Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Να πάρε φωτογραφίες για να έχεις απο το σημερινό μου ραντεβού....να τη και απο το Facebook   :2funny:

κουκλακι το μωρο..ευγε δημητρακη :rockon:

Εδωσες ρεστα..περιμενουμε την φωτο-απαντηση για την σερβα χαλκιδικη & τις ουκρανιδες τσερνιφτσι.. :2funny:
Μαλλον με καμμια μπαζολα απο βαλμαδα (χωριο εξω απο σαλονικη)πηγε για καφε κορδελιο που ειναι χαι  :think: 

:2funny:

Aruba

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2013
Κριτικές
2
Like
65
Πόντοι
0
Παρτην και σπίτι μου που ηρθε να παιξουμε τάβλι  :2funny:
Επρεπε να τους έβλεπες που τους την έλεγα  :2funny: και ρώταγα τον Παναγιώταρο?Τι γαμάς?Ενα μήνα δεν σε ειδα ποτέ με γκόμενα  :2funny:.Και μου απάνταγε οπως μιλαγε μπουκωμένος σα να 'χε παρει ενα αρχήδι στο στόμα:Γαμάω κάτι περίεργους.Εγω του απαντουσα απο γυναίκες γαμάς τιποτα? :2funny: και μου απάνταγε το ίδιο  :2funny:.
  Αυτη η γκόμενα δεν ηθελε με τιποτα να φωτογραφιθει!Φοβοταν  :2funny: την εβγαλα με πονηριά....οι πρωτες φωτο ειναι απο την καμερα του αυτοκινητου...περάσαμε μπροστα απο το αυτοκινητο και μας τραβηξε και πατησα pause στο βιντεο φωτογραφισα την οθώνη γ'αυτο και η ποιοτητα ειναι χάλια.Η φώτο στο σπιτι μου εγινε απο το τηλεφωνο.......κραταγα το  Sony και εκανα οτι γραφω σε καποιον....και την φωτογραφισα.
   Εγώ βαζω μόνο αληθινες φωτογραφίες με αποδειξεις.Όχι μούφα σαν τον ψεύτη  :2funny:Ουτε χρειαζεται να παω στα χωριά της Ουκρανίας για να παρακαλάω 35χρονες  :2funny: ουτε να δίνω 170 Ευρώ για να εχω για μια ωρα γυναικία συντροφιά  :jerking: :2funny:.Αυτη ειναι 24 ετων απο Αγία Πετρούπολη υψος 1,74.
Ρε παραπληγα σταματά να σπαμαρεις και άσε το φωτοσοπ και τις παπαριές. Σε λίγο που θα βγουν τα πεπόνια θα πηδάς και εσύ.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Εδωσες ρεστα..περιμενουμε την φωτο-απαντηση για την σερβα χαλκιδικη & τις ουκρανιδες τσερνιφτσι.. :2funny:
Μαλλον με καμμια μπαζολα απο βαλμαδα (χωριο εξω απο σαλονικη)πηγε για καφε κορδελιο που ειναι χαι   :think:   

ασβεστοχωρι τυπε  :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε παραπληγα σταματά να σπαμαρεις και άσε το φωτοσοπ και τις παπαριές. Σε λίγο που θα βγουν τα πεπόνια θα πηδάς και εσύ.
Ποιο φωτοσόπ ρε ηλίθιε στον ύπνο σου το είδες  :jerking:Να και αλλη φωτο απο το βίντεο την εστειλα στο Facebook σε καποιον για να μικρίνει και απο το μυνημα την αποθήκευσα για να μικρίνει και σας την βάζω.Η κάμερα εχει γραψει και την ημερομηνία  :) και την ώρα.
 Εχω το βιντεάκι που περνάω μαζι της μπροστα απο το αυτοκίνητο και μπορώ να το στείλω στον Αντισθένη ή σε όποιον Μοντεράτορ θέλει μέσω Σκά'ι'π.
 Να και η φώτο σπίτι μου η γκόμενα ειναι η ίδια.

Συνημμένα

• 11211525_1026458904033466_1324579268_o.jpg
    11211525_1026458904033466_1324579268_o.jpg
    106,6 KB · Εμφανίσεις: 32
  • 11210099_1026387770707246_1704334951_n.jpg
    11210099_1026387770707246_1704334951_n.jpg
    41,7 KB · Εμφανίσεις: 30

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Μαλλον με καμμια μπαζολα απο βαλμαδα (χωριο εξω απο σαλονικη)πηγε για καφε κορδελιο που ειναι χαι   :think:   

Αν ο φουκαράς είχε μια 40χρονη χοντρή Ελεηνίδα σιγα μην επαιρνε City Tour  :2funny: και σιγα μην πηγαινε Ουκρανια για να πληρώνει τη χωριάτα μπας και του κάτσει  :2funny:
  Όσο για το φωτοσόπ να κ'αλλες φωτογραφιες που φένεται οτι ειναι απο βιντεο (δεν ειναι σε ολη την οθώνη).Η μια ειναι στην απεναντι πλευρα του δρόμου...της ειπα να παμε να δουμε το κιόσκι με τα ψάρια για να περασουμε μπροστα απο το αμάξι και να μας πάρει η κάμερα.Πηγαμε μεχρι το κιόσκι στην πρωτη φωτο και μετα περάσαμε και στο γυρισμο μπροστα απο το αμάξι.

Συνημμένα

• 11181976_1026461784033178_2009931302_o.jpg
    11181976_1026461784033178_2009931302_o.jpg
    140,4 KB · Εμφανίσεις: 30
  • 11101835_1026461690699854_107796730_o.jpg
    11101835_1026461690699854_107796730_o.jpg
    159,4 KB · Εμφανίσεις: 27

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
δημητρακη,ψαρακι το κερασες το γκομενακι που γραφει πισω?  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

μπορει και  καμαρα με 2 ευρω καφε να την εβγαλε  :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη,ψαρακι το κερασες το γκομενακι που γραφει πισω?  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Σκατά ψάρια είχε απλος της είπα να πάμε εκεί για να μας πάρει η κάμερα απο το αυτοκίνητο  :2funny: την κέρασα φρέσκο πουλάκι  :2funny:.Ο ψεύτης μόνο σε κάνα city tour  με 170 Ευρώ μπορεί να  :knockinb: μιά τέτοια γκόμενα  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αν ο φουκαράς είχε μια 40χρονη χοντρή Ελεηνίδα σιγα μην επαιρνε City Tour  :2funny: και σιγα μην πηγαινε Ουκρανια για να πληρώνει τη χωριάτα μπας και του κάτσει  :2funny:
  Όσο για το φωτοσόπ να κ'αλλες φωτογραφιες που φένεται οτι ειναι απο βιντεο (δεν ειναι σε ολη την οθώνη).Η μια ειναι στην απεναντι πλευρα του δρόμου...της ειπα να παμε να δουμε το κιόσκι με τα ψάρια για να περασουμε μπροστα απο το αμάξι και να μας πάρει η κάμερα.Πηγαμε μεχρι το κιόσκι στην πρωτη φωτο και μετα περάσαμε και στο γυρισμο μπροστα απο το αμάξι.
Βαλε ολο το βιντεο να δουμε τις μαγικες σου κινησεις  :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βαλε ολο το βιντεο να δουμε τις μαγικες σου κινησεις  :rockon:
Το βιντεο ειναι μερικα δεπτερόλεπτα που περνάω μπροστα απο το αμάξι μαζι της προς το κιόσκι με τα ψάρια και μετά πίσω.
  Το θέμα δεν ειναι αυτο...εγω και ο Σινοχάρας ήμαστε ΟΙ ΜΟΝΟΙ που έχουμε βάλει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ απο γκόμενες στο σά'ι'τ!Οταν ο ψεύτης βάζει φωτογραφίες μούφα.Ειδες τους ψεύτες του ΟΠΑ που λεγανε ιστοριες για αγριους  :2funny: και πηγα και τους αποκάλυψα οτι μονο  :jerking:  :2funny:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
μπορει και  καμαρα με 2 ευρω καφε να την εβγαλε  :2funny: :2funny: :2funny:

ναυαρινου τυπε με μπυρα απο το περιπτερο μαζι με τα φοιτητακια :rockon:  :dancing:

δημητρακη ολοι με μπουφαν κασκολ,δεν εχει κρυο?  εσυ με πουκαμισο ανετος στην δουλεια σου!!!το μωρο ντροπαλο δειχνει....θα σε κατηγορησουν οτι εκθετεις τις κορασιδες στο μπου ενω αυτοι προστατευουν τις μπαμπουσκες χωριατες
οπως η greenpeace τις ορκες!!! :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναυαρινου τυπε με μπυρα απο το περιπτερο μαζι με τα φοιτητακια :rockon:  :dancing:

δημητρακη ολοι με μπουφαν κασκολ,δεν εχει κρυο?  εσυ με πουκαμισο ανετος στην δουλεια σου!!!το μωρο ντροπαλο δειχνει....θα σε κατηγορησουν οτι εκθετεις τις κορασιδες στο μπου ενω αυτοι προστατευουν τις μπαμπουσκες χωριατες
οπως η greenpeace τις ορκες!!! :2funny:
Είχε 5-6 βαθμους με ήλιο.Είναι πολυ ντροπαλή!Με τίποτα δεν καθόταν να τη βγάλω φωτογραφία! :rockon: Της είπα οτι το αμάξι έχει 4 κάμερες και αν θέλω απο το βίντεο φτιάχνω φωτογραφίες  :2funny: (οπως και έκανα :2funny:) .Είναι πολυ καλό κοριτσάκι  :).Αυτες της μέρες θα συναντίσω την κακάσχημη θελω να τη γυρίσω βιντεάκι για την κτηνοβασία θα της βάλω να φοράει μάσκα γάτας (δεν το υπόσχομαι,αλλα πιθανότατα θα κάτσει να τη βγαλω βίντεο  :2funny:).

D

dude901123

Επισκέπτης

Βλέπω γνωρίζεις από μπαζώματα.. Φίλος του Πορνοηλίθιου δεν είσαι? Γαμάς και εσύ γάτες ή μόνο σε πηδάνε σκυλιά? Εγώ λοιπόν έχω φωτογραφίες για όλα όσα γράφω. Αλλά εδώ μέσα με τις βλακείες που άκουσα μαζεμένες όταν ανέβαζα τις εμπειρίες και φωτογραφίες στο Chernivcy από άτομα που έχουν ερωτικές εμπειρίες μόνο με ζώα, σταμάτησα να δείχνω το παραμικρό. Όποιος ενδιαφέρεται μόνο κατόπιν προσωπικής επικοινωνίας.
Όσο για τον ηλίθιο.. αυτός ζει μόνιμα στο Πετροχώρι και έχει για γκόμενες τις 2 τελευταίες που ντρέπονται να φωτογραφηθούν μαζί του? Οι γυναίκες είναι πολύ έξυπνες.. ακόμη καιοι βλαχορωσσίδες που κυκλοφόρησε 2,3 φορές ο Πορνοηλίθιος. Όταν βρίσκουν χορηγό και ντρέπονται για την επιλογή τους λογικό είναι να μη θέλουν φωτογραφίες. Μη τους δει και κανένας με το γνωστό χορηγό του Πετροχωρίου και κατάλαβουν όλοι πως πρόκειται για.. semiprostituktes. Πάντως ντροπαλή ρωσίδα για φωτογραφίες... πρώτη φορά το ακούω. Έχω ακούσει για παρθένες, για πουτάνες, για γυναίκες για σπίτι, για καλές μαγείρισσες.. αλλά αυτό το τελευταίο είναι παγκόσμια πρώτη εμφάνιση της δικαιολογίας που σου πέταξε. Και εσύ παγκόσμιος μαλάκας που τη μεταφέρεις εδώ μέσα. Να τα κάνουμε ψιλά λοιπόν. Μια γκόμενα βγαίνει μαζί σου. Δεν σε γουστάρει, δεν της κάνεις, ντρέπεται να τη δουν μαζί σου και όπως όλες οι γυναίκες αποφεύγει να υπάρχει έστω μια τυπική φωτογραφία να κάθεσαι μαζί της σε ένα καφέ. Για να μη χρειάζεται να δίνει εξηγήσεις σε κάνεναν ποιος είσαι και που σε γνώρισε. Έχεις και γάτα αλλά δεν την ακούς που σου μιλάει..
Τι κάνει νιάου, νιάου? Ο Πορνοηλίθιος φυσικά.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Βλέπω γνωρίζεις από μπαζώματα.. Φίλος του Πορνοηλίθιου δεν είσαι? Γαμάς και εσύ γάτες ή μόνο σε πηδάνε σκυλιά? Εγώ λοιπόν έχω φωτογραφίες για όλα όσα γράφω. Αλλά εδώ μέσα με τις βλακείες που άκουσα μαζεμένες όταν ανέβαζα τις εμπειρίες και φωτογραφίες στο Chernivcy από άτομα που έχουν ερωτικές εμπειρίες μόνο με ζώα, σταμάτησα να δείχνω το παραμικρό. Όποιος ενδιαφέρεται μόνο κατόπιν προσωπικής επικοινωνίας.
Όσο για τον ηλίθιο.. αυτός ζει μόνιμα στο Πετροχώρι και έχει για γκόμενες τις 2 τελευταίες που ντρέπονται να φωτογραφηθούν μαζί του? Οι γυναίκες είναι πολύ έξυπνες.. ακόμη καιοι βλαχορωσσίδες που κυκλοφόρησε 2,3 φορές ο Πορνοηλίθιος. Όταν βρίσκουν χορηγό και ντρέπονται για την επιλογή τους λογικό είναι να μη θέλουν φωτογραφίες. Μη τους δει και κανένας με το γνωστό χορηγό του Πετροχωρίου και κατάλαβουν όλοι πως πρόκειται για.. semiprostituktes. Πάντως ντροπαλή ρωσίδα για φωτογραφίες... πρώτη φορά το ακούω. Έχω ακούσει για παρθένες, για πουτάνες, για γυναίκες για σπίτι, για καλές μαγείρισσες.. αλλά αυτό το τελευταίο είναι παγκόσμια πρώτη εμφάνιση της δικαιολογίας που σου πέταξε. Και εσύ παγκόσμιος μαλάκας που τη μεταφέρεις εδώ μέσα. Να τα κάνουμε ψιλά λοιπόν. Μια γκόμενα βγαίνει μαζί σου. Δεν σε γουστάρει, δεν της κάνεις, ντρέπεται να τη δουν μαζί σου και όπως όλες οι γυναίκες αποφεύγει να υπάρχει έστω μια τυπική φωτογραφία να κάθεσαι μαζί της σε ένα καφέ. Για να μη χρειάζεται να δίνει εξηγήσεις σε κάνεναν ποιος είσαι και που σε γνώρισε. Έχεις και γάτα αλλά δεν την ακούς που σου μιλάει..
Πρε φίλε Dirty? Έχεις λίγο ίχνος σοβαρότητας? Το άθλημα με τις Ρωσίδες δεν το κατέχεις... Υπάρχουν Ρωσίδες που δεν θέλουν καθόλου φωτογραφίες! Τι είναι χωριατάκια να παίζουν με τα κινητά? Αν επιμείνεις θα τη βγάλεις.. Αλλά αν δεν θέλει? Εδώ ο Δημητράκης μιλάει για πραγματικά ραντεβού και όχι στημένα! Όπως με τον φίλο μου που πήγε και τον είδε και γυρίσαν στα κλάμπ και κάναν νορμάλ καμάκι και όχι ιντερνετικές ιστορίες για αγρίους...

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
dude901123 o δημητρακης σε εσκισε τυπε αστο...βαλε κ συ φωτογραφιες εστω κ με καλυμενα προσωπα απο αυτες που πληρωσες στο τσερνιφτσι κ μετα μιλαμε.
Το σοβαρο μουνι ρωσιδα απο πετροπουλη η μοσχα δεν καθεται για φωτογραφιες τουλαχιστον στην αρχη...τωρα για τις ουκρανες 35 αρες που λες φορτωσες ειναι ντροπαλες κι αυτες ;μηπως εχουν και παιδια 20 χρονων;;ποσα τους εδωσες;; :2funny:
Στο ωπα συχναζες;;; :2funny:
Μαριαν κ συ ποσες σημερα;;; :jerking:

Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Σε έδειξα μόλις τώρα στην ουκρανα μου χαχχα λύθηκε apo τα γέλια  :2funny: με το μαλλί σαν αγκάθινο στεφάνι από μπροστά και η καράφλα σου από πίσω σαν μπιφτέκι :2funny: αύριο θα tis δείξω pws perpatas με τα χέρια ανοιχτά :2funny: ελπίζω να το αντέξει :2funny:

Συνημμένα

• jrFM0DL4Kws.jpg
    jrFM0DL4Kws.jpg
    58,4 KB · Εμφανίσεις: 33

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Σε έδειξα μόλις τώρα στην ουκρανα μου χαχχα λύθηκε apo τα γέλια  :2funny: αύριο θα tis δείξω pws perpatas με τα χέρια ανοιχτά :2funny: ελπίζω να το αντέξει :2funny:

ποια ουκρανα ρε γυφτο???ουκρανη λεγεται ...το γυμνασιο κορδελιου εβγαλες και συ??? :2funny:
το τι γαμαω εγω οχι μονο απο ομορφια αλλα και απο επιπεδο δεν το βγαζεις ουτε και στα πιο τρελλα σου ονειρα κακομοιρε !!!!
μας εβαλες κατι fake φωτος και λες πως γαμας και εσυ  :jerking:
ελεος με τους πικραμενους...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ξερω μας τα είπες  :jerking:,φωτογραφίες δεν βάζεις για να μη διασύρεις της χωριάτες,οταν ηταν να γίνει η συνάντιση κρυβόσουν  :2funny:.
 Η αλήθεια είναι λιγάκι διαφορετική η χωριάτα που γνώρισες μεσω Αγγλοφωνου σά'ι'τ ειναι ιμη επαγγελματιας οπως και ολες αυτες σε αυτα τα σά'ι'τ.Εμένα καμια απο της κοπέλες μου ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ και δεν πηγαινει με ξένους,γκόμενες που ξέρουν Αγγλικά και πηγαινουν με ξένους της αποφευγω!Υπαρχει περιπτωση αν βάλεις της φωτογραφίες της χωριάτας καποιος να την αναγνωρίσει απο αυτα τα σά'ι'τ και να γράψει την αλήθεια.Παντος εσεις οι αγάμητοι φουκαράδες καταστρέψατε την Ουκρανία!Πηγαινετε εκει και δίνεται χοντρά λεφτά για να πάτε με τελειωμένες που οι ντόπιοι ουτε θα γύριζαν να της κοιτάξουνε  :headbang:
  Η Σέρβα που είναι να τη θαυμάσουμε? :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
dude901123 o δημητρακης σε εσκισε τυπε αστο...βαλε κ συ φωτογραφιες εστω κ με καλυμενα προσωπα απο αυτες που πληρωσες στο τσερνιφτσι κ μετα μιλαμε.
Το σοβαρο μουνι ρωσιδα απο πετροπουλη η μοσχα δεν καθεται για φωτογραφιες τουλαχιστον στην αρχη...τωρα για τις ουκρανες 35 αρες που λες φορτωσες ειναι ντροπαλες κι αυτες ;μηπως εχουν και παιδια 20 χρονων;;ποσα τους εδωσες;; :2funny:
Στο ωπα συχναζες;;; :2funny:
Μαριαν κ συ ποσες σημερα;;; :jerking:
Εγω πιστεύω οτι αυτος είναι καποιος φίλος καποιον απ'αυτους τους γαμιάδες  :jerking: του ΟΠΑ  :2funny: γ'αυτο και τους στηρίζει  :2funny:.
  Το να του ζητάς να βάλει φωτογραφίες απο γκόμενες είναι σα να ζητάς απο 'μένα να βαλω φωτογραφίες απο το Λίαρ Τζετ μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: .Αν και πιο ευκολο ειναι να ειχα εγω Λίαρ Τζετ παρα αυτος ο φουκαράς γκόμενες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom