Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Ο Σινοχάρας γράφει με πολλά νικ  :2funny:.Ποιός είναι αυτός που ειναι γκαραντί?  :2funny: και γιατι να συναντιθει με αυτον τον γελοίο? :2funny:
   Και τέλος αν ηταν εμφανήσιμος και σωματαράς οπως λες δεν θα έτρεμε να μην πάθει την ξεφτιλα που του έρχεται  :2funny:.Και Δεν θα είχε  :shit: να με συναντίσει.Αυτός έτρεμε και κρυβόταν απο μένα στο Κισινιώφ  :2funny:.Και εκτος αυτου θα ειχε μια γκόμενα να μας δειξει οχι την 35χρονη χωριατα που πληρωνε μπας και του κάτσει  :2funny:.Και τέλος δεν θα έδινε 170 Ευρώ για λιγη γυναικια συντροφιά  :jerking:.Είναι πιθανον να ειναι Βλαχόφατσα,Βουλγαρόφατσα (ετσι χαρακτηριζω καποιους που συνηθως εχουν καταγωγει απο χωρια εξω απο τη θεσσαλονικη).Ο χρόνος θα δειξει αργα ή γρηγορα πιστευω θα εχουμε την τυχη να τον θαυμασουμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ki ego gamao siti tur ki esi pas se sa;on ti pai na pi auto
ki omos o shinoharas grafi me ena nick

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν ενδιαφερόμαστε όλοι για πεπόνια,γάτες και σκυλοχύματα.Υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται να μάθει αν το Τσερνιβτσί π.χ. είναι καλύτερο από το Ιβανοφρανκώσκ ή το Ούζγκοροντ αν αξίζει τέλος πάντων να επισκεφτεί αυτή την πόλη.Και αντί για αυτό έρχεται αντιμέτωπος με την απέραντη μαλακία Δημητράκη.Εχει πιτσιλίσει το σύμπαν η μαλακία του δεν υπάρχει θρεντ που να μην πιτσιλίζει.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.893
Πόντοι
456

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Εγω δινω 10-20 Ευρώ για να  :knockinb: οχι για γυναικια συντροφιά  :2funny: δεν εχω τετοιο προβλημα οπως ο φίλος μας  :2funny:
κι εγο δινο σε σιτι τουρ
φιλισ και λιπα δεν παο σιχενομε
κε δεν μοθ ιπαν οτι ινε σοματαρασ αλλα γιμνασμενοσ
φιτ

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
δηλαδη οι ουκρανιδες πανε μαζι σου γιατι εισαι γραμωμενος και φιτ?ο ντερτι 3-4 σε 3 μερες,του αφησαν και 200-300 γριβνα η καθε μια χαρτζιλικη,4 γκομενες απο 200 γριβνα 800  γριβνα μεροκαματο,οχι ασχημα.μαθαμε κατι νεο απο τους εμπειρους της ουκρανιασ.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
μπορουμε να κανουμε ενα απλο πειραμα,να μου δωσει ο ντερτι τις κοπελες που μιλα και να κανω την προσφορα μου.να δουμε σε πειον θα πανε,θα ειμαστε τον ιδιο καιρο ουκρανια.στον γυμνασμενο φιτ θα πανε που πουλα αερα κουπανιστο η σε μενα που θα προπληρωσω ολα απο πριν και προσφερω ασφαλεια,σιγουρια και    θα προσφερω δωρακια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δηλαδη οι ουκρανιδες πανε μαζι σου γιατι εισαι γραμωμενος και φιτ?ο ντερτι 3-4 σε 3 μερες,του αφησαν και 200-300 γριβνα η καθε μια χαρτζιλικη,4 γκομενες απο 200 γριβνα 800  γριβνα μεροκαματο,οχι ασχημα.μαθαμε κατι νεο απο τους εμπειρους της ουκρανιασ.
:2funny:
μπορουμε να κανουμε ενα απλο πειραμα,να μου δωσει ο ντερτι τις κοπελες που μιλα και να κανω την προσφορα μου.να δουμε σε πειον θα πανε,θα ειμαστε τον ιδιο καιρο ουκρανια.στον γυμνασμενο φιτ θα πανε που πουλα αερα κουπανιστο η σε μενα που θα προπληρωσω ολα απο πριν και προσφερω ασφαλεια,σιγουρια και    θα προσφερω δωρακια.
Καταρχήν η κοπέλα του ψεύτη πιστευω πως είναι μία!Αυτη η 35χρονη Ουκρανή χωριάτα.Που δεν ξέρει ουτε αν ακομα και αυτη του κάθισε :2funny:Ποιές κοπέλες να σου δώσει  :2funny: εδω ο ίδιος κρυβεται μην δούνε τα χάλια του  :2funny:
  Γελάω που είπε οτι θα έρθει εδω να με δείρει  :2funny: ποιός ο υπηρέτης! :2funny:.
  Για να καταλάβεις την κατάντια και την κακομοιριά των Ελλήνων που πάνε σε αυτές της χώρες θα γραψω κάτι που είχα ξανα ανεφέρει:Ο Αλαντάλον ειχε παει απο το Κισινιώφ με τη νεκροφόρα του Αλέκου στο Μπεντέρι απο εκει έφερε Κισινιώφ μια τελειωμένη 35χρονη με 2 παιδιά που δεν ειχε να παρει γάλα στα παιδιά της....την ειχε  μαζι του και την  :knockinb:.Την αλλη μέρα αυτη πηγε με ενα Ελληνα απο τους εκει φουκαράδες για 50 Ευρώ  :2funny:.Και εμένα με ρωτάγανε τα καμάκια εκει αν εχω καποια γκόμενα να την πληρώσουνε για να την  :knockinb:.
  Αν ειδες εδω στο σά'ι'τ ο ψεύτης εχει και οπαδούς  :2funny: οι ιδιοι παλια ηταν οπαδοι του Davarits,Shinohara και των καμακιών της Μολδαβίας  :2funny:.Βλέπεις οτι ολοι τους είναι τελειωμένοι και δεν πάνε πουθενά.Απλος ο Ελληνας θελει πάντα να βρισκει καποιον να πιστεύει  :jerking: ετσι πιστεψε στον Παπανδρέου,Σαμαρά και τωρα πιστευει τον Τσίπρα  :jerking:.
  Αυτοι οι φουκαράδες ειναι καλοι για να  :2funny: μαζι τους και να τους κράζεις οπως κανω εγω  :2funny:  :2funny: :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
διμητακι και εγω βρισκω το καλοκαιρι κοπελιτσες καποτε που ερχονται οδυσσο που μενουν σε γνωστους η αχουρια και μετα ερχονται να της φιλοξενησω,αλλα απο ιτερνετ να ερθουν με δικα τους εξοδα για να ερθουν να με συναντησουν με πεια προειποθεση?αφου προσφερω αερα κουπανιστο στο πιατο στο μελλον τι ελπιδα να πουλησω?τσαμπα ιτερνετ δεν εχει

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σενάριο Α) Φτάνει ο Dirty στην Ουκρανία όπου στο δευτερο μισό της μέρας συναντάει μια Ουκρανέζα την  :knockinb: και το πρωί τη διώχνει! Αμέσως φτάνει η επόμενη που σε λίγες ώρες την  :knockinb: και αυτή και την ξαναστέλνει πίσω απ' όπου ήρθε για να υποδεχτεί την τρίτη που τη  :knockinb: και αυτή και το πρωί τη διώχνει για την τέταρτη που έρχεται την τρίτη μέρα το πρωί και τη  :knockinb: και αυτή μέχρι το μεσημέρι που φέυγει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σενάριο Β)Ανακαλύφθηκε πλανήτης που οι Σεξογίηνοι έχουν λύσει τα θέματα μίσους μεταξί τους και επιδίδονται σε ατελείωτα όργια και ζητάν εκπρώσωπο από τη Γη! Η ΝΑΣΑ κατώπιν παρακολουθήσεων στο ΜΠΟΥ ψάχνει να βρεί να στείλει τον DIRTY ως μέγάλος Γαμιάς που είναι!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Προσωπικώς το δευτερο σενάριο το θεωρώ πιο πιθανό :headbang: :headbang: :headbang:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
μου θυμηζει το τραγουδι  που λεει κριμα στο μποι σου καλε,αντρας δθο μετρα σαν το κουκλι να ζητιανευει το φιλη χαχαχαχ.η απολητη απογειωση απο 200 ευρω να γαμησει να ειναι γινεις greek lover στην ουκρανια και να σε χαρτζιλικωνουν.πρεπει να παρω μαθηματα,εμενα μια ζωη πληρωνω και δινουν ολες μπουρπουαρ απο τα λεφτα μου η οταν μου επιστρεφουν ρεστα απο τα εστιατορια και τα αφηνω στα γκαρσονια πολλες τα μαζευαν οι ιδιες!χαχαχαχ

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Σενάριο Α) Φτάνει ο Dirty στην Ουκρανία όπου στο δευτερο μισό της μέρας συναντάει μια Ουκρανέζα την  :knockinb: και το πρωί τη διώχνει! Αμέσως φτάνει η επόμενη που σε λίγες ώρες την  :knockinb: και αυτή και την ξαναστέλνει πίσω απ' όπου ήρθε για να υποδεχτεί την τρίτη που τη  :knockinb: και αυτή και το πρωί τη διώχνει για την τέταρτη που έρχεται την τρίτη μέρα το πρωί και τη  :knockinb: και αυτή μέχρι το μεσημέρι που φέυγει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σενάριο Β)Ανακαλύφθηκε πλανήτης που οι Σεξογίηνοι έχουν λύσει τα θέματα μίσους μεταξί τους και επιδίδονται σε ατελείωτα όργια και ζητάν εκπρώσωπο από τη Γη! Η ΝΑΣΑ κατώπιν παρακολουθήσεων στο ΜΠΟΥ ψάχνει να βρεί να στείλει τον DIRTY ως μέγάλος Γαμιάς που είναι!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Προσωπικώς το δευτερο σενάριο το θεωρώ πιο πιθανό :headbang: :headbang: :headbang:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
φιλε ρολογα το πιθανοτερο σεναριο ειναι να παω τωρα ουκρανια και να πω στους φιλους μου οτι για πρωτη φορα ηρθα αφραγγος,θα με σαπισουν στο ξυλο και θα με πεταξουν στην θαλασσα αναπηρο χαχαχαχ

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506

Oι συζητήσεις μας έχουν πάρει λάθος κατεύθυνση και εκτός από το κραξιμο και το  ξεκατίνιασμα  τίποτα άλλο δεν υπάρχει εδώ μέσα. Βγαίνει κάποιος γράφει κάτι,πήγα εκεί και εκεί έκανα το ένα το άλλο και αρχίζουν τα ειρωνικά σχόλια και η κοροϊδία.Δηλαδή ρε μάγκες αν δεν πιστεύουμε εμείς σε κανεναν πως περιμένουμε να πιστέψουν οι άλλοι σε εμάς ? Όταν χλευάζεις κάποιον για τα ποστ του τι περιμένης να κάνει αυτός στα δικά σου ποστ ? Πόσο ακόμα καιρό θα διαιωνίζουμε τα κόμπλεξ και την καφρίλα μας? Αν καποιος λέει η δεν λέει αλήθεια θα φανεί στην πορεία ,μεγάλα παιδιά είμαστε για να καταλάβουμε ποτέ μιλάνε σοβαρά και ποτέ μας δουλεύουν. Υπάρχουν πολλά μέρη στην Ουκρανία που όρεξη να έχεις και ελεύθερο χρόνο  και 3 παίρνεις κάθε μέρα αν θες. Ούτε γνωστός μου είναι ούτε φίλος ο Dirty αλλά αφήστε τον να δούμε τι έχει να μας πει.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Oι συζητήσεις μας έχουν πάρει λάθος κατεύθυνση και εκτός από το κραξιμο και το  ξεκατίνιασμα  τίποτα άλλο δεν υπάρχει εδώ μέσα. Βγαίνει κάποιος γράφει κάτι,πήγα εκεί και εκεί έκανα το ένα το άλλο και αρχίζουν τα ειρωνικά σχόλια και η κοροϊδία.Δηλαδή ρε μάγκες αν δεν πιστεύουμε εμείς σε κανεναν πως περιμένουμε να πιστέψουν οι άλλοι σε εμάς ? Όταν χλευάζεις κάποιον για τα ποστ του τι περιμένης να κάνει αυτός στα δικά σου ποστ ? Πόσο ακόμα καιρό θα διαιωνίζουμε τα κόμπλεξ και την καφρίλα μας? Αν καποιος λέει η δεν λέει αλήθεια θα φανεί στην πορεία ,μεγάλα παιδιά είμαστε για να καταλάβουμε ποτέ μιλάνε σοβαρά και ποτέ μας δουλεύουν. Υπάρχουν πολλά μέρη στην Ουκρανία που όρεξη να έχεις και ελεύθερο χρόνο  και 3 παίρνεις κάθε μέρα αν θες. Ούτε γνωστός μου είναι ούτε φίλος ο Dirty αλλά αφήστε τον να δούμε τι έχει να μας πει.

τυπε τελικα εδωσες μπουφλες στον Δημητρακη?  :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
ποιος ασχολείται μ αυτον δεν θα μου έκανε και τιμή να τα βάλω με το αρωστάκι :idiot: εκτός αυτού δεν ήμουν Ελλάδα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

nukteros

Ενεργό Μέλος