lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Έτσι είναι το σωστό τύπε.
Σωστός!!!!! Το διόρθωσα!!!!
Έτσι είναι το σωστό τύπε.
Δεν είπα ότι είναι περίεργο αλλά ολίγον τι άρρωστο ναι είναι.Και επιπλέον ο υποβιβασμός πρέπει να έχει και κάποια όρια...δεν παίζεται στο τροχό της τύχης η ανθρώπινη αξιοπρέπεια(δεν τα βάζω με τις ενέργειες on cam αυτών που μπαίνουν στο site,αλλά με αυτούς που μπορούν συνολικά να χαρ/στούν ως "ιθύνων νους").Δηλαδη που ειναι το περιεργο να βλεπεις 1000 αντρες να την παιζουν και 5-10 γυναικες να χαζευουν?
Ο πατος δεν εχει ορια :oΔεν είπα ότι είναι περίεργο αλλά ολίγον τι άρρωστο ναι είναι.Και επιπλέον ο υποβιβασμός πρέπει να έχει και κάποια όρια...δεν παίζεται στο τροχό της τύχης η ανθρώπινη αξιοπρέπεια(δεν τα βάζω με τις ενέργειες on cam αυτών που μπαίνουν στο site,αλλά με αυτούς που μπορούν συνολικά να χαρ/στούν ως "ιθύνων νους").
Υ.Γ:Ζητώ συγνώμη αν υπάρχει αντίστοιχο-σχετικό thread
Ρε φίλε εμένα ξέρεις τι ακόμα μου κάνει εντύπωση?Ο πατος δεν εχει ορια :o
Η γκαντεμια ειναι οτι οταν ειχα μπει εγω μονο κατι τριχωτους 50αρηδες πετυχαινα :'(
Yπαρχουν αρκετες που ψαχνουν απλα το κανουν απο αλλου (βλεπε facebook)Ειχαμε μπει με τον ξαδερφο μου μια φορα οταν αυτος ειχε λιωσει απο τα γελια λεγοντας μου οτι ειχε βρει το πιο αστειο site στο νετ. Η αληθεια ειναι οτι το θεαμα ειναι φριχτο! Ψωλες παντου, τυποι που τον παιζουν, μερικα τυπακια σα και εμας που ειχανε μπει απο περιεργεια, ταμπελες με μηνυματα (αστεια και μη), 1 (!) γυναικα αναμεσα σε browsing 1 ωρας περιπου και αυτη φυσικα την ειδαμε για 2 δευτερολεπτα.
Στο chatroullette επαληθευεται ο νομος του ιντερνετ. 99% καβλωμενοι αντρες μεσα στην μοναξια και την αγαμια ενω το νιμου χτενιζεται και δεν ασχολειται με τετοιες παπαριες αφου το κινητο της χτυπαει ηδη ολη μερα. Στο ιντερνετ θα μπει να βρει πουλι?
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες και συμπληρώνω εγώ...Ειχαμε μπει με τον ξαδερφο μου μια φορα οταν αυτος ειχε λιωσει απο τα γελια λεγοντας μου οτι ειχε βρει το πιο αστειο site στο νετ. Η αληθεια ειναι οτι το θεαμα ειναι φριχτο! Ψωλες παντου, τυποι που τον παιζουν, μερικα τυπακια σα και εμας που ειχανε μπει απο περιεργεια, ταμπελες με μηνυματα (αστεια και μη), 1 (!) γυναικα αναμεσα σε browsing 1 ωρας περιπου και αυτη φυσικα την ειδαμε για 2 δευτερολεπτα.
Στο chatroullette επαληθευεται ο νομος του ιντερνετ. 99% καβλωμενοι αντρες μεσα στην μοναξια και την αγαμια ενω το νιμου χτενιζεται και δεν ασχολειται με τετοιες παπαριες αφου το κινητο της χτυπαει ηδη ολη μερα. Στο ιντερνετ θα μπει να βρει πουλι?
δεν τα βάζω με τις ενέργειες on cam αυτών που μπαίνουν στο site,αλλά με αυτούς που μπορούν συνολικά να χαρ/στούν ως "ιθύνων νους").