Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
Παρε και το σπορ αμαξι σου  :2funny: το ειδα σημερα και  :2funny:
 Πλακα πλακα αν πηγες με κανα τετοιο Ουκρανια και αν εισαι εμφανησιακα χάλια ειναι πολυ πιθανον να σου εκανε η Ουκρανη οτι και η Ρωσσιδα του φιλου που την καλεσε Ελλαδα και δεν τον αφησε να της πιασει ουτε τομχεράκι.Με τη διαφορα οτι αυτος μας ειπε την αληθεια

Πρέπει να σου αποδώσω τα εύσημα.. Για πρώτη φορά το πέτυχες μετά από δεκάδες άστοχες προσπάθεις. Και είσαι άρχοντας γιατί βρήκες και το χρώμα. Βέβαια η αεροτομή πίσω που έχει βάλει ο τύπος δεν υπάρχει.. είναι κορυφαία. Όπως και το βάψιμο. Ο τύπος χρειάζεται να δει το βιντεάκι σου να γυαλίζεις το σαράβαλο που έχεις μήπως και πάρει μαθήματα. Και ένα βαψιματάκι το χρειάζεται.. Έτσι είναι αν κυκλοφορείς με παλιά αυτοκίνητα δεκαετίας όπως εσύ.. έχεις τετοια θέματα. Ρε αγόρι μου κάνω προσπάθεια να συμφιλιωθούμε.. Προσπαθώ να δείξω το μεγαλείο σου.. και εσύ κάνεις ακόμη τον κατάσκοπο? Μέχρι το 2012 είχα ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Και? Δεν σου αρέσει? Εγώ πάντως το άλλαξα.. εσύ ρε μπινέ ακόμη τη σαβούρα του '07 κυκλοφορείς? Ντροπή και είσαι τόσο μεγάλος...
Σκυλογαμιάς.. Όλα τα σκυλιά και τα κατσίκια για εσένα μιλάνε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
  Σχετικα μτομδικο μου γαμαει και δερνει ουτε στα ονειρα σου δεν θα εχεις ποτέ τετοιο  :2funny:
    Οσο για το οτι αλλαξες το αμαξι σου το 2012 ναι  ηταν τοτε η εποχη που ολοι ωραζαν αυτοκινητα  :2funny:.Μηπως πηρες και δάνειο απο την τράπεζα ? :2funny:Τοτε ηταν η εποχη που οι τραπεζες διναν σε ολους δανεια  :2funny:.Πρεπει να ειναι καποιος εντελως καθυστεριμενος για να πιστεψει αυτα που λες  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
  Σχετικα μτομδικο μου γαμαει και δερνει ουτε στα ονειρα σου δεν θα εχεις ποτέ τετοιο  :2funny:
    Οσο για το οτι αλλαξες το αμαξι σου το 2012 ναι  ηταν τοτε η εποχη που ολοι ωραζαν αυτοκινητα  :2funny:.Μηπως πηρες και δάνειο απο την τράπεζα ? :2funny:Τοτε ηταν η εποχη που οι τραπεζες διναν σε ολους δανεια  :2funny:.Πρεπει να ειναι καποιος εντελως καθυστεριμενος για να πιστεψει αυτα που λες  :2funny:

Ρε μεγάλε δεν υπάρχει κάτι που να σου έχω πει και να είναι ψέματα. Όταν βρήκες το αυτοκίνητο μου στο είπα.. Όπως και το γεγονός πως το 2012 το άλλαξα επίσης είναι αλήθεια. Ψάχνεις όλη μέρα μήπως βρεις κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερος.. γιατί κατά βάθος ξέρεις την κατάστασή σου και λυπάσαι που έχεις εγκλωβιστεί στο Πετροχώρι, στην άθλια ζωή που όλοι παρακαλάνε να φύγουν από εκεί, στα Sallon, με γκόμενες που ντρέπονται να βγουν μια φωτογραφία μαζί σου. Ακόμη δεν το συνειδητοποίησες πως εγώ έχω ζωή έξω από εδώ? Αν εσύ έχεις σοβαρά οικονομικά προβλήματα μια και τα 2 σπίτια που έχεις στο Πετροχώρι μένουν η κόρη σου και η γυναίκα σου και μοιάζουν με τρώγλες και το άλλο στην Πολωνία δεν αποδίδει.. και βέβαια πως να ζήσεις με ένα ενοικίο???? Θυμάμαι κάτι ιστορίες που έφτασαν στα αυτιά μου για εσένα με τα ληγμένα μαρούλια που έτρωγες για βδομάδες και πως περίμενες κανένα έμβασμα για να επιβιώσεις...
Τέλος πάντων λες μαλακίες για αυτοκίνητα και ηλιθιότητες και πάλι σου απαντάω πέφτοντας στο επίπεδό σου.
Εγώ φίλοι θέλω να γίνουμε και να μου δείξεις τώρα που είσαι Ελλάδα τις επιτυχίες σου στις γυναίκες. Θέλω να βγούμε και να φοράς σαλάχι και περούκα από τρίχα πιθήκου να είμαστε.. one of the kind. Να δω τις γκόμενες να σε παρακαλάνε και τίποτα άλλο..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το σπιτι στην Πολωνια που δεν αποδιδει μου δινει 800+ Ευρω το μηνα.Αν αυτο δεν αποδιδει εγω τι να πω?Στο ενα διαμερισμα μενω μονος μου,τομαλλο ειναι αδειο,το σκεφτομαι να το νοικιάσω :think:.Το τριτο το εχω παρει για την κορη μου.
  Τρωγλες δε νομιζω οτι ειναι  :2funny: τα δυο ειναι σε καινουργια σπιτια.Τα μαρουλια δεν ειναι λιγμα απλος σε σχεση με την Ελλαδα ειναι πανακρυβα.Ειναι διαφορερικα εχουν χρωμα πρασινο ανοικτο ειναι πιο απαλα και ναι σε πλαστις  γλαστρουλες      ειναι το 1/5 απο τα Ελληνικα και κοστιζουνπανω απο 1 Ευρω!
  Εσυ μας ελεγες οτι δεν ασχολεισαι με τονπληρωμο ερωτα ενω ειχες γραψει πανω απο 10 σελιδες σχετικα με αυτο το θεμα.Δεν λεω να πας να  :knockinb:με 10 αντε 20 Ευρω καλο ειναι αλλα να δινεις 170 Ευρω για γυναικια παρεα ειναι  :headbang: :headbang: :headbang:.
  Γιατι εισαι ο καθαρα Ελληνας Πιρφορος :2funny:Λες για το αμαξι αυτο καλο ειναι τι εχει?Ενα Lada Priora οι γκομενες το θεωρουν πολυ καλητερο!Αν βαλεις σε ενα τετοιο μια γκομενα μετα απο καμακι εισαι αμεσως -1.Και ο Πιρφόρος οταν του ελεγες κατι:σου απαντουσε γιατι τι εχω?
  Μας ελεγες τι νυχτα δεν καθομαι στο ιντερνετ γιατι  :knockinb: μετα παραδεχτηκες οτι λογω δουλας πεφτεις για υπνο στις 10-10.30  :2funny:.
   Τι αλλο να σου πω εισαι ο κακομοιρης ΕληναςΠιρφόρος που ειναι χωρις γυναικες,με ενα μισθο,ενα αμαξι της κακιας ωρας και μενει με τους γονεις του.Πιθανον η χωριατα να μη σου καθισε γιατι θα ειδε οτι δεν εχεις στάτους και εισαι κακομοιρης.Μ εμενα η μια δεν ηθελε να φωτογραφιθει αλλα να πηδηχτει ηρθε σπιτι μου και εχει ξετρελαθει με το σιδερενιο αλογο και την τρωγλη μου  :2funny: ενω εσενα πιθοτατα σε εφτυσε.
   Ενα αλλο που δειχνει το επιπεδο σου ειναι που δεν γελάς με τα καμακια του ΟΠΑ εγω ειχα πεθανει στα γέλια.Αυτοι ηταν τελειως υπαναπτικτοι :2funny:για σενα ομως μπορει να ειναι και γαμώ τα ατομα  :2funny:παντος 20+ μερες κανεις τους δεν γαμησε τιποτα και ας ξεραν απταιστα Ρουμάνικα!
  Αφου ηταν τόσο ωραια Ουκρανια,Μολδαβια γιατι δεν ξαναπήγες? :2funny:Πηγες 2 φορες στα 3 χρονια και εμαθες τα παντα  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Τέλος Ιουνίου όπως έχουν τα πράγματα θα ξαναεπισκεφτώ το Chernivcy.. Ήδη άρχισα τα ψάρεμα μέσω internet..
Χαιρετίσματα σε όσους μιλάνε και δεν γ..νε.

Υ.Γ. Περιμένω αναλύσεις από τους ειδήμονες επί παντώς επιστητού.. θα τις διαβάζω καθώς θα..  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
σιγα τιν πολι
διμιτρακισ ρουλ ρεεεεε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλά 6 μήνες μαζευεις λεφτα για να πας εκεί? :2funny: Πάλι δεν θα βαλεις φωτο για να μην εκθέσεις τα κορίτσια  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:

glock!γραφτη στ αρχιδια σου φιλε!

ωριστε η δικια μου εμπειρια...
γνωριμια μεσω μαμπα,μετα πηγαμε φβ κ mετα μιλαγαμε μονο whatsapp...
μοσχοβιτισσα,γυναικαρα!ανεξαρτητη,party promoter αποτι ειπε για μεγαλα πορτοφολια.ταξιδια σε ασιες,ευρωπη,αφρικη...
στο ζουμι τωρα!εχω ηδη πει οτι μου αρεσει κ οτι θελω συναντηση!εκεινη συνεχεια ελεγε να παω μοσχα.
ειναι σαρμ ελ σειχ για κανα δυο βδομαδες κ δε περναει καλα.της λεω να σου κανω τα εισητηρια κ ξενοδοχειο να ερθεις σε μενα?ναι μου λεει κανε μου σαρμ-αθηνα-μοσχα για 3 μερες.οκ?οκ!
μαγκες ηρθε αλλα να  μη γινομαι κουραστικος η γκομενα τα ειχε ολα,ολα απο μενα!φαγητα στη παραλια,σπα κολωνακι εκεινο τ αλλο κ δε με αφησε να της πιασω ουτε το χερι!!εκει τα εχασα!μωρη καριολα ετσι εισαι?της λεω τελευταια βραδια γιατι ηρθες αφου δε γουσταρεις?σαν καλεσμενη ηρθα να δω τη πολη μου λεει κ οχι για σεξ! :headbang: :headbang:
εντωμεταξυ στο ξενοδοχειο κοζαρει μια Μ3 κ μου λεει αυτο ειχα πριν παρω ενα πιο γρηγορο!της λεω για να ειναι πιο γρηγορο απο Μ3 θα εχεις καμμια porsche,ναι μου λεει κ εχω ενα πολυ σπανιο κ ακριβο σκυλο που μου κανανε δωρο οι φιλο μου!
λοιπον τη παραταω οπως ειναι παω σπιτι προσπαθω να ηρεμησω,μιλαω κ με το αξιοτιμο μελος nick trive που κ εκεινος προσπαθει να με ηρεμησει αλλα αρχιδια!της στελνω μηνυμα στο φβ κ της λεω...αφου εχεις τοσο ακριβο αμαξι κ τοσο καλους φιλους δε θα δυσκολευτεις να βγαλεις εισητηριο επιστροφης για μοσχα!
οπως καταλαβατε της ακυρωσα το εισητηριο για μοσχα κ σαφως τη μπλοκαρα απο παντου κ η ιδια εκανε το ιδιο αλλα χεστηκα!μαλακας δεν ειμαι!αυτα...
Αστο καλητερα το ταξηδι γιατι το πιθανοτερο ειναι περασεις καπως ετσι οπως το παιδι.Και την αλλη φορα στο κισινιώφ και στο Τσερνοφτσί κατι τετοιο πρεπει να έγινε  :2funny:.Απλος το παιδι εδω ειχε τα θάρος να γραψει της αληθεια οταν εσυ μας εχεις φλομωσει στο ψέμα  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Καλά 6 μήνες μαζευεις λεφτα για να πας εκεί? :2funny: Πάλι δεν θα βαλεις φωτο για να μην εκθέσεις τα κορίτσια  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:
Αστο καλητερα το ταξηδι γιατι το πιθανοτερο ειναι περασεις καπως ετσι οπως το παιδι.Και την αλλη φορα στο κισινιώφ και στο Τσερνοφτσί κατι τετοιο πρεπει να έγινε  :2funny:.Απλος το παιδι εδω ειχε τα θάρος να γραψει της αληθεια οταν εσυ μας εχεις φλομωσει στο ψέμα  :2funny:

Φαντάζομαι αυτή η ιστορία σου θυμίζει κάτι από τη ζωή σου? Μάλλον δεν διαβάζεις... συνεχίζεις κολλημένος να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια.. Είδες πουθενά να γράφω για πληρωμή εισιτηρίων? Για επίδειξη χρημάτων μήπως? Για δωράκια και χορηγίες? Για εξυπνάδες μέσα σε Club με σαλάχια και τρίχες μαϊμούς? Κατά τα άλλα έχεις τελειώσει και πανεπιστήμιο.. και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τις ανομοιότητες? Εγώ πάλι τρελαίνομαι να διαβάζω για τις περιπέτειες σου με γυναίκες-πεπόνια..

εγω μικρος γαμαγα Πεπονια.τα εβαζα στο φουρνο στους 50 βαθμους(τοτε δεν υπηρχαν φουρνοι μυκροκυμματων)να ζεσταθουνε λιγακι.τους εκανα μια τρυπα στο πλα'ι' και τα γαμαγα και εχυνα μεσα!!!!φοβερη αισθηση σαν πραγματικο μουνι!!!!μετα τα εκοβα στη μεση και τα εβαζα στο ψυγειο!!!ειχε πολυ γελιο οταν εβλεπα μετα να τρωνε πεπονι ο πατερας μου και η αδερφη μου!!!!του πατερα μου του το αποκαληψα φετος το φεβρουαριο και του ηρθε να κανει εμμετο.αλλα δεν μπορουσε να μου πει τιποτα για κατι που γινοταν πανω απο 15 χρονια πριν!!!!

Μιλάμε δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα.. είσαι εντελώς χαμένος..

D

dude901123

Επισκέπτης
Σε ποιον ανήκει αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα εμφύτευσης μαλλιών..

α. Bruce Willis
β. Γιώργος Αμυράς
γ. Ο διάσημος Πορνοηλίθιος  :hi: :hi: :hi: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• καραφλομητσος.jpg
    καραφλομητσος.jpg
    16,3 KB · Εμφανίσεις: 67

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φαντάζομαι αυτή η ιστορία σου θυμίζει κάτι από τη ζωή σου? Μάλλον δεν διαβάζεις... συνεχίζεις κολλημένος να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια.. Είδες πουθενά να γράφω για πληρωμή εισιτηρίων? Για επίδειξη χρημάτων μήπως? Για δωράκια και χορηγίες? Για εξυπνάδες μέσα σε Club με σαλάχια και τρίχες μαϊμούς? Κατά τα άλλα έχεις τελειώσει και πανεπιστήμιο.. και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τις ανομοιότητες? Εγώ πάλι τρελαίνομαι να διαβάζω για τις περιπέτειες σου με γυναίκες-πεπόνια..

Μιλάμε δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα.. είσαι εντελώς χαμένος..
Το παιδι ειχε και κατι να της δειξει στην Ελλάδα ενω εσυ εκει που πηγες το άθλιο πάρκο στο κέντρο της πόλης?Το σπορ αμάξι σου? :2funny:Οποτε το αποτελεσμα ηταν το ιδιο με του παιδιου.Αυτο ομως ειχε το θάρρος να πει την αλήθεια.
  Οι γυναίκες εκει αν κατα τη γνωμη τους δεν μετράς δυστηχως σου κάνουνε τέτοια καψώνια.
  Παρε και της κρέμες που αγωρασα στο αεροδρόμιο ίσως ειναι πιο ακριβες απο το αυτοκινητο σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 11291761_1038655632813793_1082679679_n.jpg
    11291761_1038655632813793_1082679679_n.jpg
    103,9 KB · Εμφανίσεις: 30
  • 11292882_1037536192925737_780577008_n.jpg
    11292882_1037536192925737_780577008_n.jpg
    42 KB · Εμφανίσεις: 28
D

dude901123

Επισκέπτης

Φαντάζομαι και το Πεπόνι-γκόμενα ήταν πανάκριβο επίσης.. Αλλά με έχεις μπερδέψει.. πιο σεξουαλικά είναι τα φρούτα ή τα ζώα?

εγω μικρος γαμαγα Πεπονια.τα εβαζα στο φουρνο στους 50 βαθμους(τοτε δεν υπηρχαν φουρνοι μυκροκυμματων)να ζεσταθουνε λιγακι.τους εκανα μια τρυπα στο πλα'ι' και τα γαμαγα και εχυνα μεσα!!!!φοβερη αισθηση σαν πραγματικο μουνι!!!!μετα τα εκοβα στη μεση και τα εβαζα στο ψυγειο!!!ειχε πολυ γελιο οταν εβλεπα μετα να τρωνε πεπονι ο πατερας μου και η αδερφη μου!!!!του πατερα μου του το αποκαληψα φετος το φεβρουαριο και του ηρθε να κανει εμμετο.αλλα δεν μπορουσε να μου πει τιποτα για κατι που γινοταν πανω απο 15 χρονια πριν!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να παρε τη σειρα περηποιησεις προσωπου που εχω παρε και την αποδειξη.Οι κρέμες μου κανουν περισσότερο απο το αμάξι σου  :2funny: και το σιδερενιο μου άλογο περισσότερο απο το διαμερισμα που μένεις στη Θεσσαλονίκη  :2funny:.
 Γ'αυτο και ντράπηκες να ερθεις να συναντιθεις μαζι μου τότε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
 Οι γκόμενες στο ανατολικό μπλοκ δυστηχως ή ευτυχως τα κοιτάνε όλα αυτά (τι κινητο εχεις,ντυσιμο,αμαξι κλπ.) ενα παιδι που εχω μιλησει στο σκά'ι'π και ειναι τωρα στο Κρασνογιάρσκ μου ειπε οτι λεω κ'εγω...η δευτερη ερωτιση (μετα το πως σε λένε) ειναι αν εισαι μόνιμος κατοικος εδω,που μενεις και τι δουλεια κανεις? χάνει δε πολλες γκομενες γιατι δεν εχει αμάξι (δηλαδη οτι ειπα κ'εγω)
 Εσένα η 35χρονη πρεπει να σου έβγαλε τα αποθημένα της αφου θα σε ειδε κακομοίρη και αγάμητο  :2funny: :2funny: :2funny:.

Εγω μιλαω με αποδειξεις και οτι λεω το αποδεικνυω δεν γραφω οπως εσυ ψέματα  :jerking: :2funny:.

Συνημμένα

• 11281878_1038659766146713_323837402_n.jpg
    11281878_1038659766146713_323837402_n.jpg
    68,4 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 11124920_1037828656229824_619272965_n.jpg
    11124920_1037828656229824_619272965_n.jpg
    47,6 KB · Εμφανίσεις: 30
D

dude901123

Επισκέπτης
Το παιδι ειχε και κατι να της δειξει στην Ελλάδα ενω εσυ εκει που πηγες το άθλιο πάρκο στο κέντρο της πόλης?Το σπορ αμάξι σου? :2funny:Οποτε το αποτελεσμα ηταν το ιδιο με του παιδιου.Αυτο ομως ειχε το θάρρος να πει την αλήθεια.
  Οι γυναίκες εκει αν κατα τη γνωμη τους δεν μετράς δυστηχως σου κάνουνε τέτοια καψώνια.
  Παρε και της κρέμες που αγωρασα στο αεροδρόμιο ίσως ειναι πιο ακριβες απο το αυτοκινητο σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πραγματικά ποιος ασχολήθηκε με τις κρέμες σου? Φαντάσματα βλέπεις? Χθες το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ.. σκεφτόμουν πόσο ακριβά αγόρασες τις φαλακροκρέμες και ζήλευα. Το πρωί ξύπνησα με κατάθλιψη. Έχω χάσει το χαμόγελό μου. Αφού σήμερα το βράδυ θα πρέπει να πιώ για να ξεπεράσω το σοκ πως αγόρασες τόσο ακριβές κρέμες. Ούτε Μεξικάνικο σήριαλ να ήσουν.. Ακόμα και εκεί σκέφτονται καλύτερες ιστορίες..
Το μορφωτικό σου επίπεδο σου επιτρέπει να φτάνεις μέχρι εκεί τη σκέψη σου.. Παραπέρα δεν.. Πάλι θα ακούσουμε ιστορίες για άθλια αμάξια, άθλια πάρκα και κρέμες για τη φαλάκρα.. Μείνε εδώ σε κάνα μήνα θα διαβάζεις πάλι ιστορίες για γκόμενες.. άλλωστε εσύ με το μυαλό σου μόνο μπορείς να γαμάς.. στην πραγματικότητα.. δεν..
Χαιρετίσματα από το Sandaski.. όπου έκλεισα ραντεβού με μια γυμνάστρια από Sofia. Δημητράκη ξέρεις εσύ τώρα τι να γράψεις ε? Με τα γνωστά χρυσά δόντια, μιζέρια, φτώχεια, άθλια αυτοκίνητα, γύφτους και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.. Κάνε και μια οικονομικό-κοινωνική ανάλυση και πες και καμιά ιστορία από κάποιον φίλο σου..
Αντε καλό βόλι καθώς άλλοι γαμάνε.. και άλλοι τον...  :cum: :cum: :cum: :cum: Μόνο μη τον παίζεις πολύ γιατί μετά έρχεται τύφλωση..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πραγματικά ποιος ασχολήθηκε με τις κρέμες σου? Φαντάσματα βλέπεις? Χθες το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ.. σκεφτόμουν πόσο ακριβά αγόρασες τις φαλακροκρέμες και ζήλευα. Το πρωί ξύπνησα με κατάθλιψη. Έχω χάσει το χαμόγελό μου. Αφού σήμερα το βράδυ θα πρέπει να πιώ για να ξεπεράσω το σοκ πως αγόρασες τόσο ακριβές κρέμες. Ούτε Μεξικάνικο σήριαλ να ήσουν.. Ακόμα και εκεί σκέφτονται καλύτερες ιστορίες..
Το μορφωτικό σου επίπεδο σου επιτρέπει να φτάνεις μέχρι εκεί τη σκέψη σου.. Παραπέρα δεν.. Πάλι θα ακούσουμε ιστορίες για άθλια αμάξια, άθλια πάρκα και κρέμες για τη φαλάκρα.. Μείνε εδώ σε κάνα μήνα θα διαβάζεις πάλι ιστορίες για γκόμενες.. άλλωστε εσύ με το μυαλό σου μόνο μπορείς να γαμάς.. στην πραγματικότητα.. δεν..
Χαιρετίσματα από το Sandaski.. όπου έκλεισα ραντεβού με μια γυμνάστρια από Sofia. Δημητράκη ξέρεις εσύ τώρα τι να γράψεις ε? Με τα γνωστά χρυσά δόντια, μιζέρια, φτώχεια, άθλια αυτοκίνητα, γύφτους και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.. Κάνε και μια οικονομικό-κοινωνική ανάλυση και πες και καμιά ιστορία από κάποιον φίλο σου..
Αντε καλό βόλι καθώς άλλοι γαμάνε.. και άλλοι τον...  :cum: :cum: :cum: :cum: Μόνο μη τον παίζεις πολύ γιατί μετά έρχεται τύφλωση..

ωραιος τυπε  :rockon:

____________.jpg
  :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το μορφωτικό σου επίπεδο σου επιτρέπει να φτάνεις μέχρι εκεί τη σκέψη σου.. Παραπέρα δεν...Πάλι ιστορίες για άθλια αμάξια, άθλια πάρκα και κρέμες για τη φαλάκρα.. Μείνε εδώ σε κάνα μήνα θα διαβάζεις πάλι ιστορίες για γκόμενες.. άλλωστε εσύ με το μυαλό σου μόνο μπορείς να γαμάς.. στην πραγματικότητα.. δεν..
Αντε καλό βόλι καθώς άλλοι γαμάνε.. και άλλοι τον...  :cum: :cum: :cum: :cum:
Μόνος σου αποδεικνύεις την τεράστια διαφορά επιπέδου αναμεσα μας!Ακομα και  Σινοχάρας θεωρεί το Σαντάνσκι χαβούζα  :shit:Εσυ πηγαινεις και το καυχιέσαι  :2funny:.Είναι απο τα πιο αθλια μέρη που έχω δει.Εκει ακομα και το (σπορ) αυτοκινητο σου ειναι χά'ι'  :2funny:και εσυ θεωρεισαι πλούσιος  :2funny: γεμάτο κάρα με ρόδες αυτοκινητων ειναι  :2funny:.Θυμηθηκα ενα φίλο μου που πηγε εκει και  :knockinb: μια γυφτισα που του την έφερε η μάνα της  :2funny:.Παντος δεν μου ειπε οτι ηταν φτηνοτερα απο τη Θεσσαλονίκη  :2funny:.
 Βεβαια για εναν κακομοιρη σαν κ'εσένα το Σαντάνσκι είναι χά'ι'  :2funny: Οπως για τα (καμάκια) της Μολδαβίας ηταν χά'ι' το Κισινιώφ  :2funny:.Οσο πας παντος και σε πιο χά'ι' μέρη πηγαινεις  :2funny: βλεπω ανεβαινεις επιπεδο  :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μόνος σου αποδεικνύεις την τεράστια διαφορά επιπέδου αναμεσα μας!Ακομα και  Σινοχάρας θεωρεί το Σαντάνσκι χαβούζα  :shit:Εσυ πηγαινεις και το καυχιέσαι  :2funny:.Είναι απο τα πιο αθλια μέρη που έχω δει.Εκει ακομα και το (σπορ) αυτοκινητο σου ειναι χά'ι'  :2funny:και εσυ θεωρεισαι πλούσιος  :2funny: γεμάτο κάρα με ρόδες αυτοκινητων ειναι  :2funny:.Θυμηθηκα ενα φίλο μου που πηγε εκει και  :knockinb: μια γυφτισα που του την έφερε η μάνα της  :2funny:.Παντος δεν μου ειπε οτι ηταν φτηνοτερα απο τη Θεσσαλονίκη  :2funny:.
 Βεβαια για εναν κακομοιρη σαν κ'εσένα το Σαντάνσκι είναι χά'ι'  :2funny: Οπως για τα (καμάκια) της Μολδαβίας ηταν χά'ι' το Κισινιώφ  :2funny:.Οσο πας παντος και σε πιο χά'ι' μέρη πηγαινεις  :2funny: βλεπω ανεβαινεις επιπεδο  :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε σαν το ΟΠΑ δεν εχει  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

ειναι το πιο γκλαμουρατο μαγαζι της ευρωπης με μουναρες γκομενες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Με τις μαλακίες που διαβάζω θα μπώ στα Mamba και στα άλλα dating sites και θα αρχίσω τη συζήτηση με μερικές ντέβουσκες πως σκοπέυω να πάω με το σπόρ αμάξι μου για διακοπές εκεί και αν θέλουν να με συναντήσουν.. Να δούμε τι ψάρια θα πιαστούν...Αν δεχτούν να με συναντήσουν, τότε θα πω πως κάτι μου έτυχε...
Αν δεν διαφωνείς φίλε Dirty και σου χαλάσω τη πιάτσα...

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
16
οταν φευγουν οι κοπελες ουκρανια κοιταζε αν σου αφηναν 200-300 γριβνα στο κομονδηνο,σε εμενα συνηθως αφηνουνε.ιουνη θα ειμαι οδυσσο αλλα δεν σου  λεω να ερθεις γιατι θα μας χαλασεις της κοπελες μας.της καλομαθαμε εκει με σπονσαρισματα και εσυ θα της μαθεις να γαμιουνται τζαμπα με τον καθε γυφτο χαχαχουχα.ακου θα ερθει η γυμναστρια απο σοφια σαντασκι χαχαχαχ.νομιζα μονο ο κμαν εχει χιουμορ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom