Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας.. Πως λέγεται εδώ μέσα? Α ναι Chernivcy, το ξέχασα.. Πορνοπεπονιάδα νόμιζα..
28/6 και ξυπνάω με την Carolina. Τρώμε στο ξενιδοχείο, πίνουμε καφέ και αποχαιρετιόμαστε όπως έγραψα και προηγουμένως. Και πάμε στην πρώτη κοπέλα που τελικά συνάντησα τελευταία. Τι εννοώ.. Όταν ξεκίνησα να μιλάω και να κανονίζω τα ραντεβού μου, η πρώτη κοπέλα που ήρθε κοντά σε αυτά που εγώ θέλω για να μπει στο πρόγραμμα των συναντήσεων ήταν η δις Okcana. Όλα καλά, μια χαρά είχα δει φωτογραφίες 32αρα, υπάλληλος σε τράπεζα, ελεύθερη χωρίς παιδιά. Όταν ανοίξαμε την Camera ο φωτισμός δεν ήταν δυνατός και τα δόντια της φαινόντουσαν.. μαυρισμένα, περίέργα να πω.. κάτι τέτοιο. Εκεί είδα τα λόγια του Πεπονιάρη να επαλληθεύονται.. Ρε τον πούστη λέω.. με καταράστηκε γαμώ τη ζήλεια του. Μετά κόψαμε επαφές, η επικοινωνία έγινε χαλαρη.. μόνο κάτι μηνύματα κάπου, κάπου. Τέλος πάντων τελευταία μέρα.. ελιχα στείλει την Carolina σπίτι και λέω ας πάμε για ένα φαγητό, το πολύ, πολύ να τα αλέσουμε με το mixer. Τη συναντάω στο άγαλμα του Chevchenko στο κέντρο, βασικά δνε την αναγνώρισα καν. Καμία σχέση. Μια χαρά καλοστεκούμενη, περιποιημένη, μοσχομυριστή. Όσο για τα δόντια.. φορόυσε σιδεράκια. Δες ρε πούστη λέω και θα το έχανα. Με πάει για φαγητό στο πιο ακριβό μαγαζί που έχω πάει στο Chernivcy, ωραίο φαγητό με τιμές Οδησσού. Φεύγουμε από εκεί και μετά απο συζητήσεις σε στυλ.. νόμιζα ότι δεν ήθελες να με συναντήσεις, πως δεν σου άρεσα.. μου λέει πως το βράδυ της είναι κλεισμένη σε μια φίλη που έχει πρόβλημα με το παιδί της. Περπατήσαμε μέχρι την είσοδο του ξενοδοχείου όπου της λέω έλα να πάρουμε ένα καφέ και να πάμε δωμάτιο να τον πιούμε.. Αύριο φεύγω έτσι κι αλλιώς. Έρχεται δωμάτιο που της άρεσε πολύ, μετά από λίγο έγινε το πέσιμο, φιλιά, ψιλοχουφτώματα και μια υπόσχεση πως ότι ώρα τελειώσει το βράδυ από τη φίλη της θα έρθει να με δει. Κατά τις 22.00 όπωε είπε. Φτάνει 22.00, στέλνω μήνυμα.. καμία απάντηση, 23.00, 24.00 λέω το χάσαμε, έφαγα φτύσιμο. Δεν πειράζει σκέφτομαι καθ'ως μιλούσα Skype με συναγωνιστή και πέρασε ευχάριστα η ώρα και εκεί που αρχίζω να σκέφτομαι το πρωινό ξύπνημα και το ταξίδο Οδησσό, κατά τις 00.30 χτυπαέι το τηλέφωνο του δωματίου.. Ξέρεις τώρα γύρισα σπίτι, είναι αργά θα κοιμηθώ.. και εγώ της λέω δεν παίρνεις ένα ταξί να έρθεις εδώ να κοιμηθούμε παρέα. Αχ δεν τα κάνω αυτά.. δεν μπορώ.. άντε θα έρθω μισή ώρα να σε δω και θα φύγω. Λέω πλάκα μας κάνει.. όντως έρχεται, φιλιά ξανά, χαμουρέματα ελαφριά και ξαφνικά κάνει την ερώτηση κλειδί.. θέλεις να μου κάνεις μασαζ? Λεω οκ, αν και δεν πολυγούσταρα. Και πετάει όλα τα ρούχα και μένει με το βρακί με την πλάτη διαθέσιμη για τρίψιμο. 5 λεπτά ψευτομασάζ, γλυψίματα, πιπούλα τεμάχιο, ντούζ ύπνος. Και ξαφνικά ακούω κάτι να χτυπάει και να ενοχλεί τον ύπνο μου.. κρατώντας το κινητό μου το φέρνει στο αυτί.. 6.15 ώρα αναχώρησης. Πιπούλα, γαμησάκι, πράγματα στο αυτοκίνητο, την πάω σπίτι και ξεκινάω για Οδησσό..