Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
μαλλον θα πινει χορτιτσα ληγμενη ...θα την εχει απο το 2008.. :grin:
εξ αλλου ειναι μακροχρονιος επενδυτης .εχει μαθει να σκεφτεται λονγκ τερμ....οχι επιπολαια σαν εσενα  :tickedoff: :grin: :grin:
και τι ειναι 2-3 χρονια δηλ...αντε πια... :tickedoff:
ρε μαλακα λεω να ρωτησω τον φιλο σου...στην Αθηνα ποιο αεροδρομιο ειναι καλλυτερα να παταξω; το Ανατολικο ή το δυτικο; για το ελληνικο μιλαω παντα...λες να ξερει ο λονγκ τερμ ινβεστορ;

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
παλι μεσα επεσες...ειδικα το κιεβο η οδησσος και το τσερβιτσι ειναι εμπολεμη ζωνη....ουτε 3000 μακρια δεν ειναι ενα βημα

τεζα πρωτευουσα του κοσμου το μπουκαρεστ με ΑΑΑΑΑΑΑ μουνια το οποια ειναι ΑΑΑ καρπουζια
με το μαχαιρι ολα
 :2funny: :2funny: :2funny:
εχεις οιστρο σημερα  :rolleyes:
παρολα αυτα στην ουσια με το βλακαν συμφωνω..δεν ειναι κατι το ιδιατερο το τσερναβτσι κ για καποιον ασχετο δεν υπαρχει λογος ν αρχισει απο κει
:hi: :hi: :hi:
αντε χρονια πολλα παω να ταισω καμμια παπια στη λιμνη  :helpplea:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
ρε μαλακα λεω να ρωτησω τον φιλο σου...στην Αθηνα ποιο αεροδρομιο ειναι καλλυτερα να παταξω; το Ανατολικο ή το δυτικο; για το ελληνικο μιλαω παντα...λες να ξερει ο λονγκ τερμ ινβεστορ;
παντως σιγουρα με λατση εχει σχεσεις
εχω δει βιβλιαριο της eurobank παλιοτερα κρυμμενο στο ντουλαπακι  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
γεια ειπαμε..οι παπιες πεινανε

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
 :2funny: :2funny: :2funny:
εχεις οιστρο σημερα  :rolleyes:
παρολα αυτα στην ουσια με το βλακαν συμφωνω..δεν ειναι κατι το ιδιατερο το τσερναβτσι κ για καποιον ασχετο δεν υπαρχει λογος ν αρχισει απο κει
:hi: :hi: :hi:
αντε χρονια πολλα παω να ταισω καμμια παπια στη λιμνη  :helpplea:
εγω δεν εχω παει δεν εχω αποψη....αλλα ο ντερτι βρηκε εκει τον παραδεισο του...και γαμαει καργα
και τελευταια εχει ανεβασει καργα το επιπεδο μιλαμε 8αρια πλας...τωρα οσοι πηγαν μια φορα πριν 3 χρονια καπου και τους αμφισβητουν αυτους που πραγματικα πηγαινουν ε τι να πω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω δεν εχω παει δεν εχω αποψη....αλλα ο ντερτι βρηκε εκει τον παραδεισο του...και γαμαει καργα
και τελευταια εχει ανεβασει καργα το επιπεδο μιλαμε 8αρια πλας...τωρα οσοι πηγαν μια φορα πριν 3 χρονια καπου και τους αμφισβητουν αυτους που πραγματικα πηγαινουν ε τι να πω
Ναι ας πέφτει σε τρομερές αντιφάσεις  δεν μπορω να πω μας εχει γεμίσει το σά'ι'τ φωτογραφίες απο γκόμενες που γαμάει  :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny:

μιτσε εκανες τα χριστουγενα ,πασχα βλεπω
αναστηθηκες.. :grin: :grin: :grin:
Αυτό δεν ειναι ουτε χριστούγεννα ουτε πάσχα μουσουλμάνοι είναι  :2funny: κάνα ραμαντάνι θα γιορτάζουνε  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
Ναι ας πέφτει σε τρομερές αντιφάσεις  δεν μπορω να πω μας εχει γεμίσει το σά'ι'τ φωτογραφίες απο γκόμενες που γαμάει 
σε καμια αντιφαση δεν εχει πεσει...απλα εσυ εχεις σκυλιασει που δεν θελει να σε συναντησει...αλλα πιστεψε με...καλυτερα που δεν θελει

βλεπω αρχισες παλι τις φωτο απο ασχετους να βαζεις...τι τις βαζεις αφου στις κατεβαζουν

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σε καμια αντιφαση δεν εχει πεσει...απλα εσυ εχεις σκυλιασει που δεν θελει να σε συναντησει...αλλα πιστεψε με...καλυτερα που δεν θελει

βλεπω αρχισες παλι τις φωτο απο ασχετους να βαζεις...τι τις βαζεις αφου στις κατεβαζουν
Ο ψεύτης ειναι ενα πεινασμένο σκυλί ενα ανθρωπάκι.Ακομα και καποιος του την είπε ολο για τα διαμερισματα μου μιλάει  :2funny:
Γιατι σας πειράζουν οι φωτογραφίες? :think:αφού ειναι άσχετοι? :2funny:Και γιατι να κατεβουν αφου εχουν κρυμένα τα πρόσωπα? Μηπως αυτα ειναι τα ρεζίλια που το παίζουν γαμιάδες  :think: :2funny:.
  Μ'αρέσει που αυτός που κρυβόταν στο Κισινιώφ για να μη δω τα χάλια του μου έγινε μάγκας πισω απο το πληκτρολόγιο  :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
Ο ψεύτης ειναι ενα πεινασμένο σκυλί ενα ανθρωπάκι.Ακομα και καποιος του την είπε ολο για τα διαμερισματα μου μιλάει  :2funny:
Γιατι σας πειράζουν οι φωτογραφίες? :think:αφού ειναι άσχετοι? :2funny:Και γιατι να κατεβουν αφου εχουν κρυμένα τα πρόσωπα? Μηπως αυτα ειναι τα ρεζίλια που το παίζουν γαμιάδες  :think: :2funny:.
οι πληροφοριες του ειναι πιο εγκυρες σε αυτα τα μερη απο οτι οι δικες σου
πρωτον δεν εχεις παει ποτε σε αυτην την πολη
και δευτερον ουκρανια και μολδαβια εχεις να παει 2 χρονια
δινε πληροφοριες που εκει ξερεις και ξερεις καλα στην Ρωσια
αυτα που γραφεις εκει ειναι ενδιαφεροντα....ενω αυτα που γραφεις εδω ειναι το λιγοτερο κατινιες

D

dude901123

Επισκέπτης
Ο ψεύτης ειναι ενα πεινασμένο σκυλί ενα ανθρωπάκι.Ακομα και καποιος του την είπε ολο για τα διαμερισματα μου μιλάει  :2funny:
Γιατι σας πειράζουν οι φωτογραφίες? :think:αφού ειναι άσχετοι? :2funny:Και γιατι να κατεβουν αφου εχουν κρυμένα τα πρόσωπα? Μηπως αυτα ειναι τα ρεζίλια που το παίζουν γαμιάδες  :think: :2funny:.
 Μ'αρέσει που αυτός που κρυβόταν στο Κισινιώφ για να μη δω τα χάλια του μου έγινε μάγκας πισω απο το πληκτρολόγιο  :2funny:

Πάρε το αεροπλάνο με το φίλο σου και ελάτε αύριο στο αεροδρόμιο στο Chernivcy που είναι και διεθνές. Θα σας περιμένω στο αεροδρόμιο στην αίθουσα αφίξεων.
Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος σε εορταστική χριστουγεννιάτικη επανέκδοση.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οι πληροφοριες του ειναι πιο εγκυρες σε αυτα τα μερη απο οτι οι δικες σου
πρωτον δεν εχεις παει ποτε σε αυτην την πολη
και δευτερον ουκρανια και μολδαβια εχεις να παει 2 χρονια
δινε πληροφοριες που εκει ξερεις και ξερεις καλα στην Ρωσια
αυτα που γραφεις εκει ειναι ενδιαφεροντα....ενω αυτα που γραφεις εδω ειναι το λιγοτερο κατινιες
Ναι και βάζει και φωτογραφίες απο της γκομενάρες που λέει οτι γαμάει  :2funny:.Οσο για το οτι παει ειναι της φαντασίας του γιατι δεν βγαινουν τα χιλιόμετρα και ειναι αδυνατον για καποιον που δεν ξερει τους δρομους να παει εκει με αμαξι απλος θα χαθεί!αν δεν ξερεις και τι γλώσσα ειναι πρακτικά αδυνατον να κανεις κάτι.Εκτος αν σε 2 χρόνια μάθαν οι Ουκρανές Αγγλικά  :2funny:.
 Οσο για της φωτογραφίες τι ενοχλούνε?Αφου δεν βάζετε εσεις φωτογραφία της γκομενάρες που γαμάτε ας της βάλω εγω  :2funny:.
 Λες να μου κάνει μυνηση ο υπουργός παιδείας?  :2funny:Αυτη ειναι η κατάντια της Ελλάδας σήμερα...δεχόμαστε τους πουστηδες,τα τέρατα και τους αραπάδες.

Εσυ παντος δεν λες τόσα ψέματα οπως λεει αυτός και δινεις και μερικες σωστες πληροφορίες.Οταν ησουν 3-4 μέρες στο νοσοκομείο και παραλίγο να τα τεζάρεις θα μπορούσες να λες οτι ειχες πάει Ουκρανία  :2funny:και  :knockinb: :2funny:

Συνημμένα

• kristina2.jpg
    kristina2.jpg
    29,6 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 12108907_1676363599287333_410986399210164148_n.jpg
    12108907_1676363599287333_410986399210164148_n.jpg
    104,3 KB · Εμφανίσεις: 28
D

dude901123

Επισκέπτης
Ναι και βάζει και φωτογραφίες απο της γκομενάρες που λέει οτι γαμάει  :2funny:.Οσο για το οτι παει ειναι της φαντασίας του γιατι δεν βγαινουν τα χιλιόμετρα και ειναι αδυνατον για καποιον που δεν ξερει τους δρομους να παει εκει με αμαξι απλος θα χαθεί!αν δεν ξερεις και τι γλώσσα ειναι πρακτικά αδυνατον να κανεις κάτι.Εκτος αν σε 2 χρόνια μάθαν οι Ουκρανές Αγγλικά  :2funny:.
 Οσο για της φωτογραφίες τι ενοχλούνε?Αφου δεν βάζετε εσεις φωτογραφία της γκομενάρες που γαμάτε ας της βάλω εγω  :2funny:.
 Λες να μου κάνει μυνηση ο υπουργός παιδείας?  :2funny:Αυτη ειναι η κατάντια της Ελλάδας σήμερα...δεχόμαστε τους πουστηδες,τα τέρατα και τους αραπάδες.

Εσυ παντος δεν λες τόσα ψέματα οπως λεει αυτός και δινεις και μερικες σωστες πληροφορίες.Οταν ησουν 3-4 μέρες στο νοσοκομείο και παραλίγο να τα τεζάρεις θα μπορούσες να λες οτι ειχες πάει Ουκρανία  :2funny:και  :knockinb: :2funny:

Φίλε μην ανεβάζεις φωτογραφίες από κοντούς, χοντρούς και λαπάδες γιατί δεν σε παίρνει μαζί μου. Απλά πληροφοριακά στο λέω. Κάτσε γιατί θα βάλω τις gay φωτογραφίες σου με τους τύπους που σε χουφτώνουν και σου βγάζουν γλώσσα για να σε γλύψουν σαν γκόμενα τους που είσαι..
Για αυτό άλλαξε θέμα και λέγε..
Τι ώρα φτάνει το αεροπλάνο? Παιδοβούβαλο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Συνημμένα

• irakinos1a.jpg
    irakinos1a.jpg
    65,1 KB · Εμφανίσεις: 43
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851

ποιος ρε βλακα πηγε νοσοκομειο
ουτε να τα τεζαρω προκειτε ουτε τιποτα.....παλιογρουσουζη σου ειπα εκει που μενεις θα πεθανεις πιο γρηγορα απο το ψωλοκρυο προσδοκειμο ζωης στην Αγια Πετρουπολη για τον αντρα ειναι καμια 60αρια ετη...σου εμεινε βαρια βαρια μια 10 ετια
και ο αραπης που βγαζεις με την κοπελα ηταν ποδοσφαιριστης της Φενερ και εβγαλαν μια αναμνηστικη φωτο
αλλα και να την γαμησε στα παπαρια μου δεν ειναι γυναικα μου,,,αλλωστε ειναι 1 απο τις 5-6 που εχω εκει ταυτοχρονα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ποιος ρε βλακα πηγε νοσοκομειο
ουτε να τα τεζαρω προκειτε ουτε τιποτα.....παλιογρουσουζη σου ειπα εκει που μενεις θα πεθανεις πιο γρηγορα απο το ψωλοκρυο προσδοκειμο ζωης στην Αγια Πετρουπολη για τον αντρα ειναι καμια 60αρια ετη...σου εμεινε βαρια βαρια μια 10 ετια
και ο αραπης που βγαζεις με την κοπελα ηταν ποδοσφαιριστης της Φενερ και εβγαλαν μια αναμνηστικη φωτο
αλλα και να την γαμησε στα παπαρια μου δεν ειναι γυναικα μου,,,αλλωστε ειναι 1 απο τις 5-6 που εχω εκει ταυτοχρονα
Αστα εχω πολλους γιατρους στην οικογένεια και ξερω πολυ καλα τι έπαθες  :2funny: παραλίγο να ψωφοκοπίσεις  :2funny:γ'αυτό και 4-5 μέρες σχεδον δεν εμπαινες στο σά'ι'τ εσυ και οι κλώνοι σου  :2funny: ουτε να παραπονεθεις δεν μπόρεσες για μια φωτογραφία που ησουν εσυ με τον αλλο μεγαλο γαμιά  :jerking: :2funny:.
  Οσο για τον αράπη τι σημασία έχει αν ειναι ποδοσφαιριστης ή μπασκετμπολίστας? :2funny:Το γελοίο είναι που εσύ έγλυφες το μουνί της που πριν είχε γαμίσει ο αράπης  :vomit: :2funny:.Και ο Αράπης της έδωσε άραγε 2000 γκρίβνια για 10 μέρες? :think: :2funny:.
  Ειστε ενα μάτσο κακομοίρηδες  :2funny: :2funny: :2funny:Αν ψωφίσεις που βλέπω να ψωφοκοπάς σύντομα γιατι την τελευταια φορα στην Οδησσό δεν μπορουσες να περπατίσεις  :2funny: το Χάρη παρακάλαγες να σου φέρει φα'ι'  :2funny: δεν θα έχουμε με ποιόν να γελάμε  :2funny: :2funny: :2funny:.

