Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σοβαρά???καλά που μου το είπες :2funny: πρέπει να είσαι πολύ χαζός :2funny: :2funny:
σιγά να μην σου στραβώσει μεγάλε γαμιά χαχχα την χούφτα σου γαμάς :2funny: μουνάρες και επίπεδο στον ύπνο σου τα βλέπεις η στην καλύτερη εδώ μέσα στο μπου :2funny: ξεσυνδέθηκες βλέπω δεν είσαι συνέχεια  μέσα  :2funny: κατάλαβες ότι σε πήραμε χαμπάρι :2funny: :2funny: :2funny:
Εσυ τι γαμάς? :2funny: της ψευτικες γκόμενες που μας έβαλες  :2funny: με φωτο κατεβασμένες απο το ιντερνετ  :2funny:.
  Η μηπως  :knockinb: τον φίλο σου τον Παναγιώταρο? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
   Το οτι υποστηρίζεις τον ψεύτη της Μολδαβίας τον ρεζιλεύεις ακόμα περισσότερο  :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
αχαχχαχαχα εδώ γελάνε με την τρώγλη σου ξετρελάθηκε??? :2funny: :2funny: :2funny:
πολύ επιπέδου γκόμενα πρέπει να είναι :2funny: σταματώ δεν περγράφω άλλο χαχχαχα
Fifty shades of ...RED

Είναι η μαγεία του φόρουμ της Ανατολικής Ευρώπης του bou!!

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
427
Πόντοι
26
Καλα το εχετε σχισει το thread.
Μιλαμε οτι εχει γινει πλεον thread του ποιος γαμαει εκει καλυτερες .....πουτανες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Fifty shades of ...RED

Είναι η μαγεία του φόρουμ της Ανατολικής Ευρώπης του bou!!
Εχει πλάκα που ο RED εχει να παει απο'κει 5-6 χρόνια  :2funny: και ο Davarits χέστηκε να παει φέτος  :2funny: ουτε Μολδαβία δεν πηγε,Βουλγαρία την έβγαλε  :2funny:
  Ο πιο τελειωμένος είναι πάντος ο ψεύτης  :2funny: ο RED δεν εχει καταντίσει ακόμα απο την αγαμία να δίνει 170 Ευρώ για να τον χα'ι'δέψει γυναικίο χέρι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
"The game of Clones "!! opa η επιστροφη των γαμιαδων της μολδοβλαχιας  :2funny:

Ο ενα ποσταρει μουναρες που ουτε τις ειδε κ ηρθαν ελλαδα...ο αλλος φορτωσε 4 σε 3 μερες που ηρθαν τσαμπα να τον δουνε γιατι τον ειδαν ιντερνετ τι θεος ειναι κ θελησαν να τις παρει ελλαδα :jerking:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    87,8 KB · Εμφανίσεις: 94
  • image.jpg
    image.jpg
    104,5 KB · Εμφανίσεις: 67

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Ο ενα ποσταρει μουναρες που ουτε τις ειδε κ ηρθαν ελλαδα...ο αλλος φορτωσε 4 σε 3 μερες που ηρθαν τσαμπα να τον δουνε γιατι τον ειδαν ιντερνετ τι θεος ειναι κ θελησαν να τις παρει ελλαδα :jerking:

του Τσάρλς Μπρόνσον το μουστάκι έχει ο πρώτος.

D

dude901123

Επισκέπτης
Τωρα που γελάνε όλοι μαζί σου να κλεείσει το θέμα  :2funny:Τωρα αρχίζει το μεγάλο  :2funny: που σε καταλάβανε  :2funny: :2funny: :2funny:
  Οσο για της Μολδαβές γ'αυτες οι άσπρες μπότες απο φίδι δεν διαφέρουν απο τα άσπρα παπούτσια που φοράει ο Μολδαβός και κάνουν 5 Ευρώ  :2funny:.Οι υπαναπτικτες με τους υπανάπτικτους θα πανε  :2funny:
  Αυτο με της γκόμενες αστο!Εντάξει εγω ειμαι σε αλλο επιπεδο.Ο Σινοχάρας όμως που εμφανησιακά δεν βλέπεται έβαζε φωτογραφίες απο γκόμενες?Και δεν ντράπηκε.Ενω εσυ εισαι η μαγαλητερη κωλόστρα που εχει περάσει απο το σά'ι'τ αν ειχες γκόμενες θα μας ειχες φλομώσει στις φωτογραφίες  :2funny: :2funny: :2funny:
Ασε της είδαμε της μούφα φωτογραφίες που μας έβαλες  :2funny:Ο RED στις έδωσε? :2funny:Οσο για τη συνάντιση άστο κρυβόσουν  :2funny: με δούνε τα χάλια σου  :2funny:
   Εσενα σε βάλανε τα ζώα απο το ΟΠΑ να γράψεις  :jerking:,ρεζιλευτηκες την πρωτη φορα με της ψευτικες φωτογραφίες που έβαλες...και σταμάτισες να γράφεις  :2funny:γιατι  :2funny: μαζι σου  :2funny:.Τωρα σου υποσχέθηκε υποστηριξη ο RED και ο DAVARITS αλλα αυτοι δεν μπορουνε αλλο να σε βοηθίσουνε πια,ουτε και σε βοηθίσανε ιδιαιτερα  :jerking:
  Ναι ειναι πανεύκολο να  :knockinb: με 170 Ευρώ  παίρνεις city tour  :2funny: ή μπορεις να πας στα χωριά της Ουκρανίας και να πληρώνεις της 35χρονες χωριάτες μπας και σου κάτσουν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

Ο πορνοηλίθιος και τα γιουσουφάκια που τα έβγαλε βόλτα στο Πετροχώρι και εντυπωσιάστηκαν από το κοινωνικό και προσωπικό status. Από ότι καταλαβαίνω έχετε πολύ υψηλά standart στις γνωριμίες σας. Θα βάλει και τη θεία του να σας κάνει κανένα ρουσφέτι? Η σαπουνόπερα καλά κρατεί.. Είσαι πιο βλάκας και από τα χόρτα. Μείνε όπως είσαι όμως, μην αλλάξεις τίποτα. Και όταν μάθεις να διαβάζεις όσα σου γράφουν ίσως ανέβεις επίπεδο μπορείς να κάνεις μια συζητήση με όρους ενηλίκων. Βάλε τώρα καμιά φωτογραφία με τη γάτα και τους φίλους σου. Βάλε και καμιά ακόμη να πλένετε το σιδερένιο σαράβαλό σου. Άλλωστε τέτοια ντροπή για την Ελλάδα στο εξωτερικό δεν πρέπει να υπάρχει άλλη. Πες μας και τις εμπειρίες από τις σεξουαλικές επαφές με ζώα. Σκυλιά καλύτερα ή γατιά? Έχεις γλύψει πούτσα σκύλου? Έχεις κάνει γλυφομούνι σε γάτα?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο πορνοηλίθιος και τα γιουσουφάκια που τα έβγαλε βόλτα στο Πετροχώρι και εντυπωσιάστηκαν από το κοινωνικό και προσωπικό status. Από ότι καταλαβαίνω έχετε πολύ υψηλά standart στις γνωριμίες σας. Θα βάλει και τη θεία του να σας κάνει κανένα ρουσφέτι? Η σαπουνόπερα καλά κρατεί.. Είσαι πιο βλάκας και από τα χόρτα. Μείνε όπως είσαι όμως, μην αλλάξεις τίποτα. Και όταν μάθεις να διαβάζεις όσα σου γράφουν ίσως ανέβεις επίπεδο μπορείς να κάνεις μια συζητήση με όρους ενηλίκων. Βάλε τώρα καμιά φωτογραφία με τη γάτα και τους φίλους σου. Βάλε και καμιά ακόμη να πλένετε το σιδερένιο σαράβαλό σου. Άλλωστε τέτοια ντροπή για την Ελλάδα στο εξωτερικό δεν πρέπει να υπάρχει άλλη. Πες μας και τις εμπειρίες από τις σεξουαλικές επαφές με ζώα. Σκυλιά καλύτερα ή γατιά? Έχεις γλύψει πούτσα σκύλου? Έχεις κάνει γλυφομούνι σε γάτα?
Γράψε ρε βλάκα και τίποτε άλλο  :2funny:Ναι εντυπωσιάστηκαν και είναι φυσικό,και μακάρι να μπορούσες κ'εσύ να βγάλεις γκόμενες μπας και γλύτωνες τα City Tour  :2funny:.Αν και με την κατάντια σου εσένα ακομα και οι 35χρονες στα χωριά της Ουκρανίας με λεφτά πάνε μαζί σου  :2funny:Κακομοίρη  :2funny:.
  H διαφορά μας είναι οτι οι δικές μου γκόμενες είναι αληθινές ενω οι δικές σου είναι της φαντασίας σου.Η κτηνοβασία σιγουρα είναι μια λυση στην περιπτωση σου  :2funny: πάρε μια κατσικούλα να έχεις και φρέσκο γάλα να γλυτώσεις και το 170 Ευρώ του City Tour  :2funny:

ο ψεύτης μετα το ρεζίλικι που έπαθε έχει μαζευτεί λιγάκι  :2funny: δε λέει τις χοντράδες που έλεγε παλιά  :2funny:.

D

dude901123

Επισκέπτης
Γράψε ρε βλάκα και τίποτε άλλο  :2funny:Ναι εντυπωσιάστηκαν και είναι φυσικό,και μακάρι να μπορούσες κ'εσύ να βγάλεις γκόμενες μπας και γλύτωνες τα City Tour  :2funny:.Αν και με την κατάντια σου εσένα ακομα και οι 35χρονες στα χωριά της Ουκρανίας με λεφτά πάνε μαζί σου  :2funny:Κακομοίρη  :2funny:.
 H διαφορά μας είναι οτι οι δικές μου γκόμενες είναι αληθινές ενω οι δικές σου είναι της φαντασίας σου.Η κτηνοβασία σιγουρα είναι μια λυση στην περιπτωση σου  :2funny: πάρε μια κατσικούλα να έχεις και φρέσκο γάλα να γλυτώσεις και το 170 Ευρώ του City Tour  :2funny:
  ο ψεύτης μετα το ρεζίλικι που έπαθε έχει μαζευτεί λιγάκι  :2funny: δε λέει τις χοντράδες που έλεγε παλιά  :2funny:.
Αφού δεν ξέρεις να διαβάζεις θα σου ξαναποστάρω τα ίδια μέχρι να απαντήσεις ικανοποιητικά. Διάβασε τι γράφω και ίσως περάσεις το μάθημα σαν μπουχέσας που είσαι με τη δεύτερη. Άλλωστε στη Βουλγαρία όλοι ρωτάνε για εσένα.. που είναι εκείνος ο μαλάκας που ήρθε και έφυγε.. τους λείπεις στα καφενεία..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αφού δεν ξέρεις να διαβάζεις θα σου ξαναποστάρω τα ίδια μέχρι να απαντήσεις ικανοποιητικά. Διάβασε τι γράφω και ίσως περάσεις το μάθημα σαν μπουχέσας που είσαι με τη δεύτερη. Άλλωστε στη Βουλγαρία όλοι ρωτάνε για εσένα.. που είναι εκείνος ο μαλάκας που ήρθε και έφυγε.. τους λείπεις στα καφενεία..
Εσυ κάπου χάνεις  :jerking: :2funny: στη Βουλγαρία είχα παει για κατι λιγότερο απο 1 μήνα το 1992 ποιά καφενεία? :2funny:υπήρχαν τότε καφενεία? :jerking:Ασε που έχουν περάσει απο τότε πανω απο 22 χρόνια.
  Καμια γκόμενα απο αυτες που  :knockinb: θα μας βάλεις να δούμε? :2funny: Στη Μολδαβία σε τρεις μέρες πήδηξες τρεις...και στην Ουκρανία πάλι τρεις αν θυμαμαι καλά  :2funny: Βαλε μας καμια φωτο να της θαυμάσουμε  :2funny:
  Παρε και το Σαράβαλο εξω απο το παλάτι του Τσάρου,μακάρι να είχα σπορ αμάξι οπως εσύ  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• touareg2.jpg
    touareg2.jpg
    179,5 KB · Εμφανίσεις: 57
  • megane coupe (1).jpg
    megane coupe (1).jpg
    94,9 KB · Εμφανίσεις: 35
D

dude901123

Επισκέπτης
Εσυ κάπου χάνεις  :jerking: :2funny: στη Βουλγαρία είχα παει για κατι λιγότερο απο 1 μήνα το 1992 ποιά καφενεία? :2funny:υπήρχαν τότε καφενεία? :jerking:Ασε που έχουν περάσει απο τότε πανω απο 22 χρόνια.
   Καμια γκόμενα απο αυτες που  :knockinb: θα μας βάλεις να δούμε? :2funny: Στη Μολδαβία σε τρεις μέρες πήδηξες τρεις...και στην Ουκρανία πάλι τρεις αν θυμαμαι καλά  :2funny: Βαλε μας καμια φωτο να της θαυμάσουμε  :2funny:
  Παρε και το Σαράβαλο εξω απο το παλάτι του Τσάρου,μακάρι να είχα σπορ αμάξι οπως εσύ  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εγώ φωτογραφίες έβαλα από τα ξενοδοχεία όταν ξυπνούσαν.. όχι από το fb. Αλλά είπαμε είσαι Πανηλίθιος. Δεν μπορείς ούτε να ξεχωρίσεις μια πραγματική φωτογραφία. Δεν έχεις ακούσει το Tineye. Και μετά έλεγες για Μολδαβίες και τύπους που εγώ δεν τους ξέρω. Όπως και τώρα.. συνεχίζεις να κατεβάζεις άσχετες φωτογραφίες από το ιντερνετ όπως κάνεις και με τις γκόμενες και τις μοστράρεις. Τα δεκάχρονα είναι πιο επινοητικά από εσένα. Για χιλιοστή φορά πανίβλακα..
Το 2011 είχα ένα αυτοκίνητο του 2002. Το 2012 το καλοκαίρι το άλλαξα με ένα cc πιο ακριβό από το σαράβαλό σου. Αν το καταλάβεις ίσως περάσεις το μάθημα. Αλλιώς βλέπω να σε διώχνουν και από εδώ.

D

dude901123

Επισκέπτης
τέτοια ντροπή για την Ελλάδα στο εξωτερικό δεν πρέπει να υπάρχει άλλη. Πες μας και τις εμπειρίες από τις σεξουαλικές επαφές με ζώα. Σκυλιά καλύτερα ή γατιά? Έχεις γλύψει πούτσα σκύλου? Έχεις κάνει γλυφομούνι σε γάτα?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ φωτογραφίες έβαλα από τα ξενοδοχεία όταν ξυπνούσαν.. όχι από το fb. Αλλά είπαμε είσαι Πανηλίθιος. Δεν μπορείς ούτε να ξεχωρίσεις μια πραγματική φωτογραφία. Δεν έχεις ακούσει το Tineye. Και μετά έλεγες για Μολδαβίες και τύπους που εγώ δεν τους ξέρω. Όπως και τώρα.. συνεχίζεις να κατεβάζεις άσχετες φωτογραφίες από το ιντερνετ όπως κάνεις και με τις γκόμενες και τις μοστράρεις. Τα δεκάχρονα είναι πιο επινοητικά από εσένα. Για χιλιοστή φορά πανίβλακα..
Το 2011 είχα ένα αυτοκίνητο του 2002. Το 2012 το καλοκαίρι το άλλαξα με ένα cc πιο ακριβό από το σαράβαλό σου. Αν το καταλάβεις ίσως περάσεις το μάθημα. Αλλιώς βλέπω να σε διώχνουν και από εδώ.
Ασε της ειδαμε της φωτογραφίες που μας έβαλες  :jerking: :2funny: ναι απο δωμάτια ξενοδοχειων ήταν γεμάτο είναι το ιντερνέτ με τετοιες φωτογραφίες :2funny:Εμένα όμως είναι 100% ΑΛΗΘΙΝΕΣ και η γκόμενα στην πρώτη φωτογραφία είναι στο σπίτι μου.Και η αλλη γκόμενα ειναι διπλα στο αμάξι μου και στη δευτερη φωτο που ειχα βαλει μεσα στ'αμαξι μου καθόταν.
 Αμάξι πήρες όπως  :knockinb: και της γκόμενες στο ύπνο σου  :2funny: Αν είχες γκόμενες και αμάξι θα μας είχες γεμίσει το σά'ι'τ με φωτογραφίες!Αλλα όλα αυτα ειναι της φαντασίας σου  :2funny:

Συνημμένα

• 11210099_1026387770707246_1704334951_n.jpg
    11210099_1026387770707246_1704334951_n.jpg
    41,7 KB · Εμφανίσεις: 30
  • hbEbz12wxd8.jpg
    hbEbz12wxd8.jpg
    33,8 KB · Εμφανίσεις: 37

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
τέτοια ντροπή για την Ελλάδα στο εξωτερικό δεν πρέπει να υπάρχει άλλη
Υπαρχει και το ωπα οπου οι μεγαλοι γαμιαδες της μολδοβλαχιας οπως και εσυ γαμουσαν υπερτατα μωρα  :2funny:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    88,9 KB · Εμφανίσεις: 161
  • image.jpg
    image.jpg
    75,5 KB · Εμφανίσεις: 50
D

dude901123

Επισκέπτης
Υπαρχει και το ωπα οπου οι μεγαλοι γαμιαδες της μολδοβλαχιας οπως και εσυ γαμουσαν υπερτατα μωρα  :2funny:
Ο Πορνόβλακας είναι ειδικός στα καφενεία.. όλη μέρα εκεί την έβγαζε.. έχει γαμηθεί να ανεβάζει φωτογραφίες και βιντεακια.. Όποιος ζητήσει πληροφορίες τον παραπάμπει στον άνθρωπο κεφάλαιο που του κανόνισε και του ίδιου να βγει. Ο Αλέκος ο Μολδαβός. Μορφή!! Τον έφτιαξε τον Δημητράκη και βγήκε ραντεβού. Αλλιώς ακόμη θα τριγυρνούσε μόνος του ψάχνοντας κανέναν να του μιλήσει.. Για του λόγου το αληθές διαβάστε τις συγκλονιστικές συμβουλές βγαλμένες μέσα απο τις εμπειρίες ζωής που αποκόμισε..
Διάβασε οτι εχω γράψει γιατι μόνο εγω εδωσα αληθινη εικόνα της κατάστασης.Πηγαινε απο το ΟΠΑ και το El Greco.Στο ΟΠΑ συχνάζει ο Αλέκος ενας Μολδαβός που μιλάει καλά Ελληνικά γνωρισε τον αυτος θα σε βοηθίσει,μπορει να σου φέρει και γκόμενες να σου γνωρίσει (μέτριες φυσικα).Περσι τον Οκτωβρη που ημουν εκει συνηθως συχναζε 12-3 το μεσημερι και ερχόταν εκει και το απογευμα μετα της 7-8 .Το ΟΠΑ κλεινει στις 10 το βραδυ.Για  :knockinb: σιγουρα δεν ειναι το καταλληλο μέρος το Κισινιώφ αλλα τουλάχιστον μπορεις να σπάσεις πλάκα με τα ζώα που λένε οτι γαμάνε  :2funny:.
  ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ:Αν σου ζητήσει κανεις δανείκά πες του ΔΕΝ ΕΧΩ ή αποφυγε τον αν του δωσεις λεφτα δεν θα τα ξαναδείς!  Στο ΟΠΑ και στο El Greco εχει πολυ καλό φα'ι'.Στο EL GRECO ομως τα γκαρσόνια μπορούνε να σου χρεώσουνε παραπάνω έλεγχε ότι πάρεις,και μέτρα το λογαριασμό!Εγω με το που παραγγελνα πληρωνα κιόλας.Αυτό που γράφεις είναι πολύ θετικό  :2funny: χαίρομαι που τα μέλη του σά'ι'τ εχουν νοημοσίνη και δεν πιστεύουν τους ψεύτες  :2funny: που γράφουν ιστορίες για αγρίους  :jerking: :2funny:.Βεβαια κ'εγω κάνω κοινωνικό έργο που αποκαλύπτω τα ψέμετα τους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τα γιουσουφάκια και ο Δημητράκης έχετε μια εμμονή με φωτογραφίες απο καφενεία. Γουστάρεις Μολδαβούς και ομογενείς και εσύ? Τη βρίσκεις? Γιατί ο Πορνόβλακας γουστάρει γατιά, σκυλιά και καφενεία. Δεν μπορεί να αναγνωρίσει ούτε τις πραγματικές από τις ψεύτικες φωτογραφίες. Δεν μπορεί να διακρίνει ούτε τα στοιχεία που του δίνω από τα ονόματα των ξενοδοχείων που ήμουν και τις φωτογραφίες μέσα σε αυτά με τις γκόμενες. Εγώ είπα.. κοινωνικές φωτογραφίες από γυναίκες που περπατάνε σε δρόμους και πάρκα δεν ανεβάζω. Όταν ένας άνθρωπος δεν βλέπει μπροστά του.. και ανεβάζει φωτογραφίες με γυναίκες να βγαίνουν φωτογραφία μπροστά στο αυτοκίνητό του.. φαντάζομαι αυτό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη.. ναι Πορνόβλακα.. αφου βγήκε φωτογραφία μπροστά σε ένα αυτοκίνητο που μοιάζει σαν το δικό σου.. ναι είναι η γκόμενά σου. Βάλε και τις άλλες φωοτογραφίες που τράβηξες κρυφά γιατί η γκόμενα ντρέπεται να φωτογραφηθεί μαζί σου. Α και βάλε και το βίντεο με τη γατούλα να της κάνεις γλυφομούνι και το σκύλο να σου δίνει πίπα. Μας έχεις μορφώσει

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Ποιες φωτογραφιες ρε τυπε κατι χοντροκωλες με πατουσες γυρισμενη πλατη μας εβαλες....και κατι δωματια λουξ...  :2funny: γιατι δεν βαζεις κανονικες φωτο εστω και με καλυμμενο προσωπο..φοβασαι μην εκθεσεις τις χωριατες;;  :2funny: ουτε γκομενες σου κανονικες ειναι ουτε θα τις ξαναδεις...κι αν δεν πληρωνες δεν θα ερχοταν κιολας!!!

D

dude901123

Επισκέπτης
Ποιες φωτογραφιες ρε τυπε κατι χοντροκωλες με πατουσες γυρισμενη πλατη μας εβαλες....και κατι δωματια λουξ...  :2funny: γιατι δεν βαζεις κανονικες φωτο εστω και με καλυμμενο προσωπο..φοβασαι μην εκθεσεις τις χωριατες;;  :2funny: ουτε γκομενες σου κανονικες ειναι ουτε θα τις ξαναδεις...κι αν δεν πληρωνες δεν θα ερχοταν κιολας!!!
Χοντροκώλες ε? Και εσύ αναγνωρίζεις μια γυναίκα από την πλάτη μέσα στα σεντόνια.. Χωριάτες από το Κίεβο και από το Τερνόπιλ? Είσαι και εσύ του επιπέδου του Δημήτρη? Έχεις ιδέα από Ουκρανία? Ξέρεις τις πόλεις για τις οποίες μιλάω? Διαβάζεις τίποτα ή απλά επαναλαμβάνεις τις φιλοσοφημένες εξυπνάδες του πάτρονά σου, του γαμιά του fb, του ανθρώπου που κάνει sex με ζώα (αφού και ο ίδιος είναι ζώο)? Μήπως αναγνώρισες και την ηλικία τους?  Άντε πήγαινε καμιά βόλτα στο Πετροχώρι να σε βγάλει έξω με το σιδερένιο σαράβαλό του να νιώσεις σπουδαίος..

Είναι ανόητο να προσπαθήσω να πείσω πως δεν υπερβάλω. Δεν είπα πως γάμησα το πιο όμορφο μουνί της Ουκρανίας. Αλλά αυτές με τις οποίες έκλεισα ραντεβού αυτή τη φορά μου έκατσαν. Τι να πω? Είχαμε μιλήσει αρκετές φορές Skype, το παρουσίασα ωραία το παραμύθι, δεν έκανα και κάποια χοντρή γκάφα και μου έκατσε. Θέλετε τα ονόματα ξενοδοχείων ώστε να ελεγξετε ότι τα 3 διαφορετικά δωμάτια των φωτογραφιών ήταν ακριβώς αυτά? Που να βρήκα τις φωτογραφίες από γυμνές κοπέλες στην ίδια στάση σε 3 διαφορετικά δωμάτια ξενοδοχείων στο Chernivcy?
Λοιπόν...
1. Φωτογραφία: Andinna Hotel. 2. Φωτογραφία: Chernivtsi Apartments. 3. Φωτογραφία: Magnat Lux Hotel.
Δείτε καλά τα δωμάτια και τις φωτογραφίες και θα διαπιστώσετε πως ότι γράφω είναι ακριβώς όπως τα λέω. Αν κάποιος από εσάς ζει Θεσσαλονίκη και θέλει ας έρθει με πμ να πιούμε ένα καφέ και να του δείξω τις υπόλοιπες ανοιχτές φωτογραφίες με πρόσωπα, με αποδείξεις κράτησης ξενοδοχείων αλλά και μιλώντας στο Skype με τα κορίτσια των φωτογραφιών ώστε να κλείσει επιτέλους το θέμα μια και καλή.  

Συνημμένα

• DSC01219.JPG_thumb.png
    DSC01219.JPG_thumb.png
    118,4 KB · Εμφανίσεις: 28
  • DSC01314.JPG_thumb.png
    DSC01314.JPG_thumb.png
    150,7 KB · Εμφανίσεις: 31
D

dude901123

Επισκέπτης
..

Συνημμένα

• Optimized-DSC01394.JPG
    Optimized-DSC01394.JPG
    112,2 KB · Εμφανίσεις: 60

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είναι τόσο καράβλαχος που συγκρίνει την Αγία Πετρούπολη με τα κωλοχώρια  :2funny:.Τη δευτερη φωτογραφία πρεπει να την ειχε ξαναβαλει παλια και ο RED και του την έκανε δωρο  :2funny:
 Σας βάζω κ'εγω φωτο απο γκόμενες που κοιμούνται στο κρεβάτι του ξενοδοχείου  :jerking: στο Τσερνοφτσί  :2funny:
 Γεμάτο είναι το google από τέτοιες φωτογραφίες  :2funny:
 Για να υποστηρίζει τόσο τα ζώα του ΟΠΑ πρέπει να είναι γνωστός τους  :think: ο κύκλος στενευει :)

Συνημμένα

• devushki_spjat Tsernovtsi.jpg
    devushki_spjat Tsernovtsi.jpg
    45,5 KB · Εμφανίσεις: 33
  • devushki_spjat] Tsernovtsi1.jpg
    devushki_spjat] Tsernovtsi1.jpg
    36,7 KB · Εμφανίσεις: 36

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Χοντροκώλες ε? Και εσύ αναγνωρίζεις μια γυναίκα από την πλάτη μέσα στα σεντόνια.. Χωριάτες από το Κίεβο και από το Τερνόπιλ? Είσαι και εσύ του επιπέδου του Δημήτρη? Έχεις ιδέα από Ουκρανία? Ξέρεις τις πόλεις για τις οποίες μιλάω? Διαβάζεις τίποτα ή απλά επαναλαμβάνεις τις φιλοσοφημένες εξυπνάδες του πάτρονά σου, του γαμιά του fb, του ανθρώπου που κάνει sex με ζώα (αφού και ο ίδιος είναι ζώο)? Μήπως αναγνώρισες και την ηλικία τους?  Άντε πήγαινε καμιά βόλτα στο Πετροχώρι να σε βγάλει έξω με το σιδερένιο σαράβαλό του να νιώσεις σπουδαίος..

Είναι ανόητο να προσπαθήσω να πείσω πως δεν υπερβάλω. Δεν είπα πως γάμησα το πιο όμορφο μουνί της Ουκρανίας. Αλλά αυτές με τις οποίες έκλεισα ραντεβού αυτή τη φορά μου έκατσαν. Τι να πω? Είχαμε μιλήσει αρκετές φορές Skype, το παρουσίασα ωραία το παραμύθι, δεν έκανα και κάποια χοντρή γκάφα και μου έκατσε. Θέλετε τα ονόματα ξενοδοχείων ώστε να ελεγξετε ότι τα 3 διαφορετικά δωμάτια των φωτογραφιών ήταν ακριβώς αυτά? Που να βρήκα τις φωτογραφίες από γυμνές κοπέλες στην ίδια στάση σε 3 διαφορετικά δωμάτια ξενοδοχείων στο Chernivcy?
Λοιπόν...
1. Φωτογραφία: Andinna Hotel. 2. Φωτογραφία: Chernivtsi Apartments. 3. Φωτογραφία: Magnat Lux Hotel.
Δείτε καλά τα δωμάτια και τις φωτογραφίες και θα διαπιστώσετε πως ότι γράφω είναι ακριβώς όπως τα λέω. Αν κάποιος από εσάς ζει Θεσσαλονίκη και θέλει ας έρθει με πμ να πιούμε ένα καφέ και να του δείξω τις υπόλοιπες ανοιχτές φωτογραφίες με πρόσωπα, με αποδείξεις κράτησης ξενοδοχείων αλλά και μιλώντας στο Skype με τα κορίτσια των φωτογραφιών ώστε να κλείσει επιτέλους το θέμα μια και καλή.  
Αστο κάηκες  :2funny: και Κισινιώφ οταν ημουν να συναντιθουμε δεν ερχόσουν  :jerking: γιατι δεν εχεις τιποτα να δειξεις  :2funny:.Αυτο ειναι αποδεδηγμένο αλλο τι  :jerking: μας λες εσυ οτι δεν μπηκες 2 μερες ιντερνετ  :jerking: :2funny:.Ενα μηνα ημουν εκει και ησουν 5-6 μέρες και εμπαινες στο ΟΠΑ και το Ελ Γκρέκο και το επαιρνες φωτογραφιες για να μας δειξεις οτι είσαι Μολδαβία.Οσο για τον Αλέκο μου έφερε μια μέτρια που δεν μου άρεσε καθόλου την έβαλα τη φωτογραφία της στο σά'ι'τ για να εχουν οι αναγνώστες αποψη.Μαζι της δεν βγηκα ραντεβου.
  Αν με της γκόμενες σου εχουν γίνει αυτα που μας λες δεν θα φοβόσουν να της βάλεις της φωτογραφιες τους στο σά'ι'τ.Οπως κάνω εγω με της δικές μου γκόμενες  :)Και να της βρει καποιος και να της ρωτισει θα του πουνε οτι γράφω.Αν δε καποια ειναι ιερόδουλος στο επαγγελμα και την εχω γκόμενα το γράφω.
  Εσυ σε συναντιση να πας ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ οπως δεν ηρθες και να συναντισεις εμένα.Κκωλόνεις οπως και ο Davarits που φέτος φοβηθηκε να παει ακομα και Μολδαβια και μεχρι τη Βουλγαρια εφτασε  :2funny:.
 Κατι αλλο πες μου:Τα ζώα του ΟΠΑ γιατι τα υποστηρίζεις? :think: :2funny:Κκαθε λογικος θα τους έκραζε και θα γέλαγε με την κατάντια τους  :think: :2funny:.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom