Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
οκ ειπαμε ταυλανδη της ευρωπης....αλλα οχι και τοσο ευκολα οσο γραφεις...ουτε καν στο μαμπα....πρεπει να στειλεις εκατονταδες μνμ για να χτυπησεις μη επαγγελματιες
ki αν ερθουν κι αν κατσουν κι αν αλλα πολλα... :grin:
απλα ομως το βαθος ειναι αμετρητο κ 2% επιτυχια παλι ειναι τοσες πολλες που σιγουρα θα    :zfuck: βοσκογαμησεις

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τσερναβτσι αν δεν ξερεις ρωσσικα οπως θα πας θα φυγεις
καλυτερα λβοβ,θα σου στοιχησει τα διπλα αλλα κ δεν γυγκρινεται η πολη,200 κλασεις πανω,κ τα μουνια 2-3 φορες πιο καλλα 10φορες πιο πολλα,κ στην τελικη θα γαμησεις εστω απο μαμπα
προς αποφυγην οτι κολωμπαρο ειναι μουφα ολα με πρωτο κ καλυτερο αυτο στο κεντρο στον οροφο σπλιτ κλαμπ,εχει κ καζινο που επισης κλεβουν...
κατα τ αλλα μπες παντου  μιλα σε οποια σ αρεσει,προσεξε βεβαια τα σαρκ γιρλς που σε ασχετους ευρωπαιους βασικα την πεφτουν,πανε για φαγητα ποτα κλπ κ μετα γεια σας,ειτε γιατι παιρνουν ποσοστα απο τον τζιρο ειτε γιατι απλα αφου βρηκαν μαλ..α τον τρεχουνε
εγληκματικοτητα πιο χαμηλα απο ελλαδα
μικρη πολη αν πας την εκατσες τη βαρκα,εκτος αν μιλας ρωσσικα οποτε πηγαινε  ;)
Δηλαδή λες ότι λέω κ'εγώ  :).Βεβαια γ'αυτους τους κακομοίρηδες αν βρουνε μια 35χρονη Ουκρανή απο κάνα χωριό ειναι μεγαλη επυτηχία  :2funny:.
  Ο ψεύτης σταμάτισε να βαζει φωτογραφιες απο δωματια ξενοδοχειων και απο φαγητά  :2funny:
  Εδώ οι Ελληνες που έχει χωρις να ειναι τιποτα που μετράνε ειναι μια κλάση ανώτεροι απ'αυτους της Μολδαβίας,δεν ειναι πλουσιοι,σου ζαλιζουν τ  :jerking: αφου ολο για δουλειες μιλάνε αλλα δεν ειναι και χρεωκοπημένοι σαν τους Ελληνες φουκαράδες της Μολδαβίας  :2funny:Αν βτω χρόνο θα γραψω σχετικά  :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
τσερναβτσι αν δεν ξερεις ρωσσικα οπως θα πας θα φυγεις
μικρη πολη αν πας την εκατσες τη βαρκα,εκτος αν μιλας ρωσσικα οποτε πηγαινε  ;)

Και εγώ τι κάνω εδώ? Γράφω παπάδες σαν τους γραφικούς εδώ μέσα τύπου.. Παιδοβούβαλο29? Αυτό εννοείς? Φίλε έχω έρθει 6,7 φορές τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Κάνεις τεράστιο λάθος. Εδώ στο στυλ που παίζω εγώ και έχω περιγράψει πολλές φορές είναι ο παράδεισος. Και το Λβιβ λέει.. αλλά άλλες τιμές, άλλος συναγωνισμός, άλλη κατάσταση. Εδώ είσαι ο μόνος ξένος μέσα στο Bar και παίζεις όπως θέλεις. Και η γκόμενα ανοίγει τα πόδια με το google translator αν το έχεις. Τώρα αν είσαι κανένας καμένος.. ούτε εδώ, ούτε πουθενά δεν θα μαμήσεις.

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Κοντινά αεροδρόμια είναι του Lviv (300km) και Ivano-Frankiv(150km). Εγώ προσωπικά στην περιοχή ανεβάινω πάντα με αυτοκίνητο οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω με τιμές εισιτηρίων, εταιρίες κτλ. Από όσο ξέρω η Ουκρανία από Ελλάδα πέρα από Κίεβο και Οδησσό δεν προσφέρεται για αεροπορική μετακίνηση. Αν πάλι είσαι καλός οδηγός και γουστάρεις τα οδικά ταξίδια η απόσταση είναι 1.400 km από θεσσαλονίκη και με μια διανυκτέρευση Ruse σου βγαίνει ένα 100αρικάκι αν έχεις φαγητά και δεν σπαταλάς χρόνο σε άσκοπες στάσεις. Εγώ ξεκίνησα 13.00 από Θεσσαλονίκη και 20.00 ήμουν Ruse, με στάσεις μόνο για αέριο και κατούρημα. Την επόμενη μέρα ξεκίνησα στις 8.00 από Ruse και 17.00 ήμουν σύνορα Ρουμανίας-Ουκρανίας (35km πριν απο Chernivcy) όπου έχασα μια ώρα από τους μαλάκες τους ρουμάνους. Η πόλη είναι μια μικρή φοιτητούπολη 300.000 κατοίκων, με όμορφα παλιά κτήρια, χωρίς τουρίστες και πολύ φθηνές τιμές. Με λίγα λόγια.. είναι ένα πεδίο δόξης λαμπρό. Όπως έγραψα και πριν πληρωμένες υπηρεσίες προφανώς και θα υπάρχουν αλλά εγώ δεν ασχολήθηκα. Με internet, φλερτ, παραμυθάκι, μια μέτρια εμφάνιση και έξυπνους χειρισμούς έχεις ένα μουνοπαράδεισο στα πόδια σου. Είναι δικό σου θέμα να κολυμπήσεις ή να βουλιάξεις. Να γαμάς όλη μέρα και νύχτα ή να κάνεις σαν το Παιδοβούβαλο βόλτες στα πάρκα. Αυτά που ακούω εδώ για κάτι 200άρια και 300άρια, iphone κτλ.. είναι απίστευτα.. Δεν μπορείς να φας 30 ευρώ συνολικά την ημέρα εδώ. Χθες βράδυ με 5 ή 6 Jin Tonic καλής ποιότητας με γεμάτο ποτήρι, 1 μπύρα, 1 ποτήρι κρασί και 2 sex on the beach στο BAR 34 στο κέντρο της πόλης με Live music και μετά caraoke πλήρωσα 300 Hryvnia, όπερ σημαίνει 11 ευρώ.
τιπε αμα δεν ξερεις πεξε το πουλι σου καλητερα και μην γραφεις μαλακιες χριστουγενιατικα !  αεροδρομιαρα εχει και ιντερνασιοναλ κιολας παπαρα :jerking: :tickedoff:  τα 100 ευρω το βραδυ τα θες μονο για απλη γηρα στα καλμπ για πλακα .... το να εισσε σαβουρογαμις τσιπις μαγκια σου και καμαρι σου αλλα μην γραφεις ασχετα πραγματα στο θρεντ  :uglystupid: στο αεροδρομιο αυτο απειρο γελιο και καμακι πετουσα σινεχεια απο τιμισοαρα και σοφια απευθιας τσερνεουτσι !!! οσο για την ασφαλεια στο τσερνεουτσι καθε βραδυ τα μαπιδια της αρκουδας πευτουν για ζεσταμα πριν την βοτκα και το σινεχιζουν οι αντριομενοι στον καμπο τα ξιμεροματα με τα καλαζνικοφ  :jerking: :jerking: ρε κατι μαλακες εδω μεσαα ασχετοι τελιος :tickedoff: :tickedoff: :jerking: :jerking: :jerking:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
Δηλαδή λες ότι λέω κ'εγώ  :).Βεβαια γ'αυτους τους κακομοίρηδες αν βρουνε μια 35χρονη Ουκρανή απο κάνα χωριό ειναι μεγαλη επυτηχία  :2funny:.
 Ο ψεύτης σταμάτισε να βαζει φωτογραφιες απο δωματια ξενοδοχειων και απο φαγητά  :2funny:
  Εδώ οι Ελληνες που έχει χωρις να ειναι τιποτα που μετράνε ειναι μια κλάση ανώτεροι απ'αυτους της Μολδαβίας,δεν ειναι πλουσιοι,σου ζαλιζουν τ  :jerking: αφου ολο για δουλειες μιλάνε αλλα δεν ειναι και χρεωκοπημένοι σαν τους Ελληνες φουκαράδες της Μολδαβίας  :2funny:Αν βτω χρόνο θα γραψω σχετικά  :2funny: :2funny: :2funny:
μια χαρα γαμει ο ντερτις
απλα δεν θελει να τις δειχνει στο φορουμ πια
μεχρι και ο χαρης εχει δει τις γκομενες λαιβ στο σκαιπ

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
τιπε αμα δεν ξερεις πεξε το πουλι σου καλητερα και μην γραφεις μαλακιες χριστουγενιατικα !  αεροδρομιαρα εχει και ιντερνασιοναλ κιολας παπαρα :jerking: :tickedoff:  τα 100 ευρω το βραδυ τα θες μονο για απλη γηρα στα καλμπ για πλακα .... το να εισσε σαβουρογαμις τσιπις μαγκια σου και καμαρι σου αλλα μην γραφεις ασχετα πραγματα στο θρεντ  :uglystupid:
ξερεις τρομερα αγγλικα τυπε
και ειδικα το λινκ που εβαλες επιβεβαιωνει τον ντερτι

None as of March 31st, 2014. All scheduled flights have been canceled

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ξερεις τρομερα αγγλικα τυπε
και ειδικα το λινκ που εβαλες επιβεβαιωνει τον ντερτι

None as of March 31st, 2014. All scheduled flights have been canceled
το φτιαχνουν γαματο το σταματισαν για τον πολεμο γιατι τραβανε κοσμο στο χιονοδρομικο  πριν 2 βδομαδες ειμουν εκει το ειδα απο κοντα και την καινουργια πτεριγα στο χιονοδρομικο !!! εση φαε καμια μπουγατσα καλητερα :2funny: :2funny: σαβουρογαμηη  και πιγενε καμια βολτα και ασε τα βιρτουαλ μπαλα μπλα προτα και μετα γραψε  σαβουρ σαβουρ

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
το φτιαχνουν γαματο το σταματισαν για τον πολεμο γιατι τραβανε κοσμο πριν 2 βδομαδες ειμουν εκει το ειδα απο κοντα και την καινουργια πτεριγα στο χιονοδρομικο !!! εση φαε καμια μπουγατσα καλητερα :2funny: :2funny: σαβουρογαμηη
δηλαδη ρε μαλακα ρωταει ο ανθρωπος πληροφορια πως να παει και του λες....να πεταξει σε κλειστο αεροδρομιο...και μετα λες για πληροφοριες....ρε ντερτι βγαλε μια φωτο απο το αεροδρομιο που λειτουργει να δουμε ποσα αεροπλανα περνανε εκει την ωρα...

D

dude901123

Επισκέπτης
Δηλαδή λες ότι λέω κ'εγώ  :).Βεβαια γ'αυτους τους κακομοίρηδες αν βρουνε μια 35χρονη Ουκρανή απο κάνα χωριό ειναι μεγαλη επυτηχία  :2funny:.
 Ο ψεύτης σταμάτισε να βαζει φωτογραφιες απο δωματια ξενοδοχειων και απο φαγητά  :2funny:
  Εδώ οι Ελληνες που έχει χωρις να ειναι τιποτα που μετράνε ειναι μια κλάση ανώτεροι απ'αυτους της Μολδαβίας,δεν ειναι πλουσιοι,σου ζαλιζουν τ  :jerking: αφου ολο για δουλειες μιλάνε αλλα δεν ειναι και χρεωκοπημένοι σαν τους Ελληνες φουκαράδες της Μολδαβίας  :2funny:Αν βτω χρόνο θα γραψω σχετικά  :2funny: :2funny: :2funny:

Στους ηλίθιους αφιερώνουμε τη φωτογραφία από την πισίνα του ξενοδοχείου στο Chernivcy που είχα prive χθες με τη γκόμενα για μια ώρα. Με sauna, hamam, jakuzi. Μαζι και μια φωτογραφία από την μπυραρία που ήμουν προχθές.  Οι έξυπνοι προσπαθούν να βελτιώνονται αλλά οι ηλίθιοι είναι ηλίθιοι γιατί παραμένουν στάσιμοι και δεν μπορούν να αλλάξουν τον εαυτό τους.

Συνημμένα

• Hotel.Pool.jpg
    Hotel.Pool.jpg
    26,4 KB · Εμφανίσεις: 22
  • BierPlatz.jpg
    BierPlatz.jpg
    28,5 KB · Εμφανίσεις: 23

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Και εγώ τι κάνω εδώ? Γράφω παπάδες σαν τους γραφικούς εδώ μέσα τύπου.. Παιδοβούβαλο29? Αυτό εννοείς? Φίλε έχω έρθει 6,7 φορές τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Κάνεις τεράστιο λάθος. Εδώ στο στυλ που παίζω εγώ και έχω περιγράψει πολλές φορές είναι ο παράδεισος. Και το Λβιβ λέει.. αλλά άλλες τιμές, άλλος συναγωνισμός, άλλη κατάσταση. Εδώ είσαι ο μόνος ξένος μέσα στο Bar και παίζεις όπως θέλεις. Και η γκόμενα ανοίγει τα πόδια με το google translator αν το έχεις. Τώρα αν είσαι κανένας καμένος.. ούτε εδώ, ούτε πουθενά δεν θα μαμήσεις.
κοιτα τσερναβτσι εχω παει ισως κ 30 φορες πιο παλια,πανε 7-8 χρονια κ μετα σποραδικα περναγα οταν πηγαινα λβιβ η φρανκιφσκ
δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις καμακι με το τηλ στο χερι κ να λες γραψε δω κλπ
αν δεν βρεις καποια να ξερει λιγα ινκλις η να ξερεςι εστ λιγα ρωσσικα,εγω τοτε δεν ηξερα αλλα μιλαγα ρουμανικα κι εκει εχει μεγαλη 30% μειονοτητα κι εβρισκα γκομενες με καποια ρουμανικα που ξεραν εως πολλα ,εξ ου κι εβαζα καποια γκολ
βασικα πηγαινα γιατι τοτε φοβομουν αρχαριος σε ουκραινα να παω πιο κατω τι θα συναντησω..μετα βεβαια πηγα γιατι κ καποια ρωσσικα εμαθα
αλλα κ βαραεθηκα συνεχεια τσερναουτσι ,η πολη ειναι μικρη κ πληκτικη κατ εμε
τοσο φρανκιφσκ οσο κ λβοβ πολυ πιο ευκολα εβρισκα γκομενες ,κι ειδικα λβοβ εχω κατσει κ 15μερες χωρις να βαρεθω,ενω τσερναουτσι στο τριημερο βαριομουν
επισης δεν μ αρεσαν ιδιαιτερα ο τυπος κ σωματοτυπος εκει,ενω λβοβ εβρισκα κι ευκολα αυτο που λεμε αλογα
η διαφορα στο κοστος μου φαινεται αμελητεα,κ το λβοβ φτηνο ειναι το δε φρανκιφσκ εινια κ πιο φτηνο απο τσερναουτσι γιατι δεν εχει αυτους τους 100-200 λαθρεμπορους που κονομανε απο τα τσιγαρα κ καυσιμα με το σμαγκλινγκ με ρουμανια,ποτε κι ο νατγωνισμος πιο κατω ειναι
φρανκιφσκ στοχω ξαναπροτεινει,αφου βρισκεις ακριβο κ δυσκολο το λβοβ
παντως για πρωτη φορα τσερναουτσι ανεμπειρος θα φαει τα μουτρα του

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
  και πιγενε καμια βολτα και ασε τα βιρτουαλ μπαλα μπλα προτα και μετα γραψε  σαβουρ σαβουρ
ναι ειδικα εγω καθομε πισω απο ενα υπολογιστη...μονο 5 φορες πηγα για το 2015 ουκρανια....πολυ βιρτουαλ ειμαι
εδω καποιοι πηγαν 3 χρονια πριν και ακομα δινουν ενημερωσεις  :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
μιλαμε ο κολλητος σου τρομερο αϊ κιου
ρωταει ο ανθρωπος πως να πεταξω εκει
και απανταει ο βλακας να πεταξεις εχει αεροδρομιο να και το λινκ
βεβαια ειναι κλειστο....αλλα οκ το φτιαχνουν....οποτε περιμενε 2-3 χρονια μεχρι να ανοιξει

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ο καθένας  με τα δικά του κόλπα  :uglystupid: άλλα να τρέχεις σε τριτοκοσμικούς εμπόλεμες ζώνες και να γαμάς της πιο φτηνές πουτάνες σαβούρες οπού οι ντόπιοι δεν καταδεχόντε  να αγγίξουν και να εισε ΕΛΛΗΝΑς!!! εε ειναι μεγγαλη μαλακια τυποι ! Τιν γνωμη μου απλα γραψω ! Ξεφτιλα και καταντια ... απλα :hi:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
μιλαμε ο κολλητος σου τρομερο αϊ κιου
ρωταει ο ανθρωπος πως να πεταξω εκει
και απανταει ο βλακας να πεταξεις εχει αεροδρομιο να και το λινκ
βεβαια ειναι κλειστο....αλλα οκ το φτιαχνουν....οποτε περιμενε 2-3 χρονια μεχρι να ανοιξει
μαλλον θα πινει χορτιτσα ληγμενη ...θα την εχει απο το 2008.. :grin:
εξ αλλου ειναι μακροχρονιος επενδυτης .εχει μαθει να σκεφτεται λονγκ τερμ....οχι επιπολαια σαν εσενα  :tickedoff: :grin: :grin:
και τι ειναι 2-3 χρονια δηλ...αντε πια... :tickedoff:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
ο καθένας  με τα δικά του κόλπα  :uglystupid: άλλα να τρέχεις σε τριτοκοσμικούς εμπόλεμες ζώνες και να γαμάς της πιο φτηνές πουτάνες σαβούρες οπού οι ντόπιοι δεν καταδεχόντε  να αγγίξουν και να εισε ΕΛΛΗΝΑς!!! εε ειναι μεγγαλη μαλακια τυποι ! Τιν γνωμη μου απλα γραψω ! Ξεφτιλα και καταντια ... απλα :hi:
παλι μεσα επεσες...ειδικα το κιεβο η οδησσος και το τσερβιτσι ειναι εμπολεμη ζωνη....ουτε 3000 μακρια δεν ειναι ενα βημα
ενω μιλανε οι πρωτοκοσμικοι του βουκουρεστιου
μιλαμε τι νεα υορκη και μαλακιες
τεζα πρωτευουσα του κοσμου το μπουκαρεστ με ΑΑΑΑΑΑΑ μουνια το οποια ειναι ΑΑΑ καρπουζια
με το μαχαιρι ολα

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
παντως κατ εμε ειναι ακυρο μερος γι αρχη
ο ντερτυ παει επειδη οδικα εχει ευκολο δρομο,κ μπαινει μονο 25χλμ σε ουκρανικο εδαφος
αλλος λογος δεν υπαρχει κατ εμε,απο αυτον...
αν πας αεροπορικα ομως
πχ ντνιπρε ειναι 100 φορες πιο καλα με τις ιδιες τιμες περιπου

blakanexpres

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
νε νε γελαει ολη η ελλαδα γραφουν εδω οι μεγαλοι γαμιαδες για ουκρανια και μολδαβια  :2funny: :2funny: και μετα περνουν τα αεροπλανο και τρεχουν ταιλανδη να γαμησουν  :2funny: :2funny: γελαει ο κοσμος  :2funny: :2funny: καλα χριστουγενα ελπιζο το 2016 να μην σας φαει η μαυρη σαβουρογαμια χρονια πολλα  :bounce-glasses: :bounce-glasses:

D

dude901123

Επισκέπτης
τιπε αμα δεν ξερεις πεξε το πουλι σου καλητερα και μην γραφεις μαλακιες χριστουγενιατικα !  αεροδρομιαρα εχει και ιντερνασιοναλ κιολας παπαρα :jerking: :tickedoff:  τα 100 ευρω το βραδυ τα θες μονο για απλη γηρα στα καλμπ για πλακα .... το να εισσε σαβουρογαμις τσιπις μαγκια σου και καμαρι σου αλλα μην γραφεις ασχετα πραγματα στο θρεντ  :uglystupid: στο αεροδρομιο αυτο απειρο γελιο και καμακι πετουσα σινεχεια απο τιμισοαρα και σοφια απευθιας τσερνεουτσι !!! οσο για την ασφαλεια στο τσερνεουτσι καθε βραδυ τα μαπιδια της αρκουδας πευτουν για ζεσταμα πριν την βοτκα και το σινεχιζουν οι αντριομενοι στον καμπο τα ξιμεροματα με τα καλαζνικοφ  :jerking: :jerking: ρε κατι μαλακες εδω μεσαα ασχετοι τελιος :tickedoff: :tickedoff: :jerking: :jerking: :jerking:

Το αεροδρόμιο είναι κλειστό για ανακατασκευή και όλοι εδώ λένε πως δύσκολα θα ξανανοίξει σύντομα. Όπως όλα στην Ουκρανία γίνεται φαγοπότι. Και γράφεις την απίστευτη μαλακία πως έχει αεροδρόμιο και όταν ανακαλύπτεις τι είπες λες πως θα γίνει όμορφο? Θέλεις πραγματικά να πάω να βγάλω αύριο φωτογραφία να γελάσουμε όλοι μαζί σου? Και χάλασες 100 ευρώ στο Chernivcy? Πραγματικά η βλακεία είναι αήττητη. Είναι η πιο μεγάλη δύναμη σε αυτόν τον κόσμο. Η μπύρα στο Bar που ήμουν χθες 500ml έχει 0,65 λεπτά, το ποτό 1 με 1,5 ευρώ και εσύ θα κάνεις λογαριασμό πόσα? 30 ευρώ? Λουλούδια θα πετάς? Θα φέρεις μήπως τον Γονίδι από την Ελλάδα? Μπουζούκια νομίζεις πως είναι τα club στο Chernivcy? Το δωμάτιο σε ξενοδοχείο με πισίνα είχε 18 ευρώ. Το να κλείσεις την πισίνα για μια ώρα prive με όλα τα καλούδια (hamam, sauna, zakuzi) 10 ευρώ. Να φας έξω σε καλό εστιατόριο και να παραγγείλεις μέχρι αν σκάσεις δεν βγαίνει 10 ευρώ. Καφέδες, γλυκά, τσάι για 2 το πολύ 4 ή 5 ευρώ όλα μαζί. Τέτοιες μαλακίες γράφονται εδώ και μετά χάνεις τη μπάλα... Χάνει την αξία του το Forum

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom