Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
Ρομαντικο σοβιετικο λεοφοριο.
πορνοδρομολογιο σουσεαβα-τσερνοβτσι!!!
3 πορνοορεσ ροναντικεσ μεσα στο πανεμορφο
σοβιετικο λεοφοριο.
Έχουμε ανάγκη να μας βγάλεις φωτογραφίες από τα ρομαντικά βανάκια που θα συναντήσεις στους πορνο-προορισμούς σου!!!

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Φανταστικι πορνοαναλισι του τιτανιου πορνομεταναστι γθα ακομι μια φορα!!! :rockon:
Εχουμε πελορια αναγκι λεοφοριοσιζιτισι!!!

D

dude901123

Επισκέπτης
Chernivcy...  24/10 θα είμαι εκεί. Έχω κανονίσει τις λεπτομέρειες, τα ραντεβού μέσω internet.. τα οποία συνεχώς γίνονται και περισσότερα και για 3 ημέρες μάλλον είναι περισσότερα από όσα μπορώ να διαχειριστώ.. Αλλά τι πειράζει? Ότι βγει. Η διαφορά με τα προηγούμενα ταξίδια μου εκεί είναι πως αυτή τη φορά έχει κανονιστεί το ταξίδι να γίνει παρέα με γνωστό συναγωνιστή που πρώτη φορά ανεβαίνει στο συγκεκριμένο μέρος.
Οπότε αναμένετε.. φωτορεπορτάζ και πληροφορίες.

D

dude901123

Επισκέπτης
Αν κάποιος συναγωνιστής είναι πάνω με χαρά να τα πούμε στα.. διαλείμματα!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
εγω φευγω 22 απο οδυσσο,εχω γαμο 24 και να παω ποδοσφαιρο 22 στο αποελ.σκεφτωμε να παω χερσον αργοτερα 3 ωρες απο οδυσσο.μπηκα στο κοντακτε να δω στο  σαιτ για την πολη πλιροφοριες και εκανα μια κινισι να στελνω μυνηματα και λαικ σε πανω απο 70 κοπελες.μονο 2 απαντησαν μονο ευχαριστω και ως εκει.δεν θα πιστευετε οτι ειχαν ολες πανω απο 2000 φολοουερς μια ειχε 18000!αλλα και αυτες τοπ ηταν,απιαστες.2-3 που φενονται σπονσαριζε της εκανα προταση αλλα καμια απαντηση ειπε μονο ευχαριστω.οδυσσο τωρα δεν εχω κατι σιγουρο,εχω δουλεια να κανω και δεν θα χανω χρονο.νυχτα παιζεται για εξοδους,αν και νυχτα τιποτα δεν βγαινει οδυσσο στο κλαμπ που εχει και 2 χρονια να παω.

D

dude901123

Επισκέπτης
εγω φευγω 22 απο οδυσσο,εχω γαμο 24 και να παω ποδοσφαιρο 22 στο αποελ.σκεφτωμε να παω χερσον αργοτερα 3 ωρες απο οδυσσο.μπηκα στο κοντακτε να δω στο  σαιτ για την πολη πλιροφοριες και εκανα μια κινισι να στελνω μυνηματα και λαικ σε πανω απο 70 κοπελες.μονο 2 απαντησαν μονο ευχαριστω και ως εκει.δεν θα πιστευετε οτι ειχαν ολες πανω απο 2000 φολοουερς μια ειχε 18000!αλλα και αυτες τοπ ηταν,απιαστες.2-3 που φενονται σπονσαριζε της εκανα προταση αλλα καμια απαντηση ειπε μονο ευχαριστω.οδυσσο τωρα δεν εχω κατι σιγουρο,εχω δουλεια να κανω και δεν θα χανω χρονο.νυχτα παιζεται για εξοδους,αν και νυχτα τιποτα δεν βγαινει οδυσσο στο κλαμπ που εχει και 2 χρονια να παω.

Χάρη τι να σου πω.. Αν στις 70 απάντησαν οι 2 τότε 100% κάτι κάνεις λάθος. Και μόνο που μιλάς ρώσικα και ζεις σε ευρωπαϊκή χώρα με θερμο κλίμα έπρεπε να σου έχει απαντήσει το 35%. Άσχετα με ηλικία εμφάνιση. Εμένα χωρίς ρώσικα μου απαντάει το 20-25%. Και σου λέω έχω πνιγεί.. θα πάω για 3 ημέρες και εχω ήδη 10 ραντεβού και προσπαθώ να τα ιεραρχίσω. Η πολη αυτή είναι η χαρά του date και αν έχεις μυαλό.. δεν θα βάλεις πουλί στο παντελόνι σου. Τώρα δεν μπορώ να γράψω το μήνυμα.. μιλάω μαζί σου. Την ρώτησα με μεταφραστή αν θα μείνουμε μαζί σε ξενοδοχείο.. να κλείσω δωμάτιο για 2? Και δεν καταλαβαίνω τι μου απάντησε.. Help.
Βάζω όλο το διάλογο και δεν καταλαβαίνω την τελευταία απάντησή της.. ο μεταφραστής τα έπαιξε.. κάτι πως δεν έχει χρήματα βγάζει..

Εγώ
давайте встретимся первых, то .. и давайте попробуем сделать это в режиме реального ..
Вы согласны с этим?

translator
6 λεπτά πριν.
Lena

Ок
4 λεπτά πριν.

Εγώ
Я останусь со мной, когда я пришел, Забронируйте отель на 2-х человек;
3 λεπτά πριν.

Lena
Ты Придешь и сам забронируешь у меня нет денег

D

dude901123

Επισκέπτης
Με τη βοήθεια γνωστού συναγωνιστή και με τα κακά Αγγλικά της το θέμα λύθηκε ως εξής..

Εγώ
οκ
we will stay together in room, ok?

μόλις τώρα
Lena
Ок

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
θα σου πω κατα λεξη τι εγραψες χαχαχαχαχ,το τρασλειτορ αλλασει το νοημα στα ρωσικα,γραφε αγγλικα αν καταλαμβαινουν.εγω θα μεινω μαζι μου,οταν θα ερχομουν,κλιστε ξενοδοχειο 2 ατομων.απαντα ο ιδιος να κλισεις οταν ερθεις δεν εχω λεφτα.καταλαβε η κοπελα της ζητησες να σου κλισει χοτελ χαχαχαχ.αλλασει το νοημα με το τρασλειτορ οταν σκεφτωμαστε ελληνικα,το νοημα αλλαζει.παραδειγμα αν γνωριζες την γλωσα θα εγραφες kogda ya pryedy οταν θα ερθω,ο μεταφραστης σου εβγαλε οταν ερχομουν.ειναι γαμησε τα.εμενα θυμωσε γκομενα γιατι της ειπα δεν σε περιμενα και οχι δεν σε αναμενα!λεει να φυγω?δεν καταλαβα τι εκανα λαθος μου εξηγησε λεω,καλα ρε εγω στο μυαλο μου μεταφραζω απο ελληνικα σε κλασματα δευτερολεπτων,περιμενω-αναμενω το ιδια λεξη ειναι για μας χαχαχαχα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
απο το κοντακτε εστειλνα μυνημα ντερτι,δεν απαντανε ποτε εκει,ακομα και βιζιτες που βρηκα κοντακτε δεν.δεν ειναι σαιτ σαν το μαμπα που ειναι για γνωριμιες

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
απο το κοντακτε εστειλνα μυνημα ντερτι,δεν απαντανε ποτε εκει,ακομα και βιζιτες που βρηκα κοντακτε δεν.δεν ειναι σαιτ σαν το μαμπα που ειναι για γνωριμιες

Χαρι ασε τα σαλτανατια ..ελα  στα σιγουρα εδω σε περιμενω...... Οδησσο ειμαι ηδη....
για κανα 10ημερο εδω θα ειμαι..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
xaxaxax,οραια.αργα το βραδι δευτερα ερχομε,εχω μετα να κλισω διαμερισμα για τον σαλονικιο ερχεται μιση ωρα αργοτερα.τωρα φιλοξενουσε μια που μιλα ελληνικα,ερχεται συνεχεια η κοπελα ελλαδα για δουλεια,σπουδασε εκει την γλωσα.σημερα τον ρωτουσε για μενα χαχαχαχαχ,με ξερει.τον προειδοπειησα σαν εμπειρος οτι θα τον εχει ελλαδα να την ταιζει και βολταρει μονο και θα του την πηδηξω εγω αμεσως χαχαχαχαχ.σημερα ρωτουσε για μενα που ακουσε ερχομε.μιλω και με 2 18 αλλααν αρχισουν μονο να θελουν βολτες αμεσως τις διαολοστελνω.θα χαρω να σε δω  απο κοντα νικολαε.

D

dude901123

Επισκέπτης
Καλημέρα από Chernivcy..
Φτάσαμε χθες βράδυ... 2 ώρες στα σύνορα μας κούρασαν στο τέλος του ταξιδιού. Συνάντηση στο ξενοδοχείο με Devuska που ήρθε από το Λβιβ να με συναντήσει. Έξοδος για φαγητό, στο Izograf, μαγαζί που έχει υλικό για καυλάντισμα αν γουστάρει κάποιος και επίσης μια Disco από πάνω στο δεύτερο όροφο που όπως μάθαμε ήταν Foul από κόσμο. Τώρα θα πάμε στο Ivano-Frankiv για βόλτα και φαγητό και θα αφήσω το κορίτσι εκεί να επιστρέψει Λβιβ. Άλλωστε το βράδυ προγραμματίζω συνάντηση με τη δεύτερη από Chernivcy. Είναι μικρούλα 21, και δεν μιλάει αγγλικά. Θα έχει και φίλη για μεταφράστρια μαζί στο πρώτο ραντεβού. Χαβαλές να γίνεται.. Εγώ της είπα φέρε την αρκεί να μείνει και το βράδυ να μεταφράζει και τα άλλα που θα λέμε στο κρεβάτι.. Αυτές γελάσανε.. εγώ όμως όχι  :erection: :erection: :erection: :erection:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καλημέρα από Chernivcy..
Φτάσαμε χθες βράδυ... 2 ώρες στα σύνορα μας κούρασαν στο τέλος του ταξιδιού. Συνάντηση στο ξενοδοχείο με Devuska που ήρθε από το Λβιβ να με συναντήσει. Έξοδος για φαγητό, στο Izograf, μαγαζί που έχει υλικό για καυλάντισμα αν γουστάρει κάποιος και επίσης μια Disco από πάνω στο δεύτερο όροφο που όπως μάθαμε ήταν Foul από κόσμο. Τώρα θα πάμε στο Ivano-Frankiv για βόλτα και φαγητό και θα αφήσω το κορίτσι εκεί να επιστρέψει Λβιβ. Άλλωστε το βράδυ προγραμματίζω συνάντηση με τη δεύτερη από Chernivcy. Είναι μικρούλα 21, και δεν μιλάει αγγλικά. Θα έχει και φίλη για μεταφράστρια μαζί στο πρώτο ραντεβού. Χαβαλές να γίνεται.. Εγώ της είπα φέρε την αρκεί να μείνει και το βράδυ να μεταφράζει και τα άλλα που θα λέμε στο κρεβάτι.. Αυτές γελάσανε.. εγώ όμως όχι  :erection: :erection: :erection: :erection:
:rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
Καλημέρα από Chernivcy..
ασε ρε τα μαθαμε και τα δικα σου
παλιολαμογιο

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
κανει παρεα με τον δημητρακη?

Οχι δεν κανει παρεα  αλα εχει νοοτροπια να  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:  τζαμπα...........  ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει , οδοστρωτηρας...

Υγ. Για τον Δημητρακη δεν ξερουμε αν γαμη αλα λεει οτι γαμη
    εγω 8 χρονια βλεπω την ιδια πουτανα να ποσταρη οι κατα καιρους προσωρινες φωτο δεν ξαναακουστηκαν αν  και τι.... χαθηκαν

Επισκέπτης
Οχι δεν κανει παρεα   αλα εχει νοοτροπια να  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:  τζαμπα...........  ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει , οδοστρωτηρας...

Υγ. Για τον Δημητρακη δεν ξερουμε αν γαμη αλα λεει οτι γαμη
    εγω 8 χρονια βλεπω την ιδια πουτανα να ποσταρη οι κατα καιρους προσωρινες φωτο δεν ξαναακουστηκαν αν  και τι.... χαθηκαν
o δημητρακης γαμαει καργα απλα δεν θελει να γραφει για τον εαυτο του και πολλα δεν ειναι εγωκεντρικος

D

dude901123

Επισκέπτης
Δεύτερη μέρα Chernivcy..
Όπως είπα έστειλα την πρώτη με το τρένο πίσω στο Lviv, μετά από κλάμματα μέσα στο αυτοκίνητο καθότι ήθελε να μείνει περισσότερο και να μην τη σουτάρω.
Στη συνέχεια κάλεσα τη δεύτερη και ήρθε μαζί με τη φίλη της και μας βρήκε σε ένα καφέ όπου ήμουν με συναγωνιστή. Καθήσαμε.. και τώρα θα έρθει στο δωμάτιο μου αρχικά για να συναντηθούμε και να βγούμε για φαγητό και μετά για να μείνει μαζί μου το βράδυ σύμφωνα με το πρόγραμμα. Για να δούμε.. Είναι πολύ μικρή για τα γούστα μου, 21 χρονών και δεν έχω συνηθίζει να παίζω μπάλα με μωρά.

Όσο για τις τιμές στα μαγαζιά.. Ουκρανική Special τεράστια πίτσα με αναψυκτικό και μεγάλη μπύρα.. σε καλό μαγαζί κάτι λιγότερο από 5 ευρώ.

Συνημμένα

• DSC02977.JPG
    DSC02977.JPG
    241,5 KB · Εμφανίσεις: 40
  • DSC02976.JPG
    DSC02976.JPG
    169 KB · Εμφανίσεις: 36
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
Δεύτερη μέρα Chernivcy..
Όπως είπα έστειλα την πρώτη με το τρένο πίσω στο Lviv, μετά από κλάμματα μέσα στο αυτοκίνητο καθότι ήθελε να μείνει περισσότερο και να μην τη σουτάρω.
Στη συνέχεια κάλεσα τη δεύτερη και ήρθε μαζί με τη φίλη της και μας βρήκε σε ένα καφέ όπου ήμουν με συναγωνιστή. Καθήσαμε.. και τώρα θα έρθει στο δωμάτιο μου αρχικά για να συναντηθούμε και να βγούμε για φαγητό και μετά για να μείνει μαζί μου το βράδυ σύμφωνα με το πρόγραμμα. Για να δούμε.. Είναι πολύ μικρή για τα γούστα μου, 21 χρονών και δεν έχω συνηθίζει να παίζω μπάλα με μωρά.

Όσο για τις τιμές στα μαγαζιά.. Ουκρανική Special τεράστια πίτσα με αναψυκτικό και μεγάλη μπύρα.. σε καλό μαγαζί κάτι λιγότερο από 5 ευρώ.
του συναγωνιστη θα του κατσει η φιλη; ή παλι παρτακιας;; ε;  ε ;;;;  ε;;;  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom