davarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
στην πουστια και πουτανια βεβεα το διεθνες μουντιαλ το χουνε παρει μακραν απο τους αλουυς οι ρουμανοιι!!!!!!
ΝΤΑΒΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΤΣ!!!!!στην πουστια και πουτανια βεβεα το διεθνες μουντιαλ το χουνε παρει μακραν απο τους αλουυς οι ρουμανοιι!!!!!!
ΝΤΑΒΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΤΣ!!!!!
Πόσα ένσημα έχεις τη Ρουμουνία? Για να επιβιώνεις εκεί πρέπει να έχεις σχέση με "Πίτσες"΄
Αν είχες γεννηθεί γυναίκα θα ήσουν παρθένα?
μεγα τσαρεβιτσσ ασε της τριπλεσσσ σε μενα και πεσ μασ για τησ εκλογεσσ !!!!!! βγαλε βιντεοοοοο ρομα αγια βαρβαρα φιλης μεταξουργειο μενιδη εισε εθνικος υγετηςς τεζαα λεμεεε θα τρεξει πολι κοσμοσσσ με τα λευτα δεν γινετε καμπανια!!!!!!!!!! εση πρεπει να κατεβεισ ελλαδα ριξε βιντεοοοοοΑυτό με τα τσιγάρα το έχουν κάνει επάγγελμα έχει πολυ χρήμα η δουλεια!
Οσο για τους Ρουμάνους καμακώνουν παντού και πάντα .Το πρόβλημα τους ειναι οτι ειναι ερωτομαλάκες σαν τους Ιταλούς βρίσκουν μια και την έχουν και την τα'ι'ζουν και στέκονται σούζα...οι δε γκόμενες οπως ειπα ειναι εντελως κακομαθημένες! (μιλαω με χρι 25 ετων οχι για γιαγιάδες )
Ενα αλλο που δεν μου άρεσε ειναι οτι δεν πανε μονες γκομενες στις ντισκο οπως στην Ρωσσία αλλα πάνε μικτές παρέες αντρες και γυναικες μαζι.
Η νέα γεννιά πάντος είναι πολυ μοδάτοι και εξευρωπα'ι'σμένοι.Δυσκολο να τους φάει γκόμενα Ελληνας.
εισαι τελικα ο πιο μαγκας απο ολους, τελος, το νεο ιδαλμα του ανατολικου μπλοκΣήμερα αφίχθηκα στο Chernivcy.. Να και κάποιος που μιλάει από την πόλη που αναφέρετε στο Forum.. Χαιρετίσμα στους αμπελοφιλοσόφους όλου του κόσμου.
και αυτο γιανα μην νομιζετε οτι ειμαστε μπακουρια
(καμακι στην παραλια παρα τα χρονακια μου ...........)
Καλοκαιρι+Ελλαδα,καλη παρεα,παραλια, θαλασσινα, βoτκα Αυτά είναι γούστακαι αυτο γιανα μην νομιζετε οτι ειμαστε μπακουρια
(καμακι στην παραλια παρα τα χρονακια μου ...........)
Κράτα τις εκεί.. μην τις αφήσεις να φύγουν..
Στις 14 θέλω να μου κρατήσεις μια καρέκλα εκεί δίπλα στα κορίτσια και στο κύμα..
Ξέρεις εσύ..
κυπρο παντως θες 350 ευρο για αυτα που εχεις στο τραπεζι χαχαχαχ