Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Είσαι κοντός ρε χάρη, θα χρειαστεί να φέρεις κανα δύο τούβλα να φτάσεις το πούτσο μου να μου κανείς πίπα.  :2funny: Παραλίες, κολύμπι δεν γουστάρω, κρατά τις ρομαντικές ιδέες σου για τον ρολόγα. Είμαι σίγουρος θα περάσετε τα δύο σας φανταστικά το χειμώνα. Μην παραλείψετε να πάτε και στο φεστιβάλ.  
:think: :think: :think:

Βλέπω πως υπάρχει και ένας που ΔΕΝ  γαμάει αυτό το καλοκαίρι...

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16

Συνημμένα

22,8 KB · Εμφανίσεις: 26

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Χαίρομαι που αυτές τις δύσκολες ώρες το σπέρμα του εθνικογαμησμού ρέει άφθονο παντού σε Αγ. Πετρούπολη , Οδυσσό,Αθήνα, Ρόδο , Μεσσολόγγι κτλ κτλ.. :rockon: :rockon: :rockon:

Όλοι με τον ένα η τον άλλο τρόπο  :knockinb::rockon: :rockon:
Παντού και πάντα πρώτοι στην δράση οι  :gay: εθνικόοπισθογαμιστές  :headbang2: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• imageswer.jpg
    imageswer.jpg
    17,1 KB · Εμφανίσεις: 56

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι αλλα ο δικος σας  λεει τσαμπα της γαμα και με προσκαλεσε να παω στο τοπ καφε που πανε μονο βιζιτες να τις δω και αν τους προτεινω λεφτα και τα θελουν δεν εχει προβλημα ας της παρω.δηλαδη μαζι μου ερχονται γιατι ειναι βιζιτες,με τον αλλο πανε χωρις λεφτα τι να πω.ο νοβας ειναι αρχιδη αν ειναι μαγκας γιατι δεν λεει ποιος ειναι?να τον παρω για κολυμπι κοντα ειναι η θαλασα.ξερετε το ανεκδοτο με τον ελεφαντα και το ποντικι?καπως ετσι θα γινει με τον κλωνο του περικλη.γιατι δεν λες ποιος εισαι?κρυβεσαι  μεκλωνους.οι κοπελες που συναντα ο ντερτι ειναι μεσο το ψευτοσινοχαρα και ειναι βιζιτες.τι να δω αλλο.μου ειπε αν ζητησουν λεφτα για το τριο θα φυγει και να της παρω,η χτεσινη δεν ζητησε επιμενει.προστα του πλισιασα νορμαλ κοπελες και προτεινα καφε,ετσι κανουν εδω στην πεφτουν ετσι δεν πανε να αλληλοβλεπωνται,καμια δεν δεκτηκε η εδωσε σημασια.ο ιδιος στοχευει μονο οσες δειξουν ενδιαφερον απο ιτερνετ.παντως μια που εδειξε την ξερω απο μαιλ ρυ επαιζα μεχρι πριν ενα μηνα.ειναι ικανοι να μας παντρεψουν με αντρα.οταν ερθει ο ρολογας χειμωνα θα δει τι παιζει αληθεια να σας μεταφερει.παντως θα παω στο καφε και δεν εχω προβλημα να πληρωσω την βιζιταχαχαχαχα.προκαλω τον ντερτι να βγει να παιξει με νορμαλ κοπελες,του προτεινα να παμε βολτα οπερα.ας μου δειξει τι θα βγει με καμακι,αν μιλησει καμια ισως αρχισω να πηγαινω και με πουστηδες ανικανους σαν τον περικλη.ενας λογος που θα παω με την γνωστη βιζιτα τους ειναι να ρωτησω ποσα δινουν,300 την μερα χαχαχαχκαι να μαθω αν τους περνα να γαμανεγιατι κατι ακουω για σιαλις χαχαχαχ.πες μας περικλη ποιος εισαι και μην κρυβεσαι.οτι εισαι σεξουαλικα ανικανος και παιδοφιλοσ το ειδαμε σε φοτο
Γελάω ρε Χάρη που ο ψεύτης γράφει οτι δεν του ζήτησε λεφτά!Δεν υπαρχει περιπτωση γκόμενα απο το Σινοχάρα να μην του ζητήσει λεφτά :2funny:.Αφού όλες πουτάνες είναι.
  Ειναι τόσο ηλίθιος που συνεχίζει να επιμένει  :2funny:
  Πιο πολυ  :2funny: που ειπε η εμφανιση μου  :jerking: :2funny: και ο τρόπος μου! :jerking: :2funny:Ειδηκά ο τρόπος των Ελλήνων απο τα χωριά της βόρειας Ελλάδας ειναι που ρίχνει της γυναίκες  :2funny:.Είδα τα μεγάλα καμάκια του ΟΠΑ πως φέρονταν  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Παντος ξεσκεπάστηκε.Γ'αυτό και δεν έβαλε φωτογραφία απο την Πολωνέζα  :2funny: αν ηταν 48-50 ετών οπως λες θα γέλαγε όλο το σά'ι'τ  :2funny:.Εγω εβαλα φωτο το 18χρονο και οι φουκαράδες που και να πάνε Ουκρανία ουτε 35αρες δεν θα βγαλουνε  :2funny: είπανε οτι ειναι datsun.Τι θα λέγανε αν βλέπανε την Πολωνέζα 48-50 ετών? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Αν η Πολωνέζα του βλεπότανε θα μας την είχε βάλει να την δούμε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λοιπόν ας πούμε τώρα ψύχραιμα πως έχουν τα πράγματα. Συνάντησα το Χάρη χθες και αφού του έδειξα βιαστικά κάποιες φώτο μετά από λίγο ήρθε η Σβέτα. Γνωριμία που προέκυψε ως γνωστή μιας φιλης, φίλων από εδώ μέσα και τελικά έκατσε να είμαστε μαζί όλο το βράδυ μέχρι σήμερα πρωί που ξανασυναντήθηκα με το Χάρη. Τι να πω? Αν είναι βίζιτα? Για καμία γυναίκα που δεν γνωρίζω καλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Όλες μπορεί να είναι πουτάνες. Εμένα χρήματα δεν μου ζήτησε.. ένα βραδυνό και ένα πρωινό πλήρωσα και πήγε στη δουλειά της. Τώρα μου έστειλε μήνυμα.. i want you, i miss you.. Αν μου ζητήσει χρήματα θα της ρίξω ένα σουτ στο δεξί γάμα. Θα βρεθούμε όντως σήμερα το βράδυ και θα φέρει και μια φίλη της που της έδειξε φωτογραφία μου και της άρεσα όπως μου είπε. Τώρα για να τις κεράσω θα είναι, να τις γαμήσω.. ότι και να είναι καλά θα περάσουμε ελπίζω. Μακάρι ο Χάρης να φάει τη μία, να γαμήσει και αυτός γιατί τα κορίτσια είναι πολύ sexy και είναι και μικρά για εμένα 19 και 23. Όλες οι γυναίκες σε όλο το κόσμο έχουν μια τιμή. Μακάρι ο Χάρης να βρει την τιμή της γκόμενας και να τη πηδήξει. Εμένα η τιμή μου είναι ο τρόπος μου και η εμφάνισή μου. Χρήματα για πουτάνες έδωσα κάποτε πριν 4 χρόνια σε 6,7 εμπειρίες που είχα, δεν πέρασα καλά και το σταμάτησα το άθλημα και άρχισα τα ταξίδια.
Για να ανακεφαλαιώσουμε ο καθένας κρίνει τι κάνει ο άλλος με γνώμονα τον εαυτό του και τις εμπειρίες του. Ο Χάρης έκρινε με βάση τις εμπειρίες του και δεν τον αδικώ. Είναι καλό παιδί. Εγώ του έδειξα φωτογραφίες από όλες τις γκόμενες που έχω κατά καιρούς συναντήσει και γράψει εδώ. Γκόμενες με τις οποίες βρεθήκαμε στις χώρες τους, βγήκαμε, πήγαμε για φαγητό, κάναμε ταξίδια, μετά ήρθαν στην Ελλάδα. Δηλαδή τι είμαι να πληρώνω και συνοδεία? Άντε να πληρώσεις το κρεβάτι. Αν μια γυναίκα την πληρώνεις γιατί να την πληρώνεις να κάνετε ταξίδια? Είναι extra υπηρεσίες? Κάποιες από αυτές για τα δικά μου γούστα είναι πολύ όμορφες, κάποιες είναι όμορφες, κάποιες είναι μέτριες. Τώρα να πάω Ουκρανίες, Μολδαβίες, Βουλγαρίες, Ρουμανίες για να πηδάω πουτάνες το βρίσκω ανόητο και βλακώδες. Πουτάνες μπορείς να βρεις παντού. Γιατί να κάνεις ταξίδι? Όσο για την ηλικία της Πολωνής έφερα το Χάρη και μετά το ποστάρισμα του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένω και του έδειξα και άλλες φώτο και αυτός επέμεινε ότι τόσο του μοιάζει. Τι να πω?  Αν μια γυναίκα Σλάβα 33 χρονών, 1,78 72 κιλά με αδύνατα πόδια, χωρίς κυτταρίτιδα και καθαρό πρόσωπο χωρίς εμφανείς ρυτίδες είναι 50αρα τότε πάω πάσο. Αυτό είδε, αυτό είπε. Και οι κρίνοντες κρίνονται. Πραγματικά νομίζω πως τελικά έπεσα και εγώ στη λούμπα να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας και από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει κανένας να το πιστοποιήσει. Όλοι έχουμε τα κολλήματά μας και δεν μπορούμε να κάνουμε βήμα πέρα από αυτά.  
Αστα ψώφια τη γκόμενα τη γνώρισες απο τον Αλλαντάλον που του την πάσαρε ο Σινοχάρας.Ο Χάρης ειπε κατα λεξη οτι ειναι Καραπουτανάρα.Για την Πολωνέζα είπε 48-50 ετών και τόσον ετων να μην είναι  :shit: αν δειχνει για τόσο  :2funny:.Για εμφανήσιμο δεν σε περιέγραψε  :think:Χαζοχαρούμενο και άπειρο με της γυναικες σε περιέγραψε  :think:.Οποιος έχει γκόμενες που βλέπονται δεν κωλόνει να της βάλει να της δούμε,και οποιος ειναι εμφανησιμος και εχει στυλ δεν κωλόνει να συναντιθει μαζι μου.Νομιζες οτι ο Χάρης είναι αγαθός και θα τον κορο'ι'δέψεις  :2funny:Αλλα δεν πέτυχε  :2funny: επιβεβαιωσε οτι εχω πει για σένα χωρις να σε δω!
  Δε κυνηγας πουτάνες λες αλλα εχεις γραψει καμια 15αρια σελιδες σχετικα με city tour και πιάτσες  :jerking: :2funny:.

D

dude901123

Επισκέπτης
Αστα ψώφια τη γκόμενα τη γνώρισες απο τον Αλλαντάλον που του την πάσαρε ο Σινοχάρας.Ο Χάρης ειπε κατα λεξη οτι ειναι Καραπουτανάρα.Για την Πολωνέζα είπε 48-50 ετών και τόσον ετων να μην είναι  :shit: αν δειχνει για τόσο  :2funny:.Για εμφανήσιμο δεν σε περιέγραψε  :think:Χαζοχαρούμενο και άπειρο με της γυναικες σε περιέγραψε  :think:.Οποιος έχει γκόμενες που βλέπονται δεν κωλόνει να της βάλει να της δούμε,και οποιος ειναι εμφανησιμος και εχει στυλ δεν κωλόνει να συναντιθει μαζι μου.Νομιζες οτι ο Χάρης είναι αγαθός και θα τον κορο'ι'δέψεις  :2funny:Αλλα δεν πέτυχε  :2funny: επιβεβαιωσε οτι εχω πει για σένα χωρις να σε δω!
  Δε κυνηγας πουτάνες λες αλλα εχεις γραψει καμια 15αρια σελιδες σχετικα με city tour και πιάτσες  :jerking: :2funny:.

Έτσι μοιάζω... Μόνο που έχω δυστυχώς λίγο μικρότερη ψωλή. Να στη βγάλω μια φωτογραφία να στη στείλω.. Άντε και πολύ ασχολήθηκα να απαντάω και να προσπαθώ να αποδείξω.. Εδώ μέσα έχει γίνει το καταφυγιο σπάνιων πουλιών.

Συνημμένα

• Elephantas.jpg
    Elephantas.jpg
    21,3 KB · Εμφανίσεις: 27
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
851
σε τρωει ο κωλος σου, αντι να τον δωσεις καμια πιπα καθεσε κι ασχολησε με το τι λεει ο δημητρακης και ο καθενας
περασε καλα , αν περνας καλα και απολαυσε το ταξιδι σου

σλαβιανι - ρεντ - μιδας σπικινγκ

D

dude901123

Επισκέπτης
Αυτή που έχω σήμερα ειναι στα 55 πατημένα, ε?

Συνημμένα

• Sveta_opt.jpg
    Sveta_opt.jpg
    74 KB · Εμφανίσεις: 50

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτή που έχω σήμερα ειναι στα 55 πατημένα, ε?
Καλά τόσο Down είσαι δεν μπορεις να βγάλεις μια φωτογραφία χωρίς να την κουνίσεις?  :jerking::2funny: ή έχεις Πάρκινσον? :2funny:Και που βρηκες ξυλινο σπιτι στη θεσσαλονίκη? :2funny: Μηπως μας δουλεύεις? :2funny:
  Εγω τον Χάρη τον γνώρισα,δεν λέει μαλακίες.Γιατι να πει οτι ειναι 48-50?Δε λεω μπορει να είναι και 40 και να μεγαλωδιχνει.Εγω ειδες τι κυνηγάω όχι της γιαγιάδες τους  :2funny:.Αν το επίπεδο σου είναι να πηδάς 48-50 ετών εγω τι να πω? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Πολύ καλά έκανες που δεν με συνάντησες στο Κισινιώφ θα σε είχα κάνει χώμα όπως έκανα και τα άλλα ζώα εκεί  που λέγαν φίδια οτι  :knockinb: :jerking::2funny: :2funny: :2funny:.

D

dude901123

Επισκέπτης
Καλά τόσο Down είσαι δεν μπορεις να βγάλεις μια φωτογραφία χωρίς να την κουνίσεις?  :jerking::2funny: ή έχεις Πάρκινσον? :2funny:Και που βρηκες ξυλινο σπιτι στη θεσσαλονίκη? :2funny: Μηπως μας δουλεύεις? :2funny:
 Εγω τον Χάρη τον γνώρισα,δεν λέει μαλακίες.Γιατι να πει οτι ειναι 48-50?Δε λεω μπορει να είναι και 40 και να μεγαλωδιχνει.Εγω ειδες τι κυνηγάω όχι της γιαγιάδες τους  :2funny:.Αν το επίπεδο σου είναι να πηδάς 48-50 ετών εγω τι να πω? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Πολύ καλά έκανες που δεν με συνάντησες στο Κισινιώφ θα σε είχα κάνει χώμα όπως έκανα και τα άλλα ζώα εκεί  που λέγαν φίδια οτι  :knockinb: :jerking::2funny: :2funny: :2funny:.

Τι να σου απαντήσω.. Με τα Χάρη Θεσσαλονίκη συναντήθηκα.. έχεις δίκιο.. Ασυνάρτητος όπως πάντα. Τις φωτογραφίες τις θέλω κουνημένες μήπως το μυαλό σου όπως τις κοιτάζει και τις λιγουρεύεται εστιάσει με το κούνημα.. αλλά τίποτα. Το τι κυνηγάς μας το έδειξες.. και μάθαμε και το πως. Είσαι πρώτος σε επιτυχία σε γκόμενες μέσα στα Sallon. Αφού όταν πληρώσεις όλες σου κάθονται. Αλλά μετά γιατί της ανεβάζεις εδώ? Ανεβαίνει η ταρίφα τους? λοιπόν θέλεις να το κόψουμε, αρχίζει και γίνεται βαρετό? Νομίζω πως ότι είχες να πεις το είπες και ότι είχα να πω στο είπα. Ας το τελειώσουμε εδώ γιατί με κούρασες. Όχι τίποτα αλλο αλλά σε λίγο θα αρχίσω και εγώ να ανεβάζω βιντεάκια για βιβλία, κουρέματα, ψάρεμα, πολιτικές αναλύσεις.. και θα χάσεις την αποκλείστικότητά σου. Άντε τράβα σε κάνα μπουρδελάκι να ηρεμήσεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι να σου απαντήσω.. Με τα Χάρη Θεσσαλονίκη συναντήθηκα.. έχεις δίκιο.. Ασυνάρτητος όπως πάντα.
Ο Χάρης είπε οτι η Πολωνέζα σου ηταν 48-50 ετών που την συνάντησες στη Θεσσαλονίκη οπως μας είπες.Εκει τέτοια σπιτάκια απ'ότι ξέρω δεν έχει  :2funny:.Αρα εισαι για μια ακόμα φορά ψεύτης και αυτ΄΄η δεν είναι η Πολωνέζα σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι να σου απαντήσω.. Με τα Χάρη Θεσσαλονίκη συναντήθηκα.. έχεις δίκιο.. Ασυνάρτητος όπως πάντα. Τις φωτογραφίες τις θέλω κουνημένες μήπως το μυαλό σου όπως τις κοιτάζει και τις λιγουρεύεται εστιάσει με το κούνημα.. αλλά τίποτα. Το τι κυνηγάς μας το έδειξες.. και μάθαμε και το πως. Είσαι πρώτος σε επιτυχία σε γκόμενες μέσα στα Sallon. Αφού όταν πληρώσεις όλες σου κάθονται. Αλλά μετά γιατί της ανεβάζεις εδώ? Ανεβαίνει η ταρίφα τους? λοιπόν θέλεις να το κόψουμε, αρχίζει και γίνεται βαρετό? Νομίζω πως ότι είχες να πεις το είπες και ότι είχα να πω στο είπα. Ας το τελειώσουμε εδώ γιατί με κούρασες. Όχι τίποτα αλλο αλλά σε λίγο θα αρχίσω και εγώ να ανεβάζω βιντεάκια για βιβλία, κουρέματα, ψάρεμα, πολιτικές αναλύσεις.. και θα χάσεις την αποκλείστικότητά σου. Άντε τράβα σε κάνα μπουρδελάκι να ηρεμήσεις.
Ναι πάρε μια κοπελίτσα απο σαλόν  :2funny:τόσο βλάκας είσαι  :2funny:.Ο Χάρης μου ειπε κατα λέξη:Μου εδειξε της φωτογραφίες μιάς Πολωνέζας 48-50 ετών που έφερε στη Θεσσαλονίκη.Οι φωτογραφίες αυτές δεν μπορει να είναι της Πολωνέζας σου γιατι δεν εχει τέτοια σπιτάκια στη Θεσσαλονίκη,απλά πράγματα.Παλι ψεύτης βγήκες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Αυτη όμως η φωτογραφία ειναι 100% πραγματική  :2funny: και όχι μούφα σαν της δικές σου.Τέτοια κοριτσάκια ούτε στα όνειρα σου δεν τα βλέπεις   :2funny:Χτες ο Χάρης σε ξεσκέπασε  :2funny:Καραπουτανάρα την είπε την γκομενά σου  :2funny:Μόνο οτι είναι απο τον Σινοχάρα τα λέει όλα.Μ'αρέσει που τον γλύφεις για να μην σε κράξει κ'άλλο :2funny:Αλλά ο Χάρης είπε την αλήθεια για σένα  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 20150629_191904a.jpg
    20150629_191904a.jpg
    160,8 KB · Εμφανίσεις: 46
  • 20150629_192042a.jpg
    20150629_192042a.jpg
    373,8 KB · Εμφανίσεις: 64

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ναι πάρε μια κοπελίτσα απο σαλόν  :2funny:τόσο βλάκας είσαι  :2funny:.Ο Χάρης μου ειπε κατα λέξη:Μου εδειξε της φωτογραφίες μιάς Πολωνέζας 48-50 ετών που έφερε στη Θεσσαλονίκη.Οι φωτογραφίες αυτές δεν μπορει να είναι της Πολωνέζας σου γιατι δεν εχει τέτοια σπιτάκια στη Θεσσαλονίκη,απλά πράγματα.Παλι ψεύτης βγήκες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Αυτη όμως η φωτογραφία ειναι 100% πραγματική  :2funny: και όχι μούφα σαν της δικές σου.Τέτοια κοριτσάκια ούτε στα όνειρα σου δεν τα βλέπεις   :2funny:Χτες ο Χάρης σε ξεσκέπασε  :2funny:Καραπουτανάρα την είπε την γκομενά σου  :2funny:Μόνο οτι είναι απο τον Σινοχάρα τα λέει όλα.Μ'αρέσει που τον γλύφεις για να μην σε κράξει κ'άλλο :2funny:Αλλά ο Χάρης είπε την αλήθεια για σένα  :2funny: :2funny: :2funny:
Το Σιδερένιο σου άλογο χρειάζεται επειγόντως πλύσιμο!!!!Μες τη λάσπη το βλέπω...
Μόλις γύρισα απο το κλάμπ και είχε μόνο ξενέρωτες μικρές Πολωνέζες...απο Πόζναν...Αυτή που την έπεσα ήταν 22 και θα μείνει μέχρι το Σεπτέμβριο στη Νότια Ρόδο..Δεν το βλέπω να τρέχω μέχρι εκεί κάτω...
Όλοι καταριόμαστε που δεν έχει Ρώσο-Ουκρανέζες  :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γεμάτο είναι το ιντερνετ με φωτογραφίες σου και βιντεάκια με σένα  :2funny: γιατί δεν πας να κάνεις μύνηση να  :2funny:.Πηγαινε ρε γελοίε  :2funny:τι μας ζαλίζεις :2funny:
  Οτι είχα πει βγηκε αληθινο εισαι ενα ανθρωπάκι ενας κακομοίρης  :2funny:
  Η γκόμενα αυτή είναι απο Αγία Ππετρούπολη,είναι ενα απλο κοριτσάκι,φένεται απο τη φωτογραφία οτι ειναι μια απλη κοπελιτσα που δεν εχει καμια σχεση με αυτα που λες.Δε νομιζω οτι με καποιον σαν κ'εσένα θα πηγαινε  :2funny:.
  Δεν πιστευω οτι καλές κοπελες είναι αυτές που πάνε με το Σινοχάρα :think:Ο Σινοχάρας σε αυτό δεν λεει ψέματα,λεει ειμαι ασχημος και πληρώνω για να  :knockinb:.Εσυ μας το παιζεις μάγκας  :2funny:και γκόμενος :2funny:.ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΙΝΟΧΑΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Οταν ο Χάρης σου ειπε να καμακώσετε εσυ του είπες οτι ψαχνεις μονο οικονομικα αδυνατες και φτωχες κοπελες πανω απο 30 ετων  :2funny:.
  Σε ενα εχεις δικιο οτι ειμαστε σε αλλη κατηγορία  :2funny: εγω ειδες τι κυνηγάω.Τωρα που εγινες ρεζιλι και είδαμε οτι εμφανησιακα εισαι σκατά  :2funny:και οτι δεν μετράς και οτι ολα οσα μας έλεγες είναι ψέματα  :jerking: λες να σταματίσουμε  :2funny:.
  Οσο για της πουτανες που παρακαλάω σας βάζω τον διάλογο.Ο Χάρης μου ειπε οτι με χωρις λεφτα δεν θα ερθει μια φιλη μου Ιερόδουλος απο την Οδησσό.Της εγραψα για λεφτά και η απάντηση της ηταν Нет я не прошу у тебя денег δεν σου ζητάω λεφτα (για να ερθω).Αυτό για να μη λεει ο κάθε ηλίθιος οτι  :jerking: θέλει.

Συνημμένα

• vk5.jpg
    vk5.jpg
    138,7 KB · Εμφανίσεις: 44
D

dude901123

Επισκέπτης
Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας.. Πως λέγεται εδώ μέσα? Α ναι Chernivcy, το ξέχασα.. Πορνοπεπονιάδα νόμιζα..
28/6 και ξυπνάω με την Carolina. Τρώμε στο ξενιδοχείο, πίνουμε καφέ και αποχαιρετιόμαστε όπως έγραψα και προηγουμένως. Και πάμε στην πρώτη κοπέλα που τελικά συνάντησα τελευταία. Τι εννοώ.. Όταν ξεκίνησα να μιλάω και να κανονίζω τα ραντεβού μου, η πρώτη κοπέλα που ήρθε κοντά σε αυτά που εγώ θέλω για να μπει στο πρόγραμμα των συναντήσεων ήταν η δις Okcana. Όλα καλά, μια χαρά είχα δει φωτογραφίες 32αρα, υπάλληλος σε τράπεζα, ελεύθερη χωρίς παιδιά. Όταν ανοίξαμε την Camera ο φωτισμός δεν ήταν δυνατός και τα δόντια της φαινόντουσαν.. μαυρισμένα, περίέργα να πω.. κάτι τέτοιο. Εκεί είδα τα λόγια του Πεπονιάρη να επαλληθεύονται.. Ρε τον πούστη λέω.. με καταράστηκε γαμώ τη ζήλεια του. Μετά κόψαμε επαφές, η επικοινωνία έγινε χαλαρη.. μόνο κάτι μηνύματα κάπου, κάπου. Τέλος πάντων τελευταία μέρα.. ελιχα στείλει την Carolina σπίτι και λέω ας πάμε για ένα φαγητό, το πολύ, πολύ να τα αλέσουμε με το mixer. Τη συναντάω στο άγαλμα του Chevchenko στο κέντρο, βασικά δνε την αναγνώρισα καν. Καμία σχέση. Μια χαρά καλοστεκούμενη, περιποιημένη, μοσχομυριστή. Όσο για τα δόντια.. φορόυσε σιδεράκια. Δες ρε πούστη λέω και θα το έχανα. Με πάει για φαγητό στο πιο ακριβό μαγαζί που έχω πάει στο Chernivcy, ωραίο φαγητό με τιμές Οδησσού. Φεύγουμε από εκεί και μετά απο συζητήσεις σε στυλ.. νόμιζα ότι δεν ήθελες να με συναντήσεις, πως δεν σου άρεσα.. μου λέει πως το βράδυ της είναι κλεισμένη σε μια φίλη που έχει πρόβλημα με το παιδί της. Περπατήσαμε μέχρι την είσοδο του ξενοδοχείου όπου της λέω έλα να πάρουμε ένα καφέ και να πάμε δωμάτιο να τον πιούμε.. Αύριο φεύγω έτσι κι αλλιώς. Έρχεται δωμάτιο που της άρεσε πολύ, μετά από λίγο έγινε το πέσιμο, φιλιά, ψιλοχουφτώματα και μια υπόσχεση πως ότι ώρα τελειώσει το βράδυ από τη φίλη της θα έρθει να με δει. Κατά τις 22.00 όπωε είπε. Φτάνει 22.00, στέλνω μήνυμα.. καμία απάντηση, 23.00, 24.00 λέω το χάσαμε, έφαγα φτύσιμο. Δεν πειράζει σκέφτομαι καθ'ως μιλούσα Skype με συναγωνιστή και πέρασε ευχάριστα η ώρα και εκεί που αρχίζω να σκέφτομαι το πρωινό ξύπνημα και το ταξίδο Οδησσό, κατά τις 00.30 χτυπαέι το τηλέφωνο του δωματίου.. Ξέρεις τώρα γύρισα σπίτι, είναι αργά θα κοιμηθώ.. και εγώ της λέω δεν παίρνεις ένα ταξί να έρθεις εδώ να κοιμηθούμε παρέα. Αχ δεν τα κάνω αυτά.. δεν μπορώ.. άντε θα έρθω μισή ώρα να σε δω και θα φύγω. Λέω πλάκα μας κάνει.. όντως έρχεται, φιλιά ξανά, χαμουρέματα ελαφριά και ξαφνικά κάνει την ερώτηση κλειδί.. θέλεις να μου κάνεις μασαζ? Λεω οκ, αν και δεν πολυγούσταρα. Και πετάει όλα τα ρούχα και μένει με το βρακί με την πλάτη διαθέσιμη για τρίψιμο. 5 λεπτά ψευτομασάζ, γλυψίματα, πιπούλα τεμάχιο, ντούζ ύπνος. Και ξαφνικά ακούω κάτι να χτυπάει και να ενοχλεί τον ύπνο μου.. κρατώντας το κινητό μου το φέρνει στο αυτί.. 6.15 ώρα αναχώρησης. Πιπούλα, γαμησάκι, πράγματα στο αυτοκίνητο, την πάω σπίτι και ξεκινάω για Οδησσό..

Συνημμένα

• Oksana_opt.jpg
    Oksana_opt.jpg
    59 KB · Εμφανίσεις: 46

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom