Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Οποιος πάει Novorossiya τώρα να γαμήσει και βγάλει ρεπορτάζ θα του βγάλω το καπέλο.Χρειάζονται χοντρά αρχίδια για κάτι τέτοιο και φυσικά απόλυτη πίστη στο ρωσικό ιδεώδες.
Ειδκά αν γαμήσει φορώντας παραλλαγή είναι παίχτης.Ολοι οι άλλοι πρέπει να σκάσουμε.

Σκεφτομουν για ντονετσκ αλλα δε τρελλαθηκα κιολας...κιεβ θα παω παλι

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
716
Ποιος σου ειπε για πολωνια για την ουκρανιδα ειπες...δηλ συλλογη απο σεξυ φωτογραφιες μαζευετε στο συγκεκριμενο φορουμ για  :jerking: εχω αρκετες αλλα γιατι να τις ποσταρω....ο σινοχαρας εισαι;; :2funny:
τι σε νοιζει τι νικ ειχα η εχω....αν ειμαι η δεν ειμαι
εκει βαζουμε την συλογη μας εκτος εσυ αν την εχεις μικρη,,,,την συλλογη εννοω

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ποιος σου ειπε για πολωνια για την ουκρανιδα ειπες...δηλ συλλογη απο σεξυ φωτογραφιες μαζευετε στο συγκεκριμενο φορουμ για  :jerking: εχω αρκετες αλλα γιατι να τις ποσταρω....ο σινοχαρας εισαι;; :2funny:
Φυσικά και είναι ο Σινοχάρας  :2funny:.Το εχουνε κανει  :shit: το σά'ι'τ χαβούζα  :shit:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Και για να μην ακουω μαλακιες βαζω κ μια που ειμαι κι εγω.
Οσοναφορα το τοπικ για τρομπαρισμα με σεξ-φωτο απο πρωην ..δεν ασχολουμαι με  :jerking:
Εχει πολυ πραμα στο νετ  :jerking: να την παιξετε

Σινοχαρας rules  :rockon:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    62,4 KB · Εμφανίσεις: 59
Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
IMAO :2funny: αυτές είναι οι γκομενάρες που γαμάς :2funny: είναι και επιπέδου χαχχαχαχα όσο για σένα το προγούλι σου φτάνει μέχρι το πάτωμα βλέπω αχαχαχαχα αγοράκλα μου εσύ :2funny: μεγάλε γαμιά που μέχρι τώρα έκραζες όλους τους άλλους :2funny: καθρέφτη στο σπίτι δεν έχεις να δεις το χάλι σου? :2funny: από το παρουσιαστικό σου φαίνεσαι και μεγάλος μπούλης τώρα καταλαβαίνω καημένε γιατί είσαι όλη μέρα μέσα στο μπου :2funny: νασαι καλά πάντως  χρόνια είχα να γελάσω τόσο  :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έτσι όλοι γιουσουφάκια φτωχά που γαμάμε χωριάτες με σαράβαλα.... :2funny:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    82,2 KB · Εμφανίσεις: 67
  • image.jpg
    image.jpg
    122,5 KB · Εμφανίσεις: 51

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
IMAO :2funny: αυτές είναι οι γκομενάρες που γαμάς :2funny: είναι και επιπέδου χαχχαχαχα όσο για σένα το προγούλι σου φτάνει μέχρι το πάτωμα βλέπω αχαχαχαχα αγοράκλα μου εσύ :2funny: μεγάλε γαμιά που μέχρι τώρα έκραζες όλους τους άλλους :2funny: καθρέφτη στο σπίτι δεν έχεις να δεις το χάλι σου? :2funny: από το παρουσιαστικό σου φαίνεσαι και μεγάλος μπούλης τώρα καταλαβαίνω καημένε γιατί είσαι όλη μέρα μέσα στο μπου :2funny: νασαι καλά πάντως  χρόνια είχα να γελάσω τόσο  :2funny: :2funny: :2funny:
Μιλησε ο Μαλλιάς  :2funny: ο γόης  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• a2.jpg
    a2.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 48
  • a4.jpg
    a4.jpg
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 49

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Απο το Τσερνοφτσί ειναι κ'αυτή? :2funny:Βαλτην φωτογραφία και σε κανενα δωμάτιο ξενοδοχείου  :2funny:
  Ο ψεύτης που είναι? :2funny: Αυτο που μένει ειναι να βρει καποιος μια φωτογραφία του ψεύτη της Μολδαβίας  :2funny: για να γελάμε κανα μήνα με την κατάντια του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Απο το Τσερνοφτσί ειναι κ'αυτή? :2funny:Βαλτην φωτογραφία και σε κανενα δωμάτιο ξενοδοχείου  :2funny:
  Ο ψεύτης που είναι? :2funny: Αυτο που μένει ειναι να βρει καποιος μια φωτογραφία του ψεύτη της Μολδαβίας  :2funny: για να γελάμε κανα μήνα με την κατάντια του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
από το Magadan :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Όποιος σέβεται τον εαυτό του την κάνει με ελαφριά από εδώ μέσα.. Εσείς συνεχίστε να βάζετε φωτογραφίες από το fb να μας κάνετε να γελάμε.. Η μπορείτε να κάνετε οπως ο Πορνοηλίθιος.. να βάζετε φωτογραφίες όπως εκείνες στο κρεβάτι που τις ανεβάζει εδώ και 5 χρόνια. Έχουν πιάσει αράχνες οι γκόμενες. Έχουν παντρευτεί, έχουν κάνει παιδιά, χώρισαν και ο ηλίθιος ακόμη βάζει τις φώτο από την εποχή του Ψάλτη. Επαναλαμβάνω για όσους έχουν προβλήματα όρασης και ακοής.. Εδώ το Forum λέγεται Chernivcy. Υπάρχουν φόρουμ για άλλες πόλεις, χώρες, θέματα που μπορείτε να ανεβάζετε ότι άσχετο σας κατέβει. Επίσης αν δεν υπάρχει μπορείτε να πάρετε το Δημητράκη και να βάλετε φωτογραφίες από ζώα όταν τους κάνετε πίπες ή όταν τα γαμάτε.. αλλά θα πρέπει να κάνετε νέο φόρουμ για αυτό.
Στο θέμα μας τώρα.. Για το Chernivcy έχει κανείς τίποτα να πει? Αν όχι συνεχίστε να σπαμάρετε τη βλακεία σας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Όποιος σέβεται τον εαυτό του την κάνει με ελαφριά από εδώ μέσα.. Εσείς συνεχίστε να βάζετε φωτογραφίες από το fb να μας κάνετε να γελάμε.. Η μπορείτε να κάνετε οπως ο Πορνοηλίθιος.. να βάζετε φωτογραφίες όπως εκείνες στο κρεβάτι που τις ανεβάζει εδώ και 5 χρόνια. Έχουν πιάσει αράχνες οι γκόμενες. Έχουν παντρευτεί, έχουν κάνει παιδιά, χώρισαν και ο ηλίθιος ακόμη βάζει τις φώτο από την εποχή του Ψάλτη. Επαναλαμβάνω για όσους έχουν προβλήματα όρασης και ακοής.. Εδώ το Forum λέγεται Chernivcy. Υπάρχουν φόρουμ για άλλες πόλεις, χώρες, θέματα που μπορείτε να ανεβάζετε ότι άσχετο σας κατέβει. Επίσης αν δεν υπάρχει μπορείτε να πάρετε το Δημητράκη και να βάλετε φωτογραφίες από ζώα όταν τους κάνετε πίπες ή όταν τα γαμάτε.. αλλά θα πρέπει να κάνετε νέο φόρουμ για αυτό.
Στο θέμα μας τώρα.. Για το Chernivcy έχει κανείς τίποτα να πει? Αν όχι συνεχίστε να σπαμάρετε τη βλακεία σας.
Με τη διαφορά οτι η κάμερα του αυτοκινητου μου γράφει ημερομηνία :2funny:Οπότε μη μιλάς καλήτερα  :2funny:.Πάλι  :jerking: είπες :2funny: :2funny: :2funny:
  Εσύ θα την κάνεις τρέχοντας Στέλιο όταν καποιος βρει τη φωτογραφία σου  :2funny: και πέσει πολύ γέλιο :2funny:με την κατάντια σου  :2funny:Οταν κάποιος κρυβεται σημαινει οτι είναι γελοίος  :2funny:

Συνημμένα

• 11211525_1026458904033466_1324579268_o.jpg
    11211525_1026458904033466_1324579268_o.jpg
    106,6 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 11181976_1026461784033178_2009931302_o.jpg
    11181976_1026461784033178_2009931302_o.jpg
    140,4 KB · Εμφανίσεις: 20
D

dude901123

Επισκέπτης
Είναι τόσο καράβλαχος που συγκρίνει την Αγία Πετρούπολη με τα κωλοχώρια  :2funny:.Τη δευτερη φωτογραφία πρεπει να την ειχε ξαναβαλει παλια και ο RED και του την έκανε δωρο  :2funny:
 Σας βάζω κ'εγω φωτο απο γκόμενες που κοιμούνται στο κρεβάτι του ξενοδοχείου  :jerking: στο Τσερνοφτσί  :2funny:
 Γεμάτο είναι το google από τέτοιες φωτογραφίες  :2funny:
 Για να υποστηρίζει τόσο τα ζώα του ΟΠΑ πρέπει να είναι γνωστός τους  :think: ο κύκλος στενευει :)
Είσαι τόσο μα τόσο βλάκας.. Ποιο ΟΠΑ ρε ηλίθιε? Δεν ξέρω κανέναν εκεί. Εσύ πήγες και έκανες γνωριμίες και καθόσουν όλη μέρα μέρα μέσα στα καφενεία μήπως σου μιλήσει κανένας γιατί οι Μολδαβές σε έβλεπαν και γελούσαν. Για να το λύσουμε και αυτό.. Δείτε τι συμβουλεύει ο Πορνόβλακας τον φίλο που ζήτησε πληροφορίες για Κισινάου..

Διάβασε οτι εχω γράψει γιατι μόνο εγω εδωσα αληθινη εικόνα της κατάστασης.Πηγαινε απο το ΟΠΑ και το El Greco.Στο ΟΠΑ συχνάζει ο Αλέκος ενας Μολδαβός που μιλάει καλά Ελληνικά γνωρισε τον αυτος θα σε βοηθίσει,μπορει να σου φέρει και γκόμενες να σου γνωρίσει (μέτριες φυσικα).Περσι τον Οκτωβρη που ημουν εκει συνηθως συχναζε 12-3 το μεσημερι και ερχόταν εκει και το απογευμα μετα της 7-8 .Το ΟΠΑ κλεινει στις 10 το βραδυ.Για  :knockinb: σιγουρα δεν ειναι το καταλληλο μέρος το Κισινιώφ αλλα τουλάχιστον μπορεις να σπάσεις πλάκα με τα ζώα που λένε οτι γαμάνε  :2funny:.
  ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ:Αν σου ζητήσει κανεις δανείκά πες του ΔΕΝ ΕΧΩ ή αποφυγε τον αν του δωσεις λεφτα δεν θα τα ξαναδείς!  Στο ΟΠΑ και στο El Greco εχει πολυ καλό φα'ι'.Στο EL GRECO ομως τα γκαρσόνια μπορούνε να σου χρεώσουνε παραπάνω έλεγχε ότι πάρεις,και μέτρα το λογαριασμό!Εγω με το που παραγγελνα πληρωνα κιόλας.Αυτό που γράφεις είναι πολύ θετικό  :2funny: χαίρομαι που τα μέλη του σά'ι'τ εχουν νοημοσίνη και δεν πιστεύουν τους ψεύτες  :2funny: που γράφουν ιστορίες για αγρίους  :jerking: :2funny:.Βεβαια κ'εγω κάνω κοινωνικό έργο που αποκαλύπτω τα ψέμετα τους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ανάλυση καφενείων κάνει.. το μόνο που έμαθε όσο καιρό ήταν εκεί ήταν τα καφενεία. Τα ξέρει απ'εξω και ανακατωτά.
Δείτε τι έγραψα εγώ ωας απάντηση στον τύπο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.. για το πόσο υποστηρίζω το ΟΠΑ και τα υπόλοιπα καφενεία που πραγματικά τα έχω γραμμένα στα..

Σημαντικές πληροφορίες.. το διαφώτισες το παιδί. Τώρα ξέρει τι να κάνει..

α. Να πάει στο OPA και στο EL GRECO για φαγητό.
β. Να μη δανείσει χρήματα.
γ. Το OPA κλείνει στις 22.00.
δ. Να προσέξει τα γκαρσόνια στο EL GRECO μη του χρεώσουν κάνα ευρώ παραπάνω.
και τελευταίο..
ε. Να βρει τον Αλέκο το Μολδαβό που θα του κανονίσει κάτι.

Μιλάμε έγραψες. Πραγματικές κατατοπιστικές πληροφορίες από κάποιον που έζησε τη Μολδαβία στο Πετσί του και ξέρει μέχρι και τι ώρα πάνε οι θαμώνες στα καφενεία. Έχω μείνει άφωνος με τις γνώσεις σου. Πες τώρα.. εσύ έσκισες φαντάζομαι στη Μολδαβία για να δημιουργήσεις τέτοιο απόθεμα γνώσεων.

Φίλε στα ελληνικά καφενεία πήγαινε μόνο να πεις ένα γειά. Και μη κάτσεις πάνω από μισή ώρα. Όλα τα πάρκα, καφέ και τα μπαράκια είναι πίτα στα μουνιά. Επειδή όμως μόνος σου σαν ελεύθερος σκοπευτής και χωρίς προετοιμασία είναι δύσκολο.. άνοιξε τα site γνωριμιών.. καυλάντισε λίγο αν ξέρεις άγγλικα.. και κάτι θα τσιμπήσεις. Δεν μιλάς για sex. Κανονικές κοπέλες είναι όχι πουτάνες. Αν κανονίσεις για καφέ και βγεις έχεις πολύ καλές πιθανότητες. Αν θέλεις έλα με π.μ. να δω.. μήπως μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω.. με κάνα παλιό τηλέφωνο από τις πρώτες που είχα βγει.

Κατά τα άλλα συνεχίζει να διαπρέπει και να βρίσκει και ανεβάζει φωτογραφίες από το internet ο Πορνόβλακας. Γυμνή φωτογραφία έχει μόνο τον κώλο του όταν τον γαμούσε ο σκύλος και το μουνί της γάτας του όταν της έκανε γλυφομούνι.

D

dude901123

Επισκέπτης
Με τη διαφορά οτι η κάμερα του αυτοκινητου μου γράφει ημερομηνία :2funny:Οπότε μη μιλάς καλήτερα  :2funny:.Πάλι  :jerking: είπες :2funny: :2funny: :2funny:
   Εσύ θα την κάνεις τρέχοντας Στέλιο όταν καποιος βρει τη φωτογραφία σου  :2funny: και πέσει πολύ γέλιο :2funny:με την κατάντια σου  :2funny:Οταν κάποιος κρυβεται σημαινει οτι είναι γελοίος  :2funny:

Όποια κοπέλα περπατάει μαζί σου είναι γκόμενα σου..? Μιλάμε έγραψες με αυτές τις φωτογραφίες.. Μας αποστόμωσες. Έχεις και άλλες που είστε χεράκι, χεράκι? Τι να πω ρε πούστη μου.. Santa Barbara έγινε το Forum.

D

dude901123

Επισκέπτης

Μπαρμπά Θωμάς, 65 άρης, κάτοικος Κισινιώφ, Στέλιος βάλε και τη φωτογραφία του αυτοκινήτου που μοιάζει με το δικό σου και έχεις ένα πλήρες προφίλ της πορνοηλιθιότητάς σου. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα π.μ. παίρνω από ανθρώπους που γελάνε μαζί σου και θέλουν να συνεχίσω να σε εκθέτω. Το αστείο είναι πως δεν σε εκθέτω εγώ.. αλλά εσύ εκθέτεις μόνος σου τον εαυτό σου κάθε φορά που ανοίγεις το στόμα σου ή ανεβάζεις μια άσχετη φωτογραφία απο το fb η από αυτές που πας χεράκι, χεράκι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μπαρμπά Θωμάς, 65 άρης, κάτοικος Κισινιώφ, Στέλιος βάλε και τη φωτογραφία του αυτοκινήτου που μοιάζει με το δικό σου και έχεις ένα πλήρες προφίλ της πορνοηλιθιότητάς σου. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα π.μ. παίρνω από ανθρώπους που γελάνε μαζί σου και θέλουν να συνεχίσω να σε εκθέτω. Το αστείο είναι πως δεν σε εκθέτω εγώ.. αλλά εσύ εκθέτεις μόνος σου τον εαυτό σου κάθε φορά που ανοίγεις το στόμα σου ή ανεβάζεις μια άσχετη φωτογραφία απο το fb η από αυτές που πας χεράκι, χεράκι.
Όλοι σου γράφουν γιατί τρέμουν μην σταματήσεις να γράφεις και δεν έχουμε το άφθονο γέλιο που μας χαρίζεις με μερικά κλίκ στον υπολογιστή μας!! Είσαι κεφάλαιο για το Σάιτ!! Δεν υπάρχει άνθρωπος που να πιστευει αυτά που λες και μάλιστα τις αντιφάσεις σου! Κάτι έκανες εκεί που πήγες αλλά όχι όπως τα παρουσιάζεις!
Ο Δημητράκης για το Σάιτ είναι πολυτέλεια! Και όχι μόνο για το σάιτ! Κάθεται και ασχολείτε μαζί μας και μας ξεστραβώνει! Δεν με νοιάζει τι κάνει στη ζωή του αλλά αυτό το στυλ που προσ΄παθεί να πλασάρει είναι πολύ αρχοντικό και αρέσει στις γυναίκες! Πρώτα το έχεις για τον εαυτό σου και μετά όλα έρχονται μόνα τους! Οι Ρωσίδες τρελαίνονται από τον μη μίζερο άνθρωπο! Αυτό σας λέει συνέχεια! ΞΕΜΙΖΕΡΙΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Όποια κοπέλα περπατάει μαζί σου είναι γκόμενα σου..? Μιλάμε έγραψες με αυτές τις φωτογραφίες.. Μας αποστόμωσες. Έχεις και άλλες που είστε χεράκι, χεράκι? Τι να πω ρε πούστη μου.. Santa Barbara έγινε το Forum.
Ναι αλλα η γκόμενα που πηγαίνω μαζί χεράκι χεράκι μετα ήρθε στο  σπίτι μου για να παίξουμε τάβλι  :2funny:
  Φενεται στη φωτογραφία διπλα μου και το ύψος της (εγω ειμαι 1,72-1,73 και αυτη αν προσέξατε ειναι λιγάκι πιο ψιλή απο 'μένα)
 Όσο για το αμάξι μου φένεται η πινακίδα του σε πολλές φωτο και σε πολλα απο τα βιντεάκια μου  :2funny:

Συνημμένα

• 11210099_1026387770707246_1704334951_n.jpg
    11210099_1026387770707246_1704334951_n.jpg
    41,7 KB · Εμφανίσεις: 31
  • 11211525_1026458904033466_1324579268_o.jpg
    11211525_1026458904033466_1324579268_o.jpg
    106,6 KB · Εμφανίσεις: 22

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σας βάζω και μια φωτογραφία του Ρωσιδιού μου από ένα σάιτ που κάνει μοντελίστικες φωτογραφίσεις! Αλλά το λέω!!! Δεν κόβω το Fashionbank.ru και να το παίξω πως είναι στο καναπέ μου!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Τέτοιες γκόμενες εσείς οι Μίζεροι που κράζετε τον Δημητράκη τις βλέπετε μόνο στο Ίντερνετ και τον  :jerking: :orchestra:

Αντί να δείτε τι φταίει κάθεστε και προσπαθείτε με ψέματα να τη βγείτε...

ΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

Συνημμένα

• T.jpg
    T.jpg
    25,4 KB · Εμφανίσεις: 24

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6

μιλησε ο μορφονιος του σαιτ..ποιος εισαι ρε κλωνε το βοδι ο νταβαριτς ´η οι φοβεροι γαμιαδες του ΩΠΑ;;;βαλε φωτο σου τρομπα να γελασουμε
Ο δημητρακης σας εχει ξεφτυλισει ολους και ο γκλοκ γαμαει φοβερα μουνια..δεν χρειαζεται να πω τιποτε αλλο στους ψευτες που κρυβονται και παιζουν την χουφτα τους

Παρε το ιδιο μπαζο

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    147,3 KB · Εμφανίσεις: 30
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
716