dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Πρέπει να είσαι πολύ καμμένος για να ελπίζεις να βγάλεις λεφτά απο καμία αποζημίωση
.
Επειδη νομικός είμαι και είχα χειριστεί μια παρόμοια υπόθεση και τελικά δεν βγάλαμε άκρη ενώ είχαμε όλα τα στοιχεία
.Ο ανθρωπος απο του οποίου το κομπιούτερ έγινε ο εκβιασμός δήλωσε ότι τότε που έγινε το αδίκημα έκανε πάρτι ο γιός του και ήταν στο εξωχικό σπίτι πάνω απο 60-70 άτομα που μπαίναν στο wi-fi με τα κινητά τους!Και μιλαμε για εκβιασμό με χοντρά λεφτά όχι
.Οποτε μην ελπίζεις να εκβιάσεις κάποιον γιά να βγάλεις λεφτά.
Οι απειλές σου πάντος είναι πολυ σοβαρότερο και μπορείς να πάθεις ζημιά σκουλίκι
.Εχω πει τα σκουλίκια ή τα αφήνεις να ζούνε αλλα αν σηκώσουν κεφάλι τα πατάς.
Επειδη εγω δεν είμαι αρουραίος αυτό που θα κάνω είναι πολύ χειρότερο και νομιμότατο
το έχω ξανακάνει με ενα τσογλάνι που μου χρώσταγε λεφτά.Και το τσογλανι είναι τώρα άνεργος
.Αυτό που πρέπει να κάνω αν καποιος καλοθελητης μου πει ποιός είσαι να παω στο αφεντικό σου στη δουλειά (στο πλυντηριο αυτοκινητων,σουπερ μαρκετ,αποθηκη,ταβέρνα ή οτι άλλο δουλεύεις) και θα του πω ορίστε ποιός είναι ο υπάλληλος σας
απειλεί οτι θα με δείρει,βρίζει κλπ. οπότε θα ψαχνεις για δουλειά.Παντος πρέπει να είσαι πολυ χασμένος γιά να γράφεις 8 το πρω'ι'
.Εγω σημερα εχω ραντεβου με ενα μικρό και δυστηχως μπορει να μην εχω πολυ χρόνο να ασχολούμε μαζί σου ![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Οτι λέω το κάνω και ο μόνος είμαι που βάζω φωτο απο πραγματικές γκόμενες και γκόμενες εχω λουράκια τους βάζω
.Οι δικές σου που είναι?
στη φαντασία σου? ![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Υποψιάζομαι οτι μόνος σου μπορει να βάλεις φωτογραφίες σου για να λες οτι στις ανεβάσανε αλλοι
το είχε κανει ο Σινοχάρας κάποτε.Ελεγε οτι του σπάσανε χάκερ τον κωδικό στο κομπιούτερ και του κλέψανε της φωτογραφίες του
μεγάλη φαντασία
.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Επειδη νομικός είμαι και είχα χειριστεί μια παρόμοια υπόθεση και τελικά δεν βγάλαμε άκρη ενώ είχαμε όλα τα στοιχεία
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Οι απειλές σου πάντος είναι πολυ σοβαρότερο και μπορείς να πάθεις ζημιά σκουλίκι
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Επειδη εγω δεν είμαι αρουραίος αυτό που θα κάνω είναι πολύ χειρότερο και νομιμότατο
Οτι λέω το κάνω και ο μόνος είμαι που βάζω φωτο απο πραγματικές γκόμενες και γκόμενες εχω λουράκια τους βάζω
Υποψιάζομαι οτι μόνος σου μπορει να βάλεις φωτογραφίες σου για να λες οτι στις ανεβάσανε αλλοι
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)