Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βλέπω έγινες προσεκτικός. Νομίζεις πως με βρήκες αλλά δεν τολμάς να κάνεις μαλακία. Και καλά κάνεις γιατί όπως σου είπα θα σε κάνω να πληρώσεις. Είσαι η πιο αξιόπιστη επένδυση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Όσο για τα άλλα που λες.. μόνο με καμμένες και πουτάνες πας, επιπέδου φυλής. Ντύνεσαι σαν πρωταγωνιστής σόου στην Ανίτα Πάνια. Και μπαίνεις εδώ μέσα και όλο ασυναρτησίες λες. Ο Μάκης είδε και σου απάντησε. Αλλά λογικό ποιος θέλει να μπλέξει σε σκυλοκαβγά μαζί σου. Αφού έχεις οριακή νοημοσύνη. Δεν ακούς.. μόνο μιλάς, μιλάς και επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια. Στο τέλος θα τα πιστέψεις. Όσο για το αν συνάντησα μόνο το Μάκη.. άσε να ξέρουν αυτοί που τους συνάντησα. Οι μόνες λέξεις που άκουσα ακόμη και από ανθρώπους που σε υποστηρίζουν εδώ είναι να μην ασχολούμαι μαζί σου γιατί εισαι καμμένος.
Μακαρι να ηταν ολοι οι καμμένοι σαν κ'εμένα.Εγω ειμαι ο μόνος που βάζω πραγματικές φωτογραφίες  :2funny:.
 Μάλλον ο Σινοχάρας στην έκανε  :think: αυτό μου λέει και ο Χάρης  :think:.
 Ο Μάκης τι είδε?Φωτογραφίες απο γκόμενες :) καμία ζωντανή γκόμενα δεν του έδειξες  :2funny:.Ναι του είπες οτι  :knockinb: αυτα μας τα λες κ'εδώ :2funny:  
 Και να βάλω εδώ τη φωτογραφία σου τι θα καταλάβω?θα πεις οτι δεν είσαι εσύ  :jerking:.Προς το παρόν σε βρήκαμε,έμεινε να μάθουμε ποιός είσαι.Στο αφεντικό σου πάντος θα στείλω με ενα δικηγόρο αυτά που γράφεις μαζι με της απειλές  :2funny:Και θα του πω ορίστε ποιός είναι ο υπάλληλος σας  :2funny: απειλεί,βρίζει,ενοχλεί και γράφει αυτά τα πράγματα  :2funny:.Μετά θα είναι στην κρίση του αφεντικού σου τι θα κάνει  :2funny:.Αργά ή γρήγορα να το περιμένεις αυτό  :2funny:
 Πιο πολυ γέλαγα που απειλούσε ο Ρωσσοπόντιος οτι θα ερθει να με δείρει  :2funny: και όταν του είπα έλα να με βρεις στη  Φυλής να του πήγε  :shit: φοβηθηκε μην τον φωτογραφίσει κανένας  :2funny:
 Αν έχω στυλ και αν μετράω το έχουν δει πραγματικά άτομα που ήρθαν εδώ και με βρήκανε και είδανε με τα μάτια τους.Εσυ πάντος είσαι γιά κλάμματα  :2funny: γκόμενες ακόμα δεν είδαμε  :2funny: εκτος απο μούφα φωτογραφίες  :2funny:

Συνημμένα

• ekran.jpg
    ekran.jpg
    361,2 KB · Εμφανίσεις: 79
D

dude901123

Επισκέπτης
Μακαρι να ηταν ολοι οι καμμένοι σαν κ'εμένα.Εγω ειμαι ο μόνος που βάζω πραγματικές φωτογραφίες  :2funny:.
 Μάλλον ο Σινοχάρας στην έκανε  :think: αυτό μου λέει και ο Χάρης  :think:.
 Ο Μάκης τι είδε?Φωτογραφίες απο γκόμενες :) καμία ζωντανή γκόμενα δεν του έδειξες  :2funny:.Ναι του είπες οτι  :knockinb: αυτα μας τα λες κ'εδώ :2funny:  
 Και να βάλω εδώ τη φωτογραφία σου τι θα καταλάβω?θα πεις οτι δεν είσαι εσύ  :jerking:.Προς το παρόν σε βρήκαμε,έμεινε να μάθουμε ποιός είσαι.Στο αφεντικό σου πάντος θα στείλω με ενα δικηγόρο αυτά που γράφεις μαζι με της απειλές  :2funny:Και θα του πω ορίστε ποιός είναι ο υπάλληλος σας  :2funny: απειλεί,βρίζει,ενοχλεί και γράφει αυτά τα πράγματα  :2funny:.Μετά θα είναι στην κρίση του αφεντικού σου τι θα κάνει  :2funny:.Αργά ή γρήγορα να το περιμένεις αυτό  :2funny:
 Πιο πολυ γέλαγα που απειλούσε ο Ρωσσοπόντιος οτι θα ερθει να με δείρει  :2funny: και όταν του είπα έλα να με βρεις στη  Φυλής να του πήγε  :shit: φοβηθηκε μην τον φωτογραφίσει κανένας  :2funny:
 Αν έχω στυλ και αν μετράω το έχουν δει πραγματικά άτομα που ήρθαν εδώ και με βρήκανε και είδανε με τα μάτια τους.Εσυ πάντος είσαι γιά κλάμματα  :2funny: γκόμενες ακόμα δεν είδαμε  :2funny: εκτος απο μούφα φωτογραφίες  :2funny:

Ρε Πορνοπεπονιάρη που να βρεις λεφτά για δικηγόρο με τα χαλασμένα μαρούλια που τρως? Μάλλον θα πρέπει να διαβάσεις ξανά τι σου έγραψα.. Σε προειδοποίησα πως αν ανεβάσεις παράνομα και παρά τη θέλησή μου φωτογραφίες μου εδώ, τότε σε απείλησα πως θα έρθω να σε βρω. Είσαι και νομικός.. Πρέπει να πληρωθεί η πρώτη συνθήκη από εσένα (παραβίαση προσωπικών δεδομένων, ηλεκτρονικό έγκλημα), ώστε να πραγματοποιηθεί η απειλή. Μήπως να πας να δώσεις ξανά μερικά μαθήματα? Για αυτό σε έδιωξαν απο τη Βουλγαρία. Γιατί δεν διαβάζεις τα μαθήματά σου, παρά μόνο μιλάς, μιλάς και λες μαλακίες. Και όταν μετά ηρέμησα και το ξανασκέφτηκα, κατάλαβα ότι δεν έχει νόημα να σε χτυπήσω γιατί εγώ δεν κερδίζω τίποτα.. μόνο χρήματα θα χαλάσω να έρθω να σε βρω. Καλύτερα να τα χαλάσω σε μια αγωγή ώστε να πιάσουν τόπο και μακροχρόνια να βγω κερδισμένος από τη βλακεία σου. Άλλωστε σου είπα.. το Σάββατο έρχεται η Πολωνή από το Βερολίνο, δεν είναι κακό να υπάρχει ένα ακίνητο εκεί.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτα να τα πεις στο αφεντικό σου  :2funny:Οταν ο δικηγόρος θα έρθει στην δουλεια σου στο αφεντικό σου  :2funny:
  Δεν εχει σημασία απειλη είναι με την ίδια λογική μπορεί κάποιος να πει οτι θα με σκοτώσει αν ξαναμιλήσω εναντίον του :2funny:.
  Οσο για την δημοσιευση προσωπικων δεδομένων θα πρέπει να κανει μυνηση κατα αγνώστων (νομιζω κοστίζει 100 Ευρώ) και η δίωξη να βρει την ip διευθυνση του παραβάτη να τον ταυτοποιήσει και να τον παραπέμψει σε δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση.Η ποινή που προβλέπει ο νόμος είναι πρόστιμο μεχρι 200 Ευρώ  :2funny:.Το δικαστήριο θα γίνει σε 3-4 χρόνια (αν δεν παραγραφει το αδικημα μεχρι να γινει η δίκη  :2funny:).Η πλάκα είναι οτι η δίωξη δει ξένη ip διευθυνση και δεν υπαρχουν λόγοι απειλών κατά της ζωής ή παιδική Πορνογραφία τότε σταματάει να ψάχνει.Αυτά περι ιντερπόλ ειναι για  :2funny: :2funny: :2funny:.Οπότε μην κάνεις όνειρα  :jerking: :2funny:.Βεβαια πρωτα πρεπει να βρουνε ποιός είναι και να ταυτοποιήσουν οτι αυτός στην έκανε (ip διευθυνση και καποιες αποδειξεις οτι αυτός ηταν στο κομπιούτερ τη στιγμη που έγινε το αδίκημα.Συνηθως γίνεται με κατάσχεση του σκληρού δίσκου) με υποθέσεις και υποψίες δεν γίνεται τίποτα  :jerking:
  Εισαι τυχερός που δεν έρχεσαι Ρωσσία γιατι θα σου έκωβα τη βίζα θα εστελνα το κειμενο με της απειλες σου μεταφρασμένο και θα εδειχνα ποιος είσαι σ το ιντερνετ και θα σε βάζανε στη μαύρη λίστα  :2funny:Ισως είναι μια καλη ιδεα για να βρω ποιός είσαι  :think: η Ρωσσία θα ειδοποιησει της Ελληνικές αρχες και θα σε βρούνε και θα μου πούνε ποιός είσαι  :think:.
  Σχετικά με την Πολωνέζα που μας λες  :jerking: :2funny: ειναι και αυτη της φαντασίας σου  :jerking: :2funny:.Σημερα εχω ραντεβου με μια απο της παλιές μου,σπίτι μου θα ερθει αν θελει και τη βγάλω καμιά φωτογραφία θα σας την βάλω για να δείτε πραγματικές γκόμενες και όχι μούφα  :jerking:.
  Εγω οποτε θέλω γαμάω δεν χρειάζεται να πηγαινω μια φορα στα 2 χρόνια στα χωριά της Ουκρανίας για να κυνηγάω 35χρονες  :2funny:.Ουτε να ξυπναω στις 7 το πρω'ι' για να πάω για το μεροκάματο  :2funny: ξυπνάω στις 12.30 , πηγαινω κανενα ραντεβου με καμια καινούργια ή σκέφτομαι ποιά θα συναντίσω απο αυτές που έχω για να την  :knockinb:.Μακάρι όλοι οι κακομοίρηδες να ήταν σαν κ'εμένα  :2funny:Παρε και μια φωτογραφία που σου ταιριάζει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 10730895_1627675534185809_8092387447148521760_n.jpg
    10730895_1627675534185809_8092387447148521760_n.jpg
    81,6 KB · Εμφανίσεις: 28
D

dude901123

Επισκέπτης
Αυτα να τα πεις στο αφεντικό σου  :2funny:Οταν ο δικηγόρος θα έρθει στην δουλεια σου στο αφεντικό σου  :2funny:
  Δεν εχει σημασία απειλη είναι με την ίδια λογική μπορεί κάποιος να πει οτι θα με σκοτώσει αν ξαναμιλήσω εναντίον του :2funny:.
  Οσο για την δημοσιευση προσωπικων δεδομένων θα πρέπει να κανει μυνηση κατα αγνώστων (νομιζω κοστίζει 100 Ευρώ) και η δίωξη να βρει την ip διευθυνση του παραβάτη να τον ταυτοποιήσει και να τον παραπέμψει σε δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση.Η ποινή που προβλέπει ο νόμος είναι πρόστιμο μεχρι 200 Ευρώ  :2funny:.Το δικαστήριο θα γίνει σε 3-4 χρόνια (αν δεν παραγραφει το αδικημα μεχρι να γινει η δίκη  :2funny:).Η πλάκα είναι οτι η δίωξη δει ξένη ip διευθυνση και δεν υπαρχουν λόγοι απειλών κατά της ζωής ή παιδική Πορνογραφία τότε σταματάει να ψάχνει.Αυτά περι ιντερπόλ ειναι για  :2funny: :2funny: :2funny:.Οπότε μην κάνεις όνειρα  :jerking: :2funny:.Βεβαια πρωτα πρεπει να βρουνε ποιός είναι και να ταυτοποιήσουν οτι αυτός στην έκανε (ip διευθυνση και καποιες αποδειξεις οτι αυτός ηταν στο κομπιούτερ τη στιγμη που έγινε το αδίκημα.Συνηθως γίνεται με κατάσχεση του σκληρού δίσκου) με υποθέσεις και υποψίες δεν γίνεται τίποτα  :jerking:
   Εισαι τυχερός που δεν έρχεσαι Ρωσσία γιατι θα σου έκωβα τη βίζα θα εστελνα το κειμενο με της απειλες σου μεταφρασμένο και θα εδειχνα ποιος είσαι σ το ιντερνετ και θα σε βάζανε στη μαύρη λίστα  :2funny:Ισως είναι μια καλη ιδεα για να βρω ποιός είσαι  :think: η Ρωσσία θα ειδοποιησει της Ελληνικές αρχες και θα σε βρούνε και θα μου πούνε ποιός είσαι  :think:.
  Σχετικά με την Πολωνέζα που μας λες  :jerking: :2funny: ειναι και αυτη της φαντασίας σου  :jerking: :2funny:.Σημερα εχω ραντεβου με μια απο της παλιές μου,σπίτι μου θα ερθει αν θελει και τη βγάλω καμιά φωτογραφία θα σας την βάλω για να δείτε πραγματικές γκόμενες και όχι μούφα  :jerking:.
   Εγω οποτε θέλω γαμάω δεν χρειάζεται να πηγαινω μια φορα στα 2 χρόνια στα χωριά της Ουκρανίας για να κυνηγάω 35χρονες  :2funny:.Ουτε να ξυπναω στις 7 το πρω'ι' για να πάω για το μεροκάματο   :2funny: ξυπνάω στις 12.30 , πηγαινω κανενα ραντεβου με καμια καινούργια ή σκέφτομαι ποιά θα συναντίσω απο αυτές που έχω για να την  :knockinb:.Μακάρι όλοι οι κακομοίρηδες να ήταν σαν κ'εμένα  :2funny:Παρε και μια φωτογραφία που σου ταιριάζει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι έγινε? Τέλος οι απειλές?? Δεν θα βρεις τη φάτσα μου να την ανεβάσεις? Δέχομαι τη δημόσια συγνώμη σου για τις απειλές και την αλλαγή στάσης σου αφού έχεις σταματήσει να αναπαράγεις όσα έλεγες περί δημοσίευσης φωτογραφιών μου. Το δικηγόρο σου τον περιμένω με χαρά μετά τη διευκρινιστική μου δήλωση εδώ, την οποία δεν έχω πρόβλημα να επαναλάβω οπουδήποτε χρειαστεί. Αλλά αν δεν έρθει να με βρει τότε θα ενημερώσω το site πως για μια ακόμη φορά άλλα λες και άλλα κάνεις και αυτό σε κάνει ψεύτη σε κάτι που αποδεικνύεται εκ τις απόστασης ανάμεσα στις δηλώσεις σου και την πραγματικότητα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τι έγινε? Τέλος οι απειλές?? Δεν θα βρεις τη φάτσα μου να την ανεβάσεις? Δέχομαι τη δημόσια συγνώμη σου για τις απειλές και την αλλαγή στάσης σου αφού έχεις σταματήσει να αναπαράγεις όσα έλεγες περί δημοσίευσης φωτογραφιών μου. Το δικηγόρο σου τον περιμένω με χαρά μετά τη διευκρινιστική μου δήλωση εδώ, την οποία δεν έχω πρόβλημα να επαναλάβω οπουδήποτε χρειαστεί. Αλλά αν δεν έρθει να με βρει τότε θα ενημερώσω το site πως για μια ακόμη φορά άλλα λες και άλλα κάνεις και αυτό σε κάνει ψεύτη σε κάτι που αποδεικνύεται εκ τις απόστασης ανάμεσα στις δηλώσεις σου και την πραγματικότητα.
Ότι να 'ναι είσαι τελικά και παίζεις εδώ μέσα... Όποιος γαμάει δεν κάθεται να μαλακίζεται μαζί μας... Γράφεις και νομίζεις πως μιλάς και σοβαρά!!! :jerking: :jerking: :jerking:
Εγώ είχα επενδύσει για το γέλιο μου σε εσένα και με αποζημιώνεις απεριόριστα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Από το γέλιο που μου προκαλείς βγάζω και λεφτά διότι στη δουλειά μου, έχω επαφή με πολύ κόσμο και όταν σε διαβάζω είμαι με το χαμόγελο  αντίθετα με τους ανταγωνιστές μου και έτσι έρχονται και τα λεφτά :2funny: :2funny: :2funny:
Ποσοστά όμως δεν σου δίνω γιατί είσαι αρνητικός!!! :birdman: :birdman: :birdman:Μόνο στο σύντροφο Ντάβαριτσ με τη μοναδική γραφή του, του χρωστάω γερό κέρασμα και κρίμα που δεν συναντηθήκαμε όταν είμουν στα μέρη του...

Ελπίζω ο Δημητράκης να βγάλει τα λίνκ  που έχει να πέσει το γέλιο της χρονιάς!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ότι να 'ναι είσαι τελικά και παίζεις εδώ μέσα... Όποιος γαμάει δεν κάθεται να μαλακίζεται μαζί μας... Γράφεις και νομίζεις πως μιλάς και σοβαρά!!! :jerking: :jerking: :jerking:
Εγώ είχα επενδύσει για το γέλιο μου σε εσένα και με αποζημιώνεις απεριόριστα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Από το γέλιο που μου προκαλείς βγάζω και λεφτά διότι στη δουλειά μου, έχω επαφή με πολύ κόσμο και όταν σε διαβάζω είμαι με το χαμόγελο  αντίθετα με τους ανταγωνιστές μου και έτσι έρχονται και τα λεφτά :2funny: :2funny: :2funny:
Ποσοστά όμως δεν σου δίνω γιατί είσαι αρνητικός!!! :birdman: :birdman: :birdman:Μόνο στο σύντροφο Ντάβαριτσ με τη μοναδική γραφή του, του χρωστάω γερό κέρασμα και κρίμα που δεν συναντηθήκαμε όταν είμουν στα μέρη του...

Ελπίζω ο Δημητράκης να βγάλει τα λίνκ  που έχει να πέσει το γέλιο της χρονιάς!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
τι δουλεια κανεις νεαρε?

D

dude901123

Επισκέπτης
τι δουλεια κανεις νεαρε?

Σερβιτόρος του Πορνοπεπόνια από τους καλούς. Αφού σκέψου μιλάς με το Πεπόνι και απαντάει ο σερβιτόρος. Ρε συ έχει στόμα και δεν το κλείνει μάλιστα. Μη φοβάσαι.. θα σου δώσει καλό tip.

D

dude901123

Επισκέπτης

Όσο για το αν γαμάω.. έχεις αξιόπιστο γαμόμετρο? Όποιος γράφει πιο πολύ εδώ εδώ σημαίνει πως δεν γαμάει? Για να δω λίγο.. 10.200 μηνύματα ο Πεπόνιας, 1570 εσύ και μόλις 410 εγώ. Ποιος μαλακίζεται με χιλιάδες άσχετα μηνύματα και μαλώνει με τους πάντες? Μήπως να σου θυμίσω πως βρισκόμαστε στο Forum Chernivcy? Έχεις πάει? Έχεις κάτι να ρωτήσεις? Ο φίλος σου ο Πεπονιάρης πήγε? Τι κάνετε εδώ μέσα? Το δάσκαλο και δίνεται ελέγχους? Μήπως εγώ ήμουν εκεί πριν 2 μήνες? Και μήπως σε 10 μέρες πάλι εκεί θα είμαι? Μου αρέσει ο αυτοσαρκασμός και είναι ακόμη πιο αστείος όταν γίνεται χωρίς να το καταλαβαίνει ο άλλος. Φαντάζομαι όταν έγραψες το ποστ είπες.. τον έκανα σκόνη τώρα..

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
γιατι πας τσερναβτσι τοσο συχνα?η το συνδιαζεις με κισινιοφ?
που βλεπεις πιο ευκολο πεδιο ??εχω δικη μου αποψη,αλλα μ ενδιαφερει κι αλλη οπτικη

D

dude901123

Επισκέπτης
γιατι πας τσερναβτσι τοσο συχνα?η το συνδιαζεις με κισινιοφ?
που βλεπεις πιο ευκολο πεδιο ??εχω δικη μου αποψη,αλλα μ ενδιαφερει κι αλλη οπτικη

Ξεκίνησε σαν πρόκληση σε ένα άγνωστο μέρος. Μιλώντας σε διάφορα chat με τις κοπέλες των γύρω περιοχών εύκολα πήρα 3 απαντήσεις στα μέτρα μου όπως έχω περιγράψει. Είδα ένα παρθένο έδαφος, κορίτσια λιγότερο υποψιασμένα και ελάχιστοι ανταγωνιστές. Την ίδια περίοδο μιλώντας με Lviv, Odessa, Kiev καταλάβαινες πως τα πράγματα εκεί ήταν σε πιο επαγγελματικό επίπεδο και οι κοπέλες υποψιασμένες. Όντως ήταν βολικό να συνδυαστεί με Chisinau, Tiraspol που είχα κάνει επαφές ήδη σε προηγούμενα ταξίδια μου. Τώρα λοιπόν που είχα περισσότερο χρόνο για προετοιμασία και το έψαξα περισσότερο με κοπέλες από το Chernivcy έχω φτιάξει μια ομάδα κοριτσιών 3,4 να με περιμένουν. 2 σχεδόν με ανοιχτά πόδια και 2 βλέποντας και κάνοντας. Σε 3 μέρες που θα είμαι εκεί είναι πάνω από τις δυνατότητες μου να τις καταφέρω άγνωστες και τις 4εις. Απλά δημιούργησα επιλογές και καβάτζες και όπως πάει. Όντως συγκρινόμενο με άλλα μέρη και χωρίς πρόθεση να δώσεις χαρτζιλίκι to Chernivcy μου φαίνεται παράδεισος. Μικρό, ήσυχο, ασφαλές, κοντά στα σύνορα, με πολλούς φοιτητές και πολύ χαμηλές τιμές.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
854
Ότι να 'ναι είσαι τελικά και παίζεις εδώ μέσα... Όποιος γαμάει δεν κάθεται να μαλακίζεται μαζί μας... Γράφεις και νομίζεις πως μιλάς και σοβαρά!!!
μαλλον απο τον ρυθμο μου γραφεις καλοκαιριατικα στο μπου εχεις ξεσκιστει στην πουτσα΄βαση της δικιας σου λογικης
Ελπίζω ο Δημητράκης να βγάλει τα λίνκ  που έχει να πέσει το γέλιο της χρονιάς!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
βλεπω ζητας λινκ, για δειξε μας ρε μεγαλε ποσο βαρια αρχιδια εχεις, και βαλε μας δικο σου λινκ απο φεις απο μαμπα και 5-6 πραγματικες σου φωτο....αλλα οταν το ζηταμε για αλλον ειμαστε πολυ βαρυμαγκες...αντε ντε....να <γελασουμε> οπως λες κι εσυ
εγω δεν εχω βαρια αρχιδια σαν και σενα και δεν γουσταρω να δημοσιευουν δικες μου φωτος ή στοιχεια

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Ξεκίνησε σαν πρόκληση σε ένα άγνωστο μέρος. Μιλώντας σε διάφορα chat με τις κοπέλες των γύρω περιοχών εύκολα πήρα 3 απαντήσεις στα μέτρα μου όπως έχω περιγράψει. Είδα ένα παρθένο έδαφος, κορίτσια λιγότερο υποψιασμένα και ελάχιστοι ανταγωνιστές. Την ίδια περίοδο μιλώντας με Lviv, Odessa, Kiev καταλάβαινες πως τα πράγματα εκεί ήταν σε πιο επαγγελματικό επίπεδο και οι κοπέλες υποψιασμένες. Όντως ήταν βολικό να συνδυαστεί με Chisinau, Tiraspol που είχα κάνει επαφές ήδη σε προηγούμενα ταξίδια μου. Τώρα λοιπόν που είχα περισσότερο χρόνο για προετοιμασία και το έψαξα περισσότερο με κοπέλες από το Chernivcy έχω φτιάξει μια ομάδα κοριτσιών 3,4 να με περιμένουν. 2 σχεδόν με ανοιχτά πόδια και 2 βλέποντας και κάνοντας. Σε 3 μέρες που θα είμαι εκεί είναι πάνω από τις δυνατότητες μου να τις καταφέρω άγνωστες και τις 4εις. Απλά δημιούργησα επιλογές και καβάτζες και όπως πάει. Όντως συγκρινόμενο με άλλα μέρη και χωρίς πρόθεση να δώσεις χαρτζιλίκι to Chernivcy μου φαίνεται παράδεισος. Μικρό, ήσυχο, ασφαλές, κοντά στα σύνορα, με πολλούς φοιτητές και πολύ χαμηλές τιμές.
θα σου προτεινα κι ιφρανκιφσκ 150κμ πιο πανω..πιο καλες κι πιο ευκολες γκομενες.πασαζ λεγεται το πιο καλο κλαμπ στο κεντρο,μεγαλο μπαρ κι ευκολο καμακι,,μουνια διαστημικα!!!!
αυτα που λες σωστα ειναι γενικα..το μονο που δεν ισχυει ειναι οτι το μερος δεν ειναι τοσο ηρεμο,εχει καμμια 50αρια μαφιοζους με λαθρεμποριο τζιγαρων οπλων κλπ που τοχουν εδρα
στεκι τους το σερμπονα κι ενα αλλο παρακμιακο ντισκο στην αλλη πλευρα της πολης,που εχει ομως φουλ κοσμο κ καριολικι μεσα καθε μερα..ξεχναω το ονομα...

D

dude901123

Επισκέπτης
θα σου προτεινα κι ιφρανκιφσκ 150κμ πιο πανω..πιο καλες κι πιο ευκολες γκομενες.πασαζ λεγεται το πιο καλο κλαμπ στο κεντρο,μεγαλο μπαρ κι ευκολο καμακι,,μουνια διαστημικα!!!!
αυτα που λες σωστα ειναι γενικα..το μονο που δεν ισχυει ειναι οτι το μερος δεν ειναι τοσο ηρεμο,εχει καμμια 50αρια μαφιοζους με λαθρεμποριο τζιγαρων οπλων κλπ που τοχουν εδρα
στεκι τους το σερμπονα κι ενα αλλο παρακμιακο ντισκο στην αλλη πλευρα της πολης,που εχει ομως φουλ κοσμο κ καριολικι μεσα καθε μερα..ξεχναω το ονομα...

Εγώ βράδυ δεν κυκλοφόρησα.. Στο Bar24 πήγα που ήταν μια χαρα, αλλά δεν την έψαξα για Disco και night life. Αφού την είχα τη γκόμενα.. ποτάκι στα χαλαρά και Hotel για ξεπάτωμα. Δεν είμαι fan χωρίς γλώσσα να δοκιμάζω την τύχη μου μόνος σε άγνωστα μέρη. Και δεν είχε και νόημα να το κάνω από τη στιγμη που ήταν κανονισμένο ήδη.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Εγώ βράδυ δεν κυκλοφόρησα.. Στο Bar24 πήγα που ήταν μια χαρα, αλλά δεν την έψαξα για Disco και night life. Αφού την είχα τη γκόμενα.. ποτάκι στα χαλαρά και Hotel για ξεπάτωμα. Δεν είμαι fan χωρίς γλώσσα να δοκιμάζω την τύχη μου μόνος σε άγνωστα μέρη. Και δεν είχε και νόημα να το κάνω από τη στιγμη που ήταν κανονισμένο ήδη.
λιγα ρωσσικα ειναι μαστ
αφου ασχολεισαι σε τακτικη βαση πρεπει να μαθεις
εξαλλου το καμακι ειναι απλο..αν πεις σε καποια που σε κοιταει λιγο,τι θα πιουμε κ δεχτει,χορευεις κανα μπλουζ στην πιστα πιανεις τον κωλο,να σε παρει κ στα σοβαρα,οχι για ευρωπαιο μαλ..α
αν γουσταρει γαμησες..20-30 φρασεις χρειαζονται εν ολω..αν χρειαζονται πιο πολλες εχεις πεσει σε λαθος ατομο,,πας πιο περα!!! ;)
εγω το μονο που μου λειπει απο ουκρανια ειναι η ντισκο κ τα ουαν ναιτ σταντ,,να γαμησεις βρισκεις κι αλλου σε αλλες χωρες,αλλα τα γαμησια  μετα απο καμακια σε ντισκο μονο στην ουκρανια νομιζω παιζουν ακομα τοσο πολυ... :)

D

dude901123

Επισκέπτης
Πες το δικηγόρο σου να βιαστεί.. γαιτί ακούω πως οι φιλοζωικές δεν γέλασαν ιδιαίτερα με το βιντεάκι σου στην Ελλάδα και στην Κύπρο όταν το είδαν, περι κτηνοβασίας και την παραδοχή σου οτι κτηνοβάτησες σε κατσίκα στην Ελλάδα.. 
Παντού φίλους έχεις.. όλοι σε αγαπάνε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Mάλλον ο Σινοχάρας θα στην ανεβάσει  :2funny:.Αυτα να τα διευκρινήσεις στο αφεντικό σου  :2funny:εμένα τι μου τα λες? :2funny: που οταν μάθω ποιός είσαι θα τον στείλω στο αφεντικό σου  :2funny:να του δείξει με τι ασχολεισε τωρα αν σε απολυσει ειναι δικο του θέμα.Καλο ειναι να ξέρει το ποιόν τον υπαλληλων του  :2funny:.
  Οσο για της απειλές για ρώτα είναι αρκετα σοβαρο αδίκημα και έγινε πρόσφατα.Αν καποιος βαλει της φωτογραφίες σου στο ιντερνετ πρεπει να του κανεις καταγγελεια και όχι να απειλεις οτι θα αυτοδικησεις.Αυτά εξήγησε τα στο αφεντικό σου στη δουλειά ισως σε καταλάβει  :2funny:.

Λες αυτά τα λινκ που μου στείλανε? :2funny: Με τα βιντεάκια που ο ψεύτης λέει την ιστορία της ζωής του και γράφει πως καμακώνει στο Τσερνοφτσί? :2funny:Πλάκα πλάκα μπορεί να τα έχει κάνει μόνος του  :2funny:γιατι ζηλεψε τη διασημότητα μου  :2funny:

τι δουλεια κανεις νεαρε?
Εχει δικια του επιχειρηση στη Ρόδο.

Πες το δικηγόρο σου να βιαστεί.. γαιτί ακούω πως οι φιλοζωικές δεν γέλασαν ιδιαίτερα με το βιντεάκι σου στην Ελλάδα και στην Κύπρο όταν το είδαν, περι κτηνοβασίας και την παραδοχή σου οτι κτηνοβάτησες σε κατσίκα στην Ελλάδα.. 
Παντού φίλους έχεις.. όλοι σε αγαπάνε.
Τα κατσίκια που γάμαγα όταν ημουν 15 ετών (εν ετη 1989) τα έχουνε σουβλίσει απο πολυ καιρό  :2funny:  :2funny:Αν ειχες εστω και της παραμικρες γνωσεις νομικων θα ηξερες οτι τα αδικηματα παραγράφονται μετα απο κάποια χρόνια.Για τα πλημελήματα ειναι 5-10 χρόνια ο χρόνος παραγραφης στην Ελλάδα (στη Ρωσσία ειναι 5 χρόνια).Για ποινες που επιφέρουν ισόβια ειναι 20 ή 25 χρόνια.Η κτηνοβασία λογικά πρεπει να έχει χρόνο παραγραφής 5 χρόνια απο την τέλεση του αδικήματος και 10 να ειχε εχει απο καιρο παραγραφεί  :2funny:.
  Καμιά μούφα φωτογραφία θα μας βάλεις να γελάσουμε  :2funny: εχεις σταματίσει να βάζεις  :2funny:γεματο ειναι το ιντερνετ της κατεβαζεις και της βαζεις  :2funny:.Να γελάσουμε κ'εμεις λιγάκι  :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
854
Mάλλον ο Σινοχάρας θα στην ανεβάσει

τι του εκανε στο σινο ο ντερτι  για να του ανεβασει της φωτο του....κι αν υποθεσουμε οτι θα το κανει....που θα τις βρει;; εδω δεν τις βρηκες εσυ ο μεγιστος ντεντεκτιβ

Εχει δικια του επιχειρηση στη Ρόδο.
επιχειρηση το μπαρ το καταστημα, επιχειρηση και το ψιλικατζιδικο
αλλωστε εσενα ρωτησε;;

Τα κατσίκια που γάμαγα όταν ημουν 15 ετών (εν ετη 1989) τα έχουνε σουβλίσει απο πολυ καιρό  :2funny:  :2funny:Αν ειχες εστω και της παραμικρες γνωσεις νομικων θα ηξερες οτι τα αδικηματα παραγράφονται μετα απο κάποια χρόνια.Για τα πλημελήματα ειναι 5-10 χρόνια ο χρόνος παραγραφης στην Ελλάδα (στη Ρωσσία ειναι 5 χρόνια).Για ποινες που επιφέρουν ισόβια ειναι 20 ή 25 χρόνια.Η κτηνοβασία λογικά πρεπει να έχει χρόνο παραγραφής 5 χρόνια απο την τέλεση του αδικήματος και 10 να ειχε εχει απο καιρο παραγραφεί
λες της φιλοζωικες να της νοιαζει ποτε γαμησες τα αρνακια και τα κατσικακια και τα σκυλακια;;;τους νοιαζει οτι το εκανες.... το οτι καλεις το κοσμο δημοσιως και προπαγανδιζεις  μεσω του καναλιου σου και του βιντεο τους νοιαζει...και ηδη εχουν ασχοληθει με το θεμα. και οτι αυτο ειναι ιδεα και οι ιδεες δεν καταδικαζονται.....σε περιμενουν ηδη με ανοιχτες αγκαλες απο οτι μου ειπαν κανα δυο φιλοζωοι του σαϊτ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τι του εκανε στο σινο ο ντερτι  για να του ανεβασει της φωτο του....κι αν υποθεσουμε οτι θα το κανει....που θα τις βρει;; εδω δεν τις βρηκες εσυ ο μεγιστος ντεντεκτιβ

επιχειρηση το μπαρ το καταστημα, επιχειρηση και το ψιλικατζιδικο
αλλωστε εσενα ρωτησε;;

λες της φιλοζωικες να της νοιαζει ποτε γαμησες τα αρνακια και τα κατσικακια και τα σκυλακια;;;τους νοιαζει οτι το εκανες.... το οτι καλεις το κοσμο δημοσιως και προπαγανδιζεις  μεσω του καναλιου σου και του βιντεο τους νοιαζει...και ηδη εχουν ασχοληθει με το θεμα. και οτι αυτο ειναι ιδεα και οι ιδεες δεν καταδικαζονται.....σε περιμενουν ηδη με ανοιχτες αγκαλες απο οτι μου ειπαν κανα δυο φιλοζωοι του σαϊτ
Το τι έχει ο ρολογάς αν θελει ας απαντησει ο ίδιος.
  Σχετικα με της φωτογραφίες πιστευω οτι της εχει βρει.Αν εγω της ζητησω σε καποιον δεν θα μου της δωσει αν της ζητησεις εσυ θα στις δωσουν ομως.
  Άσε οι φιλόζωοι ειναι οι μεγαλητερες κότες  :2funny: εκτος αυτου οι Μπουρδελιάριδες ειναι πιο κοντα στην κτηνοβασία απο τη φιλοζω'ι'α για να σκάσουν πες τους οτι εδω στη Ρωσσία οταν πηγαινω σε Κορεάτικα εστιατόρια παντα παραγγελνω μπριτζόλες απο σκύλο (στην Ελλάδα εχει πρόστιμο 10.000 Ευρώ αλλα στην Ρωσσία δεν υπαρχει κανενα προβλημα,εχει φαρμες εξω απο την πόλη που εκτρέφουν οι Κορεάτες σκυλιά για τα εστιατόρια τους μια φορα ειχαν παει να τους κανουν τσαμπουκα κατι πουστρόνια φιλόζωοι αλλα φυγανε τρέχοντας) Σχετικα με το ξύλο και ο υπάλληλος σου ο  Ρωσσοπόντιος ηθελε να ερθει να με δείρει και οταν του ειπα να ερθει στη Φυλής να τον δούμε χέστηκε πανω του μην τον παρει κανεις καμια φωτογραφία :2funny:.Οι φίλοι σου οι ζωόφιλοι μπορουν να πάθουν μεγαλη ζημιά  :2funny: γιατι ετοιμαζομαι για Βερολίνο σε κλειστό συνέδριο κτηνοβατών σε μια έπαυλη εξω απο την πόλη που εκει θα ειναι βουλευτες του Γερμανικου,Δανικου κοινοβουλίου ενας υφηπουργός της Δανίας καθως και βουλευτες απο την βουλή απο τα νησιά Φερρόες.Εγω εχω θέσει θέμα να συνδέσουν την οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα με την αποποινηκοποιηση της κτηνοβασίας στην Ελλάδα  :2funny:.Καθως στο να αποκτήσουν δικαιόματα οι κτηνοβάτες να μπορουνε να κανουν συμφωνιτικο διαβίωσης με τα ζωάκια τους! :2funny:Στις επομενες εκλογές σκέφτομαι να πολιετυθω οταν ο κοσμος θα εχει πια συχαθεί και τον Τσίπρα με τα ψέματα του  :2funny:.
  Σε ένα πάντος συμφωνούμε οτι οι ιδέες δεν διώκονται.
  Παρε και κρέας αλόγου που έφαγα πριν απο λίγες μέρες  :2funny:Δειξτο στους φίλους σου τους φιλόζωους  :2funny:
  Το άλογο δεν διαφέρει καιπολυ απο το Μοσχάρι εχει λιγοτερα λιπαρά αλλα εχει μια διαφορετικη μυρωδιά θα έλεγα.

Συνημμένα

• 11124463_1048582871821069_1945567387_n.jpg
    11124463_1048582871821069_1945567387_n.jpg
    57,4 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 11430277_1048582861821070_286266813_n.jpg
    11430277_1048582861821070_286266813_n.jpg
    54,1 KB · Εμφανίσεις: 26

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom