Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είστε όλοι off topic. Βάζετε φωτογραφίες με γκόμενες που γαμήσατε σε άλλα μέρη. Sorry Δημητράκη που δεν είμαι ούτε χοντρός, ούτε μικροψώλης σαν κι εσένα.
Παρεπιπτώτος.. δεν έχει φωτογένεια ο πούτσος μου με τις Ουκρανές στο Chernivhy??
Καλά πάλι απο το ιντερνέτ μας κατέβασες φωτογραφίες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

D

dude901123

Επισκέπτης
Καλά πάλι απο το ιντερνέτ μας κατέβασες φωτογραφίες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

Tineye λέγεται το πρόγραμμα και βρίσκει όλες τις φωτογραφίες που βρίσκονται στο Internet. Sorry, αλλά αυτός που βλέπεις είμαι εγώ. Συγνώμη αν κατέστρεψα τις αλάνθαστες αναλύσεις και εκτιμήσεις σου να είμαι χοντρός, άσχημος και να μην γαμάω, παρά μόνο να βγάζω φωτογραφίες κορίτσια να κοιμούνται. Αποφάσισα πως ήρθε ο καιρός να γελάσω λίγο ακόμη με όσα έγραφες τόσο καιρό για εμένα. Τώρα θα λες τα ίδια? Τι μαλακία θα πεις πάλι να γελάσουμε? Για αυτοκίνητα και σπίτια? Δεν λες καλύτερα για κατσικούλες και πεπόνια που σου ταιριάζουν κι όλας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ενω οι δικες οι φοβερες φωτο ειναι αποδειξη οτι πηδηξες φοβερα γκομενακια??? :2funny:δεν φαινεται τιποτα ρε φιλε στις φωτο που βαζεις..κατι θολες κατι πλατες κατι πατουσες και μια που κοιματαν με πιτζαμες..ουτε φατσα (καλυμμενη)ουτε σωμα!!!τιποτε!
ο δημητρακης εχει βαλει πολλες φωτο και εχει αποδειξει τι κανει!!!βαζει φωτογραφιες γκομενες μαζι του με φατσα και στο σπιτι του!!!λες να πηγαινουν για ταβλι εκει;  :2funny:

το μεγαλυτερο θεμα περα των ακυρων φωτο..ειναι πως μας ειπες 4 γκομενες σε 3μερες στην ουκρανια(δεν ηταν η πρωτη φορα και στην μολδαβια τα ιδια ελεγες) και τσαμπα,πηραν μαρσουτκες τραινα να ερθουν στο τσερνιφτσι να σε βρουν να τις γαμησεις δωρεαν και σε κοιταγανε σαν τον πριγκηπα του παραμυθιου που θα τις βαλει στο καμπριο!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: και θα της παει ελλαδα  :idiot: ...
μαλλον φιλε εισαι ο ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ ή αυτες καραμπαζα που δεν τα πηδα ουτε ο Ταρας Μπουλμπα  :2funny:
Tineye λέγεται το πρόγραμμα και βρίσκει όλες τις φωτογραφίες που βρίσκονται στο Internet. Sorry, αλλά αυτός που βλέπεις είμαι εγώ. Συγνώμη αν κατέστρεψα τις αλάνθαστες αναλύσεις και εκτιμήσεις σου να είμαι χοντρός, άσχημος και να μην γαμάω, παρά μόνο να βγάζω φωτογραφίες κορίτσια να κοιμούνται. Αποφάσισα πως ήρθε ο καιρός να γελάσω λίγο ακόμη με όσα έγραφες τόσο καιρό για εμένα. Τώρα θα λες τα ίδια? Τι μαλακία θα πεις πάλι να γελάσουμε? Για αυτοκίνητα και σπίτια? Δεν λες καλύτερα για κατσικούλες και πεπόνια που σου ταιριάζουν κι όλας.

