Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Ειδα ότι ο φιλος που γραφει για Ουκρανια και αποκαλει ψευτη ο  πορνομεταναστης δημητρακης εχει προγραματισει ταξιδι παλι οδικως για ουκρανια? αν είναι ακριβες επειδή θα βρισκωμαι Ελλαδα τελη ιουνιου μετα χαρας να παμε παρεα εκει, θα προτιμουσα ασφαλως αεροπλανο αλλα επειδή δεν εχω παει ξανα σ αυτες τις χωρες και δεν τις γνωριζω εκτος από τις πρωτεύουσες ας παμε και με αμαξι, εξοδα ταξιδιού μισα μισα και οπου παμε ο καθενας κανει ότι γουσταρει.

D

dude901123

Επισκέπτης
Ειδα ότι ο φιλος που γραφει για Ουκρανια και αποκαλει ψευτη ο  πορνομεταναστης δημητρακης εχει προγραματισει ταξιδι παλι οδικως για ουκρανια? αν είναι ακριβες επειδή θα βρισκωμαι Ελλαδα τελη ιουνιου μετα χαρας να παμε παρεα εκει, θα προτιμουσα ασφαλως αεροπλανο αλλα επειδή δεν εχω παει ξανα σ αυτες τις χωρες και δεν τις γνωριζω εκτος από τις πρωτεύουσες ας παμε και με αμαξι, εξοδα ταξιδιού μισα μισα και οπου παμε ο καθενας κανει ότι γουσταρει.

Φίλε ακριβώς ημερομηνίες δεν έχω αποφασίσει ακόμη, αλλά ψήνομαι να φύγω αμέσως μετά τις 21/6. Αν θα είσαι Θεσσαλονίκη το επόμενο διάστημα μπορούμε να συζητήσουμε από κοντά τις λεπτομέρειες. Κοντά στο Chernivcy που θα πάω αρχικά δεν υπάρχει αεροδρόμιο (ανακατασκευάζεται και έχει κλείσει εδώ και 2 χρόνια). Στείλε π.μ. να τα πούμε.

D

dude901123

Επισκέπτης
Βρε βλάκα τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν σου αρέσουν οι φώτο.. γιατί είναι γυναίκες και όχι Πεπόνια..

εγω μικρος γαμαγα Πεπονια.τα εβαζα στο φουρνο στους 50 βαθμους(τοτε δεν υπηρχαν φουρνοι μυκροκυμματων)να ζεσταθουνε λιγακι.τους εκανα μια τρυπα στο πλα'ι' και τα γαμαγα και εχυνα μεσα!!!!φοβερη αισθηση σαν πραγματικο μουνι!!!!μετα τα εκοβα στη μεση και τα εβαζα στο ψυγειο!!!ειχε πολυ γελιο οταν εβλεπα μετα να τρωνε πεπονι ο πατερας μου και η αδερφη μου!!!!του πατερα μου του το αποκαληψα φετος το φεβρουαριο και του ηρθε να κανει εμμετο.αλλα δεν μπορουσε να μου πει τιποτα για κατι που γινοταν πανω απο 15 χρονια πριν!!!!

Συνημμένα

• _____________4d6c0191102b8.jpg
    _____________4d6c0191102b8.jpg
    11,1 KB · Εμφανίσεις: 27

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν σε εχω για τόσο βλάκα για να πιστεύεις αυτά που γράφει  :2funny: όταν έχει αποδειχθει πιά οτι λέει ψέματα.
  Η αληθεια ειναι οτι θα βρεις μια στην καλητερη περιπτωση που θα την χρυσοπληρωσεις και δεν ειναι σιγουρο οτι θα την  :knockinb: κιόλας!
  Γράφεις οτι είσαι 37 χρόνια Λατινικη Αμερική δηλαδή λογικά πρέπει να είσαι 65+ ετών.Σχετικα με τη Λατινική Αμερική οπως ξέρεις καλητερα απο'μένα Λατινικη Αμερική είναι οι πλουσιες γειτονιές του Ρίο,Λατινικη Αμερική ομως είναι και τα το El Alto της La Paz κσι τα χωριά της Βολιβίας!Θυμάμαι απο τα σύνορα με το Περού (Desaguadero) μεχρι τη Λα Παζ που ειναι 100 και κατι χιλιόμετρα αλλα φένεται παραπάνω γιατι ο δρόμος ειναι  :shit: και πας σαν την πάπια (θέλεις 2,5 μπορει και τρεις ώρες) δεν υπηρχε βενζινάδικο στο δρόμο!Κκατι παιδάκια με κάτι μπετόνια ήταν που πουλάγανε βενζίνη! :2funny: Βεβαια εχουν περάσει και 12 χρόνια απο τότε αλλα δε νομιζω οτι εχουνε φτιάξει κανενα αυτοκινητόδρομο  :2funny:.
  Αν έχεις καποιο επίπεδο στα χωριά της Μολδαβίας,Ουκρανίας θα τα παίξεις  :headbang: θα νομισεις οτι γυρισες 200 χρονια πισω.Ο κόσμος ντυμενος αθλια,φτωχά παιδάκια,λάσπες,  :shit: κλπ.  :2funny:Οι δε γυναίκες ντυμένες  :shit: Second Hand  :rockon: Το χειρότερο ειναι οτι τους λειπουν και δόντια  :2funny: να βλέπεις νέα κοπέλα και να της λειπουν τα μισα δόντια στο πλά'ι' ή να έχει χρυσά  :headbang:.Αυτο που δεν μου αρέσει ειναι που έχουνε μια γυφτιά!Οι δε Μολδαβές ενω το μόνο που αξίζουνε ειναι να δουλευουνε στο Μεταξουργείο ή στην καλήτερη περιπτωση στη Φυλής  :2funny: εχουνε και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους  :2funny:.
 Σχετικα με τον ψεύτη διάβασε παλιά ποστ να δεις πως τα αποκάλυψα όλα τα ψεματα του :2funny: σου γράφω μερικα 100% αποδεδηγμένα  :2funny: Εγραφε οτι δεν εχει σχεση με τον αγοραιο ερωτα και εχει γραψει 10 σελιδες σχετικα με πιάτσες και City Tour  :2funny:Ολα αυτα υπάρχουν γραμμένα  :2funny: Μια αλλη γελοιότητα που ειχε πει οτι τη νυχτα γαμαει γ'αυτο και δεν μπαινει ποτέ ιντερνετ  :2funny: μετα παραδέχτηκε οτι λόγω δουλειας πέφτει για υπνο νωρις  :2funny:.
  Θα σε συμβούλευα να κανεις τον κόπο να πας στο κεντρο της Αθήνας Αχαρνών και Διδύμου που φεύγουν τα πούλμαν για Ρουμανία,Μολδαβία για να δεις για τι κακομοιριά μιλάμε  :rockon: θα τους λυπηθείς  :headbang: η πλάκα ειναι οτι αυτοι εκει ειναι η υψηλη κοινωνία της Ρουμανίας,Μολδαβίας αν πας εκει θα δεις πολυ μεγαλήτερη μιζέρια.
 Καλητερα να πας Οδησσό εκει τουλάχιστον και ωραια πόλη να κανεις τη βόλτα σου ειναι και με λεφτα θα βρεις κατι να  :knockinb:.Ο Χάρης θα ειναι εκει στις 21 Ιουνίου.Ο Χάρης πάντος δεν κρύβεται σαν τον ψεύτη,και λέει την αλήθεια.

D

dude901123

Επισκέπτης
Δεν σε εχω για τόσο βλάκα για να πιστεύεις αυτά που γράφει  :2funny: όταν έχει αποδειχθει πιά οτι λέει ψέματα.
  Η αληθεια ειναι οτι θα βρεις μια στην καλητερη περιπτωση που θα την χρυσοπληρωσεις και δεν ειναι σιγουρο οτι θα την  :knockinb: κιόλας!
  Γράφεις οτι είσαι 37 χρόνια Λατινικη Αμερική δηλαδή λογικά πρέπει να είσαι 65+ ετών.Σχετικα με τη Λατινική Αμερική οπως ξέρεις καλητερα απο'μένα Λατινικη Αμερική είναι οι πλουσιες γειτονιές του Ρίο,Λατινικη Αμερική ομως είναι και τα το El Alto της La Paz κσι τα χωριά της Βολιβίας!Θυμάμαι απο τα σύνορα με το Περού (Desaguadero) μεχρι τη Λα Παζ που ειναι 100 και κατι χιλιόμετρα αλλα φένεται παραπάνω γιατι ο δρόμος ειναι  :shit: και πας σαν την πάπια (θέλεις 2,5 μπορει και τρεις ώρες) δεν υπηρχε βενζινάδικο στο δρόμο!Κκατι παιδάκια με κάτι μπετόνια ήταν που πουλάγανε βενζίνη! :2funny: Βεβαια εχουν περάσει και 12 χρόνια απο τότε αλλα δε νομιζω οτι εχουνε φτιάξει κανενα αυτοκινητόδρομο  :2funny:.
  Αν έχεις καποιο επίπεδο στα χωριά της Μολδαβίας,Ουκρανίας θα τα παίξεις  :headbang: θα νομισεις οτι γυρισες 200 χρονια πισω.Ο κόσμος ντυμενος αθλια,φτωχά παιδάκια,λάσπες,  :shit: κλπ.  :2funny:Οι δε γυναίκες ντυμένες  :shit: Second Hand  :rockon: Το χειρότερο ειναι οτι τους λειπουν και δόντια  :2funny: να βλέπεις νέα κοπέλα και να της λειπουν τα μισα δόντια στο πλά'ι' ή να έχει χρυσά  :headbang:.Αυτο που δεν μου αρέσει ειναι που έχουνε μια γυφτιά!Οι δε Μολδαβές ενω το μόνο που αξίζουνε ειναι να δουλευουνε στο Μεταξουργείο ή στην καλήτερη περιπτωση στη Φυλής  :2funny: εχουνε και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους  :2funny:.
 Σχετικα με τον ψεύτη διάβασε παλιά ποστ να δεις πως τα αποκάλυψα όλα τα ψεματα του :2funny: σου γράφω μερικα 100% αποδεδηγμένα  :2funny: Εγραφε οτι δεν εχει σχεση με τον αγοραιο ερωτα και εχει γραψει 10 σελιδες σχετικα με πιάτσες και City Tour  :2funny:Ολα αυτα υπάρχουν γραμμένα  :2funny: Μια αλλη γελοιότητα που ειχε πει οτι τη νυχτα γαμαει γ'αυτο και δεν μπαινει ποτέ ιντερνετ  :2funny: μετα παραδέχτηκε οτι λόγω δουλειας πέφτει για υπνο νωρις  :2funny:.
  Θα σε συμβούλευα να κανεις τον κόπο να πας στο κεντρο της Αθήνας Αχαρνών και Διδύμου που φεύγουν τα πούλμαν για Ρουμανία,Μολδαβία για να δεις για τι κακομοιριά μιλάμε  :rockon: θα τους λυπηθείς  :headbang: η πλάκα ειναι οτι αυτοι εκει ειναι η υψηλη κοινωνία της Ρουμανίας,Μολδαβίας αν πας εκει θα δεις πολυ μεγαλήτερη μιζέρια.
 Καλητερα να πας Οδησσό εκει τουλάχιστον και ωραια πόλη να κανεις τη βόλτα σου ειναι και με λεφτα θα βρεις κατι να  :knockinb:.Ο Χάρης θα ειναι εκει στις 21 Ιουνίου.Ο Χάρης πάντος δεν κρύβεται σαν τον ψεύτη,και λέει την αλήθεια.

Ρε Δημητράκη.. ακόμη κλάνεις αναλύσεις ρε άσχετε? Έχεις να γαμήσεις γυναίκα 20 χρόνια.. για ζώα και πεπόνια είσαι ειδήμονας.. αλλά για γυναίκες ασ'το, δεν το'χεις.

Λοιπόν σε παρακαλώ φίλε διάβασε όλες τις αναλύσεις του Πορνόβλακα και αυτά που λέει για χρυσά δόντια, άσχημες κτλ. Ότι το Chisinau και το Chernivcy είναι χάλια και όλα αυτά. Όταν λοιπόν ανέβεις πάνω και ζήσεις τα πράγματα, πήγαινε σε ένα καφέ και κάνε μια σύγκριση όσων διάβασες από εμένα και από τον Γαμοπεπόνια.. Να είσαι αντικειμενικός.. Όσο για Οδησσό.. ναι πρόκειται για όμορφη τουριστική πόλη, με πολλά ξέκολα, πολλές επαγγελματίες στον τομέα των χορηγιών και πολλές στα Sallon όπου ο Γαμοπεπόνιας είναι ειδικός. Όμως ως τουριστική πόλη οι τιμές είναι τσιμπιμένες, κυκλοφορούν πολλοί αραβομούρηδες και αρκετοί ευρωπαίοι. Για εμένα αξίζει να πας για τουρισμό, για να δεις κόσμο στις παραλίες, να πας καμιά βόλτα στον πεζόδρομο και στα μπαράκια και αν σε ενδιαφέρει να γίνεις χορηγός και να γαμήσεις επί χρήμασι είναι μια χαρά μέρος. Να θυμάσαι πως οι τιμές είναι.. τιμές Κιέβου almost και οι γκόμενες επαγγελματίες να μαζεύουν λεφτά από ηλίθιους και αγαπούληδες. Η διαφορά με τα μέρη που προτείνω εγώ είναι πως στο Chernivcy οι περισσότεροι δεν μιλάνε αγγλικά (καλύτερα γιατί αν ξέρει λίγα βασικά δεν μπαίνεις σε βαθιές αναλύσεις), όλα είναι πάμφθηνα, οι γκόμενες ανυποψίαστες, δεν υπάρχει λόγος για πορνεία καθώς δεν έχει τουρίστες και αν είσαι λίγο εμφανίσημος θα βρεις τρελές άκρες, εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα μέσω ιντερνετ με 2 κοπέλες που μιλούσαν ελάχιστα αγγλικά και 1 που είχε οκ επίπεδο. Κερνούσες γλυκό, καφέ, φαγητό και σε κοιτούσε σαν να είσαι ο πρώτος που το κάνει στη ζωή τους..

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416

βλεπο οτι ο τιποσ κανι ανιχτι προσκλισι αρα πσεματα δεν νομιζο να λεει

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Ρε Δημητράκη.. ακόμη κλάνεις αναλύσεις ρε άσχετε? Έχεις να γαμήσεις γυναίκα 20 χρόνια.. για ζώα και πεπόνια είσαι ειδήμονας.. αλλά για γυναίκες ασ'το, δεν το'χεις.

Λοιπόν σε παρακαλώ φίλε διάβασε όλες τις αναλύσεις του Πορνόβλακα και αυτά που λέει για χρυσά δόντια, άσχημες κτλ. Ότι το Chisinau και το Chernivcy είναι χάλια και όλα αυτά. Όταν λοιπόν ανέβεις πάνω και ζήσεις τα πράγματα, πήγαινε σε ένα καφέ και κάνε μια σύγκριση όσων διάβασες από εμένα και από τον Γαμοπεπόνια.. Να είσαι αντικειμενικός.. Όσο για Οδησσό.. ναι πρόκειται για όμορφη τουριστική πόλη, με πολλά ξέκολα, πολλές επαγγελματίες στον τομέα των χορηγιών και πολλές στα Sallon όπου ο Γαμοπεπόνιας είναι ειδικός. Όμως ως τουριστική πόλη οι τιμές είναι τσιμπιμένες, κυκλοφορούν πολλοί αραβομούρηδες και αρκετοί ευρωπαίοι. Για εμένα αξίζει να πας για τουρισμό, για να δεις κόσμο στις παραλίες, να πας καμιά βόλτα στον πεζόδρομο και στα μπαράκια και αν σε ενδιαφέρει να γίνεις χορηγός και να γαμήσεις επί χρήμασι είναι μια χαρά μέρος. Να θυμάσαι πως οι τιμές είναι.. τιμές Κιέβου almost και οι γκόμενες επαγγελματίες να μαζεύουν λεφτά από ηλίθιους και αγαπούληδες. Η διαφορά με τα μέρη που προτείνω εγώ είναι πως στο Chernivcy οι περισσότεροι δεν μιλάνε αγγλικά (καλύτερα γιατί αν ξέρει λίγα βασικά δεν μπαίνεις σε βαθιές αναλύσεις), όλα είναι πάμφθηνα, οι γκόμενες ανυποψίαστες, δεν υπάρχει λόγος για πορνεία καθώς δεν έχει τουρίστες και αν είσαι λίγο εμφανίσημος θα βρεις τρελές άκρες, εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα μέσω ιντερνετ με 2 κοπέλες που μιλούσαν ελάχιστα αγγλικά και 1 που είχε οκ επίπεδο. Κερνούσες γλυκό, καφέ, φαγητό και σε κοιτούσε σαν να είσαι ο πρώτος που το κάνει στη ζωή τους..
Καμάκι δεν παίζει εκεί; Προτεινεις το ίντερνετ σαν τρόπος γνωριμίας  ;

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Κερνούσες γλυκό, καφέ, φαγητό και σε κοιτούσε σαν να είσαι ο πρώτος που το κάνει στη ζωή τους..

Στην ουκρανια ολα αυτα;;;´η στην καμποτζη;; :2funny: προσπαθω να φανταστω τι γκομενες ηταν :grin:
Αμα ειναι ετσι να μην παω ροδο ουτε κιεβ ξανα... :headbang:
Βαλκαν εξπρες κ τσερνιφτσι  οδικως κ τελος παρτυ reunion στο ωπα  :2funny:

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Στην ουκρανια ολα αυτα;;;´η στην καμποτζη;; :2funny: προσπαθω να φανταστω τι γκομενες ηταν :grin:
Ρε μπουλη με το μεγάλο προγούλι  :2funny:  :2funny: μην αρχιζεις τις μαλακίες του παραπληγικού

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Η διαφορα μας ειναι οτι εσυ μιλάς με λόγια  :jerking: ενω εγω μιλαω με αποδειξεις.Εγω και μαζί μου την έβαλα φωτογραφία τη γκόμενα και στο σπίτι μου,άυριο θα την συναντήσω πάλι  :).Εγω ότι λέω το αποδυκνύω.Εσυ τι αποδείξεις μας έβαλες?  :jerking: :2funny: φωτογραφίες μούφα :2funny: μια γκόμενα που κοιμάται σε ενα δωμάτιο ξενοδοχείου  :2funny: :2funny: :2funny:.Βάλε μας πραγματικές φωτογραφίες και μετά μίλα  :2funny:Εκτος απο της φωτογραφίες εχουν ερθει δεκάδες άτομα απο το σά'ι'τ και εχουν γραψει αν μετράω ή όχι και αν βγάζω γκόμενες.
  Αυτά τα μέρη είναι χάλια όχι μόνο γιά μένα αλλα ακομα και για τους Ουκρανούς  :2funny: ειναι απο τα πιο υπαναπτικτα μέρη που υπαρχουν στην πρωην Ε.Σ.Σ.Δ .Τωρα αν για σένα είναι χά'ι' εγω τι να πω? :2funny:

Εγω τιποτα τέτοια δεν είδα πάντος.Μια αθλιότητα παντού είδα  :rockon: λες και γύρισα σε άλλες εποχές!Στις αρχές της δεκαετίας του '90.Με τη διαφορά οτι οι Μολδαβές αν είχες σε μισούσαν περισσότερο  :2funny: βγάζαν κακία και έλεγαν γιατί εσυ έχεις και όχι εγω! :headbang:.Ειχαν πολυ μεγαλη ιδεα για τον εαυτό τους.
 Λεω να ακυρώσεις τη Ρόδο και να πας σε εκεινα τα μεγευτικά μέρη  :2funny: της γκόμενας θα της αρέσει πολύ εκεί  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Να την πας και στο ΟΠΑ  :2funny: πρόσεχε μην στην φάνε όμως τα καμάκια του ΟΠΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 11211525_1026458904033466_1324579268_o.jpg
    11211525_1026458904033466_1324579268_o.jpg
    106,6 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 11210099_1026387770707246_1704334951_n.jpg
    11210099_1026387770707246_1704334951_n.jpg
    41,7 KB · Εμφανίσεις: 22

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Well αν όπως λες ολες αυτές οι χωρες είναι σκατα τι σκατα κανανε εκει οι ελληνικες τράπεζες και επενδύσανε δις ευρω?οπου υπαρχει φτωχεια παντα υπαρχει και ευκαιρια να κανεις δουλειες, ο φιλος παει Oυκρανια και επειδή δεν εχω παει οδικα ειπα να παμε παρεα,where is the big deal? εγω δημητρακη πηγα στο Λενινγκραντ όταν ακομα ηταν ο Μπρεζνιεφ στα πραγματα,δεν ειδα από τοτε μεχρι και σημερα κανενα ελληνα να εχει κανει δουλειες εκει και γενικα οσες φορες εκανα δουλεια με ρωσους το αποτέλεσμα ηταν μαλλον αρνητικο,βουλγαρια ρουμανια ουκρανια μολδαβια εχουν δουλειες αν βεβαια σε ανδιαφερει διοτι από ότι εχω καταλαβει δεν ασχολείσαι με τετοια θεματα και ζεις από ενοικια, its ok αλλα αυτος δεν είναι λογος να λοιδωρεις οσους δουλεύουνε και βγαζουνε τιμια το ψωμακι τους αλλωστε δεν γεννηθήκαμε ολοι μεσα σε χρυση κουνια.φιλε dirty  σου εστειλα μηνυμα αν θες δες το και απαντησε.για τα λοιπα ωπα σωπα δεν ασχολουμαι γιατι άλλος είναι ο λογος του ταξιδιού για μενα, σιγα μην περιμενα να παω από την άλλη ακρη της γης να γαμησω και μαλιστα κρυωκολες σαν τις ανατολικοευρωπαιες.Follow the Money dimitrios, lets doing bussiness buddy.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Well αν όπως λες ολες αυτές οι χωρες είναι σκατα τι σκατα κανανε εκει οι ελληνικες τράπεζες και επενδύσανε δις ευρω?οπου υπαρχει φτωχεια παντα υπαρχει και ευκαιρια να κανεις δουλειες, ο φιλος παει Oυκρανια και επειδή δεν εχω παει οδικα ειπα να παμε παρεα,where is the big deal? εγω δημητρακη πηγα στο Λενινγκραντ όταν ακομα ηταν ο Μπρεζνιεφ στα πραγματα,δεν ειδα από τοτε μεχρι και σημερα κανενα ελληνα να εχει κανει δουλειες εκει και γενικα οσες φορες εκανα δουλεια με ρωσους το αποτέλεσμα ηταν μαλλον αρνητικο,βουλγαρια ρουμανια ουκρανια μολδαβια εχουν δουλειες αν βεβαια σε ανδιαφερει διοτι από ότι εχω καταλαβει δεν ασχολείσαι με τετοια θεματα και ζεις από ενοικια, its ok αλλα αυτος δεν είναι λογος να λοιδωρεις οσους δουλεύουνε και βγαζουνε τιμια το ψωμακι τους αλλωστε δεν γεννηθήκαμε ολοι μεσα σε χρυση κουνια.φιλε dirty  σου εστειλα μηνυμα αν θες δες το και απαντησε.για τα λοιπα ωπα σωπα δεν ασχολουμαι γιατι άλλος είναι ο λογος του ταξιδιού για μενα, σιγα μην περιμενα να παω από την άλλη ακρη της γης να γαμησω και μαλιστα κρυωκολες σαν τις ανατολικοευρωπαιες.Follow the Money dimitrios, lets doing bussiness buddy.
Εχω και ενοίκια ασχολούμε με το εμπόριο και με τα χρηματηστήρια.Εδω εχει αρκετες Ελληνικές εταιρίες.Εγω δεν ασχολουμε και πολυ με τους Ελληνες γιατι εχω γράψει τι παιζει και εχω αναλυσει την κατασταση τους εκτος οτι μου τη δίνει η μιζέρια τους ζητάνε και δανεικά και αγύριστα  :2funny:.
  Αν πηγαινεις να κανεις δουλειες στην Ουκρανία άστο καλήτερα  :2funny:!Πηγανε κάποια ατομα απο το σά'ι'τ και κάνανε τα λεφτά τους Γκρίβνια γιατι ειχε λεει υψηλά επιτόκια  :jerking: φυσικά τα χάσανε  :rockon:.
    Εγώ κράζω τον Έλληνα Πιρφόρο που δέχεται τη μοίρα του κακομοίρη!Αυτός ειναι ενας κακομοίρης.Ολοι αυτοι ειχαν ευκαιριες στη ζωη. Π.χ. ο ανθρωπος Πιρφόρος ξεκινησε ακριβως οπως κ'εγω και με ακομα καλητερες προοπτικες!Πηγε το 1988 στην Ανατολική Γερμανία φοιτητής!Εμενε σε φοιτητική εστια γεματη γυναικες και σε 2 χρονια δεν γάμησε ουτε μια  :2funny: μετα πηρε μεταγραφη στην Ελλάδα και το όνειρο τελειωσε  :2funny:.
  Τον ψεύτη τον κράζω γιατι λέει πραγματα που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.Αν διάβασες οταν του ειπα να συναντηθουμε κρυβόταν  :2funny: ειδες τι φωτογραφίες μας βάζει  :2funny: μόνος του ρεζίλι γίνεται  :2funny:.Αν γραφει κάτι ας το αποδειξει οπως αποδεικνύω εγω.Αν βαλω φωτο απο γκόμενα τη βάζω ή στο αμάξι μου ή στο σπίτι μου και δεν υπαρχει καμια αμφιβολία!Ο ψευτης εμπνεει μια κακομοιρια,ο Ελληνας Πιρφόρος του μεροκάματου με ενα αθλιο αμάξι (ειδες στις φωτο τι αμαξι εχει) που το παιζει οτι κάποιος είναι  :2funny:Ειναι καθαρα Πιρφόρος γιατι οταν του λες για την κατάντια του σου λέει παραξενεμένος:γιατι τι έχω? :2funny:Σημερα μιλησα με τον εναν Ελληνα που ειναι εδω στο τηλεφωνο (αυτον που μένει στα 13 τετραγωνικα στου διαόλου τη μάνα) μου ειπε οτι εχει χώρο γιατι ειναι 3 δωμάτια στο σπιτι του (υπολόγισε και το διάδρομο για δωμάτιο)  :2funny:
  Σχετικα με τους Ελληνες της Βουλγαρίας,Ρουμανίας,Μολδαβίας εχουνε παει ολοι οι κακομοίρηδες  :2funny: το μονο που θα πετυχει κανεις θα ειναι να χάσει τα λεφτά του  :2funny: Το μόνο καλό που έχουν είναι οτι μπορεις να τους πάρεις στην πλάκα και να γελάς με την κατάντια τους  :2funny:.Με τον Ελληνα μετανάστη που ειναι εδω (ο πιο τελειωμενος που δεν ειχε που να μεινει) δεν πολυ θέλω να συναντιθω γιατι εμπνέει μια μιζέρια και σου χαλάει τη διάθεση  :rockon:.Ειδες τα καμάκια του ΟΠΑ  :2funny: μιλάμε για μεγάλους φουκαράδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Χρειαζονται και οι φουκαράδες για να  :2funny: αν δεν ειχαμε τον ψεύτη με ποιόν θα γελάγαμε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Η μεγαλητερη πλάκα θα πέσει οταν βρεθει η φωτογραφία του  :2funny: ειναι θέμα χρόνου.Τότε θα πέσει πολύ γέλιο  :2funny: όπως έπεσε και με τον Davarits  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Εχω και ενοίκια ασχολούμε με το εμπόριο και με τα χρηματηστήρια.Εδω εχει αρκετες Ελληνικές εταιρίες.Εγω δεν ασχολουμε και πολυ με τους Ελληνες γιατι εχω γράψει τι παιζει και εχω αναλυσει την κατασταση τους εκτος οτι μου τη δίνει η μιζέρια τους ζητάνε και δανεικά και αγύριστα  :2funny:.
 Αν πηγαινεις να κανεις δουλειες στην Ουκρανία άστο καλήτερα  :2funny:!Πηγανε κάποια ατομα απο το σά'ι'τ και κάνανε τα λεφτά τους Γκρίβνια γιατι ειχε λεει υψηλά επιτόκια  :jerking: φυσικά τα χάσανε  :rockon:.
   Εγώ κράζω τον Έλληνα Πιρφόρο που δέχεται τη μοίρα του κακομοίρη!Αυτός ειναι ενας κακομοίρης.Ολοι αυτοι ειχαν ευκαιριες στη ζωη. Π.χ. ο ανθρωπος Πιρφόρος ξεκινησε ακριβως οπως κ'εγω και με ακομα καλητερες προοπτικες!Πηγε το 1988 στην Ανατολική Γερμανία φοιτητής!Εμενε σε φοιτητική εστια γεματη γυναικες και σε 2 χρονια δεν γάμησε ουτε μια  :2funny: μετα πηρε μεταγραφη στην Ελλάδα και το όνειρο τελειωσε  :2funny:.
  Τον ψεύτη τον κράζω γιατι λέει πραγματα που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.Αν διάβασες οταν του ειπα να συναντηθουμε κρυβόταν  :2funny: ειδες τι φωτογραφίες μας βάζει  :2funny: μόνος του ρεζίλι γίνεται  :2funny:.Αν γραφει κάτι ας το αποδειξει οπως αποδεικνύω εγω.Αν βαλω φωτο απο γκόμενα τη βάζω ή στο αμάξι μου ή στο σπίτι μου και δεν υπαρχει καμια αμφιβολία!Ο ψευτης εμπνεει μια κακομοιρια,ο Ελληνας Πιρφόρος του μεροκάματου με ενα αθλιο αμάξι (ειδες στις φωτο τι αμαξι εχει) που το παιζει οτι κάποιος είναι  :2funny:Ειναι καθαρα Πιρφόρος γιατι οταν του λες για την κατάντια του σου λέει παραξενεμένος:γιατι τι έχω? :2funny:Σημερα μιλησα με τον εναν Ελληνα που ειναι εδω στο τηλεφωνο (αυτον που μένει στα 13 τετραγωνικα στου διαόλου τη μάνα) μου ειπε οτι εχει χώρο γιατι ειναι 3 δωμάτια στο σπιτι του (υπολόγισε και το διάδρομο για δωμάτιο)  :2funny:
  Σχετικα με τους Ελληνες της Βουλγαρίας,Ρουμανίας,Μολδαβίας εχουνε παει ολοι οι κακομοίρηδες  :2funny: το μονο που θα πετυχει κανεις θα ειναι να χάσει τα λεφτά του  :2funny: Το μόνο καλό που έχουν είναι οτι μπορεις να τους πάρεις στην πλάκα και να γελάς με την κατάντια τους  :2funny:.Με τον Ελληνα μετανάστη που ειναι εδω (ο πιο τελειωμενος που δεν ειχε που να μεινει) δεν πολυ θέλω να συναντιθω γιατι εμπνέει μια μιζέρια και σου χαλάει τη διάθεση  :rockon:.Ειδες τα καμάκια του ΟΠΑ  :2funny: μιλάμε για μεγάλους φουκαράδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Χρειαζονται και οι φουκαράδες για να  :2funny: αν δεν ειχαμε τον ψεύτη με ποιόν θα γελάγαμε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Η μεγαλητερη πλάκα θα πέσει οταν βρεθει η φωτογραφία του  :2funny: ειναι θέμα χρόνου.Τότε θα πέσει πολύ γέλιο  :2funny: όπως έπεσε και με τον Davarits  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα στο γράψω με κεφαλαία μήπως το πιάσεις.. ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ. ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ. ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΡ' ΕΛΠΙΔΑ ΒΡΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΕΔΩ.. ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ. ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΚΟΛΟΧΩΡΙ ΣΟΥ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ. ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ.
Αυτά φίλε ΠΟΡΝΟΠΕΠΟΝΙΑ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα στο γράψω με κεφαλαία μήπως το πιάσεις.. ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ. ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ. ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΡ' ΕΛΠΙΔΑ ΒΡΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΕΔΩ.. ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ. ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΚΟΛΟΧΩΡΙ ΣΟΥ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ. ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ.
Αυτά φίλε ΠΟΡΝΟΠΕΠΟΝΙΑ.
Τωρα φοβήθηκα  :2funny:Δεν θα κοιμάμαι το βράδυ μηπως ερθεις και με βρεις  :jerking: :2funny:.Θα ερθεις όπως ηρθε και ο Νύχτερος στην Αθήνα  :2funny: που έλεγε οτι θα έρθει να με δείρει και οταν του ειπα έλα στη Φυλής να συναντηθούμε φοβηθηκε για να μην τον πάρουμε φωτογραφίες με καμια κρυφή κάμερα  :2funny:.
 Ολο ψέματα γράφεις  :2funny: αν ειχες γκόμενες θα μας ειχες φλωμοσει στις φωτογραφίες  :2funny: αυτα οτι λυπασαι της χωριάτες ειναι παραμύθια  :2funny:.
 Η φωτογραφία σου να βρεθεί ειναι θέμα χρόνου  :2funny: αργά ή γρήγορα θα την πάθεις  :2funny: και θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις  :2funny: και ο Davarits 3 χρόνια μας ζάλιζε κρυβόμενος πισω απο το πληκτρολόγιο και ειδες τι έπαθε  :2funny: :2funny: :2funny:.
 Αν ερθεις εδω θα πέσει πολύ γέλιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: λόγω πρωην επαγγέλματος όλο με μπάτσους κανω παρέα οσοι εχουν ερθει εχουν δει της δυνατοτητες μου και της γνωρημιες μου στην πόλη και οπως ειδες εχω μεγάλη φαντασία στην ανωμαλία :2funny:.Ξυλο δεν θα φας γιατι ειμαι κατα της βίας  :2funny: αλλα δεμένος με λουράκια ενα καλό  :shit: απο την Πριγγηπισσα μου ή καλητερα απο μια χοντρη μπατσίνα που ψωφάει για τέτοια στο υπόσχομαι  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Εισαι ενα γελοίο ανθρωπάκι  :2funny: ένας φουκαράς  :2funny:Σου υπόσχομαι μεγάλο ρεζιλίκι  :2funny:Αφου εισαι τόσο μάγκας  :jerking: :2funny: στο Κισινιώφ γιατι δεν ηρθες να με βρεις να μου τα πεις αυτα οταν πέρναγες εξω απο το ΟΠΑ και το εβγαζες φωτογραφιες ενω εγω ημουν μέσα στο μαγαζι? :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτά φίλε ΠΟΡΝΟΠΕΠΟΝΙΑ.
Φίλε το Γουστάρει ο οργανισμός σου...Πρέπει να σε στείλει στο .... ΜΑΓΚΑΝΤΑΝ
Μετά όμως θα λες πως γάμησες τις Pussy Riot (και τις 3 στις τουαλέτες των φυλακών!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

D

dude901123

Επισκέπτης
Φίλε το Γουστάρει ο οργανισμός σου...Πρέπει να σε στείλει στο .... ΜΑΓΚΑΝΤΑΝ
Μετά όμως θα λες πως γάμησες τις Pussy Riot (και τις 3 στις τουαλέτες των φυλακών!!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Γαμάς και εσύ κατσίκες, πεπόνια και λοιπά ζαρζαβατικά? Ανήκεις στη φιλοκτηνοβατική εταιρεία? Στην εταιρεία φίλων οπωρολαχανικών? Μας έχετε πρήξει με τις παπαριές σας.. Αίντε.. εκεί για Πόζναν ή Βαρσοβία.. το λύσατε το θέμα?

D

dude901123

Επισκέπτης
Τωρα φοβήθηκα  :2funny:Δεν θα κοιμάμαι το βράδυ μηπως ερθεις και με βρεις  :jerking: :2funny:.Θα ερθεις όπως ηρθε και ο Νύχτερος στην Αθήνα  :2funny: που έλεγε οτι θα έρθει να με δείρει και οταν του ειπα έλα στη Φυλής να συναντηθούμε φοβηθηκε για να μην τον πάρουμε φωτογραφίες με καμια κρυφή κάμερα  :2funny:.
 Ολο ψέματα γράφεις  :2funny: αν ειχες γκόμενες θα μας ειχες φλωμοσει στις φωτογραφίες  :2funny: αυτα οτι λυπασαι της χωριάτες ειναι παραμύθια  :2funny:.
 Η φωτογραφία σου να βρεθεί ειναι θέμα χρόνου  :2funny: αργά ή γρήγορα θα την πάθεις  :2funny: και θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις  :2funny: και ο Davarits 3 χρόνια μας ζάλιζε κρυβόμενος πισω απο το πληκτρολόγιο και ειδες τι έπαθε  :2funny: :2funny: :2funny:.
 Αν ερθεις εδω θα πέσει πολύ γέλιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: λόγω πρωην επαγγέλματος όλο με μπάτσους κανω παρέα οσοι εχουν ερθει εχουν δει της δυνατοτητες μου και της γνωρημιες μου στην πόλη και οπως ειδες εχω μεγάλη φαντασία στην ανωμαλία :2funny:.Ξυλο δεν θα φας γιατι ειμαι κατα της βίας  :2funny: αλλα δεμένος με λουράκια ενα καλό  :shit: απο την Πριγγηπισσα μου ή καλητερα απο μια χοντρη μπατσίνα που ψωφάει για τέτοια στο υπόσχομαι  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Εισαι ενα γελοίο ανθρωπάκι  :2funny: ένας φουκαράς  :2funny:Σου υπόσχομαι μεγάλο ρεζιλίκι  :2funny:Αφου εισαι τόσο μάγκας  :jerking: :2funny: στο Κισινιώφ γιατι δεν ηρθες να με βρεις να μου τα πεις αυτα οταν πέρναγες εξω απο το ΟΠΑ και το εβγαζες φωτογραφιες ενω εγω ημουν μέσα στο μαγαζι? :2funny:

Εσύ δεν κοιμάσαι το βράδυ γιατι τότε έχουν οργασμό οι κατσίκες και τα αγρίνο.. ΠορνοΠεπόνια.. Επαναλαμβάνω.. δεν ανέβασα κανενός φωτογραφία.. παρά μόνο επεξεργασμένες ή όχι καθαρές από γκόμενες.. κανενός συμπαίχτη γιατί εδώ μέσα είναι χώρος για να μοιραζόμαστε εμπειρίες. Αλλά αν ανεβάσεις κάτι.. θα νιώσεις τη ψωλή στη κολάρα σου.. και που ξέρεις μπορεί να σου αρέσει κι όλας και να γλιτώσουν ζώα και ζαρζαβατικά αν αρχίσεις και τον παίρνεις.. καλά για ρωσίδες δεν μιλάμε.. ανεβάζεις τις ίδιες κρυφές φωτογραφίες εδώ και 2 μήνες να περπατας στο δρόμο χεράκι, χεράκι και να κάθετε κάποια σε ένα δωμάτιο.. Φαντάζομαι αν κάποια κάθεται σε ένα δωμάτιο είναι απόδειξη πως την πήδηξες ε? Είσαι εντελώς Ηλίθιος.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γαμάς και εσύ κατσίκες, πεπόνια και λοιπά ζαρζαβατικά? Ανήκεις στη φιλοκτηνοβατική εταιρεία? Στην εταιρεία φίλων οπωρολαχανικών? Μας έχετε πρήξει με τις παπαριές σας.. Αίντε.. εκεί για Πόζναν ή Βαρσοβία.. το λύσατε το θέμα?
Πολύ φλετάρεις με τις κατσίκες και τα πεπόνια ... Μήπως έχεις άλλου είδους πρόβλημα και δεν μπορείς ούτε σε πεπόνι να τον βάλεις? :think: :think: :think: Γιατί με το μένος που βγάζεις εδώ μέσα μυρίζεις από μακρυά αγάμητος...
Βγάλε και άλλη βλακεία...
Μετά από 4 χρόνια παρουσίας μου στο Θρέντ της Ουκρανίας και 2 επισκέψεις σε Κίεβο με πλήρη ανταπόκριση, αυτό έχεις να πείς...

D

dude901123

Επισκέπτης
Πολύ φλετάρεις με τις κατσίκες και τα πεπόνια ... Μήπως έχεις άλλου είδους πρόβλημα και δεν μπορείς ούτε σε πεπόνι να τον βάλεις? :think: :think: :think: Γιατί με το μένος που βγάζεις εδώ μέσα μυρίζεις από μακρυά αγάμητος...
Βγάλε και άλλη βλακεία...
Μετά από 4 χρόνια παρουσίας μου στο Θρέντ της Ουκρανίας και 2 επισκέψεις σε Κίεβο με πλήρη ανταπόκριση, αυτό έχεις να πείς...

Εσύ έχεις γίνει Γιουσουφάκι του ΓαμόΠεπόνια. Μπαίνεις εδώ μέσα και το μόνο που έχεις να πεις είναι.. τι θα μου κάνει ο ΠορνοΠεπόνιας? Σημαντική συμβολή στο Forum. Από το 2012 ανεβαίνω Ουκρανία, Μολδαβία, Ρουμανία, Βουλγαρία και Υπερδνειστερία. Πάντα με φωτογραφίες από όσα κάνω και τα μέρη στα οποία βρίσκομαι. Επείδη ο ηλίθιος πήγε εκεί και κάθησε ένα μήνα χωρίς να πηδήξει (Μολδαβία) και όλες τον αγνοούσαν άρχισε να λέει για ΟΠΑ, χρυσά δόντια, μιζέρια, χωριά.. Στα αρχίδια μου η Μολδαβία και το επίπεδο ζωής τους. Στα αρχίδια μου τι κάνουν οι έλληνες εκεί και τα καφενεία τους. Για γκόμενες ανεβαίνουμε. Αλλά πραγματικά ποιος πάει σε χωριό στη Μολδαβία? Να κάνεις τι? Τώρα σοβαρά πιστεύεις πως έχουν σχέση με την πραγματικότητα όσα γράφει? Έχει γαμήσει όλα τα Forum.. μέχρι και ασχετοί τον παρακαλάνε να το βουλώσει. Του έγραψα 30 μηνύματα να χαλαρώσει και συνέχιζε να επαναλαμβάνει τα ίδια. Πότε είδες να ανεβάσει μια φωτογραφία από κάποια γκόμενα σε κάποιο δωμάτιο ημίγυμνη όπως έκανα εγώ από 5,6 διαφορετικές? Μέχρι κρυφή κάμερα έβαλε γιατί δεν του κάθνται να βγούν μια φωτογραφία μαζί του.. ά ξέχασα.. και εσύ το ίδιο πιστεύεις.. πως οι ανατολικές δεν γουστάρουν να βγαίνουν φωτογραφίες, ειδικά αν είναι από τη Μόσχα ή την Αγ. Πετρούπολη? Δεν θέλουν μόνο αν είναι πουτάνες και αν ντρέπονται για εσένα και δεν θέλουν τα τις έχεις σε φώτο και γίνουν ρεζίλι. Σταμάτα να γλύφεις επειδή πήγες στο κολοχώρι του και σας έβγαλε μια βόλτα. Αν έρθω στη Ρόδο που ζεις και με πας σε Clubaki και χαιρετήσεις και 2,3 τι σημαίνει? Αν έρθεις Θεσσαλονίκη και σε πάω επίσης σε κάποιο μαγαζί και μου μιλήσουν 2 γκόμενες τι έγινε? Ειδικά Αγ. Πετρούπολη που αν ξέρεις ρώσικα και δεν είσαι μεθυσμένος πρέπει να έχεις κάνει ολική αφαίρεση εγκεφάλου για να μη γαμήσεις.

Όσο για τα σχόλια σου περί αγάμητου.. μιλάμε έχεις μύτη.. οχι μαλακίες. Τα βρήκες όλα και εσύ.. εμπρός στο δρόμο του Πορνοηλίθιου. Σκέφτηκες να τον υιοθετήσεις? Τόσο που τρέχεις από πίσω του ρίξε του και κάνα πούτσο μήπως ηρεμήσει και ησυχάσουν τα ζώα και τα λαχανικά. Στη ρόδο δεν έχετε κανένα προστατευόμενο ζωάκι, φρούτο να γαμήσει μήπως ηρεμήσει λίγο?

bdsm7

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
 :thumbsup: ο ωρολογοποιός είναι αγάμητος 3 έτη μην τον λαμβανεις στα σοβαρά  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom