Νέα

chernivtsi

• Μέλος που άνοιξε το νήμα davarits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
D

dude901123

Επισκέπτης
Μα ειπε κατι παρόμοια πράγματα  :2funny:.Είπε οτι ηρθε η γκόμενα και νοίκιασε μόνη της δωμάτιο στο ξενοδοχειο για να ερθει αυτός οταν θα εδιωχνε την αλλη  :2funny: και να μείνει μαζί της  :2funny: εβαλε αν θυμασαι και τη μούφα φωτογραφία  :2funny:με μια γυναικα που κοιμάται σε ενα δωμάτιο.Το θλυβερό δεν ειναι το επίπεδο ζωής του.Η κατάντια του ειναι οτι ενας 30+ που πιθανότατα ζει με τους γονείς του σηκωνεται καθε πρω'ι' για το μεροκάμματο,βγαζει 800 Ευρω (αν οχι λιγότερα) γκόμενα δεν ειχε σπο το λύκειο,εχει αυτο το σπορ αμαξι  :2funny:,ντυνεται οπως οι Ουζμπέκοι εδω και ειναι τόσο θλυβερός και αγάμητος που πηγαίνει και δίνει 200 Ευρώ όχι μονο για να  :knockinb: αλλά για να έχει μιά κάποια γυναικία συντροφιά,να πει κάτι με μιά γυναίκα να νιώσει ότι δεν γαμάει και φεύγει οτι εκτός απο το γαμήσι έχει μιά γυναίκα να πει δυο κουβέντες στην μία ωρα που θα κάτσει μαζί της.

Ευτυχώς.. εγώ δεν πήγα να ζήσω με τους Ουζμπέκους στη Ρωσία.. αν και όταν πήγες εσύ πρεπει να ήταν πολύ χάλια το 90'.. φαντάζομαι τι πέρασες.. σου ρίξαν μερικά μανίκια και από τότε κόλησε η τυρόπιτα στον εγκέφαλό σου. Μετά από το σοκ άρχισες να γαμάς ζώα... Γιατί μετά τους πούτσους που έφαγες ένιωσες πως βρήκες την αλήθεια στη ζωή σου.. πως είσαι Ζώο και πρέπει να σε γαμάνε ζώα κυριολεκτικά και μεταφορικά, σαν τους Ουζμπέκους!!! Άντε καλή τύχη μάγκα μέσα στην κατάθλιψή σου. Πάντως μέχρι τώρα τα έχεις βρει όλα.. όνομα, ηλικία, αυτοκίνητο, που ζω.. αδικείσαι.. ντεντέκτιβ έπρεπε να γίνεις.
Γειά σου αστείε που γάμησες άλλο ένα Forum..
ΥΓ. Πραγματικά moderator δεν υπάρχουν σε αυτό το site? Το forum λέγεται Chernivcy και ο βλάκας του site του έχει αλλάξει ονομάσια.. ψηφίζω να του αλλάξουμε ονομασία. Το όνομα -ΕΓΩ Ο ΠΟΡΝΟΒΛΑΚΑΣ- του ταιριάζει περισσότερο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ξερω θα μας πεις ΕΙΜΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ  :jerking: :2funny:Η απάντηση ειναι παρακάτω  :2funny:
 Μας ειχες πει οτι έχεις και σπορ αμάξι που το εχεις κανει με γκάζι  :2funny:
 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΟΡ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Αν και δεν πιάνω απόλυτα το νόημα αυτού του forum.. (μήπως θα κάνουμε λέσχη φίλων Γαλλικών αυτοκινήτων;). Anyway έχω ένα Renault Megane Coupe 1.400 και μου έχει βγάλει μέχρι τώρα 210.000 χλμ και πάει ακόμη. Φτηνό δεν το λες στη συντήρησή του, αλλά το έχω σκίσει και πηγαίνει άνετα ακόμη. Και το εντυπωσιακότερο. Δεν έχει χάσει σχεδόν καθόλου απο τη δύναμη του κινητήρα του. Τα ηλεκτρικά του και τα τριξίματα είναι άλλο θέμα βέβαια..

Το Renault megane coupe εβγαινε μόνο στην πρώτη γενιά (1995-2003) μετα το 1999 του ειχανε κανει ριστά'ι'λινγκ.
  Αυτό ειναι το σπορ αμάξι που έχεις και παίφτουν οι γκόμενες? :2funny:μ'αυτό ουτε στα χωριά της Μολδαβίας δεν μετράς  :2funny:.Αυτό ουτε 1000 Ευρώ δεν κάνει  :2funny: :2funny: :2funny:
  Τωρα καταλαβαινω γιατι κρυβόσουν στο Κισινιώφ σαν αρουραίος  :2funny:θα μου ρχόσουν με κανα τέτοιο σπορ αμάξι  :2funny: ντυμένος οπως ντύνονται εδω οι Ουζμπέκοι  :2funny: και με καμιά 35χρονη Μολδαβή σαν αυτές που δουλεύουν καθαρηστριες στην Ελλάδα  :2funny:Δηλαδή μια κατάντια  :2funny: Οπότε καλά έκανες και κρύφτηκες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τετοιο αμαξι δεν ειχα ποτέ :2funny: :jerking:και ολα αυτα  δεν τα εγραψες εσυ ?:2funny:Μηπως τοτε καποιος μπηκε στο λογαριασμο σου και τα εγραψε αυτος? :jerking:
   Στη Βουλγαρια εκατσα 20 μερες και εφυγα γιατι ηταν εντελως τριτοκοσμικα.Ποια μαθηματα επρεπε να δωσω αφου πηγα μονο μια βδομαδα στο μαθημα.Οσο για το διπλωμα μου το εχω βαλει φωτο στο σάιτ και το εχουνε δει ολοι.Οι Ουζμπεκοι εδω ειναι σαν τους Πακιστανους στην Ελλαδα δυστηχως ο Ελληνας ντυνεται τωρα οπως αυτοι.
  Δεν χαλασα κανενα Thread απλος αποκαληψα ακομα εναν ψευτη  :2funny: Γραψε μας και αλλα σχετικα με το ταξηδι σου για να  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
   Δεν εψαξα καθολου εσυ μονος σου  εγραψες τι αμαξι εχεις  :2funny:Εσυ εγραψες σελιδες ολοκληρες για City tour  :2funny:

Σχετικα με τους γονεις μου τα εχω γραψει πολλες φορες δεν εχω προβλημα να ξαναγραψω.Απομτην περιουσια του πατερα μου εχω παρετηθει και του ειπα οτι οτι ειναι να παρω να τα παρει η κορη μου.Με τον ορο να μη μου ξαναδημιουργησει προβληματα.Οι γονεις μου μου δημιουργησαν παρα πολλα προβληματα (τα εχω γραψει κατα καιρους) .Σε κανενα ιδρυμα δεν ηθελε κανενας να με βαλει .Εσυ εισαι για ιδρυμα που οτι  :jerking: εγραψες δεν της αναγνωριζεις.Με βριζεις γιατι σε αποκαλυψα  :2funny:και απεδειξα οτι μας ελεγες ψεματα :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Τετοιο αμαξι δεν ειχα ποτέ :2funny: :jerking:και ολα αυτα  δεν τα εγραψες εσυ ?:2funny:Μηπως τοτε καποιος μπηκε στο λογαριασμο σου και τα εγραψε αυτος? :jerking:
   Στη Βουλγαρια εκατσα 20 μερες και εφυγα γιατι ηταν εντελως τριτοκοσμικα.Ποια μαθηματα επρεπε να δωσω αφου πηγα μονο μια βδομαδα στο μαθημα.Οσο για το διπλωμα μου το εχω βαλει φωτο στο σάιτ και το εχουνε δει ολοι.Οι Ουζμπεκοι εδω ειναι σαν τους Πακιστανους στην Ελλαδα δυστηχως ο Ελληνας ντυνεται τωρα οπως αυτοι.
  Δεν χαλασα κανενα Thread απλος αποκαληψα ακομα εναν ψευτη  :2funny: Γραψε μας και αλλα σχετικα με το ταξηδι σου για να  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
   Δεν εψαξα καθολου εσυ μονος σου  εγραψες τι αμαξι εχεις  :2funny:Εσυ εγραψες σελιδες ολοκληρες για City tour  :2funny:

Σχετικα με τους γονεις μου τα εχω γραψει πολλες φορες δεν εχω προβλημα να ξαναγραψω.Απομτην περιουσια του πατερα μου εχω παρετηθει και του ειπα οτι οτι ειναι να παρω να τα παρει η κορη μου.Με τον ορο να μη μου ξαναδημιουργησει προβληματα.Οι γονεις μου μου δημιουργησαν παρα πολλα προβληματα (τα εχω γραψει κατα καιρους) .Σε κανενα ιδρυμα δεν ηθελε κανενας να με βαλει .Εσυ εισαι για ιδρυμα που οτι  :jerking: εγραψες δεν της αναγνωριζεις.Με βριζεις γιατι σε αποκαλυψα  :2funny:και απεδειξα οτι μας ελεγες ψεματα :2funny:
Κάτσε μαλάκα εκεί πέρα.. μέσα στην ποιότητα της ζωής είσαι..
Πως γαμάνε οι Αραβομουσουλμάνοι? Πάνε στις Disco, ντυμένοι με τις γνωστές μαλακίες που μας λες.. κροκόδειλους και φίδια.. έχουν ένα ακριβό συνήθως αμάξι και το παίζουν ευρωπαίοι πέφτουλες. Ότι ακριβώς κάνεις εσύ. Συμπέρασμα.. Από τα πολλά μανίκια που σε πέρασαν οι Ουζμπέκοι και Καζακστανοί έχεις χάσει την πραγματικότητα. Στην ουσία έχεις υιοθετήσει τη συμπεριφορά αυτών που βρίζεις. Όπως συμβαίνει με τα παντρεμένα ζευγάρια.. βρίζονται αλλά τις περισσότερες φορές είναι ολόιδιοι.
Σε έχω προκαλέσει ατελείωτες φορές. Όταν μπαίνεις σε διαδικασία να βρίσεις κάποιον και να τον αποκαλέσεις ψεύτη να έχεις τα αρχίδια, αν σου έχουν απομείνει καθόλου από την προ Ουζμπέκους εποχή, να τον συναντήσεις όταν σε προκαλεί για να σου αποδείξει πόσο μεγάλος μαλάκας παπάρας είσαι. Την απάντησή σου στο Κισινάου την είδα αφού είχα επιστρέψει Ελλάδα. Αλλιώς δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να σε συναντήσω. Άλλωστε όλη αυτή η παπαρολογία και μπουρδολογία ξεκίνησε μετά το Κισινάου. Όταν έφαγες την παπάρα καθώς τριγυρνούσες από καφενείο σε καφενείο αφού όλες εκεί σου γυρνούσαν την πλάτη.  Δυστυχώς για εσένα δεν θα εντυπωσιαστούν απο τα φίδια, τους κροκόδειλους και τη μπουρδολογία σου.
Η μολδαβία έχει φτωχά κορίτσια αλλά δυστυχώς για εσένα δεν είναι Mega-City όπως η Μόσχα και η Αγ. Πετρούπολη με τις απελπισμένες που έρχονται από την επαρχία χωρίς τίποτα και ψάχνουν ένα μαξιλάρι για να επιβιώσουν και καταλήγουν σε επαγγελματικό επίπεδο να ψάχνουν χορηγούς και να γυρνάνε από Disco σε Disco μήπως κάποιος που δεν είναι μεθυσμένος τους δώσει σημασία.
Άντε παπάρα έλα θεσσαλονίκη ή βάλε κάποιον δικό σου να δούμε ποιος πουλάει φίδια εδώ μέσα και δεν τα φοράει μόνο. Αλλά όταν θα ξεστραβωθείς και θα δεις τα ντοκουμέντα με συνομιλίες, φωτογραφίες κτλ τότε να σε δω που θα κρυφτείς. Που θα βάλεις τα μούτρα σου μπουρδολόγε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και είχαμε στεναχωρηθεί  :'( λέγαμε που ειναι ο ψεύτης  :2funny:.Νομίζαμε οτι δεν θα γράψεις ξανά!
 Ποιό πολύ γελάσαμε με το σπορ αμάξι που μας είπες οτι έχεις  :2funny:.Βεβαια και οτι κρυβόσουν στο Κισινιώφ είχε  :2funny:.Θυμαμαι που έγραφες οτι πήγες εκει και αν δεν το πιστευω να ρωτησω τον ιδιοκτήτη του ΟΠΑ αν ηρθε καποιος Ελληνας και τον ρωτησε κάτι?Να μου μιλησεις ομως δεν τόλμισες  :2funny:.Εκτος αυτου μας γράφεις οτι κανεις προετοιμασία με της γκόμενες μέσω Σκά'ι'π,άρα πρέπει να είσαι συχνά στο ιντερνέτ  :think: Πως και έκανες 2 μέρες να δεις την πρόσκληση που σου έκανα?  :think:  :2funny: Ειναι σα να λες ειμαι τελείως υπαναπτικοτς :2funny: και εχω ενα τετοιο τηλεφωνο σαν της φωτογραφίας  :2funny: Σε ενα εκανα λάθος που είπα οτι δεν εχεις εμπειρία απο γυναίκες  :2funny:Τόσα City Tour έχεις πάρει φυσικό ειναι να είσαι έμπειρος με της γυναίκες  :2funny:.Βαζω και φωτογραφια το κινητό σου :2funny:Δεν μπορώ να φανταστώ και πως ντύνεσαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Γράψε μας για της γκόμενες που  :knockinb: εκεί :2funny: πως ερχόντουσαν για να της  :knockinb:.Πως τα παίζαν οταν βλέπανε το σπορ αμάξι σου?Και όταν μόστραρες το τηλέφωνο φαντάζομαι πως θα κάνανε  :2funny:
  Το πρόβλημα είναι οτι πρέπει να παω ραντεβού και κυλιέμαι απο τα γέλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Με πήρε η γκομενα τηλεφωνο και  :2funny: :2funny: :2funny: νομιζε οτι γελάω μ'αυτήν!

Τωρα σχετικά με τον χαρακήρα των Μολδαβών γυναικών τα εχω γράψει πολλές φορές.Ειναι παρα πολυ κομπλεξικές και εχουνε αυτη την κακία του Ελληνα.Αν σε δουνε να έχεις σου λένε γιατι εσυ έχεις κ'εγώ οχι...εχουν δε πολυ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους  :2funny: ενω η αξία τους είναι για να δουλεύουν σε ενα μπουρδέλο στη Φυλής ή το Μεταξουργείο ή πωλήτριες σε κανένα μαγαζί νομίζουν οτι έχουνε καμιά αξία.Βεβαια αυτο γινεται μονο εκει γιατι οι Μολδαβοι ειναι εντελως  :jerking: (σε αυτο συμφωνισε και ο Αλέκος) που ερωτεύονται  :jerking: και μια γυναικα μπορει να τους τα φαει όλα!Απο εμφανιση δεν μου άρεσε που ηταν απερηποιητες και σε παρα πολλες λειπανε δόντια  :headbang:ή είχαν χρυσα δόντια (στο πλά'ι') και φυσικα η ζήλεια τους.Τα εχω γραψει ολα ανλυτικά
  Σχετικα με τους Ουζμπέκους απο 100 μέτρα φένομαι οτι δεν έχω καμία σχέση μ'αυτούς!Οσο για της ντίσκο αυτους δεν τους βάζουν πουθενά!Και δεν πάνε ντισκο γιατι οι Ρωσσοι δεν τους γουστάρουνε και τους πλακωνουνε στο ξύλο.Απο αμάξια εχουνε κατι σαν το δικό σου  :2funny: Renault megane,opel tigra,Mazda 323,Opel Vectra,η πλακα ειναι οτι ντυνονται οπως τωρα ντυνονται στην Ελλάδα :headbang:!

Σχετικά με το τι γκόμενες βγαζω της έχουνε δει όλοι.Μια επαρχιώτισα εδω που έχει 1,3% ανεργία βρισκει άνετα δουλεια με 700-800 Ευρώ ισως και παραπάνω και δεν έχει καμία ανάγκη.Ασε που δεν της πολυγουσταρω της επαρχιώτισες προτιμάω της αυτόχθονες κατοικους της Αγίας Πετρούπολης.Η διαφορά μας ειναι οτι έμενα με εχουνε δει...εχουνε δει αν μετράω...και τι καμακώνα...και αν αρεσει το στυλ μου στις γκόμενες.Συνέχισε να κρυβεσαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• megane coupe (1).jpg
    megane coupe (1).jpg
    94,9 KB · Εμφανίσεις: 34
  • nokia-1100.jpg
    nokia-1100.jpg
    123,2 KB · Εμφανίσεις: 52
D

dude901123

Επισκέπτης
Και είχαμε στεναχωρηθεί  :'( λέγαμε που ειναι ο ψεύτης  :2funny:.Νομίζαμε οτι δεν θα γράψεις ξανά!
 Ποιό πολύ γελάσαμε με το σπορ αμάξι που μας είπες οτι έχεις  :2funny:.Βεβαια και οτι κρυβόσουν στο Κισινιώφ είχε  :2funny:.Θυμαμαι που έγραφες οτι πήγες εκει και αν δεν το πιστευω να ρωτησω τον ιδιοκτήτη του ΟΠΑ αν ηρθε καποιος Ελληνας και τον ρωτησε κάτι?Να μου μιλησεις ομως δεν τόλμισες  :2funny:.Εκτος αυτου μας γράφεις οτι κανεις προετοιμασία με της γκόμενες μέσω Σκά'ι'π,άρα πρέπει να είσαι συχνά στο ιντερνέτ  :think: Πως και έκανες 2 μέρες να δεις την πρόσκληση που σου έκανα?  :think:  :2funny: Ειναι σα να λες ειμαι τελείως υπαναπτικοτς :2funny: και εχω ενα τετοιο τηλεφωνο σαν της φωτογραφίας  :2funny: Σε ενα εκανα λάθος που είπα οτι δεν εχεις εμπειρία απο γυναίκες  :2funny:Τόσα City Tour έχεις πάρει φυσικό ειναι να είσαι έμπειρος με της γυναίκες  :2funny:.Βαζω και φωτογραφια το κινητό σου :2funny:Δεν μπορώ να φανταστώ και πως ντύνεσαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Γράψε μας για της γκόμενες που  :knockinb: εκεί :2funny: πως ερχόντουσαν για να της  :knockinb:.Πως τα παίζαν οταν βλέπανε το σπορ αμάξι σου?Και όταν μόστραρες το τηλέφωνο φαντάζομαι πως θα κάνανε  :2funny:
  Το πρόβλημα είναι οτι πρέπει να παω ραντεβού και κυλιέμαι απο τα γέλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Με πήρε η γκομενα τηλεφωνο και  :2funny: :2funny: :2funny: νομιζε οτι γελάω μ'αυτήν!

Τωρα σχετικά με τον χαρακήρα των Μολδαβών γυναικών τα εχω γράψει πολλές φορές.Ειναι παρα πολυ κομπλεξικές και εχουνε αυτη την κακία του Ελληνα.Αν σε δουνε να έχεις σου λένε γιατι εσυ έχεις κ'εγώ οχι...εχουν δε πολυ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους  :2funny: ενω η αξία τους είναι για να δουλεύουν σε ενα μπουρδέλο στη Φυλής ή το Μεταξουργείο ή πωλήτριες σε κανένα μαγαζί νομίζουν οτι έχουνε καμιά αξία.Βεβαια αυτο γινεται μονο εκει γιατι οι Μολδαβοι ειναι εντελως  :jerking: (σε αυτο συμφωνισε και ο Αλέκος) που ερωτεύονται  :jerking: και μια γυναικα μπορει να τους τα φαει όλα!Απο εμφανιση δεν μου άρεσε που ηταν απερηποιητες και σε παρα πολλες λειπανε δόντια  :headbang:ή είχαν χρυσα δόντια (στο πλά'ι') και φυσικα η ζήλεια τους.Τα εχω γραψει ολα ανλυτικά
  Σχετικα με τους Ουζμπέκους απο 100 μέτρα φένομαι οτι δεν έχω καμία σχέση μ'αυτούς!Οσο για της ντίσκο αυτους δεν τους βάζουν πουθενά!Και δεν πάνε ντισκο γιατι οι Ρωσσοι δεν τους γουστάρουνε και τους πλακωνουνε στο ξύλο.Απο αμάξια εχουνε κατι σαν το δικό σου  :2funny: Renault megane,opel tigra,Mazda 323,Opel Vectra,η πλακα ειναι οτι ντυνονται οπως τωρα ντυνονται στην Ελλάδα :headbang:!

Σχετικά με το τι γκόμενες βγαζω της έχουνε δει όλοι.Μια επαρχιώτισα εδω που έχει 1,3% ανεργία βρισκει άνετα δουλεια με 700-800 Ευρώ ισως και παραπάνω και δεν έχει καμία ανάγκη.Ασε που δεν της πολυγουσταρω της επαρχιώτισες προτιμάω της αυτόχθονες κατοικους της Αγίας Πετρούπολης.Η διαφορά μας ειναι οτι έμενα με εχουνε δει...εχουνε δει αν μετράω...και τι καμακώνα...και αν αρεσει το στυλ μου στις γκόμενες.Συνέχισε να κρυβεσαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν μπορεί να είσαι τόσο χαζός. Δεν γίνεται..
Είσαι ο ορισμός του Troll. Διαβάζεις όσα σου γράφω ή απλά απαντάς το έργο που έχεις στο μυαλό σου? Ακόμη νομίζεις πως απο το 2011 έχω το ίδιο αυτοκίνητο? Πόσο ηλίθιος μπορεί να είσαι? Επειδή εσύ είσαι φτοχωμπινές στάσιμος και τρως την περιουσία της οικογένειάς σου δεν σημαίνει πως όλοι είμαστε το ίδιο. Πόσα χρόνια έχεις το ίδιο αυτοκίνητο? Έκλεισες 10ετία ή όχι ακόμη? Εγώ ποτέ δεν είχα το αυτοκίνητο που έδειξες. Μάλλον θα πρέπει να ξεκολήσεις την τυρόπιτα από το κεφάλι σου. Ποιο βλαμένος δεν υπάρχει. Εδώ και 3 μέρες είμαι Σόφια και γαμάω ενώ εσύ κάθεσαι μπροστά στον υπολογιστή σου όλη μέρα και ψάχνεις να πεις τη γνώμη σου. Σαν τα παιδάκια που βλέπουν έξω από το τζάμι τα άλλα τα παιδιά να παίζουν και αυτά είναι κλεισμένα μέσα στο σπίτι τους. Πες καμιά μαλακία ακόμη να γελάσουμε..
Κουβέντα για το αντριλίκι σου. Σου ζητάω μήνες τώρα να συναντηθούμε και επειδή είσαι παπάρας και το ξέρεις.. βάζεις εικόνες απο κινητά και αυτοκίνητα. Ούτε στο δημοτικό τα παιδακια δεν τα κάνουν αυτά. Αλλά είσαι Πανίβλακας.

D

dude901123

Επισκέπτης
Τέλος είσαι εντελώς μαλάκας.. Δεν υπάρχεις.. καμία επαφή με την πραγματικότητα. Ποια γκόμενα ρε μαλάκα. Με τη γάτα σου θα βγεις πάλι ή θα πληρώσεις καμία να λέει πως βγαίνετε και να κάτσει να τη βγάλεις φωτογραφία? Οι γάτες που γαμάς και οι σκύλοι είναι από την Αγ. Πετρούπολη? Πως το διαπιστώνεις? Τους κάνεις τεστ DNA?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σε όλα τα υποβαθμισμένα μέρη πηγαίνεις  :2funny: Σόφια  :2funny:Ασε ειδα τι πανέμορφες που ειναι οι Βουλγάρες  :2funny: εκει τι γάμησες τιποτα γύφτισες? :2funny: Εγώ έβαλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ τη γκόμενα που βγήκα με φόντο το αυτοκινητο μου και μέσα στο αυτοκίνητο μου 100% αποδεδηγμένα οτι η γκόμενα ηταν μαζί μου.Εσυ τι έβαλες?φωτογραφιες μούφα  :2funny:που δεν σε πίστεψε κανένας  :2funny:.
Που τα βρήκες τα λεφτά να πάρεις αυτοκίνητο? :2funny:Τωρα στην Ελλάδα ολοι αυτοκίνητα παίρνουν  :2funny:.
  Εισαι ο καθαρά φουκαράς Ελληνας Πιρφόρος που ενω ειναι για  :2funny: το παίζει μάγκας  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Αν ειχες αρχήδια δεν θα φωτογράφιζες το ΟΠΑ και το El Greco αλλα θα έμπαινες να μου μιλήσεις.

Επειδή εσύ είσαι φτοχωμπινές στάσιμος και τρως την περιουσία της οικογένειάς σου δεν σημαίνει πως όλοι είμαστε το ίδιο.Εγώ ποτέ δεν είχα το αυτοκίνητο που έδειξες.
Ναι δεν ημαστε το ίδιο.Εισαι ένας ΦΟΥΚΑΡΑΣ Πιρφορος ένας άθλιος,ενας κακομοίρης που ζει στην Ελλάδα (ουτε καν Αθήνα) και σηκωνεται καθε πρω'ι' να παει στη δουλεια για το μεροκάματο  :2funny:και λογω αγαμίας και ελλειψη γυναικιας συντροφιάς δίνει 200 Ευρώ για να  :knockinb: και για λίγη γυναικία συντροφιά!Εγω δεν εχω καμία σχέση με έναν αγάμητο κακομοίρη σαν κ'εσένα  :2funny: ουτε δινω 200 Ευρώ για γυναικία συντροφιά ουτε κυνηγάω χωριάτες που δεν έχουνε να φάνε :2funny: Και ειμαι ο μόνος που βαζει αληθινες φωτογραφιες και όχι μούφα όπως εσύ  :2funny:Γ'αυτο και κρυβόσουν οταν ημασταν στην ιδια πόλη για να μη δω τα χάλια σου  :2funny:
  Σχετικα με το αμάξι Βάζω πάλι τα αυτά που έγραψες  :2funny:

Αν και δεν πιάνω απόλυτα το νόημα αυτού του forum.. (μήπως θα κάνουμε λέσχη φίλων Γαλλικών αυτοκινήτων;). Anyway έχω ένα Renault Megane Coupe 1.400 και μου έχει βγάλει μέχρι τώρα 210.000 χλμ και πάει ακόμη. Φτηνό δεν το λες στη συντήρησή του, αλλά το έχω σκίσει και πηγαίνει άνετα ακόμη. Και το εντυπωσιακότερο. Δεν έχει χάσει σχεδόν καθόλου απο τη δύναμη του κινητήρα του. Τα ηλεκτρικά του και τα τριξίματα είναι άλλο θέμα βέβαια..

Το Renault megane coupe που λες οτι ειχες εβγαινε μεχρι το 2002.Το 2002 βγήκε το Megane II δεν εβγαινε σε coupe .Το megane III βγηκε σε coupe αλλα αυτο βγηκε το 2012.
  Το αμάξι που έβαλα στη φωτογραφία ειναι αυτο που γραφεις οτι είχες τότε (και εχεις ακόμα :2funny:) ε,πως δεν ειχες ποτέ τέτοιο αμάξι? :2funny:Μπορει να ειναι το δικο σου αλλο χρώμα και να έχει την άλλη μάσκα αλλα ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ RENAULT MEGANE COUPE δεν υπάρχει άλλο πως να το κάνουμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Το δικο μου που δεν ειναι 1400 κυβικά αλλα 3200  :2funny: το ειχα πάρει 40.000+ τωρα έχει 140.000χλμ (οταν το ειχα παρει ειχε καπου 30.000χλμ. και ηταν 1,5 ετων) γιατι να το αλλάξω?Οποια γκομενίτσα μπαίνει μέσα τρελένεται :).

Συνημμένα

• megane coupe (1).jpg
    megane coupe (1).jpg
    94,9 KB · Εμφανίσεις: 36
  • 8d8eu-960.jpg
    8d8eu-960.jpg
    157,4 KB · Εμφανίσεις: 57

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τέλος είσαι εντελώς μαλάκας.. Δεν υπάρχεις.. καμία επαφή με την πραγματικότητα. Ποια γκόμενα ρε μαλάκα. Με τη γάτα σου θα βγεις πάλι ή θα πληρώσεις καμία να λέει πως βγαίνετε και να κάτσει να τη βγάλεις φωτογραφία? Οι γάτες που γαμάς και οι σκύλοι είναι από την Αγ. Πετρούπολη? Πως το διαπιστώνεις? Τους κάνεις τεστ DNA?
Πως μπορείς να μιλάς για τον πορνομετανάστη χωρίς κάν να τον ξέρεις..Εμένα ανέβηκε πρόσφατα ο φίλος μου Αγ.Πετρούπολη και κυκλοφορήσαν σε καλά μαγαζιά και κάναν δυνατό καμάκι και μάλιστα τελευταία μέρα πήγε να παιχτεί σκηνικό με τη μόνη γκόμενα που ήταν εκείνη την ώρα στο κλάμπ!Μία ήταν όλη και όλη και ο Δημητράκης την πλάσαρε στον φίλο μου!Ατύχισε διότι δεν ήταν του γούστου του!

Το Δεκέμβριο λέω να πάω Μόσχα που παίζω με μυνήματα με 6 γκόμενες!Λέω να αφιερώσω 1-2 μερες στη κάθε μια!Ενώ τις ξέρω και με ξέρουν πάνω απο ένα χρόνο με πραγματική γνωριμία και κάποιες έχουν πέσει και φασώματα Καμιά δεν θα μου κάτςει έτςι, χωρίς λίγο ψηςιματάκι το βράδι..Αν μου κάτσει έστω και μια είμαι ευχαριστημένος ..Αλλά αν μου κάτσει η πρώτη μετά δεν θα θέλει μυνήματα και έρωτες;Και αν είμαι με την άλλη πότε θα βρώ χρόνο;Εδώ γκρινιάζουν απο πριν αν δεν τους στέλνεις...Εσύ πως τα κατάφερες με 4 σε 3 μερες και μάλιστα γνωριμίες απο το Ίντερνετ?Είναι θέμα που χρειάζεται έρευνα απο τα ...X-Files!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πως μπορείς να μιλάς για τον πορνομετανάστη χωρίς κάν να τον ξέρεις..Εμένα ανέβηκε πρόσφατα ο φίλος μου Αγ.Πετρούπολη και κυκλοφορήσαν σε καλά μαγαζιά και κάναν δυνατό καμάκι και μάλιστα τελευταία μέρα πήγε να παιχτεί σκηνικό με τη μόνη γκόμενα που ήταν εκείνη την ώρα στο κλάμπ!Μία ήταν όλη και όλη και ο Δημητράκης την πλάσαρε στον φίλο μου!Ατύχισε διότι δεν ήταν του γούστου του!

Το Δεκέμβριο λέω να πάω Μόσχα που παίζω με μυνήματα με 6 γκόμενες!Λέω να αφιερώσω 1-2 μερες στη κάθε μια!Ενώ τις ξέρω και με ξέρουν πάνω απο ένα χρόνο με πραγματική γνωριμία και κάποιες έχουν πέσει και φασώματα Καμιά δεν θα μου κάτςει έτςι, χωρίς λίγο ψηςιματάκι το βράδι..Αν μου κάτσει έστω και μια είμαι ευχαριστημένος ..Αλλά αν μου κάτσει η πρώτη μετά δεν θα θέλει μυνήματα και έρωτες;Και αν είμαι με την άλλη πότε θα βρώ χρόνο;Εδώ γκρινιάζουν απο πριν αν δεν τους στέλνεις...Εσύ πως τα κατάφερες με 4 σε 3 μερες και μάλιστα γνωριμίες απο το Ίντερνετ?Είναι θέμα που χρειάζεται έρευνα απο τα ...X-Files!
Απλος ειναι ενας κακομοιρης,ενας Πιρφόρος που μένει με τους γονείς του ακόμα και βγάζει κακία :jerking: :jerking: :jerking:.
  Δεν ξέρω αν σου είπε ο Βασίλης αλλά παντού τσάμπα τον έβαζα και στο Ρόσι και σε 2 απο τα ΧΧΧΧ που πηγαμε.Αυτη η γκόμενα απο τοτε μου έχει σπάσει τα τηεφωνα  :rockon:.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
dude901123...Το 4 μουνια σε 3 ημερες μου φαινεται υπερβολη..ακομη και για ουκρανια...οι οποιες γκομενες λες σε ειδαν στο ιντερνετ και πηραν λεωφορεια μαρσουτκες ταξι καρβουνιαριδες κλπ να ερθουν να σε γνωρισουν στο ονειρικο τσερνιφτσι χωρις να τις πληρωσεις τιποτε...τωρα αν ηταν μπαζα μεγαλες και χωριατες δεν μπορω να το ξερω αλλα σοβαρη ουκρανιδα και απο κιεβ δεν θα το εκανε...

Για μολδαβια δε ξερω γιατι δεν εχω παει αλλα το Ωπα ειναι θεικο μαγαζι..πως και δε σκεφτηκαν να το κανουν φραντσαιζ;;; :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης

Τι να σου πω ρε φίλε..
Ο καθένας κάνει ότι μπορεί και όπως μπορεί. Μπορείς να με αμφισβητήσεις εσύ ή κάποιος άλλος. Ελεύθερος χώρος είναι εδώ και ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστέψει ή όχι τις ιστορίες που γράφονται. Και φυσικά για αυτό συνομιλούμε, γι'αυτό ανεβαίνουν έστω κάποιες φωτογραφίες-ντοκουμέντα όπως έκανα εγώ από ξενοδοχεία και από την περιοχή που υποστήριξα πως είμαι. Αυτό όμως είναι διαφορετικό από αυτό που κάνει ο Πορνόβλακας. Τι σχέση έχει η αμφισβήτηση με τις ακατάσχετες μπουρδολογίες για φτηνά αυτοκίνητα, για άθλιες γυναίκες, για ανθρώπους με χρυσά δόντια? Είναι επιχειρήματα ενηλίκου που έχει έστω χαμηλή νοημοσύνη αυτά? Η προσπάθεια προσβολής ανθρώπων μπορεί να σου φέρει το ίδιο αποτέλεσμα από αυτόν που βρίζεις. Αλλά όταν μπαίνεις σε καθημερινή διαδικασία να αμφισβητείς τα λεγόμενα κάποιου, την ιστορία του και να τον βρίζεις ενώ σου έχει κάνει ανοιχτή πρόσκληση όποτε θέλεις εσύ ή κάποιος δικός σου να αποδείξει πως δεν λέει παπάδες... Μπαίνεις στην ταλαιπωρία να το αποδείξεις πως ο άλλος λέει παπαρίες και του βουλώνεις το στόμα. Δεν κάθεσαι σαν παιδάκι καθυστερημένο να γράφεις ότι βλακεία σου κατέβει.
Εδώ είναι το Forum Chernivsky. Μπήκα πριν ένα μήνα όταν σχεδίαζα το ταξίδι μου εκεί και ζήτησα πληροφορίες. Κανείς δεν απάντησε και όταν πήγα έγραψα τις εμπειρίες μου όπως είχα κάνει και στο Κισινάου παλιότερα. Έχω μια συγκεκριμένη μέθοδο βάση της οποίας λειτουργώ και για εμένα μέχρι στιγμής λειτουργεί. Δεν κυνηγάω μικρούλες 18-23, δεν γουστάρω αυτές τις ηλικίες. Δεν ψάχνω μοντέλα γιατί δεν έχω σκοπό να σπαταλήσω πολύ χρόνο, ούτε να πληρώσω για να τις ρίξω. Δεν ψάχνω σύζυγο επίσης. Απλές καθημερινές κοπέλες σε ηλικίες 26-30+ για να περάσουμε καλά 1,2 ημέρες. Και ναι εκεί κάνω όσα γράφω. Ως απάντηση ακούω πως είμαι ψεύτης, πως είναι όλες άσχημες σαραντάρες+, πως είμαι φτωχός.., ο Πορνοηλίθιος ξεσηκώνει απαντήσεις σε Forum δικές μου του 2011 για να πει πως έχω χάλια αυτοκίνητο. Ψάχνει να κρατηθεί από κάπου σαν ηλίθιος αντί να ασχοληθεί με την ουσία. Πραγματικά έχω χάσει το μέτρημα της ακατάσχετης μπουρδολογίας.
Για να συνοψίσω τη σκέψη μου.. Ότι έχω γράψει.. γραμμή προς γραμμή είναι αληθινό και έγινε ακριβώς όπως το έγραψα και το εξήγησα. Όποιος το αμφισβητεί και βρεθεί Θεσσαλονίκη ας χάσει μια ώρα από τη ζωή του να το διαπιστώσει. Αν υπάρχει κάποιος Moderator επίσης που θέλει να εμπλακεί και να παίξει αυτός το ρόλο να κρίνει τα λεγόμενα μου βάση ντοκουμέντων είμαι ανοιχτός. Οποιαδήποτε απάντηση περί δοντιών, αυτοκινήτων, πολιτικών αναλύσεων κτλ. απλά είναι spamarisma από ανθρώπους που δεν έχουν αντίκρυσμα τα γραφόμενά τους.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
telika o animater gamei pio poly i oxi? einai tripodos?
re kakomoiri an einai na pas rossia na pieis mono kafe i tsai  pios o logos ma pas?
na pas kapou pou exeis tixi

esy giati ton amfisvitis???
o filarakos sou ;ogoteres sykose stin polonia? i mono oi dikoi sou einai magkes kai oi alloi vlakes...ektos an ki esy den pisteveis auta poy grafeis

sto leei kathara me 30+ paei....den nomizo dyskolo einai na ta kataferei kapoios se autes tis ilikies stin oukraniki eparxia

D

dude901123

Επισκέπτης

Όλες σχεδόν θέλουν μυνήματα και έρωτες, όπως το λες είναι. Αλλά όταν ταξιδεύεις με αυτοκίνητο έχεις τη δυνατότητα να πεις πως δεν μπορείς να κάνεις το ταξίδι με τη μια, όταν οδηγάς δεν βλέπεις κινητό, δεν βρήκες wifi, δεν είχες roaming στη Ρουμανία και διάφορες τέτοιες παπαριές. Επειδή ακόμη είναι θολωμένες το δέχονται. Μερικές δεν το δέχονται και τις χάνεις.. αλλά δεν πας για μόνιμη σχέση. Για να περάσεις καλά πας. Στο πρώτο ταξίδι που το έκανα ανοργάνωτος και ανυποψίαστος έφαγα νίλα. Μετά έμαθα και το οργάνωσα καλύτερα. Όποιος θέλει πραγματικά να ακολουθήσει τη μέθοδό που εφαρμόζω πρέπει να λερωθεί πρώτα. Δεν υπάρχει εγγυημένο ποσοστό επιτυχίας. Και αν ψάχνει μοντέλα ρωσίδες, ουκρανές κάτσε σπίτι σου καλύτερα ή πάρε κανένα πακέτο να το χαλάσεις. Απλές καθημερινές κοπέλες που στην Ελλάδα θα δυσκολευτείς περισσότερο να τις πλησιάσεις εκεί θα τις έχεις ευκολότερα. Αυτό είναι όλο. Όσο για sallon, Disco και μαλακίες.. πήγαινε στον Δημητράκη. Ίσως με τις γνωριμίες του σου δώσει κανένα κοκαλάκι από τα χιλιάδες 20χρονα μοντέλα με καταγωγή μόνο από Πετρούπολη και Μόσχα που τον παρακαλάνε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
telika o animater gamei pio poly i oxi? einai tripodos?
re kakomoiri an einai na pas rossia na pieis mono kafe i tsai  pios o logos ma pas?
na pas kapou pou exeis tixi

esy giati ton amfisvitis???
o filarakos sou ;ogoteres sykose stin polonia? i mono oi dikoi sou einai magkes kai oi alloi vlakes...ektos an ki esy den pisteveis auta poy grafeis

sto leei kathara me 30+ paei....den nomizo dyskolo einai na ta kataferei kapoios se autes tis ilikies stin oukraniki eparxia
Για ενα κακομοίρη σαν κ'αυτον είναι πρακτικά αδύνατον. :2funny:
    Στο καμάκι ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ η γκομενα αρχίζει να κοιτάει τον άντρα από τα παπούτσια,τι ρούχα φοράει,ΤΙ ΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ,μετά τι αμάξι έχει,συνεχίζει με το στάτους (τι δουλειά κάνει κλπ.) και φτάνει στο διαμέρισμα.Όταν βλέπει αυτόν τον κακομοίρη μια 35χρονη φυσικό είναι να πάει μαζί του σαν λύση αναγκης.
  Εσύ Σίνο είσαι αφεντικό έχεις την επιχείρηση σου.Μπορεί να είσαι όλα όσα σου έχω συρει αλλά εσύ είσαι κλασεις ανώτερος του.Αυτός είναι τελείως κακομοιρης,έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να δουλεύει σε μια εταιρεία σαν τη δικιά σου υπάλληλος για 800 Ευρώ? :2funny:
  Τώρα είμαι ραντεβού μπήκα λίγο από το τηλέφωνο μου είπαν ότι ο ψεύτης έγραψε και μπήκα να γελάσω έχω εξηγήσει στη γκομενα για τι γελάω η σημερινή είναι κατανοητικη.

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
    Στο καμάκι ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ η γκομενα αρχίζει να κοιτάει τον άντρα από τα παπούτσια,τι ρούχα φοράει,ΤΙ ΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ,μετά τι αμάξι έχει,συνεχίζει με το στάτους (τι δουλειά κάνει κλπ.) και φτάνει στο διαμέρισμα.Όταν βλέπει αυτόν τον κακομοίρη μια 35χρονη φυσικό είναι να πάει μαζί του σαν λύση αναγκης.
  Εσύ Σίνο είσαι αφεντικό έχεις την επιχείρηση σου.Μπορεί να είσαι όλα όσα σου έχω συρει αλλά εσύ είσαι κλασεις ανώτερος του.Αυτός είναι τελείως κακομοιρης,έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να δουλεύει σε μια εταιρεία σαν τη δικιά σου υπάλληλος για 800 Ευρώ? :2funny:
  Τώρα είμαι ραντεβού μπήκα λίγο από το τηλέφωνο μου είπαν ότι ο ψεύτης έγραψε και μπήκα να γελάσω έχω εξηγήσει στη γκομενα για τι γελάω η σημερινή είναι κατανοητικη.
:2funny: :2funny: :2funny:
ki ego shinoharas
ante pali ta idia :2funny: :2funny:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
αλλα εχουμε κοινους γνωστους τον Μ. που ειναι σιχνα πετρουπολη
ξερο κε τον σινο προσοπικα
μου εστιλε πμ και σιναντιθικαμε πριν 2-3 μινες

D

dude901123

Επισκέπτης
  Εσύ Σίνο είσαι αφεντικό έχεις την επιχείρηση σου.Μπορεί να είσαι όλα όσα σου έχω συρει αλλά εσύ είσαι κλασεις αι στον εγκέφαλονώτερος του.Αυτός είναι τελείως κακομοιρης,έχεις σκεφτεί ότι μπορεί να δουλεύει σε μια εταιρεία σαν τη δικιά σου υπάλληλος για 800 Ευρώ? :2funny:
Πως να μην πεις πεις πως πρόκειται για καθυστερημένο βλάκα μέτριας νοημοσύνης. Κολημένη τυρόπιτα που δεν ξεκολάει με τίποτα έχει στον εγκέφαλο. Τι σχέση έχει το επάγγελμα, τα παπούτσια, το εισόδημα.. με το αν λέω αλήθεια?? Είσαι εντελώς καθυστερημένος... Πιο βλάκας δεν γίνεται..

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Τι έγινε Νταβάριτς που έχεις χαθεί τόσο καιρό ?

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Εσυ με τον Σινοχάρα εφιαλτες βλεπεις.  :2funny: Μαζι ειμασταν μεχρι πριν απο λιγο με τον Σινο, και ειχε διπλα του ΑΑΑ 20 ετων μοσχοβιτισα που του ηρθε χθες. Δυστυχως,δεν μπαίνει και δεν γραφει αλλο εδω. 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εδώ προδόθηκες  :2funny: Μόνο ο Σινοχάρας είναι γνωστός με τον Μ. απο την Χερσόνησο της Κρήτης!Ο Davarits δεν τον ξέρει και δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!Οπότε άστο κάηκες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ ποτέ δεν είχα το αυτοκίνητο που έδειξες.
Ωστε ποτέ δεν είχες τέτοιο αυτοκίνητο? :2funny:
 Και αυτό το κείμενο ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ? :2funny:

Αυτό είναι ένα απο τα ψέματα σου!
 Δεύτερο ΨΕΜΑ ειχες γράψει οτι εγω το βράδυ  :knockinb: γκόμενες δεν καθομαι ιντερνετ  :2funny:
 Μετά παραδέχτηκες οτι παίφτεις για υπνο νωρίς λόγω δουλειάς  :2funny:
 Και αλλο ένα ψέμα οτι  :knockinb: γκόμενες οταν έχεις γράψει δεκάδες σελίδες για city tour που δίνεις 200 ευρώ για να γαμίσεις! :2funny:

Είσαι μάντης. Βέβαια να σου καταθέσω πως είχαμε χθες συνεννόηση μπουζούκι με τη Liza. Έλα στις 12, μετά από ένα λεπτό όχι έχω πρόβλημα με το δωμάτιο, αμέσως μετά πάμε σε κάποιο minihotel και θα σου κάνω έκπτωση 30 ευρώ, όχι λύθηκε τελικά το πρόβλημα έλα. Και μέσα σε αυτό το μπάχαλο, που με βοήθησε να αποφασίσω το άκυρο, απέφυγα το κασκαντεριλίκι τελικά. Πάντως όταν ανάμεσα στα μηνύματα της είπα πως θα ενημερώσω το σίτε για την συμπεριφορά της (έλα στις 12, όχι μην έρχεσαι έχω πρόβλημα με το δωμάτιο) αμέσως ψάρωσε και το έλυσε. Επίσης, όπως φαντάζομαι ξέρετε ήδη, οι κοπέλες κάνουν εκπτώσεις στις αναγραφόμενες τιμές και μάλιστα πολύ εύκολα. Της είπα 200 (από 250) για μια ώρα και το δέχτηκε. Αν πηγαίναμε σε minihotel θα έπαιρνε 170 αυτή (-30). Εκπτώσεις όλοι και μέσα στο Πάσχα λοιπόν.
Υ.Γ. Τελικά κανένας παίχτης θα ενημερώσει για την κοπέλα(Liza) έτσι να μας φύγει και η περιέργεια?

Μηπως και αυτό δεν το έγραψες εσύ? :2funny:

Μετά σχετικά με το Κισινιώφ μα περιμένεις να πιστέψουμε οτι δεν μπήκες 2 μέρες ιντερνέτ! :headbang:Σε εχω για υπανάπτικτο αλλά όχι τόσο  :2funny:Η πλάκα είναι που όταν ήμουν εκεί μου έλεγες ρώτα τον ιδιοκτήτη του ΟΠΑ αν τον πλησίασε ένας Ελληνας που ηταν με μια κοπέλα το μεσημέρι  :jerking:.Εβγαζες φωτογραφίες τα μαγαζιά αλλα να μου μιλήσεις δεν τόλμισες.Όσο για της γκόμενες σου εγραφες για 35αρα Μμολδαβή τωρα εγινε 26  :2funny:.
 Και τέλος σχετικά με της φωτογραφίες σιγά την απόδειξη  :2funny: ειδηκά η δεύτερη που κοιμάται στο κρεβάτι είναι δώρο του ΡΕΝΤ  :2funny:.Και στο κάτω κάτω γιατι δεν μας βάζεις φωτογραφία της γκόμενες σου να της θαυμάσουμε οπως κάνω εγώ? :think:Τι φοβάσαι μην εκθέσεις της χωριάτες? :2funny:
 Τωρα γιατι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ?:Γιατι κολώνεις  :2funny:Εκτός οτι μετά θα φας κράξιμο γιατί εισαι για  :2funny: ή γιά κλάμματα!Μπορει να βάλω και κανέναν να σε τραβίξει καμιά φωτογραφία και να τρέχεις και να μην φτάνεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Εγω μιλάω ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΧΙ ΜΕ  :jerking: ουτε με τυρόπιτες  :jerking:
  Πρέπει να είναι κανεις παρα πολύ  :jerking: για να σε πιστέψει  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom