You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χάρτης μασάζ Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 204
- Εμφανίσεις 111K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
Που ειναι η Σισυ ρε μαγκες...!!!!!το Diamond's στην Δαφνη εχει απενεργοποιηθει στο site για καποιο λογο; Πριν λιγες μερες που περασα ηταν ανοιχτο. φτωχο πλεον ροστερ χωρις τα καλα κομματια Sisi k Nancy (αραγε γνωριζει κανεις αν δουλευουν καπου αλλου πλεον);
bene_dick21
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχει απενεργοποιηθεί γιατί το αφεντικό μετά από κάτι ψιλοδιακοπές δημοσία δαπάνη, εμαθε ότι αυτές οι δουλειές δεν θέλουν δημοσιότητα και δευτερούλες και τριτούλες.
δε λεω καλο ειναι να κρατας χαμηλους τονους αλλα οχι κ ετσι.
bene_dick21
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Που ειναι η Σισυ ρε μαγκες...!!!!!
για την Sisi το μονο που γνωριζω φιλε μου ειναι οτι εκδιωχθηκε απο το μαγαζι γιατι "επαιζε" σε προσωπικο επιπεδο με πελατη. απο τοτε αγνοειται η τυχη της.
giannis2845
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους εδώ μέσα. Ψάχνουμε ένα μασάζ η σπα το οποίο να μην είναι αναγκαίο το εσώρουχο η το μαγιό. έχουμε ζήση στο εσωτερικό εγώ και η κοπέλα μου όπου εκεί δεν φοράς μαγιό κατά την διάρκεια του μασάζ αλλά ούτε στην σάουνα οποίος ξέρει κάτι ας μας πει… ευχαριστούμε.
merovigios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
...σωστά θέλει ενημέρωση καινούργια...
giannis2845
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους εδώ μέσα. Ψάχνουμε ένα μασάζ η σπα το οποίο να μην είναι αναγκαίο το εσώρουχο η το μαγιό. έχουμε ζήση στο εσωτερικό εγώ και η κοπέλα μου όπου εκεί δεν φοράς μαγιό κατά την διάρκεια του μασάζ αλλά ούτε στην σάουνα οποίος ξέρει κάτι ας μας πει… ευχαριστούμε.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
ΜΗΝ διπλοποσταρεις.Καλησπέρα σε όλους εδώ μέσα. Ψάχνουμε ένα μασάζ η σπα το οποίο να μην είναι αναγκαίο το εσώρουχο η το μαγιό. έχουμε ζήση στο εσωτερικό εγώ και η κοπέλα μου όπου εκεί δεν φοράς μαγιό κατά την διάρκεια του μασάζ αλλά ούτε στην σάουνα οποίος ξέρει κάτι ας μας πει… ευχαριστούμε.
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Guru, 5 μηνύματα έχει όλα κι όλα και έχει σπαμάρει σε πολλά θέματα το ίδιο πράγμα. Σβηστου τα όλα να πάει στα κομμάτια ο βλάκας.
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Εισαι σιγουρος?άσχετο λίγο αλλά: έχετε παρατηρήσει ότι έχουμε γεμίσει με νέα μέλη που δεν ακολουθούν κανένα κανόνα και ποστάρουν ότι τους κατέβει?
thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
άσχετο λίγο αλλά: έχετε παρατηρήσει ότι έχουμε γεμίσει με νέα μέλη που δεν ακολουθούν κανένα κανόνα και ποστάρουν ότι τους κατέβει?
thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
οχι φυσικά... δεν είμαι σίγουρος...
giannis2845
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Guru, 5 μηνύματα έχει όλα κι όλα και έχει σπαμάρει σε πολλά θέματα το ίδιο πράγμα. Σβηστου τα όλα να πάει στα κομμάτια ο βλάκας.
Συγγνώμη αλλά δεν ήξερα πως λειτουργεί το φόρουμ γι αυτό είμαι και νέο μέλος ….. τέλος πάντων αιδώ δεν βοηθάει κανείς άμα δεν είσαι παλιό μέλος . για να βρίσει όμως κάθετε να γράψει… τέλος πάντων δεν ήξερα και δεν το έκανα επίτηδες.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
ελα μαν καλημερες.τα βλεπουμε..χαλαρα...χρονιαρες μερες ειναι...Guru, 5 μηνύματα έχει όλα κι όλα και έχει σπαμάρει σε πολλά θέματα το ίδιο πράγμα. Σβηστου τα όλα να πάει στα κομμάτια ο βλάκας.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
παιχτη,κανε και ενα περασμα απο τους κανονες του φορουμ.ενα τσιγαρο δουλεια ειναι.θα βρεις αναλυτικα,τι και πως..οσο για την βοηθεια,ΔΕΝ χρειαζεται να εισαι παλιο μελος..λιγο ποιο προσεκτικη ματια,και θα τα βρεις ολα.Συγγνώμη αλλά δεν ήξερα πως λειτουργεί το φόρουμ γι αυτό είμαι και νέο μέλος ….. τέλος πάντων αιδώ δεν βοηθάει κανείς άμα δεν είσαι παλιό μέλος . για να βρίσει όμως κάθετε να γράψει… τέλος πάντων δεν ήξερα και δεν το έκανα επίτηδες.
tilegrfos111
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανείς τι έγινε με το Μιχαλακοπούλου 179?
Έκλεισε, μεταφέρθηκε ή απλά έσβησε το κουδούνι για καμουφλάζ?
Έχει κάποιος το τηλέφωνό του?
Έκλεισε, μεταφέρθηκε ή απλά έσβησε το κουδούνι για καμουφλάζ?
Έχει κάποιος το τηλέφωνό του?
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.170
- Πόντοι
- 5.595
Για το νεο μασατζιδικο που ανοιξε στην Λενορμαν... εχουμε κανενα νεοτερο...??
www.xe.gr/prosopika/adult-masaz%7Cad-261229867.html]http://www.xe.gr/prosopika/adult-masaz%7Cad-261229867.html[/url]
Απ το τηλεφωνο που πηρα.. μου ειπαν μονο για α8λητικο ή χαλαρωτικο μασαζ...στα 60€...
Κανενας αξιος συναγωνιστης-κασκαντερ να μας πει τι παιζει...
www.xe.gr/prosopika/adult-masaz%7Cad-261229867.html]http://www.xe.gr/prosopika/adult-masaz%7Cad-261229867.html[/url]
Απ το τηλεφωνο που πηρα.. μου ειπαν μονο για α8λητικο ή χαλαρωτικο μασαζ...στα 60€...
Κανενας αξιος συναγωνιστης-κασκαντερ να μας πει τι παιζει...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 80K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 5K