοσιωθει αποκλειστικα στην οικογενεια πρεπει να βρει αντρα με μεγαλυτερο μισθο απο αυτη για να ζουνε και οι δυο καλα,αλλιως προτιμα να ειναι μονη.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ΟΤΑΝ ΔΥΟ ΜΑΛΟΝΟΥΝ ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΦΤΕΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΠΝΟΤΕΡΟς ΑΠΟ ΤΟΥς ΔΥΟ !!!
ΝΤΑΒΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΤΣ!!! Τη ΣΟΦΙΑ του Λολού τη ζηλεύουν και οι Δασκάλοι!!!!!!

Τα 5 στάνταρ κόλπα της Ανατολικής Ντέβουσκας  που πάντα πιάνουν βρίσκουν τοίχο στην αφθονία...
Ότι και να κάνει η Ντέβουσκα είναι μια και σε εμάς αντιστοιχούν περισσότερες! Είμαστε πολύ Global! Παίζουμε σε όλα τα επίπεδα! Δεν μας νοιάζουν οι ανατολικοί! Μόνο οι Ανατολικιές!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

D

dude901123

Επισκέπτης
  ΟΤΑΝ ΔΥΟ ΜΑΛΟΝΟΥΝ ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΦΤΕΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΠΝΟΤΕΡΟς ΑΠΟ ΤΟΥς ΔΥΟ !!!

Νομίζω πως όλοι θα συμφωνήσουν μαζί σου.. και ειδικά όλοι αυτοί που σταμάτησαν να γράφουν εδώ μέσα για να αποφύγουν άτομα επιπέδου.. Γαριδάκις29. Μερικοί είμαστε λίγο πιο επίμονοι και συνεχίζουμε να γράφουμε.. απλά αντί να γράφουμε τις εμπειρίες μας σπαμάρουμε.. και για αυτό το forum που ξεκίνησες εσύ, έχει ατελείωτες σελίδες μαλακίες και ελάχιστες σελίδες πληροφορίες. Γιατί οι ηλίθιοι κυριαρχούν στον κόσμο που ζούμε.

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΝΤΑΒΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΤΣ!!! Τη ΣΟΦΙΑ του Λολού τη ζηλεύουν και οι Δασκάλοι!!!!!!

Τα 5 στάνταρ κόλπα της Ανατολικής Ντέβουσκας  που πάντα πιάνουν βρίσκουν τοίχο στην αφθονία...
Ότι και να κάνει η Ντέβουσκα είναι μια και σε εμάς αντιστοιχούν περισσότερες! Είμαστε πολύ Global! Παίζουμε σε όλα τα επίπεδα! Δεν μας νοιάζουν οι ανατολικοί! Μόνο οι Ανατολικιές!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Αι γιασου!!! θα φτασουμε και στο μουνι ενα ενα να αρχισετε να σκαμπαζετε ανατολικα !!!!!! αλλα κατσε να στο κανο πιο λιανα ανατολικα!!! αυτο που θεορουμε και μασ φενετε τρελο και χαζο στην ελλαδα ανατολικα ειναι το φισιολογικο και το νορμαλ !!  πχ ο μιτσος για τον ανταγονισμο στο καμακι εκει οντοσ ειναι αυτα που γραφει!!!! δηλαδη στην αγια πετρουπολη οντοσ ειναι ομορφος  οντοσ ντηνετε πιο ομορφα και μοδατα απο τους ντοπιους και οντος γαμαει πολυ πιο καλα και σε ποιτητα και σε ποσοτητα και σε σαλουν και πιτσιρικες!!! απο τους ροσους   ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΝΤΟς ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!! οταν λοιπον παει  ο εξηπνακιας ελληναρας που δεν σκαμπαζει ανατολικη κατασταση !!! για τον μιτσο οτι καταλαβενει με το ελληνικο λογιζμικο  για αυτον και αναληεει κιολας την ροσικη κατασταση και βγαζει και σιμπερασματα για τον πορνομεταναστη!!! με το ελληνικο νιονιο του ειναι μαλακς ??? η δεν ειναι!!!!!  γελαειι ο μιτσοσ !!!! και δικαιολογιμενα !!!! που να καταλαβετε!!!!!!  εγο τον καταλαβενοο οπος και ο ρεντ που ειναι πιο δηναμη στης πουτανες απο μενα!!! ο αλοι!!!! γελανε με την τεραστια αμαθεια που εχουν!!!! και που να σκαμπαζαν!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Υ.Γ και ο μιτσος για εκει ειναι αγιος!!!! αγαθος!!!! οι ροσοι δεν σου δινουνε ουτε νερο να πιεις οι τσιγκουναραρεοι!!!! οπιος πιγε στο ζοντανο απο τους μπουρδελιαριδες και τζαμπα κιμιτηικες και τζαμπα πιγε ντισκοτεκ!!! και σαλουν προτη μουρη στο καβουρι!!!! παντα λεο και τα καλα και τα σχημα!!!!! και παντα επαλιθευομεε

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
δικαιο εχει ο νταβαριτς για την νοοτροπια των ανατωλικων αλλα δεν συμφωνω με τον διμητρακι που λεει 30-35 ειναι τελειωμενες.μιλουσα και με μια ρωσιδα που δουλεοει σε εταιρια στην κυπρο για αυτο το θεμα.λεει στην ρωσια παλλια οι κοπελες ηταν να παντρευτουν απο μικρες να κανουν οικογενεια.τωρα ιδικα στις μεγαλουπολεις κοιτανε πιο πολυ την καριερα,να βρουνε δουλεια με καλο μισθο,αυτο της εχει απομακρυνει απο το αισθημα να αποκτησουν γρηγορα οικογενεια.οι περισοτερες οικογενειες που βλεπω κυπρο με μικρα παιδια ειναι ανω των 30-35.βλεπω κοπελες στην κυπρο στα 20-22 ηταν κουκλες και στα 28 να μην βλεπωνται ενω ρωσιδες 30-35 να μην εχουν τοση διαφορα.πλεον οι γυναικα δεν βασιζεται στον αντρα αποκλειστικα για αυτο πλεον αργουνε να κανουνε  οικογενεια.
καβλομενε πορνοκομαναταρα μου ο μιτσους ενοει οτι 30 με 35 ειναι τελιομενες σαν γυνεκες για τον εκει ροσικο πλιθισμο της βλεπουν οι ροσοι οπος βλεπουν οι κιπριοι της 45 αρεσ 50 αρες !!! αυτο ενοει!! δεν ενοει οτι δεν ειναι καλες στα τσιμπουκια και στα πισοκολητα!!!!!! οπος σοστα το επιασες αλλη νοοτροπια αλλος κοσμοςςςςς :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Νομίζω πως όλοι θα συμφωνήσουν μαζί σου.. και ειδικά όλοι αυτοί που σταμάτησαν να γράφουν εδώ μέσα για να αποφύγουν άτομα επιπέδου.. Γαριδάκις29. Μερικοί είμαστε λίγο πιο επίμονοι και συνεχίζουμε να γράφουμε.. απλά αντί να γράφουμε τις εμπειρίες μας σπαμάρουμε.. και για αυτό το forum που ξεκίνησες εσύ, έχει ατελείωτες σελίδες μαλακίες και ελάχιστες σελίδες πληροφορίες. Γιατί οι ηλίθιοι κυριαρχούν στον κόσμο που ζούμε.
τυπε αν εχεις ορεξη γραψε μου οτι θελης να μαθεις ακριβος μα ακριβος και πεσ μου τα δικα σου βιοματα οσο για τον μιτσο μονο ιλιθιος δεν ειναι απλα εσεις δεν εισαστε ανατολικοι!!!!! και μιλατε για τους ανατολικους!!!! ελπιζο να καταλαβενεις πιος εχει λαθος!!!! καλοπροερετα !!! οσο για τον τσαμπουκα ο ανατολικος αν κανει πισο στον τσαμπουκα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑς!!!! για την δικια τους κουλτουρα πρεπει να το σκοτοσεις για να σταματησει!!!!!  και ο μιτσος το γραψε!! αλλα δεν σκαμπαζετε εβαλαν ανατολικο για να σταματησει ανατολικο!!!  ;) ;) ;) Υ.Γ κουφαλα χοντρεεε και σε μενα καργιολααααα οχι μονο στον αλλαν σε σοσα παλιι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  υ.γ και ο πιτσι επισις εγραψε ζειτε σε ευλογιμενο τοπο !!! ο πιτσιρικας τα περνει γρηγορα τα γραματα :rockon: :rockon: :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• ania1.jpg
    ania1.jpg
    106,7 KB · Εμφανίσεις: 62
OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
το καλο το τουμπανο που σου στηλε παλιο μοναχοφαι αλιαναρηη :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  ξεχασα και τον σχινο μπορει ο τυπος στην κεφαλα να χει πικρες και να σιμπεριφερετε μαλακισμενα τελιος ΑΛΛΑ στην πουτανα την ανατολικια δεν πεζετε με τιποτααα ειναι αρχηγος μεγαλος σου φερνει καργιιιολαα στην ουκρανια τεζα τουμπανα ολα μεσα και διπλετεσ και τριπλετες και σε σιντροφουσ δινειι!!!  και θφινα!!! ο καθεις στο ιδος του και ο σχινο στης ουκρανοκαργιολες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ανετα ξεπερνα τουσ υκρανους εκει δηναμη!!! ο σχινο !!!  :rockon: :rockon: :rockon:  κουφαλα αλλαν την καλη!!! αστα δευτερα τριτα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και καλα τα ψαξες τα μερη της σοφιας !!! εκει ειναι το μελλονν της φτοχομανας μετα το σεμτεμβρη απο εσασ εκει θα πανε σοφια ολοιι με καλεσαν να παο αλλα δεν τους γουσταρο για δουλιες τουσ βουλαγαρους :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• IMG_20140227_143118.jpg
    IMG_20140227_143118.jpg
    56,8 KB · Εμφανίσεις: 43

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε πατε καλά;;;;;;;;;;;;;;

3 κλικ μονο στην γκομενα και 6 κλικ στο προβατο;;;;;;;;;;;;;;;;

ολοι απο το κομα το Ντιμα  ειστε;;;;;

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16

ολοι απο το κομα το Ντιμα  ειστε;;;;;
 προβατοοοοο !!! καλα ρε που ζεις θα στην πεσουν ολα τα λειγουρειααα πεινα λεμε!!!! αμα βαλεις στα ενικιαζομενα προβατινες θα χεστης στους πελατες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το προτο βραδυ θα της κανουν στιφαδο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: παρε σινταγη απο μολντολαγνο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  σιγκονηθικα παο να χτηπισο κανα σανυοθιτσ και τα ξαναλεμεεε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αστα ψοφιαα  και τα ζοντανα  :tickedoff: :tickedoff: και βαλε την ντεβουσκα την καλη που σουστηλε ο μοντελοςςςςςς :rockon: :rockon: :rockon:  χαλκιδικιντεν τη πεζη μεχρι στιγμις???

Δεν κραταω αρχειο ποτέ το εχω δηλωση ..δεν μου αρεσουν οι αναμνησεις οτι βρω κατα λαθος οκ
κατα τα αλλα το χθές εφυγε το αυριο ερχεται ζω το σημερα,
τραβώ μπροστα και οτι βγει πισω δεν γυρνω ποτέ......

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.308
Πόντοι
506

ολοι απο το κομα το Ντιμα  ειστε;;;;;
 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 40 κλικ στο προβατο 4 στην γκομενα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ολοι στο κομμα ειναι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 10363792_10154075554368539_72438743748645504_n.jpg
    10363792_10154075554368539_72438743748645504_n.jpg
    37,5 KB · Εμφανίσεις: 46

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.308
Πόντοι
506
τυπε αν εχεις ορεξη γραψε μου οτι θελης να μαθεις ακριβος μα ακριβος και πεσ μου τα δικα σου βιοματα οσο για τον μιτσο μονο ιλιθιος δεν ειναι απλα εσεις δεν εισαστε ανατολικοι!!!!! και μιλατε για τους ανατολικους!!!! ελπιζο να καταλαβενεις πιος εχει λαθος!!!! καλοπροερετα !!! οσο για τον τσαμπουκα ο ανατολικος αν κανει πισο στον τσαμπουκα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑς!!!! για την δικια τους κουλτουρα πρεπει να το σκοτοσεις για να σταματησει!!!!!  και ο μιτσος το γραψε!! αλλα δεν σκαμπαζετε εβαλαν ανατολικο για να σταματησει ανατολικο!!!  ;) ;) ;) Υ.Γ κουφαλα χοντρεεε και σε μενα καργιολααααα οχι μονο στον αλλαν σε σοσα παλιι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  υ.γ και ο πιτσι επισις εγραψε ζειτε σε ευλογιμενο τοπο !!! ο πιτσιρικας τα περνει γρηγορα τα γραματα :rockon: :rockon: :rockon:
 :think: Το σκεφτηκες πολυ αυτο για να το γραψης ?
Η φωτογραφια ειναι απο την Κριμαια δεκαετια του 70

Συνημμένα

• σάρωση0155.jpg
    σάρωση0155.jpg
    60,1 KB · Εμφανίσεις: 57

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom