D
dude901123
Επισκέπτης
καλα ενταξει
λεγε οτι θες
δεν συζηταω αυτα που γνωριζω για ρουμανια κ μολδαβια με κανεναν,,
θες κατι να ρωτησεις ρωτα,δεν θες δικαιωμα σου
αυτες οι αντιπαρεθεσεις δεν εχουν νοημα
οι μολδαβες καθονται δεκα φορες πιο ευκολα απο ρουμανες κ δεκα πιο δυσκολα απο ουκρανια..
οι δε γκομενες εχουν πιο ξυνιλα απο ουκρανες κ ρωσσιδες,οχι απο ελληνιδες η ρουμανες....
τι δουλεια εχδει το καλο ντυσιμο με την ξυνιλα??
υγ .δεν ερχομαι απο ελλαδα στην μολδαβια η οπου αλλου σαν νοοτροπια κλπ
μην τα μπλεκεις ολα....
αυτα..
Δες αυτό που έγραψες.. Κάθονται πιο εύκολα από Ουκρανές και πιο δύσκολα από Ρουμάνες. Βάλε το οικονομικό στοιχείο τώρα και το στοιχείο της visa. Είναι απολύτως ανάλογα. Ναι παίζει ρόλο και η νοοτροπία, κουλτούρα του κάθε λαού αλλά βασκότερο όλων είναι η ανάγκη επιβίωσης και αναζήτησης καλύτερων συνθηκών ζωής. Εγώ τουλάχιστον που πάω εκεί ως τουρίστας λίγων ημερών τι παραμύθι να πουλήσω στη Ρουμάνα? Αν θέλει καλύτερη ζωή πάει και δουλεύει στην Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία κάνει και λίγες βιζιτούλες στην αρχή και έναν γάμο μετά αν είναι ομορφούλα-εξυπνούλα και γειά σας. Η μολδαβή πλέον πάει να πατήσει σε αυτά τα βήματα με το 'περίπου' άνοιγμα συνόρων. Όλες έχουν συγγενείς στην ευρώπη. Το παραμύθι μου δεν έχει μεγαλύτερη αξία από ότι σε όλες τις υπόλοιπες χώρες. Και φυσικά αν μου κάτσει δεν θα πέσει με τα μούτρα πάνω μου σαν να είμαι ο σωτήρας που πρέπει να κρατήσει. Άλλωστε έχει γνωρίσει περισσότερους σωτήρες από όσους μπορώ να μετρήσω. Και τέλος η Ουκρανία.. που είναι ευκολότερο να γαμήσεις, να πουλήσεις παραμύθι, ελπίδα, να κεράσεις και να έχει αξία για αυτές, να τις βγάλεις από τη μιζέρια που ζουν καθημερινά σε μια χώρα που δεν πάει πουθενά. Που έχει κολήσει σε έναν αέναο πόλεμο που καταβαράθρωσε την έτσι κι αλλιώς χάλια οικονομία. Και χωρίς δυνατότητα εργασίας σε άλλες χώρες.. Ναιιιιιιι το παραμύθι μας πιάνει ευκολότερα, οι γκόμενες είναι πιο ανοιχτές και εμείς κάνουμε παιχνίδι με περισσότερα ποσοστά επιτυχίας.
Ας μη διαφωνούμε.. όλα είναι θέμα τι πουλάς και πόσο πολύ θέλει ο άλλος να το αγοράσει. Αν πήγαινες Βουλγαρία το 2000, 2001, 2002 τις γαμούσες με ένα κοίταγμα. Το ίδιο και Ρουμουνία.