Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
o δημητρακης γαμαει καργα απλα δεν θελει να γραφει για τον εαυτο του και πολλα δεν ειναι εγωκεντρικος

Το παιδοβούβαλο έχει συγκαεί και δυσκολεύεται να περπατήσει. Με τόση τρίχα σαν αρκούδα και με τόσα κλίσματα στο κώλο είναι θαύμα που καμιά φορά γράφει εδώ μέσα. Δεν μπορεί ούτε να κάτσει, ούτε να περπατήσει. Αλλά εμείς που τον αγαπάμε του έχουμε τη λύση..

Συνημμένα

• Παιδοβούβαλο.jpg
    Παιδοβούβαλο.jpg
    194,7 KB · Εμφανίσεις: 46
D

dude901123

Επισκέπτης
του συναγωνιστη θα του κατσει η φιλη; ή παλι παρτακιας;; ε;  ε ;;;;  ε;;;  :2funny:

Φίλε Slav. όταν παίζεις χωρίς χρήματα θέλει να διαθέσεις χρόνο για προετοιμασία. Πολύ χρόνο και ενέργεια. Είναι σπάνιο να σκάσει μύτη ένα μωρό 20+ και να σου ανοίξει τα πόδια μόνο και μόνο γιατί είσαι από την Ελλάδα και θέλεις να τη γαμήσεις αυτήν και όλες τις φίλες της. Οι εποχές που ο Στάθης Ψάλτης και οι φίλοι του κάνανε βόλτα στην παραλία και τις γαμούσανε όλες επειδή είχαν μηχανή και μακρύ μαλλί πέρασαν.

Όσο για εσένα παντού μπροστά μας σε βρίσκουμε..

Παρεπιπτώντος Shumen-Chernivcy.. 680km

Συνημμένα

• Slaviani.jpg
    Slaviani.jpg
    58,2 KB · Εμφανίσεις: 48
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
Φίλε Slav. όταν παίζεις χωρίς χρήματα θέλει να διαθέσεις χρόνο για προετοιμασία. Πολύ χρόνο και ενέργεια. Είναι σπάνιο να σκάσει μύτη ένα μωρό 20+ και να σου ανοίξει τα πόδια μόνο και μόνο γιατί είσαι από την Ελλάδα και θέλεις να τη γαμήσεις αυτήν και όλες τις φίλες της. Οι εποχές που ο Στάθης Ψάλτης και οι φίλοι του κάνανε βόλτα στην παραλία και τις γαμούσανε όλες επειδή είχαν μηχανή και μακρύ μαλλί πέρασαν.

Όσο για εσένα παντού μπροστά μας σε βρίσκουμε..

Παρεπιπτώντος Shumen-Chernivcy.. 680km
δεν θυμαμαι να εχω γαμησει γκομενα απο κολοχωροβιτσι  :grin:
οποτε πως με βρισκετε μπροστα σας;;;
και κοιτα να μου φερεις το λαδωμα μου απο εκει ))))

D

dude901123

Επισκέπτης
δεν θυμαμαι να εχω γαμησει γκομενα απο κολοχωροβιτσι  :grin:
οποτε πως με βρισκετε μπροστα σας;;;
και κοιτα να μου φερεις το λαδωμα μου απο εκει ))))

Δες καλύτερα τη διεύθυνση στο gps.. μεγάλωσες και θέλεις γυαλιά μου φαίνεται
Πήγα Super πριν λίγο και Winston κόκκινα δεν υπήρχαν. Μόνο 2,3 πακέτα..

Όσο για τις τιμές εδώ είναι εξωφρενικά χαμηλές. Αφού καθόμασταν και προσπαθούσαμε να βρούμε πως γίνεται μια μπριζόλα μοσχαρίσια να κάνει 37 Hryvnia ή αλλιώς 1,3 ευρώ σε καλό μαγαζί. Για του λόγου το αληθές..

Συνημμένα

• DSC03002_opt.jpg
    DSC03002_opt.jpg
    72,4 KB · Εμφανίσεις: 54
  • DSC03005_opt.jpg
    DSC03005_opt.jpg
    81,9 KB · Εμφανίσεις: 50

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
55-170 γριβνα στοιχηζει μονο το γλυκο που τρωμε οδυσσο!τελευτεα που αρχισα και τρωω στο μπαφαλο,αυτο θα το πληρωνες 150 γριβνα το λιγοτερο.μια μακαροναδα με θαλασινα μου στοιχιζε 125,το γλυκο ναπολεον 70 γριβνα και το νερο 40.

