Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:
αφήστε τον καρπαζοεισπράκτορα με το φυτευτο μαλλί να γράφει...μια χαρά γελάμε  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το βιντεάκι σου είναι κορυφαίο.. Γυάλισες και την καράφλα ή την ξέχασες?
Ρε τελευταίε.. επαναλαμβάνω.. ένα μήνα τώρα ανεβάζεις κοινωνικές φωτογραφίες από F.B. Θυμάσαι που βρίσκεσαι? Θυμάσαι πως εδώ δεν είναι είναι site για ερωτευμένους χορηγούς που πάνε χεράκι, χεράκι με βλαχογκόμενες και τις μοστράρουν. Εδώ είναι Πορνοσίτε. Οι αγαπούληδες είναι σε άλλα σίτε. Από την πολύ βλακεία το έχεις χάσει.. Όποια κάθεται κοντά στο αυτοκίνητό σου και φωτογραφίζεται είναι και γκόμενά σου? Όποιας τις φωτογραφίες ανεβάζεις από κοινωνικά δίκτυα.. είναι η ερωμένη σου? Είσαι πιο βλάκας και από τα χόρτα..
Για να κάθεται στο αμάξι μου σημαίνει οτι έχει κάποια σχέση μαζί μου.Οι δικές σου γκόμενες που είναι? :2funny:γιά βάλε μας να της θαυμάσουμε  :2funny:ή μήπως υπάρχουν μόνο στη φαντασία σου? :2funny:Εγώ μόνο μούφα φωτογραφίες είδα απο'σένα  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
αφήστε τον καρπαζοεισπράκτορα με το φυτευτο μαλλί να γράφει...μια χαρά γελάμε  :2funny:
μιλησαν οι μαλλιάδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μεγαλα καμακια που ανεβαζουν το ελληνικο τουριστικο προιον
Πολύ δυνατή ομάδα,πολύ δυνατά καμάκια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• kamakia.jpg
    kamakia.jpg
    101,1 KB · Εμφανίσεις: 58
  • Dav3.jpg
    Dav3.jpg
    42,5 KB · Εμφανίσεις: 79

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάντος για να γελάς μαζί τους καλοί είναι  :2funny:Τα καμάκια  :2funny:ο αρχηγός των  :jerking: καθώς και ο ψεύτης της Μολδαβίας  :2funny:Που κάθε μέρα τον κάνω ρεζίλι αν διαβάσεις  :2funny:.Βεβαια αυτος πια δεν έχει ενδιαφέρον γιατι ειναι πολυ βλάκας  :2funny: και δεν έχει να πει τίποτα αποκαλυφθηκαν ολα τα ψέματα του.Θα είχε πολύ γέλιο αν καποιος έβρισκε μια φωτογραφία του ψεύτη  :2funny: Πιστεύω θα γίνει κ'αυτό,είναι θέμα χρόνου  :2funny:Εκει θα πέσει τρελλό  :2funny:με την κατάντια του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• kamakia.jpg
    kamakia.jpg
    101,1 KB · Εμφανίσεις: 65
  • Dav3.jpg
    Dav3.jpg
    42,5 KB · Εμφανίσεις: 53

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι οτιδηποτε βλεπω εδω να μην πιστευω τιποτα...
ενα αλλο νημα που ανοιχτηκε τα λεει ολα,οτι ολοι εδω μεσα ειναι ομορφοι,με κοιλιακους κτλ...
εγω δεν λεω ποτε ψεμματα ουτε για το πως ειμαι,τι κανω κτλ...
δεν φλασαρω τη ζωη μου και  το ειναι μου εδω μεσα γι αυτο τσακωνομαι με πολλους απο δω.Επειδη ειναι ψευτες το λιγοτερο...

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Μονο μολδαβια ειναι τα real καμακια μια μιξη απογονων του καζανοβα και του ρασπουτιν !!!!ωπααααα

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    87,1 KB · Εμφανίσεις: 80
  • image.jpg
    image.jpg
    80,9 KB · Εμφανίσεις: 64

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
Μονο μολδαβια ειναι τα real καμακια μια μιξη απογονων του καζανοβα και του ρασπουτιν !!!!ωπααααα
Θαυμαστής του εγκεφαλικά ανάπηρου πεπονoκατσικογαμη είσαι τυπε ;

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Πηξαμε κι εδω στις  μουφες τυπε οπως τους γαμιαδες στην μολδαβια..εγω φαν δεν ειμαι κανενος πλην του εαυτου μου,
Απο εκει και περα ο πορνομεταναστης εχει αποδειξει αν φορτωνει ´η οχι ..με ντοκουμεντα...δεν χρειαζεται υπερασπιση ο τσαρος  :rockon:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Μαλλον σε πλυντηριο αυτοκινητων δουλευεις κ μας μοστραρεις το αμαξι του ρωσου πελατη...
Σ αυτό δεν λέει ψέματα δικό του είναι το αυτοκίνητο. Το έχει βαφτίσει κιόλας (σιδερένιο άλογο)

Don Frantcesco

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
52
Πόντοι
1
Πηξαμε κι εδω στις  μουφες τυπε οπως τους γαμιαδες στην μολδαβια..εγω φαν δεν ειμαι κανενος πλην του εαυτου μου,
Απο εκει και περα ο πορνομεταναστης εχει αποδειξει αν φορτωνει ´η οχι ..με ντοκουμεντα...δεν χρειαζεται υπερασπιση ο τσαρος  :rockon:
Το γαμησε και ψόφησε που λέμε

Συνημμένα

• 30367.jpg
    30367.jpg
    234,1 KB · Εμφανίσεις: 64

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πηξαμε κι εδω στις  μουφες τυπε οπως τους γαμιαδες στην μολδαβια..εγω φαν δεν ειμαι κανενος πλην του εαυτου μου,
Απο εκει και περα ο πορνομεταναστης εχει αποδειξει αν φορτωνει ´η οχι ..με ντοκουμεντα...δεν χρειαζεται υπερασπιση ο τσαρος  :rockon:
Μ'αρέσει που όλοι οι φουκαράδες αρχίσαν να γράφουν  :jerking: και να κρύβονται πισω απ'το πληκτρολόγιο.Ο Davarits που ηταν όλο μαγκιά το καλοκαίρι δεν τόλμισε να πάει ουτε Μολδαβία  :2funny: μονο μεχρι τη Βουλγαρία πήγε  :2funny:ο δε ψεύτης της Μολδαβίας  :2funny: ερχόταν εξω απο το ΟΠΑ το έβγαζε φωτογραφίες και δεν έμπαινε μέσα να μου μιλήσει να μη δω τα χάλια του  :2funny: Το (σπορ) αυτοκινητο του το θαυμάσατε  :2funny:καθώς και της αποδείξεις που μας έβαλε για της γκόμενες του  :2funny:.

Ουτε να τους  :shit: δεν αξίζει!λυπάμαι τα σκατάκια μου  :2funny:.Θα σε συμβουλευα να πας εκει ενα τριημερο να πεθάνεις στα  :2funny: με όλους αυτούς  :2funny:.Τωρα τι καμάκια ειναι δεν ξέρω? :think: γιατι απο το ΟΠΑ γυναίκα δεν πέρναγε ουτε απ'εξω  :2funny:απο το πω'ι' μεχρι το βραδυ επαιζαν ταβλι και χαρτιά  :2funny:.Αν πας στο Κισινιώφ πάρε και μια αντιασφυξιογονα μάσκα γιατι με την κάπνα που έχει το ΟΠΑ απο τα τσιγάρα τους δεν μπορεις να αναπνευσεις  :2funny:.

D

dude901123

Επισκέπτης
Μ'αρέσει που όλοι οι φουκαράδες αρχίσαν να γράφουν  :jerking: και να κρύβονται πισω απ'το πληκτρολόγιο.Ο Davarits που ηταν όλο μαγκιά το καλοκαίρι δεν τόλμισε να πάει ουτε Μολδαβία  :2funny: μονο μεχρι τη Βουλγαρία πήγε  :2funny:ο δε ψεύτης της Μολδαβίας  :2funny: ερχόταν εξω απο το ΟΠΑ το έβγαζε φωτογραφίες και δεν έμπαινε μέσα να μου μιλήσει να μη δω τα χάλια του  :2funny: Το (σπορ) αυτοκινητο του το θαυμάσατε  :2funny:καθώς και της αποδείξεις που μας έβαλε για της γκόμενες του  :2funny:.
Ουτε να τους  :shit: δεν αξίζει!λυπάμαι τα σκατάκια μου  :2funny:.Θα σε συμβουλευα να πας εκει ενα τριημερο να πεθάνεις στα  :2funny: με όλους αυτούς  :2funny:.Τωρα τι καμάκια ειναι δεν ξέρω? :think: γιατι απο το ΟΠΑ γυναίκα δεν πέρναγε ουτε απ'εξω  :2funny:απο το πω'ι' μεχρι το βραδυ επαιζαν ταβλι και χαρτιά  :2funny:.Αν πας στο Κισινιώφ πάρε και μια αντιασφυξιογονα μάσκα γιατι με την κάπνα που έχει το ΟΠΑ απο τα τσιγάρα τους δεν μπορεις να αναπνευσεις  :2funny:.
Ρε καμένε Πορνοηλιθίε.. Βάλε καμιά φωτογραφία από το FB να γελάσουμε.. Και μετά κανένα βιντεακί να ολοκληρωθεί το καρέ της Πορνοηλιθιότητας.. Είσαι η απόδειξη της βλαχιάς και της ντροπής του ελληνισμού. Ούτε οι συγγνενείς σου δεν σου μιλάνε και για αυτό όλη μέρα είσαι μέσα σε σάιτ όπως αυτό μήπως βρεις κανέναν να μιλήσεις και να σου πει πόσο βλάκας είσαι..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε καμένε Πορνοηλιθίε.. Βάλε καμιά φωτογραφία από το FB να γελάσουμε.. Και μετά κανένα βιντεακί να ολοκληρωθεί το καρέ της Πορνοηλιθιότητας.. Είσαι η απόδειξη της βλαχιάς και της ντροπής του ελληνισμού. Ούτε οι συγγνενείς σου δεν σου μιλάνε και για αυτό όλη μέρα είσαι μέσα σε σάιτ όπως αυτό μήπως βρεις κανέναν να μιλήσεις και να σου πει πόσο βλάκας είσαι..
Εγώ πάντος έβαλα αληθινές φωτογραφίες και όχι μούφα όπως εσύ  :2funny: αγάμητε κακομοίρη  :2funny:η διαφορά μας είναι οτι είμαι ο μόνος που λέει αλήθεια εδώ μέσα.Βάλε μας της δικές σου γκόμενες που δεν υπάρχουν να της δούμε  :2funny: βάλε μας και το (σπορ) αυτοκίνητο σου  :2funny:
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι οτιδηποτε βλεπω εδω να μην πιστευω τιποτα...
ενα αλλο νημα που ανοιχτηκε τα λεει ολα,οτι ολοι εδω μεσα ειναι ομορφοι,με κοιλιακους κτλ...
εγω δεν λεω ποτε ψεμματα ουτε για το πως ειμαι,τι κανω κτλ...
δεν φλασαρω τη ζωη μου και  το ειναι μου εδω μεσα γι αυτο τσακωνομαι με πολλους απο δω.Επειδη ειναι ψευτες το λιγοτερο...
Αυτά είναι σοφά λόγια.Παντος εγω  :2funny: :2funny: :2funny: με τους ψεύτες  :2funny: :2funny: :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Εγώ πάντος έβαλα αληθινές φωτογραφίες και όχι μούφα όπως εσύ  :2funny: αγάμητε κακομοίρη  :2funny:η διαφορά μας είναι οτι είμαι ο μόνος που λέει αλήθεια εδώ μέσα.Βάλε μας της δικές σου γκόμενες που δεν υπάρχουν να της δούμε  :2funny: βάλε μας και το (σπορ) αυτοκίνητο σου  :2funny:Αυτά είναι σοφά λόγια.Παντος εγω  :2funny: :2funny: :2funny: με τους ψεύτες  :2funny: :2funny: :2funny:
Εσύ μαλάκα είσαι όντως πηγή γέλιου. Κάθε πρωί γελάς με τον εαυτό σου στον καθρέφτη βλέποντας τη φάτσα σου. Όσο για τις φωτογραφίες γύρνα μερικές σελίδες πίσω και ανοιξε τα μάτια σου. Αλλά η διαφορά μας είναι πως εγώ τις γκόμενες που πηδάω:
1. Δεν τις εκθέτω βάζοντας φωτογραφιες με πρόσωπα σε πορνοσίτε.
2. Δεν ανεβάζω φώτο άσχετων γυναικών από Fb, Odonaklasniki, vk κτλ.
3. Οι φώτο είναι πάντα σε ξενοδοχεία μετά το γαμήσι και όχι από κοινωνικές εκδηλώσεις μια και εδώ δεν είναι χώρος για αγαπούληδες σαν κι εσένα.
4. Δεν κάνω επίδειξη σε κανέναν. Δεν έχω τις πιο όμορφες γυναίκες, την μεγαλύτερη ψωλή, το καλύτερο αυτοκίνητο, το πιο ωραίο σώμα, μαλλιά, δεν είμαι ο πλουσιότερος, ο πιο επιτυχημένος γιατί απλά αυτό το κερδίζεις ή όχι στην πραγματική σου ζωή. Όχι εδώ μέσα. Επίσης δεν διεκδικώ τίτλους εξυπνάδας, μόρφωσης, κοινωνικότητας σε CHAT που μπαίνουμε να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, να καυλαντίσουμε και να πούμε και τις μαλακίες μας.
Το Forum που γράφουμε λέγεται Chernivcy. Πραγματικά αν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα στο site που ενδιαφέρεται για την εύρυθμη λειτουργία του πράγματος ας εμφανιστεί και ας διαγράψει όλα τα trolarismata που έγιναν από τον γραφικό Πορνοηλίθιο που γάμησε άλλο ένα χώρο ανταλλαγής πληροφοριών με τα κόμπλεξ του και με ανάγκασε να του απαντώ πέφτοντας στο ίδιο επίπεδο με τη καράφλα του.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσύ μαλάκα είσαι όντως πηγή γέλιου. Κάθε πρωί γελάς με τον εαυτό σου στον καθρέφτη βλέποντας τη φάτσα σου. Όσο για τις φωτογραφίες γύρνα μερικές σελίδες πίσω και ανοιξε τα μάτια σου. Αλλά η διαφορά μας είναι πως εγώ τις γκόμενες που πηδάω:
3. Οι φώτο είναι πάντα σε ξενοδοχεία μετά το γαμήσι και όχι από κοινωνικές εκδηλώσεις μια και εδώ δεν είναι χώρος για αγαπούληδες σαν κι εσένα.
4. Δεν κάνω επίδειξη σε κανέναν. Δεν έχω τις πιο όμορφες γυναίκες, την μεγαλύτερη ψωλή, το καλύτερο αυτοκίνητο, το πιο ωραίο σώμα, μαλλιά, δεν είμαι ο πλουσιότερος, ο πιο επιτυχημένος γιατί απλά αυτό το κερδίζεις ή όχι στην πραγματική σου ζωή. Όχι εδώ μέσα. Επίσης δεν διεκδικώ τίτλους εξυπνάδας, μόρφωσης, κοινωνικότητας σε CHAT που μπαίνουμε να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, να καυλαντίσουμε και να πούμε και τις μαλακίες μας.
Το Forum που γράφουμε λέγεται Chernivcy. Πραγματικά αν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα στο site που ενδιαφέρεται για την εύρυθμη λειτουργία του πράγματος ας εμφανιστεί και ας διαγράψει όλα τα trolarismata που έγιναν από τον γραφικό Πορνοηλίθιο που γάμησε άλλο ένα χώρο ανταλλαγής πληροφοριών με τα κόμπλεξ του και με ανάγκασε να του απαντώ πέφτοντας στο ίδιο επίπεδο με τη καράφλα του.
Μηπως δεν υπάρχουνε καθόλου οι γκόμενες σου γ'αυτό και δεν της βάζεις στο σά'ι'τ? :think: :2funny:Αν ειχες φωτο απο γκόμενες θα μας ειχες γεμίσει το σά'ι'τ  :2funny: οπως ο Σινοχάρας  :2funny:Οι φωτο που μας έβαλες ειναι ολες ΜΟΥΦΑ! :2funny: Θελεις να πιστεψουμε οτι φοβασαι να εκθέσεις τη χωριάτα και την 35χρονη Μολδαβη που λες οτι έχεις? :2funny:
  Εισαι ενας φτωοχομπινές,που δεν έχεις γυναίκες και τα σκάει στα city tour για λιγη γυναικία συντροφιά.Και πηγε στα πιο απαξιωμένα μέρη της Ουκρανίας για να βρει μια 35χρονη χωριάτα  :2funny:ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.Και αν βαλω φωτο απο μια γκόμενα τη βαζω με αποδειξεις οτι ειναι μαζι μου.Δεν βαζω φωτογραφίες απο παλιές γκόμενες που μου έστειλε ο RED  :2funny:
  Αυτό στη δεύτερη φωτογραφία είναι το (σπορ) αμάξι σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: που το έκανες και με γκάζι  :2funny: δεν μπορω να φανταστω 1400 κυβικά με γκάζι  :2funny: στην ανηφόρα θα το σπρώχνεις  :2funny:.

Αν και δεν πιάνω απόλυτα το νόημα αυτού του forum.. (μήπως θα κάνουμε λέσχη φίλων Γαλλικών αυτοκινήτων;). Anyway έχω ένα Renault Megane Coupe 1.400 και μου έχει βγάλει μέχρι τώρα 210.000 χλμ και πάει ακόμη. Φτηνό δεν το λες στη συντήρησή του, αλλά το έχω σκίσει και πηγαίνει άνετα ακόμη. Και το εντυπωσιακότερο. Δεν έχει χάσει σχεδόν καθόλου απο τη δύναμη του κινητήρα του. Τα ηλεκτρικά του και τα τριξίματα είναι άλλο θέμα βέβαια..

Τα μέλη του σά'ι'τ δεν τρώνε κουτόχορτο και όση κακία και να βγάλεις δεν σε πιστεύει κανένας  :2funny:.
  Ειναι φυσικό να βγαζεις κακία με μένα γιατι βλέπεις τι γκομενάκια έχω.Γκόμενες που εσυ μπορεις να  :knockinb: μονο με 200-250 Ευρώ  :2funny:,εισαι ενας φουκαράς που δουλευεις για 800 Ευρώ καθε μέρα  :2funny: οταν εγω αραχτός τα κονομάω  :2funny:.Γ'αυτό και κρυβόσουν στο Κισινιώφ γιατι αν σε συναντουσα μετα θα ετρωγες πολυ κράξιμο για την κατάντια σου  :2funny: οπως κράχτηκαν και τα άλλα ζώα της Μολδαβίας που συναντησα εκεί  :2funny:.Το οτι τους υποστηρίζεις σημαινει οτι εισαι τελειωμένος σαν κ'αυτούς  :2funny:.

Συνημμένα

• dirty.jpg
    dirty.jpg
    190,9 KB · Εμφανίσεις: 65
  • megane coupe (1).jpg
    megane coupe (1).jpg
    94,9 KB · Εμφανίσεις: 33
D

dude901123

Επισκέπτης
Μηπως δεν υπάρχουνε καθόλου οι γκόμενες σου γ'αυτό και δεν της βάζεις στο σά'ι'τ? :think: :2funny:Αν ειχες φωτο απο γκόμενες θα μας ειχες γεμίσει το σά'ι'τ  :2funny: οπως ο Σινοχάρας  :2funny:Οι φωτο που μας έβαλες ειναι ολες ΜΟΥΦΑ! :2funny: Θελεις να πιστεψουμε οτι φοβασαι να εκθέσεις τη χωριάτα και την 35χρονη Μολδαβη που λες οτι έχεις? :2funny:
 Εισαι ενας φτωοχομπινές,που δεν έχεις γυναίκες και τα σκάει στα city tour για λιγη γυναικία συντροφιά.Και πηγε στα πιο απαξιωμένα μέρη της Ουκρανίας για να βρει μια 35χρονη χωριάτα  :2funny:ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.Και αν βαλω φωτο απο μια γκόμενα τη βαζω με αποδειξεις οτι ειναι μαζι μου.Δεν βαζω φωτογραφίες απο παλιές γκόμενες που μου έστειλε ο RED  :2funny:
 Αυτό στη δεύτερη φωτογραφία είναι το (σπορ) αμάξι σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: που το έκανες και με γκάζι  :2funny: δεν μπορω να φανταστω 1400 κυβικά με γκάζι  :2funny: στην ανηφόρα θα το σπρώχνεις  :2funny:.

Αν και δεν πιάνω απόλυτα το νόημα αυτού του forum.. (μήπως θα κάνουμε λέσχη φίλων Γαλλικών αυτοκινήτων;). Anyway έχω ένα Renault Megane Coupe 1.400 και μου έχει βγάλει μέχρι τώρα 210.000 χλμ και πάει ακόμη. Φτηνό δεν το λες στη συντήρησή του, αλλά το έχω σκίσει και πηγαίνει άνετα ακόμη. Και το εντυπωσιακότερο. Δεν έχει χάσει σχεδόν καθόλου απο τη δύναμη του κινητήρα του. Τα ηλεκτρικά του και τα τριξίματα είναι άλλο θέμα βέβαια..

Τα μέλη του σά'ι'τ δεν τρώνε κουτόχορτο και όση κακία και να βγάλεις δεν σε πιστεύει κανένας  :2funny:.
  Ειναι φυσικό να βγαζεις κακία με μένα γιατι βλέπεις τι γκομενάκια έχω.Γκόμενες που εσυ μπορεις να  :knockinb: μονο με 200-250 Ευρώ  :2funny:,εισαι ενας φουκαράς που δουλευεις για 800 Ευρώ καθε μέρα  :2funny: οταν εγω αραχτός τα κονομάω  :2funny:.Γ'αυτό και κρυβόσουν στο Κισινιώφ γιατι αν σε συναντουσα μετα θα ετρωγες πολυ κράξιμο για την κατάντια σου  :2funny: οπως κράχτηκαν και τα άλλα ζώα της Μολδαβίας που συναντησα εκεί  :2funny:.Το οτι τους υποστηρίζεις σημαινει οτι εισαι τελειωμένος σαν κ'αυτούς  :2funny:.

Ρε βλάκα μήπως σου διαφεύγει πως η αδερφή σου με τις πλάτες του  πολιτικού γκόμενου έψαχνε κανέναν ψυχίατρο να σε κλείσουν σε ίδρυμα όταν ερχόσουν στην Ελλάδα?
Αύριο έχει Πάνια.. περιμένω να σε δω να στην εκπομπή.

Όσο για το αυτοκίνητο.. συνέχιζε να ανεβάζεις φωτογραφίες από το κάρο σου.. ξεφτιλίζεσαι μόνος σου.. Εισαι ασυνάρτητος, δεν μπορείς ούτε ένα επιχείρημα της προκοπής να γράψεις.. Ξαναδιάβασε ρε καημένε, καθυστερημένε τι γράφω. Βουλγαρία πτυχίο δεν πήρες.. σε έδιωξαν. Στην Ρωσία πάλι δεν πήρες λόγω της βλακείας σου. Αν καταλάβεις τι γράφω και απαντήσεις με κάποιο αξιοπρεπές επιχείρημα, βλάκα, αγαπούλη, ίσως σου δώσουμε το πτυχίο του πορνοηλίθιου και πάψεις να τρως τα λεφτά της μαμάς σου μέσα στην τρώγλη που ζεις. Μετά ίσως θα βρεις και καμιά γκόμενα και θα πάψεις να γαμάς γατιά, σκύλους και κατσίκια.
ΑΝΤΕ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΤΥΧΗ ΣΟΥ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε βλάκα μήπως σου διαφεύγει πως η αδερφή σου με τις πλάτες του  πολιτικού γκόμενου έψαχνε κανέναν ψυχίατρο να σε κλείσουν σε ίδρυμα όταν ερχόσουν στην Ελλάδα?
Αυτά όλα είναι της φαντασίας σου  :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
  Σχετικά με τ'αμάξι μου γαμάει και δέρνει,οχι σαν το δικό σου το (σπορ) αμάξι  :2funny:
 Όσο για τη Βουλγαρία σε 20 μέρες είχα φύγει!Ηταν χάλια!Στα μαθήματα πηγα μια βδομάδα μόνο.
 Οσο για το δίπλωμα μου στη Ρωσσία αυτό τι είναι?:2funny: (αυτο το πανεπηστημιο βορειοδυτικη ακαδημια μετεκπαιδευσης κρατικων υπαλληλων ειναι το δευτερο καλητερο πανεπηστημιο μετα το СПБГУ οπου και να πας σε παίρνουνε.Ξένους ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ γιατι εκει πάνε μόνο Ρωσσοι κρατικοί υπαλλήλοι).Εσυ ρε Φουκαρά τι έχεις τελειώσει το λυκειο Κορδελιού? :2funny:

color]
Εδω δηλαδή μας λες οτι είσαι ένας φουκαράς  :2funny: επιδειξη πήγες να κάνεις αλλα έγινες ρεζίλι των σκυλιών  :2funny:όμορφες γυναικες αν είχες θα μας της έβαζες καθε μέρα  :2funny: το ωραιο αμαξι σου το θαυμάσαμε  :2funny:πλούσιος δε νομίζω ότι είσαι  :2funny: του μεροκαματιάρης φουκαράς είσαι  :2funny:αν ησουν έξυπνος δεν θα ειχες καταντίσει έτσι να κοιμάσαι στις 10 το βραδυ για να πας στη δουλεια το πρω'ί',να έχεις αυτο το σπορ αμάξι  :2funny: να δίνεις 200 Ευρώ για γυναικία συντροφιά   :2funny:.
 Το οτι αυτα τα άθλια μέρη και αυτοι οι τελειωμένοι Ελληνες ειναι για σένα χά'ι' δειχνει την κατάντια σου  :2funny:Δεν διαφερεις σε τιποτα απο τον Πιρφόρο  (Toyota Yaris,μεροκαμματο,μένει με τους γονείς του,πληρωνει 80-100 Ευρω σε μασσατζασικα χωρις γαμησι για να έχει λιγη γυναικια συντροφιά).

Σήμερα την πρωτομαγιά δεν έχεις δουλειά και έχεις χρόνο να μπεις ιντερνέτ να μας γράψεις  :2funny::jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Συνημμένα

• IMG_1453a.jpg
    IMG_1453a.jpg
    294,9 KB · Εμφανίσεις: 58
  • IMG_1454a.jpg
    IMG_1454a.jpg
    176,5 KB · Εμφανίσεις: 62
D

dude901123

Επισκέπτης
Αυτά όλα είναι της φαντασίας σου  :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
  Σχετικά με τ'αμάξι μου γαμάει και δέρνει,οχι σαν το δικό σου το (σπορ) αμάξι  :2funny:
 Όσο για τη Βουλγαρία σε 20 μέρες είχα φύγει!Ηταν χάλια!Στα μαθήματα πηγα μια βδομάδα μόνο.
 Οσο για το δίπλωμα μου στη Ρωσσία αυτό τι είναι?:2funny: (αυτο το πανεπηστημιο βορειοδυτικη ακαδημια μετεκπαιδευσης κρατικων υπαλληλων ειναι το δευτερο καλητερο πανεπηστημιο μετα το СПБГУ οπου και να πας σε παίρνουνε.Ξένους ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ γιατι εκει πάνε μόνο Ρωσσοι κρατικοί υπαλλήλοι).Εσυ ρε Φουκαρά τι έχεις τελειώσει το λυκειο Κορδελιού? :2funny:

Εδω δηλαδή μας λες οτι είσαι ένας φουκαράς  :2funny: επιδειξη πήγες να κάνεις αλλα έγινες ρεζίλι των σκυλιών  :2funny:όμορφες γυναικες αν είχες θα μας της έβαζες καθε μέρα  :2funny: το ωραιο αμαξι σου το θαυμάσαμε  :2funny:πλούσιος δε νομίζω ότι είσαι  :2funny: του μεροκαματιάρης φουκαράς είσαι  :2funny:αν ησουν έξυπνος δεν θα ειχες καταντίσει έτσι να κοιμάσαι στις 10 το βραδυ για να πας στη δουλεια το πρω'ί',να έχεις αυτο το σπορ αμάξι  :2funny: να δίνεις 200 Ευρώ για γυναικία συντροφιά   :2funny:.
 Το οτι αυτα τα άθλια μέρη και αυτοι οι τελειωμένοι Ελληνες ειναι για σένα χά'ι' δειχνει την κατάντια σου  :2funny:Δεν διαφερεις σε τιποτα απο τον Πιρφόρο  (Toyota Yaris,μεροκαμματο,μένει με τους γονείς του,πληρωνει 80-100 Ευρω σε μασσατζασικα χωρις γαμησι για να έχει λιγη γυναικια συντροφιά).

Σήμερα την πρωτομαγιά δεν έχεις δουλειά και έχεις χρόνο να μπεις ιντερνέτ να μας γράψεις   :2funny::jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Μερικές σημαντικές ερωτήσεις αφού ακόμη είσαι βυθισμένος μέσα στη βλακεία της αποτυχίας σου και στη θλίψη μιας πόλης που όλοι πάνε από διάφορες ρωσικές επαρχίες για να δουλέψουν και ονειρεύονται πότε θα φύγουν από εκεί για να ζήσουν κάπου άλλου. Εσύ πήγες εκεί και δεν δουλεύεις.. Ψάχνεις όλη μέρα άνθρωπο μέσα στα site να σου μιλήσει.. καημένε.. σε συμπονώ. Λογικό είναι να τα παίξεις και να μην μπορείς να διαβάσεις 5 σειρές και να κατανοήσεις το νόημα. Συνεχίζεις να απαντάς άλλα για άλλα.. της Παρασκευής το γάλα. Είσαι κρίμα τελικά.. Σε λυπάμαι.. Εγώ ήμουν θάλασσα το μεσημέρι με μια Σέρβα που ήρθε από Vranje και εσύ έγραφες εδώ μέσα και έψαχνες μήπως αγοράσεις φτηνότερα από το ιντερνετ κινητό.
Τώρα για πες.. Έχω μερικές σημαντικές ερωτήσεις για εσένα...
Αυτό είναι το πτυχίο που πλήρωσες για να πάρεις αφού σε έδιωξαν από τη Βουλγαρία και έφυγες σαν αποτυχημένος? Πόσο το αγόρασες? Με δόσεις ή μετρητοίς με τα λεφτά της μαμάς σου? Που δούλεψες με αυτό το άξιο πτυχίο? Σε κανένα εστιατόριο έπλενες πιάτα στη Ρωσία? Βάλε μας ρε καμιά φωτογραφία με τη γάτα που τα έχεις και κάνετε μπάνιο μαζί μετά το sex. Σου αρέσουν μόνο τα θηλυκά γατιά ή είσαι αμφισεξουαλικός και πηγαίνεις και με αρσενικά? Κάνεις και kinky κόλπα με σκυλιά ταυτόχρονα? Έχεις γαμήσει γάτα ενώ σε πηδάει σκύλος? Σκέφτηκες να γίνεις πρωταγωνιστής σε πορνό ταινίες που θα σε πηδάνε ζώα?
Αυτές είναι οι καίριες ερωτήσεις για την καράφλα σου, ντροπή της Ελλάδας στο εξωτερικό, άσχετε πορνοηλίθιε. Τώρα βάλε και μια φωτογραφία της γκόμενας σου από το fb. Μετά το γάμο θα σε αφήσει να τη βγάλεις φωτογραφία εκτός fb, τώρα είσαι αποκλεισμένος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom