Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
Παρασκευή 3 Ιουλίου θα είμαι Οδησσό και θα μείνω έως 6 Ιουλίου. Ελπίζω αν είσαι και εσύ πάνω να πιούμε ένα καφέ ή ένα ποτό και να τα πούμε. Αλλά θέλω να είσαι ειλικρινής εδώ μέσα με αυτά που θα σου δείξω για όσα με κατηγορεί ο φίλος σου. Ξέρεις μετά τι θα πει ε? ..πως σε λάδωσα, σε πλήρωσα, είσαι ψεύτης, έχεις χρυσά δόντια, ζεις σε χωριό, είσαι κακομοίρης, έχεις Lada.. αρκεί να μην του πεις όσα θέλει να ακούσει και τη γ.. σες. Θα γίνεις ο νέος εχθρός του.
Λάθος, αν είσαι όμορφος,εμφανίσιμος το σίγουρο είναι ότι θα γίνεις φίλος του Μήτσου και θα σου προτείνει να βρεθείτε. Έχει μια παράξενη εμμονή με την ανδρική ομορφιά, σε τέτοιο σημείο που μόνο αυτή σχολιάζει και πολύ σπάνια έως καθόλου σχολιαζει την γυναικεία ομορφια  :think: 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λάθος, αν είσαι όμορφος,εμφανίσιμος το σίγουρο είναι ότι θα γίνεις φίλος του Μήτσου και θα σου προτείνει να βρεθείτε. Έχει μια παράξενη εμμονή με την ανδρική ομορφιά, σε τέτοιο σημείο που μόνο αυτή σχολιάζει και πολύ σπάνια έως καθόλου σχολιαζει την γυναικεία ομορφια  :think: 
Δυσκολο γιατι ειναι πολυ κακομοίρης και βλαχόφατσα  :2funny:.Γ'αυτο δεν ηρθε να συναντηθούμε γιατι είναι σα  :shit:.Με σένα Κωστάκη αυτό που μου κανει εντυπωση ειναι πως δεν σου αρεσε η ιδεα να βρεθούμε στη Φυλής :think: λες και σου ειπα να πάμε στα τραβεστί :think:Υποπτο  :think:
  Οπότε το ποιός είναι πούστης Κωστάκη άστο καλητερα :2funny:.Τα λες αυτα για να θολωσεις τα νερά  :2funny:εκτος απο της φωτογραφιες με τον κώλο σου που πιστευω οτι εσυ έβαλες και λες οτι εβαλα εγω.Υπαρχει και ενα άλλο που μου εχουν πει διαφορετικά άτομα οτι τον δίνεις τσιμπούκι στο Σκυλοχάρα  :think:Αν για της φωτογραφιες μπορει να πει καποιος οτι ειναι φωτοσόπ.Το οτι τον δίνεις τσιμπούκι στο Σκυλοχάρα ειναι αποδεδηγμένο  :2funny:.

Τωρα σχετικα με τον ψευτη που λεει οτι θα συναντισει τον Χάρη.Το βλέπω λιγο δυσκολο  :2funny: γιατι μπορει να τον πάρουν καμια φωτογραφία  :2funny: το Χάρη τον εχω δει και ξέρω τι έχει και αν μετράει.Και ποιες θα ειναι η αποδειξεις?  :jerking: :2funny:Παλι κατι θα σκεφτει και θα κρυφτεί  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:οπως εκανε και στο Κισινιώφ  :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
Δυσκολο γιατι ειναι πολυ κακομοίρης και βλαχόφατσα  :2funny:.Γ'αυτο δεν ηρθε να συναντηθούμε γιατι είναι σα  :shit:.Με σένα Κωστάκη αυτό που μου κανει εντυπωση ειναι πως δεν σου αρεσε η ιδεα να βρεθούμε στη Φυλής :think: λες και σου ειπα να πάμε στα τραβεστί :think:Υποπτο  :think:
  Οπότε το ποιός είναι πούστης Κωστάκη άστο καλητερα :2funny:.Τα λες αυτα για να θολωσεις τα νερά  :2funny:εκτος απο της φωτογραφιες με τον κώλο σου που πιστευω οτι εσυ έβαλες και λες οτι εβαλα εγω.Υπαρχει και ενα άλλο που μου εχουν πει διαφορετικά άτομα οτι τον δίνεις τσιμπούκι στο Σκυλοχάρα  :think:Αν για της φωτογραφιες μπορει να πει καποιος οτι ειναι φωτοσόπ.Το οτι τον δίνεις τσιμπούκι στο Σκυλοχάρα ειναι αποδεδηγμένο  :2funny:.

Τωρα σχετικα με τον ψευτη που λεει οτι θα συναντισει τον Χάρη.Το βλέπω λιγο δυσκολο  :2funny: γιατι μπορει να τον πάρουν καμια φωτογραφία  :2funny: το Χάρη τον εχω δει και ξέρω τι έχει και αν μετράει.Και ποιες θα ειναι η αποδειξεις?  :jerking: :2funny:Παλι κατι θα σκεφτει και θα κρυφτεί  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:οπως εκανε και στο Κισινιώφ  :2funny: :2funny: :2funny:
Τώρα κατάλαβα γιατί ήθελες να με δεις και επέμενες τόσο :headbang:  :headbang:  :headbang:  σκέφτηκες μήπως σου έδινα και εσένα να μου πάρεις μία πίπα. Σε δουλεύουν βρε βλακα  :idiot: είναι δυνατόν να κάνει τέτοια πράγματα ο Σινο ? Αν ήταν έτσι σχέδιο δεν θα έφερνε κάθε μήνα δύο-δύο τα ρωσιδάκια. Και εγώ ρε εσύ τι νομίζεις ότι βρήκα το πουλί μου στα σκουπίδια για να το δίνω σε κάτι τέτοιους σαν εσας ?   

D

dude901123

Επισκέπτης

Το εμφανίσημος και το όμορφος δεν το κρίνεις εσύ αλλά οι άλλοι. Στην ουσία ψυχολογικά η ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας προέρχεται από τη γνώμη των άλλων για εμάς. Ένα ιδιότυπο Galop στην πορεία ζωής ενός ανθρώπου με τους ανθρώπους γύρω του και δη τις γυναίκες. Και όπως γίνεται εμφανές σε αυτά που λέω δεν παίζει ρόλο μόνο η εμφάνιση.. αλλά πολλά σύνθετα πράγματα. Βέβαια αποτελεί το διαβατήριο για να ασχοληθεί μαζί σου αρχικά και στη συνέχεια να μπει στη διαδικασία να ανιχνεύσει και τα υπόλοιπα. Βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις που δίνεις χρήμα για να ασχοληθεί μαζί σου κάποια. Και αυτό αποτελεί ένα επίσης ισχυρό κίνητρο σε περιπτώσεις γυναικών χωρίς αυτοσεβασμό. Anyway, αν είναι εκεί ο Χάρης και θέλει να βρεθούμε θα λυθεί η απορρία του φίλου του μια για πάντα θα είναι εύκολο. Απλά μετά δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γράφουν εδώ. Θα έχει τρελό γέλιο. Για βρες λοιπόν την 30αρα εισαγγελέα στο Dniepeptrpetrovsk να ποστάρεις τις φώτο της αν μπορείς. Θα σε βοηθήσω κι όλας. Είναι ψηλή, αδύνατη και μελαχροινή. Οπότε μη βάλεις πάλι τη γιαγιά σου..

D

dude901123

Επισκέπτης
Και η συνέχεια της συζήτησης με την Πολωνή σήμερα.. Θα πάει με το αυτοκίνητό της και όχι με το λεωφορείο, όπως σκεφτόταν αρχικά, Βερολίνο και από εκεί θα πετάξει με το αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη.. Και φυσικά είχε άλλο όνομα στο Chat και άλλο στο Skype.

I  was in travel agency.I decided to go with my car,so as not to be dependent on bus.
[7:41:48 μμ] Mania: I can come at saturday at 20.50 at evening,and come back at 25.06 or 26.06 at 15 in the afternoon.
[7:42:03 μμ] Mania: what is better?
[7:42:16 μμ] Mania: 25 or 26

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
Το εμφανίσημος και το όμορφος δεν το κρίνεις εσύ αλλά οι άλλοι. Στην ουσία ψυχολογικά η ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας προέρχεται από τη γνώμη των άλλων για εμάς. Ένα ιδιότυπο Galop στην πορεία ζωής ενός ανθρώπου με τους ανθρώπους γύρω του και δη τις γυναίκες. Και όπως γίνεται εμφανές σε αυτά που λέω δεν παίζει ρόλο μόνο η εμφάνιση.. αλλά πολλά σύνθετα πράγματα. Βέβαια αποτελεί το διαβατήριο για να ασχοληθεί μαζί σου αρχικά και στη συνέχεια να μπει στη διαδικασία να ανιχνεύσει και τα υπόλοιπα. Βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις που δίνεις χρήμα για να ασχοληθεί μαζί σου κάποια. Και αυτό αποτελεί ένα επίσης ισχυρό κίνητρο σε περιπτώσεις γυναικών χωρίς αυτοσεβασμό. Anyway, αν είναι εκεί ο Χάρης και θέλει να βρεθούμε θα λυθεί η απορρία του φίλου του μια για πάντα θα είναι εύκολο. Απλά μετά δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γράφουν εδώ. Θα έχει τρελό γέλιο. Για βρες λοιπόν την 30αρα εισαγγελέα στο Dniepeptrpetrovsk να ποστάρεις τις φώτο της αν μπορείς. Θα σε βοηθήσω κι όλας. Είναι ψηλή, αδύνατη και μελαχροινή. Οπότε μη βάλεις πάλι τη γιαγιά σου..
Ο καθένας όπως μπορεί και όπως τον βολευει,άλλος σπονσοράρει άλλος πουλάει αγάπες. Το θέμα είναι να βγαινει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τώρα κατάλαβα γιατί ήθελες να με δεις και επέμενες τόσο :headbang:  :headbang:  :headbang:  σκέφτηκες μήπως σου έδινα και εσένα να μου πάρεις μία πίπα. Σε δουλεύουν βρε βλακα  :idiot: είναι δυνατόν να κάνει τέτοια πράγματα ο Σινο ? Αν ήταν έτσι σχέδιο δεν θα έφερνε κάθε μήνα δύο-δύο τα ρωσιδάκια. Και εγώ ρε εσύ τι νομίζεις ότι βρήκα το πουλί μου στα σκουπίδια για να το δίνω σε κάτι τέτοιους σαν εσας ?   
Νομίζω οτι τα κάνει  :2funny:.Οχι φέρνει μια κάθε τρεις μέρες  :jerking:.Γ'αυτο στην Οδησσό καθόταν μόνος του στο Ελληνικό ολη μέρα  :2funny:.
  Αν έκανα πίπες θα έμενα Ελλάδα που ειναι ο παράδεισος για κάθε πούστη  :2funny:.Εσυ όμως μένεις εκεί και σου αρέσει κιόλας  :think:ύποπτο  :think: :2funny:.Ρωσσία μια 35+ θα έβρισκες Ελλάδα ουτε 50αχρονη δεν θα γυρισει να σε κοιτάξει  :2funny: πιθανόν να μη σε ενδιαφέρουν οι γυναίκες  :2funny:.
  Για να μην αρχίσεις παλι να λες  :jerking: για μένα εγω κάθε μέρα ημουν Φυλής και  :knockinb:.Εχω καμια 20αριά μάρτυρες.Λες να ειμαι ο Σούπερμαν να  :knockinb: 2 φορες τη μέρα γυναίκες,να παίζω μαλακία τη νυχτα και μετα να πηγαίνω και με άντρες  :2funny:.Εσένα ποιός σε έχει δει? :think:Εκτος απο τους κλώνους  :2funny:.

Και η συνέχεια της συζήτησης με την Πολωνή σήμερα.. Θα πάει με το αυτοκίνητό της και όχι με το λεωφορείο, όπως σκεφτόταν αρχικά, Βερολίνο και από εκεί θα πετάξει με το αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη.. Και φυσικά είχε άλλο όνομα στο Chat και άλλο στο Skype.

I  was in travel agency.I decided to go with my car,so as not to be dependent on bus.
[7:41:48 μμ] Mania: I can come at saturday at 20.50 at evening,and come back at 25.06 or 26.06 at 15 in the afternoon.
Εδω δεν μπορω να πω τίποτα αυτές είναι πραγματικες αποδείξεις  :jerking: :2funny:.
  Σχετικά με τη συνάντηση 2 χρόνια τωρα θελεις να συναντηθεις  :2funny: και ολο κατι τυχαινει και εξαφανίζεσαι (πιθανότατα κρυβεσαι)  :2funny:.
  Τωρα σχετικα με το αν είσαι ωραιος ή όχι θα το κρίνουν όταν καποιος καλοθελητης μας βαλει τη φωτογραφία σου και δούμε ποιός είσαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Και ο Davarits κρυβόταν είδες όμως τι έπαθε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
Νομίζω οτι τα κάνει  :2funny:.Οχι φέρνει μια κάθε τρεις μέρες  :jerking:.Γ'αυτο στην Οδησσό καθόταν μόνος του στο Ελληνικό ολη μέρα  :2funny:.
  Αν έκανα πίπες θα έμενα Ελλάδα που ειναι ο παράδεισος για κάθε πούστη  :2funny:.Εσυ όμως μένεις εκεί και σου αρέσει κιόλας  :think:ύποπτο  :think: :2funny:.Ρωσσία μια 35+ θα έβρισκες Ελλάδα ουτε 50αχρονη δεν θα γυρισει να σε κοιτάξει  :2funny: πιθανόν να μη σε ενδιαφέρουν οι γυναίκες  :2funny:.
   Για να μην αρχίσεις παλι να λες  :jerking: για μένα εγω κάθε μέρα ημουν Φυλής και  :knockinb:.Εχω καμια 20αριά μάρτυρες.Λες να ειμαι ο Σούπερμαν να  :knockinb: 2 φορες τη μέρα γυναίκες,να παίζω μαλακία τη νυχτα και μετα να πηγαίνω και με άντρες  :2funny:.Εσένα ποιός σε έχει δει? :think:Εκτος απο τους κλώνους  :2funny:.

Εδω δεν μπορω να πω τίποτα αυτές είναι πραγματικες αποδείξεις  :jerking: :2funny:.
   Σχετικά με τη συνάντηση 2 χρόνια τωρα θελεις να συναντηθεις  :2funny: και ολο κατι τυχαινει και εξαφανίζεσαι (πιθανότατα κρυβεσαι)  :2funny:.
   Τωρα σχετικα με το αν είσαι ωραιος ή όχι θα το κρίνουν όταν καποιος καλοθελητης μας βαλει τη φωτογραφία σου και δούμε ποιός είσαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
   Και ο Davarits κρυβόταν είδες όμως τι έπαθε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε τρελέ θα με πεθαίνεις στο γέλιο  :2funny:  :2funny: Από όλες τις πόλεις της Ρωσίας διάλεξες να μείνεις εκεί που έχει της περισότερες αδελφές. Και αυτό είναι όχι επειδή το λέω εγώ αλλά με τα επίσημα ρωσικά στοιχεία. Αυτό και αν δεν είναι ύποπτο  :2funny:  Tριαντάρες  πηδάω και εδώ και το λέω ξανά όποιος πηδάει εδώ πηδάει παντού όποιος δεν μπορεί να πηδήξει εδώ και στην Ρωσία να πάει απλά αλλαζει μπουρδέλα και από τα ελληνικά πάει στα ρωσικά όπως έκανες και εσύ.  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε τρελέ θα με πεθαίνεις στο γέλιο  :2funny:  :2funny: Από όλες τις πόλεις της Ρωσίας διάλεξες να μείνεις εκεί που έχει της περισότερες αδελφές. Και αυτό είναι όχι επειδή το λέω εγώ αλλά με τα επίσημα ρωσικά στοιχεία. Αυτό και αν δεν είναι ύποπτο   :2funny:  Tριαντάρες  πηδάω και εδώ και το λέω ξανά όποιος πηδάει εδώ πηδάει παντού όποιος δεν μπορεί να πηδήξει εδώ και στην Ρωσία να πάει απλά αλλαζει μπουρδέλα και από τα ελληνικά πάει στα ρωσικά όπως έκανες και εσύ.  :2funny:
Εδω δεν ειναι οτι καλητερο για καποιον πούστη πρεπει να ειναι πολυ ασχετος κανεις για να πει τέτοια  :jerking:.Στοιχεια μόνο υποθετικα μπορουν να υπαρξουν γιατι δεν βγαινουν να το δηλωσουν οτι ειναι πούστηδες οπως στην Ελλάδα  :jerkingΟποιος εχει την παραμικρη γνωση για τη Ρωσσία θα ξερει οτι Χειρότερο μέρος για ενα πούστη δεν υπαρχει απο'δω!.η Ελλάδα σιγουρα ειναι ο παραδεισος για τους πούστηδες  :2funny:.
    Ασε είδαμε τι πηδάς? :2funny:Ναι το 1999 πήδαγες  :2funny:Οπως ξερω οι γκόμενες στην Ελλάδα τρελένονται για Ρωσσοπόντιους  :2funny: ειναι το όνειρο κάθε γυναικας στην Ελλάδα να βρει Ρωσσοπόντιο  :2funny:οπότε λες αλήθεια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  ΕΛΕΟΣ!Τι άλλο θ'ακούσω  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

D

dude901123

Επισκέπτης
  Εδω δεν μπορω να πω τίποτα αυτές είναι πραγματικες αποδείξεις  :jerking: :2funny:.
  Σχετικά με τη συνάντηση 2 χρόνια τωρα θελεις να συναντηθεις  :2funny: και ολο κατι τυχαινει και εξαφανίζεσαι (πιθανότατα κρυβεσαι)  :2funny:.
  Τωρα σχετικα με το αν είσαι ωραιος ή όχι θα το κρίνουν όταν καποιος καλοθελητης μας βαλει τη φωτογραφία σου και δούμε ποιός είσαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Και ο Davarits κρυβόταν είδες όμως τι έπαθε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βρε Πορνοπεπόνια.. αν σου βάλω το αεροπορικό της εισιτήριο με το ίδιο όνομα και τις ίδιες ημερομηνίες τι θα πεις? Τι μαλακία θα βρεις να πεις μετά? Ότι δεν είχε δόντια? Όταν ήσουν μικρός πρέπει να έφαγες πολύ κορόιδεμα και πούτσα για να είσαι τόσο ηλίθια δύσπιστος. Και για αυτό όλη μέρα κάθεσαι μπροστά σε έναν υπολογιστή και προσπαθείς να αποδείξεις ότι είσαι ο πιο όμορφος, ότι γαμας τις καλύτερες, ότι είσαι πλούσιος, ότι είσαι έξυπνος.. και τελικά προσφέρεις ατελείωτο γέλιο. Είσαι η γραφικότερη φιγούρα στο site και νομίζω φιναλίστ στο Mr Μαλάκας2014. Σε ψήφισαν μέσα στην πρώτη πεντάδα και δεν το συνειδητοποίησες τι σημαίνει αυτό?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
  Ποιά εισητήρια  :jerking: :2funny:Καμια φωτογραφία θα μας βάλεις να δούμε? :2funny:όχι αυτες που κατεβάζεις απο το ιντερνετ  :2funny: ουτε της Ουγγαρέζες πορνοστάρ :2funny:
  Εγω πάντος δεν εχω καταντίσει να δίνω 170 Εευρώ για λιγη γυναικία συντροφιά οπως εσυ  :2funny:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
 Ποιά εισητήρια  :jerking: :2funny:Καμια φωτογραφία θα μας βάλεις να δούμε? :2funny:όχι αυτες που κατεβάζεις απο το ιντερνετ  :2funny: ουτε της Ουγγαρέζες πορνοστάρ :2funny:
 Εγω πάντος δεν εχω καταντίσει να δίνω 170 Εευρώ για λιγη γυναικία συντροφιά οπως εσυ  :2funny:
Δεν γαμάς που δεν γαμάς

γινε  πορνοπεπονιας,

πεπονάκι αν γαμήσεις

το μουνί θα το μισήσεις

δεν κοστίζει ακριβά

δεν σου τρώει και λεφτά

δεν γκρινιάζει και δεν σκούζει

πιο γλυκό και απ το καρπούζι

και αν στο φούρνο ζεσταθεί

τυφλά να χει το μουνί

εξισώνεσαι  μ αυτο

γίνεσαι κι εσύ φυτό .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλά ο ψεύτης άρχισε να φτιάχνει κλώνους? :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Στις 17.30 εχω ραντεβου με την ψιλή (σας την ειχα βαλει φωτο και μαζι της και σπίτι μου).Εγω δεν χρειάζεται να βάζω κατεβασμένες φωτο απο το ιντενρετ αφου έχω πραγματικές.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
οραιο το ποιηματακι χαχαχα.συνεχιστε με πλακα να γελαμε.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
217
Πόντοι
1
Πήγα πέρσι Μολδαβία

και έπηξα στην μαλακία

έψαχνα κανα μουνί

μα μου έτυχε αρνί

τι και αν είναι αρσενικό

το ξεκώλιασα και αυτό

Πήγα και Οδησσό στον Χάρη

που χει μεγα παλαμάρι

του πα για καμία πουτάνα

και μου έσκισε την κλάνα

όλα πάντα τα κερνουσε

μα τον κώλο μου γαμούσε

ήταν τόσο  νευρικός

με γαμούσε συνεχώς

και απ το πολύ γαμήσι

ο κώλος μου δεν λέει να κλείσει.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• V0s2y-YqPpw.jpg
    V0s2y-YqPpw.jpg
    94,1 KB · Εμφανίσεις: 87

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με τη διαφορά οτι εγω σήμερα γάμαγα την κατσικούλα μου (την ψιλή γκόμενα που σας ειχα βάλει φωτο την αλλη φορά).Ενώ εσεις παίζατε  :jerking: :2funny:.
  Οι φώτο ειναι πολυ καλκης ποιότητας γιατι γινανε απο το τηλεφωνο στα κρυφα,αλλα αναγνωρίζεται οτι είναι στο σπίτι μου και ειναι πραγματικές  :) και οχι κατεβασμένες απο το ιντερνέτ οπως κάποιον ψευτών :2funny:.

Συνημμένα

• 11422716_1044006048945418_591148294_n.jpg
    11422716_1044006048945418_591148294_n.jpg
    58,4 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 11414809_1044006038945419_804921215_n.jpg
    11414809_1044006038945419_804921215_n.jpg
    37,1 KB · Εμφανίσεις: 31

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αύριο εγώ πάλι θα γαμάω...έχω την κακάσχημη.Στόχος μου δεν είναι μόνο μόνο να την  :knockinb: Γιατι δεν μου λείπει το  :knockinb: αλλα να τη γυρίσω το βιντεάκι με θέμα εναλλακτικές λυσεις κτηνοβασίας  :2funny: αν δεν έχετε αρνάκι ντύνετε τη γκόμενα σας σαν γατούλα και την βάζετε να νιαουρίζει  :2funny:.Η σημερινή γκόμενα ειναι σοβαρή και δεν δέχτηκε.Η κακάσχημη ομως δεν έχει πρόβλημα αν δεν έχει της κακές της θα την βιντεοσκοπίσω  :2funny: Οπως εδω  :)

www .dailymotion.com/video/xux5ov_o-δημητρακης-ο-πορνομεταναστης-της-αγιας-πετρουπολης-στα-μπουρδελακια-της-αγιας-πετρουπολης_fun

Στο 9.15 θα δείτε την κακάσχημη (ετσι την ελεγε ενας Ελληνας που ηταν εδω απο κακία γιατι δεν τον ηθελε ουτε να τον δει  :2funny:)

Μετά τα www εβαλα κενό στη τελεία γιατι δεν εμπαινε το λινκ.αφερεστε το κενό μετα τα www  αντι για www .          www.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
854
Με τη διαφορά οτι εγω σήμερα γάμαγα την κατσικούλα μου (την ψιλή γκόμενα που σας ειχα βάλει φωτο την αλλη φορά).Ενώ εσεις παίζατε  :jerking: :2funny:.
   Οι φώτο ειναι πολυ καλκης ποιότητας γιατι γινανε απο το τηλεφωνο στα κρυφα,αλλα αναγνωρίζεται οτι είναι στο σπίτι μου και ειναι πραγματικές  :) και οχι κατεβασμένες απο το ιντερνέτ οπως κάποιον ψευτών :2funny:.
:thumbsup: :thumbsup:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6

ενισχυεις το ΑΕΠ τυπε και το γκρικ τουρισμ :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:
θα παει βερολινο να παρει αεροπλανο να ερθει να σε δει????...και δεν εχει καθολου αντρες η Βαρσοβια!!!! :jerking: :jerking: :jerking:
θα την ξεναγησεις στην μενεμενη και θα πιειτε τσιπουρο κορδελιο.???μην πας στο shark και πληρωσει πολλα η κοπελα!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
854
ενισχυεις το ΑΕΠ τυπε και το γκρικ τουρισμ :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:
θα παει βερολινο να παρει αεροπλανο να ερθει να σε δει????...και δεν εχει καθολου αντρες η Βαρσοβια!!!! :jerking: :jerking: :jerking:
θα την ξεναγησεις στην μενεμενη και θα πιειτε τσιπουρο κορδελιο.???μην πας στο shark και πληρωσει πολλα η κοπελα!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
τελικα γαμησες η εμεινες με το πουλι στο χερι στη ροδο;;;
δες τον εαυτο σου κι ασε τους αλλους
ακομα κι ο μητσος μια χαρα τον σφυριξε κατα τα φαινομενα
εσυ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom