Και εγώ τι κάνω εδώ? Γράφω παπάδες σαν τους γραφικούς εδώ μέσα τύπου.. Παιδοβούβαλο29? Αυτό εννοείς? Φίλε έχω έρθει 6,7 φορές τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Κάνεις τεράστιο λάθος. Εδώ στο στυλ που παίζω εγώ και έχω περιγράψει πολλές φορές είναι ο παράδεισος. Και το Λβιβ λέει.. αλλά άλλες τιμές, άλλος συναγωνισμός, άλλη κατάσταση. Εδώ είσαι ο μόνος ξένος μέσα στο Bar και παίζεις όπως θέλεις. Και η γκόμενα ανοίγει τα πόδια με το google translator αν το έχεις. Τώρα αν είσαι κανένας καμένος.. ούτε εδώ, ούτε πουθενά δεν θα μαμήσεις.
κοιτα τσερναβτσι εχω παει ισως κ 30 φορες πιο παλια,πανε 7-8 χρονια κ μετα σποραδικα περναγα οταν πηγαινα λβιβ η φρανκιφσκ
δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις καμακι με το τηλ στο χερι κ να λες γραψε δω κλπ
αν δεν βρεις καποια να ξερει λιγα ινκλις η να ξερεςι εστ λιγα ρωσσικα,εγω τοτε δεν ηξερα αλλα μιλαγα ρουμανικα κι εκει εχει μεγαλη 30% μειονοτητα κι εβρισκα γκομενες με καποια ρουμανικα που ξεραν εως πολλα ,εξ ου κι εβαζα καποια γκολ
βασικα πηγαινα γιατι τοτε φοβομουν αρχαριος σε ουκραινα να παω πιο κατω τι θα συναντησω..μετα βεβαια πηγα γιατι κ καποια ρωσσικα εμαθα
αλλα κ βαραεθηκα συνεχεια τσερναουτσι ,η πολη ειναι μικρη κ πληκτικη κατ εμε
τοσο φρανκιφσκ οσο κ λβοβ πολυ πιο ευκολα εβρισκα γκομενες ,κι ειδικα λβοβ εχω κατσει κ 15μερες χωρις να βαρεθω,ενω τσερναουτσι στο τριημερο βαριομουν
επισης δεν μ αρεσαν ιδιαιτερα ο τυπος κ σωματοτυπος εκει,ενω λβοβ εβρισκα κι ευκολα αυτο που λεμε αλογα
η διαφορα στο κοστος μου φαινεται αμελητεα,κ το λβοβ φτηνο ειναι το δε φρανκιφσκ εινια κ πιο φτηνο απο τσερναουτσι γιατι δεν εχει αυτους τους 100-200 λαθρεμπορους που κονομανε απο τα τσιγαρα κ καυσιμα με το σμαγκλινγκ με ρουμανια,ποτε κι ο νατγωνισμος πιο κατω ειναι
φρανκιφσκ στοχω ξαναπροτεινει,αφου βρισκεις ακριβο κ δυσκολο το λβοβ
παντως για πρωτη φορα τσερναουτσι ανεμπειρος θα φαει τα μουτρα του