D

dude901123

Επισκέπτης
55-170 γριβνα στοιχηζει μονο το γλυκο που τρωμε οδυσσο!τελευτεα που αρχισα και τρωω στο μπαφαλο,αυτο θα το πληρωνες 150 γριβνα το λιγοτερο.μια μακαροναδα με θαλασινα μου στοιχιζε 125,το γλυκο ναπολεον 70 γριβνα και το νερο 40.

Να διορθώσω 37 Hryvnia τα 100 gr στην μπριζόλα.
Για τα υπόλοιπα.. η λέξη πάμφθηνα νομίζω αντιπροσωπεύει με ακρίβεια την πραγματικότητα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καμια γκομενα θα μας βαλεις να δουμε?τοσα χρονια μονο δωματια ξενοδοχειων και φαγητα μας βαζεις  :2funny:
  Μια απο της γκομενες σας που βρηκα εβαλα και γελασε ολο το σαιτ μαζι σας :2funny:
  Θελω πολυ να ξαναπαω Κισινιωφ μονο και μονο για να γελασω με τα χάλια του Παναγιωταρου και των αλλων υπαναπτικτων  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Καμια γκομενα θα μας βαλεις να δουμε?τοσα χρονια μονο δωματια ξενοδοχειων και φαγητα μας βαζεις  :2funny:
 Μια απο της γκομενες σας που βρηκα εβαλα και γελασε ολο το σαιτ μαζι σας :2funny:
  Θελω πολυ να ξαναπαω Κισινιωφ μονο και μονο για να γελασω με τα χάλια του Παναγιωταρου και των αλλων υπαναπτικτων  :2funny:

Πάλι στη φάπα είσαι εσύ.. Από τις πολλές τις φάπες που τρως δεν μπορείς καν να διαβάσεις τι σου έγραψε ο φίλος σου ο Χάρης που σε διέψευσε απόλυτα στη φάση της Ουκρανίας με τον Slav. Καλά για τις φωτογραφίες που ανεβάζεις δεν σχολιάζω.. τις ίδιες εδώ και ένα χρόνο.. 2,3 σαβούρες, μια σε Super Market που μετά αποκάλυψες πως δεν σου έκατσε, μια άλλη με κρυφή camera γιατί σε έβλεπε και φοβόταν μήπως γίνει ρεζίλι αν τη δει κανένας μαζί σου και τέλος μια Καζακστιανή 35+ επαγγελματίας που μάζεψες από Sallon και έκανες πως τη γαμούσες. Σε πλήρωσε κι όλας γιατί έχεις τόσο μικρό πουλί που στο τέλος ένιωσε πως έπρεπε να σου δώσει κάτι.
Όσο για το Chernivcy και αυτά που γράφω.. την πραγματικότητα την είδε ζωντανα συναγωνιστής και τις φωτογραφίες γνωστά μέλη.. οπότε βαριέμαι να ασχολούμαι μαζί σου. Όπως πολλάκις έχω πει.. next door κορίτσια είναι τα περισσότερα τα οποία δεν πληρώνω παρά μόνο τα κοινά έξοδά μας (φαγητό, καφέ, ποτό) και τα συναντάω για μια άντε δύο ημέρες το πολύ. Δεν ψάχνω γυναίκα να παντρευτώ, να γίνω χορηγός, αγαπούλης κτλ. Και αυτή τη φορά στο Chernivcy μαζι με τα 2 next door έβγαλα και ένα που ούτε στα όνειρα σου το έχεις δει. Νόμιζα 21 αλλά ήταν 20 χρονών. 1,75, αδύνατη, με 3αρι βυζί.. μύριζε γάλα. Αλλά δυστυχώς εγώ με αυτές τις ηλικίες δεν..
Και έτσι για να στο χαλάσω.. 3 στις 3 ημέρες που έμεινα εκεί, κάθε ημέρα δηλαδή διαφορετική χωρίς πληρωμή. Τι λες? Γίνεται?
Άντε καληνύχτα από Κισινάου.. πάμε για κάνα ποτό.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
διμητρακι ψες μιλησα με τον ντερτυ απο κισινιοφ.μου εδειξε φωτο με την κοπελα στο τσερνικοβ και μιλησα λιγο ζωντανα και με την κοπελα τωρα στο κισινιοφ.νεαρη ειναι,οχι τιποτα σπουδαιο,αλλα αυτη ειναι κανονικη κοπελα που δεν θα πηγαινε με λεφτα.αντιθετα θα ειναι ευχαριστημενη που βρηκε ενα ελληνα πολυ καλητερο απο τους αθλιους μολδαβους,να την κυκλοφωρα και να την παιρνει εστιατορια.τα ιδια μου λεει και ο σαλονικιος,τραβα κισινιοφ εκει μπορει να γνωρισεις και καμια νορμαλ ντεβουσκα,οδυσσο απλα απιαστες οι νορμαλ η σπονσορας.εσυ αποφασιζεις.διμητρακι ο ντερτι ειναι ψυλο,γυμνασμενο παιδι.δεν ψαχνει κουκλαρες,ειναι προσγειωμενος και στοχευμενος.αντιθετα ο φιλος κμαν θα ειχε πλακα να τον εβλεπα ουκρανια με τα μυαλα που διαθετει.εχει την νοοτροπια οτι κατεβηκε απο το διαστημα στο κιεβο και τα καυμενα εκει δεν ξαναειδαν τοσο μεγαλο καμακι,πορνοτουριστα χαχαχαχχ.σαν τον κμαν τους περνουν στην βρυση και τους αφηνουν αποτους ακομα και τα πιο αφραγγα,απελπισμενα γκομενακια.θελει να παιξει και με επαγγελματιες και τοπ μοντελ στα κλαμπ χαχαχαχαχαχ.

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Γεμισαμε φωτο απο φαγητα γιατι απο γκομενες  :jerking:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
διμητρακι ψες μιλησα με τον ντερτυ απο κισινιοφ.μου εδειξε φωτο με την κοπελα στο τσερνικοβ και μιλησα λιγο ζωντανα και με την κοπελα τωρα στο κισινιοφ.νεαρη ειναι,οχι τιποτα σπουδαιο,αλλα αυτη ειναι κανονικη κοπελα που δεν θα πηγαινε με λεφτα.αντιθετα θα ειναι ευχαριστημενη που βρηκε ενα ελληνα πολυ καλητερο απο τους αθλιους μολδαβους,να την κυκλοφωρα και να την παιρνει εστιατορια.τα ιδια μου λεει και ο σαλονικιος,τραβα κισινιοφ εκει μπορει να γνωρισεις και καμια νορμαλ ντεβουσκα,οδυσσο απλα απιαστες οι νορμαλ η σπονσορας.εσυ αποφασιζεις.διμητρακι ο ντερτι ειναι ψυλο,γυμνασμενο παιδι.δεν ψαχνει κουκλαρες,ειναι προσγειωμενος και στοχευμενος.αντιθετα ο φιλος κμαν θα ειχε πλακα να τον εβλεπα ουκρανια με τα μυαλα που διαθετει.εχει την νοοτροπια οτι κατεβηκε απο το διαστημα στο κιεβο και τα καυμενα εκει δεν ξαναειδαν τοσο μεγαλο καμακι,πορνοτουριστα χαχαχαχχ.σαν τον κμαν τους περνουν στην βρυση και τους αφηνουν αποτους ακομα και τα πιο αφραγγα,απελπισμενα γκομενακια.θελει να παιξει και με επαγγελματιες και τοπ μοντελ στα κλαμπ χαχαχαχαχαχ.
μην του λες τετοια θα νομιζει οτι γλυφεις και αυτον  :)
τελικα δεν ειναι ψευτης  ε???

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
για το κισινιοφ οχι δεν ειναι ψευτης,αλλα αυτη η σβετα στην οδυσσο εκανε μπαμ.μαλλον εσυ του την κερασες χαχαχαχαχαχ

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
για το κισινιοφ οχι δεν ειναι ψευτης,αλλα αυτη η σβετα στην οδυσσο εκανε μπαμ.μαλλον εσυ του την κερασες χαχαχαχαχαχ
την γνωρισα εγω ναι....αλλα δεν κερασα, κερναω φαγητο, κρασι μπυρες, αλλα οχι γκομενες

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
του κολητου μου μοσχα το ιδιο νομιζε,πηγαν τσαμπα οι μουναρες μαζι του.μετα μου ειπε πρεπει να εχεις δικαιο,ο ρωσος πελατης μου της πληρωσε χαχαχαχαχ.παντως η σβετα εχει οραιο κορμι και βυζαρες.κερνα την και σε μενα τσιγγουνι σλαβιανι.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
του κολητου μου μοσχα το ιδιο νομιζε,πηγαν τσαμπα οι μουναρες μαζι του.μετα μου ειπε πρεπει να εχεις δικαιο,ο ρωσος πελατης μου της πληρωσε χαχαχαχαχ.παντως η σβετα εχει οραιο κορμι και βυζαρες.κερνα την και σε μενα τσιγγουνι σλαβιανι.
να σου την κανω πασα οποτε θες.....αλλα δεν πληρωνω γαμησιατικα....εστιατορια και φαγητο κερναω αν θες

ΥστεροΓραφο...μην λες οτι ειναι ωραιες.....θα διαφωνησει ο γνωστος :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γεμισαμε φωτο απο φαγητα γιατι απο γκομενες   :jerking:
Μην εισαι αδικος  :2funny: τη γυφτισα που βρηκα της φωτογραφιες της μπορει και να την γαμησαν  :2funny:.με 500-600 γκριβνια για 1-2 ωρες.Μιλαμε για γκομενα που ο γυφτος της φωτογραφιας διπλα της την γαμαει τσαμπα  :2funny:
  Παντος και να κατσει καμια γκομενα πρεπει να ειναι τελειωμενη σαν κ αυτην γ αυτο ντρεποντε να βαλουν φωτογραφιες  :2funny:.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Μην εισαι αδικος  :2funny: τη γυφτισα που βρηκα της φωτογραφιες της μπορει και να την γαμησαν  :2funny:.με 500-600 γκριβνια για 1-2 ωρες.Μιλαμε για γκομενα που ο γυφτος της φωτογραφιας διπλα της την γαμαει τσαμπα  :2funny:
   Παντος και να κατσει καμια γκομενα πρεπει να ειναι τελειωμενη σαν κ αυτην γ αυτο ντρεποντε να βαλουν φωτογραφιες  :2funny:.

[/quoteκαι ομως αυτον που λες εσυ γυφτο διμητρακι,τρελενονται αυτες εδω με αυτην τηνφατσουλα και το ντυσιμο του χαχαχαχαχ.εχει και παλιοαυτοκινητο και τον κανει πιο κουλ νεαρουλη και σιγουρα γαμα τζαμπα πολλες αφραγγες μικρουλες που εμας δεν κοιταζουν καν και θελουν μονο σουσια,μουσια και λουσα.αν δεις ενα παροπειο γυφτο γνωστο μου στο κιεβο,ελεγε να ερθεις να σου δειξω πως να ντυνεσε στιλατα σαν εμενα,σαν μπομζι εδειχνε χαχαχαχ.του ελεγα,τι λες ρε επονυμα ειναι ολα τα ρουχα μου,σαν αλητης φενεσαι.αυτος ελεγε επονυμα αλλα δεν τα ξερουν αυτοι εδω και στα μερη που πας.το ιδιο ελεγε και η αλεξαντρα η γειτονησα μου,εδω οδυσσο οι χωριατες δεν ξερουν οτι ειναι επονυμα τα ρουχα σου.λιγοι γνωριζουν που αυτοι ενω εγω κανω βολτες ειναι δουλεια αυτοι.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851

και ομως αυτον που λες εσυ γυφτο διμητρακι,τρελενονται αυτες εδω με αυτην την φατσουλα και το ντυσιμο του χαχαχαχαχ.εχει και παλιοαυτοκινητο και τον κανει πιο κουλ νεαρουλη και σιγουρα γαμα τζαμπα πολλες αφραγγες μικρουλες που εμας δεν κοιταζουν καν και θελουν μονο σουσια,μουσια και λουσα. αν δεις ενα παροπειο γυφτο γνωστο μου στο κιεβο,ελεγε να ερθεις να σου δειξω πως να ντυνεσε στιλατα σαν εμενα,σαν μπομζι εδειχνε χαχαχαχ.του ελεγα,τι λες ρε επονυμα ειναι ολα τα ρουχα μου,σαν αλητης φενεσαι.αυτος ελεγε επονυμα αλλα δεν τα ξερουν αυτοι εδω και στα μερη που πας.το ιδιο ελεγε και η αλεξαντρα η γειτονησα μου,εδω οδυσσο οι χωριατες δεν ξερουν οτι ειναι επονυμα τα ρουχα σου.λιγοι γνωριζουν που αυτοι ενω εγω κανω βολτες ειναι δουλεια αυτοι.
ετσι ακριβως
πουλαε <ερωτα> και γαμαει μια χαρα

D

dude901123

Επισκέπτης

Βρε άντε και γαμήσου παιδοβούβαλο που θα σου ανεβάσω και φωτογραφία. Αυτοί που θέλω τις βλέπουν τις φωτογραφίες. Οι μαλάκες σαν κι εσένα ας ψάξουν στο ίντερνετ για κανένα Sallon. Άλλωστε μαζί σου μόνο πουτάνες πάνε, τι σε νοιάζουν οι φωτογραφίες..

Υ.Γ Ο Χάρης την είδε τη μια ζωντανά στην Camera από Chisinau. Τις υπόλοιπες μπορείς να τις ονειρευτείς.. και σαν μαλάκας που είσαι τράβα και μια μαλακία να στρώσεις.

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
πω πω πω

τι σου ειπε