παίδες σερφάροντας πέτυχα αυτό το link για μασαζ
γνωρίζει κανείς κάτι???
είναι ν.προάστια και παίζει και ποτάκι λέειι???
ναι ρε φιλε ..πως δεν σκεφτηκα να το googlaro πριν ρωτησω..Το τηλέφωνο είναι απο Θησέως 79 Καλλιθέα.
Α ρε Google όλα τα ξέρεις...
κοινώς από μιλφάδικο της κακιάς ώραςΤο τηλέφωνο είναι απο Θησέως 79 Καλλιθέα.
Α ρε Google όλα τα ξέρεις...
μπα δεν νομίζω...Ρε παιδιά μου ήρθε ένα mail απο το "City Gold Spa, Σκουφά 10" και λέει 20 € για 45 λεπτά μασάζ...παίζει να είναι μούφα;
ξέρει κανείς τπτ? γιαυτό?
παιδες καλεσα κ μου ειπε θησεως 67 στο 5ο....το γνωριμο νομιζω ειναιδεν κάλεσα
Mην νομίζεις αυτό είναι ξεπετάδικο του κερατά.Αν και προ αμνημονευτών ετών έφερνε πολύ καλά κομμάτια όταν ήταν ακόμα studio. ;)παιδες καλεσα κ μου ειπε θησεως 67 στο 5ο....το γνωριμο νομιζω ειναι
για το μασσαζ spa care νομιζω οτι εγραφε δεν το ειδα καλα που βρισκετε ν.σμυρνη στην παλαιολογου 7 στον 2η3 οροφο ξερει κανεις τιποτα αν αξιζει να παμε η ειναι μονο για εντριβες
Αν εχεις καμμια ιωση καμμια γρυπουλα να πας εκει αν εχεις καβλες μην πατησεις καν!!!!!!
Εξαιρετικη δουλεια..ετσι για την ιστορια συμπληρωσε αν θες και το κουντουριωτου 144 στον πειραια 5ος....keep walkingΗ παραπανω λιστα ειναι επικαιροποιημενη σε σχεση με αυτη του χαρτη.
Αν εχω ξεχασει καποια ή ξερετε ότι καποιο της λιστας αυτης έχει κλεισει, πειτε το.
Keep rubbing....
Η παραπανω λιστα ειναι επικαιροποιημενη σε σχεση με αυτη του χαρτη.
Αν εχω ξεχασει καποια ή ξερετε ότι καποιο της λιστας αυτης έχει κλεισει, πειτε το.
Keep rubbing....