D

dude901123

Επισκέπτης
Αστα εχω πολλους γιατρους στην οικογένεια και ξερω πολυ καλα τι έπαθες  :2funny: παραλίγο να ψωφοκοπίσεις  :2funny:γ'αυτό και 4-5 μέρες σχεδον δεν εμπαινες στο σά'ι'τ εσυ και οι κλώνοι σου  :2funny: ουτε να παραπονεθεις δεν μπόρεσες για μια φωτογραφία που ησουν εσυ με τον αλλο μεγαλο γαμιά  :jerking: :2funny:.
  Οσο για τον αράπη τι σημασία έχει αν ειναι ποδοσφαιριστης ή μπασκετμπολίστας? :2funny:Το γελοίο είναι που εσύ έγλυφες το μουνί της που πριν είχε γαμίσει ο αράπης  :vomit: :2funny:.Και ο Αράπης της έδωσε άραγε 2000 γκρίβνια για 10 μέρες? :think: :2funny:.
  Ειστε ενα μάτσο κακομοίρηδες  :2funny: :2funny: :2funny:Αν ψωφίσεις που βλέπω να ψωφοκοπάς σύντομα γιατι την τελευταια φορα στην Οδησσό δεν μπορουσες να περπατίσεις  :2funny: το Χάρη παρακάλαγες να σου φέρει φα'ι'  :2funny: δεν θα έχουμε με ποιόν να γελάμε  :2funny: :2funny: :2funny:.

Οι γιατροί στην οικογένεια σου είναι όλοι άχρηστοι. Αφού δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι για το σόι τους και κατέληξες να τριγυρνάς στα πάρκα και να τραβάς βιντεάκια εκεί που όλοι γαμάνε.. ασ'το καλύτερα. Μην τους δυσφημείς ότι είσαι συγγενής τους.Άλλωστε γιαυτό δεν σου στέλνει χρήματα η μαμά στα 45 σου? Για να είσαι όσο το δυνατόν πιο μακριά και να μην τους ξεφτιλίζεις με την παρουσία σου. Ή κάνω λάθος.. Άντε πάω για το 3 ραντεβού της ημέρας στο Chernivcy. Εγώ επιμένω πως αυτά που μπορείς να κάνεις εδώ δεν παίζει να τα κάνεις αλλού. Η ρεσεψιονίστ με κοιτάει περίεργα.. και να φανταστείς χθες άλλαξα ξενοδοχείο για αυτόν τον λόγο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16

δηλ 8ε τη μερα?ελεος ρε μιτσο..ουτε ο σλαβιανι δεν τα λεει αυτα!!!!

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
. Άντε πάω για το 3 ραντεβού της ημέρας στο Chernivcy. Εγώ επιμένω πως αυτά που μπορείς να κάνεις εδώ δεν παίζει να τα κάνεις αλλού. Η ρεσεψιονίστ με κοιτάει περίεργα.. και να φανταστείς χθες άλλαξα ξενοδοχείο για αυτόν τον λόγο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και 13 ραντεβου
μπορεις να κλεισεις
τωρα 3χ2 φορες γαμησια εκρηκτικα, εγω τουλαχιστον δεν μπορω να το κανω,πλεον...
δεν ειναι κανα κατορθωμα
παντου ειναι ευκολο να κανεις ραντεβου
ερωτηση,γιατι δεν νοικιαζεις διαμερισμα
χοτελ κ πολλες γκομενες ειναι ασυμβατα

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
αφου ειναι μερες γιορτινες και γουσταρετε παραμυθια μινχαουζεν τνερτι και χοντροπατατας  :2funny: :2funny:  να βαλω και γω μια ιστορια που ομος ειναι αληθηνη  ;) ;) ;) το ιδιο πραγμα το βρισκεις σε πολλα μασσατζοδικα ουκρανια ;) ;) ;) ;) ;)  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom