Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
  :grin: :grin: :grin: :grin:  στην πουστια και πουτανια βεβεα το διεθνες μουντιαλ το χουνε παρει μακραν απο τους αλουυς οι ρουμανοιι!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
ΝΤΑΒΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΤΣ!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Πόσα ένσημα έχεις τη Ρουμουνία? Για να επιβιώνεις εκεί πρέπει να έχεις σχέση με "Πίτσες"΄

Αν είχες γεννηθεί γυναίκα θα ήσουν παρθένα?

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=UeHcLbY48MI[/video] [/video]  ΔΕΣ ΠΟΣ καμακονουν οι ρουμανοιιι λεμπρεε νεεε μου για να μπενεις στο ανατολικο το κλιμα!!!!! μεχρι να φτασουμε και στι θεμα γυναικαα!!!!! ανατολικια!!!  22 χρονια βαρεα και ανατολικα!! μεχρι στιγμης!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  αν ειχα γενηθει γυναικα !!!! θα χα κανει οχι δυο πολικατικιες  που εφαγα ανατοληκα!!! καμια 20 αρια και βαλε!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: και αμα ειμουν και ρουμανααα μιλαμεε για λας βεγκας και βαλε πυρανοξιστη!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μια τρυπα τους εδοσε ο μεγαλοςςς!!!! και μας γαμησανννν :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτό με τα τσιγάρα το έχουν κάνει επάγγελμα  :2funny: έχει πολυ χρήμα η δουλεια!
  Οσο για τους Ρουμάνους καμακώνουν παντού και πάντα  :2funny:.Το πρόβλημα τους ειναι οτι ειναι ερωτομαλάκες σαν τους Ιταλούς βρίσκουν μια και την έχουν και την τα'ι'ζουν και στέκονται σούζα...οι δε γκόμενες οπως ειπα ειναι εντελως κακομαθημένες! (μιλαω με χρι 25 ετων οχι για γιαγιάδες  :2funny:)
  Ενα αλλο που δεν μου άρεσε ειναι οτι δεν πανε μονες γκομενες στις ντισκο οπως στην Ρωσσία αλλα πάνε μικτές παρέες αντρες και γυναικες μαζι.
  Η νέα γεννιά πάντος είναι πολυ μοδάτοι και εξευρωπα'ι'σμένοι.Δυσκολο να τους φάει γκόμενα Ελληνας.

OP
OP
davarits

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Αυτό με τα τσιγάρα το έχουν κάνει επάγγελμα  :2funny: έχει πολυ χρήμα η δουλεια!
 Οσο για τους Ρουμάνους καμακώνουν παντού και πάντα  :2funny:.Το πρόβλημα τους ειναι οτι ειναι ερωτομαλάκες σαν τους Ιταλούς βρίσκουν μια και την έχουν και την τα'ι'ζουν και στέκονται σούζα...οι δε γκόμενες οπως ειπα ειναι εντελως κακομαθημένες! (μιλαω με χρι 25 ετων οχι για γιαγιάδες  :2funny:)
 Ενα αλλο που δεν μου άρεσε ειναι οτι δεν πανε μονες γκομενες στις ντισκο οπως στην Ρωσσία αλλα πάνε μικτές παρέες αντρες και γυναικες μαζι.
 Η νέα γεννιά πάντος είναι πολυ μοδάτοι και εξευρωπα'ι'σμένοι.Δυσκολο να τους φάει γκόμενα Ελληνας.
μεγα τσαρεβιτσσ ασε της τριπλεσσσ σε μενα :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  και πεσ μασ για τησ εκλογεσσ !!!!!! βγαλε βιντεοοοοο ρομα αγια βαρβαρα φιλης μεταξουργειο μενιδη εισε εθνικος υγετηςς τεζαα λεμεεε θα τρεξει πολι κοσμοσσσ με τα λευτα δεν γινετε καμπανια!!!!!!!!!! εση πρεπει να κατεβεισ ελλαδα ριξε βιντεοοοοο :rockon: :rockon: :rockon:

D

dude901123

Επισκέπτης
Σήμερα αφίχθηκα στο Chernivcy.. Να και κάποιος που μιλάει από την πόλη που αναφέρεται το Forum.. Χαιρετίσματα στους αμπελοφιλοσόφους όλου του κόσμου.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
Σήμερα αφίχθηκα στο Chernivcy.. Να και κάποιος που μιλάει από την πόλη που αναφέρετε στο Forum.. Χαιρετίσμα στους αμπελοφιλοσόφους όλου του κόσμου.
εισαι τελικα ο πιο μαγκας απο ολους, τελος, το νεο ιδαλμα του ανατολικου μπλοκ

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

ΧΑιβάν Ντοκτορ μην τρελενεις τον κοσμο αφου εσυ παιζεις σε αλλα target group...
τι να κλασουμε εμεις τα φτωχαδακια και απενταροι πυρφοροι;;;;;;

Δυο οικοδομες σε ανατολικα μπλοκ εφαγες ποιος  μπορει ή εχει να τα διαθεσει σημερα;;;;
(target group χαιβάν ντοκτορ.): ΑΑΑ+

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α    ΚΑΙ ΚΑΛΟ  Μ Η Ν Α.

Σε ολους απο Χαλκιδικη....

Συνημμένα

• goodmorning.jpg
    goodmorning.jpg
    48,3 KB · Εμφανίσεις: 53
  • kalomina.jpg
    kalomina.jpg
    36,6 KB · Εμφανίσεις: 32

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλοκαιρι στα βρωμόνερα της Ουκρανιας οχι ρε χαιβάν ντοκτορ εχει και Ελλαδα γουστα,
Κρητη Χαλκιδικη κλπ  και ανατολικες και δεν εχουν τα δικαμας γουστα Τσιπουρο + βοτκα + Θαλασινα  χυμα στο κυμα....

Συνημμένα

• havanahersonisos.jpg
    havanahersonisos.jpg
    76,1 KB · Εμφανίσεις: 31
  • tsipouro + vodka.jpg
    tsipouro + vodka.jpg
    63,6 KB · Εμφανίσεις: 32

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
χαλκιδικη

Συνημμένα

• vodka.jpg
    vodka.jpg
    73,1 KB · Εμφανίσεις: 31
  • vodka2.jpg
    vodka2.jpg
    72,3 KB · Εμφανίσεις: 34

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
και αυτο γιανα μην νομιζετε οτι ειμαστε μπακουρια
(καμακι στην παραλια παρα τα  χρονακια μου ...........)

Συνημμένα

• seaaaaa.jpg
    seaaaaa.jpg
    72 KB · Εμφανίσεις: 22
  • seafood1.jpg
    seafood1.jpg
    74,5 KB · Εμφανίσεις: 33

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
χ

Συνημμένα

• seafood.jpg
    seafood.jpg
    79,5 KB · Εμφανίσεις: 32
  • seasalad.jpg
    seasalad.jpg
    70,9 KB · Εμφανίσεις: 27

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ωραίος ο allandalon :rockon:

D

dude901123

Επισκέπτης

Κράτα τις εκεί.. μην τις αφήσεις να φύγουν..
Στις 14 θέλω να μου κρατήσεις μια καρέκλα εκεί δίπλα στα κορίτσια και στο κύμα.. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: 
Ξέρεις εσύ..

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.308
Πόντοι
506
Καλοκαιρι+Ελλαδα,καλη παρεα,παραλια, θαλασσινα, βoτκα  Αυτά είναι γούστα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
κυπρο παντως θες 350 ευρο για αυτα που εχεις στο τραπεζι χαχαχαχ

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Κράτα τις εκεί.. μην τις αφήσεις να φύγουν..
Στις 14 θέλω να μου κρατήσεις μια καρέκλα εκεί δίπλα στα κορίτσια και στο κύμα.. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: 
Ξέρεις εσύ..

Συμφωνοι,

αλα θα μου αφησεις  να φιλοξενησω την Λευκορωσιδα που εφερες  κατα την  τελευταια σου επισκεψη εσυ θα αποχωρησεις ευγενικα και ξαφνικα να μου μεινη εμενα χαχαχχααααααααααααααα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
κυπρο παντως θες 350 ευρο για αυτα που εχεις στο τραπεζι χαχαχαχ

Ουτε 100 ρεεεεεεεεεεεεε

δικα μας ειναι ολα πριβε τραπεζι τεντα ΠΑΡΑΛΙΑ  ιδιοκτητα ολα.....

Αρχοντικες καταστασεις....

(Αν ειναι τοσο ακριβα Κυπρο δεν ερχομαι ειμαι πολυεξοδος εγω τα γουστα μου τα θελω.)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom