dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ποιά 5000 είσαι ένας κακομοίρης Ρωσσοπόντιος .Αν μέτραγες θα ειχες ερθει να συναντιθούμε και δεν θα κρυβόσουν .Ενας κακομοίρης είσαι Παντος εισαι ο μόνος που εβαλες αληθινη φωτογραφία ας ηταν του 1999.Ναι και μου δίνει 5000 ευρώ τον μήνα. Ασε που περνώ και κάποια έξτρα μπόνους επειδή στα χώνω στο bourdela.com. Μην τον πας κόντρα μήπως σε πάρει και σένα στην δουλειά του και λαδώσει το εντεράκι σου γιατί με τα ληγμένα που τρως η κατάσταση σου επιδεινώνεται .
Ναι πες του να με πάρει στη δουλειά .Θα μου κάνει και τσιμπουκάκια?οπως κανει και σε σένα
Στη φωτογραφία δεν φενεται καν το πρόσωπο οπότε παρακαλώ να μείνει για να δει ο κόσμος την κατάντια .Οταν τα σκουλίκια σηκώνουνε κεφάλι πρέπει να τα πατάς
Πρεπει ο ψεύτης να σου δώσει μαθήματα επιγώντος πρεπει να πας Κισινιώφ να σου μαθουνε πως να ριχνεις της γυναικες και μετα για πρακτική στο ΤσερνοφτσίΕγω μαγκες σε 3 μερες δεν καταφερα ακομη να την γαμισω ..μου την εσπασε τελειως χτες .. και την γειωσα ...πολυ ψυχολογικο η γκομενα....μιλαω για μια ουκρανιδα απο κιεβ ψηλη 1,80 ξανθια...που ηρθε ροδο διακοπες!!!!
Βεβαια κατι ψευτες της μολδοβλαχιας του ιστορικου κεντρου προστασιας καμακιων υπο ουνεσκο ωπα ...και λοιπων ουκρανικων χωριων θα ειχαν γαμησει ηδη 4 σε 3 μερες και τσαμπα γιατι ειναι ομορφαντρες εχουν στυλ και περαση σε ολα τα μουνια της υφηλιου