Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=85SPEus6sAc[/video] [/video]  ta pneymata τον δασον στα βουνα μου σφιριξαν εκλογες φθινοπορο !! αλαθουζος σκαι δηναμη στον λεβεντη!!! ζοντανο β αθηνας μαζι με λεβεντ ασκερ!!!!! σκληρο παζαρι απο τον δικο μας !!!!!!  εχει πεσει σιρμα διαγαλαξιακο !!!!η τελευετεα καργιολα που τραβιομουνο σαν το μορο στο βιντεο ειταν  :S :S :S :S  τιν γαμαει ιταλος σρτην σαρδινια τοραα δεν ειχα ααλλα να χοσο !!! μου τα φαγε ολα  :2funny: :2funny: :2funny: αλλα γουσταρα Υ.Γ η τισπουρα η μαστουρα και καψουρα πληρονοντεε !!!!! επανερχομεεε

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=ZeIBwYK0DEQ[/video] [/video]  οπιος δεβ εφαγε καργιολοκαψουρα ρουμανικη δεν ξερει τη παει να πει ζωη :S :S :S :S :S :S  με κανε χαλια η καργια προι προι ειναι με τον τζιακομο αλλα εμενα σκευτετε σμσ !!!  :S :S :S :S :S :S :S :S  ξερη τι κανει ξερη ποτε θα χο μετρητοοο σιγα μιν μα αφησειι απο σπονσορα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ετσι για να μπενετε στην ρουμανικι φιλοσοφεια καψουραα λεμεεεε

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
 :think: Το σκεφτηκες πολυ αυτο για να το γραψης ?
Η φωτογραφια ειναι απο την Κριμαια δεκαετια του 70
στρατηγε οπος και εγραψα οτι δεν αναφερομε επι προσοπικου!!! και αφου τα ξερης λοιπον τα ανατολικα τι εγραψα που δεν υσχηει?? οχι με προβατινες παλι απαντηση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εκτος και αν γουσταρεις γελιο οποτε και σε αυτο μεσα ειμαι με σενα!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
παντοσ εδομεσα εχουμε τρελο γελιο!!! :2funny: :2funny: :2funny: ο συντροφος νθκτερος μου βαλε ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗ φοτογραφια του ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΛΛΙΑ αντε να βαλο και γο φοτογραφια στο βουκουρεστι λιγο πιο παλλλιαα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: για ανατολικο μπλοκ παντα μιλαμεε εεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καψιμο λεμεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ρε τι εχουμε παθει!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  σαν να μου φενετε οτι μιλαμε αλαν νταλον!!! εδο μεσααα :2funny: :2funny: :2funny: χριαζετε μια διευκρινηση !!!! ΕΓΟ ΜΙΛΑΟ ΓΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΤΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΓΙΕς ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΕΙς ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΣΤΑ ΚΛΑΜΠ ΤΑ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ!!!!!! ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ της διπλανης πορταςς!! μετα απο τοσα χρονια ανατολικα θελω μονο τουμπανα του πολεμου!!!! και παο στον φιλο μου τον ρολογα!!!!! αρχηγεε οταν οι ανατολικοι αντρεσ ειναι ετσι !!! ποσ σκευτεσε οτι ειναι στην νοουτροπια οι καργιολες???????? σου πα θα φτασουμε και στο μουνι!!!!!! ;) ;) ;) ;)

Συνημμένα

• 2.png
    2.png
    235,9 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 1 (2).png
    1 (2).png
    392,9 KB · Εμφανίσεις: 31

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τυπε αν εχεις ορεξη γραψε μου οτι θελης να μαθεις ακριβος μα ακριβος και πεσ μου τα δικα σου βιοματα οσο για τον μιτσο μονο ιλιθιος δεν ειναι απλα εσεις δεν εισαστε ανατολικοι!!!!! και μιλατε για τους ανατολικους!!!! ελπιζο να καταλαβενεις πιος εχει λαθος!!!! καλοπροερετα !!! οσο για τον τσαμπουκα ο ανατολικος αν κανει πισο στον τσαμπουκα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑς!!!! για την δικια τους κουλτουρα πρεπει να το σκοτοσεις για να σταματησει!!!!!  και ο μιτσος το γραψε!! αλλα δεν σκαμπαζετε εβαλαν ανατολικο για να σταματησει ανατολικο!!!  ;) ;) ;) Υ.Γ κουφαλα χοντρεεε και σε μενα καργιολααααα οχι μονο στον αλλαν σε σοσα παλιι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  υ.γ και ο πιτσι επισις εγραψε ζειτε σε ευλογιμενο τοπο !!! ο πιτσιρικας τα περνει γρηγορα τα γραματα :rockon: :rockon: :rockon:
Είναι ασχετος και κουβαλάει την Ελληνική νοοτροπία...ειναι σαν ενας Ελληνας να ακουει εναν Πακιστανό να λεει τι ωραια που ειναι η Ελλάδα,με μερη οπως ο Αγιος Παντελεήμονας και η Πλατεία Βάθης  :2funny:.
 Ειναι ο κλασικός Ελληνας Πιρφόρος ζει με τους γονεις του,εχει ενα αμαξι οτι πιο φτηνό,αγάμητος οπως ολοι στην Ελλάδα (για καποιον που μενει μονιμα Ρωσσία ή Ουκρανία ακουγεται τρελλό να δινει καποιος 170 Ευρώ για να  :knockinb: μια ωρα  :headbang:) και νομιζει οτι ετσι ειναι η ζωη.Αν θυμασαι τον Πιρφόρο οταν του λέγανε οτι ισως κατι φταιει και δεν  :knockinb: απαντούσε:γιατί τι έχω?.
  Σχετικά με της γριές  :2funny: ειναι εξωπραγματικό  :rockon:Το να περιφανευεται καποιος οτι πηγαινει στις μικρες πολεις της Ουκρανίας για να πηδάει 35χρονες  :2funny: ισως δεν ειναι ουτε για γέλια αλλα για κλάμματα!
  Η πλάκα ειναι οτι οι γυναικες αυτης της ηλικίας εχουν αποθημένα και μπορει να εχουνε φάει πολυ ξύλο απο τους πρώην αντρες τους,Καλο ειναι να της αποφευγετε γιατι αν δουνε εναν αγαθό Ελληνα Πιρφόρο του βγάζουν ολα τα αποθημένα τους και την κακία που έχουνε μαζέψει.Θα θυμάστε τον Πιρφόρο που ειχε παει Οδησσό για μια 35χρονη και σε 20 λεπτα τον έφτυσε,δεν τον αφησε να την  :knockinb: και που τον συναντησε 2-3 φορες μονο ετρωγε και το επαιζε οτι ειναι κάποια  :headbang:
 Το προβλημα ειναι οτι ο Ελληνας Πιρφόρος που πάει Ουκρανία μετα την αγαμία της Ελλάδας δεν τα καταλαβαινει αυτα και αν βρει μια 35+ ετων νομιζει οτι κατι έκανε  :2funny: Αυτες οι γυναικες θα ειναι τυχερες αν βρουνε εναν ντοπιο 45-50αρη φυσικα χωρις λεφτα!
 Ο φίλος μας γκόμενες δεν εχει,αν ειχε θα μας ειχε φλωμοσει στις φωτογραφίες.Δε νομιζω να πιστευει κανεις αυτο που λέει οτι φοβαται να εκθέσει της πουτάνες  :2funny:.
  Αυτά όλα τα εχεις δει και μόνος σου,αλλωστε παρομοια πραγματα εγραψες.

Roben_twn_mudiwn

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
 Απο τη συναντηση σου με τον Χάρη βγηκε η αλήθεια οπως λες  :2funny: 50χρονη Πολωνη  :2funny:35χρονη ασχημη Βουλγάρα και μια πουτάνα του Σινοχάρα που του έφερες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitraki λες ψέματα . ο Σινοχαρας δεν έχει σχέσεις με πουτάνες... μόνο ερωμένες έχει ... και πάντα γαμάει τα καλύτερα μουνιά !!!

D

dude901123

Επισκέπτης
Είναι ασχετος και κουβαλάει την Ελληνική νοοτροπία...ειναι σαν ενας Ελληνας να ακουει εναν Πακιστανό να λεει τι ωραια που ειναι η Ελλάδα,με μερη οπως ο Αγιος Παντελεήμονας και η Πλατεία Βάθης  :2funny:.
 Ειναι ο κλασικός Ελληνας Πιρφόρος ζει με τους γονεις του,εχει ενα αμαξι οτι πιο φτηνό,αγάμητος οπως ολοι στην Ελλάδα (για καποιον που μενει μονιμα Ρωσσία ή Ουκρανία ακουγεται τρελλό να δινει καποιος 170 Ευρώ για να  :knockinb: μια ωρα  :headbang:) και νομιζει οτι ετσι ειναι η ζωη.Αν θυμασαι τον Πιρφόρο οταν του λέγανε οτι ισως κατι φταιει και δεν  :knockinb: απαντούσε:γιατί τι έχω?.
  Σχετικά με της γριές  :2funny: ειναι εξωπραγματικό  :rockon:Το να περιφανευεται καποιος οτι πηγαινει στις μικρες πολεις της Ουκρανίας για να πηδάει 35χρονες  :2funny: ισως δεν ειναι ουτε για γέλια αλλα για κλάμματα!
  Η πλάκα ειναι οτι οι γυναικες αυτης της ηλικίας εχουν αποθημένα και μπορει να εχουνε φάει πολυ ξύλο απο τους πρώην αντρες τους,Καλο ειναι να της αποφευγετε γιατι αν δουνε εναν αγαθό Ελληνα Πιρφόρο του βγάζουν ολα τα αποθημένα τους και την κακία που έχουνε μαζέψει.Θα θυμάστε τον Πιρφόρο που ειχε παει Οδησσό για μια 35χρονη και σε 20 λεπτα τον έφτυσε,δεν τον αφησε να την  :knockinb: και που τον συναντησε 2-3 φορες μονο ετρωγε και το επαιζε οτι ειναι κάποια  :headbang:
 Το προβλημα ειναι οτι ο Ελληνας Πιρφόρος που πάει Ουκρανία μετα την αγαμία της Ελλάδας δεν τα καταλαβαινει αυτα και αν βρει μια 35+ ετων νομιζει οτι κατι έκανε  :2funny: Αυτες οι γυναικες θα ειναι τυχερες αν βρουνε εναν ντοπιο 45-50αρη φυσικα χωρις λεφτα!
 Ο φίλος μας γκόμενες δεν εχει,αν ειχε θα μας ειχε φλωμοσει στις φωτογραφίες.Δε νομιζω να πιστευει κανεις αυτο που λέει οτι φοβαται να εκθέσει της πουτάνες  :2funny:.
  Αυτά όλα τα εχεις δει και μόνος σου,αλλωστε παρομοια πραγματα εγραψες.

Και εσύ γιατί ανεβάζεις φωτογραφίες με γριές πουτάνες και μάλιστα συνέχεια? Δηλαδή έλεος.. και πουτάνα και Καζακσταν,Ουζμπεκιστάν,Τατζικιστάν,Κυργιστάν και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.. και πάνω από 35. Πως κρίνεις τον εαυτό σου λοιπόν σύμφωνα παντα με τα λεγόμενά σου? Πορνοξεφτίλας είναι καλή έκφραση? Πορνοηλίθιος? Και όχι τίποτα άλλο.. εσύ ζεις εκεί κι όλας, μιλάς και ρώσικα.. Ντρέπομαι για την κατάντια σου. Φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος..

Αυτό το σίτε προσφέρει άπειρες ευκαιρίες για ψυχανάλυση και αυτοαναφορές.. κάποιος μιλάει για τον εαυτό του υποκρινόμενος πως είναι κάποιος άλλος.. Ποιος άραγε..

D

dude901123

Επισκέπτης
 Απο τη συναντηση σου με τον Χάρη βγηκε η αλήθεια οπως λες  :2funny: 50χρονη Πολωνη  :2funny:35χρονη ασχημη Βουλγάρα και μια πουτάνα του Σινοχάρα που του έφερες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitraki λες ψέματα . ο Σινοχαρας δεν έχει σχέσεις με πουτάνες... μόνο ερωμένες έχει ... και πάντα γαμάει τα καλύτερα μουνιά !!!

Αν η γυναίκα δεν κλείσει τα 60 δεν μου τη σηκώνει.. Στα ΚΑΠΗ τη βγάζω όλη μέρα, έχω μάθει δηλωτή, πρέφα και ψηφίζω Καρατζαφέρη. Μου αρέσει που ο Χάρης έγραψε διάφορα.. και μαζί με τα διάφορα έγραψε και μια, δυο μαλακίες.. ο Allan απάντησε αλλά η κολημμένη τυρόπιτα δεν ξεκολάει με τίποτα. 2 χρόνια έλεγε πως κρύβομαι, πως λέω ψέματα, πως κατεβάζω φώτο από το ίντερνετ.. τώρα για 2 χρόνια θα ακούω για 50άρες.. Για πες ρε Πορνόβλακα Γαριδάκι29? Ποιον εμπιστεύεσαι? Το Χάρη που είδε φωτογραφίες ή τον Allan που τη γνώρισε? Άντε σε κάνα Sallon να ξεχαρμανιάσεις.. Πορνόβλακα.. Μέσα στη θλίψη σου δεν μπορείς να δεις την πραγματικότητα.

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=BkDCd1Fnv7o&index=26&list=RD75GDdMbyiM0[/video]  [/video]  koyfala pοrnomitseeee!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  με λεβεντη β αθηνας εμμαθα!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:  σεφτιαξε η δημοσιογραφος του αλαθουζου απο τον σκαι!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  εκλεισε ??? μου πανε οτι διαπραγματευεσεε με τον λεβενταρααα 3 βδομαδες και εχεις φαει οθιση απο αλαθουζο !!! απο κει που μου το σφιριξαν παντος ειναι τελιος αξιοπιστα!!!!  για απαντα αμα ειναι να σου βρο ρουμανες στην β αθηνας για την προεκλογικη καμπανιααα !!!!!!!!!  σε φανταζομε φουστανελα να μπενεισ στην βουλη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ρε τι γινετεε στο ελλαδισταννν πορνομιτσοςς βουλευτηςς!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  αρε γλεντιααααα ιλα υατα κλαρινα της ρουμανιας για παρτη σουυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
αρχηγεε οταν οι ανατολικοι αντρεσ ειναι ετσι !!! ποσ σκευτεσε οτι ειναι στην νοουτροπια οι καργιολες???????? σου πα θα φτασουμε και στο μουνι!!!!!! ;) ;) ;) ;)
ΜΕΓΑ ΝΤΑΒΑΡΙΤΣ!!!! Όταν μασάς τα φύλα της δάφνης λές τις μεγαλύτερες σοφίες του Σάιτ...
Για πες μου τι νόημα έχει η ζωή χωρίς τη καριόλα γυναίκα.... :rockon: :rockon: :rockon:

Είμαστε για επικίνδυνα σπόρ.... Ας μας τα φάνε οι ξεκολιάρες και ας δουλεύουμε γι αυτές...Τα καλά κοριτσάκια είναι για άλλους....
Οι πούστηδες και οι Γερμανοεβραίοι να μην μας τα τρώνε......

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΜΕΓΑ ΝΤΑΒΑΡΙΤΣ!!!! Όταν μασάς τα φύλα της δάφνης λές τις μεγαλύτερες σοφίες του Σάιτ...
Για πες μου τι νόημα έχει η ζωή χωρίς τη καριόλα γυναίκα.... :rockon: :rockon: :rockon:

Είμαστε για επικίνδυνα σπόρ.... Ας μας τα φάνε οι ξεκολιάρες και ας δουλεύουμε γι αυτές...Τα καλά κοριτσάκια είναι για άλλους....
Οι πούστηδες και οι Γερμανοεβραίοι να μην μας τα τρώνε......
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ρολογααα ο μιτσουςςςς στην βουληηηη ετιμασου για πορνοκαμπανιααα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  δεν κανο πλακα ο πορνομιτσοσ κατεβενει εκλογεσσσσ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ενα ντιμπλ εχο ανιξη!!! σημερα θα γραψο πολλα ετιμασουυυ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  μιτσουςςς βουλευτησσσσσσσ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ετσι μπραβο πεδαρα μου οσοσ πιοκραγιολα τοσο πιο πλλαα παθασμενα χισιματα ματομενα αιμα δακρυ και ιδροταςς ΚΑΡΓΙΛΑΑΑ ΟΛΑΑΑΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑΑΑΑΑ ΕΣΗ ΕΙΣΕ ΛΑΜΠΡΟΣΣ ΝΕΕΟΣΣΣ ΤΕΛΙΚΑΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  ΑΣΕ ΤΗς ΠΑΡΘΕΝΟΠΕς ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 55 :2funny: :2funny: :2funny: Η ΖΟΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΑ 55!!! Η ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΗ ΕΝΟΟΟ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οντως το βαλκανικό κλαρίνο δεν παίζεται.Οποιος στις ανατολικές χώρες ακούει non stop κλαρίνο και σκυλάδικα είναι 100% geared για καμάκι.
Γενικά στις χώρες αυτές και στη Γερμανία όσο δύσκολο είναι να βρεις σοβαρό κοκορέτσι άλλο τόσο δύσκολο είναι να βρεις καλούς κλαρινιτζήδες.
Μόνο Βαλκάνια ευφραίνεται κανείς με αληθινό κλαρίνο.

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Οντως το βαλκανικό κλαρίνο δεν παίζεται.Οποιος στις ανατολικές χώρες ακούει non stop κλαρίνο και σκυλάδικα είναι 100% geared για καμάκι.
ΑΔΕΡΦΕΕΕΕ ela sta meri mas nteeee!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  και που σε β αθηνας πορνομεταναστης κατεβενει με λεβεντη !!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  θα σκασει μιτσους στην βουλη με τα τσαρουχια και θα αρχισει την κοσταντοπουλου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μορη ελλεηνηδα θα σε γαμησοοοοοο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  εθνικογαμιζμοςςςςς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μαγκεσ εχο κλασειι μεντεσσσσσ απο τα γελιααααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  δεν κανο πλακα ο μιτσο κατεβενει για βουλευτησσσσσσ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Υ.Γ ρεσπεκτ στον καυλαντα μαν το παλικαρι αψογος στης περιγραφεσ του ρεσπεκτττ!!! και παντα σοβαρος και με επειχηρηματα τεκμιριομενη αποψη!!!! :rockon: :rockon: :rockon:  Υ.Γ το βιντεο ειναι απο εκδηλοση στην ιταλια η χορευτρια ειναι βουλγαρα !! κοσταντσα μενει και ο φλοριν σαλαμ που τραγουδαει ειναι ο πανταζης της ρουμανιας :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οντως εξηγείς εδώ στις Βουλγάρες πώς γουστάρεις Sin City και βαλκανική φάση με turbofolk και οι Γερμανοί και οι άλλοι ξένοι κοιτάνε σα χαζοί.Δεν μπορούν να καταλάβουν την ανωτερότητά μας.
Χαζεύουν τελείως.Δοκίμασα να διδάξω σε Πολωνέζες και Τσέχες κλαρίνο αλλά αυτές εκεί επιμένουν δυτικά.Αν και κάπως τον πιάνουν το ρυθμό.
Γενικά αυτό είναι ένα πρόβλημα με τις Ανατολικές.Ενώ κατά βάθος γουστάρουν τους ήχους του κλαρίνου αρνούνται να το παραδεχτούν για να μοιάζουν Δυτικές.Οι Σέρβες,Βουλγάρες δεν έχουν αυτό το πρόβλημα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
   ενα ντιμπλ εχο ανιξη!!! σημερα θα γραψο πολλα
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Βγάλε Γούστα!!!!!!!!Μην νιώθεις τίποτα!!!Αν δεν μας διαλύσει ο Τσίπριζα  θα σου έρθω να πάμε Baboo με τα Chivas και τις Grey Goose !!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Χαμός!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οντως Βουλγάρες,Ρουμάνες επιστημόνισσες και μη άμα τους πεις για φάση με turbofolk club και έτσι κλαρίνα και σβέρκους καυλώνουν αμέσως.Μόνο εδώ στη Δύση είναι οι γκόμενες τελείως ξενερουά μπορεί και να παρεξηγηθείς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom