Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι και μου δίνει 5000 ευρώ τον μήνα.  Ασε που περνώ και κάποια έξτρα μπόνους επειδή στα χώνω στο bourdela.com. Μην τον πας κόντρα μήπως σε πάρει και σένα στην δουλειά του και λαδώσει το  εντεράκι σου γιατί με τα ληγμένα που τρως  η κατάσταση σου επιδεινώνεται .
Ποιά 5000  :2funny: είσαι ένας κακομοίρης Ρωσσοπόντιος  :2funny:.Αν μέτραγες θα ειχες ερθει να συναντιθούμε και δεν θα κρυβόσουν  :2funny:.Ενας κακομοίρης είσαι  :2funny:Παντος εισαι ο μόνος που εβαλες αληθινη φωτογραφία ας ηταν του 1999.
  Ναι πες του να με πάρει στη δουλειά  :2funny:  .Θα μου κάνει και τσιμπουκάκια?οπως κανει και σε σένα  :2funny:
  Στη φωτογραφία δεν φενεται καν το πρόσωπο οπότε παρακαλώ να μείνει για να δει ο κόσμος την κατάντια  :2funny:.Οταν τα σκουλίκια σηκώνουνε κεφάλι πρέπει να τα πατάς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω μαγκες σε 3 μερες δεν καταφερα ακομη να την γαμισω ..μου την εσπασε τελειως χτες .. :headbang: και την γειωσα ...πολυ ψυχολογικο η γκομενα....μιλαω για μια ουκρανιδα απο κιεβ ψηλη 1,80 ξανθια...που ηρθε ροδο διακοπες!!!!

Βεβαια κατι ψευτες της μολδοβλαχιας του ιστορικου κεντρου προστασιας καμακιων υπο ουνεσκο ωπα ...και λοιπων ουκρανικων χωριων θα ειχαν γαμησει ηδη 4 σε 3 μερες και τσαμπα γιατι ειναι ομορφαντρες εχουν στυλ και περαση σε ολα τα μουνια της υφηλιου :jerking:
Πρεπει ο ψεύτης να σου δώσει μαθήματα  :2funny: επιγώντος πρεπει να πας Κισινιώφ να σου μαθουνε πως να ριχνεις της γυναικες  :2funny: και μετα για πρακτική στο Τσερνοφτσί  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
737
επαναλαμβανεις τα ιδια και τα ιδια
καμια πληροφορια δεν βαζεις
κι οχι μην το σβησετε αυτα που λεει
ηδη εγινε καταγγελια για σπορα ψευδων ειδησεων και συκοφαντηση
και στις ελληνικες αρχες και στο ελληνικο προξειο ονομαστικα
να δουμε πλεον ποσο μαγκας εισαι

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγω μαγκες σε 3 μερες δεν καταφερα ακομη να την γαμισω ..μου την εσπασε τελειως χτες .. :headbang: και την γειωσα ...πολυ ψυχολογικο η γκομενα....μιλαω για μια ουκρανιδα απο κιεβ ψηλη 1,80 ξανθια...που ηρθε ροδο διακοπες!!!!

Βεβαια κατι ψευτες της μολδοβλαχιας του ιστορικου κεντρου προστασιας καμακιων υπο ουνεσκο ωπα ...και λοιπων ουκρανικων χωριων θα ειχαν γαμησει ηδη 4 σε 3 μερες και τσαμπα γιατι ειναι ομορφαντρες εχουν στυλ και περαση σε ολα τα μουνια της υφηλιου :jerking:
Αυτή είναι μια τυπική συμπεριφορά Ουκρανίδας! Αν και είναι κυκλοθυμική και ίσως ακόμα και τελευταία μέρα τον φάει!
Το μεγάλο ερώτημα είναι πως οι Ουκρανίδες του Dirty τον τρώνε στο μισάωρο μέρα μεσημέρι χωρίς σπονσοράρισμα! Ο Δάσκαλος Ιωσήφ το είχε πει ότι η ομορφιά δεν μετράει στην Ουκρανία...Μόνο οι Χορηγίες και μάλιστα οι χοντρές! Και από όσους έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ (Χάρης) εξασκήσει το σπόρ τελευταία μαθαίνουμε πως οι τιμές δεν έχουν πέσει ακόμα και αν η γρίβνα έχει χάσει το μισό της αξίας της...Ακόμα και με σπορ Ρενώ ή Μάζντα κτλ που πάει ο τύπος δεν λέει τίποτα στην Ουκρανία των Caynne και των Lexus!!! Οπότε εξηγήστε μου με τη λογική το 4 στις 3 μέρες?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ψευδές είδήσεις δίνεις εσυ!Που βάζεις και ψευτικες φωτογραφίες που κατεβάζεις απο το ιντερνέτ  :2funny:.
 Δηλαδή παραδέχεσε οτι είσαι ο Σινοχάρας?  :2funny:Αφου δεν εισαι εσυ μας είπες  :think: :2funny:Τότε πρέπει να αποδειξεις οτι δεν είσαι σκουλίκι  :2funny: .Τι εγινε παραπονέθηκες παλι στους Μοντεράτορ? Αυτό με αηδιάζει στους ανάπηρους και τους πούστηδες είναι που είστε βρώμικοι και ύπουλοι.Κάνετε τους μάγκες όπου σας παίρνει.Και είστε κοτούλες  :2funny:
  Η πλάκα ειναι οτι μπορείς να βρεθείς μπλεγμένος  :2funny: γιατι ο Ρωσσοπόντιος όπως και ο ψεύτης απήλεισανε οτι θα με δείρουνε  :2funny: και αυτο ειναι λιγάκι σοβαρό δεν είναι  :jerking:.Για να δει ο κόσμος πόσο κότες είστε  :2funny: Εγω ποτέ δεν απείλησα κανέναν οτι θα τον δείρω είπα στον Ρωσσοπόντιο να ερθει να συναντηθούμε στη Φυλής χωρις ξύλο (τωρα αν ηθελε αυτος να με δειρει εγω δεν το ξέρω  :2funny:) και αυτός κότεψε  :2funny:Μην τον παρουνε λεει φωτογραφία  :2funny: Για τον ψεύτη άστο καλήτερα  :2funny: τα έχω πει πως με απεφευγε στο Κισινιώφ  :2funny:.Αυτή είναι η μαγκιά σας  :2funny:πίσω απο το πληκτρολόγιο  :2funny: Είστε γελοιοί  :2funny: :2funny: :2funny:
 Να και αλλη μια φωτογραφία που φένονται καθαρά τα πρόσωπα όλων των καλεσμένων :2funny:Και αποτελεί αποδειξης παραβίασης προσωπικών δεδομένων  :2funny:  Είναι απο το γάμο του μεγιστάνα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Κοιτάχτε πλούτο  :2funny: :2funny: :2funny:
 Ποιό προξενείο πρέπει να πας και στην ιντερπόλ  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny: δοκίμασε και στο FBI  :2funny: :2funny: :2funny:.

Αυτή είναι μια τυπική συμπεριφορά Ουκρανίδας! Αν και είναι κυκλοθυμική και ίσως ακόμα και τελευταία μέρα τον φάει!
Το μεγάλο ερώτημα είναι πως οι Ουκρανίδες του Dirty τον τρώνε στο μισάωρο μέρα μεσημέρι χωρίς σπονσοράρισμα! Ο Δάσκαλος Ιωσήφ το είχε πει ότι η ομορφιά δεν μετράει στην Ουκρανία...Μόνο οι Χορηγίες και μάλιστα οι χοντρές! Και από όσους έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ (Χάρης) εξασκήσει το σπόρ τελευταία μαθαίνουμε πως οι τιμές δεν έχουν πέσει ακόμα και αν η γρίβνα έχει χάσει το μισό της αξίας της...Ακόμα και με σπορ Ρενώ ή Μάζντα κτλ που πάει ο τύπος δεν λέει τίποτα στην Ουκρανία των Caynne και των Lexus!!! Οπότε εξηγήστε μου με τη λογική το 4 στις 3 μέρες?
Γράφω πριν έρθει να με συλάβει η ιντερπόλ  :2funny: ακριβώς έτσι είναι.Αν και εδω δεν ειναι το θέμα Ουκρανίδα ή Ρωσσίδα.Και Ρωσσίδα να ηταν θα είχε παρόμοια συμπεριφορά.Παρόμοια πραγματα ειχε γραψει και ενα παιδι που κάλεσε μια Ρωσσίδα.
 Αν ομως εχεις το στάτους που έχω αναφέρει και εισαι ο καταλληλος γαμπρός κατα τη γνώμη τους τότε σε κυνηγάνε αυτές  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης

Κάτσε εσύ να κυνηγας στο νησί.. Αυτή πριν έρθει είχε κάνει profile παντού, δεχτηκε προσφορες και αν μιλάει αγγλικά, ειναι λίγο ψιλή και εντυπωσιακή διάλεξε τους μαλάκες αφού παίρνουν 50 μηνύματα τη μέρα με προσφορές. Εκεί φίλε που πήγα εγώ δεν είχε τουρίστες, δεν είχε αραβομούρηδες, δεν είχε γυφτότουρκους και δεν είχε ούτε δικά μας λιμάρια. Έπαιζα μόνος μου με γυναίκες που είχα πουλήσει το παραμύθι μου ένα μήνα πριν πάω και το προετοίμασα καλά. Τώρα εσύ τις Cayen και τα Lexus που τα βρήκες στην Ουκρανική επαρχία.. είναι απορρίας άξιο. Παλιά Τζιπ 10ετίας είχε σαν του Πορνοπεπόνια και γενικά το 90% ήταν αυτοκίνητα δεκαετίας. Είπες έχεις πάει Ουκρανική επαρχία ή διαβάζεις μόνο τα παραμύθια για χρυσά δόντια, μιζέρια κτλ? Γιατί αν πας έτσι γάμησέ τα.. Πήγαινε, απέκτησε γνώμη και έλα εδώ να με αντικρούσεις. Μη μιλάς όμως σκεφτόμενος Κίεβο και Οδησσό. Καμία σχέση. Λάσπωσε λίγο τα παπούτσια σου πρώτα.. εδώ μιλάμε, όταν μιλάμε βέβαια και δεν τρολάρουμε,  για Ουκρανική επαρχία. Όχι για Ρόδο και ούτε για Κίεβο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μετα της καταγγελίες του κλώνου του Σινοχάρα με συνέλλαβε ο αστυνομικός του προξενείου  :2funny: και τιμωρήθικα με ποινή 2 χρόνια φυλακή  :2funny:Τν ποινή μου θα την εκτίσω στην Χέστρα του προξενείου που θεωρείτε Ελληνικό έδαφος  :2funny:Οταν θελει καποιος να  :shit:θα με βγάζουν έξω για λίγο.Θα με τα'ι'ζουνε με γαλέτες και παξημάδια  :2funny:
 Τελικά είσαι μεγάλη κότα και εσυ και ο Ρωσσοπόντιος που φοβήθηκε να ερθει να με συναντίσει  :2funny:θα με έδερνε κιόλας λέει  :2funny: το ίδιο και ο ψεύτης  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Κοίτα δυτική Ουκρανία αν είσαι κάτω από 40 μπορείς χαλαρά να γαμήσεις χωρίς λεφτά.Μιλάω πάντα για δυτική Ουκρανία Λβωφ,Λουτσκ,Ιβανοφρανκόφσκ κτλ.Και εγώ μέρχι τα 35 δεν πλήρωνα τίποτα δυτική Ουκρανία ήταν εντελώς τζάμπα.Δεν είναι τυχαίο οτι ο Dirty πήγε Τσερνιβτσί που είναι δυτικά.Και τώρα η οικονομική κατάσταση της δυτικής Ουκρανίας είναι εντελώς χάλια είναι όπως ήταν το 2004 δηλαδή στις χρυσές εποχές.Πάει η πρόοοδος που είχαν κάνει ως το 2008 που έβλεπες μαγαζάκια εδώ και εκεί,οικοδομές να ξεφυτρώνουν καινούργα μερσεντικά στους δρόμους κτλ.Τώρα μόνο φτώχεια και μιζέρια είναι ακριβώς η κατάσταση που πρωτοείδα στην Ουκρανία στο τέλος της χρυσής εποχής.(τότε π.χ. το 90% των αμαξιών στους δρόμους ήταν Lada του 80).
Τώρα γύρισαν οι γκόμενες στα προηγούμενα πελώρια γούστα που γαμούσες άλλη σε κάθε έξοδο?Οχι βέβαια.Η δυτική μόλυνση έχει μείνει.Ομως ανάγκη τώρα έχουν μεγαλύτερη από το 2008 ας πούμε θα έλεγα πολύ μεγαλύτερη.Τώρα για σπόνσορες είναι παράδεισος για αγαπούληδες πιθανώς επίσης γιατί οι γκόμενες κάνουν κρα να φύγουν από τη χώρα οπότε κολλάνε σε όποιον ξένο πούτσο λάχει ενώ παλιά είχαν κάποια ελπίδα να βελτιωθούν τα πράγματα στη χώρα τους.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κάτσε εσύ να κυνηγας στο νησί.. Αυτή πριν έρθει είχε κάνει profile παντού, δεχτηκε προσφορες και αν μιλάει αγγλικά, ειναι λίγο ψιλή και εντυπωσιακή διάλεξε τους μαλάκες αφού παίρνουν 50 μηνύματα τη μέρα με προσφορές. Εκεί φίλε που πήγα εγώ δεν είχε τουρίστες, δεν είχε αραβομούρηδες, δεν είχε γυφτότουρκους και δεν είχε ούτε δικά μας λιμάρια. Έπαιζα μόνος μου με γυναίκες που είχα πουλήσει το παραμύθι μου ένα μήνα πριν πάω και το προετοίμασα καλά. Τώρα εσύ τις Cayen και τα Lexus που τα βρήκες στην Ουκρανική επαρχία.. είναι απορρίας άξιο. Παλιά Τζιπ 10ετίας είχε σαν του Πορνοπεπόνια και γενικά το 90% ήταν αυτοκίνητα δεκαετίας. Είπες έχεις πάει Ουκρανική επαρχία ή διαβάζεις μόνο τα παραμύθια για χρυσά δόντια, μιζέρια κτλ? Γιατί αν πας έτσι γάμησέ τα.. Πήγαινε, απέκτησε γνώμη και έλα εδώ να με αντικρούσεις. Μη μιλάς όμως σκεφτόμενος Κίεβο και Οδησσό. Καμία σχέση. Λάσπωσε λίγο τα παπούτσια σου πρώτα.. εδώ μιλάμε, όταν μιλάμε βέβαια και δεν τρολάρουμε,  για Ουκρανική επαρχία. Όχι για Ρόδο και ούτε για Κίεβο.
Εχω αποδείξει πόσο κάνει το σιδερένιο μου άλογο (βάζοντας αγγελίες με αμάξια της ιδιας χρονολογίας).Μιζέρια υπάρχει και κακομοιριά.Τωρα αν εσυ εισαι ο ιδιος μίζερος και ντυνεσαι οπως ντύνονται στην Ελλάδα σου φένονται όλα ωραία και οι γκόμενες καλοντυμένες  :2funny: :2funny: :2funny:.

Κοίτα δυτική Ουκρανία αν είσαι κάτω από 40 μπορείς χαλαρά να γαμήσεις χωρίς λεφτά.Μιλάω πάντα για δυτική Ουκρανία Λβωφ,Λουτσκ,Ιβανοφρανκόφσκ κτλ.Και εγώ μέρχι τα 35 δεν πλήρωνα τίποτα δυτική Ουκρανία ήταν εντελώς τζάμπα.Δεν είναι τυχαίο οτι ο Dirty πήγε Τσερνιβτσί που είναι δυτικά.Και τώρα η οικονομική κατάσταση της δυτικής Ουκρανίας είναι εντελώς χάλια είναι όπως ήταν το 2004 δηλαδή στις χρυσές εποχές.Πάει η πρόοοδος που είχαν κάνει ως το 2008 που έβλεπες μαγαζάκια εδώ και εκεί,οικοδομές να ξεφυτρώνουν καινούργα μερσεντικά στους δρόμους κτλ.Τώρα μόνο φτώχεια και μιζέρια είναι ακριβώς η κατάσταση που πρωτοείδα στην Ουκρανία στο τέλος της χρυσής εποχής.(τότε π.χ. το 90% των αμαξιών στους δρόμους ήταν Lada του 80).
Τώρα γύρισαν οι γκόμενες στα προηγούμενα πελώρια γούστα που γαμούσες άλλη σε κάθε έξοδο?Οχι βέβαια.Η δυτική μόλυνση έχει μείνει.Ομως ανάγκη τώρα έχουν μεγαλύτερη από το 2008 ας πούμε θα έλεγα πολύ μεγαλύτερη.Τώρα για σπόνσορες είναι παράδεισος για αγαπούληδες πιθανώς επίσης γιατί οι γκόμενες κάνουν κρα να φύγουν από τη χώρα οπότε κολλάνε σε όποιον ξένο πούτσο λάχει ενώ παλιά είχαν κάποια ελπίδα να βελτιωθούν τα πράγματα στη χώρα τους.
Και τώρα τα αμάξια τους ειναι για κλάματα  :2funny: εχουνε κατι αμάξια που εδω θα τα ειχαν αγωρασει σαν αντίκες  :2funny:.
  Όσο για της γκόμενες τους λειπουνε δόντια στο πλά'ι' στις περισσότερες και ειναι τραγικά ντυμένες.Ακομα και εγω που ειμαι 22,5 χρόνια στη Ρωσσία τόση χωριατίλα δεν την άντεξα!Στο δε Κισινιώφ νομισα οτι γύρισα στις αρχές της δεκαετίας του '90

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχω αποδείξει πόσο κάνει το σιδερένιο μου άλογο (βάζοντας αγγελίες με αμάξια της ιδιας χρονολογίας).Μιζέρια υπάρχει και κακομοιριά.Τωρα αν εσυ εισαι ο ιδιος μίζερος και ντυνεσαι οπως ντύνονται στην Ελλάδα σου φένονται όλα ωραία και οι γκόμενες καλοντυμένες  :2funny: :2funny: :2funny:.
Και τώρα τα αμάξια τους ειναι για κλάματα  :2funny: εχουνε κατι αμάξια που εδω θα τα ειχαν αγωρασει σαν αντίκες  :2funny:.
  Όσο για της γκόμενες τους λειπουνε δόντια στο πλά'ι' στις περισσότερες και ειναι τραγικά ντυμένες.Ακομα και εγω που ειμαι 22,5 χρόνια στη Ρωσσία τόση χωριατίλα δεν την άντεξα!Στο δε Κισινιώφ νομισα οτι γύρισα στις αρχές της δεκαετίας του '90

Οντως τα δόντια δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση αν και αυτό διευκολύνει αρκετά το τσιμπούκι.Αν και Ουκρανέζες δαγκώνουνε πολύ οι άτιμες ενώ οι Πολωνέζες είναι τεχνίτρες είναι πολύ smooth.

D

dude901123

Επισκέπτης
Εχω αποδείξει πόσο κάνει το σιδερένιο μου άλογο (βάζοντας αγγελίες με αμάξια της ιδιας χρονολογίας).Μιζέρια υπάρχει και κακομοιριά.Τωρα αν εσυ εισαι ο ιδιος μίζερος και ντυνεσαι οπως ντύνονται στην Ελλάδα σου φένονται όλα ωραία και οι γκόμενες καλοντυμένες  :2funny: :2funny: :2funny:.
Και τώρα τα αμάξια τους ειναι για κλάματα  :2funny: εχουνε κατι αμάξια που εδω θα τα ειχαν αγωρασει σαν αντίκες  :2funny:.

Οπότε το τελικό συμπέρασμα είναι.. Ένα Tuareg 10ετίας κάνει 30.000 ευρώ σύμφωνα με τον Πορνοπεπόνια, τα δεκαετίας αυτοκίνητα είναι διαμάντια σε σχέση με ότι κυκλοφορεί δυτική Ουκρανία και είναι τέλειο μέρος για οδοντιάτρους και προτάσεις μόδας. Όσοι πιστεύετε τον Πορνοπεπόνια καλές δουλειές και καλη τύχη. Α και πουλάει φτηνα το Tuareg μόνο 30.000 ευρώ για όσους γνωρίζουν την αγορά για τζιπάκια δεκαετίας. Έχει και όνομα..  Μαύρη καλλονή.. μόνο που δεν είναι καλλονή και δεν είναι μαύρη.. αλλά δεν πειράζει.. λεπτομέρεια. καλές πωλήσεις.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
για αυτο κανονιστε ολοι να βρεθειτε,να γελασεται να φατε κανα σουβλακι,ρε μιτσο καλεσε τους για κανα καφε στα μεταξουργια τι να κανουν.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
γιατι ρε φιλε εσυ γραφεις με το πραγματικο σου ονομα; Δημητρης χατζατζαρης;
η μηπως σε λεμε δημητρακης εικοσιεννιας;;;
γιατι απο τα 29 οταν ησουν εχουν περασει 15 χρονια
παρτο χαμπαρι οτι και να βαζεις στην μουρη σου, οπως και να ντυνεσε οσο και να μικροφερνεις (λεμε τωρα  :2funny: )
παλι εισαι ΜΕΣΗΛΙΚΑΣ

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
χαχαχαχαχ πεστου το αυτο,βαζει κρεμες 150 ευρο την μια λαπρερι,εγω η πιο ακριβη που βαζω ειναι λορεαλ 7-9 ευρο αλλα αυτος δεν ακουει χαχαχαχ,επιμενει κανει καλυτερη δουλεια.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Ναι και μου δίνει 5000 ευρώ τον μήνα.  Ασε που περνώ και κάποια έξτρα μπόνους επειδή στα χώνω στο bourdela.com. Μην τον πας κόντρα μήπως σε πάρει και σένα στην δουλειά του και λαδώσει το  εντεράκι σου γιατί με τα ληγμένα που τρως  η κατάσταση σου επιδεινώνεται .

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
χαχαχαχαχ πεστου το αυτο,βαζει κρεμες 150 ευρο την μια λαπρερι,εγω η πιο ακριβη που βαζω ειναι λορεαλ 7-9 ευρο αλλα αυτος δεν ακουει χαχαχαχ,επιμενει κανει καλυτερη δουλεια.

Βάζει κρέμες ε?Φανατικός άντρας φαίνεται.Αλλά ίσως θέλει να σπάει τη μυρωδιά για τους σκύλους.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
χαχαχαχαχ κλαιω απο τα γελια μαζι σας,καλα ρε παιδεια βρεθειτε απο κοντα να κανετε την πλακα σας,αν γνωριστειτε  δεν θα γινονται παρεξηγησεις και θα γελαμε ολοι με το χιουμορ σας.για σενα νυχτερε διαφωνω που υποστιριξες τον ντερτι οτι σε μικρες πολεις υα ερχονται ετσι μαζι σου για το τιποτα,πλεον δεν εχει τσαμπα πουθενα.μην ξεχνας οτι ολες οι κοπελες κιεβο,οδησσο απο τετειες πολεις ερχονται και μην ξεχνας οτι μπορει να μην πανε ξενοι πολλοι εκει αλλα εχει ουκρανους με λεφτα και εκει η απο μεγαλες πολεις που πανε εκει και παιζουν και αυτοι απο τα μαιλ ρθ δικα τους σαιτ ειναι.δεσ κοντακτε γκομενες μεχρι απο κισινιοφ,τιρασπολ,λουγανσκ,μαριουπολη να εχουν πανω απο 1000 ατομα followers δεν περιμενουν τον καθε ντερτι.ακομα να προσθεσω οτι πριν 15-17 χρονια ενας φιλος μου εφερε μια απο το ταμποβ ρωσια που μονο λυκους και εγληματιες εχει εκει,μεσω γνωστης ποντιας την καλεσε.αυτη ηταν 30 αυτος 35.οταν ηρθε η κοπελα με το βρακι που φορουσε του εκανε την ζωη κολαση και μια μερα πηγε να την ταισει ψαρι αγια ναπα.ηταν λυπημενη και ρωτα αυτος τι τρεχει,δεν θα πιστευεις τι απαντησε.του ειπε δουλευεις  γκαρσονι και κρατας δισκο,μενεις σε ενοικια και θελεις μια κοπελα σαν εμενα!απο το ταμποβ παρακαλω.ο φιλος μου τρελαθηκε και την κατεβασε απο το αυτοκινητο απο τα νευρα,μετα την πηρε στην ποντια και μαλωσανε γιατι συμπεριφερτικε ασχημα στην κοπελα απο τα νευρα του.απο τοτε ο φιλος γνωρισε χιλιαδεσ κοπελες παραλια στο ρεστοραν που δουλευει ακομα,πηγε και 2 φορες πετρουπολη,πριοζερσκ,μιλα και λιγα ρωσικα αλλα παντα μου λεει αυτο.τοτε δεν μου αρεσε τα λογια της λενας απο ταμποβ αλλα ειχε δικαιο,δισκο κρατανε οι αποτυχημενοι ρωσια και απο τις τοσες που γνωρισα παραλια δεν πιανονται εκτος απο βιζιτες η ψυχολογικα ανισοροπες και χαλια κατασταση ρωσια

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
δεν θα φας,εχει την τιμη της η κοπελα, τιμη σιγουρα οχι αυτην τον ιπποτων χαχαχαχ.κανε προταση καθαρα ποσα θελει αλλιοσ μην χαλασ λεφτα αδικα δεν θα κατσει η φαση,ουφ κουραστικα να τα γραφω συνεχεια,ο δασκλος ιωσηφ υσηχασε που δεν γραφει.δες μαιλ ρθ για ροδο να βρεις τις βιζιτες που ειναι εκει τωρα

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Ποιά 5000  :2funny: είσαι ένας κακομοίρης Ρωσσοπόντιος  :2funny:.Αν μέτραγες θα ειχες ερθει να συναντιθούμε και δεν θα κρυβόσουν  :2funny:.Ενας κακομοίρης είσαι  :2funny:Παντος εισαι ο μόνος που εβαλες αληθινη φωτογραφία ας ηταν του 1999.
  Ναι πες του να με πάρει στη δουλειά  :2funny:  .Θα μου κάνει και τσιμπουκάκια?οπως κανει και σε σένα  :2funny:
  Στη φωτογραφία δεν φενεται καν το πρόσωπο οπότε παρακαλώ να μείνει για να δει ο κόσμος την κατάντια  :2funny:.Οταν τα σκουλίκια σηκώνουνε κεφάλι πρέπει να τα πατάς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πρεπει ο ψεύτης να σου δώσει μαθήματα  :2funny: επιγώντος πρεπει να πας Κισινιώφ να σου μαθουνε πως να ριχνεις της γυναικες  :2funny: και μετα για πρακτική στο Τσερνοφτσί  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom