Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
Παλιά και αινιγματική μορφή του φόρουμ,κατ άλλους αχθοφόρος σε ξενοδοχειο της Ρόδου  :badair: κατ εμε πιρφοροπεπονίας  :jerking:
Και άλλες πολλές βλακείες έχουν γράψει που δεν έχουν καμία σχέση με τον Glock  Είναι από τα λίγα ενεργά μέλη που ταξιδεύει στο ανατολικό μπλοκ και όχι μόνο. Έχει δική του επιχειρηση και είναι οικονομικά ανεξαρτήτως . Στηρίζει και βοηθάει συναγωνιστές αν χρειαστεί και αυτό είναι υπέρ του. Γενικά είναι πολύ ένταξη άτομο. Αυτό που πιθανόν δεν έχει ακόμα είναι αντικειμενικά κριτήρια και πάντα παίρνει γραμμή πλεύσεις από τον γαριδάκι 29 και αυτό τον κάνει αντιπαθητικό για μερικά μέλη του φόρουμ.Μικρός είναι θα μάθει. 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ακούγεται επίσης να λέει (μόνο για γέλια είναι) και (όχι άλλο κάρβουνο) σε συνδυασμό με ένα καταιγισμό από γέλια, εσύ σαν σκυλάκι να εκτελείς τις προσταγές που σου δίνουν. Είμαι σίγουρος ότι αν σου έδινε μια μουνότριχα της θα σφουγάριζες το πάτωμα με την γλώσα σου. Μετά μιλάμε για πιρφορους  :headbang: 
Με τη διαφορά οτι δεν μου άρεσε και την απαξίωσα,ηταν δεκάδες μάρτυρες εκει γύρω.
  Ειχε και έναν 50αρη Ρωσσοπόντιο εκει που τη μέρα σκούπιζε το Γκιουζέλ  :2funny:Μηπως εισουν εσυ? :2funny:

Τις φωτογραφίες μου και τη δουλειά μου τι τα θες?
Αν έρθεις Ρόδο επικοινώνησε μαζί μου!
Παρε μαζι σου το Σκυλοχάρα να κάνετε καμάκι  :2funny: πως θα πάτε ομως μαζι αφου δεν χωράει στ'αμάξι σου?  :2funny: Πρεπει να πάρεις αυτό εδω για να τον βάλεις να κάθεται  :2funny: ευτυχως παντος που ειναι ανοικτο το αμαξι για να μη σε πάρει η μπόχα αφου σκυλοβρωμάει  :2funny:.Παντος οι γκόμενες θα γυριζουν να κοιτάξουν για να δουνε απο που έρχεται η μπόχα  :2funny:Θα κανετε φοβερό καμάκι μαζι του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• KRD-105.jpg
    KRD-105.jpg
    110 KB · Εμφανίσεις: 44

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
[quote author=Μπουλης Αγαμηδης  link=topic=89638.msg6325793#msg6325793 date=1434023318]
Δεν γαμάς που δεν γαμάς

γινε  πορνοπεπονιας,

πεπονάκι αν γαμήσεις

το μουνί θα το μισήσεις

δεν κοστίζει ακριβά

δεν σου τρώει και λεφτά

δεν γκρινιάζει και δεν σκούζει

πιο γλυκό και απ το καρπούζι

και αν στο φούρνο ζεσταθεί

τυφλά να χει το μουνί

εξισώνεσαι  μ αυτο

γίνεσαι κι εσύ φυτό .
[/quote]  :thumbsup:  Βραδιές ποίησης οργανωνεις στο φορουμ.  :2funny: Μετά κάποιοι λένε ότι στο bourdela.com δεν έχουμε επίπεδο  :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
Με τη διαφορά οτι δεν μου άρεσε και την απαξίωσα,ηταν δεκάδες μάρτυρες εκει γύρω.
  Ειχε και έναν 50αρη Ρωσσοπόντιο εκει που τη μέρα σκούπιζε το Γκιουζέλ  :2funny:Μηπως εισουν εσυ? :2funny:
  Παρε μαζι σου το Σκυλοχάρα να κάνετε καμάκι  :2funny: πως θα πάτε ομως μαζι αφου δεν χωράει στ'αμάξι σου?  :2funny: Πρεπει να πάρεις αυτό εδω για να τον βάλεις να κάθεται  :2funny: ευτυχως παντος που ειναι ανοικτο το αμαξι για να μη σε πάρει η μπόχα αφου σκυλοβρωμάει  :2funny:.Παντος οι γκόμενες θα γυριζουν να κοιτάξουν για να δουνε απο που έρχεται η μπόχα  :2funny:Θα κανετε φοβερό καμάκι μαζι του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είδα πολύ απαξίωση ίδιος όταν σου έλεγε (δείξε μας τον κώλο σου) και εσύ γυρνούσες αμέσως  σαν τελειωμένος μουνόδουλος . Σίγουρα την έκανες να πονέσει!!!!!!!!! (η κοιλιά της από τα γέλια.)  Για καραγκιόζης και κλόουν μια χαρά τα πας θα μπορούσες να είχες λαμπρή σταδιοδρομία. 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
 :thumbsup:  Βραδιές ποίησης οργανωνεις στο φορουμ.  :2funny: Μετά κάποιοι λένε ότι στο bourdela.com δεν έχουμε επίπεδο  :2funny:
Ναι το επιπεδο ειναι πολυ ψηλό  :2funny:Βρηκες αντρα τελικα? :2funny:Γιατί έψαχνες παρα πολυ  :2funny:
  Παντος εσύ ,ο ψεύτης  :2funny: και ο Σκυλοχάλιας εχετε πολυ γέλιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Εσυ έβαλες αυτες της φωτογραφίες,εγω με πορνοσά'ι'τ δεν εχω καμία σχέση και ουτε εχω ασχολιθει ποτέ.

που τα ξέρεις αυτά τα σά'ι'τ? :think: κανενας φυσικολογικός δεν τα ξέρει  :think:

Συνημμένα

• bluebob2 (2).jpg
    bluebob2 (2).jpg
    43,6 KB · Εμφανίσεις: 20
  • nuht.jpg
    nuht.jpg
    117,9 KB · Εμφανίσεις: 66

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είδα πολύ απαξίωση ίδιος όταν σου έλεγε (δείξε μας τον κώλο σου) και εσύ γυρνούσες αμέσως  σαν τελειωμένος μουνόδουλος . Σίγουρα την έκανες να πονέσει!!!!!!!!! (η κοιλιά της από τα γέλια.)   Για καραγκιόζης και κλόουν μια χαρά τα πας θα μπορούσες να είχες λαμπρή σταδιοδρομία.   
Εγω είδες ποιός είναι ο κύκλος μου,εσένα η παρέα σου ποιά είναι ο Σινοχάρας? :2funny:Που δεν ειναι ουτε παρέα σου αφεντικό σου είναι  :2funny:.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
Ναι το επιπεδο ειναι πολυ ψηλό  :2funny:Βρηκες αντρα τελικα? :2funny:Γιατί έψαχνες παρα πολυ  :2funny:
  Παντος εσύ ,ο ψεύτης  :2funny: και ο Σκυλοχάλιας εχετε πολυ γέλιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι παίξε ακόμα με το φωτοσοπ, βρες καμία λούγκρα να μου μοιάζει περισσότερο να κολλήσεις πάνω της το πρόσωπο μου,  :jerking: δεν γαμάς που δεν γαμάς όπως πολύ σωστά λέει και ο Mπούλης

Συνημμένα

• 12.jpg
    12.jpg
    88,4 KB · Εμφανίσεις: 30

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι παίξε ακόμα με το φωτοσοπ, βρες καμία λούγκρα να μου μοιάζει περισσότερο να κολλήσεις πάνω της το πρόσωπο μου,  :jerking: δεν γαμάς που δεν γαμάς όπως πολύ σωστά λέει και ο Mπούλης
Που τα ξέρεις αυτα τα σά'ι'τ?Εγω δυστηχως δεν ξερω να κάνω φωτοσόπ αν ποτέ μάθω θα δοκιμάσω να σε φτιάξω  :2funny:
  Παντος τσιμπουκακι στον Σινοχάρα τον δίνεις  :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
Εγω είδες ποιός είναι ο κύκλος μου,εσένα η παρέα σου ποιά είναι ο Σινοχάρας? :2funny:Που δεν ειναι ουτε παρέα σου αφεντικό σου είναι  :2funny:.
Για μενα δεν υπαρχουν κυκλοι ολα ειναι ευθεια οπως ο οριζοντας. Σε εκανα διασημο και στην Βουλγαρια  :2funny:

Συνημμένα

• IMG_0665.JPG
    IMG_0665.JPG
    279,8 KB · Εμφανίσεις: 31

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
Που τα ξέρεις αυτα τα σά'ι'τ?Εγω δυστηχως δεν ξερω να κάνω φωτοσόπ αν ποτέ μάθω θα δοκιμάσω να σε φτιάξω  :2funny:
 Παντος τσιμπουκακι στον Σινοχάρα τον δίνεις  :2funny:
Το είπα για χιλιοστή φορά όποιος φαντασιώνεται ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ αντρών είναι 100%  :effemine: λουγγρα  Το σάιτ το βρήκα πολύ εύκολα έβαλα την φωτογραφία που έκανες φωτοσοπ στην αναζήτηση του google και βγήκε αυτό το σάιτ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για μενα δεν υπαρχουν κυκλοι ολα ειναι ευθεια οπως ο οριζοντας. Σε εκανα διασημο και στην Βουλγαρια  :2funny:
Γιατι της κρυβεις το πρόσωπο?Καμια υπάλληλος του Σινοχάρα ειναι απο το γραφείο στο Πετρίτσι? :2funny:
Το είπα για χιλιοστή φορά όποιος φαντασιώνεται ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ αντρών είναι 100%  :effemine: λουγγρα  Το σάιτ το βρήκα πολύ εύκολα έβαλα την φωτογραφία που έκανες φωτοσοπ στην αναζήτηση του google και βγήκε αυτό το σάιτ
Και αυτες οι φωτογραφίες που εσύ είχες βάλει οταν πρωτοάρχισες να γραφεις στο σά'ι'τ φωτοσόπ είναι? :2funny:
  Μου φένεται έχεις γραφτεί σε τόσα σά'ι'τ που έχεις ξεχάσεις που έχεις βάλει της φωτογραφίες σου!

Συνημμένα

• kolotry.jpg
    kolotry.jpg
    35,2 KB · Εμφανίσεις: 76
  • foufitos.jpg
    foufitos.jpg
    45,4 KB · Εμφανίσεις: 26
D

dude901123

Επισκέπτης
Πάλι ανεβάζεις πούτσους? Που πας και τα βρίσκεις? Όλη μέρα πούτσους ονειρεύεσαι.. μιλάς μαζί μας, μαλώνεις και ονειρεύεσαι τον πούτσο μας. Πήγαινε να το κοιτάξεις..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάλι ανεβάζεις πούτσους? Που πας και τα βρίσκεις? Όλη μέρα πούτσους ονειρεύεσαι.. μιλάς μαζί μας, μαλώνεις και ονειρεύεσαι τον πούτσο μας. Πήγαινε να το κοιτάξεις..
Αυτες της φωτογραφίες μας της έβαλε ο Nukteros στο σάιτ οταν πρωτογραφτηκε απο το σάιτ της βρήκα δεν χρειαστηκε να ψάξω....ειναι παλιές έχει ξεχάσει σε ποιά σάιτ ειχε βάλει της φωτογραφίες του οταν πριν απο 5 χρόνια  μεσω του ιντερνετ εψαχνε να φάει και να τον δώσει  :2funny:
  Εσενα σε φωνάξανε επιγώντος για ενυσχιση οταν παλι τους έκανα σκόνη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Εσυ εισαι ο πιο γελοίος απ'όλους τους φουκαράδες  :2funny:με σένα γελάω πιο πολύ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Αυτες της φωτογραφίες μας της έβαλε ο Nukteros στο σάιτ οταν πρωτογραφτηκε απο το σάιτ της βρήκα δεν χρειαστηκε να ψάξω....ειναι παλιές έχει ξεχάσει σε ποιά σάιτ ειχε βάλει της φωτογραφίες του οταν πριν απο 5 χρόνια  μεσω του ιντερνετ εψαχνε να φάει και να τον δώσει  :2funny:
  Εσενα σε φωνάξανε επιγώντος για ενυσχιση οταν παλι τους έκανα σκόνη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Εσυ εισαι ο πιο γελοίος απ'όλους τους φουκαράδες  :2funny:με σένα γελάω πιο πολύ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως το γλύφεις το κέλυφος και σου αρέσει. Ρε φίλε τι μας νοιάζει ποιος ανέβασε που τον πούτσο του? Είναι τόσο ενδιαφέρον για εσένα ο πούτσος του οποιουδήποτε? Πραγματικά τόση ηλιθιότητα μαζεμένη δεν υπάρχει σε άλλον άνθρωπο. Έχεις αρχείο από τους πούτσους μας? Έχω μια φωτογραφία τον πούτσο μου στον υπολογιστή μου και μερικές ακόμη που ανέβασα εδώ όταν μου έκανε μινιέτ η γκόμενα. Αν μετά απο 6 χρόνια μιλήσουμε κάπου θα μου βρείς τον πούτσο μου και θα τον ξανανεβάσεις? Ενδιαφέρον. Τους αναγνωρίζεις από το σχήμα, το μέγεθος και τις φλέβες? Είσαι μεγάλος πουτσολάγνος, τρελό ταλέντο.

Πουτσοαγαπούλης29

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
Γιατι της κρυβεις το πρόσωπο?Καμια υπάλληλος του Σινοχάρα ειναι απο το γραφείο στο Πετρίτσι? :2funny:Και αυτες οι φωτογραφίες που εσύ είχες βάλει οταν πρωτοάρχισες να γραφεις στο σά'ι'τ φωτοσόπ είναι? :2funny:
   Μου φένεται έχεις γραφτεί σε τόσα σά'ι'τ που έχεις ξεχάσεις που έχεις βάλει της φωτογραφίες σου!
Πάλι τις πίπες άρχισες με τα φωτοσοπ σου. Δες και τις γνησιες, δες και πουτσα να χορτάσει το μάτι σου, πουτσα που γαμάει και δέρνει όχι γαριδάκι σαν το δικό σου  :2funny:

Συνημμένα

• P1030357.JPG
    P1030357.JPG
    47,7 KB · Εμφανίσεις: 31
  • P1030142.JPG
    P1030142.JPG
    142 KB · Εμφανίσεις: 29

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως το γλύφεις το κέλυφος και σου αρέσει. Ρε φίλε τι μας νοιάζει ποιος ανέβασε που τον πούτσο του? Είναι τόσο ενδιαφέρον για εσένα ο πούτσος του οποιουδήποτε? Πραγματικά τόση ηλιθιότητα μαζεμένη δεν υπάρχει σε άλλον άνθρωπο. Έχεις αρχείο από τους πούτσους μας? Έχω μια φωτογραφία τον πούτσο μου στον υπολογιστή μου και μερικές ακόμη που ανέβασα εδώ όταν μου έκανε μινιέτ η γκόμενα. Αν μετά απο 6 χρόνια μιλήσουμε κάπου θα μου βρείς τον πούτσο μου και θα τον ξανανεβάσεις? Ενδιαφέρον. Τους αναγνωρίζεις από το σχήμα, το μέγεθος και τις φλέβες? Είσαι μεγάλος πουτσολάγνος, τρελό ταλέντο.

Πουτσοαγαπούλης29
Καλά δεν βλέπεις οτι είναι απο γκέι σάιτ  :2funny: ειδαμε της δικές σου φωτογραφίες  :2funny:όλες κλεμένες ητανε  :2funny:δική σου δε τολμάς να βάλεις  :2funny: .Αν το αφεντικό σου σε διώξει απο τη δουλειά κ'εσυ σε αυτά τα σάιτ θα ψάχνεις για να φας και να γαμίσεις κανα πούστη για να βγάλεις χαρτζιλίκι  :2funny: γιατι 170 Ευρώ για σίτι τουρ δεν θα έχεις πιά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
    Απο μόνος του της ειχε βάλει στο σάιτ τοτε για να δειξει οτι εχει μεγαλη πούτσα  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάλι τις πίπες άρχισες με τα φωτοσοπ σου. Δες και τις γνησιες, δες και πουτσα να χορτάσει το μάτι σου, πουτσα που γαμάει και δέρνει όχι γαριδάκι σαν το δικό σου  :2funny:
Α,τωρα δεν ειναι γνήσιες  :2funny: αφου αυτες εσυ της είχες βάλει τι δεν ειναι γνήσιες  :2funny: Πριν απο 5 χρόνια δεν εψαχνε να φας και να  :knockinb: οτι να'ναι για χαρτζιλίκι?  :2funny:Πριν σε πάρει ο Σινοχάρας στη δουλειά  :2funny:
  Δεν εχω ξαναδει σοβαρό επιχηρηματια οπως λες οτι εισαι να βάζει της φωτογραφίες της πούτσας του σε γκέ'ι' σάιτ  :2funny: :2funny: :2funny:
  Βαλε μας και την κωλοτρυπίδα σου να δουμε αν ειναι και αυτή φωτοσόπ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
Α,τωρα δεν ειναι γνήσιες  :2funny: αφου αυτες εσυ της είχες βάλει τι δεν ειναι γνήσιες  :2funny: Πριν απο 5 χρόνια δεν εψαχνε να φας και να  :knockinb: οτι να'ναι για χαρτζιλίκι?  :2funny:Πριν σε πάρει ο Σινοχάρας στη δουλειά  :2funny:
Σ αυτες που ποσταρες εσυ φαινεται το φωτοσοπ απο ενα χιλιομετρο. Αυτά δεν  μπορώ με τις λουγκρες όταν δεν τις γαμάς βγάζουν τόση κακιά. Βρε σιχαμένε δεν με παρακαλούσες πριν δύο εβδομάδες να βρεθούμε να σε γαμήσω . Και επειδή σε απέρριψα γράφεις ένα σωρό μαλακίες. Έκανες και φωτοσοπ στις φωτογραφίες μου , να δείξεις και καλά ότι όλοι είναι λουγκρες σαν εσένα.

Συνημμένα

• P1030357 (2).JPG
    P1030357 (2).JPG
    143 KB · Εμφανίσεις: 37

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
Α,τωρα δεν ειναι γνήσιες  :2funny: αφου αυτες εσυ της είχες βάλει τι δεν ειναι γνήσιες  :2funny: Πριν απο 5 χρόνια δεν εψαχνε να φας και να  :knockinb: οτι να'ναι για χαρτζιλίκι?  :2funny:Πριν σε πάρει ο Σινοχάρας στη δουλειά  :2funny:
   Δεν εχω ξαναδει σοβαρό επιχηρηματια οπως λες οτι εισαι να βάζει της φωτογραφίες της πούτσας του σε γκέ'ι' σάιτ  :2funny: :2funny: :2funny:
   Βαλε μας και την κωλοτρυπίδα σου να δουμε αν ειναι και αυτή φωτοσόπ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το δεν εχει καμια σχεση με πουστρο σαιτ.  :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω στη Φυλής θα σε πήγαινα γυναικες γαμάω σε αντιθεση με κάποιους που τον δίνουν τσιμπουκι σε τέρατα της φύσεως  :2funny:
  Αλήθεια ποιός νορμάλ άντρας βάζει την πούτσα του σε σάιτ γνωρημιών στο ιντερνέτ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom