Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πρέπει να είσαι πολύ καμμένος για να ελπίζεις να βγάλεις λεφτά απο καμία αποζημίωση  :2funny:.
  Επειδη νομικός είμαι και είχα χειριστεί μια παρόμοια υπόθεση και τελικά δεν βγάλαμε άκρη ενώ είχαμε όλα τα στοιχεία  :rockon:.Ο ανθρωπος απο του οποίου το κομπιούτερ έγινε ο εκβιασμός δήλωσε ότι τότε που έγινε το αδίκημα έκανε πάρτι ο γιός του και ήταν στο εξωχικό σπίτι πάνω απο 60-70 άτομα που μπαίναν στο wi-fi με τα κινητά τους!Και μιλαμε για εκβιασμό με χοντρά λεφτά όχι  :jerking:.Οποτε μην ελπίζεις να εκβιάσεις κάποιον γιά να βγάλεις λεφτά.
  Οι απειλές σου πάντος είναι πολυ σοβαρότερο και μπορείς να πάθεις ζημιά σκουλίκι  :2funny:.Εχω πει τα σκουλίκια ή τα αφήνεις να ζούνε αλλα αν σηκώσουν κεφάλι τα πατάς.
  Επειδη εγω δεν είμαι αρουραίος αυτό που θα κάνω είναι πολύ χειρότερο και νομιμότατο :2funny: το έχω ξανακάνει με ενα τσογλάνι που μου χρώσταγε λεφτά.Και το τσογλανι είναι τώρα άνεργος  :2funny:.Αυτό που πρέπει να κάνω αν καποιος καλοθελητης μου πει ποιός είσαι να παω στο αφεντικό σου στη δουλειά (στο πλυντηριο αυτοκινητων,σουπερ μαρκετ,αποθηκη,ταβέρνα ή οτι άλλο δουλεύεις) και θα του πω ορίστε ποιός είναι ο υπάλληλος σας  :2funny: απειλεί οτι θα με δείρει,βρίζει κλπ. οπότε θα ψαχνεις για δουλειά.Παντος πρέπει να είσαι πολυ χασμένος γιά να γράφεις 8 το πρω'ι'  :2funny:.Εγω σημερα εχω ραντεβου με ενα μικρό και δυστηχως μπορει να μην εχω πολυ χρόνο να ασχολούμε μαζί σου  :2funny:
  Οτι λέω το κάνω και ο μόνος είμαι που βάζω φωτο απο πραγματικές γκόμενες και γκόμενες εχω λουράκια τους βάζω  :2funny:.Οι δικές σου που είναι? :2funny:στη φαντασία σου? :2funny:
  Υποψιάζομαι οτι μόνος σου μπορει να βάλεις φωτογραφίες σου για να λες οτι στις ανεβάσανε αλλοι  :think:το είχε κανει ο Σινοχάρας κάποτε.Ελεγε οτι του σπάσανε χάκερ τον κωδικό στο κομπιούτερ και του κλέψανε της φωτογραφίες του  :jerking: μεγάλη φαντασία  :jerking:.

fidilio 42

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Δημητράκη μπούφο ο Dirty γαμάει τον ξέρω χρόνια και δε λέει ψέματα.Πάρε και διαλόγους που ζήτησες.Ζήτα συγγνώμη Δημητράκη από το μέντορα του πορνοτουρισμού.

Συνημμένα

• Dirty7-2.jpg
    Dirty7-2.jpg
    39,1 KB · Εμφανίσεις: 70
  • Dirty7-3.jpg
    Dirty7-3.jpg
    82 KB · Εμφανίσεις: 72
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
854

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
Δημητράκη μπούφο ο Dirty γαμάει τον ξέρω χρόνια και δε λέει ψέματα.Πάρε και διαλόγους που ζήτησες.Ζήτα συγγνώμη Δημητράκη από το μέντορα του πορνοτουρισμού.
Μην πιστεύετε αυτά που λένε οι επιστήμονες και οι γιατροί οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο αυτισμός δεν είναι μεταδοτική ασθένεια. Αλλιώς πως μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως από έναν έγιναν 5-6.  :think:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Μην πιστεύετε αυτά που λένε οι επιστήμονες και οι γιατροί οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο αυτισμός δεν είναι μεταδοτική ασθένεια. Αλλιώς πως μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως από έναν έγιναν 5-6.   :think:
  :grin: :grin: :grin: ωραιος τυπε///

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σας βάζω μια μετάφραση απο της συνομηλίες που βάλανε χτες για να καταλάβετε την κακομοιριά του  :2funny:Δεν μπορω να καταλαβω γιατι βάλανε της συνομηλίες πιθανότατα γιατι τον εσβισα γιατι εγω βαζω πραγματικες φωτογραφίες απο γκόμενες ενω αυτός είναι αγάμητος και φουκαράς  :2funny:.Ηταν μια πραξη πανικού θα έλεγα
  Της γράφει Hi του απαντάει η γκόμενα:μιλάς Ρωσσικά?
  ο βλάκας της γράφει στα Ελληνικά με Ρωσσικά γράμματα:Θέλω σεξ μαζί σου  :2funny:
  Φυσικά και δεν το καταλαβε και του γράφει σε σπαστα Αγγλικά (πιθανον να μην ξέρει καλά)
  Αυτος της απαντάει σε Ρωσσικά απο μεταφραστη οτι θέλω να το κάνω αυτό μαζι σου (δεξ εννοει)
  πλάκα εχει στο τέλος που δεν του γράφει και της γράφει θελω να ερθεις το συντομότερο
  και ακόμα πιο πλάκα έχει το τελευταιο του μύνημα  :2funny: που της λέει πιτσιρικά  (Малыш δεν το λενε σε κοπέλα  :2funny: απλός ετσι το εβγαλε ο μεταφραστης  :2funny:) που είσαι?Θέλω να σε δω.

Δε νομίζω οτι ετσι μπορει κανεις να βγαλει γκόμενα  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Πάντος είναι πολύ μαλάκας γιατί προδώθηκε  :2funny: Κώστες απο Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν πολλοί στο mail.ru  :2funny: :2funny: :2funny:Ο τύπος είναι τραγικός με κατι παντόφλες στη μία φωτογραφία  :2funny:έχει μια κωλόφατσα σαν Τατζίκος μοιάζει :2funny: γ'αυτό με απέφευγε  :2funny:
  Πιστεύω οτι δεν πήγε τυχαία Μολδαβία και αν προσέξατε υποστηρίζει τα ζώα του ΟΠΑ γιατι πιθανότατα είναι γνωστός ή εχει καποια συγγένεια με καποιον απ'αυτούς  :rockon: οι περισσότεροι εκει ετσι είναι.Ισως εχει καποια σχέση με το Γιάννη το Φλάουερ τον κηπουρό που πηγε και χρεωκόπισε (σας είχα γραψει σχετικά) :2funny: παντος αυτους του ΟΠΑ του υποστηρίζει παρα πολυ.
  Μετα το σοκ που έπαθε  :shit: άρχισε πάλι να γράφει  :2funny:

Συνημμένα

• Dirty7-2.jpg
    Dirty7-2.jpg
    39,1 KB · Εμφανίσεις: 55
  • Dirty7-3.jpg
    Dirty7-3.jpg
    82 KB · Εμφανίσεις: 55

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
καμμμια που κοιταγεται  δεν απαντα σε τετοια μυνηματα  :headbang:
η μπαζο η καμμια πουτανα της συμφορας θαναι.....  :helpplea:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καμμμια που κοιταγεται  δεν απαντα σε τετοια μυνηματα  :headbang:
η μπαζο η καμμια πουτανα της συμφορας θαναι.....  :helpplea:
Μάλλον τον πήρε στην πλάκα  :2funny:Αν τον δεις πως είναι θα  :2funny: σαν Τατζίκος  :2funny: σαν Αζέρος  :2funny:.
  Φάτσα ηληθίου και εντελως αγάμητου έχει  :2funny:Γ'άυτό και κυνηγαει 35άρες.

D

dude901123

Επισκέπτης
Μάλλον τον πήρε στην πλάκα  :2funny:Αν τον δεις πως είναι θα  :2funny: σαν Τατζίκος  :2funny: σαν Αζέρος  :2funny:.
   Φάτσα ηληθίου και εντελως αγάμητου έχει  :2funny:Γ'άυτό και κυνηγαει 35άρες.

Το τρίτο όνομα.. με έχεις πει μπαρμπά-Θωμά, Στέλιο, και τώρα Κώστα. Είσαι κορυφαίος. Δεν είδα να ανεβάζεις τη φωτογραφία μου όμως. Αν το κάνεις ετοιμάσου. Θα έχεις στενές επαφές με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Γιατί πραγματικά θα βρω αυτόν τον Κώστα και θα τον συμβουλέψω πως να κινηθεί γοια να μην μείνεις ατιμώρητος. Είσαι η καλύτερη επένδυση αυτή τη στιγμή. Λίγα χρήματα και υψηλό κέρδος σε βάθος χρόνου. Να θυμάσαι στην Ελλάδα υπάρχει ένα θέμα με την παραβίαση προσωπικών δεδομένων μέσω διαδικτύου. Έλα λοιπόν αγόραρε.. να σε δω.. να σε χαρώ.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Το τρίτο όνομα.. με έχεις πει μπαρμπά-Θωμά, Στέλιο, και τώρα Κώστα. Είσαι κορυφαίος. Δεν είδα να ανεβάζεις τη φωτογραφία μου όμως. Αν το κάνεις ετοιμάσου. Θα έχεις στενές επαφές με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Γιατί πραγματικά θα βρω αυτόν τον Κώστα και θα τον συμβουλέψω πως να κινηθεί γοια να μην μείνεις ατιμώρητος. Είσαι η καλύτερη επένδυση αυτή τη στιγμή. Λίγα χρήματα και υψηλό κέρδος σε βάθος χρόνου. Να θυμάσαι στην Ελλάδα υπάρχει ένα θέμα με την παραβίαση προσωπικών δεδομένων μέσω διαδικτύου. Έλα λοιπόν αγόραρε.. να σε δω.. να σε χαρώ.
ο Τζίμι είναι αρχηγός κόμματος. .θα θεωρηθεί πολιτική δίωξη.  Και θα αθωωθει . Ποτέ και που είχες το τελευταίο  τριπ  τύπε ντερτυ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αφου εσυ έβαλες τους διαλόγους για να μας αποδειξεις οτι  :knockinb:  :2funny:.
  Εγω στο αφεντικό σου θα στείλω ενα δικηγόρο να του πει οτι μας απειλεις και να του δειξει αυτά που γράφεις  :2funny:Πραγμα απολυτα νόμιμο  :2funny:.Οπως με τη μαλακια σου προδώθηκες και βρηκανε ποιος εισαι στο ιντερνετ δε φοβασαι οτι αργα ή γρηγορα θα βρουνε και ποιος είσαι εκτος ιντερνετ? :2funny: Αλλαζεις ονοματα συνεχεια  :jerking:.Αλλου συστηνεσε σαν Στέλιος στο Σκά'ι'π είσαι με αλλο όνομα  :jerking:και στο mail.ru με αλλο  :jerking:γιατι τρέμεις  :2funny:Απλος μόνος σου προδώθηκες  :2funny:Δεν σκεφτηκες οτι στο mail.ru απο τη Θεσσαλονικη υπαρχουν ελαχιστοι Κώστες.

καμμμια που κοιταγεται  δεν απαντα σε τετοια μυνηματα  :headbang:
η μπαζο η καμμια πουτανα της συμφορας θαναι.....  :helpplea:
Δυστηχώς αυτό είναι πρακτικα αδυνατον να το μάθουμε το ποιά είναι το ξέρουν μόνο αυτός και αυτή.Κοπελες με το όνομα Ιρα στην Ρωσσία,Ουκρανία υπαρχουν εκατοντάδες χιλιάδες στο mail.ru οποτε δυσκολο  :2funny:.

D

dude901123

Επισκέπτης
  Εγω στο αφεντικό σου θα στείλω ενα δικηγόρο να του πει οτι μας απειλεις και να του δειξει αυτά που γράφεις  :2funny:Πραγμα απολυτα νόμιμο  :2funny:.Οπως με τη μαλακια σου προδώθηκες και βρηκανε ποιος εισαι στο ιντερνετ δε φοβασαι οτι αργα ή γρηγορα θα βρουνε και ποιος είσαι εκτος ιντερνετ? :2funny: Αλλαζεις ονοματα συνεχεια  :jerking:.Αλλου συστηνεσε σαν Στέλιος στο Σκά'ι'π είσαι με αλλο όνομα  :jerking:και στο mail.ru με αλλο  :jerking:γιατι τρέμεις  :2funny:Απλος μόνος σου προδώθηκες  :2funny:Δεν σκεφτηκες οτι στο mail.ru απο τη Θεσσαλονικη υπαρχουν ελαχιστοι Κώστες.

Δυστηχώς αυτό είναι πρακτικα αδυνατον να το μάθουμε το ποιά είναι το ξέρουν μόνο αυτός και αυτή.Κοπελες με το όνομα Ιρα στην Ρωσσία,Ουκρανία υπαρχουν εκατοντάδες χιλιάδες στο mail.ru οποτε δυσκολο  :2funny:.

Εγώ έβαλα διαλόγους με το όνομά μου? Μάλλον έχεις μπερδευτεί. Κάνε ξανά ένα format. Ο σκληρός σου δίσκος τα έχει παίξει. Διάβασε τους διαλόγους που ανέβασα εγώ και όχι κάποιος άλλος. Εγώ έχω ένα profile. Δεν είμαι Fantomas. Αλλά αν θέλεις ανέβασε μια φωτογραφία αυτού του Κώστα να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια.. Δεν το χρειάζεσαι το σπίτι στην Πολωνία, έχεις πολλά χρήματα εσύ.

D

dude901123

Επισκέπτης

Ο Χάρης είναι οκ άτομο και ακόμη δεν κατάλαβες οτί και αυτά που ξέρει δεν στα λέει. Ακόμη και αν δεν με συμπαθεί δεν θα με δώσει. Όπως δεν θα δώσει και εσένα. Για αυτό και τον γουστάρω. Άσχετα αν το έπαιξε μαγκάκος στο τελευταίο του μήνυμα. Τον παραδέχομαι σε αυτό το κομμάτι και τον εκτιμώ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ έβαλα διαλόγους με το όνομά μου? Μάλλον έχεις μπερδευτεί. Κάνε ξανά ένα format. Ο σκληρός σου δίσκος τα έχει παίξει. Διάβασε τους διαλόγους που ανέβασα εγώ και όχι κάποιος άλλος. Εγώ έχω ένα profile. Δεν είμαι Fantomas. Αλλά αν θέλεις ανέβασε μια φωτογραφία αυτού του Κώστα να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια.. Δεν το χρειάζεσαι το σπίτι στην Πολωνία, έχεις πολλά χρήματα εσύ.
Αφου δεν είσαι εσυ ο Κώστας οπως μας λες  :2funny:τι σε νοιάζει? :2funny:ή μηπως είσαι? :2funny:κάποιοι είπαν οτι είσαι εσύ  :think:.Παντος κάνεις φοβερό καμάκι  :2funny:
Ο Χάρης είναι οκ άτομο και ακόμη δεν κατάλαβες οτί και αυτά που ξέρει δεν στα λέει. Ακόμη και αν δεν με συμπαθεί δεν θα με δώσει. Όπως δεν θα δώσει και εσένα. Για αυτό και τον γουστάρω. Άσχετα αν το έπαιξε μαγκάκος στο τελευταίο του μήνυμα. Τον παραδέχομαι σε αυτό το κομμάτι και τον εκτιμώ.
Καλα ο Χάρης τι δουλεια εχει εδώ?Μου ειπε οτι έχει ξεχάσει τον κωδικό και δεν μπορεί να μπει στο σά'ι'τ.Λες επειδη φοβαται μην πας και τον δείρεις  :2funny: να περασε στα κατεχώμενα και κρυφτηκε σε καμια σπηλιά στον Πενταδάκτυλο για να μην τον βρεις?
  Μηπως πιστευεις οτι ο Χάρης έβαλε το διάλογο?αυτον τον διάλογο ή εσυ τον έβαλες ή η γκόμενα!Εκτος αν καποιος εσπασε τον κωδικό σου στο mail.ru πραγμα πολυ δυσκολο εως αδυνατον  :think:Παντος αν πιστευεις κατι τετοιο οτι ο Χάρης έβαλε το διάλογο εχεις πολυ μεγαλη φαντασία  :jerking:Τωρα που ξέρουμε ποιος είσαι έχεις χεστή πάντος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
βαλε φωτο του κωστα στον λαο δειξε οτι δεν φοβασε τιποτα   :thumbsup:

δωσε και το λινκ του κωστα στον λαο
Shino μου φένεται οτι εσυ του την έκανες με τους κλώνους σου  :2funny: και ετοιμαζεσαι να του βάλεις της φωτογραφίες του  :2funny:.Και να λες οτι μετά οτι το έκανα εγώ  :2funny:.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
854
Shino μου φένεται οτι εσυ του την έκανες με τους κλώνους σου  :2funny: και ετοιμαζεσαι να του βάλεις της φωτογραφίες του  :2funny:.Και να λες οτι μετά οτι το έκανα εγώ  :2funny:.
μια με λετε σινο, μια ρεντ, μια μιδα...οκ πειτε μου οπως θελετε
αλλα αφου ειμαι φιλος του οπως λες του βρωμοεφτα γιατι να του την κανω; οεο;
αλλα απο την αλλη λες πως ο σινο πεθανε και του κανεις βιντεακια μεμοριαλ τελικα ζει αυτος;;;
αντε βρε βγαλε φωτο του να τον δουμε κι εσυ....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μια με λετε σινο, μια ρεντ, μια μιδα...οκ πειτε μου οπως θελετε
αλλα αφου ειμαι φιλος του οπως λες του βρωμοεφτα γιατι να του την κανω; οεο;
αλλα απο την αλλη λες πως ο σινο πεθανε και του κανεις βιντεακια μεμοριαλ τελικα ζει αυτος;;;
αντε βρε βγαλε φωτο του να τον δουμε κι εσυ....
Απλος ειδα το βιντεάκι που έγραφε αντιο Γιωργάρα με της φωτογραφίες του Σίνο γ'αυτό και ρώτησα? :think:.Και με τον Χάρη φίλος ησουν στην Οδησσό αλλά μετά τον έβριζες  :2funny:
  Σε κώβω να βάλεις φωτογραφίες του ψεύτη για να νομίζει οτι εγω του της έβαλα  :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
854
Απλος ειδα το βιντεάκι που έγραφε αντιο Γιωργάρα με της φωτογραφίες του Σίνο γ'αυτό και ρώτησα? :think:.Και με τον Χάρη φίλος ησουν στην Οδησσό αλλά μετά τον έβριζες  :2funny:
  Σε κώβω να βάλεις φωτογραφίες του ψεύτη για να νομίζει οτι εγω του της έβαλα  :2funny:
who is χαρης;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom