για να δουμε....
άει καληνύχτα, γιατί βλέπω να μας ... τρώνε οι δρόμοι πάλι ...
για να δουμε....
ελα ρε συ εναμιση τετραγωνο ποιο κατω απο το σ29 ,λογικα ειναι διπλα στα γραφεια της δημοκρατικης συμμαχιας....σε ποιό ύψος να είναι το 45;
αν πάει κανείς ας γράψει ένα μήνυμα...
ελα ρε συ εναμιση τετραγωνο ποιο κατω απο το σ29 ,λογικα ειναι διπλα στα γραφεια της δημοκρατικης συμμαχιας....
ελα ρε συ εναμιση τετραγωνο ποιο κατω απο το σ29 ,λογικα ειναι διπλα στα γραφεια της δημοκρατικης συμμαχιας....
Υπάρχει ένα στο χαλάνδρι Παπάγου 6. Τι ξέρπυμε γι' αυτό. Ουτε στον χάρτη δεν είναι.
Πρόταση για δημιουργία οδηγού προς μασαζοναυτιλομένους
Πίνακας με τα μασαζερί συνοπτικός όπου υπάρχει και σχετική ανασκόπιση με τα ονόματα και περιγραφή του προσωπικού.
π.χ. Λυκαβυτού 10 (τελευταία ενημέρωση 26 Ιαν. 2012)
- Μαρία 25 με 30 χρονών, μεγάλα, ξανθιά, 1.65μ , μασάζ δυνατό, έως
- Χρύσα 25 χρ., μικρά, ξανθιά αδύνατη, 1.70 μ , μασάζ μέτριο, έως
κτλ κτλ κτλ
Έτσι ο οδηγός θα γίνει "χρυσός"! Τι λέτε? GPS μασάζ! ;)
αυτο το μασατζιδικο πιο ειναι αραγε ?
ειχε και κατι σα παιδικο κρεβατι μεσα μαλλον για περιεργα γουστα
Αγαπητοί φίλοι,
Είμαι τελείως ψάρι στο χώρο και θέλω να ρωτήσω το εξής: Aυτά τα δυο στο Σύνταγμα το ένα στην Λέκκα και το άλλο στην Νίκης λένε τίποτα? Τα έχει δοκιμάσει κάνεις? Εξυπηρετούν λόγο τοποθεσίας αλλά μιας και θα είναι πρώτη εμπειρία μην φάω καμιά ήττα.. Ευχαριστώ…
Υγ. Βοηθήστε παιδιά διότι με ότι περνάμε αυτό το διάστημα χρειάζεται έστω και μια δόση απόλαυσης – χαλάρωσης για να ξεφύγει κανείς…
στην Λεκκα νομιζω εχει κλεισει
στην οδο Νικής δεν ξερω αν υπαρχει μασαζ, πρωτη φορα το ακουω
στην Ευρυτερη περιοχη του Συνταγματος εχει μονο στην οδο Απολλωνος 1
ZeroTolerance Αρχικά σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αν δεν κάνω λάθος είναι Απόλλωνος και Νίκης με βάσει τον χάρτη .. Αυτό το έχει δοκιμάσει κάνεις? Κάτι στην ευρύτερη περιοχή δοκιμασμένο υπάρχει?
υπαρχει και αντιστοιχο θρεντ για το Απολλωνος 1
εχω να παω χρονια εκει αλλα λειτουργει ακομα
πιο πολυ "φραπε" κερναγαν εκει ωριμες ρωσιδες
ειχαν περασει ορισμενα καλα τεμαχια εκει παλαιοτερα
Σε ευχαριστώ θα κοιτάξω την αντίστοιχη ανάρτηση. Δεν ήξερα ότι έχει ξανά απασχολήσει το φόρουμ.
Φίλε !blis κοίταζα τις αξιολογήσεις και η ομήρου δεν έχει καμία κριτική εκτός αν κοιτώ λάθος .. Τι λες για Λυκαβηττού 10 που ακούω ότι είναι παλάτι αλλά δεν ξέρω ακόμα το σύνθημα… Επίσης ποια η άποψη σου για Σκουφά 10? Φώτισε με γιατί όπως προανέφερα τώρα θέλω να ξεκινήσω το σπορ.
Δικε μου σε φλοκαρα...
Γιατι δεν πας ως την Ομηρου, κοντα ειναι...