Την απάντηση στην έδωσε ο φίλος μας.Οσο για αυτο το προγραμμα που δεν δουλευει πάντα.Βρισκει φωτογραφίες χωρις αλλοιωμένα χαρακτηρηστικα.Γ'αυτο και αλλιώνεις τα χαρακτηριστικα για να μην της βρει κανεις και ρεζιλευτείς  :2funny: Αυτος ειναι καποιος απο το ιντερνέτ οπως και οι μούφα φωτογραφίες που μας εχεις βάλει  :2funny:.
  Σύντομα όμως θα δούμε στ'αλήθεια ποιός είσαι και θα σε θαυμάσουμε  :2funny: Ψάξε απο τώρα να βρεις μια σπηλιά για να κρυφτείς  :2funny: οι ρουφιάνοι του σά'ι'τ δουλευουνε και αργα ή γρηγορα θα σε βρούνε  :2funny:Και ο Davarits κρυβόταν πολυ πιο εξυπνα απο 'σένα ομως αποκαλυφθηκε και επεσε πολυ  :2funny: :2funny: :2funny:.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Την απάντηση στην έδωσε ο φίλος μας.Οσο για αυτο το προγραμμα που δεν δουλευει πάντα.Βρισκει φωτογραφίες χωρις αλλοιωμένα χαρακτηρηστικα.Γ'αυτο και αλλιώνεις τα χαρακτηριστικα για να μην της βρει κανεις και ρεζιλευτείς  :2funny: Αυτος ειναι καποιος απο το ιντερνέτ οπως και οι μούφα φωτογραφίες που μας εχεις βάλει  :2funny:.
  Σύντομα όμως θα δούμε στ'αλήθεια ποιός είσαι και θα σε θαυμάσουμε  :2funny: Ψάξε απο τώρα να βρεις μια σπηλιά για να κρυφτείς  :2funny: οι ρουφιάνοι του σά'ι'τ δουλευουνε και αργα ή γρηγορα θα σε βρούνε  :2funny:Και ο Davarits κρυβόταν πολυ πιο εξυπνα απο 'σένα ομως αποκαλυφθηκε και επεσε πολυ  :2funny: :2funny: :2funny:.
Αν έχει δημοσιευθεί μια φωτογραφία στο ίντερνετ βγαίνει στην αναζήτηση με το  (Tin eye) η με το (Google image search) ακόμα και αν είναι αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά της.  Για τον Νταβάριτς θα έπρεπε να ντρέπεσαι και όχι να γελας, από τότε που έβγαλες στην φορά τις φωτογραφίες του δεν έχει ξαναμπεί στο σάιτ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506

τι εγινεε παλι :think: :think: ρε δημητριε τσαρε πασων τον ρωσσιον δεν μπορω να καταλαβω γιατι τσαντιζεσε  :headbang: :headbang:και κατεβαινεις στο επιπεδο τους ρε σε ζηλευουν ριξε της φοτο απο της ντεβουσκες σου εδω σαν τον ρωσσικο στρατο οταν κανει εππελαση και αστους να κουρεβονται εεεε οχι και πουστης ο δημητριος !!!!!!!!!!!!!  η πολυ αγαμια  :jerking: :jerking: εχει χαζεψει κοσμο!!!!!!!!!! παντος ρε πιτσιλιστη οταν σπερνεις ανεμους θεριζεις θυελες το ειχες γαμισει και εσυ το θεμα με την μαγκια- κλανια σου τελος παντον !!!!  ελληναρες!!!!!!!!!!!! :S :S
  Αυτό για  να σου θυμίσω ότι όταν όλοι σε κατηγορούσαν ότι είσαι αδελφή ο Νταβάριτς σε υποστήριξε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
  Αυτό για   να σου θυμίσω ότι όταν όλοι σε κατηγορούσαν ότι είσαι αδελφή ο Νταβάριτς σε υποστήριξε.
Ο Πιτσιλιστής ενα χρόνο μετά ελεγε ακριβώς οτι έλεγα εγω για την πρωτη γκόμενα που είχε φέρει στην Ελλάδα.
  Μακάρι να μπορουσα να  :knockinb: αντρες θα ημουν δισεκατομυριούχος  :2funny:.Ελλάδα καθε μέρα  :knockinb: στη Φυλής συνήθως πηγαινα 2 φορές τη μέρα λες να προλάβαινα να  :knockinb: και άντρες  :2funny: δυστηχώς δεν ειμαι ο Σούπερμαν  :2funny:.
  Μη μου πεις οτι πιστευεις τον ψεύτη?  :2funny: και τα παραμύθια που μας λέει  :jerking: :2funny:Ακομα και καποιοι Πιρφόροι που τον πιστέψανε αρχισαν να καταλαβαινουν οτι λεει ψέματα  :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
  Αυτό για   να σου θυμίσω ότι όταν όλοι σε κατηγορούσαν ότι είσαι αδελφή ο Νταβάριτς σε υποστήριξε.
Συμφωνώ μαζί σου! Ο Ντάβαριτς ποτέ δεν είπε άσχημη κουβέντα για τον Δημητράκη! Κι αν είπε κάτι στο σάιτ μόνο ήταν κατώπιν κατανάλωσης αλκοόλ! Κρίμα που δεν γράφει! Δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο Site πλέον με το one man show του Δημητράκη... :( :( :(

D

dude901123

Επισκέπτης

μπεεε, μπεεε, μπεεε.... έρχεται ο γαμήκουλας... Έχεις εφεύρει απίθανες δικαιολογίες για τη βλακεία σου. Δες την πούτσα που είναι ίδια, αλλά πρόσεξε μην τη λιγουρευτείς γιατί με πουστράκια εγώ δεν πάω. Έχεις και τις παλιές φωτογραφίες, που έψαχνες επίσης, με τα γκομενάκια με πλάτη και δεν ήταν αλλοιωμένες. Επίσης έλεγες πως τις κατέβασα από ίντερνετ. Ξέρεις γιατί δεν μπορείς να με βρεις? Γιατί αυτές είναι φώτο που τις έβγαλα και δεν τις μοίρασα. Μόνο εγώ τις εχω και κανένας άλλος δεν μπορεί να τις ανεβάσει, ούτε καν οι γκόμενες. Η βλακεία σου έχει πάτο? Και μια διαφορά.. εγώ δεν τις έβγαλα με κρυφή κάμερα, ούτε έδωσα χρήματα. Φιλάκια..
Κρίμα είσαι..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συμφωνώ μαζί σου! Ο Ντάβαριτς ποτέ δεν είπε άσχημη κουβέντα για τον Δημητράκη! Κι αν είπε κάτι στο σάιτ μόνο ήταν κατώπιν κατανάλωσης αλκοόλ! Κρίμα που δεν γράφει! Δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο Site πλέον με το one man show του Δημητράκη... :( :( :(
Πως δεν γράφει? :2funny: Εσυ θελεις να γραφει σαν Davarits?οι κλώνοι του δεν σου φτάνουν? :2funny:
μπεεε, μπεεε, μπεεε.... έρχεται ο γαμήκουλας... Έχεις εφεύρει απίθανες δικαιολογίες για τη βλακεία σου. Δες την πούτσα που είναι ίδια, αλλά πρόσεξε μην τη λιγουρευτείς γιατί με πουστράκια εγώ δεν πάω. Έχεις και τις παλιές φωτογραφίες, που έψαχνες επίσης, με τα γκομενάκια με πλάτη και δεν ήταν αλλοιωμένες. Επίσης έλεγες πως τις κατέβασα από ίντερνετ. Ξέρεις γιατί δεν μπορείς να με βρεις? Γιατί αυτές είναι φώτο που τις έβγαλα και δεν τις μοίρασα. Μόνο εγώ τις εχω και κανένας άλλος δεν μπορεί να τις ανεβάσει, ούτε καν οι γκόμενες. Η βλακεία σου έχει πάτο? Και μια διαφορά.. εγώ δεν τις έβγαλα με κρυφή κάμερα, ούτε έδωσα χρήματα. Φιλάκια..
Κρίμα είσαι..
Βλέπεις οτι κανένας δεν πιστεύει της ψευτιές που μας λες  :2funny:Ποιές πούτσες?Μήπως να την βάλουμε και στο μικροσκόπιο? :jerking:.
  Περιμένω πότε θα αρχίσει το μεγαλο ρεζιλίκι μαζί σου  :2funny:Μόνο αυτο εχει μεινει  :2funny:να σε δουμε στ'αληθεια για να  :2funny:Γιατι ολο τα ιδια ψέματα μας γράφεις :2funny:
  Αυτο το σαββατοκύρικαο πήγες Σαντάνσκι να  :knockinb: καμιά θεογκόμενα? :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Κάτι παραπάνω ξέρω για τον Νταβάριτς , μιλήσαμε και στο skype. Έφυγε όταν βγήκαν οι φωτογραφίες του στην φορά.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σενάριο Α) Φτάνει ο Dirty στην Ουκρανία όπου στο δευτερο μισό της μέρας συναντάει μια Ουκρανέζα την  :knockinb: και το πρωί τη διώχνει! Αμέσως φτάνει η επόμενη που σε λίγες ώρες την  :knockinb: και αυτή και την ξαναστέλνει πίσω απ' όπου ήρθε για να υποδεχτεί την τρίτη που τη  :knockinb: και αυτή και το πρωί τη διώχνει για την τέταρτη που έρχεται την τρίτη μέρα το πρωί και τη  :knockinb: και αυτή μέχρι το μεσημέρι που φέυγει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σενάριο Β)Ανακαλύφθηκε πλανήτης που οι Σεξογίηνοι έχουν λύσει τα θέματα μίσους μεταξί τους και επιδίδονται σε ατελείωτα όργια και ζητάν εκπρώσωπο από τη Γη! Η ΝΑΣΑ κατώπιν παρακολουθήσεων στο ΜΠΟΥ ψάχνει να βρεί να στείλει τον DIRTY ως μέγάλος Γαμιάς που είναι!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Προσωπικώς το δευτερο σενάριο το θεωρώ πιο πιθανό :headbang: :headbang: :headbang:
μου θυμηζει το τραγουδι  που λεει κριμα στο μποι σου καλε,αντρας δθο μετρα σαν το κουκλι να ζητιανευει το φιλη χαχαχαχ.η απολητη απογειωση απο 200 ευρω να γαμησει να ειναι γινεις greek lover στην ουκρανια και να σε χαρτζιλικωνουν.πρεπει να παρω μαθηματα,εμενα μια ζωη πληρωνω και δινουν ολες μπουρπουαρ απο τα λεφτα μου η οταν μου επιστρεφουν ρεστα απο τα εστιατορια και τα αφηνω στα γκαρσονια πολλες τα μαζευαν οι ιδιες!χαχαχαχ
Να πάρτε για τον ψεύτη  :2funny:Τον εχουνε καταλάβει όλοι  :2funny:Ελπίζω συντομα να αποκαλυφθει ποιός ειναι για να  :2funny: ακόμα περισσότερο με την κατάντια του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

Κάτι παραπάνω ξέρω για τον Νταβάριτς , μιλήσαμε και στο skype. Έφυγε όταν βγήκαν οι φωτογραφίες του στην φορά.
Γιατι κρυφτηκε?Ξέρεις οτι απειλούσε τον Σόριτα οτι θα του σκοτώσει τα παιδιά του εκτος απο τα άλλα που έκανε?Και γ'αυτο και δεν ξαναπηγε Μολδαβία το προηγουμενο καλοκαιρι πηγε μόνο μεχρι τη Βάρνα  :2funny:Ετσι ειναι οι Κουραδόμαγκες  :2funny:Πισω απο το πληκτρολόγιο ειναι ολοι μάγκες οπως και ο ψεύτης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Γιατι κρυφτηκε?Ξέρεις οτι απειλούσε τον Σόριτα οτι θα του σκοτώσει τα παιδιά του εκτος απο τα άλλα που έκανε?Και γ'αυτο και δεν ξαναπηγε Μολδαβία το προηγουμενο καλοκαιρι πηγε μόνο μεχρι τη Βάρνα  :2funny:Ετσι ειναι οι Κουραδόμαγκες  :2funny:Πισω απο το πληκτρολόγιο ειναι ολοι μάγκες οπως και ο ψεύτης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν με ενδιαφέρει ποιος-ποιον απειλούσε,δεν μου αρέσει να συμμετέχω σε ίντριγκες,ας τα βρουν μόνοι τους, εσύ πες μου γιατί δημοσιεύεις δικές του φωτογραφίες χωρίς την άδεια του ? 

D

dude901123

Επισκέπτης
Να πάρτε για τον ψεύτη  :2funny:Τον εχουνε καταλάβει όλοι  :2funny:Ελπίζω συντομα να αποκαλυφθει ποιός ειναι για να  :2funny: ακόμα περισσότερο με την κατάντια του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

Από τότε που αποκάλυψες τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις για τα Πεπόνια έχουν ανέβει οι τιμές στην Ελλάδα σε αντίθεση με τη λοιπή νότια Ευρώπη. Ελπίζω να αγόρασες νωρίς φέτος Πεπόνια γιατί σε βλέπω να τα παίρνεις υπερτιμημένα και να τρως ληγμένα μαρούλια ή να μένεις με τη ψωλή στο χέρι πάλι.. Και όχι τίποτα άλλο.. χωρίς πεπόνια θα γαμηθείς στα τρολαρίσματα για Κισινάου, Soritas, φτώχεια, χρυσά δόντια, Μολδαβικά χωριά και δεν ξέρω τι άλλο απασχολεί το βάθος του βαρελιού του μυαλού σου, που ως γνωστόν δεν έχει πάτο.. γιατί απλούστατα είναι τρύπιο..

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Από τότε που αποκάλυψες τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις για τα Πεπόνια έχουν ανέβει οι τιμές στην Ελλάδα σε αντίθεση με τη λοιπή νότια Ευρώπη. Ελπίζω να αγόρασες νωρίς φέτος Πεπόνια γιατί σε βλέπω να τα παίρνεις υπερτιμημένα και να τρως ληγμένα μαρούλια ή να μένεις με τη ψωλή στο χέρι πάλι.. Και όχι τίποτα άλλο.. χωρίς πεπόνια θα γαμηθείς στα τρολαρίσματα για Κισινάου, Soritas, φτώχεια, χρυσά δόντια, Μολδαβικά χωριά και δεν ξέρω τι άλλο απασχολεί το βάθος του βαρελιού του μυαλού σου, που ως γνωστόν δεν έχει πάτο.. γιατί απλούστατα είναι τρύπιο..

:2funny:  :kneel:  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν με ενδιαφέρει ποιος-ποιον απειλούσε,δεν μου αρέσει να συμμετέχω σε ίντριγκες,ας τα βρουν μόνοι τους, εσύ πες μου γιατί δημοσιεύεις δικές του φωτογραφίες χωρίς την άδεια του ?   
Οι φωτογραφιες του ειναι με κρυμμένα χαρακτηρηστικά γ'άυτο και οι Μοντεράτορ της αφήνουν.Καλο ειναι να βγαινει η αληθεια οσο πικρη και αν ειναι για μερικούς  :2funny:.

Ολο τα ιδια και τα ιδια γραφεις  :jerking: γραψε και τιποτα καινουργιο.Εδω εμεις βλέπουμε οτι εισαι ψεύτης και εσυ αντι να μας αποδειξεις το αντιθετο γραφεις  :jerking:Οσο πιο πολλες φωτο μουφα βαζεις τοσο πιο ρεζιλι γινεσαι  :2funny:

Το ψευτικο ιδαλμα σου εχει πια καταρευσει οπως κατερευσαν και οι υπολοιποι ψεύτες που ειχες θεοποιήσει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Μενει μόνο το τελειωτικό του ξεφτίλισμα  :2funny:
  Βρες αλλο ζώο να θαυμάζεις πριν ειναι αργά  :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Οι φωτογραφιες του ειναι με κρυμμένα χαρακτηρηστικά γ'άυτο και οι Μοντεράτορ της αφήνουν.Καλο ειναι να βγαινει η αληθεια οσο πικρη και αν ειναι για μερικούς  :2funny:.
  Ολο τα ιδια και τα ιδια γραφεις  :jerking: γραψε και τιποτα καινουργιο.Εδω εμεις βλέπουμε οτι εισαι ψεύτης και εσυ αντι να μας αποδειξεις το αντιθετο γραφεις  :jerking:Οσο πιο πολλες φωτο μουφα βαζεις τοσο πιο ρεζιλι γινεσαι  :2funny:
  Το ψευτικο ιδαλμα σου εχει πια καταρευσει οπως κατερευσαν και οι υπολοιποι ψεύτες που ειχες θεοποιήσει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Μενει μόνο το τελειωτικό του ξεφτίλισμα  :2funny:

Λες που λες τις βλακείες σου.. άσε να κρίνει και κανένας άλλος πέρα από τα γνωστά γιουσουφάκια σου..
Μόνος σου τα λες, μόνος σου τα δέχεσαι ως αποδείξεις και μετα σχολιάζεις και τους άλλους που δεν συμφωνούν μαζί σου. Μήπως να σταματήσεις να πίνεις σαμαγκόν γιατί το έχεις χάσει?? Μιλάς συχνά στον καθρέπτη? Μήπως σου απαντάει κι όλας? Ακούς φωνές μέσα στο τρύπιο βαρέλι του μυαλού σου?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λες που λες τις βλακείες σου.. άσε να κρίνει και κανένας άλλος πέρα από τα γνωστά γιουσουφάκια σου..
Μόνος σου τα λες, μόνος σου τα δέχεσαι ως αποδείξεις και μετα σχολιάζεις και τους άλλους που δεν συμφωνούν μαζί σου. Μήπως να σταματήσεις να πίνεις σαμαγκόν γιατί το έχεις χάσει?? Μιλάς συχνά στον καθρέπτη? Μήπως σου απαντάει κι όλας? Ακούς φωνές μέσα στο τρύπιο βαρέλι του μυαλού σου?
Εγω παντος βαζω αληθινες φωτογραφιες και οχι κατεβασμενες απο το ιντερνετ οπως εσυ  :2funny:
  Ολοι οσοι μετράνε σε κράζουνε.Ποιοι σε πιστευουνε?Οι κακομοίρηδες που δεν πανε πουθενά? :2funny:Οσοι εχουν ενα φραγκο στην τσεπη εχουν ερθει και εχουν δει αν μετράω ή όχι.Εσενα δεν σε εχει δει κανενας  :2funny: και οταν ημασταν στην ιδια πολη κρυβόσουν  :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Δεν παύει να μην είναι σωστό ,εφόσον αυτός δεν την δημοσιεύει εσύ γιατί κανείς τον κόπο ? Με έχεις δει στα 5 χρόνια που είμαι εδώ να δημοσιεύω δικιά σου φωτογραφία η κάποιου αλλουνου? Ακόμα και όταν τσακωνόμαστε δεν το κάνω.Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να αποστομώσεις κάποιον δεν χρειαζετε να πέφτεις τόσο χαμηλά   

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Γιατί ρε παππού ωραία στα χώνει ο τύπος  :2funny:  :2funny:  :2funny: κοντευω να χάσω το συκώτι μου από τα γέλια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom